IMORGON !

Shit nu är den stora dagen alldeles strax kommen, jag är så himla uppspelt!

Idag gjordes nästan det allra sista, har precis kommit hem från min käre Daniella som gör naglarna:) Det blev jättefint som alltid, hon är grym! Innan dess höllt mami & mormor på för fullt med smörgåstårtorna som ska serveras imorgon på mottagningen:)

Och jag har kvar cheesecakes att göra men jag vet inte riktigt hur det ska gå med naglarna nu fast mami får hjälpa till helt enkelt;) 4 st ska göras som efterrätt. Sen vid halv sju-sju kommer  Sandra hit o lägger upp mitt hår! Samtidigt borde även syrran min komma hem, med Aicha också:) De sitter på tåget upp nu iaf. LÄNGTAR.

Älskling åkte precis hem han också, tråkigt. Men han ska tvätta bilen o greja så vi ses inte förrän vid utspringet imorgon igen. Men vi hade så mysigt inatt så det gör ingenting, hihi. Och idag åt vi en god lunch innan jag skulle till nageltiden så vi har unnat oss massa mys som vanligt tillsammans:)

Jag är så spänd inför morgondagen :D Can't wait!

Nu måste jag baka så det är klart, vi höres nog inte imorgon för då tar jag stuuuuuudeeenteeeeeeeen :D

FY FAN VAD JAG ÄR BRA!!!!

Brown?

Efterlängtade soldusch blev av idag, härligt. Men utan sällskap dock. Vivi har totalt vägra höra av sig eller svara så jag sket i henne och åkte in för mig själv eftersom jag bokat tiden och inte ville missa detta! Det var inte alls lika "jobbigt" som första gången utan det kändes mycket bättre nu, även om jag inte tycker det är speciellt behagligt. Det är iaf så himla mycket bättre än solarie och går på bara minuten. Så återigen är det en spänd väntan på resultatet! Men det får jag inte se förrän imorgon bitti, om jag inte är vaken vid tolv? Förra gången syntes inte så jätte mycket. Så nu tog jag nivå 2 istället så det ska bli mer färg, och jag ser redan nu lite skillnad:)

Efter "solningen" satte jag mig på tåget hem igen, inte så värst nyttig middag men supergod. Mos & korv med räksallad till, yummie! Efter den har jag spenderat tiden med att prata i telefon, vad händer? Jag har nog aldrig pratat så  mycket i telefon men det är ändå kul. Älskling o jag är så sköna när vi sätter igång våra käftar, så när Sandra ringde mitt upp i allt fick jag be om att ringa tillbaka o när jag o älskling var klara med vår disskusion om min bror bl a så la vi på och så ringde jag upp S direkt. Hon ville mest prata om studenten eftersom hon ska fixa mitt hår redan imorgon kväll o sådär:) Sen ringde farfar mitt i allt så när jag pratat klart med S ringde jag upp honom direkt. Han ville något mycket tråkigare, att Daggan (Dagmar) skulle följa med på min student, N E J ! ! Men vad kunde jag säga? Jag kan inte säga nej så jag antar att kärringjäveln kommer att komma hit :(

Dagen då. Tess & Lippa var här halv tolv typ. Och Lippa vaknade under tiden jag o T åt så jag fick gå o ta upp henne då, hihi. Sen var hon vaken nästan hela tiden dem var här, somnade till i 40 minuter men annars var hon med hela tiden:) Halv tre tog vi bussen ner till centrum och gick runt där en sväng innan jag skulle ta tåget mot stan och de hem. Dagen var helmysig med panpizzalunch och jordgubbar, hihi. Tess du är grym!

Jag väntar på att min älskling ska komma o mysa med mig nu! Men jag får titta på ugly betty själv för han kommer inte förrän nio typ:( Dumma träning. Men då kan vi mysa hur länge vi vill eftersom han också är ledig imorgon! :D Fast vi ska vara i hallunda vid tolv då jag ska göra naglarna, Camilla & Tilda ska också med för de 3 ska åka o kolla på present åt mig(a) medans jag får mina naglar gjorda.


Vilken charmör..

Ibland är min pojkvän lite extra charmig och kärleksfull. När jag vaknade imorse hade jag fått två sms av honom. I det sista smset, så otroligt gulligt, stog det ".. förlåt om jag väcker dig nu men kan inte låta bli att tänka på allt vi gjort tillsammans. jag längtar verkligen tills imorgon! ska lägga mig nu älskling. jag älskar dig mest:) ses snart<3 "  För mig är det urgulligt. Han är verkligen b ä s t . Jag längtar inte lite tills ikväll nu <3

Sen jag vaknat har jag faktiskt, hör och häpna, vikt in all tvätt och dammsugit:) Damn I'm good! Med tanke på väderprognoserna så ska det regna eller iaf vara molnigt och grått på vår studentdag så det kan ju vara bra att ha fint inomhus, tyvärr! Jag har nu slutat hoppas på bra väder efter dessa prognoser jag sett. Bara att acceptera, vi kommer springa ut i skitväder :(  Det blir inte alls lika kul men vad ska man göra?

Jag plattade (som vanligt) håret imorse och resultatet av klipp&sling igår är verkligen fint:) Det ser ut som det är solblekt för hela håret går liksom i ljusare nu. Men det fick bli uppsatt eftersom det blir soldusch idag, och no makeup! Förra gången glömde jag ta bort mitt så ögonfransarna var helt ihop kladdade efteråt och man får inte ha vatten på hyn förrän efter åtta timmar. Good work, haha.

Tess & Lippa kommer nog snart, då blir det lunch:) Jag har inte ens ätit frukost så min mage kurrar massor. Sen ska vi äta jordgubbar  också, mums! Men det får vi göra inomhus då eftersom det är sånt S K I T V Ä D E R !

Nu ska jag plocka in lite disk härifrån innan jag får besök. Hihi. C i a o o


Andreas Johansson, min stora kärlek ♥  
Mer än 15 månader tillsammans, de bästa i mitt liv.

Fräsching!

Idag var det måndag, och ledigt. Jag hade ställt klockan på nio för att (?), jag lyckades vakna innan det iaf. Ville absolut inte vakna så tidigt så jag låg och drog mig en bra stund, men utan att kunna somna om:( Hela natten har varit otroligt konstig, antar att det är för att jag sovit ensam.. Även om det brukar vara lättare annars när jag gör det. Saknar helt enkelt min älskling bredvid mig!

När jag väl gick upp så fixade jag lite grann innan jag gick in. Tog 10.54 bussen till centrum och därifrån tåget till Huddinge! Jag gick direkt in på guldfynd och kom ut med eko i plånboken, haha. Hittade alltså present till älskling så jag beställde den och fixade det jag skulle ha:) Skriver inte vad det är här eftersom han kanske kikar in, hihi. Och han visste från början att det skulle vara något därifrån så det gör inget att jag skrev det! Härligt att vara klar iaf!
Emmi kom mitt i alltihop så när jag var klar med ärendet gick vi in o ut i lite affärer, tomhänta dock;) Jag köpte iofs med mig ett par örhängen eftersom jag, enligt min mamma iaf, har lyckats slarva bort mina catwalk örhängen som hör ihop med halsband o ring som jag fick i 18års present av min älskade farmor. :/ Ska ha det på min student iaf, och jag tror nog örhängena kommer fram igen, det hoppas jag innerligt att de gör! Saknar dig farmor

Sen hade Emmi optikertid och efter det tog vi tåget hem, hon till tullinge & jag till tumba. Jag hade en del tid på mig i centrum eftersom min klipptid inte var förrän två och klockan var kvart i ett när jag kom dit.. Men jag gick runt och kollade på allt möjligt och sen skulle jag gå o hämta min körkortsbok som min bror hade med sig till jobbet och inne på banken var det fullt upp så jag fick vänta en stund innan han fick tid att gå o hämta den åt mig.

Sen tog jag ut pengar så det var klart och sen var det dags. Jag är supernöjd! Klippte inget speciellt, bara tog bort det slitna och finslipade lite grann;) Sen till slingorna då, dem är asfina (enligt mig iaf, haha). Ljusbruna typ, inte skrikblonda och det ser så naturligt ut! Folieslingor blir mkt bättre på mitt huvud har jag kommit fram till. Så jag är ännu mer förberedd på student nu, hihi.

Direkt därifrån tog jag o mami bussen till kungens kurva, ingen höjdare. Papi väntade på oss så det var bara springa in på bolaget o välja champagne och sen gå ut med massa öl, vin och champagne:) H ä r l i g t ! Sen gick vi in på city gross för att köpa det mesta som behövs till torsdag som läsk, snacks, mat-tillbehören och annat. När vi kom hem så lasta vi bara ur och åkte sen ner till willys för att handla det som inte fanns där, haha.

Efter dessa shoppingturer har jag tagit ett superskönt bad som blev dusch efter, so nice. Pratat med min älskade pojkvän, missingyou. Och tagit hand om all min tvätt så mami kan sluta tjata:) Sen fick jag även mig en chokladtopp och lite jordgubbssaft här i mitt ljustända rum, melove. Jag har det alltså väldigt bra!

Imorgon väntar ett besök av Tess & Lippa:) Sen vid halv tre måste jag röra mig mot stan och solduschen. Efter den blir det raka vägen hem för att bara fixa med det som går, typ damma o sånt i rummet. (Så kul!) Och senare på kvällen kommer älskling hit:D Efter sin träning med andra ord. Då blir det massa mys, bäst♥ 

Nej nu ska jag borsta mitt blöta hår och kolla på 24. B y e !  

Veckans planering!

Ja hujedamej nu är det dags för den dagligen planderade veckan. Och det är ju allt inför studenten! Fast här är alla planer oavsett.

Måndag - fixa present till älskling. Klipp&sling 14.00. Dusch med peeling o shave.
Tisdag - städning/fixing. Soldusch 16.00. Mys med älskling <3
Onsdag - göra cheesecakes. Naglar 12.00. annan förberedning. Umgås med min älskling. Syrran kommer! Sandra sätter spolar i håret.
Torsdag - Sandra fixar håret. Somayeh sminkar. Klädning. Fixing för Champagnefrukost (hos mig) 9.00. Sen åker vi tillsammans till skolan där vi ska fotas 10.30 och sen är det fullt upp med lunch, betygsutdelning och sen slutligen aulan, och därefter det vi alla väntar på, utspringet :) Det lär nog bli en hel del tårar.. Och jag kommer ha en hel del personer som står och tar emot mig på skolgården, ännu mer tårar. En känslosam dag helt enkelt.
Sen blir det lastbilsflak nån timme för att sen bli upphämtad av älskling och åka hem till mig där mottagningen är och det kommer komma runt 30 personer (men typ hälften kommer ju vara med redan i skolan, haha). Sen vid niotiden åker vi in till stan för slutskivan, slutmomentet på 3 underbara, jobbiga, sjukt roliga år!
 Fredag - gissar på en väldigt tung dag? Haha. Ladda om till fredagen, 8 juni, älsklings student :)

Oh my, härliga vecka alltså. Nu ska jag ta min telefon som ringer, it's my baby who' s calling <3


Sunny sunday!

Vilket toppenväder, oh my! Hoppas det kommer igen (om det försvinner) på torsdag :) Our day.

Gårkvällen blev mycket trevlig. Jag o älskling tog som sagt bilen dit och vi stannade endast i två timmar, tyvärr. Båda två var helt slut efter gårkvällen och vi hade hyrt film, köpt godis och läsk som vi ville hem till också! Sandra led nog inte utav det heller eftersom hon skulle ut med alla tjejerna senare!
Jag o älskling bänka oss i soffan direkt när vi kom hem, Beerfest! Trodde aldrig jag skulle tycka om den filmen men den var faktiskt bra. Trots att jag råkade slumra till ett par ggr mitt i men jag hängde med ändå ;) Trött var rätta ordet. Efter filmen gjorde vi ordning lite varmamackor innan vi gick ut för att sova. En riktig myskväll med hjärtat. ♥

Imorse när vi vaknade duschade jag lite snabbt innan vi skulle hem till kassmyra. Både mami & Marie fick rosor och choklad av oss:) Varken mer elr mindre. När vi var hemma hos älskling åkte vi nästan direkt, mot kungens kurva! Älskling skulle ha löparskor och Marie skulle köpa jeans till Gittan från Janne i morsdagspresent, haha. Och när vi kom tillbaka var Gittan, Jannie o Mimmi redan där så det blev fika i solen:)

Sen åkte jag o älskling hem till mig igen. Han skulle tvätta fönstrena nere åt mami så han börja direkt o jag hjälpte till lite grann innan jag börja med annat. Avspolning av altanen och fix där. Sen satte älskling upp partytältet medans jag fortsatte med fix på tomten och så. Massor förberedelser inför studenten:)
När han sen åkte hem åkte jag, mami & papi till maxi för att köpa lite blommor till tomten. Vi passade även på att handla plasttallrickar och allt sånt inför torsdag så det blev lite avbockningar på listan iaf, hihi. Goosh jag är så spänd inför denna dag! Det är ett otroligt pirr i magen så jag kan bara tänka mig vad som blir då!

Tillbaks hemma planterade vi de blommor vi köpt och sen blev det grillmiddag ute på altanen, härliga väder! Efter det sa jag faktiskt hej då och gick ut till mig. Ska försöka ta tag i mitt rum nu för jag har redan lyckats lägga runt kläder överallt och det bådar inte gott inför torsdag. Bäst att ta tag i direkt nu. Sen blir det bara chill framför teven by my self. Älskling har träning och sen måste han hem o packa för dem ska på "klassresa" imorgon till tisdag! :(

Imorgon ska jag städa det jag inte orkar ikväll, typ som att ta ut min rena tvätt hit? Sen ska jag försöka hinna till huddinge och, om jag inte ångrar mig, köpa älsklings studentpresent! Och sen vid två har jag klipp & slingtid:) Ljusa slingor och toppning, kanske även lite mer uppklipp, we'll se. Sommar/studentfräscht blir det iaf!

B y e e


Stan & Claras!

Stanrundan med mami blev som alltid trevlig:) Jag hittade äntligen studentskor, halleluja! Det blev ett par vita (såklart!) klackskor från Vagabond! Jag är supernöjd med dem för det var inte så jättehög klack vilket gör att jag kan använda dem utöver studenten också. That's good, med tanke på priset också så. Haha. Förutom skorna blev det en rosa bolero, grå mini klänning (förklädsmodell), vit college kofta med körsbärs "logga". Superfin faktiskt! Mami hittade en klänning hon också, som jag älskar! Hon kommer vara så snygg på min student;)

När vi kom till centrum sprang vi in en snabbis på konsum och köpte lite tillbehör till middagen och sen kom papi o plocka upp oss där. När vi kom hem hann jag inte mer än byta om o fräscha till mig innan älskling kom, så även han åt lite middag med oss sen. Hihi. 

Runt åtta kom Sean & Mackis till mig också så då blev det lite (ytterst lite) föris innan vi tog nästa buss till tumba igen. Där mötte vi Pastorn, Falken, Hence, Chrisse och någon till.. Sen väl inne i stan mötte vi även Calle, två kompisar till honom, André, Peter och George (vad jag fattat det som numera bara kallas Jojje, haha). Så det blev ett stor gäng och ensam tjej var jag alltså, men inte klagar jag för det ;) Senare kom även Sanne & Nicki in.

Redan innan hade jag o älskling bestämt att vi inte skulle bli långvariga, både för att spara pengar och för att vi igentligen inte ens skulle festa denna kväll men ville hänga med ett tag ändå. Tyvärr så slutade kvällen mycket tråkigare än så:( Tack Markus för hjälpen. Så jag o älskling begav oss hemåt för han hade fått nog. Jag visste inte riktigt hur jag skulle göra men Sean lyckades bli utkastad så han åkte hem samtidigt vilket var himla skönt! När vi kom hem till slut mådde älskling bättre och vi somnade i varandras armar:) ♥

Idag blir det en sväng till älskling innan vi ska på Sandras 20års mottagning! Men ingen av oss ska dricka där så vi tar bilen dit och hem, skönt. Sen blir det hem till mig för film-mys och godis-mys efter det, looking forward to it. ♥

Sista skoldagen :)

Idag  var det sista skoldagen för alltid :D Hur underbart som helst! Gymnasiet är s l u t ! Men jag antar att jag inte kommer förstå det på riktigt förrän vi står där på torsdag, på väg ut från aulan, alla 3or med sina fina vita mössor och klänningar / kostymer:) Det kommer vara obeskrivligt. I can feel it already. Nu bränns det..

Skoldagen gick as bra idag och jag blev klar hur snabbt som helst, utan hjälp! HAH. När jag var klar så fick jag även ett exemplar av Med rätt att störa. Om barn, kultur och lärande i Botkyrka. Har aldrig sett någon sådan förut men nu fick jag den eftersom min bild tröcks i den :D Ska försöka scanna den så jag kan lägga upp den här så småningom, hihi. Jag är grymt stolt! Bilden är på älskling & Tomi när det låtsas springer ett lopp som Tomi förlorar då han snubblar på mållinjen och älskling vinner alltihop. Min tolkning av misslyckanden. Jag vann alltså detta (en "tävling" i klassen) och fick min bild tryckt. Haha.

Jag känner mig så otrolig glad idag, ALLT är på topp! När jag dessutom var precis klar med utvärderingen ringde min älskling o fråga vad jag gjorde och om han skulle hämta mig? Så jävla söt. Även fast vi inte skulle träffas alltså, eftersom jag ska till stan snart med min mami:) Han är, som sagt, B Ä S T ! ♥

Kvällen skulle, vad jag trodde, bjuda på filmmys med min älskling. Men nu vet vi inte hur vi ska göra längre, haha. Kanske blir krogen istället med Sean & co:) Det var otroligt länge sen och nu har vi båda pengar så! Och dessutom för att fira Pastorn vore det ju ännu roligare och Claras är grymt! We'll se.


jag är sååå L Y C K L I G ! Bye.

Ännu mer JA!

Mami ringde nyss och sa att jag får tre veckor på dagis :) Yesyes! Äntligen börjar det reda ut sig. Hihi. Så 11/6-29/6 jobbar jag på dagis! Jag ska höra med ica också om det finns något under juli-augusti där då:) Åh vad skönt. 3 veckor är ändå bättre än ingenting. Men jag ska nog kunna få ihop lite mer jobb, hihi.

Nu ska jag göra ordning mig det sista och sen ta bussen om en kvart till skolan, tyvärr! Men jag måste göra klart bildspelet så jag får G, vore surt med ett IG nu såhär sista veckan. Och det borde inte ta lång tid. Om jag får hjälp dvs.

Vid tre ska jag vara på mamis jobb så åker vi direkt in till stan då hon slutar:)
OCH, jag har nästan helt bestämt mig för present till älskling nu också så det känns bara för bra just nu!

Bye bye.


LYCKLIGAST

Min syster ringde och talade om det bästa jag kunde få höra:  jag ska bli moster!! :D Jag är så glad att tårarna rinner. Det är helt sjukt! Även om det är en lång väg dit, tror jag på det bästa. Bebisen är här i januari/februari (men det brukar ju ändras så många ggr). Jag kommer hålla tummarna och tänka på dig varje dag syster, det här kommer gå som det ska! Om (typ) åtta månader har du och Jakob erat kärleksbarn hos er ska du se:)

Jag vet inte ens vad jag ska skriva, det här var det bästa jag kunde få höra ♥  Syster - "Nu får du köpa massa saker till ditt syskonbarn, om det skulle hända något och det skulle "gå bort" så gör det inget, då vet jag iaf att jag kan bli gravid och kan använda det senare då!"
 
Haha, hon är orolig till det högsta alltså. Men det ska väl lugna ner sig.

Jag är världens lyckligaste <3

Ja, jag blev arg.

Idag var det som jag skrev förut dags för en skoldag, efter tre dagars ledigt. Tyvärr så lyckades Dan förstöra den för mig som vanligt. Jag förstår mig bara inte på honom!! Varför ha en 3a om han aldrig har tid för oss? Jag sitter inte o väntar i flera timmar på att komma någon vart, no way!! Så jag gick därifrån med ett helvetes humör och mående. Inte alls en rolig dag med andra ord. Och ännu roligare att man får IG om man inte gjort klart det imorgon så det är väl bäst att jag gör ett nytt försök då!

Tur är iaf att älskling har sånt tålamod med mig och mitt humör. Han kom o plockade upp mig och mitt dåliga humör så åkte vi raka vägen till kungens kurva. Han gjorde mig direkt på bra humör genom hans underbara sätt:) Ibland är han för bra♥ I kungens kurva blev det in på BRL för att han skulle byta sin ena högtalare som var lös fasstän han monterade den igår :O Men det fick han göra så det var inga problem! Efter det åkte vi över till ikea där Marie & Hasse också var. Dem kollade på soffor så vi var lite smakråd sådär, hihi. Sen sa vi hejdå och gick direkt ner på tag själv lagret där jag skulle ha en spegel, eftersom min käre pojkvän tog sönder min igår! Pucko.

Sen stannade vi till i centrum så jag kunde köpa upp det sista på h&m, hihi. Hade nämligen hittat en lipgloss jag verkligen ville slå till på så idag blev den min:) En isadora moisturizing, med joijoba olja. Den var likafin som jag trodde! Sen blev det en nagelolja också eftersom min försvunnit och det funkar så bra!

När vi kom hem igen fixade älskling min spegel och jag till maten:) Grillad kyckling och pommes, yummie! Med massor av sallad till såklart. Vi är nog saladomaner (om det går att vara det, hihi). Sallad är bäst! Sen blev det en glass till efterrrätt också, självklart!

Nu till något tråkigare. Mitt paket jag beställde från h&m för två veckor sen(?) har fortfarande inte dykt upp. Så jag ringde h&m idag och frågade vad det var som hänt. Då säger dem att det är skickat för en vecka sen men det är skickat som ekonomibrev så man får ingen avi! WHAT?! Kul att man får reda på det då, suck. Men nu vet jag iaf att det befinner sig på utlämningsstället så imorgon kan jag, äntligen, hämta det!

Älskling åkte nyss härifrån också. Träning as usual. På tal om det, på måndag ska jag spela innebandy igen:D Det är lite pirrigt för nu är det nya tränare tydligen men jag är grymt sugen och det är sista inomhus för säsongen så jag ska göra min come back då;D Haha. Om papi har lust dvs. Jag hoppas på det iaf för jag är så sugen!
Kvällen bjuder inte på särskilt mycket. Men om jag är riktigt duktig så kanske det blir en prommis. Inte för att jag tror det men skönt vore det iaf. Kan ju höra om någon har lust? Hihi. Sen blir det dusch och tevemys all night.

Imorgon måste jag till skolan för att försöka få hjälp av Dan, tyvärr. Sen ska jag o mami in till stan när hon slutat:) Vi ska jaga efter studentskor eftersom det kan vara dags nu. Haha. Och mami ska köpa en klänning! Sen blir det mat/fika så det blir nog helmys. Efter det ska jag o älskling hämta paketet och sen blir det förmodligen talang 2007 och filmmys hos mig, love♥


Promenader & glass

Idag har det hunnit bli en del promenader faktiskt, så himla bra väder så det är grymt skönt! Men jag har väl inte helt o hållet tagit vara på dagen idag, haha.

Jag vaknade halv tolv, bara sådär lagom piss. Hur jävla skönt som helst att jag fått sova uuuuut! Då iaf gick jag direkt in och la mig i ett lagom varmt bad:) Det blev en stund där i för det var så skönt, as always alltså. Sen när jag kom ner satte jag på min älskade dator och kikade lite, åt lite lunch (frukostlunch då).

Vid halv två kom älskling o hämtade upp mig så åkte vi ner till apoteket och sen blev det varsin glass innan vi åkte hem till mig igen. Lite mys framför teven med glassarna blev det. Sen åkte vi hem till kassmyra, elr älskling gjorde det och jag promenerade till kassmyraskolan där jag mötte Tess, Filippa och Tess syster Camilla:) Och ja, då blev det en prommis till ica för att köpa glass (haha). Sen gick vi hem till deras hus så jag fick se hur dem bodde, hihi.
Sen gick jag, Tess & Lippa ut på ytterligare en promenad, men vad kan man säga mer än att det är otroligt skönt att gå! Dessutom i detta underbara väder, melove.

Sen satte jag mig på bussen och åkte till bremora hem till C&M. Direkt när jag kom börja busungen att busa såklart. Camilla mådde inge bra så Tilda hade inte fått busa så mkt under dagen vilket gjorde att hon var extra busig nu. Hihi. Sen kom även älskling eftersom han & Micke skulle åka till Jimmie när M kom hem för att fixa det nya ljudpaketet:) När de åkt iväg gick jag o Tilda en prommis ner till ica, Ja gud vad mkt promenader det blivit idag. Sen fick hon gå på vägen hem så det tog sin lilla tid men Tilda är Tilda så det gör absolut ingenting:)

Ska vara här enda tills älskling är klar då kommer han o hämtar mig så åker vi hem till mig o sover, mys. Imorgon är det skoldags:( Men efter tre dagars ledigt är det okej, haha.

Nu ska vi gå ut till parken en sväng. Men först vill Tilda skriva : öööö''''ääö-

Filippa & b-gympabarnen :)

image13

Filippa sover i min säng :) Verkligen underbar!


image14

En sprattlande vaken Lippa, så himla söt! :)


image15

Våra underbara barngympabarn, sötnosar! (4e framifrån är min favvisKajsa)

Härliga tisdag

Även om vädret inte varit speciellt roligt denna dag har jag haft det otroligt bra:) Det började imorse när klockan ringde o älskling skulle upp, jag vet inte vad som hände med mig men jag kunde helt enkelt inte somna om så jag låg o bara titta upp i taket en bra stund. Även när han åkt så låg jag kvar vaken, kul när man är ledig. Hur som helst, när klockan var nio ringde jag Camilla för att prata om resan och så. När vi pratat på om det och mycket annat ringer min mobil. Det är min älskling som ringer o säger att han slutat nu så han kommer så vi kan åka till huddinge sen! Klockan var kvart i tio och han hade slutat?! :O Dagens skolor alltså ;) HAHA. Eftersom jag redan pratade med Camilla bestämde vi att hon och Tilda också skulle åka med oss till huddinge så vi möttes på Mickes jobb där vi flytta barnstolen till älsklings bil så vi kunde åka den allihop, liten men rymlig ;D I huddinge kollade vi bl a på smycken, gav älskling en del tips på vad jag ville ha, gud så lätt han har det. Han kan inte ens säga något han vill ha så det är jätteskoj. Hmpft. Men jag ska nog komma på något bra ändå:) Jag kom hem med nya underkläder! Jättefina var dom faktiskt.

Vid två gick jag från älskling till kassmyraskolan där jag mötte Tess o Filippa:) Vi promenerade till centrum och Lippisen sov hela vägen. Vi köpte lite godis o läsk och tog sen bussen upp till mig. Hemma hos mig blev det massa prat om allt mellan rymd och jord, haha. Och tevetittandes innan Filippa till slut ville vakna, jag blev jätteglad:D Hon var så himla mysig! Hon bara låg och log och sprattla med sina ben o armar. Sötis! Sen fick hon lite mat och ny blöja innan vi promenerade ner till centrum! Hon totalvägrade att ligga i sin vagn då, eller ja hon ville iaf inte ligga där och jag hade absolut ingenting emot att bära på henne så jag fick göra det:) När vi ätit middag på donken så tog Tess bussen hem med sin Lippis som hann somna om i vagnen efter den långa promenaden och titten under maten! Tack för en mysig dag Tess, det ska göras om:) <3

Jag o mami gick in i centrum där hon köpte sig ett par skor och hårfärg, jag fick en mascara, hihi. Sen tog vi bussen hem också och nu sitter jag här. Har alltså haft en superbra dag today! Tackar för det.

Barngympa avslutningen igår gick grymt bra:) Jag var så stolt att jag nästan kunde gråta faktiskt, helt sjukt att jag kunde känna så men det var något speciellt att se "sina" kids man tränat 15 ggr äntligen visa upp det utan problem! Vi hade gjort ett bra jobb helt enkelt. Föräldrarna var så stolta dem också, det syntes på långa vägar. För att inte tala om barnen, de vinka hit och dit och bara log hela tiden! Det gjorde dem helt rätt i:) Sen fick de sina diplom och en godisrem o klubbor - verkligen uppskattat! Ja och sen tackade vi för oss och alla föräldrar oss, de var jättenöjda och sa att vi verkligen hade varit toppen. Det värmde! Fick även lite "presenter" en chokladask och en tepåse som det står ingen som du på och något till. Jättegulligt<3

Och min älskling är världens bästa, körde dit oss med alla grejer och väntade/tittade under hela och sen åkte vi hem till mig:) Vi tände massa ljus och bara mös i soffan till Anna Pihl, 24 och sen Earl. Mysmys<3

Nej nu ska jag sluta skriva, gud så långt det blev.

Syster!

Åhh vissa dagar är bara bajs när det gäller saknaden. Jag hoppas verkligen att jag flyttar till skåne någon gång i mitt liv så jag slipper det här. Visst jag kommer sakna min bror istället då men syster är syster! Hon är allra bäst. Även om vi bråkar rätt lätt så är det speciellt, hon har aldrig varit för mycket eller för lite, hon är lagom
Idag ringde hon mig när jag var inne på h&m och berätta att hon ska designa mitt & Andreas (om det blir så, vet man ju aldrig men det hoppas vi på!) vardagsrum när vi flyttar hemifrån, bara sådär lixom. Haha. Så skön! Hon har redan köpt en möbel och vet precis hur det ska se ut så när vi/jag ska flytta och letar/ska köpa soffa så måste det vara en vit tygsoffa. Resten bestämmer hon och pengar är inget att oroa sig för sa hon :O I love her! Sen börja vi prata om studenten och vi båda har köpt exakt likadana vita jeans som vi ska ha på oss på utgången på min studentdag, haha det är ballt att det kan bli så:D Jag längtar enormt till den 30 maj, då kommer hon äntligen:)

Well, inne på h&m hittade jag självklart stuff. Det blev en vit jeanskjol (YES), inte riktigt som jag ville ha den men ska klippa upp den lite så blir den perfekt! Bra pris också det gillar vi. Så nu har jag min outfit till älsklings student klar redan:) Om jag inte hinner ändra mig dvs, hihi. Sen blev det ett vanligt vitt linne med tunna band och ett vitt&grått randigt! Sen råkade jag gå ner på barnavdelningen, där hitta jag världens sötaste/coolaste kjol till Tilda som jag självklart köpte. I stark rosa! Köpte två för syrran ville ge en till Malou också så nu blir de likadana;) Har 300 kr kvar att handla för också, antingen blir det en mascara eller underkläder för det. That's nice.

Sen kom mami♥ så då blev det en fika:) På fredag ska vi in till stan tillsammans. Det var länge sen vi tog en stanrunda så det blir kul. Då blir det jaga studentskor för sen är jag helt klar med outfiten, s k ö n t! Köpte en bandlös bh idag också, men på lindex. Fick även med genomskinliga och vita band så den kan användas många ggr:) Sen gick vi in på ica och handlade det jag behövde till barngympan bl a. När vi var klara stog älskling redan o vänta på oss så vi fick åka bil hem, snällis ♥ Hans studentmössa var btw inte som han beställt, stackars. Ingen i bygg fick sitt namn fast de beställt det, Byggskolan Byg3B står det istället :O Han är arg min pluttis, jag förstår honom.

C i a o o

Gympaavslutning

Idag är det dags, efter 14 gånger ska vi nu ha barngympaavslutning! Jag hoppas verkligen föräldrarna tycker om det och blir stolta över sina barn för gör de så bra ifrån sig som innan kan man inte bli annat än stolt. Jag kommer nog vara lite nervös, det är första gången det är min grupp! Vi har verkligen kämpat! Så håll tummarna:)

Jag råkade stänga av min klocka som jag ställt så bra, så jag vaknade halv elva :p Det var iofs skönt men jag har en del att göra idag så det var inte speciellt bra. Sprang direkt in i huset och tog en härlig dusch och sen ut igen för att fixa ordning mig. Självklart ville inget som jag ville, typiskt. Men nu är jag iaf klar.

Ska in och äta frukost nu och sen ska jag ta en prommis ner till centrum har jag tänkt. Måste köpa kakor, mjölk och kaffe tills ikväll! Johanni skulle betala saften, bra. Sen tar hon med kanelbullar, yummie. Sen ska jag kila in på h&m och kika om det finns något jag kan köpa elr om jag får åka iväg.
 
Vid ett har älskling mösspåtagning sen kommer han:) Han ska nämligen köra till barngympan idag och så måste han kolla eftersom han ska köra hem sen också och det inte hinns att åka hem emellan, stackarn ;) Innan b-gympan blir det middag, tror mami sa spagetti o köttfärssås, så länge sen, jag längtar!

H ä r l i g a  d a g !

Imorgon ska jag, Tess o Filippa umgås:) Om det är lika bra väder som idag så ska vi gå runt ute och bara njuta, annars får vi se vad som händer! Mysigt, och roligt ska det iaf bli att få träffa Tess igen! Men självklart Lippa också för nu är hon ju lite äldre än sist, hihi. Skönt att de "bor" närmre nu så man har tillfälle att ses någon gång. Jag längtar tills imorgon!

BTW, Igår, mmmmm :)

Fäääärdig

Äntligen är jag klar med min gillestuga:) Nu stortrivs jag verkligen! Ohyes. Ljusen gör enormt mycket, det doftar så mycket fräschare med dom. Till och med garderoberna är rensade och snygga! Alla tunikor/linnen är upphängda och nystrukna, jeansen hänger på sin plats och allt på hyllorna ligger i ordning, good work Elin!

Mitt i garderobsrensningen ringde min älskling och frågade vad jag gjorde och om han fick komma förbi en snabbis och visa något. Jag gissade rätt, han hade köpt ny ljudanläggning till bilen:D Vi var och kolla på det i fredags och nu hade han varit o köpt den! Stereo plus fyra högtalare, grymt ljud det kommer vara nu. Härligt!
Passade på att ge honom två kassar som jag rensade bort från garderoben (a) Men han har det han behöver här det andra var bara onödigt. Så även hans hyllor är snygga och ordnade nu!

Min mamma överraskade mig mitt i allt ordninggörande också, 700 kr på h&m:) All bonus efter allt vi köpt som kom nu, så himla bra tajming! Så imorgon (är ledig från skolan:D) ska jag kolla om jag hittar något, behöver en bh utan band till studentklänningen och jag såg en på h&m förut så hoppas den finns nu så kan jag köpa den! Sen blir det nog nån tunika, topp. Det behövs alltid! Skulle behöva en vit jeanskjol också men det finns nog inte på h&m. ?

Nu ska jag gå in och skära upp en cheesecake bit till mig och sen ska jag spela tevespel för det har jag inte hunnit med ännu.

Medans andra solar..

.. storstädar / möblerar Elin! Jajamensan, gud vad duktig jag har varit idag.

Älskling åkte härifrån halv tio imorse för han skulle tvätta fönster hos sin mormor, istället för att ligga kvar i sängen gick jag upp direkt och började dra omkring, skruva ner, flytta, packa ner saker i mitt rum. Jag blir så trött på möbleringar väldigt fort och det leder till att jag gärna möblerar om hipp som häpp och testar nytt! Så nu gjorde jag det idag, min gillestuga var ändå i stort behov av städning, då slog jag på stort.

Jag är otroligt nöjd med det "nya". Har haft nästan exakt likadant innan men det ser bättre ut nu ändå, hihi. Sen ringde jag min älskling och frågade om han hade tid över till att hjälpa mig när han var klar med fönstrena, ja han är ju världens snällaste så han kom hit direkt och skruvade upp det som behövdes:) Thanx honey♥  Det enda som är kvar som ska skruvas nu är spegeln men skruvdragaren pajjade så älskling ska ta med Hasses imorgon så gör han det då istället, sweetie. 

Idag har jag också slängt en himla massa skit och packat bort det som ska tas med när jag flyttar hemifrån så jag slipper ha det här i rummet. Så det ser verkligen fräscht och snyggt ut på hyllor & bord! Har ställt fram alla mina partyliteljus nu också, äntligen, så nu vill jag bara ha mörkt utomhus så de kan användas, det doftar verkligen otroligt gott! Kokos, jordgubbsrabarber, mullbär osv - en härlig blandning:)

Igår när vi var hos älskling spelade vi tevespel, mariokart! Det är verkligen sjukt roligt! Så vi tog med oss det hit sen. Hihi. Men filmkvällen blev lång så vi hann inte spela något mer igår. Filmerna var superbra, en komedi och en rysare vart det! När vi var klara åkte T&T hem och jag o älskling gick ut till mig o satte på Grease! Självklart somnade jag mitt i filmen, damn I'm good! Haha.

Nu ska jag kila in och äta lunch/middag och sen ska jag ut igen och spela tevespel, hahh! Måste passa på att öva idag så jag kan slå älskling imorgon:) Det kommer nog gå, jag var rätt grym igår också så. ;)

Senare blir det bara fix med det sista, rena lakan i sängen och förmodligen (om jag orkar) rensa garderoberna! Det behövs verkligen. Sen vid nio ska jag se på wallander och tända ljus, hihi. Älskling har träning så det blir en ensam-myskväll. (:

Nykterist ?

Förra inlägget drog iväg lite på längden, men så blir det när man inte hunnit skriva på ett tag.

Jag o älskling har inte festat på mer än två veckor nu, helt otroligt. Men så skönt! Det gör att man blir ännu mer taggad för studenten.. Även om det är jävligt kul med fest. Men party blir det på min och sen en vecka efter på älsklings student, all day & night long! Haha. Alltså inget festeri denna kväll heller för vår del.

Istället bjuder kvällen på film-mys med Tomi & Tilda hos mig:) Det ser vi fram emot! Har endast träffat henne två ggr varav ena gången var valborg = full och andra kvällen var eurovision = inne-i-teven. Så ikväll blir det endast vi fyra med en bra film (förhoppningsvis) och en stor godispåse! I like that! Och mer lära-känna-Tilda på det, hihi.
Så snart blir det bilen till gulan för att fixa myset.

Appropå bil, jag körde älsklings bil idag:) Moahaha! Jag som aldrig övningskör, nej det stämmer. Jag har kört två-tre ggr med papsen och dom har alltid slutat i kaos för att vi inte kommer överens helt enkelt. Men med älskling gick det toppen! Jag var grym! Att backa var no problems (nästan, iaf för första gången) och sen växling lätt som en plätt. Synd nu bara att han har några år framåt innan vi får övningsköra tillsammans. Innan dess borde jag ta kortet.

Har nyss ätit en god middag, pepparbiff med pommes - yummie! Svärmor tände massa ljus överallt så det var en himla mysig middag. Det passar i vårat numera mysiga liv. Haha. Bara mysmysmys. Men vi gillar det. Vi laddar!

Nej nu blir det gulan, b y e .


Mycket på samma gång.

Onsdagen; dataprovet gick bra och jag kom hem vid tvåtiden. Började baka direkt. Vid halv tre kom älskling så då packade vi ihop det som skulle med ut och la in det i bilen. Sen blev det raka vägen mot landet. Första gången vi åkte själva men det gick as bra för jag kom ihåg vägen och älskling är grym! Det var verkligen jättefint där ute på landet nu:) Mycket öppnare. Och inne i stugan har mami gjort jättemysigt. Jag o älskling hann vara på landet en halvtimme sen kom mami, papi, Somayeh o bror ut. Då blev det full fart direkt. Mat som skulle fixas, grillad kycklingfilé pommes o bea:) Smarrigt! Sen skulle båten i, vi hade tur o fick låna trailer av farfars kompis så båten kom i redan i onsdagskväll och vi hann till och med åka ut en liten liten bit:) När vi kom tillbaka hem till stugan hade mami tänt brasan så vi satte oss i teverummet o värmde oss. Så blev det cheesecake såklart, alla tyckte om den:)

Torsdagen; jag vaknade redan halv nio av att min älskling till katt stog o jama i hallen (precis utanför vårt rum) så jag pallra mig upp försiktigt så älskling skulle få sova mer och mös med henne. När älskling vakna låg dom o gosa en stund innan vi tog ut henne. Sen när bror & S vaknat blev det frukost:) Efter den var allt i full gång igen och även farfar kom ut! Dom fällde träd och röjde bort taket över båten eftersom det kommer en kran o hämtar den på tisdag. Sen satte vi ihop mattan också eftersom det inte hanns på onsdagen. Det var skit kul att hoppa efter så lång tid! Det är det bästa med att ha den på landet, man längtar till att studdsa. Sen blev det lunch och ihopplock. Vid tre rörde vi oss hemåt, bror & S åkte med oss.

Vi åkte direkt till älskling, blev donken till middag med Marie. Sen gjorde han sig i ordning och sen bytte vi tillbaka till hans bil som var skitfin med toningen:) Så åkte vi hem till mig, superskönt med en dusch. Haha. Sen fixa jag ihop en till cheesecake duktig som jag är, eller snäll kanske jag ska säga. Vid åtta mötte vi Emmi & Mackan på gula villan för att hyra film o köpa godis. Filmen sög men vi hade trevligt, som alltid, endå:) Halv elva rörde dom sig hemåt och vi mot C&M för att låna en film, hiihih. Hemma igen plockade vi ut cheesecaken till mig, tände ljus och satte på Aristocats! En helmysig senkväll för oss blev det alltså<3 Självklart somnade jag till filmen - that's me.

Fredagen; vår 15månaders dag<3 Eftersom Tilda fortfarande inte var fullt frisk blev det inge barnvakt. Men vi gick upp i tid iaf för att åka in till stan och luncha med Camilla:) Lasagne och foccachia blev det. Mums! Sen blev det en tripp in på lindex där hon skulle köpa lite kläder till Tildisen, melove. När hon sen gick tillbaka för att jobba gick jag o älskling vidare. Jag kom hem med vita jeans (yes), vit kuvertväska och en cool t-shirt som älskling sa: den här måste du köpa! Han har bra smak min pojkvän. När vi kom till tumba tog vi bilen till kungens kurva:) Där hitta jag en digitalkamera, äntligen. Så mina 4000 i studentpresent från farfar gick till något jag verkligen ville ha. Mami tyckte jag gjorde rätt för resan (om det går vägen) hinner jag spara ihop till iaf.

När Camilla kom till tumba efter jobbet mötte vi henne på ica för att handla till middagen o kvällen. När vi kom hem till bremora igen såg T ut att må bra, hon skrattade som vanligt och busade som vanligt, men hon hade fått sitt första riktiga mål så det kan vara anledningen :p Vi spelade lite piano och la pussel. När hon somnat kollade vi på Talang 2007 och efter det började vi spela jeopardy:) Vi vart klara vid elva så då rörde vi oss mot bilen och hem till mig igen.
Myskväll och dag<3


image12
Sötkorven Tilda när hon spelar piano:)
(självklart tagen med nya kameran, wieh)

Över!

Nu är redovisningen och inlämningen i Turism & Resor avklarat! Och alla böcker är tillbakalämnade och jag har inga mer lektioner, vaddå bra?! På måndag har vi svenska utvärdering, typ tio minuter. Och på tors-fre har vi våra sista fotodagar då vi ska redigera bildspelet som jag precis blivit helt klar med! G R E A T !

Så det återstår två slappa veckor med typ ingenting, jag klagar inte!

Min myskväll igår blev som jag tänkt, u n d e r b a r ! Vattenmelonen var visserligen inte så himla god som den brukar vara men den var väl helt enkelt inte mogen. Haha. Ugly Betty o DH samtidigt som jag satt fastklistrad vid datorn. Det har nog inte hänt förut? Men jag njöt. Sen slumra jag till medans jag tittade på Christine, skönt.

Imorse började jag min morgon med att stryka min tunika/klänning så jag kunde ha den idag :p Haha. Sen när jag kom till T&R hade vi vår redovisning som typ var ett skämt? Haha. Vi var sämst, improvisering funkar tydligen inte alltid för en. Men arbetet är klart o inlämnat nu, plus att jag lämna boken på samma gång! Bye T&R och Robban!
Vi slutade redan halv nio då fick vi vänta på att svenskan skulle börja 10.20. Kul. Jag hann iaf under tiden bli klar med bildspelet som var en himla tur eftersom man får IG annars. Sen skrev vi även ut arbetet under tiden.
Svenskan höll på i tio minuter typ, inte nödvändigt. Suck! Men betygen över hela kursen blev utdelade iaf..

Nu sitter jag i foto, igen. Väntar på att klockan ska bli halv ett då jag o Cäm ska göra vårt dataprov! Pinsamt om jag skulle kugga på det nu såhär två år efter? Oh no. Sen blir det direkt hem för att packa det sista och sen invänta älskling, när han kommer åker vi direkt ut till landet:) Hemma igen imorgon kväll eller fredag morgon, beror på Tilda om hon är sjuk eller inte. Skönt med landet ska det verkligen bli iaf!

B y e e .

PS.
Igår hände en rolig sak, mitt i min mysiga hemmakväll med tända ljus. Ska inte skriva mer än så men roligt var det:)

Change of plans..

Min sova-hos-älskling-ikväll blir inte av ikväll. Jag kände att det inte skulle vara så stor idé när jag inte skulle möta honom förrän nio och jag är så seg. Vi har ändå umgåtts så himla mycket på sistone i sträck så ska vi vara med varann hela långhelgen så det spelar ingen roll. Men vi får pratas i telefon en snabbis ikväll innan jag somnar ♥

Istället har jag laddat med en tallrik slisad vattenmelon och tända ljus ute hos mig:) Jag ska ha en riktigt mysig kväll för mig själv, det var typ hur länge sen som helst jag var ensam sist? I need that. Och min älskling bara jobbar o tränar hela tiden, stackarn, så en kväll ensam dör nog inte han heller av.

Mami o jag var o handlade i centrum, vi åker ju till landet imorgon så vi köpte mat och så idag. Åh vad jag längtar till landet nu, det känns så himla tråkigt att jag inte varit där på så länge. Men nu blir det äntligen av igen. Studdsmattan ska upp direkt! Hoppahoppahoppa I'm going to do. Och älskling antar jag, haha. Sen ska även bror & Somayeh med fick jag veta idag så det blir full stuga där ute, hihi. Men det finns mycket att göra så!

Köpte "foppatofflor" till mig o älskling idag också:) Dom är supersköna, trots att det är "fejk".

Nej nu börjar Betty så jag måste börja äta min vattenmelon,
 och njuta av en superserie!

B y e e .

Kom igen nu!

Jag vet inte hur många ggr jag skrivit om att vi kollat på resa? När jag som mest inte trodde på det längre hittade vi äntligen ett perfekt resmål; Egypten! Så idag har vi kollat runt på massa olika hotell och datum och ja, nu är resan preliminärbokad i 10 dagar men jag hoppas vi får klartecken snabbare än så! Camilla måste prata med sin chef och det kan hon inte göra förrän på måndag. Men den som väntar på nått gott.. Eller är det inte så?
Blir det inte det här blir det ingenting känns det som. För alla resor ryker nu så snabbt. 

Jag är så spänd nu ! AAAHHHH ge mig bara ett JA så vi åååkeeer:)



Jag har spenderat hela dagen med att leta resor och prata med C i telen, eftersom T fortfarande är dålig har jag inte tagit mig dit utan suttit här ute i min gillestuga för mig själv. Men det har också vart skönt. Måste försöka städa undan lite här också det ser hemskt ut, isch. Men jag trivs helt enkelt inte, nej jag vill göra om!

Nu ska jag kika på bilderna och drömma mig bort, b y e e .

Ledig dag

Ja idag är en ledig dag:) Superskönt! Men bara för det så har både älskling o mamma ring mig ett par ggr under min sovmorgon, så nu har jag gett upp och satt mig i soffan istället. Men det är skönt det.

Gårdagens barngympa gick riktigt bra! Fick ett utbrott men det behövdes, det funkar inte att ha tre killar där samtidigt dom verkligen stressar upp varandra och allt blir bara en stor pannkaka. Hur som helst så gick banan superbra så det känns skönt att det är avslutning på måndag:)

När jag kom hem vart det tunnbrödsrulle till middag och älskling hade precis kommit, mys. Vi kollade på Anna Pihl, eller jag gjorde det och han tittade lite då och då medans han kollade efter tatueringar, och sen 24.

Ikväll har han träning här i storvreten igen så jag går dit tills den slutar och åker med honom hem:) Måste skriva ut arbetet i turism där innan jag går och lägger mig också. Imorgon börjar jag 8.00 :O Och har bara betygssnack på svenskan sen så det går fort. Men sen halv ett är dataprovet så jag slutar inte förrän ett! Skönt iaf.

På kvällen åker vi ut till landet:) Det blir första gången i år så det ska bli jättemysigt och se hur det ser ut nu när 110 träd är fällda, snacka om space på tomten, yeyy! Älskling ska hjälpa till o riva taket eftersom farfars fartyg är sålt nu så det ska hämtas på lördag - ännu mer space på tomten! Haha. Jag måste åka ner till varberg sen och se när han gjort klart fartyget, min farfars lixom det är coolt:)
Förmodligen åker vi hem på torsdag eftermiddag/kväll, om vi ska vara barnvakt på fredag dvs. Tilda hade nog fått magsjukan så då kanske hon inte är frisk på fredag och då blir det inge barnvakt. Annars ska vi iaf sova där tors-fre och ha henne hela fredagen, myyyyys. Då blir det nog skansen om vädret tillåter! Vi tre.
Sen blir det nog landet över lördagen också för att fixa ännu mer. Men allt beror på väder och så, såklart.

Nej nu ska jag spana resor! C i a o o .

Cheesecake

Igår när jag gjort mig ordning åkte jag hem till älskling, han & Hasse var ju o jobbade men Marie var hemma och jag skulle åka med henne på Linedancen senare så jag åkte dit. Vi pratade massor och åt nachos till lunch:) Sen kom älskling o Hasse hem för det börja regna så dom kunde inte jobba mer. Sen kom även Camilla, Micke o Tilda! Då var det fullt hus igen!

Sen åkte jag, Camilla & Marie till dansen och vi var med och testa faktiskt, haha. Det var skitkul:D Älskling tyckte vi var tantiga som var med men det är faktiskt asroligt, och svettigt :p Blir nog en kurs i höst om dom byter grupp! Kul var det och jag är väl en tant isf, haha.

Micke kom o hämta mig o Camilla så åkte jag med dom till salem där dom skulle bada! Jag får ju tyvärr inte bada nu men jag följde med ändå för det är grymt kul att se Tilda i vattnet, hon är riktigt cool:) Jag tog massa kort eftersom både C&M badade med T. Sen fick jag hjälpa lillsnorpan att komma upp i kanan så hon kunde åka på mage rakt ner i vattnet där Camilla tog emot henne, eller upp henne, eftersom hon dök ner under vattnet:)

Sen åkte jag med dom hem, kyckling till middag. Mums! Älskling kom nästan precis när vi kom hem, tajming. När vi ätit blev det efterrätt - cheesecake:) Den var supergod. Så vi bestämde oss för att baka två till, så Camilla instruerade mig så jag kunde baka en egen till mig o älskling att ta med hem:) Den blev riktigt god!

Under kvällen kollade vi ut tatueringar också:) Vaddå sugen? Älskling har hittat en skitsnygg han ska göra om så den blir egen och sen tatuera. Lite design av mig också faktiskt, cool. Och jag har ju egen från början, mitt namn:) Han kommer ha gjort den också, stjärnan! Så nu vill han att vi ska göra det så fort som möjligt. Hihi.

Idag fick jag veta att religionsprovet gått bra. Härligt! Och sen gjorde jag talet, det gick också bra! Nu har jag bara arbetet att skriva för turism & resor och det ska jag göra nu! Sen är allt klart:D
Barngympa sen och efter den är det raka vägen hem där älskling kommer vänta på mig, mys<3 Anna Pihl och 24 på teve som måste ses. Sen får vi se om papi kan laga duschen så vi kan basta och duscha ikväll? Vore skönt!

Imorgon är jag ledig:D B y e .

Vilken SKAM!

Snacka om att man har tappat lusten för eurovision helt nu, USCH. Hur fan kan Serbien vinna? Lesbian power eller vad? Haha. Nej nu blir det inte alls sug nästa år när det är dags igen. Fyfan! Sverige & Greklan var bäst och vad händer med dom? Fuck äckel-östländerna. Teamwork till tusen! Sverige behöver mer grannländer, eller hur.

Men förutom denna besvikelse var kvällen mys. Vi kom till Cämi runt halv fem, mötte Mackan & Emmi och det blev typ hockey direkt. När andra perioden var slut åkte älskling & Mackan och hämta pizzorna vi beställt. Mums! Hockeyn var ju inte heller något vidare kul att titta på, vad fan höll sverige på med? Skit.

När hockeyn var slut blev det lite chill bara och massa prat tills Sing a Long började:) Var inte heller det bästa (ingenting var bra på teve denna kväll, haha) och man blev lite seg sådär. Jag mådde himla dåligt ett tag tack vare medicinen men jag röck upp mig lite när ESC började! Vi var tio stycken hos Cämi ett tag, haha. Lite trångt var det men ändå trevligt. Sen gick Linn & hennes Petter lagom tills eurov. skulle börja. Trång var det iaf ändå. Haha.

När alla bidrag, äntligen, var klara rörde vi oss mot bilarna och åkte hem. Vi körde hem Tomi & Tilda först och när vi kom hem till mig kollade vi självklart klart på tävlingen. Jag slumra till ett tag men älskling såg snabbt till att jag vaknade, ceeepe! :) Man blev ju bara på dåligt humör av röstutdelningen, fusk? Skitsamma men nu vill jag inte ens kolla på den nästa år. Sverige var b ä s t ! Och Grekland tvåa.

Imorse vakna vi av att Hasse ringde o väckte älskling för han skulle jobba igen, vi gick in o åt en mysfrukost tillsammans först:) Nu har älskling åkt och jag sitter här. Ska göra mig i ordning snart och sen får jag se vad som händer. Antingen blir det Linedance idag igen med Camilla också, det är provapå men jag vill nog bara titta isf. Eller så ska jag bara ta det lugnt hemma, öva på talet och sen möta älskling efter träningen vid fyra. Efter middagen ska vi hem till C&M en stund:) Så om det blir linedance åker jag med direkt dit efteråt.

Måste iaf öva på talet en gång. Ikväll är det Wallander på teve också, får se hur länge vi orkar kolla? haha. Sen sova. Imorgon är det en kort dag, religion 11-12, svenskatalet och sen slutar vi:) Då ska jag skriva projektet så det är klart för på onsdag ska det in! Done done and done, H Ä R L I G T ! Har även dataprov på onsdag sen är allt plugg, prov och alla inlämningar slut för gott! (Tills jag pluggar vidare åtminstone, haha)

Nu ska jag vänta på telefonen, Camilla ska ringa. Sen göra mig ordning. B y e

Glassbilen :)

Igår när jag o älskling precis handlat klart allt o satt oss i bilen ringde mami och sa att hon o pappa skulle åka till landet om en timme, jaha kul? Haha. Så vi hann iaf äta tacosen tillsammans innan dom åkte:) Det var supergott!

Sen åkte jag o älskling ner till centrum för att hämta mitt paket, tunikan/tubtoppen var superfin så den kommer få hänga med på slutskivan tror jag, med vita jeans isf:) Annars kommer jag ha den på älsklings student med en vit kjol till! Hihi. Gud vad jag planerar alltså.

När vi kom hem hoppa han in i duschen och jag plocka fram godis och så:) Sen kom Emmi & Markus precis innan Talang började! Får passa på att skriva Grattis Markus till körkortet:D Vi fyra kollade Talang och Medicinmannen direkt efter. Och samtidigt väntade på glassbilen. Den ska komma mellan åtta och halv nio, men när klockan var nio hade den inte kommit:( Fem minuter senare hörde vi glasstonen och alla fyra sprang skrikandes ut, HAHA! Chauffören asgarvade åt oss och hade inte slutat när hon satte sig för att åka igen heller. Så roliga var vi;)

När medicinmannen tog slut åkte vi med till tullinge, M&E skulle hem till Emmi för att sova så vi följde efter (eller före) i älsklings bil eftersom vi tänkte åka förbi Johanni en stund allihopa:) Där blev vi bjudna på kanelbullar och en riktigt mys-stund! När klockan var halv tolv skulle vi röra på oss eftersom älskling skulle upp halv åtta o jobba idag.
Hem till sängen direkt, hann kolla lite på Bert faktiskt:D Länge sen vi såg på dom filmerna så vi skratta som vanligt:) Bert blir aldrig dålig. Haha. Älskade ängel, dududururu;D

Imorse väckte älskling mig med - EEEELIIIIIIN, ääälskliiing, jag ska åka snart så kom o mys med mig. Så jag hoppade in under hans täcke istället och mös<3 My baby is the best!

Idag; klockan fem börjar hockeyn så älskling hämtar mig innan dess, när han kommit hem från jobbet o duschat o sådär så åker vi direkt till Cämi:) Så kommer dom andra också. Sen blir det matpaus antingen efter hockeyn elr i någon paus, hämtmat! Yummie! Sen blir det massa gott till eurovision tillsammans med alla underbara <3 Innan dess ska jag hinna duscha, öva på talet och vila. Medicinen är inte så snäll mot mig:(

En vit helg alltså, jag har inte så mkt val och de andra kör bil och jobbar o allt vad det är. MYS any way!

Paket

Ja jag gick hem direkt när jag bloggat sist. Jag har nog aldrig vart med om sånt illamående och huvudvärk:( Jag var helt lost när jag åkte bussen hem, glömde vart jag la allt och fick totalt hjärnsläpp! Blä. 

Men nu har jag legat på min soffa i mer än 1 timme så jag känner mig lite piggare åtminstone. Har inte lyckats sova ordentligt men slumrat till lite då och då iaf och det känns:) Innan jag gjorde det tog jag tag i mitt tal, gick supersnabbt som jag trodde, det var ju inte precis så att jag skulle skriva flera sidor utan det är ett tal och det behöver jag inte skriva ner ord för ord utan jag skriver ner stödord som jag utvecklar under själva talet så slipper man extraarbete eftersom det ändå inte ska lämnas in något! Smart! När jag övade så tog det exakt fem minuter, fast då fick jag skynda på i slutet också. Så håller jag lagom tempo hela talet kommer jag nog hålla tiden:)
Sen jag vilat klart har jag skrivit en lista också. På mat alltså. Jag ska börja handla själv så kommer älskling sen och så åker vi hem till mig med allt och börjar med middagen:) Äntligen tacos, så länge sen nu!

Jag måste komma ihåg o hämta mitt paket idag också, det kom igår. Fast det är det "lilla", med tofflor, topp o kjol i! Hoppas allt passar nu och är så fint jag tror. Spännande! Nu väntar jag på det andra där det är kläder till älskling också:) Dom kommer passa utmärkt i sommar på honom, grymt snyggt! Och när vi åker utomlands:)
På tal om det, känns som att vi aldrig kommer framåt. Men nu har vi kollat en hel del på sista tiden och vi kommer boka en snart! Förmodligen i Februari/mars. Land är inte helt klart men vi har kollat på tunisien, cypern och spanien hittills:) 2 veckor blir det iaf. Och vi är jag, älskling, Camilla, Micke & Tilda! Det kommer bli supermys:)

I sommar kanske bara jag o älskling tar en sista minuten beroende på semester och pengar. Men vi ska iaf göra något under en av våra veckor vi vet att vi kommer ha ledigt:) Antingen utlandet eller Gotland, göteborg, skåne & danmark. Inget bestämt ännu. Det ska bli så mysigt att komma iväg bara vi två<3

Btw, bokade en tid idag för klipp & sling, så den 28 har jag fått tid! Ska göra ljusa slingor och toppa håret så det är studentenfräscht! Hihi. Jag ska inte bli blond alltså utan bara få lite fina ljusa slingor i mitt bruna hår.
Så den sista veckan är fullproppad;
mån: klipp&sling  tis: soldusch ons: naglar och TORS: studenten! :D

B y e .

Huvudvärk och illamående

Jag har typ världens äckligaste huvudvärk just nu:( Tur är iaf att jag är klar med allt som har med foto att göra nu och det känns så jävla bra! Nu är det över, nästan. Helt otroligt att vi går ut om 11 dagar! Det är det som är kvar, om ens det, med tanke på att vi knappt har lektioner på måndagar-onsdagar! Hur underbart som helst. 

På måndag är det muntligt nationella, som jag ska göra idag. Och på onsdag har vi inlämning i turism&resor som typ är klart, jag ska skriva det allra sista på måndag, sen är allt över! Inga mer skolarbeten eller prov. F A N vad skönt! Men ändå drygt att sitta i skolan då? whatever.

Tror inte att jag blir så långvarig idag, med tanke på hur jag mår. Dessutom tog jag min första tablett nyss. Hoppas jag slipper biverkningar bara. Blir nog hem och vila i sängen ett tag. Innan jag måste ta tag i talet men det ska nog gå snabb för jag vet precis hur jag ska ha det. Sen ska jag möta älskling när han slutar jobbet för att handla hem mat & sånt åt mams. Om jag inte mår ännu sämre dvs. 

Tur att det blir en lugn helg nu med tanke på mitt "tillstånd". Ikväll blir det filmmys med älskling och tacos till middag:) Det blir underbart! Imorgon ska han jobba på dagen så då ska jag passa på att vila och öva på mitt tal. Sen på kvällen blir det middag & eurovision hos Cämi (förmodligen) :) Annars blir nog jag o älskling hemma eller något annat? Eurovision och mysmiddag blir det men vart är inte helt bestämt. Helhelg med älskling igen alltså<3

Nu ska jag ringa o beklaga mig för älskling och sen kila hem strax. T r e v l i g  H e l g !

What a day, ja.

Dagen började med att jag gjorde mig i ordning när klockan ringde kvart i sju imorse, när jag dessutom vaknat tjugo över sex när älskling gick upp. Skönt!? Sen vid halv åtta gick jag till bussen för att åka till centrum, sen satte jag mig på tåget in till stan. Var framme på grönan tjugo i nio och intervjun skulle börja Nio. Bara att vänta!
Gruppintervjun var faktiskt väldigt trevlig, även om jag hade trott att folk skulle vara i min ålder som sökte dit? Men nej det var tio personer för kiosk/fastfood samtidigt och jag var den enda under 20. Fun! Det kändes iaf som det gick bra men jag har, dessvärre, ingen större lust att jobba där i sommar faktiskt. Men man tar vad man får eller hur! Så blir jobbet mitt är det inget att snacka om, då spenderas min sommar på grönan i år. Time will tell.

Åkte sen direkt till skolan där det var fullt upp med att ställa ut projektet. Snälla kompisar som jag har så hade de redan fixat åt mig också så jag var inte efter alls:) Jag hängde på där och finfixade lite grejer, sen lånade jag en kamera. Mitt i allt ringde Camilla mig och fråga om jag hade tid o lust för en fika i centrum med henne o Tilda, som att jag skulle tacka nej? Så en mysig fikastund blev det.
Efter den åkte vi upp till mig för att hämta lite saker eftersom jag skulle sova hos älskling inatt. Sen när vi väntade på att Micke skulle sluta jobba ringde C vårdcentralen för att jag hade ont fortfarande, och ja, nu ska jag gå på antibiotika i tio(?) dagar:( Men tack vare Camilla fick jag hälp, i tid.
Vi åkte direkt därifrån till maxi där de skulle handla lite. Tilda dansa hela vägen i bilen, haha. Hon härmar allt nu, så himla söt<3 Och så vägra hon sitta i matvagnen hon ville bli buren såklart. När vi handlat klart följde jag med hem hit, till bremora:)

Nu ska jag snart åka bussen till älskling, ska försöka tajma honom efter hans träning är det tänkt;) Vi ska nog kolla så mycket vi orkar på semigrejen till eurovisiongrejen. Och äta godis till det såklart. Myspys<3

Allergi

Det värsta med att vara ute såhär i vårtider är den äckliga jävla pollenallergin som blir så stark! Jag har aldrig gått omkring o nyst så mycket som jag gör nu mera, aldrig varit så snuvig. Fy för pollen alltså!

Mösspåtagningen var iaf mysig:) Att se alla treor med fina vita mössor var sjukt häftigt, nu är vi verkligen nära. Daniella bjöd på sång för oss treor också med kompisar, gud vad avis jag är på din röst tjejen! Grymt fin! Ringde Micke o berätta hur stolt han kunde vara efteråt, haha:D
Direkt från aulan till mölle var det då. Skönt att Öhman körde så man kunde åka med. Jag o Cämi åkte med honom så vi var typ dom första som kom fram med dom andra elkillarna då. Kulkul. Femkampen var sjukt rolig:D MP var lätt bäst i allt, JA vi som ställde upp dåra;) Ni andra kan sörja att ni missa en sån kul grej! Men vi som körde för MP körde stenhårt iaf och vi hade nog allra roligast! Min insats i "finska fyllan" var nog bäst, haha. Jag såg (när allt slutat snurra) hur Öhman o grabbarna fortfarande skrattade åt mig! Illa;) Men jag var faktiskt inte så nära vattnet ändå. Bara på besök i andra laget en snabbis det var allt. Snurrigt är inte min grej! Haha.
Sen körde Öhman oss till Robbans där elisarna skulle käka så jag o Cämi hängde på, smarrigt. Sen kom älskling o hämtade oss där så Öhman fick åka hem och vi släppte av C i centrum så hon kunde åka hemåt och vi till mig!

Mössan är nu inkörd haha. Gud vilken underbar dag det har varit!
Gonna miss you guys, Mp04F. <3

Älskling o jag ligger nu och jäser i soffan:) Blir kanske en tripp till C&M snart, annars bara hockey hela kvällen. Spelar mig ingen roll för mina ögon är röda, näsan rinner o nysningarna spränger snart mitt huvud:( Skit!

Nej mys med älskling nu, c i a o o.


Mösspåtagning

Idag är det dags för mösspåtagningen, det känns lite konstigt på något sätt. Overkligt, att vi verkligen går ut nu! För bra för att vara sant helt enkelt. Tråkigt att vi ska behöva ha den på en sån här dag, vädret suger ju rent ut sagt. Men jag har ändå tagit på mig min rosa klänning och leggings :) Vi ska ju vara inne i aulan så det ska funka!

Efter den blir det femkamp, i idrottshuset antar jag eftersom vädret är bajs. Får se om den blir av elr inte? Vi treor är ju inte så engagerade verkar det som. Skivan ikväll ställdes in pga att det bara sålts fyra biljetter :O Haha. Jag hade inte tänkt gå iaf men hur illa är inte det? Vi är jävligt många treor och bara fyra köpte biljett. Illa illa!

Igår när älskling kom åkte vi ner till donken för han var så hungrig, jag var inte alls hungrig och han köpte tennismålet, matvrak!, så jag smakade lite av honom. Sen hann vi inte med så mycket mer än massa mys i sängen:)
Imorse ringde min klocka tjugo över sex, japp! Jag skulle gå in o göra mackor åt min älskling så han kunde ligga en stund till nämligen. Han uppskattar verkligen det o när jag sen ändå kan somna om och sova flera timmar till är det värt det!

Ikväll blir det kanske en sväng till närakuten, om mitt öra inte blivit bättre. Jag är så trött på mina öronproblem:( Nu har mitt vänsteröra (det som jag har mest problem med) täppts igen. Jag hör knappt något alls. Så jag antar att det är dags att få ett recept på droppar igen. Skit. Men hellre det än inte höra något och vara igentäppt.

Jag har precis blivit klar för att gå. Redan! Tog ett jättevarmt långt bad när jag vaknat och sen har jag bara fixat ordning mig själv. Men nu är det frukostdags för mig så jag ska kila in igen.


Turister

Kom hem från stan för en timme sen, vi lyckades faktiskt rätt bra! Till en början höllt jag på att svimma av tanken på att gå fram till turisterna och ursäkta mig för att sedan ställa frågorna och bli inspelad, haha. Inte för att det är något stort med det, men att det ska spelas upp för klassen (turism&resor gruppen som man typ inte ens känner till häflten i) är tillräckligt jobbigt för mig. Men jag kom över det där och det flöt på bra:) Vi hann intervjua en ryss, dansk och tjeck innan jag begav mig hemåt! Tydligen så gillar Robban (läraren) vår projektidé skarpt och tycker vi hade gjort mycket bra ifrån oss på första inlämningsdagen. Och då fick han bara höra intervjun med Taylor, haha. Som jag typ pratade fel i, i vartannat ord. Usch! Men det är ju helheten som räknas, right!

Älskling plockade upp mig i centrum då han slutat jobba så åkte vi direkt hem hit, till honom. Middagen var typ helt klar då så det var bara sätta sig och äta. Korvstroganoff, Mums! Svärfar är grym på matlagning alltså, haha.

Åker hem när han ska på träningen så kommer han och myser med mig efter den:) Måste kolla vad jag ska ha för kläder imorgon också, mösspåtagning! 14.00 i aulan, spännande. Det är det enda jag har imorgon så jag har lång tid på mig att bestämma kläder då om jag inte lyckas göra det ikväll. Sen måste jag höra efter om jag är den enda som tror att man ska dricka? Haha. Efter mösspåtagningen är det femkamp som gäller! I mölle eller idro, beror på väder. :) Sen kommer älskling och hämtar mig när vi är klara så åker vi till mig.

H e j  s v e j s !


Inga lektioner

Jag vaknade helt klarvaken klockan NIO, inte kul. Skulle börja klockan 12 idag men det är tydligen ingen religion så vi har alltså inga lektioner idag. Härligt! Men ledigt blir det inte för min del, nejnej. In till stan för att försöka intervjua turister till projektet är det dags för. Ska vara inlämnat på onsdag (nästa alltså) så nu har vi lite bråttom!

Jag sitter hos älskling just nu, sov här inatt igen. Ska snart gå ner o äta lite frukost tror jag, men jag blir ju aldrig hungrig? Det kommer nästan alltid lagom tills man är på väg till skolan (elr vart man nu ska) så då ryker pengarna som vanligt.

Ikväll blir det att sova hos mig, myys. Älskling har fys så det blir ingen myskväll direkt då utan vi lär inte hinna så mycket när han kommer hem eftersom vi går o lägger oss runt tio:) Sen att vi inte somnar direkt är en annan femma, hihi. Det är typ det mysigaste som finns, att bara ligga i sängen och gosa. Och busa:)

Barngympan gick lysande, till en början iaf! Banan sitter nu känns det som, måste bara vara tydligare med "avslutet" så det inte ser så rörigt ut på uppvisningen :p Sen när de fått leka två lekar så flippa J o h a n n i  ur totalt och alla flög på henne, haha! Så den sista kvarten spenderades med att alla barnen låg på henne och slet o drog i henne, "Som man bäddar får man ligga" That's right hun;) Hon var helt slut efter det kan jag tala om;D Fick även fem teckningar av den absolut sötaste ungen Kajsa kavat! Kaxmajan! Det var sött.

När jag kom hem till älskling efter åt jag min kycklingsallad. I pausen av hockeyn blev det en snabbis till gulan för att köpa några godisbitar o lite läsk:) Jag spenderade sen en timme i älsklings soffa framför Anna Pihl medans han kolla på hockeyn såklart. Sen kom han upp o gjorde mig sällskap till 24.

Nej nu ska håret plattas. B y e e

Fjärde inlägget idag (ÅHEJ)

Tio första
Första bästa kompis:
Caroline (6års till typ 3an)
Första bil: Jag äger ingen, men räknas älsklings eller? :)
Första kärlek: David, i nian
Första husdjur: Katten Madicken
Första semester: Cypern (4 år) Den jag "minns" är Mallorca (för typ 4 år sen?)
Första jobb: Huddinge sjukhus
Första köpta skiva: Sikta mot stjärnorna (HAHA)
Första riktiga kyss: Oj, jag kommer knappt ihåg? i 6an med Alex kanske?
Första piercing: Naveln
Första konsert: Gyllene Tider (på jogersö, räknas det?) annars Westlife

Nio sista

Sista alkoholdrycken: En St Tropez i lördags, a la Cämi.
Sista bilfärd: Från Ica tillbaka till älskling igår
Sista filmen du såg: Wallander, mörkret
Sista bubbelbadet: Minns inte ens?
Sista spelade cd: Brändcd, med blandade svenska låtar
Sista gången du grät: Igår. Jag skulle springa ifrån älskling när vi busade o dunka rakt in i ett bordshörn med svanken:( HAHA
Sista måltiden: Pasta lasagnette till sen lunch idag

Åtta har du nånsin
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Nej det tror jag inte.
Blivit arresterad? Absolut inte. Haha.
Blivit kär vid första ögonkastet? JA! I min älskling♥
Varit på tv? Ja, i B-serien Sankt Mikaels Sjukhus
Fått ditt hjärta krossat? Det har jag nog ja.
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Tyvärr ja.
Haft ett one night stand? Nej
Busringt till nån? Vem har inte gjort det?

Sju saker du har på dig
Strumpor, Trosor, BH, Linne,
Mjukisbyxor, Student 2007 tröjan och diadem (det måste räknas?)

Fyra personer du kan berätta allt för
Andreas <3
Mamma
Camilla (Andreas syster)
Johanna (-> always number one)

Tre val
Svart eller vit? Vit
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Choklad

Två saker att göra innan du dör
Resa (typ Thailand / Australien)
Gifta mig

En sak du ångrar
Att jag tog praktikplatsen på fotomarknaden, anledning vet de som står mig nära.

Fyrahundra..

image5

4 4 3  d a g a r   t i l l s a m m a n s  <3
Din kärlek är värd guld. Jag vill aldrig byta bort den!
Du är bäst älskling, tack för allt ♥

Shopping

Ja nu har jag gjort det igen, enkelt och bekvämt. Jag har klickat hem lite grann, från olika sidor, som ska komma v21, om de nu håller det! Denna gång blev det väl inte speciellt mycket. Men det jag absolut kände behov av blev det.
♥ diadem
♥ snoddar
♥ tunika i röd-lila-aktig färg
♥ kjol, vit
♥ supersnygga shorts, khakigröna (till älskling)
♥ linne, vitt (till älskling)
♥ tunika i vit/cerise
♥ slip-in tofflor, vita
 
Resten; vita jeans - loafers/ballerinas - vita leggings, måste jag köpa i affären!

Nu ska jag sätta upp mitt blöta hår i en toffs och bege mig ner till centrum för lunchshopp. Tror det blir en prommis ner nu när regnet har tagit uppehåll! Härligt. Ska passa på att slå en pling till mitt hjärta på vägen också, he's the greatest ♥


Fy på mig

Idag totaltstrejkar jag skolan, så är det. Men jag får faktiskt göra det med samvete om man tänker på en viss sak.
Jag vaknade självklart redan när älskling skulle upp imorse men jag somnade om rätt snabbt igen också. Skönt! Sen ringde min klocka tio så då klädde jag bara på mig och gick till bussen för att åka hem.

Nu ska jag ta en skön dusch och sedan göra mig i ordning. Ska åka ner till centrum efter det, måste köpa lunch eftersom mina föräldrar inte kan se till att det finns något hemma när dom åker till landet hela tiden:( Haha. Sen blir det till att åka hem igen och bara ta det lugnt?
Halv fem bär det av till visättra och barngympan. Bara den här gången, nästa vecka och sen avslutning kvar nu! Underbart! Sen är jag ledig på måndagar också, skönt till sommarn såklart. Idag blir det massa övning inför avslutningen så barnen kanske sätter det helt och hållet? Man kan ju hoppas.
Direkt efter barngympan blir det hem till älskling<3 Omväxling. Haha. Om det slutat regna blir det kanske en promenad, myspys. Annars antar jag att vi lägger oss i soffan och bara myser. Som alltid♥

På onsdag är det dags för mösspåtagningen, cool. Då kommer det verkligen kännas N Ä R A ! 15 (skol)dagar kvar nu. Gymnasiet är sen äntligen slut för alltid! :)


Nej en härlig dusch lockar, b y e e .

Helgen

I fredags; efter att ha varit barnvakt åt Tilda från 06.30 till 16.15 så var jag rätt slut. Men inget annat än roligt var det att få spendera en heldag med sötkorven alldeles ensam (ja ha ansvaret själv alltså). Hon är verkligen världens underbaraste varelse, att man kan vara så himla charmig? Självklart har hon sina mindre bra sidor hon med. Att man nekar henne något finns inte, jo hon förstår det men hon måste protestera ordentligt innan hon ger sig! Alltså att slänga sig handlöst i golvet o skrika så högt man kan, jätteroligt. Haha. Men det bättre väger ju absolut upp det mindre bra;)
Vi spenderade vår dag med att mysa i soffan, åka hem till mig för att hämta kläder åt mig, promenera till mammas jobb där mina pengar var, där Tilda älskade att leka med alla barnen för övrigt;) Och sen tog vi tåget in till Camilla, T sov hela vägen in och vaknade typ lagom tills att vi ätit klart. Vaddå bra tajmat? Då fick även hon lunch och sen gick vi upp till C där hon ville visa upp sin dotter för hennes kollegor. Självklart charmade Tilda alla:) Sen skulle jag o T åka hem igen men då gick inga tåg alls pga något skit i älvsjö, suck. Tillslut kom vi iaf hem så i tumba köpte vi varsin glass som fick ätas upp på bussen. Hemma i kassmyra igen blev det mellanmål och sen parklek innan pappa M kom o hämtade sin dotter. En jättemysig dag hade jag iaf med världens sötaste unge!

När T åkt hem gick jag in o städade upp lite granna. Sen tog jag bussen till tumba där jag fick lite dricka och mötte Cämicam:) Vi åkte till benevento där vi köpte pizza som vi åt hos älskling, sen kollade vi lite på teve och bara tog det lugnt tills älskling kom hem. Då blev det en sväng till gulan för godisköp såklart! Sen bänkade vi oss framför teven; Talang 2007! Myskväll vart det helt och hållet.

Lördags; älskling och jag vaknade vid tiotiden, då hade C redan ringt så vi ringde upp och åkte dit nästan direkt. Älskling skulle tvätta hennes fönster och hon hade tvättstuga så T behövdes passas. Sen blev det lunch mitt i alltihop innan vi åkte ner till centrum:) Tilda fick åka "karusellen" och sen köpte vi lite fika innan jag o älskling åkte hem till kassmyra igen. Då hade Marie & Hasse kommit hem också så vi fika med detsamma. C&M plus T kom också efter ett tag så det var fullt hus! Efter det packade vi ner våra saker och åkte hem till mig.
Köpmiddag igen, haha usch på oss. Och massa fix&plock innan vi åkte för att hämta Tvärn, han hade självklart inte ätit middag så vi åkte till donken där han käkade. In på willys för lite snacks till kvällen och sen plockade vi upp Cämi på vägen också. Hemma hos mig spelade vi massa kort, pratade och hade allmänt trevligt:) Dom gick inte förrän tolvtiden då gjorde älskling ordning lite "mat" till oss så vi kunde äta innan vi gick o la oss.

Idag; vaknade redan nio för att älskling ställt klockan då?! Åhh. Vi åkte hem till kassmyra rätt snabbt eftersom vi skulle åka till heron city med M&H. Det tog inte så lång tid och när vi kom hem igen var det så fint väder och lunchtid så vi åkte o köpte korv medans svärisarna tände grillen, haha. Halv två åkte älskling till golfbanan med moster, morbror och Stefan och jag åkte med svärmor och Ann på Linedance:) Jag fick mig ett gott skratt men blev också rätt sugen på att börja själv, så får se till nästa termin om dom byter "klubb" då för instruktören såg ut som en hemlös a-lagare, haha. På riktigt! Prata kunde han inte heller man fatta inte ett dugg.
När vi kom hem igen somnade jag till lite i älsklings soffa och när jag vaknade hade svärfar precis gjort klart middagen:) Älskling kom mitt i den för att lämna golfbagen och byta om, dags för fys. Hej och hejdå alltså.
Nu sitter jag här en stund, inte skrivit på ett tag så det var väl dags nu. Ska väl underhålla mig med hockey matchen på teve med mina underbara svärföräldrar tills älskling kommer hem igen vid halv nio tiden:)

Klar

Jaha, efter det att servern var försvunnen igår kom den tillbaka lagom tills jag tänkt ge upp, HAH. Så jag kunde glatt bli klar med mitt (äckel) projekt innan jag gick från skolan igår:) Ja, resultatet är resultatet, jag vill fortfarande inte ställa ut mitt för jag vill ställa ut det på Tilda. Men vad kan jag göra? nej precis.

Eftersom jag blev klar lagom till tre stannade jag en halvtimme till i skolan så jag slapp ta bussen hem, åkte istället med älskling:) Vi åkte bara hem till mig o hämtade min väska innan vi åkte igen.
Då blev det varsin sallad från robbans (igen!) supergott! Sen åkte vi till willys och sen hem till mig igen, haha. Tobbe o Somayeh skulle komma på fika så mami ville att vi också skulle komma då. Hihi. Chokladtårta blev det, mums! Sen körde vi hem dom till sig innan vi åkte hem till älskling igen. Då var vi tvugna att åka till Werre med fönstergrejerna så vi var inte hemma helt igen förrän vid tio typ. Då var båda två riktigt trötta så det vart sängen direkt. Skönt!

Imorse ringde klockan tjugo över sex, då gick jag ner o gjorde frallor till älskling. Sen kom Tilda halv sju ungefär:) Så sen dess har vi bara setat o myst med varann i soffan till barnprogram, ätit frukost och bytt blöja. Hihi. Nu ska vi göra oss i ordning o kila till bussen, antar att hon somnar på vägen.

Det blir upp till mammas jobb o hämta mina pengar och sen beroende på vad klockan är, stan eller hem igen.
Ska äta lunch med Camilla inne i stan så jag ska åka själva med Tilda dit och hem :O Det ska nog gå bra!

Nej nu vill Tilda gå ner så, b y e e .

Nödvändigt,

Jag känner inte alls att det är nödvändigt att jag befinner mig i skolan idag, nej. Enda sen jag kom imorse har jag inte kunnat göra ett SKIT. Vår server har försvunnit så ingen kan komma åt sina bilder, mer än de som inte hade tömt sin papperskorg från förra veckan. Men det gör jag alltid så. Snart ger jag iaf upp och går hem, that's it. Det känns inte alls kul med tanke på att jag inte kommer imorgon och vi skulle ställa ut idag:S Men det är ju iaf inte mitt fel då!

Till något roligare, nu har vi fått våra härliga studentkläder:) Jag ångrar mig lite att jag inte beställde några byxor till, men tröjan är grymt skön och fin. Och trosorna är stencoola. Nu är det ännu närmre till studenten, OHHHHHHWW. 
18 dagar kvar!

Kul att det är typ allra sista dagarna i foto nu och jag kommer gå hem, men serverskiten kan ta sig! 
Måste få tag i en kamera när Dan är tillbaka sen går jag hem, om inte det funkar då.



God morgon!

Än en gång ska jag o älskling alltså vara ensamma, Marie & Hasse åker nämligen till Talinn idag:) Det ska bli myspys att få vara själva där för en gångs skull. Haha. Men dom är borta tills på lördag så det är inte spec länge.
Får se vad det blir till middag ikväll då ?

Igår när älskling kom så åt vi direkt. Spagetti och köttfärssås, yummie! Sen satte vi oss i bilen och åkte till Heron. Vi hade lite problem att bestämma oss om vilken film men det blev den vi tänkt från början; Wild Hogs! AS BRA! Haha, riktigt kul film alltså. Roligt var det också att vi endast var typ 25 personer i hela den stora salongen :p
Efter bion åkte vi direkt hem till mig igen. Lite titt på tv och sitt vid datorn innan vi la oss i sängen. Självklart skulle älskling börja kittla och bita mig bara för att jag la mig efter honom, idjooot;D Men jag ger som alltid igen(A).

Imorse blev jag väckt av honom när han skulle gå, hejdå puss och kram och sen somna jag nog lika snabbt igen. Iofs fick jag inte sova spec länge då min klocka var ställd på 7.00. På med mjukiskläder och in för att duscha (nej, pappa har fortfarande inte lagat min dusch här ute:@) Självklart blev jag som alltid klar innan jag trodde, så nu hade jag tid att skriva lite.

Men inte längre, dags för att gå in för frukost och sen kila mot bussen. B y e e


Studentmössan

Idag har vi äntligen fått våra mössor:) Min mössa sitter perfekt! Och stilen var grymt snygg, I love it. Synd bara att kläderna fortfarande inte kommit, man vill ju hinna använda dom innan man går ut. Men aja, inte mycket att göra.
Mössan är ju viktigast och nu är den äntligen kommen!

Inte speciellt lång dag idag då jag började 8 och slutade 35 minuter senare, haha. Då gick jag bort till älskling på jobbet o lämna hans dosa och pussades lite grann innan jag gick tillbaka för att få min mössa:)
Han kommer hit efter jobbet, då blir det middag och sen får vi se vad som hittas på. Kanske en bio eller en golfrunda, dont know yet. Mysigt blir det vilket som:)

Under gårkvällen så åkte vi till C&M för att tvätta bilen som faktiskt var skitig denna gång, haha. Hann med att busa lite med skitungen innan vi gick ner till tvätthallen. Jag var jätteduktig och hjälpte faktiskt till så mycket det gick. Även om älskling tvättade överallt där jag gjort, cepe:p Ren blev bilen iaf och då var det dags att åka hem igen.
Vi hyrde Hotet Inifrån på vägen hem och den var skitbra! Båda två var helt fastklistrade i soffan, haha. Sen såg vi ugly betty och sen gick vi faktiskt o la oss - helt slut var vi båda så det var jätteskönt.

Nu ska jag värma en panpizza till lunch och sen ska jag nog lite duktigt städa ute hos mig. B y e e .

Studentskivan

Jag lovade bilder från skivan men har inte hunnit få några ännu
 men här är de jag har ;)


Vi p? dansgolvet

Nej det var inte lätt att dansa med så många samtidigt, haha.

Fylledans ?lskl.

Haha inte alls söta, men kul hade vi iaf och det syns ju;D

Valborg

Ja igår var det valborg, och vilken underbar dag det blev:) Jag o älskling fixade i stort sett hela dagen, handlade, städade, plockade o allt sånt. Vid halv sex hämtade vi upp Tomi & Matilda, jättekul att få träffa henne:) Sen kom Mackan & Emmi nästan precis efter att vi kommit hem till mig igen så då blev det grilltajm.
Lite senare när maten var uppäten och vi hade förat ett tag kom även Sean, trevligt. Vi satte direkt igång med ölspelet som resulterade i massa skratt och till sist alldeles för mycket dricka på så kort tid, HAHA:D
Hur som helst så var det verkligen ett toppenföris:)

Vid tio tog vi bussen mot Sean där det skulle festas all night long. Där var redan en hel del folk när vi kom så det var mycket trevligt! Emmi, jag o Sarah lyckades med några himla trevliga kissbesök tillsammans också, då vi även gjorde upptäckten att jag verkligen andades? HAHA, shit vad sjuka man kan bli.
Toppenhumör hela kvällen var det! Men vid halv två var både min o älsklings dricka slut och han hade inte mått så bra på hela dagen så han kände att han ville hem och eftersom jag ändå inte hade mer dricka så begav vi oss. Skönt var det, även om jag hatar att somna när det fortfarande är snurrigt. Isch! Fyllemat när vi kom hem och sen sängen bums. TACK FÖR EN SUPERKUL VALBORG!

Idag när vi vaknade så ville ingen av oss röra på oss eftersom båda hade världens huvudvärk, usch. In för frukost och sen tupplur på soffan framför teven blev det. Innan vi kunde åka till älskling blev det en dusch och vem har inte världens sötaste pojkvän? Han tvättade mitt hår åt mig så jag slapp själv:) Hihiii.
Blev ett stopp på Robbans för varsin sallad på vägen till älskling också, supergott. När den var uppäten blev det finns i sjön spelande med Malin eftersom hon var på besök med Gittan. Jag förlorade tyvärr, hmpft? Sen fika med wienerbröd, mums.

Nu ska vi snart åka till C&M där älskling ska tvätta bilen. Efter det antar jag att det blir godis o film till kvällen:) Mys! Imorgon börjar jag redan klockan åtta, usch. Men att sluta klockan tio är ju inget man klagar på? Haha. Då måste jag in på foto o kolla om jag kan skriva ut mina bilder som ska ställas ut på fredag. (USCH)

Sen är det bara torsdag kvar för på fredag har jag en ledigdag då jag ska vara barnvakt åt Tilda hela dagen!

Nej nu ska jag skutta iväg med Malin fastklistrad på benet, fun(nottie). C i a o o