Sista veckan..

Jaha då är jag inne på min sista vecka på dagis nu då, ja fram tills vecka 32, då jag börjar igen:) På månadslön istället då också, oh yes! Mitt vikariat blir tills den sista december så nu får jag se till att börja checka av vad jag ska göra med mitt liv efter jul och nyår så jag slipper stå där sen, hmpft ja man kan ju försöka iaf.. Jag är otroligt glad över att jag fick vikariat till och med december annars vet jag inte alls vad jag gjort. Thanx boss!

Igår var det lite full rulle, sånt gillar vi. Mami & papi hade kommit hem när vi vaknade så vi var lite sociala med dem en stund. Sen åkte vi hem till älskling med papis bil för att hämta dvd-skivan från hans student. Papi ville se när de spelade och höra hur dem låter och sådär. Sen när vi kollat igenom den med dem så packade jag ihop mina grejer och så åkte vi hem till älskling igen. Det var lite mys där en stund innan vi skulle åka vidare till C&M. Dem blev sååå glada över städningen och visste inte vad de skulle säga, hihi. När vi varit där en stund åkte vi hem för att äta middag med Hasse. Fläskkotlett med färskpotatis o bea:) Supergott. Sen åkte vi tillbaka, igen.

Då tog vi en promenad till brosjön men det slutade med att Tilda badade mest, haha. Hon typ skakade för det var så kallt men gallskrek när man tog upp henne, knäppis. Men söt är hon allt. Sen lekte vi lite med hennes bil innan hon skulle sova! När hon gick o la sig satte vi oss på balkongen o kolla på campingar:) Det blir förmodligen göteborg i sommar, 2 nätter och Liseberg:) Hur kul som helst! Om det finns platser kvar dvs. Kul anyway. Sen åkte vi hem till älskling o sussa. Mys<3

Imorse var jag duktig. Jag tog en promenad från älskling till dagis:) Det var såå skönt, kommer bli av fler ggr vill jag lova. Sen blev det självis en prommis hem efter jobbet också. Duktigt värre! Och Nu ska jag snart kila ner till centrum där jag ska möta mitt hjärta, vi ska till skärholmen för att kolla runt lite med C&M och Tilda såklart:) Sen blir det nog en sväng hem till dem innan vi åker hem hit för att sova.

Bye <3

Midsommar

Ja då var midsommar över och jag kan inte säga annat än att den vart suuuper! :) Vi började med middag hos Mackan vid femtiden, Tomi, Tilda, Emmi, Sean, jag o älskling of course. Riktigt trevligt och gott! Vid åttatiden rörde vi oss mot bussen i centrum för att åka mot Calle där kvällen skulle fortsättas. Tyvärr hade Tilda släppt loss ordentligt hos M så hon & Tomi fick åka hemåt istället, hihi.

Hos Calle var det en hel del människor och det var mycket trevligt hela tiden.. När sen en kamera blir stulen (?) och några människor man inte alls vill ha på en fest slår sig ner tröttnade vi och bestämde oss för att röra oss hemåt, mot C&M (älsklings syster alltså). Eftersom de åkt till landet fick Emmi & Mackan joina oss! Det var grymt skönt att bara kunna gå när man ville och vara "hemma" på fem minuter. Ja det blev en galen natt, grymt rolig, innan vi la oss till slut! På morgonen fick man sig ett gott skratt, eller många sådana:D Sen fick vi i oss lite frukost innan vi tog bussen hem därifrån. En riktigt  l y c k a d  midsommar alltså! Tack.

När jag o älskling kom hem till honom kollade jag på filmen från hans student. När den var klar kollade jag på lite film från gårdagen när Tilda fått dansa kring midsommarstången med mormor Marie:) Så jävla söt unge!! När filmerna var klara packade älskling ihop lite grejer så åkte vi o köpte mat, hamburgertallrik - mums! Och lite godis o läsk. Maten åt vi hos C&M eftersom vi bestämt oss för att åka dit och städa. Ja inte för att vi hade skitat ner så mycket men som tack för att vi fått låna lägenheten så städade vi typ igenom hela lägenheten:) Tildas rum var såklart värst men man kan ju inte räkna med att en 1½ åring har städat i sitt rum. Nu är det iaf det, tills hon kommer hem igen dvs. Haha. När vi var klara åkte vi iaf hem till mig så jag kunde duscha o byta om.

Sen åkte vi hem till Emmi:) Dem hade hyrt en film så vi kollade lite disneydags innan filmen och efter filmen var vi fortfarande lite sega efter midsommar så vi tänkte åka hemåt.. Kollade typ 10 minuter på Eurotrip innan vi rörde oss hem mot mig. En skön kväll med andra ord. Behövlig.

Today, ska vara hemma hos Camilla & Micke när de kommer från landet så vi får se deras reaktioner:D Sen kan man ju hoppas på lite pictonary igen, as kul. Sen blir det nog hem till älskling o sova. Mys. <3

Midsommarshit

Nu har vi fixat brudtärnsklänningar, inget dyrt alls och inget speciellt alls. Tråkigt, men det är så syster ville ha det för de ska bara ha ett litet bröllop för de allra närmsta med ceremoni i kyrkan och sen resten hos dem:) Jag tycker iaf att det ska bli grymt roligt och väääldigt pirrigt, hihi. Fina blir vi iaf i klänningarna!

Jobbet idag gick bra som vanligt, nästan inga barn och tre personal blir rätt långtråkigt i längen faktiskt. Men man kan ju inte få ledigt för det och jobba ska man så. Fick iaf sluta en halvtimme tidigare idag eftersom jag vart barnlös då och jag inte behövdes:) Men dessvärre hade mami inte ens börjat klippa sig då så jag fick dryga mig där hos frissan tills hon blev klar. Sen köpte vi lite middag och kollade skor, men jag hitta som vanligt ingenting.
Kanske blir en snabbis in till stan på torsdag när jag slutar jobba.. Skulle vilja ha en klänning till midsommar och sen måste jag hitta klackisar eftersom mina typ gått sönder :S Bra kvalité, vagabond puuhhh. Ska klaga.

Appropå midsommar så har vi fortfarande inte bestämt oss och jag börjar få panik över det, haha. Antingen hos Calle där det kommer vara en himla massa folk, eller så åker vi hem till Tilda istället och har vårt eget! Med poolparty och massa mys. Som sagt vi har inte bestämt oss ännu men planer har vi ju iaf och det är huvudsaken;)

Imorgon ska vi fira midsommar på jobbet så det blir nog en helkul dag, om vädret är bra dvs. Med glass o jordgubbar också som jag ser himla mycket fram emot. Haha. Typiskt Elin, jag vet.

Nej nu ska jag kolla lite teve och ta't lugnt. Sen blir det dusch och sova, börjar 7 imorgon.

16 månader<3

Idag är det måndag den 18 juni, 16 månader sen jag fick min underbara kärlek.. Helt otroligt! Som jag sagt förut och kommer säga igen; jag är världens lyckligaste. Tack älskling för allt det du ger & lär mig, du är bäst. ♥

Och på denna braiga dag får jag också ett väldigt bra besked, jag kommer vara kvar på dagis augusti-december :D Chefen kom in och frågade mig igår om jag kunde tänka mig att vara där i höst och vad kan jag säga annat än JA? Jag är så himla glad! Det känns verkligen as bra. Sen i januari börjar jag kanske plugga igen (tyvärr) eller så jobbar jag vidare om mitt vikariat förlängs då dvs.. Hur bra som helst!

Så det är den här veckan och nästa kvar för mig nu i sommar iaf, om inte något annat dyker upp! Det känns iaf mycket bättre nu när jag vet att jag har ett jobb i augusti och inte behöver känna stress och oro inför det under denna sommar. L O V E L Y ! Och inte nog med det så har vi äntligen lyckats med lite planer;

29 juni - sista arbetsdagen för somarn! (om inget annat händer dvs) Country festivalen!
30 juni - fota på Jennys möhippa (?)
5-8 (elr 10) juli - Sundsvall! Camillas land och Gatufesten!
14-15 juli - Skåne! Systers möhippa !
26-29 juli - Skåne! Systers & Jakobs bröllop :D

Sen är det typ dags för jobb igen, I think! Så de planer jag har blir att vara med min älskling, som alltid:) Förutom möhipporna då ra, haha. Men för hans del blir det kanske en svensexa precis innan bröllopet där också. Hihi. KUL sommar blir det iaf till slut. Jag är verkligen glad!

H ä r l i g a   s o m m a r t i d e r

Nu ska jag åka ner till centrum och möta min kära pojkvän, sen blir det hem hit och ha myyyys<3

Picture,

image46

Ja han är världens hetaste :) 
Han är min prins, mitt hjärta, min stora kärlek
Det finns inget bättre än denna underbara kille!
Jag lever det bästa livet med honom.




 

Camilla & jag, Partyprinsessorna last night, right:)


Man mår som man förtjänar..

Gårdagen blev för bra! Jag o älskling var framme hos Camilla redan vid tre, haha. Vi lyckades upptäcka att våra busskort redan gått ut när vi skulle kila mot bussen så Hasse var snäll o körde oss till centrum där älskling köpte en remsa till oss (mest mig då) söt som han är och vi hann då med en tidigare buss än vi tänkt:) Hos Cämi ställde vi in allt i kyl och plockade fram utemöbler på ena altanen och satte i igång med vinpimplandet d i r e k t . Något jag får ångra såhär i efterhand såklart. Men som sagt, man lär av sina misstag. Jag o älskling var nog de som fått i sig mest av dem som var där och redan vid elva rörde vi oss mot tullinge centrum för att åka hemåt. Seanis & Tomi gjorde oss sällskap. Jag var superglad över den trevliga dagen/kvällen och älskling likaså. Sen när vi väl kom in hos mig så ja, man mår som man förtjänar.. No more! Haha, men en rolig kväll hade vi iaf och det tackar vi för:)

Idag drog vi oss bokstavligen upp ur sängen halv ett. Då blev det in för en frukost, jag lyckades endast få i mig en macka sen vågade jag inte mer. Älskling däremot behövde typ mat för att må bra igen! Sen kila vi ut o la oss i sängen igen och satte på Little Miss Sunshine som vi inte haft tid att se ännu, den sög. Men i detta väder gjorde det ingenting iaf. Hihi. Efter det myset så körde jag o papi hem älskling och sen skulle vi köpa mat direkt efter. De skulle ha pizza men jag var inte alls sugen så för min del blev det spagetti bolognese, så gott! Men med mitt mående har jag inte lyckats få i mig speciellt mycket så jag tänkte gå in o försöka få i mig mer strax:)

Sen har jag plockat reda på allt i mitt rum så det enda som behövs nu är dammsugning, det får bli imorgon! Jag ska nämligen, efter maten, lägga mig i ett skönt bad en stund o bara njuta. Sen blir det nog bara soffchill för min del för älskling har ju träning ikväll så vi ses inte förrän imorgon igen! <3

Grillpartaj!

Igår fick jag som jag skrev tidigare jobba en timme extra, more money for me;) Det var inte alls jobbigt och dagarna är verkligen superkul, hur bra som helst:) När jag till slut fick sluta för dagen & veckan kom älskling o hämtade mig så vi kunde åka o handla lite middag för kvällen. När vi handlat åkte vi hem o gjorde ordning maten som blev flintastek och kroketter med världens goaste sallad till! Yummie! Sen råkade jag självklart slumra till på soffan så älskling fick vara med sig själv nån timme innan han väckte mig och fick världens argaste flickvän, oops! Men jag var såååå trött o ville bara få sova så det var faktiskt inte så illa iaf. När vi väl kom ut till mig senare så kunde jag självklart inte somna för älskling var för söt<3 Så vi busade o gosade framför teven innan vi sa god natt.

Imorse låg vi verkligen o drog oss länge vilket var otroligt skönt! Men tråkigt, missa sol&bad. Istället satt vi o prata med mami & papi massor och sen gjorde jag i ordning mig o packa ner allt jag behövde innan vi tog bilen till älskling. Blev ett stopp på ica för lite mat-tillbehör inför kvällen, filebitar med grönsaker o kroketter, smaskens! Nu är han precis klar och snart ska vi röra oss mot bussen (tyvärr!) för att åka hem till CÄMICAM på grillpartaj:) Love that girl! Vinet är på kylning och vi är på partyhumör.  = p e r f e k t !

trevlig helg!

Älsklings Student!

1. 2. 
3. 4.

Jag "hann" tyvärr inte fota så mycket med min kamera eftersom jag hade annat o göra;) Men här är iaf några av de jag/ngn annan tog med min kamera under mitt hjärtas stora dag! Sen kommer fler när jag fått av de andra, såklart.

1, Sean, älskling♥ & Mackan på utspringet. 2, älsklings & Tomis åk:)
3, bilden säger allt! H O T ! 4, Tilda & jag på mottagningen senare under kvällen♥

och Sist men inte alls minst, vi hans dag :)
image44


Hard work ;)

Nu har nästan hela veckan tagit slut, jag hoppas verkligen på fler veckors arbete för jag stortrivs! Men helst av allt skulle jag ju självklart vilja vara på Mumin hela tiden och antar att 31 inte skulle bli det isf. Men jobb är jobb!
Idag fick jag jobba över en timme och imorgon blir det en och en halv cirka, nice money! Jag klagar inte på det eftersom jag typ är den enda som har timlön där så för mig är det ju bara vinst:)

Igår efter jobbet gick jag ner till centrum, in på h&m o köpte ny sminkborttagning eftersom min tog slut hemma. Sen gick jag upp o ställde mig vid tbs där älskling plockade upp mig när han slutat:) Vi åkte hem till honom och åt middag, kött o pommes! Yummie! Sen skulle han jobba på Manges baksida, göra altantak, så jag spenderade min tid med Marie sålänge och när de vart klara för kvällen åkte vi direkt hem till mig:) Blev som vanligt tevemys och lite gottis. Vid tiotiden säger älskling ; är det inte dags att stänga av teven nu och sova? haha, så söt. Tror vi somna lika snabbt båda två faktiskt.

Imorse vaknade jag av hans underbara pussar:) Kan man inte alltid få vakna så? Sen ringde min klocka en timme senare, 7. Då fick jag skynda på lite eftersom jag skulle börja 8 idag. Havregrynsgröt till frukost på dagis så jag åt en tallrik med äppelmos till och två knäcke med räkost:) Det blir en del i magen under dagarna. Vi äter frukost, frukt, lunch, frukt, mellis och sen middag på kvällen hemma såklart. Aldrig hungrig, haha.
Nu väntar jag på papi som kommer hem med middag, han kom hem från tyskland igår men vi hann knappt ses då eftersom jag o älskling redan gått ut till mig. Och idag är mami på möte, avslutning med jobbet så vi ska äta pizza och prata som vi bara kan med varann:)

BTW, bröllopet är bokat nu :D 28 juli blir min syster fru Lind, ooowww:) Vi ska åka ner 26 eftersom vi ska hjälpa till och så, jag o älskling ska sköta "baren" all night så vi får se hur det går när vi kommer dricka en hel del själva. Men kul ska det iaf bli:D Min syster ska lixom både bli fru och få barn!! L Y C K L I G .


Andra dagen på jobbet..

.. och jag har redan blivit tillfrågad fler arbetsveckor ;) That's good! Tyvärr fick jag säga nej eftersom det var den enda (!) veckan jag inte kunde då syster förmodligen gifter sig. Men chefen sa okej synd, men tänk inte mer på det för jag återkommer! Det går riktigt bra, barnen är verkligen urgulliga och jag har hamnat med de trevligaste kollegorna! Dem är dessutom tydligen väldigt impade på mig, de tycker att jag visar framfötterna och tar så bra hand om barnen och bla bla. Enligt chefen, vad blir man annat än så glad? Jag är supernöjd med detta jobb.

Igår var vi endast på gården och inne. 18 barn och Jörgen var på språkkurs, lyckat! Men jag klarade utan problem att samla ihop barnen, och få de att sitta still, när Veronica gick o hämtade frukt. Hon var impad. MOAHA. Idag delade vi upp oss så jag o V tog de 6 minsta barnen (hade endast 11 barn idag, skönt!) på promenad till parken och hade lite fruktstund:) Vi kom tillbaka precis till lunch, alla var riktigt trötta då. De 5 äldsta hade också varit på promenad men de var redan tillbaka eftersom det går lite snabbae för dem;D Imorgon ska jag o Jörgen vara ensamma med (förmodligen) runt 15 barn! How fun. V är ledig. Det är dessutom jag som börjar 7 imorgon och har jag otur kommer det 12 barn redan då. Shhises, sängen tidigt ikväll alltså. Haha.

Igår efter jobbet hämtade älskling mig så åkte vi till huddinge för att kolla hans halsband han fick av mig, det hade blivit helt svart på baksidan. Som tur var gick det bort med bara puts. Efter det åkte vi till willys o handla mat o sånt, tacos blev vår middag:) Så gott! Efter den åkte vi hem till honom en snabbis och sen när vi kom tillbaka hem åt vi lite godis och mös framför teven bara. Det gjorde vi hela kvällen sen tills vi skulle sova. Mys!

Idag har jag inte gjort mycket alls. Slutade halv fem och när jag kom hem la jag mig på soffan, trötter. Vilade nån timma tills älskling ringde o sa att han skulle komma förbi o hämta lite saker innan träningen. Nu har han åkt och jag sitter här. Väntar på att mami ska ringa så ska jag möta henne på donken för att äta "middag", yummie!
Sen blir det hem och tevechill, dusch och sen sängtime i tid med tanke på att jag ska upp tiiidigt imorgon..

Moster & Bröllop..

Jag kom nyss o tänka på när min syster ringde och talade om för mig att jag ska bli moster! Det känns fortfarande helt sjukt.. På min student kunde hon inte dricka heller och hon var rätt trött, men hon är ju gravid och vad kan bli bättre än det? :D Och om bebis bestämmer sig för att komma den 26 januari 2008 på min 20års dag blir jag inget annat än överlycklig!! Vad kan bli en bättre present än det? Jag håller tummarna varje dag syster ♥

Och förutom detta underbara fick jag igår på dagen höra att de planerar ett bröllop där nere i Skåne nu:) De vill ha det redan i sommar i trädgården hos dem, det är helt otroligt! Min syster blir fru. Jag hoppas de får tag i en präst som har tid och att de får ihop det för ett bröllop innan bebis kommer vore bäst! Brudtärna-Elin blir det då, aaww.

Min syster har alltså givit oss två oslagbara besked under en månad, vad blir det härnäst? Nu håller vi tummarna hårt för att bröllopet blir av i sommar och att allt går bra med bebis. För att Ni är bäst, Lina & Jakob ♥

C i a o o

Älsklings student & landet.

Så var helgen slut och så även ledigheten, hittills iaf. Imorgon börjar jag jobba och ska göra (vad jag vet såhär långt) i tre veckor fram över. Sen hoppas jag såklart på mer men det visar sig.. Så imorgon, hard workwork ;D

I fredags tog min älskling studenten:) Han hade iaf bra väder och hela dagen var grymt bra! Mamma o jag åkte ner till centrum när vi lämnat Sarah på dagis för att fixa blommor och så. När vi kom hem mådde jag inte alls bra och jag fattade rätt snabbt att det var p-pillrenas fel, en stund där efter kräktes jag en hel del och direkt efter mådde jag helt bra igen. Tack! Vid tolv kom farfar o hämta oss så åkte vi o mötte Marie & Hasse sen direkt till skolan. Vi hade turen att hamna precis vid dörren dom kom ut ifrån, as bra:) Älskling var oootroligt snygg i sin kostym och han var världens finaste student<3 När alla som var där grattat honom o Tomi också såklart, skulle de två iväg på sitt flak. Det var en mini lastbil typ, as cool och de hade lätt det häfitgaste åket:)
Vi hann bara vänta en kvart innan älskling kom hem han med. Då blev det massa gratulationer, dricka och party! Det var riktigt trevligt och han var på jättebra humör (vem är inte det på sin student iofs?). Halv åtta började pappa, Matte & syssling David spela ute för älskling, han börja nästan gråta när han kom ner och dom stog där:D SÖT! Efter två låtar fick han sjunga själv, drömmen om Elin inför alla gäster, och han gjorde det såklart! :') Jag har verkligen hittat min karl! Han slår alla med hästlängder. Sen vart det fler låtar och massa dans hela kvällen. Vid tio tog vi bussen till centrum, då hade även Tomi & Tilda kommit förbi! In mot hirchenkeller där slutskivan var, men det var typ det tråkigaste vi varit med om så vi åkte hem redan vid halv ett. Älskling hade ju druckit så pass mkt så han var jättenöjd men vi skulle helt enkelt skitit i att dra in överhuvudtaget. Aja, done is done. En asbra student fick han iaf!

lördagen när vi vaknade (halv ett, haha) ringde vi svärmor o kolla om inte hon hade lust o hämta oss hos mig. Så en halvtimme senare kom hon o Gittan så åkte vi hem till älskling och åt lunch, även Camilla, Tilda & Micke kom dit. Sen plocka älskling ordning alla presenter och vid fyra åkte vi ut till landet:) Mamma & Tobbe var där och Somayeh kom efter jobbet så det var fullt hus, nästan;D Älskling o bror jobbade på med tomten och vi andra slappade, en supergod grillmiddag vart det som vi såklart åt utomhus också. Sen skulle älskling & bror bada och efter det åkte vi till statoil o köpte chips o dipp. Sen blev det en kubbmatch, det började grymt bra för mig o S men brorsan & älskling vann såklart så då gick vi in o skyllde på myggen;) HIhi. Kollade på mrs Doubtfire och spelade neger o president innan  vi till slut gick o la oss. Supermysigt var det!

Idag vaknade vi vid niotiden och då blev det frukost på "nya" uteplatsen. Sen la jag mig i solsängen en stund innan det var dags att måla:) Det blev även två dopp i sjön och det var dem första för i år :D SÅ SKÖNT! Älskling o jag lekte hur mkt som helst i vattnet med vår båt, haha. Sen blev det korvgrillning till lunch och vid halv tre åkte jag, mami o älskling hemåt! Älskling lämnade bara av oss här hemma eftersom han skulle träna senare. Sen dess har jag bara slöat, tagit ett skönt bad, läst skvallerblaska och kollat på tv - hur skönt som helst:)

Blir inte mer än så denna kväll, det behövs, imorgon är det dagiswork o jag är  s p ä n d .

3dje inlägget idag då..

image35 
Älskling & Tilda på promenad på djurgår'n :)

image36
Jag & Tilda på båten över till city.

Tildas Blogg

Självklart har världens sötaste unge en egen blogg, även om det är mamma som får skriva åt henne i ett par år framöver så har hon sin egen blogg. Och jag var bara tvungen att sno det här inlägget, sött ;

2007-05-31
Elin Student!
Igår gjorde vi inte så mycket, Men idag tar Elin studenten..
Hämtade mormor & morbror vid ett.. skulle hämta g-morfar halv 2.. sen bar det ner till skolan där det var massa människor..

Tillslut kom Elin men jag ville inte ge henne flaskan jag köpt så det fick mamma göra.. jag var lite arg på henne, hon pussade faktiskt Andreas först o inte mig! :(


När vi åkte från skolan så körde vi hem g-morfar o vi åkte o åt en pizza. Kl 4 skulle vi vara Hemma hos Elin. Hon öppnade alla presenter hon fick o skrattde gott åt tuggumimaskinen hon fick av oss.. :)

Jag dansa loss ordentligt på dansgolvet därhemma.. alla tyckte jag var duktig..
Efter ett tag började Elins pappa o spela med sitt band, då va de ännu roligare att dansa..

När dom spelat klart så fick jag spela trummor, det va nog det häftigaste & roligaste på hela kvällen!!

När vi åkte hem så körde vi hem mormor, jag skulle sova hos dom den natten för mamma & pappa skulle ju jobba dan efter o dirket efter jobbet åker dom till landet.


Hottyday

Goooshh vilken värme :) Hoppas det verkligen håller i sig eftersom jag börjar jobba på måndag och då blir det glassigt hela dagarna i solen med barnen, varmt men bränna? Eftersom jag är en sån person som H A T A R att bara ligga still och sola. Not my thing, det är urtrist! Man ska röra på sig och bada massor, då funkar det:)

Igårkväll somnade Sarah tillslut och det var superskönt. Jag kollade lite på teven precis innan jag också somnade. Imorse ringde klockan halv åtta och jag ville absolut inte gå upp!! Ställde om den men sen var jag tvungen eftersom jag skulle få upp S och hon skulle hinna bli klar innan bussen. 
Precis när jag lämnat henne ringde älskling mig och sa att han var på väg till mig:) Så han plockade upp mig vid dagis så åkte vi hem igen. Vi la oss i sängen och bara mös, as usual. Hihi. Kollade mcGayver och tuggade tuggumi :D Älskling ville bara ha gula o jag ville hjälpa honom så vi tugga massor. Sen skulle han åka till skolan vid tio så då fick jag skjuss ner till centrum eftersom jag ändå skulle till huddinge o hämta hans present! Men jag hann inte ens hämta den förrän han ringde o sa att han slutat (?!) och att han skulle komma:)

På hemvägen åkte vi förbi centrum eftersom jag ville köpa en klänning till hans student och inte hittade någon i huddinge. Det ska bli ännu varmare imorgon och då vill jag ha klänning istället;) Och i centrum hittade jag iaf en som jag köpte, en vit med ballong nertill! Kommer användas flera ggr så det var ett bra köp. På kvällen blir det nog den vita jeanskjolen jag tänkt ha från början och linnet till men skippar nog leggings helt! Summerhot.

Sen jag kom hem har jag fixat med hans present, grejerna som ska hängas runt halsen och saker jag ska ha med mig:) Massa förberedelser denna dag också alltså. Hihi. Men har inte varit hemma hos honom o hjälpt till något faktiskt eftersom jag är barnvakt. Får ta igen det imorgon istället ;) När jag hämtade Sarah gick vi till centrum o köpte våffelsmet och varsin glass. Yummie! Även till våfflorna hade jag glass, världens bästa sommargottis.

Nej nu ska jag kila, imorgon tar min älskling studenten :D Fy fan vad han är bra!

Student 31 maj 07


 

1, 2, 3, 4, 
5, 6, 7, 8,
9, 10, 11, 12, 


 

1, utspringet, massa runt halsen! 2, utspringet fortf. 3, på väg upp på flaket (svårt;D) 4, på flaket, innan kaoset.
5, paketöppning hemma 6, min reaktion på tuggumiautomaten 7, papi sjunger min låt :') 8, champagne.
9, puss med världens sötaste Tilda 10, världens bästa (men dålig bild) <3 11, vi dansar 12, presenter&plakat


Som sagt, många bilder från en stor dag! Men det kommer flera när jag fått från alla andra :)

Landet

Igårkväll åkte vi alltså ut till landet, Mickes land. När vi kom dit vart det inte speciellt mycket, vi ladda med lite gottis och jag läste lite skvallerblaska medans Camilla & älskling spela nått kortspel. Sen gick vi o la oss och då var min älskling jättesöt, han var rädd :D HIHIHIHI.
 
Imorse vaknade ingen annan än jag, som jag visste redan innan alltså. Så Tilda fick räddas av mig och vi gjorde oss ordning själva och hann vara vakna minst en timme innan de andra ens rörde på sig. Sömntutor! Sen var det iaf fullfart. De gör om vinden och jag var alltså barnvakten;) Tilda körde järnet med mig så ibland fick de andra rädda mig en stund så jag kunde hämta mig, haha. Så hon kan den lilla sötnosen alltså. Gosh! Åkte hemåt vid femtiden eftersom jag skulle vara barnvakt. :(

Sen jag kom hem har jag haft världens sämsta tid! Jag har nog aldrig mått såhär? För ingenting alltså. Eller det är ju någonting men aa, skitsamma. Räcker med att älskling fått höra på allt ett par ggr under kvällen i telefonen, sorry hjärtat men du är den bästa <3 Jag ska iaf avsäga mig det här med barnvakt åt S. Det funkar inte!
Har unnat mig ett jätteskönt bad iaf som verkligen var behövligt. Sen har jag pysslat med mitt rum som såg ut som en totalkatastrof! Usch & fy. Nu är det iaf bara dammsugning kvar att göra så är det på bra vägar igen, hih.

Nu har jag fixat alla studentbilder, äntligen! Bara en vecka senare då, haha. Så jag bloggar ett nytt inlägg med lite fina bilder från min stora dag! Det kommer nog fler senare när jag får från alla andra :)

Älskling..

Igår på kvällen blev jag så trött på min älskling och var väldans otrevlig. (Men han förtjänade det, faktiskt) Så han fick åka till gula villan själv för att köpa godis! Jag var inte ens sugen och jag ville verkligen inte åka med. Hur som helst, jag satt uppe vid datorn och höll på så får jag ett sms där det står massa gulligt. Och när han kommer hem igen springer han upp till mig o kastar sig runt min hals och sen säger han "jag köpte något till dig iaf". Då hade han köpt mitt favvogodis, haha :D Sen ville han inte vara utan mig något mer den kvällen. Snacka om sötnosig ♥

Imorse vaknade jag såklart när han gick upp. Blev lite pussar sen somnade jag om snabbt. Jag vaknade sen vid halv tio igen och då fick jag verkligen ångest! Men det löste sig eftersom älskling ringde nån minut senare o sa att han slutat o var på väg hem:) Då kunde jag få skjuss hem med alla grejer jag fått hit och även hälsa på avdelningen på dagis som jag ska jobba på f o m Måndag! (Min älskling är bäst, som sagt!) Det verkade jättebra där och jag fick även tiderna, schysst! Det bästa är att jag kan gå fram och tillbaka och att jag får vara ute hela dagar om jag så vill, jag kommer stortrivas med barnen, 1-4 åringar:)

Efter mitt besök på mumin och älsklings besök hos mami medans, åkte vi hem till mig för att lämna och hämta packning åt mig. Hihi. Passade även på att ta med cheesecaken hem till älskling. Vi stannade sen på ica för att köpa hamburgare som vi grillade till lunch:) Supergott! Att dessutom älskling gjorde allt var ännu bättre, hiihi.
Nu ligger han på soffan o vilar lite och jag satte mig här istället. Blir nog en prommis för glass sen eller något liknande! Sen har han träning också och då väntar jag med Micke & Tilda sen åker vi till landet direkt när älskling kommit hem o duschat och allt:)

Imorgon kommer Sarah. Då blir det till att vara barnflicka igen då. Suck!! Men pengarna är verkligen välbehövda så jag gör det för dess skull. Och hon är ändå på dagis på torsdag så jag kan göra precis vad jag vill. Då ska jag hjälpa till med allt inför älsklings student :) Så mycket jag kan dvs eftersom jag är barnvakt. Sen när jag lämnat Sarah på fredag ska jag hem o fixa mig för att sen bli hämtad av Marie & Hasse och åka till älsklings utspring ! Sen blir det krogen på kvällen såklart, ohyes. Med Tomi & Tilda också, hur kul som helst!

Nej ner till världens bästa pojkvän nu då . C i a o o

No more school.

Och det känns fortfarande inte på riktigt, haha. Tror faktiskt inte jag kommer ha förstått riktigt ordentligt förrän i höst, då skolan ska börja igen men den inte gör det för min del. Härligt är det iaf, no more school.
Mina två förra inlägg blev lite röriga kanske men det var för jag inte haft tid o skriva på så länge och jag som alltid ska skriva allt i minsta detalj. Haha. Har så mycket på en och samma gång helt enkelt.

Igår gjorde inte jag o älskling särskilt mycket.. Vi var med Tilda en del eftersom Marie & Hasse fortfarande var barnvakt. Det blev en prommis till ica, vilket inte hänt sen älskling tog körkort :p Men vi gjorde det för Tildas skull så hon kunde somna :) Sen vart det massa parklek också och hujedamej vilket humör lillsnorpan har! :O ;)
När Micke & Camilla kom hem så åkte jag med direkt till dem eftersom jag skulle sova där. Vi gjorde inte alls mycket tills älskling kom vid halvtio, då blev det ägg o lite annat kvällsmål. Vid elva sa vi god natt o la oss på madrassen för att sova.

Imorse vaknade vi halv sju, tack vare Tildisen såklart. Haha. Hon storgrät verkligen för att Camilla gått;) Och Micke orka knappt röra på sig så vi la oss bredvid i sängen och satte på teven då lugna hon iaf ner sig lite grann. Sen gick även M och sen också älskling. Då åt jag och T frukost och sen blev det blöjbyte och påklädning:) Vi hann inte mer än ut från porten förrän älskling ringde o sa att han inte hade några lektioner så vi möttes perfekt tajmat i centrum så vi kunde åka in direkt till stan.

I stan blev det först ett besök till mc donalds så Tilda kunde få lunch innan hon somnade för att sen möta Camilla och äta med henne. Tilda fick ny blöja efter maten och på vägen från donken somna hon lugnt i vagnen så Camilla fick inte träffa henne, haha. Vi mötte även upp Gittan för att sen gå till kungsan och äta lunch:) Det blev thailändsk, supergott men lite för starkt för min smak :p Tilda sov hela tiden och vaknade precis utanför grönan, när vi gått av färjan. Hon sov hela 1 timme och 40 minuter.
Det blev en långispromenad runt djurgårn i det otroligt varma vädret när hon vaknat, hur mysigt som helst. Vi stannade vid vattnet och köpte glass som vi åt i skuggan, haha. Sen när vi gått runt en lång vända tog vi färjan tillbaka eftersom T sov på vägen dit:)

Vi åkte raka vägen hem till bremora sen. Älskling hade bilen i tumba så han åkte och handlade fika så möttes vi på parkeringen hemma. Då var Tilda jätteledsen, nästan panikslagen.. Hon var för varm så hon visste inte vad hon skulle göra utan bara skrek o skulle vara i min famn. Efter lite nedsvalkning blev hon lika glad som vanligt igen så då gick vi ut till parken och fikade:) I skuggan! Hon smakade på sand så när vi kom hem igen fick hon duscha och sen skulle hon mysa. När C&M kom hem åkte jag o älskling nästan direkt eftersom vi skulle hem till kassmyra och äta med Marie. Kyckling-grönsallad för min del:) Yummie.

Nu blir det bara tevechill antar jag, tråkigt men sant. Imorgon ska jag hälsa på min avdelning som jag ska jobba på i 3 veckor och sen på kvällen åker vi med C&M till landet.  B Y E E

Första helg som Vuxen ;)

Fredagen kändes ju inte som en vanlig dag med tanke på dagen innan ( LÄS MITT INLÄGG FÖRE DET HÄR).. Jag mådde väl inte världsbäst men inte dåligt heller? Hur som helst så blev det en segisdag. Gick mest o tänkte på gårdagen, vad som igentligen inträffat. Det känns fortfarande inte på riktigt!

Efter en skön dusch och en prommis med Aicha (som jag o älskling skulle vara hundvakt åt hela dagen) blev jag snäppet piggare. Så vi åkte över till älskling så jag kunde tacka lite för presenter och så.. Fick en jättefin klocka av svärisarna + M&Tilda och en tuggummiaoutomat, hihi. Det var en ironigrej som M kommer få tillbaka för :D Jag somnade till på soffan och sov i två timmar, haha. Stackars älskling. Sen åkte vi hem till mig igen för att gå ut med Aicha igen, mkt promenader blev det men är man hundvakt så är man! Sen blev det middag med Gittan, Janne, Fia, Malin, Marie, Hasse och Tilda:) M&H var barnvakt åt Tilda och G&J till Fia & Malin. Haha.

Jag o älskling avslutade kvällen med en film o lite godis ute hos mig med vår bebisvovve A. Men först Talang 2007! Tråkigt att inte baby bang fick vinna men vad ska man göra.. Han ägde iaf hela talang och är en vinnare för det, höhö. Sen somnade jag till precis i början av filmen och vaknade inte förrän nio igår morse, Lördag. 12 timmars sömn för mig. Haha. Vaddå tar igen mig?

När vi vakna igår blev det bara säga hejdå till syrran & Aicha för att sen åka hem till älskling och vidare mot landet, Mickes land. M & H var barnvakt för att de var ute på landet o jobbade så vi åkte o hälsade på där över dagen:) Satt ute hela dagen o njöt av vädret o busade med lillsnorpan! Vid tre åkte vi hemåt igen. Då gick Marie, Tilda o jag en prommis till ica för att handla lite middag. Sen blev det grillning och därefter parklek med T.

Sen sa jag o älskling tack o hejdå för att möta Tomi, Tilda, Emmi & Markus på gulan:) Köpte lite godis o läsk och åkte sen hem till mig för att spela monopol och jeopardy:D En helkulkväll blev det som avslutades med ett varmt bad för min del, älskling passade upp på mig så jag kunde njuta ännu mer. Sen gick vi ut till mig o jag somna lika snabbt igen. Nu får jag skärpa mig. Haha.

Nu är jag vaken och idag vet jag inte vad som ska hittas på? Senare när älskling har träning ska jag hem till C&M för att sova där. Vi ska vara barnvakt till Tilda imorgon, åka till skansen förmodligen:) Men älskling har skola först nån timme så jag får sova där själv så möts vi sen när han slutar. Det blir helmysigt i detta väder.

Bilder från studenten kommer :D

31 maj 2007

Den stora dagen, jag tog studenten!!

Min dag började redan fem på morgonen då jag vaknade helt klarvaken, funny. Som någon annan skulle säga "precis som ett litet barn på julafton" haha javisst! Jag var helt enkelt väldigt spänd och nyfiken på min dag. Nervös och väldigt förväntansfull.. Allt på samma gång.

Sandra kom tjugo i åtta för att fixa mitt hår som hon lagt spolar i kvällen innan, det var det värsta jag varit med om! De gjorde så ont att sova med. Som mamma sa, vill man vara fin får man lida pin.. Håret blev iaf superfint, stora härliga lockar:D Sen sminkade hon även mig och jag vart helt klart precis i tid.

Kl 9 kom Pablo och sen kom nästan resten av klassen på samma gång. Champagnefrukosten vart verkligen supermysig. Sorglig också såklart. Det gjorde lite ont att skriva i varandras mössor.. Man förstod då att slutet verkligen var där nu. En sjuk känsla, 3 år tillsammans skulle nu sluta :/

I skolan var alla jättefina, lunchen var väl inte världens bästa men gick ner ;) Sällskapet var det bästa iaf! Vi 3or röjde som fan för alla var vi lika glada. Direkt efter lunchen var det dags för mentorsträff med betydsutdelning och både Dan & Silvia höll då tal för oss :( Då kom tårarna, usch var sorgligt. Vi fick även jättefina tårtor, diplom och en gul ros. En jättemysig sista stund tillsammans.

Sen gick vi till aulan där det bjöds på show, haha. Det var inte alls så kul eftersom man bara ville springa ut! Showens höjdpunkt var nationalsången och lärarnas imitation av ukrainas bidrag, HAHA! Sen var klockan två och alla sprang ut!

Det var det nog det bästa på hela dagen, helt proppat med folk som väntat där ute på oss! I mitt fall var det nästan alla som skulle komma på min mottagning så mamma & syster fick hänga av mig mer än hälften av grejerna innan jag kunde gå på flaket. Haha. Det var sååå kul! Bästa var såklart älskling.

Flaket var inte min höjdpunkt precis, hade inte alls tur med det. Men vi gjorde det bästa av situationen sen blev det cab hem till Cämi där älskling plockade upp mig. Då var jag en och en halvtimme försenad (det säger väl det om mitt flak..) Men jag hade så roligt jag kunde som sagt!
När vi närmade oss huset tutade älskling så mkt det bara gick så alla sprang ut och hurrade för mig när jag klev ur bilen:) Sen var det full gång.. Alla gäster, mat, paketöppning och champagnedricka. Jag fick i mig 3 champagneflaskor under min dag, haha! SÅ gott!

Jag fick, förutom alla blommor o gosedjur runt halsen, ooootroligt fina presenter:) Fick ett silverhalsband (älskling), 10 körlektioner (mami & papi), 1000 kr på åhlens (bror & S), presentkort på duka, klocka, escadaparfym och massa andra smycken, silver och från snö! :) Sen fick jag även ett soffbord till mitt framtida vardagsrum, en skål, silverbestick.. Jag är TOTALNÖJD!

Det var jättekul hela tiden hemma med full gång som jag skrev, papi & Matte spelade även drömmen om elin :) Då grät jag nästan igen.. Vid kvart i nio fick jag springa ut till mig för att byta om till mina jeans istället. Sen rörde vi oss mot bussen för att åka in på slutskivan! Älskling, jag o Sandra. Vi mötte även Cämi & Linn på tåget. Slutskivan var bra! Jag hade askul hela kvällen och mådde toppen:) Min älskling var bäst hela kvällen och tog riktigt bra hand om mig, hihi. Sen att det var tumbas skiva märktes, hello swedish people, haha:D Vi var hemma vid fyra då somnade jag  b u m s !

FÖR ATT DRA EN SLUTSATS AV DETTA; att ta studenten är det bästa man kan göra :D