Finally

En fredag med tända ljus, film, godis, läsk och mys tillsammans med min underbara A:) Jag är nöjd med min kväll. Snart ska vi förflytta oss till sängen och sova - det blir grymt bra. Precis vad jag behöver.

I onsdags efter jobbet var jag och shoppade med Johanni i skärholmen:) Jag köpte två vanliga linnen, smycken, ett långt linne, en tunika och ett par baggyjeans. Jag är GRYMT NÖJD. Dessutom köpte jag en snygg t-shirt åt A innan vi åkte till skäris från DaNaTo i tumba.

Igår efter jobbet mötte jag Johanni igen så käkade vi middag tillsammans på bistron:) Efter det gick vi runt lite i centrum, jag shoppade sminkborttagning och två par trosor. Sen var det dags för mig att gå till tåget för att åka in till stan och möta bror. Jag promenerade bort till stureplan och efter en stund kom han äntligen, då kila vi tillbaka till hötorget och tog tunnelbanan till globen:) Musikalen var hur bra som helst! Jag är så nöjd! Skulle lätt kunna se den igen flera ggr om. Sjukt bra. Bror tyckte också om den och han var jättenöjd med kvällen (och presenten) <3

A hämtade oss tack och lov, den var inte slut förrän tio över tio.. Vi körde hem bror till hägersten sen åkte vi hem till A för att sova. Tror klockan blev tolv innan vi hann somna! Tungt för stackars älskling imorse att gå upp, själv fick jag sova två timmar längre men kände mig döötrött när klockan ringde. 

Alla barnen var glada idag på vår inskolning tack och lov, nästa vecka är det ordinarie schema som gäller så det blir långa dagar då! Sen gick dem sista barnen hem kvart över fem redan så det blev en tidig stägning:D brabra.

Nej nu ska jag kolla upp vilken tid bussen går imorgon bitti så jag hinner i tid till Daniella:) Måste ta ut pengar innan också, till kvällen med. Johanni sa att hon kunde åka med mig till nageltiden men jag räknar inte med det eftersom hon är ute ikväll :P

nattinatti

Skånehelg med dop

I lördags morse åkte vi ner till skåne:) Vi stannade redan efter två timmar och käkade lunch fasst klockan bara var tio, haha. Det var smarrigt iaf så köpte vi lite annan färdkost när vi ändå stannat. Sen blev det ett till stopp efter en timme ungefär då papi inte orkade köra mer så A fick ta över. Då blev det raka vägen hem till syster:)

När vi kom fram blev det massa gos med Milton <3 Han är så otroligt fin, kan tjata om honom hur mycket som helst.. Sen var det dags för middag och så köpte jag o älskling lite gottis till kvällen då vi kollade på Ps I love you med bror & Somayeh:) Efter den filmen ville dem kolla på National Treasure men jag var inte så sugen så jag gick upp och gjorde ordning våran säng sen när jag kom ner la jag mig hos älskling och kolla lite iaf.

På söndagen när vi vakna tog jag Mille direkt:) Vi busa och gosa massvis innan han skulle gå med mormor till farmor, haha. Sen var det bara förbereda sig inför dopet som skulle vara 13.00. Smart som jag är tog jag slut på kamerabatteriet lagom på förmiddagen så jag hann knappt ladda det innan själva dopet, men det räckte för att fota allt iaf:)

Efter själva ceremonin så blev det smörgåstårta och dricka innan vi sa hejdå till alla och åkte hemåt med bror & Somayeh och Pärlan såklart. Vi stannade tre gånger, en gång för att äta på Max:) Sjukt gott. Sen släppte dem av oss hos A och då gick dem med in för att kolla på lägenheten:) 

Efter vi lämnat packningen åkte vi hem till mig för att sova. Jag hann att städa lite medans A kolla Jönssonligan. 

Alla bilder kommer:) Ska bara ta tag i grejen att föra över dem och så.. 

Middag med Johanni :)

Igår när vi äntligen fick gå hem vid sex så skyndade jag hem och packa ihop mina saker så kom A och hämta upp mig så åkte vi till honom. När vi kom dit la jag mig på soffan och börja störttjura :P Det var sååå skönt, haha. Men som alltid när jag grinat blir jag supertrött och seg så jag la mig i sängen och somna!! Klockan var inte ens halv nio :O Kan iaf säga att jag kände mig något utvilad imorse och det var inte lite skönt med tanke på hur dagarna är.

När jag kom till jobbet kvart över sju så hade jag redan 8 barn :/ Aldrig hänt förut, och nästa vecka blir det dubbelt för då har (ska) våra småttingar börjat sina ordinare scheman och dem flesta börjar runt 7 på morgonen. Iaf sen vid niotiden kom våra sötnosar och idag var det lite kaosigt, två barn skrek konstant och det lät sjuuukt högt. Lunchen blev en riktig helveteslunch men vilan gick jättebra:)

På eftermiddagen idag fick vi sitta och prata/planera lite.. Vi fick göra om våra ansvarsgrupper för inskolningen också nu mitt i allt bara för att det ska bli jämt för varje, med barn som gråter mycket och så. Men jag fick ha kvar min sötnos iaf:)

Nu sitter jag hemma hos mig på mitt golv med datorn i knät. Jag väntar på att Johanni ska ringa så ska vi äta middag tillsammans i centrum:) Sen ska jag på föreläsningen i hallunda och när den är slut hämtar A mig så åker vi hem till mig och sover. Innan dess ska jag hinna med att duscha också och imorgon öppnar jag så då blir det upp tidigt.

Tar det sen

Skriver om helgen senare.. Den var underbar såklart. Milton är världens finaste <3 

Veckans planer;

idag - hem till älskling o myspysa.

tisdag - föreläsning 18-21 i hallunda

onsdag - visning :)

torsdag - Mamma Mia musikalen med bror.

fredag -

lördag - fixa naglarna & kräftskiva


Nu är min rast slut så nu ska jag ta och skriva om dagens inskolningar som gick över förväntan:) Är väldigt imponerad av alla småttingar, dem är helt underbara, fasst dem kan skrika. hihi. Det blir en grymt bra grupp.

Snart

Jag bryter ihop.
Jag orkar inte.
Jag vill inte.

Game over please.

Imorgon är en annan dag..

Idag var det kaos. Alla barnen skrek från nio till halv elva. Det tog på krafterna vill jag lova. Stackars barnen! Dem åt iaf lunch, nästan alla. Och när dem gick 11.30 kunde vi andas ut iaf, och varva ner. Rasten var den skönaste nånsin.
 
Hem från jobbet och stressa som fan. Packade så gott jag kunde och sprang sen upp till porten med bagen, datorn, kameran, stativet, handväskan och Miltons påse - TUNGT. Hoppa in i bilen med allt så åkte vi till Camilla, Micke, Tilda och bebisen. Jag tog lite kort på sötkorven T och A tog kameran och fotade allt möjligt. Han tyckte han var grym ;P

Sen åkte vi hem till honom och han gjorde middag. Sen dess har jag bara suttit i soffan.. A kollade lite klipp på youtube så jag småkikade jag med, men jag orkar knappt ens anstränga mig alls.

Imorgon ska vi upp runt sjutiden. Mami & papi + farfar hämtar oss strax innan 8 imorgon. Då bär det av ner till skåne. Konstigt nog ser jag knappt fram emot det alls?! Kanske för att vi bara hinner komma dit och åka hem typ, dopet är 13.00 på söndag sen åker vi väl vid tre-fyratiden. Jag vill hinna vara med Milton mer.

Nåja, nu ska jag lägga mig i sängen och koppla av ännu mer. trevlig helg!

On work

Ja nu är klockan snart tre och då slutar jag:) Öppnade imorse och sen fick föräldrarna gå ifrån idag på inskolningen så vi hade 12 små ettåringar som skrek i kör, så mitt huvud är typ på gränsen till att sprängas fortfarande.. 

Idag blir det hem, måtta badrummet (se ifall jag kan köpa t&t's badkar:D), laga middag (köttbullar, kokt potatis, brunsås) och sen äta den när älskling kommer. Efter det blir det en snabbis förbi godisplacet och inhandla något litet gott kanske, sen upp till segersjö (Olle&Johanna) för att kolla TUSENBRÖDER:) Hoppas vi hinner med två avsnitt men tror nästan bara det blir ett..

Sen efter det ska jag o älskling hem till honom och sova. Jag ska även hinna med ett bad:D Tror även att kameran ska få följa med så jag kan leka med den;) Blir hem till även honom direkt efter jobbet imorgon då Hasse & Marie ska komma på middag:) Men ska iaf försöka hinna fota hans fina lägenhet och visa upp!

På lördag morgon åker vi ner till skåne med mams, paps och farfar. Milton ska döpas på söndag:) På söndag eftermiddag går bilen hemåt igen, men då åker vi med bror & Somayeh istället så det går lite snabbare, haha.

Nej nu ska jag kila hemåt, ciiiaoo

Två år och sex månader

Igår var det den 18 och det var med andra ord min och Andreas två och ett halvt års dag:)

På jobbet fick vi tio nya småpluttar som var sjukt söta och mysiga. Allting kändes jättebra med dem och även idag gick det grymt bra för dem. Ena killens pappa kila till och med iväg en stund redan idag:)

Anyway så efter jobbet så åkte jag, mams och paps till kungens kurva. Där blev jag ägare till en systemkamera:) Det blev canon eos450D plus väska, stativ och 8gb minneskort:D wiiiiieeee. Ska försöka hitta blixten jag vill ha nu bara så är jag helnöjd. Senare småsmåningom blir det även ett objektiv. Mams & paps betalar iaf blixten åt mig:D

När vi stog i kassan ringde min älskling o sa att han var utanför så jag sprang ut till honom och åkte med honom till elgiganten:D Sen skulle vi åka till clasohlssons men dem hade stängt så då sa vi hejdå till mams&paps och åkte hemåt. Hem till mig och åt lite middag sen kolla vi teve innan det var dags o sova<3

Nu ligger jag i sängen med världens huvudvärk:( Bajsdåligt. A kommer snart då ska vi äta lite mat innan vi ska åka och storhandla mat. Det behövs kan jag ju säga, speciellt hos honom. Sen får jag se om det blir så att jag åker med och sover hos honom eller inte, är rätt sugen på att leka med kameran;)

Helgen som gick..

Lördagen fick vi ta tillvara på efter omständigheterna, A var inte sådär jättepigg och glad så han stannade hemma medans jag åkte iväg och firade min bror. Han blev jätteglad över sin biljett till musikalen Mamma mia:) Halv fyra hämtade älskling upp mig så åkte vi en sväng förbi hornbach. Efter det köpte vi en massa godsaker på maxi innan vi åkte hem till tullinge, där stannade vi till och köpte med oss middag också som för min del blev hamburgertallrik och för A kebab. Sen svulla vi hela kvällen framför ett par lånade filmer från min bror:) helmys.

I söndags skulle jag på kalas så när jag gjort mig ordning rörde jag mig hemåt. Mötte Melissa & Miranda i centrum så käkade vi lunch innan vi rörde oss upp mot kalaset. Det var 16 skitungar som sprang omkring där, jag fick rycka in och serva dem med saft, kakor, bullar och tårta;P Sen fikade jag lite själv innan Max skulle öppna alla paket. Mitt garage var en riktig höjdare:) Satt o byggde ihop det i typ en timme medans alla satt o tjata om det skulle bli klart någon gång..

Sen hämta A mig så åkte vi till Olle & Johanna:) Där blev det hemmagjorda hamburgare med bröd till middag, mumma. Sen svulla vi godis till två avsnitt av Tusenbröder - grym kväll med andra ord. Nu ska vi börja säsong två:)

Efter det vart det hem till mig o sova som gällde.

Fredag - misshandel

Efter jobbet gick jag en runda i centrum för att bl a handla lite dricka till kvällen.. Det blev också middag, en kofta och en födelsedagspresent till Max som fyller år idag:) Sen blev det hemgång för dusch, fix och middagslagning. Precis lagom tills det var klart kom  min älskling & Tomi så vi kunde sätta oss och avnjuta tacosen:)

Vid åtta kom Johanna o hämta upp oss så blev det hem till henne & Olle för att ha lite partaj. Vi blev till slut några stycken och det var riktigt trevligt. Sen var deg dags att röra på oss ner till tbs sreax innan tolv. Där inne hade jag precis som varje gång hur kul som helst:) Tills jag efter en bra stunds försök att få tag i min pojkvän äntligen får ett samtal från honom..

- hej älskling, jag är vid ambulansen så kan inte prata just nu men jag ringer upp strax igen.
Jag skrek och sprang. På vägen mötte jag Olle & Johanna som var på väg hem från så jag skrek åt dem att följa med mig så dem sprang med. När vi väl kom ner till centrum/bussarna så ser jag att A står bredvid ambulansen, tack och lov.

Han berättar lugnt och sansat om hur han och kompisen blivit misshandlade. A har blåmärken och sår i ansiktet och sparkmärken bakom öron, under haka och på bröstet. Han vill inte visa att han har ont men det ser vi. Strax därefter kommer polisen och ambulansen åker iväg med kompisen som svimmat av under tiden han blivit slagen.. A får berätta historien om och om igen, fyra fega invandrare sprang efter honom, fällde honom och sparka på honom när han låg ner!! FYFAN. Så man ska inte ens kunna vara trygg när man väntar på bussen?! SKITSVERIGE.

Vi fick skjutts hem av polisen och jag har bara tänkt på hur kvällen kunde slutat om jag bara sagt till A från första början att inte följa med till bussen.. Hade kompisen varit tusen ggr svårare skadad då eller hade det inte hänt alls? Och när han sen sa att dem var runt 15 stycken mot han och kompisen blir man ju ännu argare, fega idiotjävlar.

Aja turligt nog fick varken A eller kompisen allvarligare skador och pilsen kanske förhoppningsvis kan ta fast någon av dessa idioter.. Dem fick ju iaf in en del bra tips.

Vila i frid .

Okej, att jobba igen tar på krafterna. ENORMT. Vi har verkligen fullt upp, vi är sju pedagoger som precis träffats iprincip och ska lära känna varandra, lära sig förstå varandra och bla bla bla. Det är inte det lättaste vill jag lova. Inte nog med det så har vi (eller jag) haft fullt upp med att ringa runt alla dem nya barnen, fixa allt på avdelningen, och sen massa möten hit och dit. Och på det så fick vi tillgång till vår andra avdelning idag så att Elisabeth, Elin och Sara kunde börja göra ordning där - skönt tänkte jag. Tills dem två sistnämnda kommer in och är skitirreterade på den förstnämnde..

Haha. Jävla kaos rent ut sagt. Och efter en lång disskusion ledd av mig ;P så var det dags för ännu ett möte, alla sju tillsammans med vår käre chef & och pedagogista. Det var också en jävla massa info som skulle tas in. Jag tror vi alla känner likadant - för mycket händer just nu men det kommer bara bli grymt bra:)

Vad som hänt och skett på privatlivsfronten under dem här dagarna orkar jag inte skriva om egentligen, men jag kan väl säga lite kortfattat att jag i tisdags spenderade hela kvällen hos svärmor, först middag med A och även H såklart. Sen åkte dem och det var dags för sminkparty. Därefter hem till älskling o sova.

Igår så var mami hos veterinären och avlivade vår älskade Flisan <3 :( Synd att det blev så men hon har det säkerligen mycket bättre nu och kan pusta ut istället för att skrika nätterna igenom.... Efter det kom både mams & paps hem till A så fixade papi lite elgrejer sen åkte vi allihop till donken och käka tillsammans.

Idag följde mami med mig hem efter jobbet. Hon hämtade även ett paket hon beställt. Hon hade beställt en del åt mig:) Sen storstädade hon mitt badrum, skura ordentligt och så. A kom och vi skulle äta, det blev kinamat för min del och pizza för hans, efter maten diska mami allt sen ville hon åka hemåt. Hon är bäst min mami <3 BÄST.

Jag o A körde hem henne sen åkte vi och hyrde film.Men nu ska jag faktiskt gå och ta bort mitt smink och lägga tillbaka filmen. The signal hette den, jag valde faktiskt och A är skitmissnöjd. HAHA. Äsch jag tycker iaf att den var helt okej och mycket bättre än dem han väljer. Sådeså.

nattinatti

Grymt!

Idag var första arbetsdagen efter tre veckors semester. Jag hade ju längtat lite faktiskt, haha. Men det var mest för att det skulle bli första dagen att arbeta med fyra nya kollegor. Det var riktigt roligt faktiskt och jag har hållit igång hela dagen! Ringde runt alla dem nya barnen som ska börja, detv är 8 st 07:or och 2 st 06:or :) Jag kommer att  vara på småbarnssidan och ta hand om alla dessa nya småttingar. Det ska bli sjukt roligt. Dock så är den enda från min gamla avdelning som blir kvar Miranda. Meeen vi ska inte vara två avdelningar utan vi ska arbeta ihop mestadels och barnen ska kunna gå fram och tillbaka mellan avdelningarna så jag kommer ju att vara med alla barnen iaf:) Förutom vid lunch och mellis och ibland från frukost till mellis.. Jag är verkligen positiv till all förändring! 

Sen har jag flyttat om alla hyllorna där barnen hänger av sig, så dem nya små ska få hänga närmast avdelningen och dem större och "gamla" barnen får hänga längre bort och en del på grannavdelningens hyllor. Det blir bäst. Passade även på att ta ner "postlådorna" och gjorde nya som jag hängde upp, sen skrev jag ut mumintroll som jag satte upp ovanför varje barns "postlåda":) (Avdelningen heter Mumindalen, men förmodligen måste vi byta namn nu iaf, suck.)

Jag trivs redan med kollegorna och alla förändringar vi gjort idag och måste fortsätta med imorgon, fram tills måndag då alla inskolningar börjar, känns bara så positiva :D Nördigt men just nu så älskar jag jobbet. MOAHA. Lite halvkul att bli presenterad framför alla idag på APT mötet också som den äldsta (arbetat längst på avdelningen) och ansvarige på Mumin, fast jag är yngst;)

Nu har jag precis packat ihop lite skit. A hämtar mig om en stund så ska vi hem till honom, där ska jag ta ett bad innan det blir mys i sängen framför teven och sen sovtajm <3

Middag idag?

Jag har inte gjort mycket idag. Är sjukt seg, efter gårdagen probably. Hur som helst så pratade jag nyss med min pojkvän och dem hade inte så mycket kvar på altanen nu så han trodde han skulle vara här om en timme typ. Då är meningen att jag åtminstone ska ha börjat med middagen tills dess. Problemet är bara att jag inte har en aning om vad?

Spagetti o köttfärssås var länge sen men jag har ingen lust med det idag. Jag är lite sugen på köttbullar, haha. Men jag vet inte riktigt om jag vill ha makaroner eller potatis till? Stora problem här.. Men egentligen är jag inte sugen på någon mat alls tror jag. Åååhh vad jobbigt det blev nu då.

Efter maten ska vi iaf lämna tillbaka filmerna och sen besöka C&M och T, och lilla bebisen såklart:) Kanske blir så att vi äter med dem? haha. Nej men något snabbt och gott får det bli iaf. Och sugen lär jag väl vara när vi väl ska äta..

Ikväll har jag även tvättstugan, 19-22. Får se om vi är hemma eller inte. Om vi ens ska sova här. Annars MÅSTE jag iaf tvätta imorgon om det finns någon ledig tid, om inte så får jag hoppas att det finns i tullinge så får A köra dit all tvätt. Kan inte skjuta upp skiten längre nu.

Glöm inte pixboxen :)
el1ns.pixbox.se


Slut på semestern för i år..

Jaha, imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen och nu blir det helt annat. Varken Veronica eller Jörgen kommer att finnas där och jag vet att det kommer att kännas sjukt, tomt på något vis. Det blev lixom så nära mellan oss, vi skrattade och skämtade om helkonstiga saker som man inte gör när man är pedagog på en förskola och har barnen där bredvid.. Haha. FAN. Jag får nog bomba dem med sms och sånt istället om det blir alltför jobbigt!

Gårdagen bjöd på en tripp till maxi med Johanni <3 Jag skulle bara vara sällskap när hon handladed åt sin mor men jag handlade mest:P haha. Fast det var bara sånt billigt, tre tvättmedelskartonger för 95 kr, sköljmedel för 10 kr och sen fyra läsk. Sen kom jag på att hårsprayen var slut och att älsklings hårgele också var rätt tom så det köptes också.

Iaf så körde J hem mig till A sen och han fick en liten present av mig till sin altan som han bygger just nu:D Ett stort blockljus som ska stå där. Han vart jätteglad faktiskt. Sen åkte han o jag iväg till Hornbach ganska direkt. Dit kom även Olle & Johanna så vi pratades vid en stund innan jag & A åkte hemåt.

Johanna kom vid halv sex då åt vi middag som blev kycklingfile, kroketter o tzatsiki :D MUMS. Sen körde vi min älskling till Orre och efter det åkte vi hem o fixa oss. Linda hann komma innan vi var färdiga men vi korkade upp:) Vid niotiden tog vi en taxi till Orres house och då var där en del folk, himlans trevlig vart det även om det typ bara blev soffsitt med massa prat:) Sen mådde min älskling inte speciellt bra så Lopez körde honom hem till mig så han kunde sova och jag stannade med J&L. Vi tog sen en taxi till tbs med Olle, Malmen & Olles kusin:)

Tbs var lika kul alltid tycker jag, hihi. Dansade gärnet tills klockan rullade o då hämtade jag min väska och upptäckte att min älskling inte alls låg o sov hos mig utan Olle hade gått dit, så när jag kom hem satt dem och snackade. Sötisar. Jag joinade pratet tills Olle skulle röra sig då la sig min älsk och sov så kom Johanna strax därefter, vi käkade vitlöksbröd och pratade om kvällen sen la vi oss o sov:)

Tiddas lilleblol

Vi gick runt med M&H och T i centrum en stund, sen ville älskling hem o sova lite så han tog min nyckel och gick. Vi andra gick in på kappahl och där inhandlades en hel del kläder åt den lille bebisen. Hihi. Tilda köpte en stor nalle också åt sin lillebror "måtte köpa nallen lilleblol" sa hon när vi gick i centrum, så gick hon rakt fram till den hon ville köpa och sa att den här ska han få:)

Sen gick jag o Marie in på ica och handlade massa middagsgrejer och så blev det en sväng förbi spaaks för att köpa med lite fika hem till dem. Jag sprang först hem och hämtade presenten åt bebisen och lite annat sen hoppa jag in i bilen och åkte med hem till svärpäronen.

Vid fyra ringde jag o väckte A så kom han upp direkt. Vi packade in oss och T i bilen så körde vi hem till honom och hämtade väskan med lite kläder som min syster plockat ihop till C&M, om dem fick en kille vilket dem fick;) Sen åkte vi tillbaka till M&H och då hade dem fixat middagen så vi satte oss o åt kött, kroketter, bea och sallad. MUUMMAA.

När vi ätit klart sa Tilda direkt "måtte åka lilleblol nu, ge keten!" Så vi plockade snabbt ihop sakerna och sa hejdå till M&H så åkte vi hem till bremora. Lillebror var ju helt sjukt söt, och liten:) Tilda höll honom så sjöng hon lillekatt och pussa honom om och om igen o sa "älkar dig lilleblol" då gick pappaMicke därifrån för tårarna börja komma fram;) Helt sjukt sött var det..

När vi gosat en bra stund med den lille knodden sa vi hejdå och begav oss mot bilen. Stannade på gulan och hyrde film, såg precis klart den ena som älskling valde. Okej men inte så värst bra:P Jag valde en film också så funderar på att sätta på den nu faktiskt. Sen blir det sängen och sova..

Två fem tre

Nyss ringde det på min dörr, jag blev lite småchockad för den brukar ju inte ringa otippat lixom.. Öppnade iaf dörren och där stog min älskling :D Han gick tidigare idag för det fanns inte så mycket att göra tydligen. Mys. Vi ska snart till centrum för att möta Marie, Hasse & Tilda. Sen åker nog vi två en sväng till C&M för att hälsa på bebisen:) Om dem orkar.

Efter det blir det middag med M&H och kanske även T om hon ska sova där inatt. Det ska bli trevligt.




JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN MEST MIN PRINS <3
Två år, Fem månader och Tre veckor idag :)


080808

Imorse 02.30 blev min älskling morbror för andra gången, åt en liten pojke:)
GRATTIS Camilla & Micke!


När jag vaknade idag hoppa jag in i duschen sen kila jag till centrum. Där köpte jag present till bebisen:) Och såklart en liten present åt den stolta storasystern. Sen gick jag till megapart och köpte en billig mobil till min älskling eftersom den han lånat av mig hur länge som helst för att hans fina är paj hela tiden nu har pajat den med. Haha. Och han blir nog lite surprised när han kommer eftersom jag köpte en "lite bättre" än den jag sa till honom;) Men det är han iaf värd.

Om ett tag blir det nog en liten fika i centrum med Marie, Hasse & Tilda. M&H var förbi här för någon timme sen o frågade om jag ville följa med hem till C&M och kolla på bebisen och så men jag sa att jag väntar och åker med älskling istället:) Dem skulle iaf dit en stund sen skulle dem ta med sig T om hon ville och åka ner till centrum så då skulle dem ringa så jag kunde komma ner och förmodligen fika lite.

Nu ska jag in på pixbox och lägga upp skånebilderna :D
Glöm inte att kolla in där!!
el1ns.pixbox.se

Att spendera

Jag är nog världens sämsta människa på att hålla i pengar. Så fort jag får in något på kontot hittar jag tusen miljoner saker att göra av med dem på. Så idag vart det självklart så när vi gick ner till centrum.. Jag hittade en förklädsklänning i denim från lindex på rea för 49 kr som jag var tvungen att köpa, plus en svart lös t-shirt för 29 kr. Sen köpte jag även en lös t-shirt/blusaktig från h&m, den var dock inte på rea men var uuursöt och väldigt höstlig;) Och så blidde det nya strumpbyxor eftersom jag har en förmåga att ha sönder alla mina par första gången jag har dem på mig. Och så slutligen en mascara och nagelfil.

Ska även försöka hitta höst/vinterstövlar och några lite finare till party sådär på höst & vinterfronten. Det känns ju rätt mycket som att sommaren är gone nu, tyvärr. Det suger inte lite. Jag skulle älska att bo i något land där det är sommar året runt, så härligt att kunna sola & bada jämt och aldrig behöva tjocka jackor och skor.

Nu sitter vi här hos mig o kollar på jasmines äventyr, haha. Hoppas att mamma Mia kommer och hämtar sina barn innan tre så att papi sen kan plocka upp mig direkt och köra mig till tullinge, ska ha med mig en hel del i klädväg och så skulle jag vilja ha med mig all smutstvätt också så jag kan tvätta imorgon på dagen. Om det finns någon tid då.

Min älskling hittade min kamerasladd igår hos sig:) Men får se om jag hinner lägga in bilderna ikväll, beror på när vi kommer hem från Tomi&Tilda, annars blir det imorgon på min sista semesterdag i detta regniga sverige;)

Min bror <3

Den 16 augusti fyller min käre bror 25 år. Det är stort. Förhoppningsvis är det fint väder då så att jag o A kan åka ut till landet o vara med och fira honom lite grann, det vore ju såklart mysigt. Men iaf så har jag funderat och funderat på det här med present.. Han betyder och har alltid betytt så enormt mycket för mig, och nu när jag äntligen tjänar egna pengar och så vill jag lägga ut mer också. På något speciellt.

Eftersom han jobbar i stort sett hela tiden nu för att få igång allt såhär i början så ville jag att det skulle bli något han & jag skulle hitta på något bara vi två, och bio är ju inte speciellt klychigt? Inte att få i 25års present iaf :P Sen igår kom jag på att vi kunde gå på musikal. Så jag sökte på musikal på ticnet och fram kom Mamma Mia! 

Jag tyckte det lät jättespännande och kul men sen tänkte jag att det kanske var lite gay att få det som kille? Eller aa kanske inte lika roligt för en kille som tjej? Men A sa att han skulle tycka det var grymt att gå på den musikalen så jag slog till och köpte två biljetter till torsdagen den 28e augusti. Han ska alltså få sin biljett i ett kort i ett kuvert:) Ska försöka komma på något fint att skriva till..

Presenten är såklart från både mig och A men det blir jag & bror som går. Det sena datumet blev så att han förhoppningsvis kan boka om, och låta bli att boka in, möten om han nu har något den kvällen så att han kan gå (nu har han ju iofs inte mycket till val). Pricken över i:et hade vart om syster kunnat komma upp och gå med oss, det hade varit hur mysigt som helst. Men det kanske kan bli till julklapp?




Du är den bästa och du förtjänar det bästa.
Jag kommer alltid att se upp till dig och jag kommer alltid att minnas allt du gjort för mig.
Du finns djupt där inuti mig och just den platsen den kommer alltid att vara bara åt dig.
Tack för allt älskade, underbara bror. Jag älskar dig mer än ord räcker till <3

Inte som lovat

Det blev lite shopping åt småbarnen innan vi promenerade till donken för att äta. Efter det tog vi bussen mot Lekslottet! Där blev det inte lite röj, dem var helt galna. Haha. Efter en haltimme typ så tog vi dricka paus och sen röjde dem gärnet igen tills vi skulle fika. Efter fikat var det typ 40 minuter kvar på tiden och dem ville absolut fortsätta..

Tilda kom precis lagom tills vi tänkte börja röra oss därifrån. Men vi fick iaf pratas vid en del:) Sen tog vi en prommis från lekslottet till tumba c istället för bussen och det tog ca 45 minuter. Såå skönt. Moa somnade som en stock i vagnen och sov enda tills vi låste upp dörren här hemma hos mig.

Efter middagen satte vi på Tzatsiki morsan och polisen och sen Tzatsiki vänner för alltid, och den tog precis slut. Så nu har stränga Elin stängt av teven för att ingen av dem lyssnar och nu är det god natt tycker jag! Till och med Moa är vaken fortfarande, attans ungar;) Tur att jag inte är den som ger mig..

Tyvärr så kan jag inte roa mig med att bjussa på bilder, baaaajs, jag har lyckats förlägga kamerasladden någonstans?! Förhoppningsvis hittar min älskling den där hemma hos honom nu annars är det mycket illa. Slarvermee. Iaf så hittar han den så lägger jag upp bilderna imorgon, annars så?...

Fick även äntligen mina skattepengar idag :D Så nu är jag 7500 kr rikare. Haha, inte direkt eftersom jag ska lägga undan i princip allt till fickpengar till Teneriffe:) Det är något jag ser grymt mycket fram emot.


Ändrat

Igårkväll ringde Mia o frågade om inte jag kunde vara barnvakt idag till imorgon, jag sa självklart ja. Och dessutom kom jag på att Miranda är i grekland nu, haha. Iaf så kom Clara, Max & Moa kvart över nio imorse. Jag hade tänkt gå upp sju och tvätta och städa lägenheten medans tvätten var igång. Men jag orkade verkligem inte :P

Gick upp åtta istället och sorterade all tvätt och dammsög. Hann sen köra två maskiner iaf innan barnen kom och innan tvättstugan var bokad. Det hjälpte ändå lite. Nu ska vi strax kila ner till centrum och kolla lite kläder innan vi ska åka till Lekslottet:) Förmodligen är jag så snäll o köper donken innan vi åker dit också, till sötnosarna.

Imorgon när dem blivit hämtade ska jag hem till älskling. Sen blir det nog så att jag kilar över till Tomi & Tilda:) Var grymt länge sen vi umgicks nu.. Där blir det iaf middag när våra älsklingar kommit hem från sina jobb. hihi.

Nej nu ska vi kila, ciaaaoo

Kul semestervecka..

Igår kom älskling i ganska bra tid tills jag var klar med middagen, det blev kycklingfilé och äggnudlar:) Och för att citera min älskling "MMMMM fan vad gott, det här är nog det godaste du gjort" Riktigt bra vart det. Han ville till och med ha två matlådor tills idag, haha. Sötnos.

Efter maten tog vi bilen ner till tullinge c för att hyra film och köpa lite gottis. För en gångs skull gav jag mig och A fick välja filmen, vilket ni säkert förstår när ni får höra titeln: young people fucking. HAHAHA. Det var väl inte den sämsta vi sett men nästan, eller igentligen var den bara sjuk. Hela alltihop var stört.

När vi kollat klart på filmen så kom min papi dit så fixade han lite eluttag och sånt åt A. När han var klar satt han kvar o pratade massor och vid tio åkte han hemåt. Då tog vi lite kvällsmacka innan vi kröp ner till sängs:) Mys.

Idag har jag umgåtts med Tess & Filippa:) Det var mysigt och roligt. Vi pratade även om att åka en dagskryssning på torsdag eftersom det är sånt skitväder och jag har semester.. Ska fråga Melissa om jag får ta med Miranda:) Om jag nu hinner få mina skattepengar, annars blir det bara till o vara hemma för min del förmodligen. Får se.

Var hemma hos älsk igen kvart över tre så då började jag med middagen som idag blev korvstroganoff med ris:) Mumsigt. Sen när vi ätit packa vi ihop lite och åkte hem till mig. Nu ska vi precis kolla på Vi hade iallafall tur med vädret. Sen måste jag boka tvättstugan tills imorgon på dagen också, tänkte ta en städar/tvättardag när vädret ändå suger! 

Ska även lägga in alla bilder från Skåne imorgon:D

Skåne i mitt hjärta

Jag kan inte sluta tänka på hur underbar vecka vi hade. Skåne är bäst! Allting är perfekt där. Både jag o älskling fick ångest när vi väl närmade oss hemmet i fredags.. Men såklart var det sjukt skönt att få sova i sin egna säng igen!

Allting var iaf bäst med semesterveckan i skåne; syster & familj är ju bäst, vädret var toppen, Olle & Johanna kom, Milton växer så det knakar, Jakobs systrar kom på besök, Leona & Pierre bjöd på middag, vi åt gott, drack gott, gick långa promenader i ett lugnt Tyringe, vi badade & solade, min älskling behandlade mig som en riktig prinsessa, och det bästa av allt: Vi var med varandra och hade det bättre än nånsin! Jag älskar dig enormt Andreas. Tack för världens bästa vecka.

I lördags åkte vi till ikea och dit tog vi med oss Marie:) Sen kom C&M och T också så vi fikade där allihop. Sen åkte vi hemåt o jag fixade järnet med min lägenhet. Vid åtta åkte vi och hämtade Emelie & Johanna så korkade vi upp vinflarrorna hos mig och satt o pratade massor. Lite senare kom även Linda och direkt efter det kom Hasse o hämta oss alla så körde han oss till uttran o festen! Där var det faktiskt trevligt. Bäst var att jag fick umgås med min Johanna igen<3

Vid ett tog jag, Johanna, älskling & Blume en taxi till tbs. Haha. Där intog vi dansgolvet o röjde tills stängning! Då kila vi fyra hem till mig och tyvärr så slutade kvällen skit för min del (usch). Men älskling & Johanna hade haft det bra, dem hade lagat mat o ätit den medans jag var deckad o Blume somnat;) Haha.

Igår var Johanna med oss i stort sett hela dagen. För min del var dagen bajs tills vid två kanske? Då hade jag återhämtat mig en del. Vi åkte o handlade på maxi och sen när vi kom till älskling igen satte vi på Sunes sommar:) Efter den gjorde vi pannkakor till middag o sen tog J en prommis hem och vi åkte hem till mig för att hämta älsks laddare.

När vi kom hem igen satte vi på Wallander, pyramiden. Sen var det dags för älsk att sova eftersom han började jobba idag igen! Moaha. Själv har jag hela den här veckan kvar:D Men ska det vara sånt här bajsväder vet jag inte vad jag tar mig till.. Idag har jag sovit ut, till 12. Sen har jag diskat, plockat och donat lite här. Efter att jag varit duktig tog jag ett låååångt skönt bad! Mys. Nu ska jag börja med middagen så den är klar tills älskling kommer hem.

Skåneveckan i minsta detalj (haha)

På måndagskvällen grillade vi en god middag och efter deb blev det som alla dem andra kvällarna en promenad runt i tyringe. Sen gjorde Jakob drinkar så jag o älskling satt på altanen o mös massor. Sen vid tvåtiden på natten kom äntligen Olle & Johanna. När vi hälsat o visat vart dem skulle sova gick vi o la oss igen och sen gick jag ner med Milton vid åtta på tisdagsmorgonen och väckte dem:)

Vid niotiden åkte vi iväg till Halmstad och TYLÖSAND! Direkt när vi parkerat bilen kände man hur mycket utomlands det var. Sanden till och på stranden var sjuuukt fin och det var så djupt att man typ gick och gick men knappt kom någonstans :P Vi hittade en mysig plats och intog våra strandstolar. Sen blev det en hel del badandes med tanke på hur grymt varmt det var! Vid tvåtiden packade vi ihop och åkte till Halmstad centrum för att köpa lite alkohol på bolaget. Sen åkte vi vidare hem till syster&co igen. Vi grillade en riktigt smaskensmiddag allihop och sen tog vi med O&J på en promenad, vi började med att lura i dem grymmaste mjukglassarna från Ivars:) "Ta en stor för dem är sjukt snåla här!" HAHAHAHA. Ivars gör typ dem största mjukglassarna jag nånsin sett, så Olle vart ju inte lite surpriced;) Johanna hann ändra sig till liten tyvärr men det var roligt iaf! När vi kom hem igen satte vi oss på altanen och drack våran alkohol & mös!

På onsdagen gick vi upp tidigt med för att bege oss till Danmark. Oturligt nog råkar Olle köra på en kantgrej dem fällt ner precis när man kommer upp på själva färjan, så vi får punka på framdäcket som hans mamma precis köpt! Great! Älskling fick iaf byta däcket åt Olle som inte var så jätteglad och efter det fick vi skynda upp så dem kunde tvätta av sig och sen skulle vi av färjan.

I danmark börja vi med att gå runt i alla olika butiker (eller i många iaf) för att kolla priser och utbud. Sen var vi allihop rätt hungriga så vi satte oss och åt. Efter det shoppa vi gärnet och sen fyllde vi bilen och åkte mot färjan igen:) Haha. För min del blev det 6 flaskor vitt vin, 3 flaskor rosé, två dooleys och en vodka! Och det kalaset slutade på 700 kr:D

När vi kom hem till syster igen satte vi oss på gräsmattan med varsitt glas och spelade Lika par Leka bäst! Det var hur kul som helst:D Första omgången vann jag o älskling, hihi. Sen vann däremot Olle & Johanna och sen fortsatte vi spela flera omgångar så jag vet inte riktigt vilka som vann allt!? Kul var det iaf. Kl 19 skulle vi på middag hos Leona & Pierre med syster, Jakob & Mille. Där blev det en ritkigt gourmet middag och vi hade jättetrevligt. Jakob gjorde sina supergoa strawberry daquiris igen så alla fick smaka (grymt med en fd bartender i släkten;D) och sen drack vi även lite smirnoff innan vi ungdomar gick hem till systers igen.

Torsdagen blev det upp i tid igen (inga sovmornar alls) och iväg till Åhus beachen! Där var det också sjukt fint men Tylösand slår såklart allt! Iaf så blev det massa sol och bad. Jag tror nästan jag var mer i vattnet än under hela sommaren här;) Hur skönt som helst. Vid tre var vi dock tvugna att bege oss hemåt igen för att hämta ett bättre begagnat däck åt Olle så dem kunde köra hemåt på fredagen utan problem.

När vi hämtat däscket och så grillade vi lite lätt middag bara som blev tjockiskorvar med bröd. Mumma. Sen bestämde vi oss för att hyra film o köpa massa gottis så vi gjorde det och intog sofforna. Det blev Juno och det var faktiskt en helt okej film, lite tjejig kan jag väl tycka men aa. Efter filmen sa vi i princip god natt och gick o la oss eftersom en tidig morgon väntade.

På fredagen ringde klockan redan vid fem :O Men jag o älskling vaknade inte förrän halv sex av att Johanna ringde upp till oss o sa "Godmorgon nu är det dags för ullared:D" Så vi skyndade oss neråt och som tur var hade Mille redan vaknat så jag satt mest och mös med honom under tiden som dem andra fixa sig och så. Min underbara systerson<3

Fem i åtta var vi framme i ullared! HAH. Då var redan parkeringen halvfull och dem öppnade åtta. Iaf så kilade vi inåt efter att mitt sällskap kissat, haha. Ullared var ballt. Det fanns så sjukt mycket grejer, speciellt till hemmet:) Jag o älskling handlade för 1600 tillsammans:P Jag hade kunnat handla dubbelt men vi bor i varsin etta så det går ju lixom inte! Vi sa iaf att vi ska åka tillbaka dit när vi väl flyttar och innan dess också, förmodligen.

Jag/vi köpte gardiner, kuddar till soffan, fönsterlampa, mysbyxor x2, spel, present till Mille & Tilda, kökslampa, stereo, vinställ, tandborstar, svampar, konstväxter och jag vet inte vad mer? Grymt bra var det iaf!