Stövlar :)

Jaha, då är det nästan torsdag då vilket innebär att det är dags för skolgång snart! Det känns overkligt typ, haha. Men ändå ska det bli grymt roligt att vara med de underbara klasskompisarna igen, 3 månader sen sist lixom..

När mami kom hem från jobbet fick hon presenten, en bok (hon är boktokig!). Som tur var hade hon inte läst den och precis som jag trodde fastnade hon för den direkt, im good! Och så tulpaner såklart, hennes favorit! Efter det gick vi ner till centrum, mysig promenad. Vi pratade om hur vi kunde göra om huset, tänk om det skulle bli så.. Då skulle jag nog aldrig vilja flytta härifrån, haha.

Väl i centrum kolla vi in på eurosko där jag hitta ett par stövlar såklart. Typ en vinterstövel men ändå inte, den var lixom lite varm och så var det "räfflat" under så man får grepp, hur som helst så var den superfin och passa utmärkt på min lilla fot. 70% var det också så vi slog till:) Inne på h&m slank det ner en rouge, cremevarianten från maybelline, så underbar! Och lite annat krams. Tack mami för det<3

Mötte upp pappa så blev det mat på benneventos, yummie! När vi kom hem busa jag med min äckelkatt, haha. Nej men hon är fin, fettogullig;) Livrädd också, skojar inte.. Men rolig är hon när hon är busig iaf. Fast det är inte lika kul när hon sätter klorna i en istället för leksaken, aajj.

Fredag ser ut att bli en paartynight, länge sen det var hemma-chill-fest med alla så:) Hoppas på att det blir så nu också och inte "dom" ångrar sig som vanligt. Så vänta på ett samtal vettja, hihiii.

Nu sitter jag ute hos mig framför OC. Älskling dyker nog upp snart också, myyys.

Grattis mami<3

Ja för idag är det hennes dag, gamla tanten va;) hihiii. Fast igentligen är det ju inte förrän om ett år hon fyller igentligen, 29e alltså! Vad blir du då, 14 eller? Cool. Men man kan ju inte fira vart fjärde år bara!

Igår blev det stan med C & Tilda:) Hittade världens coolaste skor till snorpan men dom hade inte hennes storlek så får leta vidare helt enkelt. Men jag kom inte hem tomhänt; miniklänning, trosor, tunika, halsband + örhängen och en skjorta till mitt hjärta! Det är han värd efter teorin och anställningspapprena <3 :)
Efter stan hämtade vi bilen hos Micke på jobbet och åkte vidare till södertälje:) C skulle titta på jysk på garderober och så skulle vi kika på intersport där om dom hade skorna i T's storlek, men icke! Blev en titt inne på rusta också och godismonster som man är kom jag ut med en fetingstor ferraripåse, mums! Och choklad till snorpis, hihi. Åkte till centrum igen, hämta mitt paket från h&m och tog en fika innan älskling slutade jobba.

När vi kom hem hoppa älskling in i duschen medans jag visa Marie vad jag köpt, hihi. Sen vart det middag och ut på vägarna, mot maxi. Älskling skulle övningsköra så det vart omvägar bara för att han skulle få köra där han inte kört! Väl hemma igen blev det som vanligt soffdeg. Älskling pilla mig i håret så jag somna:) Det är så himla skönt, haha. Gick o la oss redan vid halv tio men somna inte för det..

Imorse när jag vakna ringde jag C, jag ska nämligen vara barnvakt åt Tildis hela dagen på fredag:D Myyys! Så imorgon ska jag och älskling sova där, ännu mer mys. Fick prata med T i telefon också, hon skratta som vanligt åt mig. Sötboll! Tog bussen till centrum och köpte tulipaner åt mamsen!

Nu är jag hemma. Allt i paketet var superbra! 2 baslinnen, 1 partytopp, 1 halternecklinne, shorts, träningsbyxor och en skjorta. Gud jag har verkligen fått ihop en bra vår/sommargarderob redan nu! Så nu saknas bara vädret, haha. Jag är rädd att jag får vänta ett bra tag alltså, suck.

Resterande av dagen ska jag se till att städa ordning här ute och sen fira mamsen såklart:) Älskling kommer förmodligen hit och sover sen också, mys. <3

24

Kom nyss hem från heron:) Vi bowlade bara en serie, men det räckte för jag fick storstryk! Gud vad dålig jag är på att bowla alltså, pinsamt. Men kul är det och skrattigt blir det! Frida var grym, min idol va. Innan heron var vi i skärholmen med F's mamma också. Kollade efter studentgrejer men hitta nog allt annat än det, haha. Efter massa affärsgenomgångar blev det mat, himla mysigt när dom gjort som kungshallarna:) För min del blev det spagetti bolognese (jag är så tråkig!), Frida och Marit åt wook - jag ångrade mig!
Efter bowlingen åt vi banana split, muums! Snacka om att magen sa ifrån efter halva, haha. Sen gick vi till bilen och åkte hemåt. Jättemysig eftermiddag/kväll verkligen<3

Camilla ringde medans jag åt glassen, det blir stan imorgon! Vi ska åka in redan vid halv tio, shises. Men det blir skönt så man slipper all rusch och så hinner man hem i skaplig tid. Jag måste hämta mitt paket också, h&m-paketet! ÄNTLIGEN! Hoppas det är bra:)

Nu ska jag titta på premiären av 24, jag har varit besatt av serien förut och nu är det dags igen, hoppas det är lika bra som förut:) Direkt efter så är det ju Prison också, två grymma serier efter varann, mademynight! Sen blir det nog sängtime med tanke på tiden imorgon bitti. Och höra något ifrån älskling efter matchen såklart, hoppas det går bra! När vi prata efter jobbet var han jättetrött stackarn och så är det sen match lååångt borta.

Jaja, nu ska jag bänka mig i soffan! CIAAOO

Sportlov

Jaha, äntligen lov eller?

Om matchen igår kan jag bara säga USCH! Det är nog som Henke sa, domarn var nog mobbad som liten och måste ta igen det nu. HAHA! - Misslyckad polis som inte fick bli ordningsvakt heller blev då domare. Jo det finns en del teorier vilket jag förstår. Det är så tråkigt när en domare ska förstöra en hel match! Hmpft! Förlust med 3-1 iaf, fast kval blir det ju hur som helst så. Älskling var iaf inte en av dom 5 i botkyrka som fick matchstraff och han var faktiskt glader efteråt:) Nej nog om matchen.
Kom hem till älskling halv elva typ, då blev det kvällsmacka innan sängtime. Somnade som vanligt otroligt fort!

Imorse vaknade jag 10! (Vaknade iofs när älskling skulle gå av pussen men somnade om lika snabbt så det räknas inte) Tog bara på mig kläderna och gick till bussen för att åka hem direkt. Sen jag kom hem har jag inte gjort ett skit!? Kollat teve, ätit lunch och bara soffdegat:) Är det lov så är det!

Kvällens planer är Prison break 22.00 som måste ses! Älskling har match i enköping så han är inte hemma förrän tolv inatt, tidigast. Jobbigt att behöva gå upp 6 imorgon igen kan jag tänka mig, stackars<3 Men innan prison så blir det heron med Frida:) Bowling eller bio och käk, myspys!! Om inte bilen är upptagen då blir det för jobbigt att ta sig dit:p Innan heron blir det kanske en sväng till skärholmen, kolla lite studentgrejer! Länge sen vi umgicks så det ska bli superkul! <3

Imorgon ska jag umgås med Camilla & Tildisen<3 Kanske en tur till Lida med varm choklad, smörgåsar och pulka beroende på hur kul vädret är:) Annars blir det förmodligen bara lite shopping och annat mys:) Senare, avslutningsvis imorgon, blir det hem till älskling o mysa och sova<3


Stupid me

Helt otroligt att jag inte har uppdaterat sen i torsdags, jag är förvånad.

Fredag; sista dagen på praktiken, skönt! Efter en trögstartad morgon med en seg Sarah, med stress till dagis där vi var vid tiotiden tog jag en prommis ner till centrum innan det var dags att åka till ateljén (odenplan). Hann bara komma in då det var dags att sätta sig i bilen för att åka till västerhaninge, därefter blev jag släppt i stuvsta, en kort sista dag dag alltså:)
Men jag hann bara komma hem, packa ner mer grejer och åka till centrum igen för att möta älskling<3, vi tog bussen hem till kassmyra där middagen var på gång! Efter middagen åkte älskling på träning och jag låg på soffan och degade tillsammans med svärmor, myys. Vi kollade massa teve tills klockan blev kvart över åtta då jag promenerade till gulan för att möta hjärti och köpa candy:) Tillbaks hem, massa ätandes och skratt framför teven tills vi beslöt oss för att gå upp o lägga oss.

Lördag; vaknade tidigt och åkte till resebyrån för att kolla resa. Men vi insåg snabbt att det får bli till hösten istället så vi kan spara ihop pengar och planera mera, so it is! Efter det blev det hem till kassmyra again för bara chill. Vi segade hela dagen tills det var middagsdags, mums! Sen blev det fixing som gällde och sen kom Tomi också:) Vi tog bussen till mig för att dricka några drinkar innan det var dags för krogen, Club Clara! Mötte upp Emil i centrum och sen Linn & Camilla på tåget in. Väl framme och inne vart det en mycket bra kväll på ett himla bra ställe som jag absolut kommer återvända till:) Ett plus för dj:n nere och diskplockarna, haha! Och minuset blir till slagsmålet, why? Tur att det inte blev värre iaf.
Jag o älskling rörde på oss vid ett-tiden, fylliskäk på snabbt&gott vart det, supäääär! Sen en kall prommis till bussen. En bussresa som tog 2 timmar totalt(?) för att chaffisen inte vet vart han ska? IDIOTJÄVEL!! Hur fan kan man ha en busschaufför som inte hittar? Och självklart i tumba så händer samma sak, idioten vet inte ens vart linjen ska han heller, ååhhh. Inkompetenta-busschafffis-idioter! Pinsamt SL!!
Hem kom vi iaf och somna snabbt som vanligt.

Söndag; som vanligt vaknade jag av hunger, haha. När älskling vaknade strax efter (halvtolv) gick vi in och åt frukost:) Efter frukosten bänka vi oss på soffan här ute framför reprisen av let's dance! Sen blev det duschen och nu degar han på soffan igen och jag skriver..
Senare blir det hockey, älskling har match såklart och jag ska titta! Efter matchen blir det hem till hjärti och sova faktiskt<3 Han jobbar dessvärre imorgon så det blir inte så sent ikväll. Men mys som alltid<3

I'm the nanny

Jahapp, torsdag igen.
Endast imorgon kvar på apuperioden, fatta att det är dags att vara i skolan på heltid igen! Efter en veckas ledighet såklart:) Jag tror jag kommer ångra allt jag klagat på om apun rätt snabbt tillbaka i skolan då vi har hur mycket som helst som ska göras nu de sista månaderna, ja det är knappt tre månader som återstår för oss treor! How cool.

Imorse gick det inget bra att komma upp alls, jag var helt slut när klockan ringde och snooza flertalet ggr innan jag upptäckte att jag missat tidsplaneringen helt pga det, oops! Ringde Nisse och sa hur det låg till, han sa bara; okej det är ingen fara jag plockar upp dig i tumba strax innan tolv, vi har en plåtning i vårsta. Så vi var väl på dagis 10 exakt, Sarah var superlycklig att hon fått sova ut och bara behövde vara en kortdag på dagiset. Jag förstår henne! Så när jag lämnat henne gick jag till mammas avdelning för att dröja ut på tiden lite, fysjutton vilken ljudnivå det blir när alla är gnällspikar. Och bajslukt;) Haha. Dom skulle äta vid elva så jag smaka lite soppa också innan jag drog mig ner mot centrum, smarrigt.

Praktik på hemmaplan! Haha, plåtning i vårsta, coolt med hemmatrakterna. Sen direkt till huddinge hos ett äldre par, snacka om att man verkligen ser skillnad på hur det är ordninggjort när man ska plåta. Efter den i huddinge var det dags för en i tullinge men jag skulle hämta upp Sarah på dagis runt tre var det sagt så jag åkte bussen till tumba, gick in på ica o handla massa frukt och åkte sen upp o hämta monstret!
Väl hemma så bänka jag henne framför teven och börja med maten, plättar:) Det är verkligen äckligt gott. Och S som är dålig i maten åt 16 stycken!! Helt otroligt. Jag räknade inte mina tyvärr, haha.

Nu sitter hon framför teven igen, snacka om bra nanny man är! Ska snart göra lite fruktsallad och sen kila ut till mig är det tänkt:) Där ute får hon inte kolla teve förrän bolibompa, men hon vill ändå pyssla i sin bok hon har här så jag får väl sätta mig ner med henne och måla jag med, för annars blir det ett jävla liv:p

Imorgon blir det nog dagis vid tiotiden igen, skönt. Jag börjar ändå inte förrän tolv igen så! Efter praktiken ska jag möta älskling (om klockan hunnit bli fyra dvs) och åka till huddinge förmodligen. Sen blir det hem till honom o sova<3 Om han inte har träning blir det teve/filmmys som vanligt och ladda batterierna ordentligt, för på lördag är det krogen som gäller!

Softiss

Jaha nu har dagen gått..
Praktiken var supersoft idag, haha. Skulle möta Nisse 11 i stuvsta och åka direkt till första plåtningen, direkt efter den (en och en halvtimme senare) blev jag släppt i stuvsta för att åka hem. Snacka om kortdag! Anledningen var att han skulle åka hem o "bråka med en massa gubbar om fel handfat", haha. Ja jag klagar ju inte för det.

När jag kom till centrum köpte jag baguette o smörgåsröra (skagen), lunchtime! Så direkt när jag kom hem gjorde jag ordning min skagenbaguette:) Med tomat & sallad också, muumsigt. Mycket godare än färdigköpt och lite billigare också för den delen.
Låg och frös på min soffa och tyckte synd om mig själv för det var så kallt, vilket det inte är igentligen.. Jag var bara supertrött och frusen helt enkelt. Slumrade till lite framför 7heaven som går från början igen? Men serien är ju bra så man måste ju kika iaf. Vaknade sen av att älskling ringde när han sluta<3 När vi pratat klart gick jag upp o börja förbereda inför kvällen, plockade in min tvätt och bäddade Sarahsängen, så jag slapp det sen.

När jag kom in var middagen klar så då var det bara äta. Kollade en bit av roomservice när jag var inne tills det ringde på dörren.. Var säker på att det var Sarah & mamman som kom men ack så fel man kan ha, där stog Alma & Emma:) Guud vad stor o söt Alma blivit. För er som undrar så är det gamla grannar som flyttat för 2-3 år sen. Så dom kom in och fikade med oss och vi hade såklart massor att prata om. Det var Emma som lärde mig spanskan så bra som jag kunde, så synd att jag glömt iprincip allt nu.. Sen kom Sarah till slut iaf och A&E åkte strax därefter.
Nu har jag försökt kolla på OC men Sarah är så jobbig när hon ska sova så jag har inte fått se så mycket, tyvärr. Hon ska nämligen göra allt för att inte somna och idag innebar det också att gråta! Det är stunder som dessa man verkligen känner att man gör det för pengarna och inget annat. Jaja, nu är hon så gott som tyst och jag har tagit plats i min stora säng med laptopen i knät, myys.

Två dagar kvar på praktiken nu, härligt. Men jag tror jag kommer sakna det.. Men nu vill jag bara ha helg som innebär party:) Krogen eller hemma, inte bestämt helt ännu men party blir det, yeyy. Och resebyrån får jag inte glömma, om vi slår till så är ju det mer än höjdpunkten! Återstår att se på lördag, wiiee.

Nej nu ska jag kolla runt på digitalkameror, min är kass och älsklings börjar gå sönder också. Ska man resa behöver man en bra:) Sen ska jag kolla lite teve och vänta på att hjärti ringer efter träningen<33 Och till sist, slumra sött i sängen.   -NATTINATTI

Halvtimme

Yes, nu är det en halvtimme tills jag ska kila till bussen och åka till praktiken. Snart över:)
Men vad gör jag uppe så långt innan, jo jag är så himla bussig så jag klev upp klockan 6 när älsklings klocka ringde, bara för att gå in och göra smörgåsar till honom och hämta hans matlåda så han kunde få sova så länge som möjligt! Och DET ÄR HAN VÄRD<3 Jag är allt bra snäller, hihi.

Igår var det en skön dag, det enda jag tänkte på var semlorna jag skulle hämta efter praktiken, haha. Praktiken gick snabbt, men ändå långsamt? Tre plåtningar, varav den sista ute i haninge. Efter den körde Nisse mig till södra station och till min stora förvåning åkte en uttittandes Emmi förbi mig så jag sprang framåt för att kunna sitta med henne:) Det var bannemej ett tag sen vi sågs nu så vi hade en del att prata om, kul att vi lyckats ta på oss likadana stövlarna och likadana jeansen, pinit om vi hade vart i skolan:p
När hon klev av sen hade jag ju ingen tid att läsa så ingen bok vart det igår för mig.

När jag kom till tumba gick jag in på ica för att handla lite åt mami, som vanligt, snäller. Sen skulle jag hämta semlorna innan jag skulle möta upp älskling, 30 nr före mig, herregud. Haha, snacka om semeltokiga människor vi är:) Men jag fick mina semlor och kunde gå o möta upp älskling vid bussen för att åka hem till mig. Middag framför las vegas och sen semlan, mums.
När vi kom ut till mig blev det bastu:D Super skönt! Vi satt där inne en himla lång stund, underbart! Sen duschning och soffmys, hur underbart som helst. Lite godisätandes också till DH, coool. Sen blev det sänggång trots att jag busade upp älskling massor, moahahha! Andreas du är BÄÄÄST!<3

Nu ska jag kila in och försöka få i mig en smörgås innan jag måste gå till bussen, idag är det nanny-elin som står på schemat! Sarah kommer runt halv sju nångång. OC som måste ses som vanligt också:) Finns cocodise kvar från igår som jag ska tjyväta när hon somnat, hihihi.

Semeldagen:)

Och det håller vi stenhårt på! Ohyees, jag beställde semlorna redan igår så man inte blir utan(a) Man vill ju inte ha konsum/icasemlor, det ska vara spaaks annars får det va´! Muuums, ge mig eftermiddag NUUU:)

Gårdagen gick bra, bortsett från? Ja, barngympan blir bara värre, nästa gång får vi nog be deras mammor/pappor att gympa med dom för såhär går det inte. Alla andra blir lidande för att det finns 3 st som absolut inte kan göra det man ska, suck. Men vad hade jag väntat mig? Jaja, moneymoney.

Mami & papi hämta som vanligt så det vart direkt till ishuset, upprörd som bara den, haha. Werre var och tittade:) Sen träffade jag Olle, Odljung och Erik också så jag satt med dom ett tag och pratade massor. Tills C&M + sötiskorven kom dåra, då var jag tvungen att flytta mig:) Så det vart mest gå runt med Tilda sen, fast hon är faktiskt mycket intresserad av hockeyn, och ismaskinen såklart.

Efter matchen åkte vi direkt hem, jag var supertrött men inte hungrig längre:/ Fattar inte varför? Äsch det blir nog bättre med veckan. Hungern kom ju såklart när jag lagt mig i sängen och försökt att somna i en och en halvtimme någonting? Suck!! Jag hatar att inte kunna somna!
Sen somna jag till slut runt tolv någongång, så ringde klockan åtta. Stor lust att gå upp? NEJ! Men det gjorde jag med det samma eftersom jag annars hade somnat om och missat dagen.
Ska åka till stuvsta och möta upp Nisse, första plåtningen är där i trakten. Sen kungsholmen och haninge.

Efter det blir det raka vägen mot tumba och spaaks;) Hämta semlorna och möta älskling<3 Så då blir det hem och äta middag, och semlorna såklart. Sen antar jag att det bara blir tevemys, gemig.

Nej nu ska jag kila in och äta en smörgås om det går för sig. Ciiiaoo

Måndag

Och som vanligt är det barngympa, puuhh. Hoppas ungarna sköter sig ordentligt. Jag känner verkligen att jag inte har det humöret idag att jag kan skrika och skälla, spec inte på en viss dampunge.. Men självklart så är det roligt med barngympan också, speciellt när alla lyssnar (hur ofta det nu händer) och alla gör som dom ska. Idag får ju iaf INGEN förälder sitta med inne, noppi! Så funka kommer det nog göra.

Ska pallra mig till skolan idag, på min lediga dag. Nisse är i karlstad och jag fick ledigt:) Ska nämligen hämta mina biljetter som jag ska sälja till studentskivan, ohyes! Nu känns det allt närmre iaf.

Efter det blir det nog hem igen, hmpft. Men jag får förmodligen en tid att komma till nästa vecka så då löser sig allt där med. Sen vid fyratiden är det dags att ge sig iväg till visättra då, vore himlans underbart om innebandygänget inte är där innan!
Efter barngympan blir det raka vägen till ishuset och kolla älsklings match. Det går verkligen bra för dom nu så vi får hoppas på vinst ikväll med, även om det är mot serieledarna (oroar mig för en boxmatch?) men dom brukar ju spela bra när dom vet att det blir svårt så. Kommer missa 10 minuter säkert men äschh.

Sen blir det hemåt och sova. Imorgon är det praktikdags igen, sista dagarna nu:)


" Thank you for being there for me, always "


igår, 18/2-07

VÅR VÄG<3


Den 24/12-05 tog jag chansen efter att jag sett dig på "mina besökare" flera ggr under den veckan, jag tänkte att nu måste jag skriva något, det var ju ändå julafton! Efter det inlägget öste det på. Jag tänkte knappt på annat än att sitta vid datorn och se om du var inne och hade skrivit något till mig. Msn tog över, jag var nog inloggad dygnet runt bara för att inte missa dig. Vi pratade varje dag och jag älskade det, du fick mig att le redan då! Vi bestämde att om vi skulle ses på nyår så skulle vi ge varandra en "nyårskyss", bara sådär. Tyvärr så sågs vi inte då.
Jannike & Daniel bestämde att vi skulle träffas så dom bjöd hem dig till mig när dom skulle vara med mig också. Du & Sean kom, jag sa typ ingenting? Haha. Efter det visste jag vad jag ville! Vi pratade i telefon varje dag, långa samtal var det. Vi berättade allt om oss själva. När det sen var dags för min 18års dag skulle du komma på festen:) Jag tror inte jag tänkte på så mycket annat, det var bara du! Vi pratade på msn, i telefon och skickade massa sms varje dag tills dess. När du kom in genom dörren så pirra det i hela mig, jag visste inte om jag skulle ge dig en kram eller inte? Men du var snabb på att ge mig en, världens mysigaste kram<3 När festen pågått ett tag och jag vågade mer frågade jag dig om jag kunde få min nyårskyss nu? Jag hann knappt fråga klart innan du kysste mig, det bästa ögonblicket<3
Efter den så var vi med varandra resten av kvällen. Jag vet att det inte kunde vart bättre! Direkt när vi kom hem så ringde vi varandra och prata och sen fortsatte vi bara. Vi träffades så ofta vi kunde efter det, jag var på dina hemmamatcher och vi satt och mös till Ajs matcher, hur underbart som helst.
På alla hjärtans dag skulle jag komma hem till dig för första gången, jag var så nervös! Dina föräldrar stog utanför när vi kom från bussen där du mött mig, jag vågade knappt titta på dom. Din pappa sa; nemen är det innebandyproffset som kommer? Haha, så söt!
Sen var det dags för festen i folkets hus som du övertalade mig att gå på så slog det allt! Vi myste hela kvällen i princip, jag visade dig för alla mina vänner och du gjorde detsamma. Folk ropa; Chippens brud, kom! Haha. Du skällde ut mig när jag kom hem från folkets för att jag åkt bil med någon jag inte kände hem, du var jättearg! Men jag förklarade allt för dig och då lugna du ner dig lite.
Dagen efter, den 18 februari 2006, hade du match igen, efter matchen skulle du på middag hos Kjelle och jag skulle äta med Jannike och Danne. Efter middagen kom du direkt hem till Jannike där vi skulle se på melodifestivalen med dom:) Vi låg o mös i soffan till hela programmet. När det var slut tog vi en promenad hem till mig, du tog min hand direkt utanför dörren och släppte den inte förrän vi var hemma<3 Vi gick upp på mitt rum, la oss i sängen, satte på musik och bara låg o prata. Vi höll om varandra hela tiden. Och sen hände det finaste<33
När vi vaknade dagen efter så var allt lika underbart som innan, men nu var du och jag ETT<3


Idag har det gått precis ett år sen dess, jag kan knappt förstå det. Vi har verkligen haft ett otroligt år, grymt mycket skratt men också många tårar. Vi har gått igenom en hel del som andra inte gör på flera år.

I somras t ex, när jag förlorade min farmor! Mamma berättade det för dig när du skulle gå till skolan, när jag sen vaknade och jag fick höra det vände jag direkt tillbaka till sängen. Efter en stunds tänkande tog jag telefonen och ringde dig, självklart så ställde du upp! Vi pratade en längre stund, eller ja du fick väl mest höra på mitt snyft. Men du lyssnade, precis som alla andra gånger det varit något. Det måste vara det viktigaste man kan ha, trygghet! 
Något av de bättre stunderna är nog hela sommaren 2006, vi hann med så mycket. Min systers 25års fest exempelvis,du och jag släppte loss bland alla andra, hur många 18/17åringar ställer sig och buggar bland 30tals grannar? Du är en person som bjuder på sig själv till 110 procent. Du lyser upp varenda människa i din närhets tillvaro. Och Tildas dop, vi hade varit tillsammans i 4-5 månader och DIN syster valde mig att hälla vattnet i dopfunten, tillsammans med Malin. Det är en så fin sak! Din familj släppte verkligen in mig med öppen famn! Hur underbara människor som helst<3
Värst av allt var nog mötet med just Camilla första gången. Men redan då så välkomna hon mig också med öppna armar, jag tror inte en människa kan känna sig mer välkommen.
Nu idag är det som att jag och din syster har känt varandra hur länge som helst, jag tror inte det är många som umgås som vi gör. Samma sak med Marie, vi har många ensammastunder då vi bara sitter och pratar om allt mellan himmel och jord. Jag avgudar din familj, precis som dig!
Min familj då, jag kan inte prata för dig men jag vet att möta min bror var himla jobbigt för dig, du ville knappt. Inte så konstigt med tanke på vad jag berättat för dig, att han aldrig tyckt om att jag haft pojkvän eller velat ha någon vidare kontakt med dessa. Men ni fann varann direkt! Sånt är verkligen viktigt! Och att vi båda älskar varandras familjer är ett måste.
Ja, jag skulle kunna skriva 13 sidor till men jag ska inte göra det. Haha. Det jag ville få ut av det här är att det här året, 18/2-06 till 18/2-07 har varit mitt lyckligaste, trots motgångarna. När jag är med dig, dag som natt, vinter som vår, så har jag solens varmaste strålar på mig! Jag brinner verkligen, av kärleken som finns!
Jag vet att jag absolut inte är världens lättaste person att leva med, jag har ett himla humör. Men ändå har du alla gånger bara nongalerat mig och gjort något annat, istället för att bara gå din väg! Sen säger du bara; jag orkar Elin, för att jag älskar dig så mycket! Det jobbiga är att jag inte alls är likadan, dom få gånger du är arg, sur, irreterad eller bara allmänt trött på allting så blir jag lika sur som dig och gör saken värre. Förlåt mig för det, jag skäms så. 
I ett förhållande gäller det att man matchar varandra och det gör vi verkligen.

Du är den där sista pusselbiten i pusslet för mig, eller hur hjärtat. Lika goa båda två, hihi.
Tack för ett obeskrivligt år med oslagbar kärlek och dom grymmaste känslorna<3
Andreas Johansson, jag älskar dig!

Promenad

Jag känner att jag måste uppdatera..

När klockan började närma sig fem tog jag o älskling en promenad så han kunde ta bussen direkt hem och jag fortsatte ner mot centrum, till willys. Det är verkligen skönt med promenader, synd bara att man ska behöva känna sig så orolig när man är helt ensam.

Väl på willys så blev det frukt, jag ska nämligen avnjuta en fruktsallad senare:) Tyvärr så blev det bussen hem för, som sagt, det är inte kul att gå själv, i mörker dessutom. Jag började med maten direkt när jag kom innanför dörren, tacos! Det var faktiskt himla gott men inte spec kul att göra det åt 1 person.

Nu sitter jag i min soffa, mami & papi är som jag skrev tidigare inte hemma, de är ute på landet. Men jag är faktiskt hellre här hemma själv än att sitta ute i kalla stugan som man knappt får vatten i nu och dessutom inte har intenet. (Jag låter som en nörd jag vet)
Nej men landet funkar bäst på sommarn, då är det bara himla mysigt med vatten från brunn, inget internet eller kabeltv, och bäst av allt, sjön 50 meter iväg:) Men på vintern så nejtack!

Min ensammakväll (jag njuter faktiskt!) ska jag spendera med melodifestivalen och fruktsallad, myspys. Synd att sing a long krockar med melodifestivalen bara, men suger den som innan så byter jag kanal;) Sen får vi se vad klockan blir och om älskling dyker upp elr inte.

Nej nu ska jag kila in och börja med fruktsalladen så den blir klar i tid:)


" It's when you don't expect it you'll feel it "

Nyttigt

Frukost bestående av lingongrova med grönsaker på, mumsfillibabba:) Jag överraskade älskling, hihi. Det var faktiskt en himla mysig frukost. Det händer inte alltför ofta att jag bjuder på så fina smörgåsar, latmask som man är.

Gårkvällen spenderade jag med cocodise och cola framför let's dance, myyys. Ungefär kvart över åtta kom älskling så då fick jag sällis. Kollade klart let's dance och sen så ska det låta:) Jag tycker det är pinsamt att alla åker ur let's danse nu men Lasse är kvar, visst han är himla rolig men det handlar ju om att lära.. Han vill ju knappast lära sig heller medans vissa andra kämpar som fan. Aja, enough.

Det blev en sen sänggång, suck. Men så kan det bli när man öppnar en disskusion med världens mest envisaste pojkvän när man själv är, minst sagt, lika envis. Fast det är ändå kul att disskutera med dig hjärtat, speciellt när jag har rätt(a) Haha, vi båda blir nog lika knäckta i vissa fall.

Vaknade typ nio av att mamma ringde, ÅÅHHH! Hon skulle säga att dom skulle till landet, tack för det. Så nu är jag helt ensam ikväll alltså. Får se om jag får besök eller inte, jag känner mig inte speciellt social iaf, men känner jag mig lonely så åker jag nog till C&M.

Imorgon är det ett år, helt otroligt. Vi ska bara spendera den tillsammans med massa myyyys. Hihi, berättar mer efteråt. Tyvärr så blir det ju innan & efter matchen älskling har, typiskt. Men vi kommer hinna med allt iaf så det är no problemos<33

Nej nu ska jag hoppa på älskling, moahahhha. Trevlig helg!



" Tell me you'll say those words  for ever "


BILD

humor
HAHAHAAA
Här kan man snacka om riktig humor, vi hade riktigt kul den kvällen:)

Money is funny,

Yeess, äntligen har mina pengar för barngympan kommit in på kontot! Bara sådär två veckor senare än jag väntat mig. Hmpft! Det kan ju inte vara roligare än att räkna med pengar som man inte får.. Aja, nu sitter dem iaf på mitt konto så nu kan jag sluta klaga;)
Nu saknar jag bara de pengarna för Sarah, men jag skulle tydligen få dem på onsdag när hon kommer igen, dubbla då eftersom det blir andra gången. Då blir man 1000 kr rikare på onsdag, ohyes.

Men jag har en del att betala så jag får nog inte så mycket skoj för mina pengar iaf, suck. Pengar för smyckena, och allt annat vi ska ha på söndag på vår dag. Iofs så är ju det något som är bra:) Men tur är iaf att mami betalar mitt paket från h&m denna gång också så jag slipper tänka på det, kom upp i 880kr.

Sen kollar jag o älskling på resor också, så det gäller ju att spara så mycket som möjligt inför det, vilket alla som känner mig vet att jag är sämst på! Tur är iaf att han är himla duktig på att spara. Hur som helst så tänkte vi oss thailand i antingen oktober eller januari (efter min 20 årsdag) och vi tänkte 3 veckor att åka runt i landet och bo på olika ställen, ja alltså bara boka flygstol. Men nu vet vi inte längre för man vill ju ändå kunna "slappna av" när man betalar så mycket för att åka så långt, då känns det som att det ändå är värt att ta charter så man vet att man har en rum i alla dagar o bara kan njuta av ledigheten. Jaja, vi får se hur det blir! Känner jag oss rätt så blir det säkert något annat i höst istället, men allt beror ju på jobb.

Idag befinner jag mig hemma, igen. Det var inte min dag alls igår. Jag mådde helkonstigt hela dagen.. Jag skulle ju åka hem till älskling till åtta igårkväll också men jag ringde honom innan han hann åka på träningen och sa att jag inte orkade, jag låg fast på soffan och var helt inne i boken. Han blev inte så glad men han gillar heller inte att jag mår dåligt så. Han ringde sen efter också och då var jag fortfarande supertrött, men han kommer iaf hit idag.

Nej nu ska jag klä på mig, sitter här i morgonrocken efter en himla skön dusch. Natten har inte alls varit mysig. Tur att jag inte åkte till älskling igår alltså.


" Det finns stunder i livet man önskar inte fanns "


BOKTIPS!

Nu är Ego Girl av Carolina Gynning utläst. Jag spenderade min tågtripp med att läsa ut de sista kapitlena idag, och nu. Boken är helt underbar! Snacka om att Gynning varit med om det mesta man kan? Hon är så GRYM!! Jag rekomenderar verkligen boken, den är såååå läsvärd. Speciellt för oss som inte gillar att läsa annars. Man blir verkligen fast, kan knappt sluta läsa alls. Ja jag är kär i boken, kommer nog absolut att läsa den igen! Hur dumt det än låter.

Men nu ska jag starta på Det ska bli ett sant nöje att döda dig av Magdalena Graaf, spännande. Jag tror den kommer vara lika bra faktiskt, om inte bättre. Den handlar om hennes liv med Jarmo som misshandlade henne under flera år och flykten - ja det som 45minuter visade.

Carolinas handlar också om sånt men mer om fest, modelljobb, castings, droger och sex!
Ska låta er läsa själva, var bara tvungen att skriva av mig.



" Jag lever för nuet "

Vad är fel?

Usch på denna dag.
Jag vaknade kvart i fyra imorse av att det kändes som att jag alldeles snart skulle kräkas, jag orkar inte. Det slutade inte så jag fick springa upp på toan, självklart så kommer ingenting men jag drack lite vatten iaf. Jag tror jag somnade om rätt snabbt sen. En stund senare vaknar jag av att jag själv smäller in huvudet i väggen med näsan först, stenhårt!! Jag tror nästan jag grät på riktigt, det gjorde grymt ont:(
Sen vaknade jag knappt alls av att älskling gick upp, jag brukar då alltid vakna och vara "vaken" enda tills han går utanför dörren. Men inte efter denna natt! Jag kände pussen men inte mer än så. Skönt ändå!

När min klocka ringde sen så gick jag upp som jag skulle, gjorde mig i ordning och tänkte inte mer på natten. Gick in och åt en macka, fick inte i mer. Skulle sen borsta tänderna och då kom illamåendet igen, jag trodde att jag skulle kräkas - igen! Men jag vet inte vad felet är och jag kan inte vara sjuk igen? Så jag gick mot bussen och åkte in mot praktiken.
Hann inte mer än till t-centralen innan jag mådde så illa igen, suck. Satte mig ändå på tunnelbanan, gick av på odenplan och promenerade mot ateljén, illamåendet vart värre och näsan började svida. Herregud, Nisse skicka hem mig direkt när jag kom in.

Såå, nu sitter jag hemma igen, en himlans rolig morgonfärd. När jag sen kom till centrum och skulle köpa mig en sallad för att ta med mig hem till lunch så lyckas jag självklart missa bussen, som endast går en gång i halvtimmen, lyckat! Tur iaf att det var hem jag skulle och inte till älskling. Jag började promenera, superroligt med stövlarna som är helt blanka under, jag trodde aldrig jag skulle komma hem!

Nisse tyckte jag skulle stanna hemma imorgon också så jag inte har fått magsjukan, men det är omöjligt, jag är sjuk varannan vecka typ. Eller har varit iaf. Men vi skulle höras senare så får vi se hur jag mår då.
Nu ska jag sätta mig på soffan och äta min kycklingsallad och dricka vatten:) Sen blir det nog teven all day long, kulkul.
Ska sova hos älskling inatt iaf, om det inte blir värre dvs. Men det hoppas och tror jag inte. Måste vara där innan 20.00, då börjar Hello Africa! Som älskling missar ikväll, rätt åt honom;D Nej jag skoja bara. Kan ju hoppas att Marie är hemma när jag kommer så man slipper vara själv.

Ska tröst-klicka-till-mig lite mer från h&m nu också, paketet skulle kommit den här veckan, men nu när jag kollade sidan stog det vecka 13, suck. Men då kan jag lägga till lite, hiihi.

Alla hjärtans dag<3

Nu har vi kommit till denna dag igen då, mys. Igentligen så tycker jag att allt är överflöd när det gäller att fira denna dag, precis som halloween och andra såna högtider från usa. Men det är ändå himla mysigt:)

Jag befinner mig hemma nu, Nisse hörde aldrig av sig igår så jag kunde inte åka dit idag.. Men mig gör det ingenting ändå. Att vara ledig är bara så himla skönt! Så imorgon är det inga plåtningar utan då ska vi vara i ateljén hela dagen och den ska typ rensas, så kul vet jag inte om det blir jag är mest rädd för att jag ska upptäcka råttor. (ja, det är min stora rädsla och jag skäms absolut inte)

Så jag ska väl bara spendera den här dagen med att fortsätta soffliggamig. Sen måste jag göra i ordning mig i tid så jag kan försöka hitta något fint till älskling<3 i present. Svårt med tanke på att han inte alls vill ha något i alla hjärtans dag present, haha. Men något måste jag hitta på, ni får veta sen.

Vid fyra ska jag alltså ner till centrum för att möta honom och handla middag:) Vi ska köpa hem något supergott som vi ska laga i ordning tillsammans. Myyspys. Vi kom överens om det igår, det blir mysigast så! I guess, potatisgratäng och kött. Jag klagar inte;)

Jusste, igår kom min bok också:) Men jag har lite kvar på Carolina Gynnings Ego girl innan jag kan börja med denna, Det ska bli ett sant nöje att döda dig av Magdalena Graaf. Ja, jag älskar sanna historier. Och jag såg 45minuter om Magdalena på teve förut och nu måste jag läsa boken!

Nej ska väl börja göra mig i ordning nu då. Ciiaoo

Senare samma dag,

Ledighet borde vara något man får oftare, man mår verkligen bra av en dags ledighet då man bara kan tänka på sig själv och absolut inte stressa. I love it!

Men som vanligt ska ju något tråkigare drabba mig och jag fick någon illamående-attack på dagen.. Vilket gjorde att jag absolut inte alls kände för att göra mig i ordning för att åka ner till centrum och sen vidare till älskling. Suck! Jag tog telefonen och ringde älskling o sa som det var, och söt som han är åkte han direkt hit efter jobbet och gjorde mig sällskap<33 Jag hade lagat klart mat också så vi bara kunde äta direkt när han kom:) Makaroner & falukorv, snacka om snabbmat! Är man Elin så är man.
När vi ätit gick vi ut till mig igen och la oss på soffan. Älskling satte ihop mitt bord igår så vi fixade det sista idag, nu har jag en superfin "arbetshörna" iaf då, ihihi. Och egetdesignatdatorbord också, detni! HAA

Så nu har klockan blivit träningsdags för honom så han åkte precis härifrån, see you tomorrow honey<33 Då ska vi träffas i centrum efter han slutat och äta middag eller köpa hem något som vi ska laga:) Sen blir det nog en mysig film att spendera kvällen med, och godis såklart. + En himla massa kärlek, ohyes.
Jag måste beställa smyckena imorgon också eftersom jag inte gjorde det idag. Vi kommer nog inte hinna få dom innan söndag men det spelar ju ingen roll alls eftersom vi ändå beställt dom och det är det som räknas:) Ska bli kul att se resultatet sen.

Nu ska jag lägga mig på soffan igen, mor min har kommit ut för att tillbringa kvällen med mig, cutie! Pappa och Matte spelar nämligen inne i huset så mamma pallar inte oljudet;D Men det är skönt med sällskap, speciellt när man är så sällskapssjuk som jag är .

Väjningsplikt..

.. för gående? Haha, hur ofta händer det att man kommer till en gångvägskorsning? Jag gjorde iaf det igår när jag var på väg till barngympan och sjävlklart så var det en man som skulle korsa min väg, hur stor är risken för det? Hur som helst så är sånt så himla pinsamt för man vet ju inte vad man ska göra riktigt.. Jag stannade och han stannade, då språnga jag över så han slapp vänta så länge :p HA, det var lite roligt!

Banrgympan gick för övrigt bra, men jag blir så jävla trött på honom!! Usch jag mår verkligen dåligt pga av att han kommer dit. Vi måste hitta en lösning för annars kommer inte uppvisningen gå något bra alls. Nästa gång kommer jag vara stenhård och INGA mammor får sitta inne då, jag skiter i om det är första gången för deras barn då - no more helt enkelt! Vi måste öva på uppvisningsbana för en gångs skull.
Mamma kanske ska med på måndag för dom åker tydligen runt o kollar alla ledare nu hur det går för dom, + att hon vet att vi har "den jobbiga" också så hon vill se hur det går.. Så ska Kenny snacka med alla föräldrar om pengarna också för det har gått 5 veckor o endast 8a har betalat!

Today. Jag är ledig:) Och det endast för att jag inte hittar alls i stan, haha! Gud vad pinsam jag är igentligen. Nisse sa iaf; det är nog bäst du stannar hemma imorgon så ses vi på onsdag istället, då kan jag plocka upp dig i huddinge för då ska till skogås. Tackar för det!
Så jag har precis stigit upp ur sängen. Det var svårare än vanligt att somna om efter att älskling gått imorse, suck. Jag har typ fått nackspärr också:( Men jag får ju vila mig hela dagen så! Ska kila in snart och äta lite frukost och efter det ska jag lägga mig i ett varmt skumbad, i'mworthit! Sen blir det en tripp ner till centrum innan älskling slutar, jag ska beställa smyckena:) Och sen följa med honom hem.

Har fortfarande inte köpt någon allahjärtansdag present och det är imorgon:O Får stanna på vägen hem från praktiken elr något.. Jag vill ju inte ge älskling rosor & choklad för det kommer jag nog få(a) Plus att han är kille, han vill ha något annat så jag får se vad jag hittar på då. Vi ska iaf ha mys här imorgon<33 Gottis att äta, teve(film), god dricka, soffmys och sen sovmys;D

Nej nu måste jag kila in, magen skriker!

Hejdå & måndag

Jaa, precis som jag skrev igår så vart det en riktig chillingday. Vi tog iaf en prommis till Ann & Stefan för att säga hejdå till allihop. Det var inte roligt alls, Ann tyckte vi skulle följa med iaf nån vecka, jatack! Det hade vart himla bra om man kunde få fram dom pengarna så snabbt.

Sen följde vi med C hem, Micke skulle köra till arlanda så vi tänkte vara sällskap. Tilda börja med sina pajjasgrejer direkt innanför dörren, haha så söt! Hon är världens största teaterapa nu alltså, hela tiden. Sen la hon sig hos sin underbara morbror o mös en stund på soffan till hockeyn:)
Hungrig vart man ju självklart också! Hanna skulle komma så hon köpte med sig mat, pizza of course. Men gott var det som vanligt, och himla trevligt:) Hanna stog för underhållning, hon hällde ut nästan hela sitt glas över Tildisen. Oops! Tilda vart superskraj av allt vatten och vi andra bara satt o skratta, det såg faktiskt väldigt roligt ut!! Hon torkade rätt snabbt och vart lika glad som vanligt.
Jag o älskling la oss framför teven en stund efter maten innan vi kila mot bussen för att åka hem till kassmyra igen.

Jag har bott där hela helgen nu, till och med inatt. Men ikväll blir det hemma som gäller. Med älsklings sällskap såklart<3 Fast han kommer inte förrän vid åtta-nio tiden, beroende på om han ska träna elr bara åka dit. Han är typ sjuk nu, tack vare mig.. Äsch!
Innan dess så är det barngympa som vanligt dessa måndagar. 5e gången idag och nu måste vi nog börja köra uppvisningsbanan varje gång så barnen lär sig och så man kan ha en fin entré:) Hoppas att någon är sjuk idag, haha. Nej men 17 ungar på samma gång blir nog skoj. Hmppft! Men roligt är det iaf med B.g.

Praktiken idag var väldigt skön:) Nisse plocka upp mig i tumba c vid nio så åkte vi direkt till södertälje, första plåtningen. Åhh dom hade världens sötaste jack rusell tik, jag är kär!!! Nu måste jag ha en sån! Jag har bestämt mig helt och hållet för en JRT nu. Fast dom sa att det är väldigt många som lämnar tillbaka sina valpar för att dom är så jobbiga. Men jag får väl ha tålamod för det blir ju bättre;) Älskling tycker också om JRT så det ska bli en sån såfort jag flyttat hemifrån:D
Efter den plåtningen var det i en lägenhet, trångt. Inte alls lika roligt men dom hade en unge som var runt året och han tog min hand det första han gjorde när jag kom, haha söt.
Nisse tyckte inte jag skulle sitta o vänta i två timmar för att sen åka hem så han körde mig till stationen så hoppa jag på tåget hem:) Endast 3timmars praktik idag alltså, superskönt!

Nu ska jag förbereda inför barngympan, fylla i ny närvarolista och planera lite. Och Johanni sitter hemma hos sig och försöker få fram några bra barnlåtar så vi kan få ihop en ny skiva:) Vi är engagerade!

Ciiaaoo


Berzelli

Vilken otroligt tråkig känsla att komma fram till Claras, (redan vid halv elva) men där mötas av en lång jävla kö som man absolut inte ställer sig i när det är så himlans kallt och när man vet att vakterna där är lite halvkonstiga. Så vi traskade raskt vidare ner mot Berzelli istället.

Knappt någon kö där och inga problem med att komma in. Vi lämnade jackorna och alla frös så roligt var det inte alls till en början. Köpte varsin drink, bartendern blandade bannemej inte en fyra! Men aja, gott med drickat och vilka tar inte movesen in på dansgolvet som är ekotomt först om inte VI?! Ohyes, jag älskar oss:) Haha, Dj:n sprutade ut rök så jaa, jag försvann där. Riktigt coolt med så mkt rök.
Sen var det dansgolvet som gällde all the time. Vid tolvtiden kom mer hockeypojkar, haha. Taylor, Enkan, Finell och någon som hette Putte som jag inte alls visste spelade i botkyrka:p Kvällen blev så jävla bra!

Vid halv tre sa älskling att han var hungrig, trött och blabla, så han ville röra sig hemåt. Jag är så jävla stolt att det för en gångs skull inte var jag som ville hem:D Hihiii. Men eftersom han jämt gör som jag vill så sa vi hejdå till alla grabbar och gick mot garderoben, Cämi joinade oss också. Så vi tre traskade till donken för att käka - som vanligt. Innan vi tog nattbussen hemåt. Jag o älskling var hemma typ kvart i fem, fyyyy.

En rolig kväll vart det, men no more Berzelli tror jag, inte på ett tag iaf. Förutom studentskivan dåra, men den blir ju annorlunda för då är det ju alla MPklasser + biljettsäljningen. Berzelli är nog det sämsta jag varit på! Men jag har ju inte varit på så många ställen då heller så, hehe. Av dom jag varit på så är Viper det bästa, lätt! Nästa gång blir det iaf Club Clara men då åker vi in supertidigt.

Idag blir det bara chill. Vi ska åka upp till Gittan & Janne strax. Fika lite och säga hejdå, dom åker ju till thailand idag dom jävlarna, borta en hel månad.. Fast vi får ju bo där då om vi  vill det:) Så vi får se om vi flyttar dit, någon vecka iaf? Antagligen det vi ska snacka om där också.
Ikväll blir det också chill förmodar jag, haha. Imorgon är det praktik igen:( Men blir hämtad i tumba igen iaf, skönt! Södertälje är målet sen får jag nog ta tåget hem för att hinna hämta gympagrejerna.

Nej nu ska jag kolla Anjas åk. Ciaaoo

Middag

Igår bjöd jag o älskling C&co på middag här hemma:) Nu när vi var ensamma var det ett ypperligt tillfälle att bjuda igen dom för alla gånger. En av hundra? Men vi är iaf en bit på väg nu. Lövbiff o egen klyftpotatis:)

Innan dess,
Camilla plockade upp mig här vid halv elva ungefär. Hon och Micke skulle till försäkringskassan och jag följde med, så dom slapp tänka på Tilidsen medans. Efter det körde Micke hem oss till Bremora. Jag fortsatte fotoprojektet även om jag knappt hade några bilder kvar att ta eftersom jag fick ett så dåligt minneskort. Jag tog iaf så minnet vart slut helt. Jag hoppas verkligen att Dan gillar det!
Sen tog jag bussen till skolan för att lämna tillbaka kameran och kortet. Laddade in bilderna innan jag åkte hem också. När jag kom hem packade jag bara ner kläderna för idag-krogen, älsklings nya jeans och lite annat. Sen sprang jag till bussen igen.
Nere i tumba bytte jag bara till 716 för att åka tillbaka till C. När jag kom dit hade Tilda precis vaknat:) Bytte blöja och klädde på henne, packade vagnen och så gick vi till bussen igen, haha.
När vi kom till centrum gick vi in på Ica och handlade det som behövdes inför kvällen, efter det väntade vi på att älskling skulle sluta praktiken. När han slutade tog vi tre bussen hem till kassmyra. Vi började med maten på direkten eftersom C&M skulle dyka upp rätt snart. Tilda åt gurka, brödbit och drack apelsinjuice medans vi fixade med middagen:) Hon hann självklart också göra det stora i blöjan innan C&M dök upp.
När dom kom var det bara vänta på att potatisen skulle bli klar i ugnen. Det vart jättegott och middagen var supermysig. Kändes bra att få bjuda igen lite efter allt!
Direkt när vi ätit klart skulle Micke köra älskling till träningen, jag följde med för på hemvägen skulle vi stanna på gulavillan och köpa godis. Massa godis vart det och sen hem till kassmyra igen.
Kollade lite teve, busade med T, kolla massa bilder och bara hade mys. Sen åkte M iväg för o hämta älskling men då stannade jag kvar. Så ska det låta, Let's dance och Speed - snacka om Tvkväll! :)
Sen rörde dom sig hemåt, jag o älskling flytta oss upp i hans rum och kolla klart Speed innan vi la oss.

Imorse, idag, vaknade vi av att min mor ringde. Typiskt! Men ingen av oss orkade röra på sig så hon fick ringa och vi låg kvar en halvtimme till innan vi gick upp:p Latmaskar alltså. Flytta oss ner framför teven och så kom C&co igen:) Dom skulle fixa älsklings ölmaskin så han kan dricka ikväll innan krogen nämligen;D När det var gjort rörde dom på sig igen.

Och NU sitter jag bara här. Älskling ska snart åka iväg på samling inför matchen o då ska jag städa lite på hans rum är det tänkt, så snäll är jag alltså. Sen ska jag möta Cämi och så blir det käk innan grabbarna kommer hit efter matchen, då blir det snabb-för-krök och sen in till Claras:) Hope for a good night!

Ensam hemma

Nu har Marie & Hasse åkt, vilket betyder att jag o älskling är ensamma i huset hela helgen:)
Pratade nyss med mamma som sa att hon o papi åker till landet imorgon förmiddag och kommer hem på söndag! Haha, kunde dom inte valt en annan helg istället? (a)

Igår tog jag en prommis till skäcklinge där jag hoppa på bussen mot bremora, superskönt att gå en långpromenad på morgonen, ja klockan var ju faktiskt bara runt 9tiden. När jag kom fram till vårsta satt C redan där o vänta på mig med T i vagnen. Vi gick direkt till öppna förskolan som låg i grödinge församlingshus, ohja. Det var rätt kul att se hur T reagerade när hon såg alla barnen = tvärnit! Hon tröck sig emot mitt ben samtidigt som hon inte släppte Camillas hand, haha.
Sen gick det bara bra! Man fick fika och det fanns jättemkt saker att leka med. Många barn var där också. En fyra månaders bebis som var två månader för tidigt född, han var så himla liten - men så söt!
Innan det stängde var det gudsstund :O Jag o C ville gå, haha men man kan ju inte smita sådär. Så vi fick sitta o sjunga-spela med prästen, oj vad roligt.
Det blev hamburgertallrik på lilla vårsta direkt efter, gott! När vi ätit klart tog vi bussen till tumba, hämtade bilen hos Micke och åkte till maxi. C skulle handla lite smått men ville åka dit o jag följde med. På vägen hem stannade vi i skolan så jag kunde hämta kameran. Sen följde jag med hem till bremora.
Var barnvakt åt Tilda på kvällen, mysigt:) Jag fotade en del och idag ska jag fortsätta. Projektet är på G nu känns det som. Bra!

När jag kom till älskling hade inte han kommit hem ännu.. När han kom hem visade jag några studentklänningar jag kollat på, vi var nog överens om vilken som var snyggast:) Bra. Måste visa mamma nu och sådär sen får vi se om jag bestämmer mig för någon så är det klart sen.
Somnade rätt snabbt gjorde vi också, skönt. Imorse vakna jag av älsklings hejdåpuss, haha söter.

Innan jag åkte till C igår så passade jag på att klicka hem en del från H&M, ohyes:) Lite baslinnen, sommarlinnen och träningsbyxor vart det. Tack mami<3

Nej nu måste jag kila upp, Camilla får nog vänta på mig nu, oops. Ciaaoo

Smärtor

Igår helt plötsligt fick jag världens smärtor i ryggen, nertill svanken:( Det gör grymt ont!! Jag kan inte ens ta mig upp från sängen normalt, kul. Kan knappt sitta heller.. Det går inte ens o beskriva smärtan men ont gör det! Åååhhh vad irreterande!

Igår så hann jag kolla klart hela OC innan älskling kom. Då hade jag tänt lite ljus, ställt fram glas och lite godis (fruktsallad gick inte hem hos honom igår tyvärr). Vi la oss i soffan och bara låg, supermys. Sen efter ett tag gick vi in så älskling kunde ta en kvällsmacka, jag var inte hungrig men hade så ont så vi värmde vetepåsen så fick jag lägga mig på soffan en stund o ha den där på, as skönt! Stlm Live på tv, vilka jävla ord dom använder, grovt. Men lite roligt var det ändå.
Sen traska vi ut till mig igen och älskling kolla what about brian medans jag prata med hans syster i telen:) Eftersom jag inte befinner mig på praktiken denna veckan så ska jag följa med henne till öppna förskolan med Tildisen idag! Efter det ska vi äta tillsammans och sen följer jag nog med upp till dom en stund. Jag ska ju inte vara på skolan förrän i eftermiddag så det är lugnapuckar;)

Ikväll blir det förmodligen sova hos hjärti<3, om det inte är sen träning, då blir det så sent:p Haha. Så ska jag upp tidigit imorgonbitti för att bege mig ut och fota, klickklickklickklickklick. Så ska det vara! Bara jag får någon idé för projektet ska lixom ställas ut o då vill man ju ha bra bilder. Aja det löser sig nog.

Nej nu ska jag föna håret lite så det blir torrt någon gång, och sen platta.
Byebye

Mer bloggeri

Lasagne med gurka & tomat till lunch, smaskigt!

Idag träffade jag faktiskt Dan när jag kom till skolan, vi pratade om praktiken en hel del och sådär. Men en kamera fick jag inta ta med mig, nope! Jag får komma imorgon eftermiddag och hämta en istället eftersom att tvåorna skulle ha dom idag.
Dan saknade mina veckorapporter, haha OOPS! Jag har inte haft en tanke på att man ska skriva varje vecka, så det är ingen mening att börja med det nu heller tycker jag.

Passade på att gå in på smyckesaffären i centrum också, ett årspresenten måste ju fixas snart. Så jag kollade ut några smycken och priserna. Så jag o älskling ska ner på söndag förmodligen och bestämma vilket det blir och betala så vi får det innan söndagen den 18, förhoppningsvis. Det ska ju graveras så det kanske inte hinns, men det är iaf fixat då:)
Det kommer förmodligen att stå E.H 18/2-06 på hans och A.J 18/2-06 på mitt, om inte det så är det något i den stilen iallafall! Så snyggt som möjligt måste det ju vara, hihi. Allt blir ju helt bestämt på söndag om vi nu pallrar oss dit:p (Beror ju på hur mkt det blir på lördag, haha) Men iaf så snart som möjligt!

Nu behöver jag bara hitta en bra alla hjärtans dag present. Förmodligen blir det tröjan han testa igår, men jag vet inte. Det beror på om jag åker in till stan igen eller inte, haha. Annars får vi se vad som hittas på:)

Cheeseballs

Dom är äckligt goda, fysjutton! Jag tror faktiskt att jag o älskling tröck i oss en hel påse igår under kvällen, usch vad onyttigt. Men tar man en är man fast, haha. Och om bara han äter luktar det pyton så då måste ju jag ta bara för att jag inte ska känna hans lukt, gud vilken bra bortförklaring! :)

Idag ska jag pallra mig till skolan, japp. Jag tänker BANNEMEJ INTE åka till praktiken när dom har problem med råttor. Vadfan räknar Nisse med? Jag kan inte ens se en råttfälla eller ens höra ordet råtta, jag äcklas! Tydligen så har anticimex varit där o hällt råttgift och lagt ut fällor men hallå? Vill jag vara där då iaf eller? Nejnejnej! Aldrig! "Man ser dom inte mer än i fällorna och sen kan man höra dom" Jomen det låter ju himla mysigt, jag tror jag kommer. USCH! Jag går i skolan resten av veckan, that's it!
Älskling låg o asgarva åt mig igår för jag inte ville åka till praktiken när dom har råttor där, men jag gillar faktiskt inte råttor för fem öre! Det är värre än spindlar, och möss! Råttor är stora och äckliga, bläää.

I skolan ska jag försöka få tag i en kamera, snacka med Dan, rensa min mapp och så. Det kommer visserligen vara urslappt dom här tre dagarna eftersom det knappt finns o göra, men jag åker inte till praktiken så är det bara!
Efter skolan blir det hemgång. Ska nog städa, har lyckats sprida ut kläder överallt.. Sen måste jag plocka in glasen och så, kulkul. Ikväll är det Oc som gäller som vanligt på onsdagar. Älskling kommer efter sin träning också då blir det myspys. Ska nog göra en fruktsallad tills dess, då blir älskling glader:)
 
I helgen åker Marie & Hasse på spa så vi har huset för oss själva fre-sön:D Så på fredag ska vi bjuda Camilla, Micke och Tildisen på middag innan älskling ska träna, sen blir det nog spelkväll när han kommer tillbaka efter träningen skulle jag tro:) Och på lördag är det ju match så då ska jag vara här medans med Cämi förmodligen och sen blir det förkrök när grabbsen kommer efter matchen och sen in till krogen, club clara I think:) Sen blir det nog sova hos älskling eftersom vi ändå är ensamma. Om vi inte är lata och hoppar av uppe hos mig istället, hihi.

Nej nu ska jag kila ner o äta lite frukost innan jag åker till skolan, ciaoo

Praktik igen

Gårdagen med barngympan gick superbra:) Nu har vi 17 ungar, 2 för mycket alltså. Men men, man kan ju inte precis skicka hem någon? Jag tycker iaf att det var rätt bra ordning igår och när vi väl gjorde redskapsbanan så kämpa alla jättebra och koncentrationen var max:) Då blir man verkligen stolt!
Efter barngympan stanna jag o papi på willys för att handla lite. Hann vara hemma i tio minuter typ innan älskling kom, myspys. Vi åt lite kvällsmål innan vi gick ut till mig för att kolla teve&sova. <3

Idag var det dags för mig att återvända, Nisse plockade upp mig i tumba c vid nio. Då bar det av till Hölö där första plåtningen var, hur fint hus som helst. Sen vart det ett nybyggt hus som var tomt innan jag slutade. Nisse släppte av mig i stuvsta efter det. Där tog jag tåget till stan för att möta upp älskling.
 
Lunch på taco bar:) Efter lunchen strosa vi runt lite överallt och kolla in lite kläder, HAHA! Det blev en hel del skratt när vi testa massa mössor, jag hitta nog den snyggaste kaskmössan, I'm sure! Älskling håller inte med mig, HA. Han hittade däremot en skitfin, iofs passar du i allt men ändå. Han fick med sig ett par jeans hem iaf, skitsnygga! Själv så var jag alldeles för ointresserad av att kolla något åt mig själv.. 
Innan det var dags att åka hem så skulle vi möta upp Camilla & Tilda för att fika:) John Chris Coffe, varm choklad och en semla - mums! Mysigt med fika också. Sen blev det en titt i lite olika affärer innan vi skulle möta upp Gittan för att åka hemåt. Tilda fick sitta själv hela vägen hem, brummandes:) Hihi söötnos.

Älskling och jag åkte direkt hem till mig eftersom jag skulle packa ihop lite grejer, sen tog vi bussen till honom. Nu är det tevechill som alltid, Shark just nu. Suger att Ugly Betty har slutat för säsongen, usch på det!

Nej shark kallar, ciiaoo!

Väckning

Jag börjar bli så trött på mina syskons tjat om framtiden, jag pluggar till det jag vill - när jag vill! Ska det vara så svårt att låta mig vara? Bara för att ni två har gått ut så lyckade så gör kanske jag inte det, suck.
Jag tänker jobba nått år innan jag bestämmer mig för vad jag vill plugga till och så, thats it! Och ja, jag vet att ni bara vill mig väl men jag orkar inte tjatet.
Jag är säker på att min framtid kommer att bli precis så bra som jag kan önska mig! Med eller utan utbildning, rik eller fattig, ung mamma eller inte osv. Yesyes.

Sov hos älskling inatt iaf, hihi. Vi kollade på Sex, Lies & Obsession med Marie igår:) Jag blev också mobbad för jag alltid tänder lamporna fasstän alla är hemma, men jag är faktiskt inte mörkrädd för det:p Camilla tyckte dom skulle släcka alla igen och sätta på Dracula istället, dummadig! Hehe. Min "svär"familj är så gullig så<3

Hur som helst, älskling ringde o väckte mig imorse för han visste att jag inte skulle gå upp när min klocka ringde, he knows me to well;) Så det var lika bra att pallra sig upp då för han skulle ändå bara fortsätta ringa sen så. Jag rörde mig mot skolan, men självklart när jag kom dit så hitta jag inte Dan, det var bara att åka hem igen.

Så nu sitter jag hemma o gör ingenting.. Jag tror dessutom att jag smittat också, oops! Både Marie & Hasse är skit förkylda nu och älskling bara hostar o hostar + att både Camilla & Tilda har hosta och snuva, snacka om helsjukt.
Ska förbereda barngympan en del och sådär nu innan det är dags att röra sig ditåt, 4e gången idag också vilket betyder betalning imorgon(?) OHyes! Moneymoneymoney. Behövs verkligen nu när det är alla hjärtans dag och vår ett års dag på g:) <33

Ciiaaoo

Chillhelg

Det kan man lugnt säga om denna helg:) Otroligt skönt med tanke på hur jag mått hela veckan. Känner mig fortfarande inte helt friskt men den här veckan får jag bannemej ta mig i kragen och gå på apun!

Matchen igår var till en början tråkig, det kändes som att det skulle bli en bajsmatch.. Väldigt hett på isen och bara massa missar, men till slut så vann botkyrka med 4-2, härligt! Älskling fick göra en balja också;D hihi. Och hör på detta, EMMI kom och tittade, vågen för henne;) Haha. Det var lite kul, vi satt och snacka oss igenom hela matchen medans vi hängde med så gott vi kunde.

Efter matchen tog jag o älskling bussen hem till mig. Papi höll på med middagen så det vart nästan mat direkt:) När vi ätit klart gick vi ut till mig o gjorde oss ordning lite sådär innan det var dags att åka till Mackan för att kolla melodifestivalen med han och Emmiliten:) Myspyyys! Melodifestivalen sög stenhårt, vart är det på väg igentligen? Bläää. Vi satt mest o snacka under den och efter så började Bruce den allsmäktige som vi kollade en stund på innan jag och älskling rörde oss mot bussen för att åka hem.

Jag var för pigg när jag kom hem så när älskling la sig för att sova låg jag kvar o kolla teve en stund till, det var typ repris på 45 minuter om prostituerade, isch. Stängde av efter en stund och somnade nog rätt snabbt. Imorse vakna jag av att älskling höll på o jävlas med mig, han höll för min näsa, killa mig på halsen och så vidare.. Han fick en spark sen vände jag mig om:) HIHIII.

Nu ska jag snart ringa Nisse så jag får veta om jag kan komma in imorgon elr om jag får gå till skolan istället, eftersom jag måste hem vid tvåtiden imorgon för att hinna iväg till barngympan igen sen så kanske jag inte kan komma alls om han har en fotografering då någon stans långt bort, så vi får se!

Ska gå och retas med pääälskling nuu, ciaaoo<33

Godmorgon,

Hur ska den här dagen sluta?

Med den här starten känns det inte alls optimistiskt. Jag blev väckt av att mamma ringde mig och tala om att farfar fått åka till sjukhuset då han troligtvis fått en hjärnblödning! Fan också, HELVETES jävla skit!!! INTE farfar:( Om det är något allvarligt så.. Jag vet inte, men jag vill inte! Jag håller tummarna för dig farfar<3

Puuhh. Jag har precis kommit ur duschen hos älskling. Inte blev det bättre.. Nu är det bara göra sig ordning och sådär för vid tvåtiden ska jag röra mig mot solbo där jag ska handla lite gott tills ikväll åt mig o älskling:) Sen ska jag ta bussen till ishuset för att kolla matchen och efter den åker vi hem till mig.
Middag & myyys, kanske får sällskap? Det vore bara trevligt det.

Igår när jag mött Camilla & Tilda vart det lunch med Micke också:) Efter det gick vi på apoteket och in på ica innan vi tog bussen hem till C&co. Kerstin kom upp och fikade med oss, trevlans! Jag o T låg o busade på madrassen en del också, söter. Nu ska hon göra allt som en annan gör, haha.
När Kerstin gått kom Thomas upp, snacka om dropp in! Han var kvar en stund innan han gick igen och då kom Werre - HAHA! Det var alltså någon på besök hela dagen lång. Men T var supertrött just då så hon ville inte busa med någon alls. När Werre skulle röra sig kom Micke med middagen, mums! Efter vi ätit låg jag o T på soffan och kolla bolibompa:) Myyyspys. Vi såg nog en halvtimme innan hon ville upp o röra sig igen, coolt! När jag skulle gå till bussen för att åka till älskling vart Tilda inte alls glad, hon vägra låta mig släppa ner henne, söötnos. Men hon fick vinka i fönstret istället. Söttsött<3

Hann inte vara länge alls hos älskling innan vi skulle röra på oss, mot hockybockyn! Sthlm Giggolos var endast 6 spelare + målvakt, medans det andra laget var 10 st. Plus att deras målis hade hockeyskydd, HAHA! Snacka om att försöka fuska, domarn ville ställa in matchen eftersom dom hade otillåtna skydd fast Sthlm G ville spela så dom lät målisen ha hockeyskydden;) HMPFT! Matchen slutade 4-0, älskling gjorde 1 och brorsan 1 mål:) Riktigt kul var det och kolla matchen. Kvarten på fredag då:)
Nu vill kusinen min som är coachen att älskling ska joina dom nästa säsong, hihihii. Kulkul!

När vi kom hem vart det bara bums i säng typ, jag var iskall och älskling var SUPERtrött, stackarn!
Men nu ikväll blir det ju bara lugnt och mys<33


Åttondelsfinal tonight

Ikväll är det hockybocky på schemat:) Sthlm Giggolos har tagit sig till åttondelsfinal och den måste ju ses! Brorsan + båda kusinerna spelar ju så det är himla kul, PLUS att älskling toppar laget ikväll:D Snacka om roligt o se honom spela med Tobbe:) Dom kommer nog vara hela laget, hihii. Blir nog många mål ikväll.
Efter hockybockyn blir det hem till hjärit och sleepa<33 Det blir nog inte mkt mer än så eftersom att matchen börjar 21.20 så vi är nog inte hemma förrän halv elva kanske. Och älskling har dessutom träning direkt efter jobbet så han kommer nog vara rätt slut, stackarn!

Igår sov jag bort en del av dagen, skönt. Jag mådde inte alls så bra och så skulle jag ta mig till ikea med Sarah också! Efter ett tag på bussen ångrade jag mig starkt, jag trodde jag skulle svimma..
Det blev en del på ikea iaf; vägghylla, gardiner+gardin"lina", växt, vas och bordsbenen! Puhh, inte lika roligt att bära hem det ensam sen, när vi dessutom lyckades missa bussen med en minut och fick åka till flempan, ta tåget till tumba o bussen upp hit.. Men jag fick ju grejerna jag behövde iaf:)
När vi kom hem hade älskling redan flyttat om allt! Som sagt, han är otrolig! Det var bara skruva och sånt kvar nu så jag var inte mycket till hjälp alltså. Vi gick in o åt middag innan vi fortsatte, spagetti&köttfärssås vart det. Mums! Mamma var med Sarah så hon slapp kolla på här ute i röran. Vi var helt klara vid sjutiden så då satte sig älskling o plugga lite och jag pyssla lite med Sarah. 

Jag har sovit helt underbart inatt, hur skönt som helst! Jag antar att det är för att älskling låg bredvid mig, det är farligt att vänja sig vid att ha någon vid sin sida för när man sen inte har det funkar det bara inte! Imorse vakna jag av en mysig hejdåpuss från hjärti innan han kila till bussen. Jag fick sova vidare till halv nio då jag var tvungen att gå upp o väcka Sarah för att göra oss i ordning o gå till dagis. 
Självklart ville hon inte stanna på dagis och hon ville inte att jag skulle gå, ohhh! Men jag kom iväg tillslut och tog en prommis hem igen, skönt.

Nu har jag pratat med Camilla och vi ska mötas senare för att fika lite:) Tildisen skulle sova lite först bara. Har inte träffat dom på mer än en vecka nu så det blir mys<33
Sen får vi se om jag åker hem igen eller om jag följer med dom hem istället, senast halv nio måste jag vara gos älskling iaf då mami & papi kommer och så ska vi åka till maxihallen för hockybockyn!

Imorgon blir det hockey, hemmamatcher måste ju ses. Efter den blir det hem hit och äta middag och sen bara ha chill-o-mys-kväll:) How wonderful aint that! Vi laddar inför nästa helg då vi bor ensamma och då det antagligen blir krooowgen med allihop igen:D

Barnflicka,

Haha, fan vad det låter muppigt! Men vad ska jag annars kalla mig själv? Jag har haft Sarah en av två nätter nu, allt gick superbra. När hon kom igår var hon lite avvaktande och höll sig mest till mami eftersom hon känner henne väl, sen när vi gått ut till mig och mamma gått in så gick det super! Hon pyssla i sin bok, lekte med webbkameran på datorn och lyssna på disneymusik:) Hon stortrivdes, som det såg ut iaf!
Värre var det att få henne att sova. Jag försökte se på OC men hon låg o snacka hela tiden och jag var tvungen att Titta dit, hit, här, där. Javisst! Men hon är söt! Efter OC stängde jag av teven o la mig i sängen vid datorn och sa - God natt nu Sarah! Då tog det typ två minuter sen snarka hon;D Gulligt.

Då kunde jag sätta på teven igen, stänga av datorn o ringa älskling. Snarkar man så sover man! När jag pratat klart med älskling kolla jag slutet på enough, jag vet inte hur många ggr jag sett den men jag älskar verkligen den filmen! J LO är grym! Efter den försökte jag sova..
Kollade på klockan; 3, 3.18, 3.30, 4.00, 4.30, 5.00, 5.20 osv! Rooooligt!! Jag hade alla möjliga problem, jag låg obekvämt, jag kunde inte svälja för det satt typ fast slem i halsen, magen gjorde ont och jag vet inte vad. Så en rolig natt var det verkligen inte. När jag sen vaknade tio minuter innan klockan skulle ringa gav jag upp! In i duschen, superskönt! Sen tände jag lamporna, satte på teven och klädde på mig, men Sarah sov fortfarande så jag fick väcka henne helt enkelt. Det tog längre tid än jag räknat med för henne att bli klar och vi var ute precis i tid till bussen, då fick hon ändå ta med sig mackan för att hon skulle hinna äta upp den. Väl på dagis ville hon inte att jag skulle gå, suck. Men tillslut kom jag därifrån och tog en prommis hem:)

Har precis bäddat bort nu.. Ska bara vila tills det är dags att hämta henne och åka till ikea:) När vi kommer hem sen ska jag laga middag åt oss, och älskling som också ska sova här inatt<33 Sen får vi inte glömma bolibompa! Och imorgon ska jag endast lämna henne på dagis så är det klart för den här månaden:) 500 kr rikare, ohyes!