Chokladkalender

Det är verkligen supergott med chokladkalender:) Mami köpte en varsin åt mig o älskling men jag åt upp min innan det var första december, haha. Fast jag har fått en ny nu iaf! Sen fick jag en av Marie också:) Så jag har två stycken, lyckoost! Dessutom så äter älskling typ inte sina utan frågar om jag vill ha ibland, haha. Söter!

Jahaja, igår var det barngympa igen! Näst sista gången.. Hanna hade med sig papper som jag o Johanni ska fylla i så vi får betalt för dom här fem gångerna vi varit med (vad jag vet så är det bara fyra) så det blir 375 kronor in på kontot strax innan jul kan man ju hoppas:) På måndag är det uppvisning, Hanna har gjort ett litet program. Med redskap, balansgång och sidhopp typ, barnen är så himla söta när dom gör det:)

Sen är det uppehåll till den 8 januari, då är det dags för mig och Johanna att ta över helt:) 100-150 kr per gång blir det då, nice! Får hoppas på att vissa fortsätter och vissa andra inte :p Haha. Nej nu var jag elak. Men det ska iaf bli superkul att ha gruppen helt själva, med vårat egna program och sådär.

Efter barngympan kom papi o hämta som vanligt. När jag kom hem åt jag nybakta lussebullar, muums! Sen sprang jag ut till mig - kallt! In i duschen och sen in igen och kolla Anna Pihl med mami & papi:) Sen ut till mig igen, haha. Älskling kom direkt efter träningen, myys. Vi kollade prison break såklart, länge sen vi kunnat se det tillsammans så det var kul!

Imorse gick jag in o hämta älsklings påse med matlådan och lussebullar + kanelbullar som mamma lagt ner, haha. Han var superglad över bullarna och att jag hämtat det åt honom så han kunde ligga kvar några minuter till, men jag kunde ju ändå sova längre sen så. När han gått somna jag nästan om direkt, skönt.

Åkte ner till centrum o köpte Tildas present, en av dom iaf. Sen måste älskling vara med när vi ska köpa resten! Köpte lite fikagrejer också till ikväll:) Nu ska jag snart åka ner till skolan och prata med Dan lite om projektet och så.. Vid sex kommer Camilla, Micke & Tilda hit o fikar lite. Mamma ska ge Tilda sin present nu för hon vågar inte komma på kalaset, haha. Sen ska vi åka till ishuset o kolla älsklings match:)

Kommentarer
Postat av: johanna

ny blogg, så att du vet ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback