Skakis

Jag är helt skakis, crazy.. Och jag har inte ens tagit min första dos av bricanylen ännu, haha. Däremot har jag tagit den äckliga hostmedicinen iaf, usch&fy! Älskling tycker jag är töntig som inte gillar den men den smakar inte alls bra..

Jag hade tur på apoteket o behövde knappt vänta länge alls. Hämtade ut medicinen sen mötte jag upp älskling:) Vi gick in på ica o handla lunch+fika och sen tog vi bussen hem hit.. Söt som han är visade han hur jag skulle göra med bricanylen och sådär, snacka om att han är noggrann! När vi ätit lunchen o fikat lite gick vi ut till mig för att myspysa:)
 
Det är igentligen otroligt att man kan känna en sån trygghet i någon, jag skulle aldrig byta bort det mot något annat. Att bara ligga i din famn, älskling, och höra när du andas o ha dina armar hårt om mig är det finaste jag vet<3 Jag är så otroligt glad att vi har varandra och den kärleken vi har, det är riktig lycka! Med det humöret jag har så är det konstigt att du stått ut med mig i elva månaderna och 16 dagar (för att vara exakt!) men jag är verkligen glad att du gjort det:) Den kärlek du ger mig kan ingen annan ge mig<3

Nu har älskling åkt.. Men vi ses imorgon igen, wiie! Då ska vi börja göra om så mycket vi kan här ute hos mig beroende på vad Sarah gör och så. Måste ju tänka på henne;) Och så får vi se hur mkt jag handlar på ikea också eftersom jag ska orka bära det hem också, älskling jobbar ju så han kan inte hjälpa till.

Nej nu ska jag ta bricanyl o vila lite, hoppas på att det blir lättare att andas. Ciiao!

Usch på sjukhus!

Min kväll vart inte alls som den var tänkt.. Tjii fick jag!

Mötte upp älskling i centrum när han slutat för dagen och åkte hem till honom, där väntade en mycket god kyckling wook med ris:) Min svärmor kan verkligen laga mat! Tackade också för de fina underkläderna,<3 Efter maten gick jag o älskling upp och kolla teve lite, innan mami ringde.

Hon hade tröttnat på mitt onda bröst och min tunga andning så hon och papi kom och hämtade upp mig hos älskling och så vart det raka vägen till närakuten, eftersom äckelvårdcentralen inte accepterar att man vill boka en tid! Hur som helst, lång jävla väntetid vart det med massa strul (varför är jag inte förvånad?) Men efter 90 minuter ungefär fick jag träffa doktorn. Hennes undersökning visade att lungorna var okej, men hon var väldigt fundersam över att jag tungandades och hade tryck över bröstet.. Och hon konstaterade också att jag har ett virus i kroppen helt klart! Blodprov och peef (om jag minns rätt) fick jag göra, jag var tydligen inge vidare på att blåsa i det där röret, haha. Sen beslutade hon att jag skulle röntgas! Hurra, ännu mera väntan! Röntgen gick iofs snabbt, kul att man på vägen tillbaka möter på en avliden person -uschvadjagavskyrsjukhus. Men sen var det den långa väntan på svaret..
Vi gav upp när klockan var fem i tio och vi spenderat hela vår kväll på närakuten, roligt! Fick ett recept av doktorn på hostdämpande och bricanyl, kulkul. Alltså ingen praktik för mig resten av denna veckan alls!
I bilen på väg hem fick jag samtalet att röntgensvaren var bra! Gud vad skönt att ha Angelica där, det känns så tryggt på något vis. Men man vart ju inte lite avis på hur brun hon var, jag vill också!

Nu ligger jag i sängen och är pigg, roligt.. Ännu roligare att man är ensam, nej! Skönt att ha en laptop iaf så man kan spendera tiden med att kolla runt på internet samtidigt som man ligger skönt i sängen:)
Imorgon blir det apoteket och handla fika, älskling ska nämligen komma hit o fika med mig innan han ska på föreläsningen, söter<33
Vid sex kommer Sarah och eftersom det inte blir någon praktik för mig denna vecka behöver hon inte vara på dagis så länge dom här dagarna, snäll jag vet! På torsdag ska vi till ikea iaf, älskling o jag ska möblera om här ute hos mig till helgen nämligen o då behöver jag en del grejer:)

Nej nu ska jag lägga ner, måste sova! Nattinatti

Fortsätter

Ja, jag fortsätter med att vara sjukling. Hostan har blivit värre, kuuuuul! Och inte har jag varit hos doktorn heller.. Får se hur vi gör ikväll med det, skulle vara skönt o få veta om det är något jag behöver pencillin för eller om jag bara ska vila och vänta så går det bort? Tsss.

Har kommit in i en ångestperiod också, jag vill ha jobb! Jobbjobbjobb! Behöver pengar så jag kan spara till resa, och pengar överhuvudtaget. Kan vara bra o spara tills det är dags att flytta också:) Eget är ju efterlängtat redan nu men man ska inte ha för bråttom, speciellt inte jag, som så gott som har eget redan nu! Fattas bara ett kök så skulle jag inte behöva gå in i huset alls;)

Förmodligen blir det långresa till hösten/vintern med älskling,<3 Tre veckor i Thailand  i vinter är det prat om, eller två veckor till Gran Canaria i höst. Resa är iaf bestämt att vi ska göra! Självklart är ju Thailand mest lockande men vi kan inte boka iaf eftersom vi inte vet hur det ligger till med jobb, vi kanske inte får ledigt? Om jag ens har något jobb dvs, Haha. Så det blir i sista stund vi bokar men vi båda är mest sugna på Thailand såklart, isf ska vi åka runt och bo på olika ställen:) Myyys och en otrolig upplevelse!

Igår var det barngympa, skitkul med tanke på hur jag låter.. Självklart så ska jag behöva anstränga rösten ännu mer bara för att jag knappt kan, men men. Det gick i stort sett bra förutom att det blev en "skada".
Efter barngympan åkte papi & jag till gula villan för att plocka upp älskling<3 Vi handlade lite godis och läsk, för ovanlighetensskull;) Haha. När vi kom hem åt jag lite mat så kolla vi på lite diabilder från farmor<3 Mamma o pappa går igenom allt nämligen så vi vet vad som ska sparas o inte.
Efter en stund gick jag o älskling ut hit istället o kolla tv, åt godis o möööös! Hihi. Sen när det var sovdags fick jag massera hjärti lite för han hade väldigt ont efter dan på bygget, stackars. Sen somna vi pladdask!

Nu sitter jag i soffan o ska bara vila.. Ska möta upp älskling i centrum när han slutar så ska vi åka hem till honom<3 Sen när han ska på träning ska jag hem o städa inför imorgon då jag ska ha Sarah här, onsdag till fredag! Så då måste det ju se bra ut så hon inte får en chock:p Sen är det ugly betty såklart!

Och imorgon ska jag försöka ta mig till praktiken.

Sjukling :(

Och jag säger bara USCH på vårdcentralen, som att jag tänker sitta o vänta tills hela storvreten (åtminstonde) har vart inne? NOWAY! Orka vara sjuk.. Jag har blivit värre dessutom, det gör ont enda ner i bröstet när jag andas och sväljer. Plus att jag har fått såndär riktigt rolig hosta då det känns som man hostar sönder hela alltet inombords, uschuschusch! Jag orkar inte och jag vill inte!

Så nu ligger jag i min soffa och försöker vila.. Mami ska kolla om vi kan få nån tid istället, men förmodligen blir det imorgon isf eftersom att jag inte kan ikväll då jag måste ta hand om barngympan! Men jag får helt enkelt inte anstränga mig som jag brukar utan Johanni får röra sig lite mer och jag mindre helt enkelt;) Japp! Och kanske låta bli att ha redskap över huvud taget idag, bara ha lekar!? Det löser sig.

Jag vill iaf bara att det onda ska försvinna så man kan få sova en hel natt igen.. Det vore underbart! Hoppas på en bättre natt inatt då. Som tur är stör jag inte älskling av att ha ont iaf, jag bara ligger tyst o önskar att jag kunde få sova.. Äsch nog om det!

När jag kommer hem från barngympan blir det nog direkt o vila sig igen. Jag har inte varit på praktiken på mer än en vecka nu, HALLÅ!!!! Friskfriskfrisk tack. Älskling gör mig sällskap ikväll igen iaf och inatt<33

Nu ska jag vila vidare och försöka bli friskare!


VIP, javisst:)

Kvällen igår vart som jag trodde; helt jävla underbart bra!!! :D

Först kom alla vid 18tiden ungefär, jag fick finfina presenter, tack så jättemkt<3 Champagne, blommor, juicy tube lip gloss & face stockholm glitter:) Jag hade inte räknat med något i och med att jag endast fyllde 19, men tack så himla mkt alla underbara<3

Efter maten gick vi ut till moa, shit vad mkt folk det kändes som vi var även fast vi bara var 9 stycken, men i min gillestuga är det en del nu när det är vinter märks det speciellt;) Men myspys och partystämning såklart! Kvällen var helt jävla perfekt från första stund och när vi sen rörde oss in mot stan vart det nästan bättre.

Det var bara gå längst fram i kön och säga att jag stog på listan, Elin+ sällskap! TACK DAJJE!! Väl inne fick jag o Markus en champagneflarra av Tvärn och dom sjöng för oss:) Lite pinsamt men ändå så roligt! Sen var det bara traska ner för trappan o hälsa från Dajje till dj:n som sa - aha du är Elin? Sen var det bara välja ett bord som han körde iväg folk ifrån som var vårt:D TACK DAJJE! Kvällen hade inte alls varit lika bra utan allt du gjorde för oss, tacktacktack<3 Så vi hade alltså ett bord precis bredvid dj båset och där kunde vi sitta hela kvällen och stå o dansa utan att någon annan fick:) YEYY! As grymt! Vi stog "uppe" på vårat egna dansgolv hela natten typ och dansade, allihop! Nej gud jag vet inte vad mer jag ska skriva kvällen var perfekt iaf:) Och vi vet ju alla vilket sällskap som ägde denna kvällen:D Tack allihopa för en oslagbar utekväll, och Dajje det är tack vare dig! Vip är oslagbart!

Vid tvåtiden rörde vi oss mot donken för det självklara fyllekäket, mums. Sen var det bara den långa hemvägen på nattbussen (usch vad jobbigt det är!) och sen hem i säng! Älskling tog två ipren o somna snabbt, jag har dock legat vaken så gott som hela natten o inte fått nån luft, min hals har tagit ledigt? Haha, den är helt förstörd:( Doktorn imorgon om det är likadant då.

Nu ska vi in o käka frukost är det tänkt, sen blir det duschning och pizza till middag:) Och sova hos älskling till sist<3

Ny hårlook

Ja efter mitt besök på salongen hos Sandra idag så har jag fått mig en ny frisyr:) Jag är rätt ovan vid luggen och hur det är lockigt nu men det är ju endast nu för sen plattar jag ju nästan jämt håret och luggen kan jag bara spänna upp eller ha diadem så det är no problems lixom! Jag är iaf supernöjd:D Färgen är perfekt!! Mörkmörkbrun, men lite nyanser i ljusare också eftersom jag haft så förut, superfint!

Mer om igår; älskling kom direkt efter hockeyn så då fika vi, igen. Mami & papi också:) Och vi fick vara stolta eftersom han gjort 3 av 5 mål på matchen + 1 assist, skitbra! På min födelsedag dessutom, hihi. När vi hade fikat o pratat lite gick vi ut till mig o kolla på första fyra avsnitten av Bert, så jävla grym:D Sen var det dags o sova eftersom jag skulle upp rätt tidigt idag. Min födelsedag var supermys, bäst<3

Imorse när vi vakna hade jag fått sms av Werre, sött:) En tårta och en grattishälsning, gullig morbror du har hjärtat<3 Sen gick vi mot bussen och begav oss till centrum. Köpte flarran till Mackan och lämna mina stövlar hos skomakarn, sen gick vi o åt frukost på spaaks - hur mysigt som helst:) Tack hjärti<3
Sen tog jag bussen till salem o älskling åkte hemåt. Så möttes vi igen efter att jag var klar hos Sandra:) Tog en korv hos Tvärn på bistron och så köpte jag lite mer godisar till tårtan jag ska göra tills ikväll också, den kommer bli så fin! Och så hämta vi stövlarna såklart, skitbra vart klackarna:D

Nu ska jag fortsätta förbereda, fräscha till mig och byta om och allt sånt där. Plus att jag ska kolla på älskling olika klädesexemplar tills ikväll o försöka välja något jag tycker är bäst, svårt - men kul!
Så vid sex kommer the gang<3 hihi, då blir det middag+ tårta och sen förfest ute hos mig innan vi drar in till Viper room:)


Rosa tårta

Det har jag fått:) Eller jag valde den dvs, supergod tårta:D

Och nu har bror min och farfar åkt till Tobbes hockybocky också så nu är det slut på att fira mig alltså. Jag fick Stella McCartney parfymen av bror&Somayeh<3 Luktar uuuuurfräscht! Wiiie, snacka om favvo!
Av farfar fick jag som väntat pengar, thanx! Och jag fick till och med pengar i kortet mormor skickat, hallelujah! Kors i taket verkligen. Men det tackar jag för!

Av syster & Jakob får jag inte present förrän vi ses igen, men jag SKA dit någonting över sportlovet, jag måste det! Missyou<3

Fick veta av Somayeh också att vi kan få bo gratis i sälen och få hyra skidor o sånt gratis också:D Hur jävla bra som helst! Måste prata med älskling nu o försöka bestämma ett datum o be Somayeh kolla upp om det går och när isf, för sälen är gryyymt! Hennes typ låtsas morbror är tydligen VD där eller något sånt. + Att hennes kompis jobbar där:) Bra val brorsan, haha! Vi fyra kanske tar en tripp dit, hoppas på det!

Nej nu ska jag kila igen, älskling borde dyka om om senast två timmar så då blir det myspys<33 Och rosa tårta antar jag, hihi. Älskarälskarälskar dig mest babyyyy! 18/2-06<3

19 år idag:)

Idag är det bannemej ingen vanlig dag, nej för det är min 19 årsdag:) Stort grattis till mig själv!

Blev väckt halv sju av att mami & papi kom ut hit sjungandes, söta! När jag fått presenterna så var dom tvungna att som vanligt berätta om när jag väl kom till världen, ohherregud! Haha, men det är gulligt! Sen när dom väl gick igen så skulle jag o älskling somna om innan hans klocka skulle ringa vid åtta igen, lyckatill!
När den väl ringde hoppa han upp och gick o hämta min present:) Sötisöti! Jag fick en stor plånbok i svart, skinn. Superfin!! Och så fick jag en navelpiercing också, sweety! Tack så jättemycket hjärtat<33

Av mami o papi har jag fått;  bert dvd:erna (alla 12 avsnitt!!), trenchen + andra vårkläder; rött längre linne med svarta tights, brun skjortklänning och sen en liten cutie sminkväska:) Sen fick jag faktiskt en resväska i mindre modell som passar utmärkt när jag ska till syster över en helg till exempel, en sån med tillhörande miniväska som man har typ neccesär i, as söt:D Och klipp-o-slingningen då! TACKtacktack<3

Nu händer inte så mycket mer, cool. Ska vänta på att mami slutar jobbet då vi ska handla mat och fikastuff. Och sen kommer ju bror+Somayeh och Farfar ikväll:) Får se om Camilla och co dyker upp, hon hade tydligen glömt presenten på Gittans jobb och tycker det är pinsamt o komma utan, men det är ju inte därför dom är bjudna precis! Haha, knäppgökar!

Annars så blir det bara att vänta tills senare ikväll då älskling kommer hit igen<33 Bättre finns inte!! På söndag är det ett år sen något hände mellan oss för första gången, detni:) Tack för allt A, jag älskar dig<3

Nu ska jag fräscha till mig lite, ciiaoo!  19åringen (:

Mer bloggeri

Alltså det är rätt fantastiskt att man kan gå tillbaka o läsa vad man gjort för två månader sen, jag har ju ingen aning vad jag gjort då sådär i detalj. That's what I love about my blogg:)

Nu är det kväll och jag är inte friskare för det.. Jag nyser o låter som en jag vet inte vad, bajs!! Så typiskt just nu när jag fyller år och ska ut på krogen med alla underbara nära&kära<33 Fast jag går ut hur som helst så oroa er inte för det!
Har precis varit inne o försökt luska fram vad som väntar i paketen.. Utan resultat! Eller jag kan ju säga att jag är typ 99% säker på att trenchen ligger i ett av dom, mami förstog nog hur mycket jag ville ha den. Ohw tänk om jag inte får den nu, jobbigt! Jag vet iaf att jag får en klipp-och-slingning av mami&papi för den är redan inbokad på lördag morgon:) Det är något som verkligen behövs! Thanks<3

Och på tal om annat så är mina naglar dom fulaste i världen just nu:( Jag bokade ju aldrig in en ny tid eftersom jag vill göra det nån gång ibland lixom så att jag inte blir för "van" vid att ha dom fina naglarna, då uppskattar jag det inte när jag väl ska göra det och det kostar ju en del pengar. Så jag har dragit bort alla tippar nu, skit! Det är sämst att jag gjorde det, men det var ju fult med två som var avslagna och så var dom så slitna.. Äsch jag får väl boka in en tid till februari kanske?

Nej skärpning nu Elin, jag ska lägga mig på min obekväma soffa o vänta på att älskling kommer hit och lägger sig med mig nu. Så jag kan må lite bättre:)

Hörs imorgon, då är jag ett år äldre, wooow!

Imorgon,

Det känns verkligen inte som att det är imorgon jag fyller år, jag ser typ inte fram emot det.. Iofs är det väl inte så konstigt eftersom det är ett onödigt år, 19 lixom. Kan man inte hoppa direkt till 20 istället? Jag kan iaf glädja mig med att nästa år är jag där och då är min 20års dag på en lördag, perfekt! :D

Så imorgonbitti blir jag antagligen uppvaktad av mami&papi + älskling:) Det är ju himla mysigt, paket också för den delen;) Sen ska jag bara gå o vara ensam hela dagen tills mami slutar jobbet då vi ska handla fika och mat. Och älskling får jag inte träffa förrän vid typ tio på kvällen igen:( Jävla hockey alltså, haha. Men jag ska spara en tårtbit åt honom har jag lovat som han får ta när han kommer igen<33
Annars så blir det bror+Somayeh och farfar som kommer vad jag vet! Och kanske Camilla, Micke, Tilda & Marie också. Men det blir troligtvis inte så för dom ska förbereda massor inför Kerstins kalas. Vi får se!

Sen på lördag blir det ju mer firandes då det blir middag här:) Kommer bli supermyyyys! Sen massa förfest och sen in till stan och viperroom, yeyy. Om det inte blir något annat istället? Hoppas inte det iaf!

Idag har rensat mina garderober, äntligen! En pappkasse som ska slängas, en påse till Fia och sen en påse med kläder åt mami som jag nästan är säker på att hon vill ha. Känns lite surt o slänga tiger, peak, miss sixty och gul&blå kläder men det är ändå ingenting jag kommer använda igen! Trött på allt som bara ligger o tar massa onödig plats som aldrig används.
Igår rensade jag dessutom smink"bordet", slängde alla äckelparfymer jag köpte i bulgarien första året, haha fattar inte ens varför jag köpte skiten? Luktar antingen jättestarkt i fem minuter sen ingenting eller så luktar det inget alls från början. Sen slängde jag även massa sminkprodukter jag inte använder, skönt! Nu börjar jag få plats över istället för alldeles för mycket skit!

Måste väl rensa hos älskling också.. Vet iaf att sminkborttagningen är slut nu så det måste köpas ny! Men klädesmässigt vet jag knappt vad jag har där, bravo. Fast iofs är det samma med han, hur mkt som helst här som han inte vet ens vet om. Men nu när jag rensat ser man perfekt så då kan han ta hem lite;)

Passade på att skriva ut mitt cv hos älskling också innan jag åkte imorse så jag har det i handen nu. Är nämligen sjukanmäld idag + imorgon pga min hals,öron och näsa - jag tänker inte ligga med feber i helgen så det är vila som gäller nu! Så idag blir det bara hemmachill som gäller sen ikväll kommer älskling efter sin träning, med present till mig:D Hihi, fast den får jag inte öppna förrän imorgon såklart! Späännande:)

Nej nu ska jag kila in o ta något att äta, magen kurrar!


2 dagar kvar

Sen är jag lixom 19 år, gud vad åren går fort;)

Jag har iaf bestämt att ingen praktik denna veckan blir det, jag har en hel del att ta i tu med i skolan nämligen. Så idag ska jag ta mig i kragen o göra något åt saken!! Till att börja med måste jag rensa min mapp och sen börja fundera ut nya ideer om projektet, det är lixom rätt brådskande nu! Så idag blir det ingen slappardag utan såfort jag är klar ska jag åka ner. Måste köpa nånting att äta på vägen också så slipper jag äta lunch i matsalen sen;D

När jag kommer hem antar jag att det blir städa som gäller? På lördag ska jag ju ha folk här då kan det inte se ut som det gör nu, jobbigtläge! Jag måste skärpa mig på den fronten med.
Igår kom paketet från h&m förresten:) Men jag fick inte kolla där i eftersom mami beställt present åt mig. Fast det jag beställt fick jag ju såklart; beige sjal, grönrandigt linne, gul topp, bikini och en väska:) För typ första gången var allt perfekt! Nu undrar jag bara vad som väntar på fredag morgon!? Hoppas på jackan!

Dagen igår gick prima! Tilda och jag hade supermys. Men som vanligt är det ett helvete att ta bussen hem, den är tamejfan alltid fullproppad och bara för att jag ska ha vagn så är det fullt där med. Men äckelgubben skulle tränga sig in iaf, usch&fy! Som tur var gick dom andra vagnarna av första stoppet så sen fick vi massor av plats:) Då kunde Tildisen käka sin bulle ostört! Hihi.
När vi kom hem till bremora fick hon middag och desert, matvraket själv. Sen hann hon ju självklart göra i blöjan också innan dom andra kom hem, mysigt! Så hon var nyäten, nybajsad och nysoven när C, M & älskling kom hem - bra jobbat av mig;)

Älskling o jag åkte hem hit.. Kolla ugly betty och sen somna jag typ:S Tuff dag kanske, haha. Ikväll åker jag dit till åttatiden nångång, efter hans träning. Och imorgon ska han sova här för på fredag är det min dag:D

Ledigt, barnvakt

Idag har jag helt ledigt faktiskt! Nisse är nämligen i göteborg och plåtar, melike. HAA. Men imorgon är det dags igen ja, usch&fy. Nu vill jag bara ha 23 februari och sportlov! Sen är det skoldags igen, skönt.

Så min lediga dag ska jag inte vara mycket ledig? Camilla kommer o hämtar mig strax, då ska vi till bvc med Tilda. Sen har C tid för naglarna så då ska jag ha hand om T sålänge, ca två timmar alltså. Och direkt efter naglarna har C tid hos sjukgymnasten så hon släpper av mig o Tilda i centrum så ska jag vara ännu mer barnvakt! :) Vi ska antagligen ta bussen hem till bremora o vänta på Camilla & älskling som kommer efter deras sjukgymnastik, då ska älskling tvätta fönstrena där innan vi kan åka hemåt.
Så idag är det barnvaktsdag för min del:)

Igår, barngympan gick väl helt okej! Vi har lagt upp en riktigt bra redskapsbana tycker jag, lite mkt att konka på kanske, men vad gör man inte för barnens skull. Dessutom så var dom väldigt duktiga på att INTE lyssna igår så jag tappa humöret en stund där, men det hjälpte ju då också! Nästa gång blir det nog mer lek så att man inte bara gör samma sak om och om igen..
Efter barngympan vart det direkt till ishuset! Missade 13 minuter och två mål, 1-1 stog det. Mami o papi kollade första och andra innan dom åkte hem igen. Och botkyrka vann tillslut med 5-4. Efter matchen var det hem till älskling som gällde:) Vi gjorde ordning smörgåsar med te (för min del vart det oboy). Myys. Sen vart det upp i säng och kramas massor så man fick lite värme i den kalla sängen<33

Nej nu kommer snart C så jag ska kila!

Grattis MARKUS!

Idag är det alltså Mackans dag, men det blir till att fira den på lördag:) Då blir det först middag här hemma hos mig och sen lite förkrök innan krogen! Vi ska ju nämligen fira mig då med eftersom grabbarna har match på min födelsedag, ackack. Haha, men jag fyller ju ändå bara 19 så det är no problemos! (:

Så den här veckan kommer gå åt att längta till lördagen i stort sett, hihi.

Igår när jag o älskling piggnat till lite mer satte vi oss på bussen och åkte hem till Camilla & Micke:) Det var babysimsdags så vi hängde med, jag tittade på och älskling badade istället för C. Efter det gick vi o käka tillsammans med Jimmie & Lena också.
Direkt när vi kom tillbaka till bremora vart det på med vinterkläderna - dags för pulka:D Tilda skratta så sött när hon åkte nerför lillbacken, hihi. Men jag & C var nog helt klart värst, fy satan vad kul vi hade det:) Och älskling skulle självklart vara värre än värst och åkte på Tildas snowracer ståendes utan att kunna styra, men det var kul! Sen blev det mulning och det hör ju till;D

På vägen hem stanna vi på gula villan o köpte lite godis & hyrde film, wallander såklart! Men jag är missnöjd, det var ju inte alls dom vanliga:( Men filmen var bra ändå iofs, lite lång kanske. När vi kollat klart på den skulle jag borsta tänderna o då stressa älskling mig så jag råka ha sönder toadörren, oops. Så nu är det iskallt på toan:( Ska be pappa fixa det idag! Iaf så låg vi o mös en lång stund innan vi till slut somnade, bäst!

Idag är det barngympadax igen! Innan den kommer Johanni hit och äter:) Och efter den så blir det raka vägen till ishuset för att kolla på älsklings match. Och sen därifrån hem till honom o myspysa<33
Nu ska jag föna håret så jag kommer iväg till skolan nångång! Måste lämna tillbaka filmen också..

Oh herregud

Vilken kväll det blev igår:) Jag har nog aldrig haft så kul när vi haft festligheter här hemma förut! Jag tog bästa plats vid vinet och påbörjade mitt pimplande i god tid innan gästerna skulle droppa in, jag o syster gjorde även en trevlig välkomstdrink åt alla 30+(?) gästerna:) Ja, det var mycket människor i vårt hus!
Jag satt mest o prata med Daniella om allt möjligt och sen också Sandra som kom efter mkt om och men, bra gjort gumman<3 Det var mycket trevligt att sitta o prata massa minnen från barndomen och allt annat.

Senare när systers alla vänner dök upp vart det mycket prat med Armin, min framtida man? HAHA. Han har faktiskt frågat min syster om han får gifta sig med mig och hon svarade Ja såklart, så jag har ytterligare ett år på mig att svara, detni! Men vi pratade mest om kameror, han hade nämligen med sig sin sprillans canon eos 400 - jag vill inte ha den!! Jag SKA ha nikon D80 om inte en nyare variant när det är dags för studentpresenten för den kameran har jag fått jobba med under skoltiden och jag älskar den!

Dansgolvet exploderade när grease plattan sattes på, ohyeah! Och självklart så är det älskling som dansar mest av alla och får resterande människor att bilda ring och bara stå och njuta med klappande händer, han är grym min pojkvän;) Det var riktigt kul på dansgolvet, hela familjen släppte loss:D
Sen får jag inte glömma o nämna livemusiken vi hade, helt underbart! Jag har alltid älskat när pappa spelar på våra fester men det hände typ sist när jag var runt 7 kanske? Så igår var det bättre än allt! Papi, Martin och Matte hade repat nåra gånger innan och körde cirka 7 låtar live för alla:D GRYMT är ordet!

Sen in på småtimmarna vart syster för(?) full, ojaa. Hon var tvungen att konstatera hur söt jag är och hur ful hon var i min ålder, nödvändigt? Armin o Micke bara satt o höll med henne och hon fortsatte med att Armin är bra för mig det spelar ingen roll att han är sex år äldre för det är Jakob än henne också, blablabla. Armin har en syster som är ett år yngre än mig lixom, usch! Men Armin är väldigt noga med att jag har ett år kvar på min tänktetid och att han verkligen tycker att jag är vacker, jag får väl tacka för det då. Haha, trots allt korkat min syster fick ur sig igår är det roligt att höra hennes fyllesnack!

Den här dagen är huvudvärksspäckad! Har precis varit ute i den otroligt djupa snön och lekt med vovven innan det var dags att säga hejdå, alltid lika jävla tråkigt! Nu är dom på väg hemåt, sex timmar härifrån.. Jag måste ta mig dit snart igen, sportlovet kanske? Hur som helst så blir den här dagen förmodligen bara tevechill? Kanske får rövarna till gulavillan och hyra en film plus lite candy? Mehope.
Nu ska jag lägga mig bredvid hjärti i sängen<3

SYSTER&co

Ja nu är dom snart här:) Men självklart så höll hon inte det hon sagt om tid så det blev inget möta-älskling-med-aicha idag inte, fast jag klagar inte för det! Vi möttes i centrum istället och tog en fika, myspys:) Nu har jag nästan tröttnat lite på semlor, får helt enkelt skylla mig själv eftersom jag ätit dom så "ofta" nu.. Så jag fick i mig knappt en halv och sen tog älskling resten, matvraket själv;)

Efter fikat åkte jag hemåt o han hemåt, det är ju matchdags ikväll. Och jag vill vara hemma nu o träffa syster på direkten när dom kommer innanför dörrarna:) Gud jag låter som en liten skitunge men jaa, jag längtar så otroligt mycket efter dom!
Senare efter middagen och sådär så ska jag kila ut på en långprommis med Aicha har jag tänkt mig, innan let's dance får det bli för det måste jag se;D Och sen dyker älskling upp vid tio kanske, halv elvatiden så då blir det mys med honom innan vi somnar. Jag hoppas verkligen du står över matchen med tanke på det som hände förra, men jag tvivlar på det! Tänk att det ska vara så svårt o lyssna på sina närmaste? Snacka om att vara mer än envis, puckoälskling alltså. Till och med Bengan tycker du ska stå över, aja.

Imorgon blir det som jag skrev tidigare bara att förbereda allt inför kvällen, puuhh! Jag har redan ångest, vet absolut inte vad jag ska göra med mitt hår? Det är verkligen dötrist och jag avskyr det:( Men nånting kommer jag väl på, om jag har tur kanske Sandra vill hjälpa mig annars(a) Hiihi.
Kläder är iaf klart eftersom jag fick toppen av mami igår<3 Köpte en likadan till syster i försenad julklapp (vi har ju inte setts efter jul) men jag tvekar på att hon tycker om den, antingen skriker hon "VAFAN är det där för ful färg?" Eller så blir hon tokkär i den, inget mellanläge finns på henne. Ska bli spännande o se!

Igår när jag mötte upp mami i centrum vart det självklart middag där, meny 2 från bistron är som alltid första valet för min del, snacka om att jag aldrig prövar något nytt, fy skäms på mig! När vi ätit var det systemet som gällde, 9 liter vin köpte hon tills imorgon (: HIHI. Pappa ska köpa ölen idag tydligen. Gosch nu längtar jag verkligen till imorgon!

Ska plocka lite nu så jag inte har något olämpligt framme när Aicha kommer hit, hon ska förmodligen sova med mig o älskling imorgon - myyyys:) Så då får jag räkna med 0 uppmärksamhet av älskling, Aicha är ju nr 1 som vanligt när dom ses, stackars mig! <33

11 månader (:

Idag är det en underbar dag:) Tänk att 11 månader sprungit iväg så snabbt, helt otroligt. Om en månad har vi spenderat ett år tillsammans och det är det absolut bästa året nånsin! Jag är så grymt lycklig med dig hjärtat<3
Fast om man tänker efter så är det faktiskt ett år något hände mellan oss redan om en vecka och två dagar;) Då jag hade min 18års fest som var den absolut roligaste festen jag varit med om! Och vad kunde varit bättre 18års present än att få den mest omtänksammaste pojkvännen? NEJ jusste, tack och lov att det blev som det blev mellan oss, för lyckligare än såhär blir man inte!

Tillbaka till gårdagen, när jag ändå skryter om min underbara pojkvän så kan jag lika gärna fortsätta;) Jag fick världens underbaraste, skönaste, mysigaste massagen igår!! Helt bäst! Efter att vi bastat tillsammans och myst massor och gjort ordning oss sa älskling till mig att lägga mig ner i sängen så kom han med massageolja och börja massera, precis som hans sjukgymnast gör med nacken - PERFEKT! Han höll på nästan en hel timme och bara lät mig ligga ner o njuta, så jävla underbar<33 Snacka om att man kände sig lättad efteråt, det var verkligen otroligt skönt!
Kvällen var helmysig hela den också, fruktsallad, tevemys, bastu och sen film:) Jag älskar att leva mitt liv! Så man kan säga att vi hade lite 11månadersfirande redan igår, ooja! Idag har han nämligen träning så då ses vi inte förrän till kvällen och då blir det antagligen bara tevechill och sen bums i säng.

Imorgon när jag vaknar upp hos hjärtat ska jag åka hemåt och duscha & sådär. Sen när syster, Jakob och Aicha dyker upp (förhoppningsvis vid 12tiden) så ska jag och Aicha åka och möta upp älskling i hans skola:) Så hon får uppleva lite av tumba också, haha! Sen blir det hem hit igen antar jag och sen åker älskling iväg på match. Så då blir det nog teve/filmmys med co och bara njuta av att ha dom hemma<3
På lördag blir det nog en del o göra innan partyt drar igång, älskling kommer inte förrän på kvällen:( Men det gör inget för vi ska ju hålla igång hela natten ändå:D Sen på söndag blir det en tråkig dag, hatar att säga hejdå till dom!! Men får väl åka ner snart igen dit och hälsa på i stora huset, ett måste!

Idag har jag varit på ikea med Camilla & Tilda:) Jag skulle ha tag i ett avlastningsbord som jag kan ha och ställa min bärbara på och högtalarna och sådär, som en liten hörna. Men jag hitta inget i rätt längd så det blev två småbord som jag (eller älskling rättare sagt) ska få göra till ett! Ska köpa ben och nå sorts brädor som man kan ha som stödgrejer men först måste älskling kolla hur det är och vad som behövs, gud vad bra det är med en händig man;D HAA!
Nu ska jag in och äta lite "lunch", är hungrig! Ska slå en pling till systeryster också och höra när dom tänkt börja sin bilresa uppåt imorgon:) Sen blir det bara slapperier tills ikväll när jag ska röra mig till kassmyra.

Må-Ti-On

Jahapp, måndagen med första barngympa passet gick som tänkt, utmärkt! Bara väldigt irreterande att föräldrarna skulle sitta med och se på, skönt att det inte blir så på måndag:) Alla barn var jätte duktiga och det var endast två nya ansikten - tio barn totalt! Perfekt!!
När jag sen kom hem efter barngympan blev det fruktätandes och tevechill, mys. Jag försökte hitta något bra på teve men jag kommer faktiskt inte ens ihåg vad jag såg på? HAA.

När klockan sen var runt tio får jag ett väldigt "roligt" samtal, Marie ringer och medelar mig att min pojkvän är på väg till sjukhuset i en ambulans -KUUUUUUL! "Men det är ingen fara Elin, han har ont i nacken bara och det måste kollas upp." Jaha? Så det är ingen fara när man behöver åka ambulans, jag fick en jätterolig natt framför mig.. Jag sov väl kanske två timmar totalt? Låg mest o fundera över hur han igentligen mådde och vad som ställt till det, jag visste ju att han fått en tackling iofs men ändå så funderade jag en himla massa. Werre (morbrorn) ringde mig och berättade vad som hänt precis en stund efter att Marie ringt eftersom han var med Andreas och han bara sagt RING ELIN! Haha, sötnos. Så lite lugnare vart jag väl men jag ville ändå höra A´s röst. Under natten fick jag ett sms av älskling där han skrev att han röntgats och det var ingen fara så han skulle få åka hem då, det kändes otroligt lättande!
När jag sen vaknade igårmorse väntade jag bara på att han skulle ringa o berätta allt.. Han lyckades få tre tacklingar, alla mot nacken! Inte konstigt att man får ont då! Han hade bara lite huvudvärk kvar och var självklart öm i nacken o sådär men mer än så var det inte, skönt.

Apun igår var rätt fullspäckad, fyra plåtningar stog på schemat och jag ville bara åka hem så jag var inte alls så intresserad eller så, konstigt. Direkt efter min apu åkte jag hem till älskling:) Vi drack färskpressad apelsinjuice och sen blev det att se på Offside, en bra film faktiskt! Sen var det ugly betty och sen kolla vi en stund på nån film på 6:an, innan jag ville lägga mig i sängen för att sova.

Idag var det bara en plåtning på schemat så sen spenderades dan i studion, skönt. Men jag måste faktiskt erkänna att det är roligare att åka runt än att bara sitta i studion o glo på vad Nisse pysslar med, men slapp äre! Pastalunch från take away stället idag igen - muums! Och hemgång "redan" halv tre, direkt till centrum där jag mötte älskling & mami. Handling till helgen var det dags för, gud vad jag längtar till fredag nu då jag äntligen får träffa syster igen:) Och sen på lördag då det är fest!

Nu har vi nästan precis kommit hem från centrum, ska göra ordning fruktsallad nu och sen är det OC klockan åtta och efter det what about brian, det verkar vara något spännande så det måste ses! Men får se om det orkas att se båda? Älskling ska ju också upp imorgon så det blir inte så sent ikväll.

Nej nu ska jag gå o mysa med hjärtiii<3

Buspojkvän!

ÅÅ herregud vad busig man kan vara, helt otroligt! Jag försökte somna från typ tio igårkväll men lyckades inte somna förrän tolv, halv ett kanske. Tack vare min gulliga älskling som bara måste komma på alla möjliga bus när jag är supertrött och bara vill sova, knäppo! Det vibrerar typ fortfarande på min hals, haha.
Trots ditt otroliga bushumör så är du världens underbaraste<3 Bus är bara kul, och sött!

Igår var älskling tvungen att köpa tidningen för det handlade tydligen om en från laget.. Han hade vart med klassen i fjällen nånstans och näst sista natten gick dom ut för att åka skyddsmadrass i en medelsvår backe, dom åkte i 80 km/timme och rakt in i ett träd! Killen som satt längst fram dog omedelbart då han slog huvudet i trädet och spräckte tinningen bland annat, så himla fruktansvärt:( Det var killen från laget som höll i han som dog just när han tog sitt sista andetag, förstå hur man känner sig? Fyfan vad hemskt! Nej usch jag tycket verkligen det är synd om dig(F) Och er andra såklart, Tankarna är hos er anhöriga.

Till något roligare; Vi hyrde film igår, den 10e wallander filmen som vi missat att se. Luftslottet! Suuuuperbra var den, typ den bästa jag sett i serien! Jag och älskling satt som fastklisstrade i soffan och var verkligen helt inne i filmen. Sånt gillar vi;D Nu måste jag bara ha mermermer wallander!

Idag, som vanligt har jag inte kommit iväg till skolan -ackack. Men jag behöver ju inte det igentligen så jag behöver inte skämmas för det;) Haha. Men måste åka till gulan o lämna tillbaka filmen sen iaf, innan jag ska möta Johanni för att äta något och sen åka till barngympan:) Ska bli spännande och se hur många nya och hur många gamla som dyker upp!
Efter barngympan ska jag följa med papi o handla lite och sen åka hemåt. Duscha och kolla tv - inget prison ikväll:( Det kommer kännas tomt! Sen måste jag väl hålla tummarna för att det går bra på älsklings match, det ser ju bra ut såhär långt så hoppas på en vinst ikväll också!


VIPER ROOM

Jag kan bara säga som så att alla som snackar skit om stället borde lägga ner direkt! Kvällen var gryyyymt roligt och det var typ den bästa musiken som spelades? YEEAAHHH! Stället var supernice för övrigt också, kanske lite trångt med tanke på hur mkt folk, men det är det nästan överallt annars också så - lägg ner skitsnacket va:) Viper Room är grymt! Och CÄÄÄMIIII my girlie, du är fanemej grymmast:D HIHI, shit vilken rolig kväll det vart och guuud vad glad jag är att det var just du och jag - du är en ängel<3

När Camilla beträder dansgolvet äre bäst att passa sig:D HAHAHAHHHHA, shiises!

Vi var hemma vid halv fyra, inte så värst sent iaf. Vi somnade typ så fort vi la oss ner, skönt. Nu imorse vaknade jag halv tio och var typ klarvaken? Men sen lyckades jag somna om ändå och vaknade inte förrän halv tolv av att älskling ringde - tack;) Camilla vaknade förmodligen av samtalet kan jag tänka mig, sorry!
Nu har hon rört sig hemåt o jag sitter här och bara njuuter av en lyckad kväll:) Mitt hår var typ en enda stor boll när jag vaknade idag så duschen var välbehövd, skulle ändå kunnat haft en halv flaska balsam till i för att få ordning på det! Bra med spray alltså - usch.

Idag blir det bara slapping, älskling kommer hit och vi ska typ hyra film? Ska tydligen bli storm ikväll också så dom sa att man ska hålla sig inne - kul! Tur att man är med älskling då:) Imorgon är det skoldag för mig (tänkt så iaf) så jag får väl försöka pallra mig ditåt och inte slarva bort den dagen också. Sen på tisdag är det praktik som vanligt.. OCH IMORGON - BARNGYMPAAAA! äntligen:D

Mer om igår; vid halv två ungefär kom Camilla, Micke & Tilda till älskling. Jag skulle ju vara barnvakt:) Dom åkte rätt snabbt igen och tog då älskling med sig. Jag gjorde ordning en panpizza och tog fram en banan till Tildisen, men hon fick självklart pizza också;) När hon ätit upp nästan hela bananen och jag plockat undan alltihop kände jag den otroligt mysiga (inte) lukten - hon hade bajsat! Så det var bara till att byta blöjan på henne. När det var klart klädde vi på oss och plockade undan leksakerna hon lekt med och promenera till bussen! Tilda var supersöt i tröjan jag köpt i bulgarien åt henne:) Den passa utmärkt! Tillbaka till buss, hur ofta händer det att det är en "trappbuss" när jag åker? Men självklart var det ju det nu när jag hade barnvagn - kul! Men jag klarade mig upp med den utan svårigheter som tur var. När vi kom till centrum sen så mötte Marie upp oss där så promenera vi till ishuset. Tilda hejade på som vanligt och fick se när morbror gjorde 3 mål:) Yeyy.

När det var typ fem minuter kvar av matchen kom mamma o pappa också så jag fick åka bil hem, skönt. Mötte Cääämi på willys och åkte sen direkt upp till mig. Jag skulle fixa mig eftersom jag inte gjort något alls innan så nästan precis när jag var helt klar ringde bror min ut och sa att maten var klar, tacos! Och ja, Tobbe & Somayeh var på besök så C fick äta med hela familjen;)
När vi ätit klart gick vi ut till mig igen - förkrök! För att komma igång blev det fia med hutt och lite kareoke, myspys! Vi rörde oss mot bussen vid nio för att åka in till stan, var framme vid viper room typ kvart över tio och då var det redan mkt folk där:) En helkul kväll vart det som jag sent kommer glömma, tack Cämi<3


Sämsta

Babas bilar är bland dom sämsta filmer jag sett, HA! Alltså jag förstog fanemej inte på filmens sammanhang? Men det kanske är jag som är otroligt dum bara, vad vet jag. 

Älskling håller på o röjer lite i sin bar just nu, och jag har precis bränt en skiva eftersom jag RÅKAT tagit med mig alla hem till mig:p Oops! Och så väntar på att håret ska torka lite mer så jag kan platta det sen. Vid tvåtiden kommer Tilda tror jag, sen blir det antagligen en prommis till ishuset om inte vädret blir sämre? Då blir det antingen buss eller bil. Efter matchen blir det möta Camilla, åka hem till mig o käka tacos och sen börja förkröket;) Som det ser ut nu blir det berzelli tonight:) Känns som det kan vara värt o testa det när vi ska ha studentskivan där sen också!

Hoppas på att Cäämi gör mig sällskap hem efter krogen också, så slipper man åka ensam och så! Sen imorgon blir det bastu med älskling senare på eftermiddagen/kvällen:) Jag har gnällt över att jag inte nyttjar den mycket alls, och det kommer jag ångra sen när jag väl flyttar hemifrån så nu måste vi ta tag i det här, haha. BASTA MERA! Det är nyttigt och bra för kroppen så jag förstår inte varför jag inte använder den ofta när den ligger i mitt "hus", nej jag  förstår mig inte på mig själv helt enkelt.

Nu ska jag hjäpa hjäärti att städa lite granna innan han åker på samlingen, ciiao!

Babas Bilar

Idag ringde klockan 7, då traska jag in i huset och gjorde ordning frukost till älskling! JA så snäll är jag. Ringde ut till honom när det börja bli klart o sa att han var tvungen att gå upp, haha.

När han gått iväg till skolan somna jag om och sov vidare till elva, då ringde jag Nisse! Prata lite om praktikperioden och sådär - som sagt, jag ska vara med honom perioden ut! Men måndagar och förmodligen fredagar kommer jag att spendera i skolan, beroende på hur omväxlande praktiken blir? Jag är nöjd med det!

Ringde Johanni också o tala om allt om barngympan, det är ju lixom dags på måndag! Snacka om att jag längtar dit:) HIHI, alla sötkorvar som springer runt o bara är så otroligt gulliga (förutom vissa!) Melikeit.

Tog en sväng till Huddinge med älskling också, han skulle shoppa lite! Turligt nog var det rea överallt? Synd att man inte visste det innan.. Han slog iaf till på en blå JL piké, superfin:) Klär honom skitbra! Sen vart det inget mer eftersom allt i hans storlek typ tagit slut redan, otur. Och tanken var att jag skulle kolla runt lite så han kunde få lite idéer om födelsedagspresent till mig också, men jag var för trött för det tyvärr.
På hemvägen vart det stopp på bennevento för mat - hamburgertallrik för min del, mums! Sen tog vi en sväng förbi gulla villan och hyrde babas bilar, hitta inget annat! Så får se om det är ett klipp elr inte när han kommer hem från träningen ikväll då. Sen blir det bara mys och sova.

Imorgon ska jag ha hand om Tilda lite:) Vi ska promenera till ishuset och kolla älsklingsmatch! Sen ska jag möta Camilla för vi ska nämligen ut på krooowgen imorgon:D Tyvärr blir det inte hennes första gång eftersom hon drog ut på födelsedagen, men den här gången blir det på ett riktigt ställe, inge kickis inte!Har inte bestämt vart ännu men det är ingen brådska med det! Ser iaf verkligen fram emot det efter det misslyckade nyåret - partyallnight! :) Förmodligen berzelli?

ÖNSKELISTA

Nu är det ju nästan bara två veckor kvar till 19års dagen så tänkte att det kunde vara bra o skriva en liten önskelista redan nu! 19 känns inget speciellt alls faktiskt, precis som 17, det är lixom 18 & 20 som gäller:)
But, here it is! (inte i nummerordning)

1. BERT dvd:er - vill ha hela serien!
2. Kittfärgad Trenchcoatjacka från H&M (kort modell)
3. Flytta-hemifrån-nödvändiga-saker
4. Smink
; ny mindre sminkväska, ögonskuggor, rouge, mascara
5. Plånbok - större modell
6. Vårskor; ljusa loafers/ballerina från Din Sko
7. Ljus - ja, jag är ljustokig!
8. Ipodladdare - så man kan slippa datorbehov överallt
9. Kläder; vad behövs inte? Men det jag klickat ut på H&M skulle inte sitta fel
10. Pengar, presentkort - det är väl aldrig ovälkommet?

Det är väl det som ploppar upp just nu, man måste ju önska eller hur:)
Nu är det bara vänta och se vad som dyker upp i paketen på födelsedagen, spännande!

Förberedelser

Jahapp, min dag har till stor del gått åt att förbereda inför barngympan som sätter igång på måndag:) Fick veta av mor min att det är redskapsgympa som gäller, men vi får ändra om vi absolut vill såklart. Fast det är klart man gör det dom betalar för! Jag har suttit o skrivit ner hur ett pass kan vara upplagt - allt handlar om att vara väl förberedd för att få ut så mycket som möjligt, så jag tog mig i kragen och körde igång.
Har nästan fått ihop uppvärmings- under pass- och avslappningsskivor nu också. Det är inte lätt att få ihop så många barnlåtar när man inte har något nedladdningsprogram heller, men jag har kopierat Hannas.
Idag får jag hem närvaropapprena som ska fyllas i på måndag, stereon, ärtpåsarna och fallskärmen, allt som behövs alltså! Plus larmdropparna såklart - viktigast nästan! Och lite fler cdskivor som kan kopieras:)
Så i helgen, så fort jag har dom sista låtarna så bränner jag skivorna och då är allt i princip klart inför start! Mamma ska kopiera upp infolapparna idag också som föräldrarna ska ha - everything'sonit'swaynow!

Resterande av min dag ska jag ta en tripp till centrum förmodligen, inhandla lite matstuff som behövs till middagen ikväll! Måste välja något att göra också innan så jag vet vad som behövs handlas, kan vara bra! Älskling kommer direkt från skolan så jag ska försöka överraska med mat på bordet då;D Snäller!

Jag har också klickat runt lite på h&m som vanligt, men den här gången för att mami skulle få tips om vad jag önskar mig på 19 års dagen! Så jag antar att något av det utvalda dyker upp i present? (a) Det hoppas jag iaf för allt är sånt jag behöver - vår snart ju!

OHJUSSTE, igår tog jag en tur till södertälje med Camilla & Tilda:) Jag har typ aldrig varit där? Tyvärr så är det rätt tomt på kontot så kunde inte inhandla något, men mys med en tur iaf. På vägen hem blev det ett semel-shopp-stopp faktiskt:) Jag är semeltokig  - jag vet! Men det är för gott helt enkelt. Så hemma hos älskling blev det semla direkt när vi kommit hem och sen en supergod lasagne till middag, a la svärmor;)

Ikväll  då, blir nog bara att sitta o slappa som vanligt. Kanske får något ryck att hyra en film? Vore myyys. Ingen träning för honom ikväll så man ska väl passa på då? Vi får se vad vi bestämmer då.
Nu ska jag kila in o kolla mat, ciiaoo!

Härmapa

Vilken blogg man än läser nu för tiden så har alla någon variant av  "10 snabba frågor, 5 frågor" och dylikt. Så nu tänkte jag faktiskt att jag skulle nappa detta och härma dessa personer, bannemej! 
Här är dom;

1. Vad åt du till frukost idag?
Köpte en flaska nyponsoppa på väg till tandläkar'n.
2. Vad åt du till middag idag?
En underbart god lasagne a la svärmor :)
3. När fick du en kyss senast?
Precis innan jag åkte hem från min käre pojkvän, idag alltså.
4. När stötte någon på dig senast?
Räknas charmörpojkvännen så var det idag (?) Annars var det väl på krogen/bulgarien kanske..
5. Vad gör du helst en vardag?
Ligger på soffan & gäser med sällskap och massa gott (vilket händer alltför ofta)
6. Vad är det första du kollar in hos en av det motsatta könet?
Fram eller bak? Ögonen, (beror på hur långt avstånd..) äsch jag vet inte riktigt!
7. Hur tror du att ditt liv ser ut om 5 år?
Jobbar/pluggar vidare, egen bostad, kanske barn? (med älskling isf förhoppningsvis!)
8. Hur perfekt är ditt liv nu?
För bra? Allt är väl inte en dans på rosor men jag är otroligt lycklig just nu:)
9. Vad har du på dig för kläder nu?
Svarta jeans, grå kofta, svart topp/t-shirt
10. Har du svarat helt ärligt på dessa frågor?
Ehmm, varför skulle jag annars ta mig tid o göra dom? Så ja!

Tandläkaren

Hur lyckat kan det bli, få en tid klockan åtta på morgonen? Tur att det inte är spec långt dit iaf. Jag har enligt tandläkarn väldigt fina tänder och ska "ta väl han om dom", ska använda tandtråd också. Skönt att slippa borra och sånt iaf:)

Igår när jag var på väg hem från praktiken mötte jag upp älskling i centrum. Vi gick in på Din sko och kolla lite, jag måste ha minst ett par skor! Ska köpa stövlarna idag faktiskt, om jag inte får ångest i butiken som vanligt. Dom är inte så långa och inte så hög klack så jag tycker dom är perfekta att börja använda med detsamma:) Sen till våren blir det loafers/ballerina i ljus färg som matchar jackan jag ska beställa!
Efter skobesöket blev det hem till mig o bara njutaaa! Sen gick vi in o åt semlor som mamma kom hem med från spaaks - mums! Och återigen ut till mig för att bara vara. Jag deckade halv tio tror jag? Kul sällskap! Men jag var heeelt utmattad så det var jätteskönt att bara få somna.

Nu sitter jag hemma, orkar inte åka in till praktiken senare så ringde Nisse o sa att jag är i skolan idag istället:) Ska åka ner till tiotiden och prata lite med mina kära mentorer. Sen köpa skorna innan jag åker hem igen! Ikväll blir det förmodligen vårdcentralen för min del, kolla halsen & örona:( Jag har varit svullen och haft svårt att svälja i en månad nu ungefär och öronen blir helt fuckedup av det så jag måste kolla om det är något o kanske få ett slut? Hoppas kan man ju. 

Får se om det blir hemma-liggandes resten av veckan då?


Praktikdag 2

På studion med Nisse, det var nästan exakt likadant idag, förutom att vi hann med att äta idag - skönt! Take away från ett pastaställe vart det, smarrigt! Och idag var även Nisses dotter med, Hanna, otroligt söt tjej som var snäll o skötsam. Hon massera mig ett flertal ggr under dagen, det gillar jag! Haha.
Nisse sa även att jag får göra resterande av min aputid hos honom om jag så vill, det är helt okej för hans del! Det tackar man väl för? Han skulle testa en vecka sa han, det har gått två dagar och han har bestämt sig, måste bara betyda att jag är duktig? HAHA:) Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra för det är redan tjatigt att det är samma sak varje dag, att man lixom åker runt runt runt runt och har massa stress. Fast ändå så känns det som att det är värt det, att slippa hänga i skolan där jag inte har så mycket att göra igentligen.. Jag tänkte mig att kanske snacka till mig 3 dagars apu & 2 skoldagar i veckan, eller liknande. Då blir det ju mer varierande och skönare/roligare! Vi får se hur det slutar.

Fick reda på att det inte blir någon Sarah här i veckan, kul. Där rök 500 kr:( Men Mervi (mamman) hade tydligen skadat sig så hon blivit sjukskriven så det är ju förståeligt! 31 januari blir det nästa gång. Och dessutom så blir det "extra" ggr för hon behöver extrajobba - jag klagar inte:)

Imorgon har jag tandläkarn klockan åtta, sen ska jag inte vara på praktiken förrän 11. Ska nog säga att jag inte dyker upp på praktiken på fredag så jag kan vara i skolan istället o fixa papprena och prata med Dan & Sylvia lite och ta en titt på projektfronten? Think so.

Nu ska jag snart gå in och laga middag åt mig & min käre pojkvän:) Vi ska äta köttwook+ris, yammie! Sen blir det semla lite senare när mami kommer hem - underbart! Ikväll ska vi bara ligga i min säng o mysa framför teven:) Båda har en hård huvudvärk, observera hård!! HAAHA

Pessimist

Har jag fått nytt smeknamn eller? Iaf här hemma. Men vafan ska jag ha för inställning till praktik igentligen efter det som hände? Är det jag eller ni som fick vara med om det? PRECIS! Dessutom så vad fan spelar det för roll om jag är negativ till något, jag testar ju iaf och kan ju ändra mig helt o hållet, sådeså!

Praktik hos Nisse idag, helt ok. Skulle vara där mellan halv tio och tio, jag trilla in typ 9.55? Haha, snacka om att komma i sista stund. Men det berodde på att tåget var lite sent och sen att jag inte hitta riktigt.. Hur som helst så kom jag fram till slut, mysigt ställe! Dom är 7 fotografer som jobbar på stället, och delar på allt. Meningen är ju att jag ska vara med Nisse den här veckan för att sen se hur det gått osv, men redan idag sa Birgitta att jag jättegärna får följa med henne om det dyker upp något roligt! Hon plåtar mest för reportage så det kan bli mycket spännande om det inträffar:)
Nisse plåtar allt möjligt, idag var det för mäklarfirman HusmanHagberg. Jag ska bara vara med honom och se hur han gör typ, jag behöver inte testa eller göra något alls (jag klagar inte) det var en rätt rolig dag, helt okej faktiskt. Vi var på tre ställen - 2 radhus och en villa! Så nu vet jag hur det går till när det ska fotas inför säljningen - HA! Snacka om att man får ändra på mycket för att göra det så fint som möjligt.
Nu blir det kul o se på hemsidan hur husen ser ut där, men det blir nog till helgen det läggs ut? Kul iaf.
Imorgon ska vi på två ställen om jag kommer ihåg rätt + att Nisses dotter ska vara med, en 7åring. Så jag antar att det blir lika slappt imorgon också, ohyeah! Hoppas på att det är likadant hela veckan;D På onsdag skulle jag tydligen få hänga med på något möte, kul! Massa kostymnissar & jag alltså.

Nu sitter jag ute i mitt lilla lugna. Har plockat ordning lite och ska väl fortsätta med det. Sarah ska vara här ons-fre så då gäller det att det ser bra ut och så får jag plocka fram lite saker hon kan pyssla med också, blir väl att inhandla nån pyssel/målarbok och lite pennor tills dess. 500 kr rikare är jag på fredag alltså:)

Väntar på mami nu så jag kan få middag. Vid åttatiden ska jag röra mig till älsklingspälskling:) Det blir godis och prison break innan det är sovdags ikväll, myspys! Upp lite tidigare imorgon för jag ska vara i studion senast 9.30.

Uppdatering,

Vad har blivit som vi tänkt oss den här helgen? Haha, shiiiit.

Badet blev inte alls salem eftersom dom säger att det är stängt när vi kommer dit, kul. Vi hade ju verkligen beslutat oss för att bada så vi gav inte upp för det, MOT SYDPOOLEN:) Riktigt länge sen man var där så det var hur roligt som helst! och eftersom vi hade babysar (Tilda&Tindra) med så fick vi vara i rehabpoolen, 35 grader:D Ruskigt skönt och himlans mys.

Men älskling o jag tröttna på det lugna efter en stund och gick till äventyrsbassängen, KALLT! Simmade runt labyrinten och sen vart det ruschbanorna WIIHII! Snacka om att man vart liten på nytt:) Massa bus, det behöver man faktiskt ibland;D När vi sen skulle tillbaka till rehabbassängen brändes det på fötterna :O Då är det varmt:)

Nu har vi precis ätit baguette och suttit o pratat lite här hemma hos älskl. Jag är superduper trött efter badandet och helgen, för lite sömn antar jag? Och imorgon blir det upp tidigt för praktik:D
Hoppas att allt funkar bra mellan oss så att jag kan trivas och stanna där hela perioden? Dvs om det inte är för jobbigt/tråkigt. Men det får vi se imorgon - spännande!!

Uppvärmt

Ännu en natt hos C&M blev det, myspys.
Igår när älskling åkt hemåt därifrån så åkte vi till willys för o handla mat till kvällen. Blev ett stopp på det nya cafét vid willys innan också, himla mysigt ställe och bra priser! När vi ätit klart gick vi in o handla det vi skulle och åkte sen hem till bremora igen. Tilda sov middag medans vi satt o kolla lite på tv och bara tog det lugnt, sen var det dags att åka ner till ishuset. Vinst med 5-3 till slut, härligt:D

Älskling o jag åkte hem till C&M direkt efter matchen igen, middagen var nästan klar! -Ännu en gång inte som vi tänkt oss, haha. Kyckling, ris & curry serverades - oootroligt gott:) Efter maten vart det ut-med-julen dags, shises vad mycket julsaker dom hade ställt fram, det märktes nu! Krossat pepparkakshus och sen massa gurka, morötter o dipp:) Mumsmums.
Die hard på teve som bänkade oss framför, igentligen var det bara älskling som ville se den men vad gör man inte för honom? Hihiiii. Sen var jag uuurtrött och älskling också så vi sa godnatt o la oss:)

Imorse kom Tilda in o väckte oss, igen! Så sööt:) Gick upp o gjorde henne sällskap och sen var det frukostdags! Efter frukosten var det pippi långstrump på teve så då var man ju tvungen att sitta o kolla;D Fan vad pippi är bra:) Och vilket garv Tommy har, hahaha.

Nu sitter jag här hemma i lugnet. Vi ska nämligen åka o bada vid tre:) I salem blir det, i det uppvärmda vattnet - cirka 33 grader! Det är för babysar nämligen, så vi ska bada med Tildisen. Länge sen jag bada i ett badhus så det ska bli roligt. Efter det blir det hem till älskling o sova där:)

Ska ringa Nisse snart också, scaaary! Så imorgon blir det förmodligen upp med tuppen och åka dit? Isch.

Aldrig som man tänkt sig

Nej, varför är jag förvånad? Haha, jag får helt enkelt sluta planera;D Igår så blev det inte alls som vi tänkt oss. Vi åkte till vårsta där vi mötte Camilla  & Tilda, gick direkt in på pizzan o beställde mat. Efter maten promenera vi hem till C&M. Lek med Tilda för hela slanten blev det, jajamensan! När det sen var dags för tvättstugan bytte jag en trevlig bajsblöja (duktigelin!) och klädde sen på lillsnorpan overallen och allt för att gå ut:) Till lekparken blev det och massa gunggung, det var länge sen jag var i lekparken så det var trevligt! Efter gunget fortsatte vi att promenera lite, Tilda var supertrött så jag la ner henne i vagnen. Efter lite skrik och gnäll så sov hon sött i sin mysiga vagn nerbäddad:) Camilla vart jätteglad när jag kom hem med en sovande bebis eftersom hon skulle sovit middag för länge sen men inte velat somna, brajobbat! Haha.

La mig framför teven en stund o mös med älskling lite granna innan dom skulle gå till tvättstugan igen. När det var tänkt att vi skulle åka hemåt åt vi istället middag med Camilla & Micke, tacos:) Så redan där var planerna förstörda;D Haha, efter middagen körde Micke hem mig så jag kunde packa ner lite grejer, sen blev det gula villan - film o godis, mys. United 93 och där efter flight 93, bra filmer! Har redan sett flight 93 men den tåls att se flera ggr! Dom båda är otroligt känslosamma.

Sen var klockan halv ett och det skulle bli att sova över. Men jag klagar inte, det är verkligen mys:) Somnade runt två och idag blev jag väckt av att älskling kom tillbaks från toan med Tilda i famnen, hon var jättemysig så det var typ den bästa väckningen man kunde få? (: Sen blev det frukost och nu sitter jag här.

Blir till willys o handla mat snart och sen är det hockeydags:) Ikväll blir det ut-med-julen här hos C&M, så middag med förrätt, varmrätt och efterrrätt står på menyn! Sen kasta ut julen och äta krossat pepparkakshus:) Förmodligen blir det väl att sova kvar ännu en natt här? Me like it.

Nej nu ska jag gå o leka vidare, ciiiaoo!
20 dagar kvar till 19års dagen, snacka om att man börjar bli gammal;D

Sista dagarna nu

Sen sätter skolan igång igen, kul?!!! Jag ska förmodligen praktisera från och med måndag också, kulkul. Kommer bli väldigt lyckat för mig att komma upp ur sängen tidigt nu då, attans. Jag som absolut inte ville vara hos en fotograf, men vad gör man? Det kan ju vara hur bra som helst iofs, man kan ju hoppas på det;)

Igår åkte jag o älskling hem till Camilla & Micke, satt o kolla lite teve och bara prata massa. Vi tog halv tolv bussen hem till mig därifrån, så det blev typ bums-i-säng när vi kom hit, båda var supertrötta! Hos C&M bestämde vi massor om helgen, det är ju slängautjulen i helgen, så då ska vi vara hos dom, mys.

Nu har jag precis duschat o fixat, vi tar bussen om 20 minuter till Camilla & Micke igen. Micke jobbar o Camilla ska ha tvättstugan så Tilda behöver passas:) Först blir det lunch med C och sen när hon ska ha tvättstugan blir det förmodligen ut till parken eller något annat skönt.

Därifrån blir det hem till älskling, för att? Iaf sen ska vi ner till centrum o köpa vår middag och sånt, sen hem till mig och bara ha vår bara-du-o-jag kväll:D Snacka om myyyyspyyyys! Sen vet jag inte vart det blir sova hos, men det skiter jag i bara jag får ha mys här hos mig tonight. So it is!

Störande moment

Alltså jag förstår inte hur man lyckas? I princip varje gång jag sover här och vi inte har någon klocka ställd så vaknar man av den förbannade hemtelefonen som ringer så hela grannskapet hörs?!!!! AHHHHHH. Jag är verkligen trött på det! Att man inte kan få sova ostört en enda jävla gång? Suck.

Bortsett från telefonen som ringde en halvtimme idag så sov jag väl bra, vi vaknade vid elvatiden - skönt. Nu har vi ätit frukost och kollat lite tv, bara tagit det himlans lugnt helt enkelt. Snart ska vi väl röra oss mot mig, förbi tumba först o ta ut pengar o sådär.. Men ikväll blir det iaf att sova hos mig:)

Imorgon blir det en himlamyskväll, det ser jag verkligen fram emot. Bara älskling & jag, ha himla mysigt, ute hos mig med mat och mys! Tidigt i säng blir det nog eftersom det är match på lördag, yeyy! Så en bara-du-o-jag-kväll med älskling står på schemat imorgon, melike!

Fick veta att det är kickoff för vår student den 12e, kan inte bestämma mig för om jag ska köpa biljett eller inte? Det är ju en sak man inte vill missa självklart, men jag vill heller inte gå själv? Hmpfftt, vi får se.

Skickade iväg min beställning igår, självklart så har det redan tagit slut en hel del!! Det är det negativa med H&M, så himla populärt - antagligen för det bra priset. Men men, en del fina grejer fick jag:)

Det blev middag hos bror min igår också:) Farfar följde med, mys. Det var länge sen jag var där nu, dom har hunnit ändra en del, fint! När vi ätit klart och allt så körde mami & papi mig direkt hem till älskling där jag skulle övernatta;) Haha. Kolla på the foreigner innan det var sängdags. <3

PRAKTIK

Jag har sovit längre än vanligt!!! 12.00 vaknade jag och sprang in i duschen med tanke på att klockan var så mycket och jag så himla seg. Superskönt med en dusch! Ringde in till mamma o fråga om vi skulle ner till centrum, hon hade tydligen ringt hit ut flera ggr? Haha, jag har sovit gott helt enkelt:)

Oooochh, jag har precis ring Nisse:) Haha, me like the name! Jag ska ringa tillbaka på söndag eftermiddag för att få veta vilken tid på måndag jag ska vara där. Så ska vi pröva en vecka och efter den får vi helt enkelt se hur allt går osv. Det låter verkligen bra! Även om jag är lite scared av att vara med en fotograf, egen studio och massa fotojobb! :O Men det kan bli mycket lärorikt och det gillar jag:)

HÅLL TUMMARNA för en bra praktikvecka;)

Idag blir det inte mycket att göra? Älskling jobbar sista dagen idag, så ikväll kan man vara uppe hur länge man vill;) Han har iofs träning till halv nio så vi får se vad som händer sen.
Nu ska jag iaf kila in och äta lite frukost och prata med mami & papi. Sen funderar jag på om jag ska åka o kolla på skor? Jag behöver nya och har ju tillgodokvittot också, hmpft.
Så blir det nog att skicka iväg beställningen från H&M också, innan allt tar slut(!) även om det vart en del pengar, jag behöver allt! 1500 kr. Det är värt det. Förhoppningsvis.

Pengarpengarpengar, suck. Blir förmodligen krogen på fredag också, ännu mer pengar!! Men krogen I like! Det var alldeles för länge sen, och måste ju inviga Cämi (även om hon vart ute en gång innan) :D Jag borde skaffa ett jobb! Iofs sätter barngympan igång om en vecka då blir det pengar:) Om dom ändrat dvs, så man får varje månad istället för klumpsumma, det hjälper inte mig mycket :p

Nej nu skriker magen, Byyeee


Naglar

Igår blev det hem till älskling när vi vaknat och fräschat upp oss. mysmiddag med Marie & Hasse:) Bakad potatis med skagenröra och grönsaker, muums! Efter den mysiga middagen kom Micke och plocka upp oss så åkte vi till gula villan o köpte lite godis och hyrde film. Hem till bremora för myskväll:) Filmen var helt okej, lite skratt vart det!

Efter filmen tog vi en sväng till segersjö - mormor & morfar! Massa snacksätande där också innan vi fick skjutts hem till älskling igen, dags för prison break - goooshhh så spännande :O Direkt i säng efter det mycket spännande avsnittet eftersom älskling skulle upp o jobba idag.

Jag vaknade av att Camilla ringde o sa att hon bara skulle klä på Tilda o sen åka. Fixa ordning mig direkt och var nästan klar samtidigt som dom kom. Åkte direkt till försäkringskassan där hon skulle fixa något, sen till tumba centrum där jag köpte busskort och tog ut pengar. Sen vart det lunch innan vi åkte mot hallunda för att fixa naglarna:) Sjuuuukt fina vart dom, jag är så nöjd! Bokat en tid den 30 maj, dagen innan studenten, härligt. Så jag kan ha långa fina naglar på den stora dagen:D

Efter det vart det hem till kassmyra o plocka upp Micke, Tilda o älskling. Åkte o köpte middag och sen hem till bremora för att äta. Fick sen kolla på filmen från förlossningen, Camilla ville visa mig hur moderkakan ser ut, UUSCHHHH! haha, nu vet jag iaf.

Nu kom jag o älskling precis in till mig, suttit inne i huset o pratat om allt möjligt med bror & Somayeh som kom på besök:) Mycket trevligt och god kaka bror min har bakat, haha söter. Nu ligger älskling o väntar på mig i sängen, han ska nämligen jobba imorgon också så det är sovdags här nu vettni, nattinatti då:)

BTW, fick veta att jag förmodligen kan ha fått praktikplats nu:D Ska ringa farbrorn imorgon o bestämma mötestid och sådär, så är det bara hålla tummarna! Han är fotograf för er som undrar:) YEEEESS!

2007

jahapp, nytt år!

vad kan jag säga om nyår? helst ingenting.. jag är bara så fruktansvärt besviken på DIG! fattar inte hur du kan låta en person få förstöra nyår för 30? jag vill helst inte vara din vän alls längre efter det här, du har sjunkit lägre än till botten! och jag hatar henne, tro mig! aldrig mer umgås med henne, noway! jag är inte ensam om att känna så heller.

nyår började bra, riktigt trevligt o myspys. när vi sen blir utslängda(!!) på grund ut av HENNE, så förstörs allt. så mycket tid och energi som jag la ut, fyfaaan!
vi fick iaf tag på taxi och hem till mig blev det:) johanni, camilla, emmi, mackan, älskling, tomi, malmen, emil & rassa. vi gjorde ordning korv med bröd efter att ha firat tolvslaget med champagne och raketer:) när vi ätit korven ville jag inte vara kvar så då kila alla hemåt förutom jag o älskling som gick ner till Lorena & Martin där mami & papi var:) Fullt hus kan man ju säga, och riktigt bra stämning!
Roligast av allt var nog att Rasmus & Elin var där, guuud vad jag blev lycklig! Det var så länge sen, tänk att lillaRasmus redan är 9 år?! SHIT! Började passa honom när han var 2 år så tiden har verkligen gått snabbt! Sen Elin, som fick sitt namn efter mig:) Något att vara stolt över helt klart! 6 år nu, så stor o söt:)
Älskling bugga med mami, så jävla söt!! Snacka om att jag verkligen är stolt över att du är min, starka känslor. Jag lekte med Rasmus & Elin och kollade när dom dansa, hade en otrolig huvudvärk:/

Jag kan faktiskt inte säga att jag är supermissnöjd, för jag fick trots allt vara med min älskling och fira in det nya året med honom:) Det var hur underbart som helst, oavsett var vi var! Du sa så många fina saker igår som jag verkligen tar med mig och kommer njuta av ett långt tag, jag älskar dig Andreas, tack för ett fint nyår (trots allt)<3

-Hon fick namnet för att dom ville att hon skulle bli lika söt som mig
- Va, är det sant? Hon är iaf inte lika söt som dig!

"Såhär många pussar har jag aldrig vart med om på ett nyår"


tack och hej, JAGÄLSKARDIGANDREASJOHANSSON!