Helt.underbart.

Ibland känns allt så ovisst,
men hur vi än vrider och vänder så får vi alltid samma svar.




Det finns verkligen inga ord. Den 18 februari 2006 blev det du och jag.
Två år, fyra månader och 12 dagar senare är det fortfarande vi två, tillsammans.
Du är min stora kärlek, mitt allt, och jag älskar dig så otroligt mycket. 
Tack för allt älskling! Glädje, tårar, bråk, men framförallt MINNEN.

Andreas Johansson ♥ djupast i mitt hjärta.


Ny vecka, ny nedräkning

Helgen var som jag skrev underbar.

Igårkväll när vi kom hem från broan så låg vi o kollade lite på fotbollen. Inatt vaknade jag av att jag hörde hur Andreas typ skrek aaj, aaj, faandååå, neej. Typ. Ifrån toan. Sen hörde jag lite kvällningar o förstog att han hade ont i magen. Så jag skulle då försöka somna om med hans härliga ljud ifrån sig, gick väl sisådär.. Men han kan ju inte rå för hur han mår stackarn! Och imorse vaknade jag av att han ringde jobbet o sjukskrev sig så då förstog jag att han verkligen var dålig.

Så när jag kom hem från jobbet låg han kvar i sängen med persiennerna lika neddragna som dem var när jag gick och helsläckt. Jag la mig hos honom o kolla klart på 8mile som han låg o kolla på innan jag började med middagen:) Men i slutändan var det typ han som gjorde den, haha. Det blev iaf hemmagjord pizza och den var lika god som varje gång!

Sen kila jag ner till ica o handla hem lite yoggi till min älskling så han har när han är hemma. Köpte även en vattenmelon:) Nu ligger han o kollar på jönssonligan och jag sitter här o kikar lite jag med.

Ska nog ta o duscha strax och försöka somna i tid (runt nio helst), gick ju ändå upp halv sex imorse! Och sen ska jag väl hoppas att jag inte blir smittad utav honom heller för det har jag bannemej varken lust eller råd med.

bye

Helgen

Fredagen blev en chillkväll. Jag fick stänga på jobbet och direkt efter det åkte jag, Johanna och Melissa till maxi så jag kunde storhandla. När vi var klara hämtade vi Miranda och åkte hem till mig med all mat. Miranda somnade direkt i sängen och vi satt/låg i soffan och kollade på teven och datorn.

Vid tio gick Melissa hem med M och både jag o Johanni var supertrötta så vi bädda ner oss. Jätteskönt att komma i säng i tid för en gångs skull på helgen. Och på lördagsmorgonen ringde min klocka nio, då gjorde vi oss i ordning direkt så åkte vi upp till mami & papi. Där var det full fart med flytt så jag o J hämtade bara Milton & Aicha:)

Milton är ännu goare nu, så underbar<3 När han fått i sig lite mat och somnat så promenerade vi från huset till segersjö där vi fikade med Andreas & Marie. Det var riktigt skönt att gå en långprommis. Efter fikat vaknade Mille så han fick ny blöja och mat, sen lekte han en stund med Marie och så kolla han på när A tvätta fönstrena lite innan vi promenerade hem igen!

Klockan hade hunnit bli en del så vi lämnade bara av Mille och Aicha i lägenheten där dem hunnit flytta in det mesta och sen tog vi Johannis bil och åkte hem till mig. A kom strax efter oss så jag packade ihop lite kläder och sånt så åkte vi hem till honom:) Det blev duschning, städning och fixing innan J kom tillbaka och då vart det full fart med middagen, den blev klar precis när Emmi & Linda kom innanför dörren. Min älskling stog alltså för middagen :D

Sen kom Mackan, Tomi & Tilda och alkoholen korkades upp! Vid halv tio gick vi ner till tullinge centrum o tog ut pengar för att sen hoppa på bussen mot Lida och Countrey festivalen:) Den var lika kul som alltid, hur många personer som helst som man inte träffat på jättelänge och sådär, sjukt trevligt! Sen avslutades den mindre roligt men vi fick iaf skjutts enda till älsklings dörr gratis, i en polisbil:D HAHA. Förlåt L men jag tycker polisbilar är supercoola:P

Gårdagen spenderade jag o älskling en stund med mami & papi. Sen följde vi med C&M på en visning och efter det blev det brosjön efter en middag på benevento:) Jag, älskling, Johanna, Olle, Malmen & Markus:) Vi spelade kubb och grabbarna lekte även med en fotboll och rugbyboll. HELMYS.


Count down!

Teneriffe - Playa de las americas

 



14 dagar ska jag få spendera på det här stället, för den 18e januari åker jag till det här paradiset med min familj :D Jag ska bada, sola, lyxa i all inclusive, shoppa och bara lata mig! Och busa med Milton såklart;) Hans 1 årsdag kommer vi att fira där allihop tillsammans och så fyller ju jag 21 när vi är där också. TACK mami & papi för att ni bjöd med mig <3

JAG LÄNGTAR!!

Den 25e smäller det..

Ja för idag får typ alla i sverige lön förutom jag, känns det som iaf. Jag hatar verkligen att få lön den 27e!! 

Idag har jag iaf varit med min A och storhandlat på maxi åt honom. Hans kyl & frys har varit eko en långlång tid så det här behövds verkligen. Jag gjorde en lista igår och det blev nästan en a4, haha. När vi kom ut från maxi var han 1400 kr fattigare, men 4 kassar mat och annat viktigt rikare! Great. Frysen går knappt att öppna/stänga nu men det är grymt bra. Vi har köpt massa woktillbehör så någon dag ska vi woka här hos honom och inviga hans finfina wokpanna som han fick i julklapp:) Det blir spännande eftersom ingen av oss gjort det förut..

Nu blir det inte mycket mer som händer förutom slapperi framför teven. Jag ska försöka få sug efter den där marrängtårtan också för den gjordes aldrig igår men måste göras idag eftersom grädden står o blir gammal. Ja den måste göras idag eller imorgon men jag tror att jag ska stanna hos mig imorgon (vilket jag inte lär göra om inte A ska jobba kväll också) så då måste jag ju typ göra den idag! Jobbigt läge;)

Imorgon ska jag springa till banken så fort jag kan få sluta på jobbet. Jag måste byta mitt kort, igen, för det strular bara hela tiden så nu vill jag inte ha ett likadant igen. Men jag går ju aldrig in o tar tag i det heller så får väl skylla mig själv.

Nej nu är det lite simpsons och sen måste (hööömm) jag väl ställa mig i köket. bye

Allsångsdags

Just nu ligger jag i Andreas säng och halvsover, jag fattar inte varför jag är så seg?! Jag hade tur att bli hämtad av honom i centrum när jag slutat så åkte vi direkt hem till honom. Jag började med middagen direkt som blev spagetti och köttfärssås, smarrigt. Sen dess har jag bara legat i sängen medans han hållit på med lister och sånt.

Nu blir det shopping, frysta hallon och något mer gottis ska inhandlas till kvällens allsångspremiär! Jag ska göra en marrängtårta åt oss (om jag inte ångrar mig) så vi kan smaska ordentligt till programmet och efter det blir det ett skumbad innan det är dags att sova. MYSMYSMYS.

Börjar 7 imorgon så det blir en jäävligt tidig morgon! Bussen går 6.20 härifrån så jaa, 5.30 ska jag stiga upp :O Det blir Andreas jätteglad för eftersom han får sällskap upp då, haha.

Nej nu blir det shopping. byee

Midsommar

Midsommar blev GRYM. Vi hade dukat långbord, med bordsplacering, och ordnat femkamp:) Alla var riktig taggade och alla var på topp så det kunde ju inte bli annat än lyckat. 15 personer kunde göra kvällen till ett superminne. Det bästa var att alla var på topp hela kvällen och ingen var speciellt bakis dagen efter, alla hjälptes åt med stäning och alla bara var helt bäst. TACK så mycket alla underbara för världens bästa midsommar <3

Hela helgen var såklart bra. Det var sjukt skönt att komma bort lite, bara slappa och gå runt i myskläder och inte göra något speciellt. Förutom att prata massor, spela kubb, äta och skratta:D Både det ena o det andra roliga kom ur munnarna på oss under dem här dagarna. Och kubben var en riktig höjdare, Sofie ska köra på fullaste allvar och typ dör om man förlorar så när vi kom på idéen om att vi skulle köra Andreas, Mackan & Tomi mot mig, Sofie och Emmi vart inte Soffistropp gladast precis;) Inte heller blev hon gladare när jag o Emmi sög och vi typ förlorade tills Tomi kasta pinnen på kubben från fel "streck" så vi vann istället, då blev Soffi galet glad.

Ja en helkul och helmysig helg på ingarö. Thanks everyone.

Igår när vi kom hem hoppa jag in i duschen hos Andreas direkt, satan vad skönt det var. Sen när han plockat ordning på sina grejer åkte vi hem till mig med min packning innan vi åkte vidare till mami & papi för att kolla hur långt dem kommit med sin lägenhet:) Sen blev det även ett stopp hos Marie & Hasse innan vi åkte hem till älskling igen.

Vid sex mötte vi upp Mackan, Emmi, Johanna, Sofie och Sean vid pizzan för att äta middag:) Sen kilade allihop upp till Tomi&Tilda en sväng innan hela gänget gick en prommis till A igen, fast jag och Andreas åkte bil med Sofie den lilla biten. "jag kan visst köra bil håll käften" HAHA.

Hos A blev det fotboll tills typ nästan hela första var slut då drog allihop så vi kunde krypa till sängs:) Idag blev det jobb sen gick jag hem o plocka lite innan mami & papi kom med lite lådor som jag inte hämtat. När vi ställt ner det i källaren åkte vi till Andreas, dem kollade hur fint det blivit och åkte hemåt igen. Nu ligger han i sängen o jag sitter här, ska snart joina honom där för jag är heeeelt slut.

Tyvärr (mina damer) så orkar jag inte lägga in bilderna ikväll, det får bli imorgon efter jobbet. Mne har iaf lagt in dem på datorn nu, haha. Och imorgon lovar jag att dem kommer upp!

naaaattiii

"kom igen nu era jävla svin"
"hon tyckte nog att du var en stropp"
"om jag brinner upp stämmer jag er"

HAHAHA

Såhär dagen före

Jaa, imorgon är det ju äntligen dags för midsommar! woho! En regning sådan eller? HOPE NOT. Blir det regn blir ju hela stämningen förstörd och det är bajs. Vi kommer ju att fira ute på mitt land, ingarö:) Och snälla ge oss en riktig stekarsöndag så vi kan vara ute på havet hela dagen och bränna oss. MMM. Regn hela helgen va?

Jag gick från jobbet kl 11 idag:) När jag kom hem blev det direkt in i duschen, föna håret, packa ner alla artiklar och sedan platta håret. Slängde även i mig ett nudelpaket som lunch så jag lär väl dö av hunger när jag sitter o får naglarna fina o fräscha igen. Blir iaf seeeen middag med tanke på att vi inte lär vara ute förrän närmre sju? :/

Jag har även varit duktig o diskat min superhög och dammsugit överallt, så det ser någorlunda mys ut när man kommer hem igen på söndag:) Vattnade mina blommor också men såg då att jag typ övervattnat dem så nu lär väl dem dö för det istället för att dem fått för lite, gud vad jag är dålig:( Iofs så är det bara en som dött som jag köpt ny dem andra lever för fullt! Jaja nog pratat om blommor.

Nu ska jag kila ner till bolaget o köpa öl åt min älskling, ska ta med mina sopor på vägen också. Sen kommer han hit om en timme ungefär då får han duscha lite snabbt och sen ska vi ner o kolla på jeans åt honom på den liknande Jack&Jones butiken som öppnat här.

14.45 åker jag till hallunda för nails. Sen är det direkt till landet efter det! Datorn ska såklart med;)

Landet imorgon!

Idag har jag jobbat på en småbarnsavdelning:) Det fattades folk och vi skulle åkt iväg på utflykt men det skulle ändå vara tre personal på 12 barn om jag hoppade in på småbarnsavdelningen så jag var rätt så frivillig på att stanna, haha. Det var lite annorlunda och kul. Men neej jag tror ändå jag gillar större lite mer? Får allt se i höst när jag själv ska vara på småbarn (om det nu kommer in några 1åringar).

Var in på bolaget och fixade alkoholen tills på fredag också, skönt. Men nu kom jag på att jag måste in direkt efter jobbet inmorgon också eftersom min älskling också vill ha något att dricka på midsommar;) Iaf så har jag nu under kvällen förberett det mesta inför avgången till landet imorgon. Det enda jag ska göra när jag kommer hem från jobbet är att duscha sen packa ner schampot o det också.

15.30 ska jag vara hos Daniella (som fixar mina naglar) för att fila ner o göra om gelen igen. Ska nog även göra någon fin dekoration eftersom det trots allt är midsommar på fredag:) Nice. Sen plockar Johanni upp mig där när jag är klar så åker vi raka vägen ut till stugan. Älskling tar sin bil efter oss eftersom vi har och ska ha så himla mycket med!

Då blir det typ bara avdumpning i stugan och sen raka vägen till coop för att handla allt i matväg så vi kan ta det lugnt på fredag och bara förebereda sakerna. Och hoppas på att vädret är på topp! (dream on..)

Nej nu ska jag stoppa något i min mage samtidigt som min älskling ska äta middag efter två olika arbetspass, han är duktig han. Och rik;) haha. Sen ska vi nog hoppa i säng rätt tidigt för båda ska upp halv sex imorgon! Iofs slutar jag redan 11 (om nu inte alla är sjuka..) så jag har inte en så lång dag framför mig:D

nattii och höres imorgon då


Musik

Nu ligger jag i min säng, skulle lätt som en plätt kunna somna vilken hundradelssekund som helst.. Men snart kommer Johanni att ringa och då ska vi åka till skärholmen för att förhoppningsvis hitta något fint att ha på oss på midsommar:) Jag behöver (läs vill) hitta något både i klädväg och i skoväg. Och bara för det lär jag komma hem tomhänt!

När vi kommer hem till mig igen ska vi sätta oss ner o bränna skivor inför helgen:) Och partytält är löst så nu ser det lite ljusare ut iaf, haha. Men helt ärligt så känns det som att vi är på gång nu! Såå skippa imorgon o ge oss torsdag direkt? (Jo jag vet att midsommar är först på fredag men på torsdag ska allt handlas och köras ut som det ser ut nu;D)

Nej jag tror bannemej att jag ska slumra till en stund nu iaf, tills J ringer.

nattinatti då ;)

Big plans?

En grym lördag! Emmi & Johanni kom hit runt två då kilade vi i centrum en stund och sen börja vi fixa lite när vi kom hem till mig igen. Melissa kom över ett tag och medans gjorde vi oss i ordning och när hon skulle dra hemåt så börja vi med kvällens mat, tacos:) Andreas åt med oss och sen drog han igen, haha. Vi kollade fotbollen och Sofie kom precis när den börjat. Då korkades det även upp och efter en stund kom Melissa tillbaka och korka upp hon med:)

Efter fotbollen dunka vi massa musik och blev sen uppbjudna till en granne på shots;D haha. Vi kilade såklart upp, tog med oss några skivor och satte igång musiken när vi kom in. Det blev en trevlig förfest måste jag säga. Haha. Sen vid elva kilade vi över till tbs och hade sjuuuukt roligt:D hayde turkey! ;) Väl på tbs mötte vi även upp Andreas, Mackan o Lopez. Sen var det en massa kända ansikten där som gjorde kvällen så grym som den var.. Lite iaf;D När klockan blev typ tjugo i två fick jag & Johanna syn på Melissa bärandes av vakterna, jag visste direkt att hon inte var full utan drogad!

Så kvällen kaosade lite där men Johanni & jag tog hand om henne hela tiden och även A kom tillbaka från tullinge för att hjälpa oss hem med henne, tack min älskling du är bäst. När vi lämnat henne hemma och Dennis kommit hem åkte vi hem till mig för att sova. Utanför dörren satt Emmi & Sofie och väntade.. Dom visste ingenting så vi hade en del att förklara.

Igår var mina tjejor kvar hela dagen:D Andreas åkte o jobbade och när han kom tillbaka halv fem låg vi på rad i min säng med datorn framför oss, haha. Vi spanade in halva youtube eller något.. Mys hade vi iaf.

Och nu är det snart dags för midsommar och vi planerar för fullt.. Men det känns typ som att vi har tagit oss vatten över huvudet nu när det visat sig att vi iaf blir 14 stycken och vi inte ens har ett partytält ännu :S Haha. Hoppas på någon lösning för det och det andra så det blir så grymt som vi tänkt! Om inte så får vi väl hitta på något annat roligt...

Melissa kom hit när jag kom hem, halv sju :/ Vi käkade fetaostsallad a la Mig och tjattrade om helgens grej. Hm. Sen när hon skulle kila igen med Lonis kom Andreas precis:) Nu har han precis duschat o vi planerar inför midsommar.

ciaooo

Bjussar på bilder..

Resultatet efter att jag pysslat om lite och fått upp hyllorna :)

  


Och när jag ändå är igång med bilder kan jag passa på att lägga in några från senaste helgernas bravader..

23/24 maj
 
Emmi, jag, Johanna <3 mina bästingar. Alltid bäst mer er!

30 maj
  
Ninni, Swea, Johanna, Melissa, jag <3 En grym kväll med grymma brudar ;)


Bilder gör livet mycket roligare :D

Äntligen helg!!

Äntligen lördag, inte sant? Igår efter jobbet (fick gå en timme tidigare) följde Melissa & Miranda med mig hem en liten stund, Miranda dansade gärnet och när dem skulle gå fick jag en bauuuta kram och puss eftersom att hon nu ska vara i finland med sin papi i 9 dagar. Det kommer vara tomt på jobbet :p

Vid femtiden kom min älskling som var jättetrött så han la sig o sov medans jag laga mat. När vi ätit klart vila vi framför teven en stund tillsammans innan vi bestämde oss för att åka till Camilla, Micke & Tilda:) Så vi köpte lite godis o läsk och åkte dit. Tilda vart lika glad som alltid och pratade mer än nånsin, så duktig tjej. Lite senare på kvällen börja vi spela spel, bläckfläck. Jag vann:D hihi. Vid halvtio ville A åka hemåt eftersom han fortfarande var jättetrött och skulle upp o jobba idag med så vi åkte hem till mig igen.

När hans klocka ringde så gick jag med honom upp o serva han med frukost, snäller alltså. Sen när han åkt iväg så la jag mig igen och sov till halv elva:D skönt. Då ringde jag min älskling Johanna och snacka på massor sen när vi lagt på ringde jag upp Emmi o sa när Johanni skulle åka hitåt så hon kunde joina. Sen tog jag en hääärlig dusch!

Nu är jag jättehungrig så jag ska ta o käka lite frulle, sen tänkte jag bjussa på några bilder;)

Helnöjd

Idag kom jag ifrån jobbet redan vid tjugo i ett:) Grymt skönt. Även fast jag sov mellan halv sex och sju igår och sen somnade vid tio för natten så var jag sjukt trött hela dagen på jobbet.. Känns som jag har en hel del sömn att ta igen?!

Iaf när jag slutade kila jag in på in&finn bara för att glo lite, tänkte jag. En stund senare kom jag därifrån med två vaser i svart, bambukvistar, svart ljusfat, en svart liten buddha och två svarta ljusstakar! Så när jag kom hem fixa jag om lite grann och det blev skitfint:) Förändring behövs faktiskt oftare än man tror och bara något litet gör ju så stor del.

Nu har jag duschat, bytt om, fixat håret, dammsugit och diskat. Jag är jättenöjd med min söta lägenhet nu. hihi. Ska även åka till ikea med Johanni så fort hon kommer från sin praktik (typ om 30 min) och då ska jag köpa lite mer saker som kommer göra det ännu finare:)

Blir förmodligen några kort ikväll på resultatet för jag ska hämta & betala högtalarna idag också :D wiee. Dom ringde för en stund sen o sa att dom kommit nu så jag är jätteglad! Hyllan ser lite tom ut utan dom också så det blir as bra;)

Det enda jag inte kommer få gjort ikväll är teven, den ska ju sättas upp på väggen men det måste min älskling göra åt mig eftersom jag är så dålig;P Men han är på jobbmiddag & festligheter ikväll så jag får vänta (har inte haft nån brådska sen 7 mars så varför ha det nu?). Men bilder kommer iaf!

Nej ska nog kila till centrum nu och byta ett par shorts jag köpte igår, när jag ändå ska vänta på Johanni. Det är typ badshorts men jag tänker ha dom till och från stranden, hemma o slappa i och så. Jättefina och sköna är dom faktiskt men behöver en annan storlek;)

byebye

Skansen

Idag åkte vi iväg med våra barn till skansen trots vädret. Vi kom dit tjugo i elva och när vi började gå omkring börja det såklart ösregna och barnen blev genast irreterade så vi letade upp en "koja" att sätta oss och käka lunch i. Medans vi åt hann det sluta regna och eftersom barnen (och vi) fick mat i oss blev alla genast pigga & glada igen:)

Så vi körde på, gick runt o kolla massa djur tills regnet öste ner igen. Då blev det en rusch till akvariet där vi kilade in med nästan alla barn, förutom två som sov och tre som inte klarade av det. När vi kom ut igen fick alla barn välja en glass:) Så söta. Sen när dem ätit glassen fick dem åka karusell (och jag:D) en gång var innan vi började röra oss hemåt..

Jag är helnöjd med dagen men är helt slut. Jag somnade till på soffan halv sex och sov till sju :O Skulle kunnat sova mkt längre men ställde klockan som tur var. Gjorde ordning lite lasagne till middag och nu sitter jag bara här. Är fortfarande lika trött men måste hålla mig vaken till nio iaf!

Min baby hör nog av sig snart också, men han ville också sova hemma inatt som jag så vi lär nog inte ses :P Men vi får allt se hur det blir.. Kommer han så kommer han, haha.

Åh jag vill verkligen ha datorhögtalarna nu när jag sitter o lyssnar på massa låtar från youtube! Leona Lewis ger mig gåshud redan nu, kan bara tänka mig hur det blir med det grymma ljudet;) men den som väntar på något gott... ?

Finally

Datorhögtalarna fanns självklart inte inne när jag o Johanni kom dit igår, men tack vare en snäll människa som jobbar där så skulle dem beställa hem dem från borlänge åt mig så dem trodde att jag skulle kunna komma och hämta dem på fredag! Jag hoppas verkligen att dem kommer då och inte senare, jag ville ju ha dem redan igår!

När vi varit där åkte vi o tvätta Johannis bil och sen åkte vi hem till mig och hämta massa saker som vi lämnade hos Andreas, sen åkte vi iväg med hans bil för att tvätta den också:) haha. Sen kom vi hem igen till honom vid halvtio så då blev det kvällssmörgås och sängdags.

Jag flyttade hemifrån den 6 mars, det är alltså 3 månader och 4 dagar sen. Fast jag kan inte riktigt fatta ännu att det verkligen är min lägenhet och att jag verkligen bara bor här (och hos älskling ibland såklart..). Jag vet inte varför men det känns bara så jävla overkligt att jag har köpt den här lägenheten!

Anyway så har jag stormtrivts enda sen första stund. Men för nån månad sen började jag tröttna och började planera hur jag skulle göra om, kom fram till jättebra planer men det lär dröja innan det väl blir så! Allting kostar ju och behöver någon som har tid att göra det också. Meeen jag har mest varit "onöjd" med min sovalkov för att jag tyckt att den varit riktigt tråkig!

Nu ikväll så har iaf min snälla pojkvän satt upp mina tre hyllor jag ville ha och min fina buddah tavla så helt plötsligt är jag typ mest nöjd med sovalkoven, haha. Den blev så himla fin och mysig av bara några hyllor.. Lite kan göra mycket!

Nu sitter vi nyduschade och kollar lite smått på fotbollen. Ska väl snart ta och krypa till sängs antar jag. Imorgon ska vi iväg till skansen med alla barnen på jobbet:) Hoppas bara vädret är med oss.. Vi kommer inte att komma tillbaka förrän 15-15.30 så det blir hela dagen, så skönt.

nej nattinatti

MIN SYSTERSON <3


       

Första bilden är han 2 månader och 2 veckor:)
Andra bilden
är han 4 månader gammal:)





Och världens finaste bild på fyra månaders killen :)
Jag är världens stoltaste moster åt världens sötaste grabb <3


Gamla gubben;)



Nej idag är det ingen vanlig dag för idag är det papis 55års dag, hurra hurra hurra!
Grattis paps, jag älskar dig. You're the best.

Jag har varit hemma från jobbet idag, har inte varit så bra i halsen senaste veckan och igår vaknade jag med blåsor på hela tungan :O Dem är jävligt irreterande och svider.. Hur som helst så tänkte jag gå idag men när klockan ringde klarade jag knappt av att resa mig för huvudet sprängdes typ, så jag sjukanmälde mig istället och somna om.

När jag vaknade upp igen var huvudvärken borta men rösten är fortfarande hes och halsen svullen.. Ringde iaf jobbet o sa att jag kommer imorgon igen! Så länge jag inte smittar så är det lugnt, o så länge huvudet orkar.

Istället för att sova bort dagen boka jag om min tid i tvättstugan till 13-16, medans jag väntade in att klockan skulle bli 13 dammsög och dammade jag. Sen körde jag igång med tvätteriet och blev inte klar förren 15.57 :O Första gången jag hållt på så länge. Men nu är det tomt i tvättkorgen, fullt på tork istället;)

Åt korvstroganoff med ris till middag, köpte sånt boil in bag ris för jag får aldrig riset bra annars, det funkade superbra! Nu sitter jag och väntar på att Johanni ska komma hit, vi ska åka förbi mami och hämta hennes kort sen ska vi åka till BRL så jag kan köpa högtalare till min dator:) WIE.

Sen ska jag hem och dunka musik;D Igentligen skulle jag direkt till min älskling men om jag nu hinner köpa högtalare vill jag hem o testa lite istället, hihi. Får se om han kommer och hämtar upp mig sen när han är klar med listerna och så, isf blir det ett bad ikväll hos honom:) Om inte han kommer så får jag nöja mig med en dusch, haha.

so looooooooong

The days

När jag kikat runt i olika bloggar nu så skriver nästan alla exakt samma grej; ingen har blogglust. Jag har väl lusten men inte tiden, i det här vädret vill man så mycket annat än att sitta vid datorn.

Syster, Milton, Jakob o Aicha åkte hem igår. Det var underbart att ha dem här som alltid! Tur nog så kommer dem hit igen 27 juni:) Mami & papi flyttar 28e så det blir mest för att hjälpa till men sen tänkte dem spendera en vecka på landet också. Synd att jag jobbar då och inte kan få umgås speciellt mycket med dem:( Men jag o älskling åker ner till dem vecka 30 eller 31.

Onsdagen; Konferensen med jobbet var sjukt rolig! Jag såg knappt fram emot den men roligare kunde det inte vart. Direkt när vi slutade för dagen på onsdagen sattes pimplandet igång nere vid sjön. Det spelades gitarr och sjöngs alla möjliga låtar:) Sen vid sju gick alla till rummen för att göra sig ordning inför middagen och efter trerätters middag intog vi barnstugan som det hette, där det fanns bar, musik, biljard och lite annat:) Där hade jag roligast ever!! Mami bjussa på all dricka jag ville ha och alla tanter var så glada i hattarna att jag bara gick runt o skrattade. Sen tog Sofia priset, hon hittade nån kille där som ringde dit två kompisar och eftersom att jag o Sofia skulle bo tillsammans följde jag med dem, vilket äventyr!! Det badades vattenspridare, skreks på ormar, hoppades längdhopp och rullades i gräset.. GAALET KUL.

Torsdagen blev en riktigt seg dag. Alla var slitna :D Halv fyra fick vi hoppa i bussen och åka hemåt igen. Hemma hos mig väntade Johanna så jag fick skynda mig. Andreas hann även komma innan jag var klar så dem båda väntade på mig, sen kila vi till Tbs för att äta middag:) Sjukt gott var det. Efter maten åkte vi upp till mina päron, hem till A, hem till J och tillbaka till mig. Vi körde på med drickat och gick sen vidare till Tbs igen. Där vart kvällen crazy och den slutade med att jag mådde apa och Mackan värre.. Men det var roligt så länge det varade;)

Vaknade upp i fredags och kom inte ens ihåg att jag somnat, eller att Mackan sov kvar? Haha. Hade iaf Andreas bredvid mig vilket var skönt. Johanna o jag gjorde oss i ordning och blev upphämtade av min papi vid halv tio, han körde oss till Johanna så vi kunde ta hennes bil och sen körde vi ut till landet:) Där blev det båttur för hela slanten, brorsan, syrran, Somayeh & Jakob badade flera ggr från båten och Milton låg o njöt av att vara ute på havet. hihi. Jag & J låg fram o solade. Vid halv fyra åkte vi hemåt och mötte upp Andreas på donken för att käka. Sen blev det hem till mig o duscha och fixa Emmis present och sen körde A oss till Emelie:)

Där blev det 20års firande av henne som vart riktigt mys. 10 tjejer som spelade våghals, slutade som det bara kan.. Haha. Vid elva tog vi bussen till centrum och sen tåget till tumba för att inta Tbs (again). Precis innan vi kila in mötte vi upp min älskling, Mackan, Sean & Tomi:) När kvällen var slut kila jag & älskling hem till mig och där låg redan Johanna o sov..

I lördags vaknade jag av att mami ringde o sa att dem skulle åka snart så jag kila upp o gjorde ordning mig. Vid tiotiden hade jag väckt både Johanna & Andreas och A åkte iväg och J gick med mig. Hon åkte också hem och Syster & co kom och hämtade mig så åkte vi ut till landet igen:) Tog såklart en båttur igen och det var lika nice som alltid.

Vid fyratiden var vi tillbaka i stugan och då hade Andreas precis kommit dit också:) Vi alla hjälptes åt med middagen och vid sex kom min moster & hennes man från skåne så vi satte oss för att käka. MUMS. Efter maten sa vi hej då så åkte jag o A hem till honom. Emmi & Johanna kom förbi en timme ungefär sen blev det till att sova.

Igår vaknade vi vid nio då A ställt klockan. Ringde Johanni och ungefär vid tio åkte vi tre iväg till Ikea:) Där handlade Andreas tvbord, soffbord, speglar, matbord, ljus och lite annat:) Vi alla tre hjälptes åt att sätta ihop det och resultatet vart grymt. Han har verkligen fått det supersnyggt nu.

På kvällen lagade vi middag tillsammans och sen ringde Emmi när gästerna åkt hemåt så åkte vi dit o rökte lite vattenpipa o mös. Sen när vi skulle åka hem kom Andreas på att hans jobbarskor låg hos mig så vi fick åka förbi hos honom o hämta min väska och hans matlådor och sen åka till mig för att sova istället. Haha.


Bästa Milton <3

Igår när syster & Milton kom åkte vi direkt  hem till mig o lämnade av alla deras grejer. Sen tog vi en prommis upp till mami & papi för att fika och sen en prommis ner till mig igen, innan vi gick hem tog vi varsin sallad på bistron:)

På kvällen kom Andreas, bror & Somayeh hit också. Milton var jätte go och glad hela tiden och han har blivit så jävla stor nu!! Han är 4 månader precis och har storlek 74 :S Haha. Ser ut som en liten mini-michellingubbe:) Han ville knappt somna igår men när han väl gjorde det sov han för natten. Andreas sov också kvar så jag o han sov i bäddsoffan så Mille kunde ligga bredvid syster.

Imorse, kl 5, vaknade han så då tog jag honom till mig så systeryster kunde få sova ut:) När A skulle upp gjorde jag ordning frukost till honom så han slapp göra det själv och istället fick ligga o mysa med Mille. Sen somnade M om och jag med så vaknade vi inte förrän halv åtta då han ville ha mat så då fick syster tillbaka honom sen sov vi alla tre igen och vaknade inte förrän halv tio av att Jakob ringde :O haha.

Dagen spenderade vi inne i stan. Vi åt lunch på bamboo palace och sen direkt efter fikade vi på waynes coffe med Nima:) När Milton tröttnade började vi röra oss mot tåget hem o sa hejdå till Nima. På vägen till tåget köpte syster en Gant keps till bebis, sjukt snygg och sjukt cool vart han med den och sina lacoste skor;)

Nu på kvällen har Malin, Malou, mami och Andreas varit här en stund. Milton har varit jätteledsen i stort sett hela tiden och det efter dagen tror syster, att det blivit för mycket för stackars bebis. Iaf så nu ligger han i sin mammas famn o slappnar av ordentligt när det endast är vi tre här. Skönt.

Imorgon kl 8 åker vi till bommersvik (jag o resten av kärringarna på jobbet;D) för att ha konferens / kompetensutv. Vi ska sova kvar där också, men det ska väl kunna bli trevligt det med. Mami har packat ner 3 liter vin så det kan nog bli rätt kul ändå! Jag har packat min väska nu men jag kan inte riktigt bestämma om jag ska ha med datorn eller inte.. Hm. Datanörd som jag är kanske den får slinka med iaf? we'll se.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan DHW börjar och sen är det sovtajm.

Städning / Ledigt

Jag har semester idag och imorgon:)

Igår på tbs tog vi varsitt glas vin (eller jag tog en dagens & Johanni två glas vin) och Andreas kom också efter att vi ätit upp maten o drack öl med oss. Solen hade gått ner men det var ändå jättemysigt.  Vid tiotiden efter massa prat med vår käre vän Musse gick vi hem till mig för att sova. Jag måste sovit riktigt djupt för jag vaknade varken av Andreas eller Johanna imorse när dom gick upp? skönt.

Tjugo över nio vaknade jag upp och fick panik! Jag trodde jag hade sovit alldeles för länge men det var lugnt. Jag började städa direkt; dammade, dammsög, diskade, slängde sopor, skurade toaletten o handfatet mm. Så nu är det fräscht! Efter städningen tog jag en dusch och sen kilade jag ner till centrum för att panta alla flarror och sen handla.

Jag handlade hem alla favoriter endast för att min syster och Milton kommer idag:D Även därför jag har tagit semester! Förmodligen kommer syster & M sova här hos mig inatt så därför köpte jag hem allt som min syster älskar att äta till frukost:) Och gröt till min älskade Milton. Jag hoppas att dom sover här iaf inatt och imorgon för sen till helgen kommer Jakob o Aicha också och då bor dem hos mami & papi istället.

Onsdag till torsdag är jag borta på konferens med jobbet och sen på torsdagkväll blir det middag och föring och sen en helvkäll på tbs med mina älsklingar:) Me like. Så borde egentligen gå förbi bolaget nu eller imorgon så jag bara kan åka hem o duscha på torsdag.. Aja det tar vi sen.

Nu ska jag fixa mitt hår och sen blir det nog till att börja röra mig mot flempan där jag ska möta upp syster & M, 13.26 kommer deras tåg in och då ska jag stå på rätt plats på perrongen för Lina vill ha hjälp ner med packning o bebis o allt.

ciaoo

Sunny days

Fredagen blev sjukt bra. Ninni & Melissa kom förbi hos mig vid halv tio och joinade oss, sen gick vi alla fyra till tbs vid elvasnåret:) Där inne var det ovanligt lite folk men vi intog dansgolvet iaf och röjde där som alltid. Hihi. När dom stängde var man lika otaggad på att dra hem som varje jävla gång men hem fick det bli. Johanni fixade ordning käk åt oss men det smakade inget vidare med tanke på allt man fått i sig så det blev sova direkt.

När jag vaknade igår morse halv nio av att Melissa kom förbi så bestämde jag mig för att åka ut till landet och ta vara på det fina vädret så jag yrade omkring för att packa o sånt och hann till slut med niotåget. Mams & paps hämtade upp mig i årstaberg så åkte vi först till gustavsberg för att hämta den nya kylen och sen hem till stugan för att laga lunch.

Efter maten åkte jag, brorsan, Somayeh, Somayehs syster o sambo ut med båten:) Och hundarna. Vi tog en liten tur bara men det var så härligt. Sen satt vi ute på tomten hela dagen tills det var dags att börja med middagen, precis då kom Andreas ut:) Det blev grillat, färskpotatis o sås. Mums. Efter maten tog jag, bror, Somayeh o Andreas en till tur med båten så A skulle få känna lite. hihi. Då passade även Pärlan (brors hund) på att dyka från båten:D HAHA. Jag var livrädd men S bara skrattade och drog upp henne igen, då skaka hela hon av att hon frös stackarn. Sen åkte jag o A hem till mig för att sova.

Imorse gick jag upp tidigt igen, tog tåget till tullinge där jag blev upphämtad av Johanni så åkte vi till landet igen:) Det var bara mami & papi där ute nu så det blev en båttur med dem. Vi stannade en bit utanför klippor med båten och ankra så låg vi där i en och enhalvtimme o stekte:D naaajs. Sen körde vi inåt igen och när vi kom till stugan tog jag o J en liten prommis för att känna på vattnet i sjön men ingen av oss ville bada så vi kila tillbaka o åkte hemåt.

Nu sitter jag i min soffa lagom pigg och jäävligt bränd på axlarna:( Ajajaj. Men vad skulle jag räkna med när jag för första gången i år är i solen och är ute på havet där det tar som bäst.. hm. Haha. Iaf så ska jag kila o hämta mitt h&m paket och sen blir det duschning o lite städning här hemma.

Vid sjutiden ska jag o Johanna käka middag på Tbs, på uteserveringen:D mysmys.