Helt slut

När jag slutade jobbet igår promenerade jag hem till mami o papi för att hämta mina spritflarror och ett drapperi. Fick gå ifrån jobbet redan två så hade gott om tid på mig. Tog bussen ner till centrum sen och gick hem med grejerna! Hann typ precis plocka ordning o byta om innan Johanni ringde o sa att hon o Emmi var i centrum nu så jag fick springa ner..

Vi gick in på h&m där jag köpte en jättefin svart klänning och en sjal, sen kollade vi runt lite mera innan jag gick in på bolaget för att köpa lite vin åt Johanni och så köpte jag en bacardi åt mig för att det är gott. Japp! När vi kom hem till mig bytte jag om och började smått göra mig ordning lite.

Sen gick vi till La rosa för att köpa pizza med oss och när vi ätit dem här hemma satte vi igång musiken och börja göra oss ordning ordentligt, plattning av hår, lockning av hår, sminkning, ombyte och allt sånt där..

Sen var det dags att korka upp och så var kvällen igång.. Cämi kom runt åtta och kvart över tio gick vi ifrån mig över till tbs för att inta dansgolvet DIREKT! haha. vi hade så sjukt kul och vi körde verkligen järnet på dansgolvet fasst det knappt hunnit komma en kotte och kvällen bara var tidig, sen drack vi på och fortsatte köra hårt hela natten!! Andreas, Tomi, Sean och company kom också ner så vi vart ett heeeelt gäng:)

En sjuuuuukt rolig kväll, tack underbara ni. Och tack Emmi för den fina inflyttningsprellen, en bild kommer på den så snart jag orkar;)

Tomi & Andreas spenderade natten här hos mig och jag vaknade upp vid elva imorse med Andreas jacka på mig och alla mina kläder, haha. Jo spriten satte verkligen sina spår.. Tomi låg precis som förra gången vaken när vi vaknade. Haha.

Idag har jag vart heeelt slut i kroppen! Har sovit nån timme nu iaf och känner mig lite piggare. Än så länge blir det nog bara tvchill här hemma, jag lagade en smarrig middag åt mig o A och vi har (han har iaf, jag somnade) kollat på en film redan.

Segproppar på en lördagskväll, fun right.....

Gimmie more!

Ja tack jag tar gärna emot pengar så jag kan shoppa loss överallt.. In my dreams. Men jag har helt ärligt börjat fundera på om jag ska börja jobba extra på nån mataffär typ nån kväll i veckan och varannan helg, det vore ju perfa! Det skulle klinga bra i kassan det;) Kanske ska ta mig i kragen och söka?

Nu sitter jag i min soffa och Tilda står o hänger på mig. Hon är jättetrött så jag vet inte vad vi ska hitta på, kanske ska ta en sväng i centrum ändå? Jag har ju fortfarande presentkort på hemtex och såg att dem hade 50% där idag! Hmm, det lockar..

När Andreas kommer så åker vi direkt till maxi. Egentligen behöver jag åka till ikea men tror vi skippar det idag och tar det nästa vecka eller så istället;) Innan vi ska handla blir det iaf käk, undrar vart vi hamnar? Min älskling skulle bjuda på middag ikväll iaf.

Imorgon jobbar jag 7.30-15 sen ska jag möta upp Emmi för att gå hem till mig och sen runt sju kommer resterande tjejorna:) Vi ska köra stenhårt redan från start, haha. Tror det blir drinkar för min del vid föringen.. Sen ska jag nog försöka hämta hit min passoa och dooleys ikväll så vi kan köra ordentligt :D

Nej nu är Tilda otålig så vi ska kila ut lite. Ciiaaoooo

En konstig känsla

Jag råkade nyss kika på "vårt" hus igen, jag mår illa på något konstigt vis när jag ser huset :S Jag vill hem då. Så att ingen annan kan ta det ifrån mig. Guud jag är töntig jag vet, men jag har ändå bott där sen jag var 4 år!! Passade på att kolla in Andreas familjs hus samtidigt, Hasse & Marie har ju redan köpt en lägenhet så nu måste dem sälja radhuset fort, haha. Det känns också sjukt att det huset inte kommer vara deras längre, det är stora förändringar som händer/ska hända i våra liv nu..

Under de två åren vi har varit tillsammans hittills har vi verkligen varit med om mycket. Mycket stora saker. Jag fyllde 18, min farmor gick bort, Andreas fyllde 18, Tilda fyllde 1, Gittan (Andreas mormor) fyllde 65, Andreas tog körkort, jag tog studenten, Andreas tog studenten, min syster och Jakob gifte sig, Tilda fyllde 2, jag fyllde 20, Milton föddes och nu har jag flyttat hemifrån till min egna lägenhet och han flyttar om typ en vecka till sin egna.

Det är sjukt vad vi har hunnit med.. Dessutom har jag inte tagit med våra resor/småresor, påskfirande, julaftonar och säkerligen något annat! 2 år fyllda av allt möjligt. Otroliga minnen finns det verkligen och mer blir det säkerligen:)

Nej so you think you can dance var det.. Har hunnit med duschning så efter programmet ska jag förflytta mig till sängen och fortsätta se på teven lite innan jag somnar, öppning imorgon igen! Sen ska vi besöka rådsparken med barnen så vi lär ju vara borta fram till ett någongång och halv två slutar jag - wiho.

God natt då

Löningsdax imorgon

Som jag har längtat. Jag hatar att få lön den 27e. Jag har verkligen sett fram emot den här månadens lön med tanke på att jag nästan varit pank i två veckor, pjuuhh! Men nu när Andreas kom hit (för andra gången) så sprack mina förhoppningar - den jäveln tjänar verkligen pengar! Ja.. tur att han är min älskling då;) haha.

Jag har suttit o räknat på vad jag kommer att göra av med nu på hyran och lånet, el, mobil, bredband och så.. Typ halva min lön ryker åt utgifterna :O Men vad ska man göra då, bo hemma hela livet är inget jag vill. Sen så kommer "hyran" bli mindre och mindre med tiden eftersom att jag betalar av lånet. Skönt det.

Imorgon ska jag hämta Tilda på dagis när jag slutar. Vad vi ska göra har jag ingen aning om men det blir väl att åka hem till mig och äta lite mellis och mysa/busa:) Sen när Camilla & Andreas kommer (lär väl klockan vara fem någonting) blir det en sväng till Maxi så jag kan storhandla! Wohoo, haha. Och då ska min pojkvän få bjuda på käk också, om inte jag o Tilda har ätit redan;)

Skulle även behöva åka förbi Ikea men får se på hur bra humör Andreas är, haha. Sen när vi kommer hem till mig igen ska han få borra & skruva upp lite saker åt mig så det är ordning på  f r e d a g !

Nu kommer mami & papi hit så vi ska bära ner lite grejer till mitt förråd som papi har köpt ett lås till:) Så nu blir jag äntligen av med lite grejer härifrån. Sen när dem åkt hem igen ska jag ta en dusch och sen självklart kolla på So you think you can dance:)

nu är det dags o bära, ciaaooo

Tvättstugan (skrivet 16.21 men bloggen funka inte då)

- Vart har du varit?!
- Jag håller på i tvättstugan faktiskt
Andreas skulle komma förbi o lämna mitt bankomatkort och gick balkongvägen men eftersom jag var nere i tvättstugan så blev han väldigt förvånad att jag inte var inne i lägenheten o frågade direkt när jag öppna vart jag varit och då kunde jag svara sådär och känna mig lite sådär extra vuxen;)

När jag gick ner i tvättstugan igår med Andreas för o visa honom insåg jag att dem missat att ge mig en cylinder (saken man sätter i sin nyckel i på en tavla och flyttar till datumet o tiden man vill boka för att tvätta) så då blev jag ju inte lite besviken.. Tvätta är lixom ett måste och jag orkar inte heller åka hem till mamma nu också för att lämna tvätt hela tiden jag vill sköta det själv.

Hur som helst så hade jag en hel del tvätt, förutom alla badlakan som fortfarande är hos mamma & pappa för att mami har tvättat och torkat dem åt mig, så jag kila ner till tvättstugan och kollade på tavlan och vad jag förstog (hallå jag är ju nybörjare) så var det ledigt fram till kl 17 idag så jag sprang upp och hämta min ikeakasse (sån där bra blå) med tvätt och tvättmedlet + sköljmedlet.

Nu hänger massa underkläder på tork i barummet och en maskin med svart är igång där nere. Det är lixom det som var mest behövligt som jag passade på att tvätta nu och sen får jag väl fortsätta att springa ner lite då och då dem dagar jag behöver tvätta något för att se om det är ledigt så jag kan passa på, kul lixom..

Nej dags o hämta den andra maskinen då!

Tillbaka till verkligheten..

Ja imorgon är det dags att återgå till verkligheten; arbetslivet. Jag har verkligen njutit av denna fyradagars ledighet och skulle mer än gärna ha ledigt ett par dagar till. Men nej back to reality imorgon igen då!

Ikeabesöket blev mycket uppskattat:) Jag fick med mig en hylla som jag ska sätta en bit ovanför bordsytan där jag ska ställa vattenkokaren, brödrosten och mixern (som är en serie jag fick i julklapp), två hyllor som jag även redan har två utav som ska sågas till på bredden och sen upp ovanför skåpet bredvid spisen, två tavelhyllor som jag ska ha ovanför soffan och sen sugrör, matklocka, soppslev, burkar, förvaringslådor (som jag ska ha i min byrå), kabelgömmare, en lampa och sen en lina till drapperi.

Meeeen jag har självklart kommit på en hel del till jag måste ha. Det blir alltså ett ikeabesök i veckan igen (I think). Jag ska då inhandla två krukor till med blommor om jag hittar några färgglada, drapperi, nytt soffbord (större modellen), en matta som jag ska ha under bordet, hyllplan. Sen kanske det blir så att jag köper ett till vitrinskåp så jag kan ha dom bredvid varann, bara det inte ser för trångt ut.

Efter ikea åkte vi hem till Marie & Hasse där vi alla åt hämtmat, jag tog en kycklingsallad som var supergod. Sen fotade jag Andreas bar eftersom han ska sälja den nu innan han flyttar och sen körde han hem mig direkt typ eftersom jag ville hinna fixa och dona en del här hemma innan det är dags att sova.

Satt och fundera på vad jag saknar i "mattillagningsväg" idag också, en elvisp och våffeljärn är det jag kan komma på sådär bara! Det känns toppen att jag har allt annat. Eller så tror jag bara det och kommer på ännu mer så småningom? Haha. Hur som helst så är det inget jag har saknat mer än de två grejerna hittills.

Nu sitter jag i soffan och nästan somnar men 20.00 ska jag se på So you think you can dance så det blir inte sängdags än. Antingen så duschar jag efter det eller så tar jag det imorgonbitti, får se.. 

Kul med besökare

Jag skriver min blogg för min egen skull som jag sagt flera gånger tidigare, men det är ju självklart jätteroligt om man har besökare också och igår vet jag inte vad som hände men det blev en himla massa fler då:) Men ändå så vet jag att om jag skulle fråga vilka som läser så skulle bara typ tre stycken våga svara, haha. Det vet jag sen Emmi gjorde så i sin blogg och det var typ 6 som svarade av hur många lixom? Så jag skippar nog det..

Igår blev det film hos C&M och T eftersom Tilda ska sova i bra tid också. Sen spelade vi spel igen och efter det blev det nattmat innan vi bestämde oss för att åka hemåt, var hemma runt halv ett tror jag.

Idag åkte vi upp till min mamma & pappa så att jag kunde lämna lite smutstvätt, haha. Men jag har lite kris på badlakan och jag har ju inte fått min nyckel till tvättstugan ännu så det var lixom därför. Så det här blev nog sista gången hon fick tvätta åt mig (om hon har tur min mami, hihi).

Nu sitter jag hos Camila & Micke igen. Andreas och Micke har åkt till M&H för att byta tvättmaskin och när dem kommer tillbaka igen ska vi fem åka en sväng till ikea:) Passar mig utmärkt eftersom jag behöver lite hyllor, tavelhyllor, drapperi och drapperilina och förmodligen en barstol (om dem jag hade i gillestugan hemma passar i höjd så). Tror även att Andreas ska passa på att handla lite eftersom det snart är dags för honom att flytta in i sin lägenhet:) Den 7 april är det hans tur.

Lär väl bli ett inlägg till sen ikväll eller så. Hej svejs sålänge.

Sågspån överallt

Jag är verkligen otålig, jag vill att allt ska bli klart på en gång och att allt ska stå på plats direkt. Nu är mitt kök på god väg men jag vill att det ska vara klart nu på störtt! Men det går ju tyvärr inte.. Men Andreas sa innan han åkte hem att allt borde vara klart imorgon iaf, golvlisterna ska på plats och bänkskivan ska upp. Reglarna satte han upp idag men självklart så gick bladet på sticksågen sönder så han kunde inte fixa klart bänkskivan :(

Jag längtar grymt tills imorgon. Även om det inte alls är klart på långa vägar när bänkskivan är uppe. Det ska spacklas, målas, skruvas upp hyllor och köpas stolar! Så jag får leva i ett sågspånsbo ett tag till då.. Jag dammsuger hela tiden och Andreas med men ändå är dom där jävla sågspånen överallt på nya ställen hela tiden!!

Nu har jag plockat ordning på en del men har massa mer att ta tag i. Hela uteplatsen är full (okej överdriver lite kanske) av plankor, sågspån och annat sånt skräp som ska slängas men jag har bara inte orkat.. Dessutom är soprummet typ överfyllt, men det är inte mitt fel;)

Sista lediga kvällen nu då, vet än så länge inte alls vad som ska hända ikväll. Kanske blir så att vi (jag & A) åker till heron och kollar någon bio eftersom vi fick biocheckar av min mor & far i påskäggen:) Meen å andra sidan så är varken han eller jag sugna på att åka iväg så att hyra en film lär det nog bli isf.

Precis nyss ringde min telefon, Camilla, Micke & Tilda ville äta kolgrillen så dom kommer hit om ett tag o lämnar av Tilda så åker dom iväg och beställer maten och sen kommer dom tillbaka igen så vi äter den här hos mig:) Dom får bjuda tills jag får lönen haha. Andreas hade redan hunnit äta hemma så han kommer sen. Antar också att det lär bli något mys med C&M och T hela kvällen då, att dom joinar oss med film eller så. Trevligt trevligt.


Påsk

Jaha, lite efter men jag har inte haft någon stund till att sitta ner här..

I fredags så fick jag dra mig upp ur sängen för att ta mig till hallunda och Daniella. När jag kom utanför porten upptäcker jag att det är snöstorm typ, kul. Sen när bussen börjat åka ringer Andreas o frågar vart jag tagit vägen, haha. Naglarna blev iaf sjuuuukt fina som alltid och när jag var klar kom A och hämta mig:)

När vi kom hem till mig la Andreas mitt köksgolv och det blev skitsnyggt:D Sen var det bara hoppa in i duschen o börja fixa sig, laga middag när köksgolvet äntligen var klart och därefter skynda hem till Andreas så han kunde kirra kläder och sen tog vi bilen hem till C&M där A fick håret bortsnaggat;) Sen var klockan halv åtta och vi promenerade ner till Mulle som fyllde 20. Jag var skeptisk från början men kvällen vart mycket trevlig:D

Vi var hemma redan vid kvart i ett, eller jag var det, Andreas hoppade av bussen och sprang förbi statoil för att köpa sås så vi kunde äta kött, pommes och bea-sås;) När vi ätit upp maten bädda vi ner oss i sängen..

Igår när vi vaknade ringde jag papi och frågade om han hade lust att åka en sväng till bauhaus, vi tog med oss det överblivna golvet och det trasiga paketet så vi kunde lämna tillbaka det. Sen kom vi därifrån med bänkskivan, reglar, golvlister och lite skruv och såntdär:)

När vi kom hem till mig igen hann vi (läs Andreas) inte göra så mycket eftersom vi skulle vara hos Gittan & Janne på påskmiddag klockan tre. Gick in till centrum först o köpte en blomma och godis till Tildas påskägg och sen skulle vi vara duktiga och gå upp till segersjö men bussen kom precis så vi hoppa på den istället;D haha.

Efter den trevliga middagen där och påskäggsletandet (jag fick jättefina ljusstakar med ljus) följde vi med C&M och T hem:) Där plockade vi fram spelet Ombytta roller och körde två omgångar i lag, skit kul! Sen kollade vi på Sing a long och en stund därefter bestämde vi oss för att åka hem igen.

Nu kommer snart mami & papi hit med lite saker som A behöver när han ska fixa bänkskivan och det. Sen får vi se vad som händer och sker mer under dagen!

glaaaad påååååsk

Hej, trötter här

Det blev ett besök på maxi med Camilla, Micke & Tilda. Mitt i det sprang jag över till bauhaus där pappa o farfar mötte upp mig så jag kunde köpa golvet till köket:) Så nu ligger kartongerna i min hall och väntar på att bli ihopklickade inne i köket. Det är däremot Andreas jobb, om han nu gör det?
 
Nu ligger jag ihopkrupen i sängen under mitt duntäcke och nästan fryser ihjäl.. Jag vet att det beror på att jag är heeelt slut. Jag är grymt trött och jag skulle verkligen behöva somna nu och vakna tolv imorgon, men så blir det inte! Jag ska försöka hålla mig vaken ett tag till och sen måste jag upp rätt tidigt imorgon ändå eftersom jag ska vara i hallunda kl 12 för att fixa naglarna:) Tror att jag får ta bussen dit och hem så då tar det en stund..

Sen vet jag inte om det blir ett tbs besök på kvällen? Skulle vara sjukt härligt att göra en favorit i repris med Melissa;) Men vi får se, min ekonomi är inte den bästa nu heller så igentligen borde jag hålla mig hemma, haha. Dessutom lockar en utgång på lördagen också, med Emmi o dom andra brudarna vilket vore roligt. Men jag väntar tills imorgon med att ta beslutet om det blir någon utgång för min del och isf vilken kväll;)

Nu ska trötter fortsätta glo på teven ifrån sängen under duntäcket, haha. Ciaaaooo


Alla små fjädrar blir en fet jävla höna - palla.

Mosters älskling


image323

Jag saknar dig galet mycket Milton. Det är inte lätt att bo så långt ifrån dig.. Men du ska veta att hur långt ifrån dig jag än är så går det inte en dag utan att jag tänker på dig och undrar hur allt är med dig. Varje dag tittar jag igenom bilderna jag har på dig och saknar dig. Jag längtar som en tok efter att få träffa dig igen. Ta hand om mamsen din för hon är allra bäst. Puss på dig, mosters älskling :-) Vi ses om 13 dagar. Glöm inte att jag är så stolt över dig ♥

Påskledigt

Nu har jag äntligen lite påskledigt :) Eftersom jag öppnade idag fick jag gå hem redan 11. Sen är det ju ledigt till tisdag vilket känns otroligt skönt. Nu saknar man ändå skolan ett litet stycke då man hade en hel veckas ledighet att se fram emot..

Tog tag i disken direkt när jag kom hem och sen hann jag även med att prata med Ronnie som är nyckelgubben här så nästa vecka får jag nyckeln till tvättstugan, wiho. Glömde dock bort o fråga om källarnyckel, smaaartass me lixom. Men får ringa upp och fråga om det är han som lämnar ut den också så jag kan få den på samma gång.

Har även pratat med min far så idag när han slutar jobbet ska vi åka till bauhaus och köpa golv till mitt kök:) det känns verkligen som att det lättar lite för när det är lagt kan vi (läs Andreas, haha) fixa bordsskivan (som jag måste köpa och sen ben o stolar till) så att jag äntligen kan sitta och äta i köket. Nicenice. Sen ska även hyllor inhandlas som ska upp ovanför "bordet" och ovanför ett av skåpen i köket, blir nog även någon hylla ovanför fläkten (som också den ska inhandlas, plus spis).

Jag har verkligen planerat ut sen jag flytta in hur allt ska se ut när det är på plats. Och det kommer bli grymt! Ny spis, en fläkt, nytt golv, ny färg på luckor & lådor plus nya handtag, ett riktigt barbord med stolar och mååånga hyllor till allt från burkar med spagetti & ris i till hyllor för micro och brödrost etc.. NICE, ja det kommer det att bli.

Tror även att jag ska åka med Camilla, Micke & Tilda till maxi innan jag ska möta upp papi:) Vi har inte hörts av eller setts sen förra veckan så det är på tiden att det blir något nu, om inte det så kanske det blir ett besök där ikväll eller imorgon.

puss

Fr o m IDAG

Är jag ägare till min underbara etta här i centrum på riktigt:) Var på banken nyss och skrev på det sista och sen kom även Therese (mäklaren) och Robban & Teo (ordförande & vice ordförande) så alla papper är klara och pengarna är nu helt betalda! Grattis till mig. Nu vankas inflyttningspartaj huuuh!!

Nu vet jag även att min månadssumma kommer hamna på 5000 kr (plus elkostnad). Helt okej även om jag hade  velat haft mindre;) Men sen varierar detta också så vet inte ännu riktigt hur det blir. Börjar dock inte betala ordentligt förrän i april om jag minns rätt? Så får passa på och njuta ;D haha.

Nu ska jag börja göra lite middag, är inte alls hungrig och inte alls sugen på köttbullar & potatismos men det var vad Andreas ville ha så då är jag schysst och ställer upp, haha. Men jag funderar dock på om jag ska värma lite ravioli till mig själv istället:) MUMS.

Sen ska vi åka hem till honom för att Marie hade några burkar (?) hon ville att jag skulle kolla igenom.. Och Andreas skulle fixa lite internet ärenden med henne också, sen blir det tillbaka hit till mig och soooova. Roomservice ikväll också som måste ses!

Nej nu maten, bye


Party pictures!

först från utgången med Melissa som var typ tre helger sen;

  

   

Haha, ja typ bara massa "EGOBILDER" meen det finns faktiskt massa andra kort bara det att jag inte orkar ladda upp dem för det är bara massa människor på så då blir det värsta texten ;P

Sen ifrån helgens besök;

  

  

Cämi och jag på dansgolvet:) DOGGE DOGGELITO var DJ för kvällen, grym grym grym. Sen Cämi & Tomi och Dogge igen och sen sist har vi the best friends right;) Haha. Dogge var kvällens höjdpunkt! Hans songs var grymma, man lämnade inte dansgolvet i första taget..

Och från i lördags, blev endast fyra bilder typ men ändå;

  

Tomi & Tilda direkt efter melodifestivalen när vi börjar med Tage;) Linda & Emmi var också med, myys. Och så var jag tvungen att fota under spelets gång.. Haha.

Några party pictures blev det ändå och mer kommer det att bli för varje utgång jag har med kameran;) Nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner i sängen o glo lite mera tv tills jag somnar.. Mår lite illa nu men hoppas det går över snart igen. Börjar 7 imorgon så blir upp tiiiidigt. Nattinatti

Halva veckan redan över;)

Imorgon blir nog en kortisdag för min del eftersom att jag ska vara på banken 14.00 och förmodligen lär jag inte hinna tillbaka efteråt, halv tre kommer mäklaren och ordföranden så det lär ju iaf ta en halvimme och jag ska sluta 15.30 igentligen så. men det gör inte mig någonting;) Moaha. Sen på torsdag öppnar jag så jag kommer få sluta 11 eller 12:D hur skönt som helst.

Igår efter jobbet hämtade Andreas mig tack o lov. Det var ju svinväder ute så det var super att få åka bil. Vi åkte o hämtade hans skor som kommit igen och nu var dem perfekta:) Synd bara att det är snö nu då.. Sen åkte vi hem till mami & papi eftersom att jag skulle städa mitt gamla och försöka möblera lite schysst med det som fanns kvar. Det kommer se konstigt ut på korten tror jag eftersom det är så lite saker o dem står så konstigt :P Äsch.

Sen åkte vi förbi willys och sen hem till mig för att äta middag, stekte på hamburgare o värmde några bröd i micron så skar vi massa grönsaker så det blev riktigt smarrigt! Hann precis äta o plocka undan innan Anna Pihl började:) Jag kollade på det o Andreas låg i sängen o kolla massa på datorn, haha.

Nu idag när jag slutade gick jag in på hemtex o köpte en vit vas och en vit ram:) Ska nog köpa två likadana ramar till så jag kan sätta upp kort på Milton<3 På tal om honom så kommer dem upp den 2 april redan:D Då ska Jakob jobba här så dem följer med o hälsar på, hihi. Sen kommer ju syster & Millepille upp den 14 igen så den 15 och 16 ska jag vara ledig från jobbet och ta hand om Milton själv medans syster går på mässan med sitt jobb :D

Gick in på ica efter hemtex o köpte lite smått som behövdes och gula tulpaner:) Nu ska jag snart kila till donken o möta Melissa & Miranda. Det blir väl så att vi käkar där och sen lär vi ju åka hem till vårt eget eftersom att lillskiten ska sova typ. Men vi får umgås mer en annan dag;)

Andreas skulle ringa efter sitt möte med hockeyn också men jag tror jag bara går hem sen för är inte sugen på att behöva gå upp ännu tidigare imorgon bara för att jag sovit där. haha, lat jag vet. Men vi ses isf ändå imorgon:)

Btw så är det den 18 mars idag vilket betyder att det har varit vi i
två år och en månad ♥ lovelovelove.

Låt mig andas

Jag vet inte hur jag mår.. Varför blir det inte bra? Jag har legat i soffan och sängen hela dagen med persiennerna nerdragna, jag har ingen lust eller ork till någonting! Jo somna och vakna om några veckor?

Jag har satt in crisscuts i ugnen nu och ska värma på några bitar fläskfilé från igår. Mums. Är sjukt hungrig men har inte ens ork att stå i köket. Andreas ringde nyss också, han jobbar gärnet hemma hos sig.. Men jag tycker iaf inte synd om honom för han säger själv att han tycker om att göra saker. Anyway så ska Marie & Hasse också flytta nu så därför måste dem rensa hela vinden och den är ju inte speciellt liten, jag är glad att jag inte är där;)

Alla flyttar hejvilt nu. Mami & papi har visning på "vårt" hus den 6-7 april och det ska fotas på onsdag :/ Jag kommer nog ångra och sakna den dagen det inte är "vårt" längre, haha. Men för mammas o pappas del kommer det bli så mkt bättre nu med en lägenhet ist.

Nej nu blev det här inlägget helt kaosat.. Men jag bjuder på det.

Upp o hoppa

Jag är besviken över att Frida Feat Headline knappt fick några poäng igår, visst att det kanske inte är schlager men låten är så jävla grymt bra! Den spelas typ all the time här hos mig. Hihi. Men Perelli är grym så hon var värd vinsten:)

Efter melodifestivalen korkade vi upp alkoholen, lite sent men ääsch. Sen körde vi självklart Tage, Emelie kom typ precis när melodifestivalen började och Linda kom mitt i spelet så hon joinade också och fick veeerkligen ta igen sig;) Haha. Sen vid halv tolv kilade vi över till älskade haket TBs.

Där började vi med att röja och fortsatte med det.. Blev endast två shotar för mig där inne eftersom min ekonomi inte tillåter så mycket mer nu (jag hade ju inte räknat med att flytta så mina pengar flög iväg lite sådär innan..) men det räckte för den stunden vi var där. Redan vid ett-tiden gick jag o Andreas hem till mig igen.

Sen somnade vi inte förrän halvfyra, sjuuukt jobbigt..

Han åkte hem vid elva typ och då börja jag diska, damma och dammsuga. Passade även på att vädra medans så nu är det verkligen fräscht. Nu sitter jag i soffan o lyssnar på melodifestivalsskivan:) Ska snart ta o äta någonting tänkte jag.

byebye

Melodifestivalen

Gårkvällen vart lyckad:) Vi hade skit trevlig här hemma och alla vart supertaggade efter ett par omgångar av Tage som Sandra kallar det, haha. Sen hittade hon på att det skulle kosta 50 spänn att hänga in jackan så alla lämnade dem här hos mig istället men inte jag för jag var så jävla frusen, och det kostade inte ett skit;P

Gick hem typ tjugo minuter innan det stängde och Tomi övernattade på min soffa, haha. Han & Andreas hade tydligen väldigt mysigt här under natten/morgonen, lagade köttbullar och makaroner och drack bakis.. Haha. Men det var jättefint här när jag vaknade imorse:)

Idag har det vart full rulle all day. Började med att vi tog en promenad hem till kassmyra härifrån, hur skönt som helst. Sen hjälpte vi Marie & Hasse med rensning och sen har vi varit o handlat och sånt..

Ikväll är det Melodifestivalen som gäller;D Sen får vi se om det blir lite alkohol till eller ej? Haha. Men massa svull har vi iaf ordnat så kvällen kommer bli myyys. Och nu har Tomi & Tilda kommit så jag ska stänga ner;)

Lägger in bilder imorgon kanske, från förra tbs besöket och gårdagens! Hihi. Bättre sent än aldrig..

Sådär ja

Nu har jag köpt några cider och lite chips:) Vart även toapapper (som går åt ordentligt..) och cola & piroger som är perfekt mitt i natten när man är sådär härligt hungrig! hihi. Jag har även bestämt mig för att ha håret som det är just nu - självlockigt. Men jag lär väl hinna ändra mig o dra fram plattången ändå? hmm..

Nu tänkte jag stoppa i mig en gb sandwich och sen ska jag diska upp det lilla som finns nu så det inte blir en jättehög till imorgon (lär det säkert bli ändå) seeen ska jag hälla upp den första cidern:) Och sen bara vänta på att mina kära friends & lovers kommer och joinar mig här!

Kvällen kan nog bli rätt bra ändå;)

You want a piece of me...

Time to get drunk?

Nu är det äntligen fredag igen och jag känner mig heeelt slut. Haha.Kanske inte speciellt konstig med tanke på att jag varit sjuk nästan hela veckan igenom, och ändå jobbat 3 av 5 dagar. Imorgon är sista dagen för kåvepeninen så jag hoppas jag börjar höra ordentligt igen då! Lär jag ju inte men aja..

Jag fick precis skjutts hit av Andreas, vi har ätit middag med M&H hos dem. Supergott var det och nu lämnade jag även Tildisen där. Han ska åka till sjukhuset med familjen för att hälsa på farfar Egon <3 Sen kommer han hit och även några till och då är meningen att vi ska dricka oss fulla och inta tbs senare!? Hur det blir med den saken lär vi märka under kvällens gång..

Jag kom på att all min alkohol står hemma i mitt gamla hus:( Och typiskt nog har jag inte alls mkt pengar right now så det känns inte så lockande att gå o köpa.. Jag tänkte iaf kila ner till bolaget nu och köpa något som funkar, sen hoppas jag att Andreas kommer ihåg och tar med sig någon spritflarra åt mig som jag kan använda.

Ska även passa på att köpa någe chips eller så. Sounds great. Men nej dags o kila da, sen blir det hem o platta håret & dunka musik;) Och ladda batterierna så man pallar med kvällen? Just nu är jag väldigt tveksam, men med lite alkohol brukar det funka, haha.

ciaao sålänge

Tarzan & massa snack

Igår skrev jag grattis till min älskling, det gjorde för att han nu också är ägare till en lägenhet:) Hans är 8 kvm större än min och ligger i tullinge. Han har iofs högre hyra än mig plus att hans kostade 805 000. Hur som helst så är jag jätteglad för din skull baby. Det ska bli kul att få hjälpa dig med din flytt:)

Jag har fortfarande ingen hörsel på vänstra örat, fattar inte varför det inte släpper?! Iaf så gör det inte ont och det är ju huvudsaken tycker jag. Ögat är också mkt finare så jag hoppas det fortsätter så för man vill ju inte se ut som en jag-vet-inte-vad i helgen;)

Idag var vi i ishuset med några barn från avdelningen och kollade på Tarzan. Jag blev faktiskt förvånad över hur bra det var. Hade inte alls förväntat mig att det skulle vara så bra och barnen var helt fast i showen:) Jag tycker det bästa var låtarna för det hände mest då (inte så konstigt kanske?). Det var lite extra roligt att se Anna som jag var fröken åt nån månad i somras, hon var bebis tarzan och sen en apa:) Nej det blir nog ett besök nästa år igen;P

Efter jobbet hämtade jag Tilda på dagis, hon vart jätteglad när jag kom:) När vi kom till tumba gick vi hem till mig o lämna vagnen o väskorna sen gick vi tillbaka o handlade fika. När vi kom hem började jag med middagen som idag blev tunnbrödsrulle för min & Andreas del men bara korv för hennes, haha.

Efter maten kom Marie & Hasse en sväng så gick M & A till centrum för att köpa gardiner till hans lägenhet :P När han kom tillbaka så gick vi nästan direkt igen med Tilda för att handla lite frukt till kvällen. Det blev lite juice & nyponsoppa också. Och glass;)

Nu ligger T på soffan o kollar bolibompa, Andreas är hemma hos mamma o pappa för att hämta lite verktyg hit. Imorgon blir det upp halv sex igen sen slutar jag 13 då ska jag & Tilda kila till centrum om hon inte somnat isf går vi hem till mig så hon får sova klar så får Camilla kom hit sålänge;)

Men nu ska jag börja med lite fruktsallad. Byeeeee

Aprikos

Jag har hunnit med att handla startpaket, äta middag, duscha och slappa.
good work.

Jag fick tillbaka en mobil jag lånat ut till brorsan i helgen så jag skaffade ett comviq startpaket så jag kan utnyttja det genom att ringa o smsa dem som har comviq från den telfonen istället för min 3. Ekonomiskt tänkande ni vet;) Till middag blev det färdiggrillad kyckling med potatissallad och gurka:) Jag har varit sjukt sugen på det i flera dagar så köpte det på dagen idag. hihi. Och sen tog jag den där härliga duschen och efter den smörjde jag in hela kroppen med min nya hudlotion fårn apoteket, med aprikosdoft:)

Nu ligger jag i soffan och är babymjuk i hyn, så himla mysigt. Plus att det doftar så gott! Snart har jag tänkt att skölja ögat en sista gång för ikväll och sen lägga på salvan i ögat och försöka somna. Jag öppnar imorgon så det blir till att stiga upp redan halv sex :O Ska faktiskt promenera hela vägen till jobbet imorgon tänkte jag! Bara det inte spöregnar..

Efter jobbet ska jag åka o hämta Tilda på dagis:) Hon ska nämligen sova här imorgon och på fredag ska hon vara med mig på jobbet! Så imorgon kommer Andreas också direkt efter sitt jobb så ska vi tre ha myspys tillsammans:) Jag öppnar på fredag också så slutar redan 13.00 då så får se om vi hittar på något skoj efter jobbet då, men hon lär iofs vilja sova då så det blir väl till att kila hem då sen kommer nog Camilla o hämtar henne vid tre.

Nu ska jag förbereda för morgondagen och natten; lägga fram kläder, ställa alarmet, sätta i laddaren, borsta tänderna, lägga i salva i ögat och lägga en handduk på kudden ifall det kommer mer blod inatt..

God natt då

"Like we used to" & bilder på lägenheten

Nu har Johanna åkt hem igen. Det var jättehärligt att träffas igen och vi hade en hel del att prata om.. Hon hade med sig en jättefin blomma i en fin kruka åt mig:) Tack sweetie. Vi satt i min soffa typ hela tiden och småkollade på top model bl a och pratade på om allt. Like we used to.

Shit blev lite rädd när min dörr helt plötsligt låstes upp, men det var ju självklart ingen annan än min älskling:) Han kom förbi o sa hej lite snabbt. Och passade på att berätta en jätteglad nyhet, skriver inget mer än så förrän ikväll. Grattis älskling <3


Här kommer bilderna på min lägenhet;

   

   

  

Observera att det inte är helt klart, det ska upp drapperier vid sovalkoven och köket ska fräschas upp! Och den andra delen av köket (hela köket om man säge så) kommer när det som rivs & görs om nu är klart.

Jag älskar den.





1 minut och 17 sekunder

Det är tiden det tar för mig att gå från centrum tills jag är innanför min dörr;) Och det känns grymt bra vill jag lova.

Imorse råkade jag inte vakna när Melissa skicka sms så jag o Miranda sov tills hon knacka på dörren här, haha. Hur som helst så var mitt öga helt ihopklibbat (igen!!!) när jag vaknade då så jag fick ta salvan direkt o då ser man ju knappt på ögat så jag la mig ner igen och sen vaknade jag upp halv tio:)

Tog min medicin sen klädde jag på mig, tog smutstvätten och gick till bussen för att åka hem till mamma & pappa. Jag plockade ihop lite av det sista jag har där och det var inte så lite, fyllde en kartong plus en del till.. Sen orkade och kunde jag inte göra så mycket mer. I helgen måste vi slänga typ allt som är där för jag vill inte ha hit skiten;)

När jag kom hem igen diskade jag disken och sen fotade jag lite som jag tänkte att jag skulle visa, men nu kommer Johanna så jag ska stänga ner;)





Handpenning, done

Idag efter mitt apotekbesök var det dags för banken, där gick vi igenom allt och sen sattes handpenningen in så nu är det bara resterande 90% som ska betalas på tillträdesdatumet som för nuvarande är 1 april men det skulle bli så fort papprena med HSB är klara;)

Efter bankbesöket kila jag hem igen, tänkte att jag ska exakt tid imorgon från att jag stänger min dörr tills att jag är innanför centrums dörr haha! När jag kom hem var Andreas här och båda var hungriga så jag börja göra pannkakssmet och sen stekte jag på, första gången jag gjorde riktiga pannkakor och dem var riktigt fina faktiskt:) Jag är stolt! Jag tyckte dem var goda också och både Andreas & Öhman tryckte i sig en jävla massa så dem måste vart goda, höhö.

Sen satte Öhman upp & kopplade in två taklampor åt mig:) Andreas höll på i köket så nu äre snart dags för golvläggning där. Sen fick jag även mina krokar uppsatta i klädkammaren så alla väskor hänger fint och sängbenen bytta så nu är det jättefint! Känns som en helt ny säng bara för jag bytte ben, haha.

Mamma o pappa kom förbi o lämnade min flyttkartong med lakan och två kassar med ren tvätt:D Suveränt! Sen tömde dem min uteplats som var överfull av virke från "köksrivningen" så nu är den också finfin. Guud jag älskar verkligen att jag bor här. Jag blir lika glad varje gång jag låser upp ytterdörren o vet att ja nu är jag hemma:)

Mitt öra är inte alls så mkt bättre, har fetinglock så jag hör knappt.. Sen har jag rethosta och det är jääävligt irreterande! Men dock så tror jag att ögat är helt bra och det är toppen för jag vill jobba på torsdag igen!!

Nu ligger Miranda o sover i min bäddsoffa, jag skulle passa henne nån timme så Melissa & Dennis kunde storhandla nu när dem flyttat men hon somna nästan medans dem var borta så jag tyckte hon kunde få sova kvar istället för att dras ut. Men Melissa hämtar henne halv åtta imorgon bitti :P

Aja nu ska jag kolla lite teve o sen blir det nog krypa i säng, om jag inte ska diska lite först? Haha.

Öronbarnet är tillbaks?

Igår när jag vaknade var mitt vänstra öga ihopklistrat av gegga och inte nog med det så var det helt illrött och hälften så stort som det högra - ögoninflammation tjena hej! Gick till jobbet och jobbade hela dagen iaf och när jag slutat sprang jag ner på apoteket och köpte en ögonsalva.

Sen åkte jag o Andreas till ikea och handlade sängben, sänglådor, fåtölj, en till skärmvägg, en spegel och en taklampa till köket. Anledningen att vi åkte dit var för att köpa golv men det glömde vi :D Haha.

Sen kom Sandra & Öhman förbi och kollade in lägenheten mitt i bygget, dem hade köpt med sig mat också så medan dem käkade passade jag på att duscha. Sen badade jag ögat i saltvatten.. När dem åkt la jag i salva i ögat och somnade väl därefter.

Sen vaknade jag upp vid tolvtiden och bara kände hur hela mitt vänster öra (som jag har nedsatt hörsel i och även ärrskada sen rör..) dunkade som bara den och jag visste direkt att det var illa!! Jag börja självklart störtböla för det gör så jävla ont så Andreas vaknar upp och försöker lugna mig, efter ett tag ger jag upp o ringer min mamma (mamma är bäst när det gör ont) hon tyckte jag skulle ta en ipren o försöka somna om eftersom det var mitt i natten så jag testade.. En halvtimme senare klarar jag inte mer och ringer upp igen så hon & pappa kommer o hämtar upp mig.

Väl inne på akuten finns ingen öronläkare under natten men fick hjälp av nån läkare iaf som gav mig citodon och skrev remiss på att jag skulle komma tillbaka kl 10 idag. När jag kom hem igen tog jag alvedonen o ipren (vågade inte testa den andra) sen hann jag sova i tjugo minuter innan trumhinnan sprack!! Jag gallskrek precis innan den poffa till så A vaknade igen o försökte hjälpa. Sen låg jag o bara njöt av att det äntligen var slut, och tröck örat mot kudden så blodet kom ut.. 

Andreas körde mig imorse och efter en och en halvtimme fick jag hjälp, han gjorde en odling för att det inte alls såg bra ut i örat. Sen skrev han ett recept på kåvepenin så kunde jag åka hem igen.

Andreas släppte av mig här hemma och åkte hem till sig. Jag diskade upp all disk när jag kom hem och nu ska jag gå ner o hämta ut min pencillin tänkte jag. Kl 15.00 ska jag vara på banken med mami o papi för att fixa lånet så det blir betalt idag:)

Sen ska A komma hit och fortsätta hålla på o fixa åt mig men jag ska nog sova själv i natt i min lägenhet, det blir första gången:) Inget jobb för mig imorgon iaf men hoppas det blir bättre så jag kan jobba igen på torsdag!

nej nu ska jag kila till centrum. bye

Halsont & värk

Jag vaknade igår o hade lite ont i halsen, idag är det 10 ggr värre:( På barngympan gick det knappt jag kan inte höja rösten alls det gör skit ont.. Sen har jag värk i hela kroppen också efter allt ner&upp packande o bärande, men det är det lätt värt;D Haha.

Hela helgen har gått nu och jag har inte partat alls, nej men jag har ägnat all tid hela helgen åt min lägenhet:) Det var mycket mer grejer än jag föreställt mig att flytta hit. Jag trodde inte att jag ägde så mycket, haha. Men nu är iaf i stort sett allt på plats i min underbara lägenhet. Jag stortrivs!

Nu idag har Andreas & Tomi rivit ut skåpet + bänken i köket åt mig så nu måste det spacklas både på golvet och väggarna där det suttit och sen ska vi lägga klick-golv i hela köket (som är liiiitet). Och sen ska en ny bänkskiva upp som blir dubbelt så stor som den andra så man kan sitta o äta mat där;) Måste också förmodligen riva skåpet bredvid spisen nu när jag köper en ny för den jag ska köpa är 60 o utrymmet är bara 57 :P så då måste jag hitta något som passar måtten jag ska ha.. Men det löser sig nog!

Mamma, pappa, brorsan & Somayeh kom förbi en stund också så nu har nästan hela familjen sett min lya:) Marie & Hasse hälsade på igår också, fick påskliljor med krukor som jag har på uteplatsen av dom o ett gulligt kort, hihi. Sen har Camilla & Micke (och Tilda såklart) varit här både fredag & lördag och hjälpt till med allt<3 Igår kollade vi på melodifestivalen tillsammans hos mig, jättemysigt. Vi bäddade ut soffan så låg vi allihop i den, hihi.

Nu har Tomi precis gått och klockan är snart lite sent med tanke på att det är jobb imorgon. Så när Andreas kommer in igen ska jag hoppa in i duschen o sen blir det nog hopp-i-säng. Han ska inte jobba imorgon heller med tanke på att hans fot inte är bra än, men han ska "jobba" här sa han, tack för allt älskling, du är guld värd<3

Nej nu är det dags för duschen. Ciaaoo

FLYTT :D

Jag hade ju sån tur att jag fick nyckeln direkt fasst jag inte har tillträde förrän 1 april, så igår efter jobbet åkte jag, mamma & Britt ner till lägenheten och kollade lite grann. Sen kila jag upp o knacka på hos ordförande o frågade om det var okej att jag flyttade in? "Javisst ni har ju allt klart med lånet sa ni ju så kör på du" Så vi körde raka vägen till ikea och kom inte därifrån förrän halv sju :O Haha.

Jag handlade soffa, soffbord, hylla, blommor + krukor, gardiner, duschdraperi, duschmatta, handdukar, taklampa, bord + 2 stolar till uteplatsen och skärmväggar som vi också ställt på uteplatsen så jag har lite insynsskydd:) Så när vi kom till lägenheten igen med allt lastade vi bara in och sen körde vi hem för att lasta in min säng.

När vi kom tillbaka med den stog Andreas, Camilla, Micke o Tilda och väntade här utanför:) Så sen var arbetet i full gång, Andreas byggde ihop möbler, Camilla skura och städa, Micke åkte med mig hem för att plocka ner tvn o dvdn o lite annat och mami plockade upp sakerna & papi satte upp skärmväggarna;)

Så vid tolv inatt/igårkväll så var väl iprincip allt klart, förutom att jag tänkt helt galet gällande tvbänken jag köpte så det blir till att köpa en annan när Andreas byggt upp väggen åt mig:) Tills dess står teven på den bänken på en tillfällig plats, haha. Men det ser ändå så jävla bra ut!

Nu sitter jag i min sköna superfina soffa och A sover fortfarande. Jag var upp till centrums garage halv nio för att kolla till hans bil och ställa p-skivan, passade även på att parkera om bilen lite närmre, haha:D Liiite läskigt men skitkul! Kanske ska ta o sätta igång att köra?

Nu ska jag klä på mig och ringa mamsen:) Måste till ikea idag igen och komplettera sen ska även garderober, kläder, smycken, köksgrejer, papper och allt sånt flyttas ner idag så det blir en fullspäckad dag igen. 16.00 ska vi vara hos Andreas farbror som fyller 50 och sen ska C&M o T komma hit o kolla melodifestivalen så vi måste få igång tvn också..

Tack så jättemycket för all hjälp. All kärlek till er.

Ska fota allt ikväll eller imorgon o visa;)

LYCKLIGAST

Jag har knappt kunnat sova inatt, haha. Jag vill bara till min lägenhet nu nu nu. Så det känns inte alls lockande att jobba till 15.30 idag, nej nej. Men direkt när jag slutar ska jag kila ner till centrum och till min lägenhet. hihi. Har packat ner handskar, rengöringsmedel, svampar, tumstock och penna & papper;)

Just nu sitter jag i min soffa, här har jag sovit inatt. Igårkväll kom nämligen Camilla, Micke & Tilda hit med Andreas:) Vi fikade o pratade massor eftersom det var ett tag sen vi sågs. Sen när det var dags för C&M och T att åka hem sa Tilda att hon ville stanna här o sova, så jävla söt unge alltså. <3

Hon o hennes morbror har delat säng inatt o jag intog bäddsoffan, med tanke på att jag skulle upp tidigt idag o kila till jobbet (börjar ju inte förrän 9). Men T har redan hunnit vakna o sitter o myser med mig här nu. Hon har fått ny blöja o barnprogram är på så hennes morbror kan halvsova lite till;)

Idag fyller Melissa 24 år så hon ska firas:) Jag får se hur jag gör med min utgång nu när jag vill göra allt med lägenheten på en gång, helgen har man ju mest tid. Men jag tror nog jag hänkar på och röjer satan ikväll iaf! wiiie. Om inte annat så följer jag med en stund för grattas ska hon!

Nej nu ska jag promenera till jobbet så jag hinner skvallra lite mer för Melissa när hon lämnar Miranda;) Byebye 


MIN LÄGENHET:D

Helt jävla sjukt, jag fick lägenheten! Den andra som budade la sig så 17.00 idag skrev jag på kontraktet :D :D Han som är ordförande i föreningen gav mig nyckeln direkt o sa "flytta in när du vill, bygg om närsomhelst! vi litar på dig" HAHA:D Har tillträdesdatum 1 april men som sagt så har jag redan nyckeln och alla papper är påskrivna..

AAAH jag kan inte fatta det!!!? Jag är typ i en helt annan värld nu. Vill flytta in direkt men det är pappren som ska godkännas först varav tillträdesdatumet, fast jag kan om jag vill iaf såååååå. Ska till MIN lägenhet imorgon efter jobbet direkt och börja putsa haha :D

Måste gå in på adressändring också, haha.. Som sagt det här är helt jävla sjukt! Jag äger en etta med uteplats mitt i centrum. Imorgon när jag åker till lägenheten ska jag mäta och sen planera i vilken ordning allt ska göras:) Då pratar jag om väggen jag vill bygga dit och hur stor spisen får vara och vilka färger jag ska måla.. Listan kan fortsätta för jag vill göra allt på samma gång igentligen för att jag vill ha allt eget. Men neej jag vill ju flytta in direkt (så fort som möjligt iaf) så sen tar jag allt eftersom, det blir perfekt!

 Tack mamma & pappa för att ni gjorde detta möjligt! Jag älskar er!!!!

Ingen lust

Jag har fortfarande inte fått besked om lägenheten, det var lovat att budgivningen skulle ta slut idag men ingenting hon har sagt om sånt har blivit så.. Jag går fortfarande runt o bara väntar och har ont i magen typ, så illa är det. Ända till 17.00 imorgon kommer jag få gå runt som ett nervrak! AAHHH. Men egentligen vet jag inte varför jag är ett sånt vrak för jag vet ju att till 90% blir den inte min:( Och det suger.. Men jag tänker nog ändå hoppas ända tills hon ringer o säger att det är dags för kontraktskrivning imorgonkväll. Tyvärr. Men vaddå tänk om det blev jag?

Andreas var här när jag kom hem från jobbet, vi har myst och pratat massor. Sen gjorde jag soppa till middag men han ville inte ha så han värmde på en pizzabit innan jag var klar, men när jag väl åt sen så tog han en tallrik iaf;) Och han tyckte det var jättegott!

Sen har han lagt lite golv inne i huset fast hans fot är dålig fortfarande. Jag har mest suttit o gått igenom ett par lådor med saker från högstadiet, haha. Det var lite kul faktiskt men ändå illa..

Nu kollar vi roomservice o äter godis. Jag ska gå upp halv sex imorgon också så det blir sova senast tio typ..

Natti natti

Håll tummarna.. eller nej!

Jag vet inte vad jag känner nu? Är så grymt sugen & spänd men ändå så vågar jag typ inte hoppas. Imorgon får jag ett slutgiltigt besked, aaahh jag vill hoppas men det känns ändå onödigt för det går ju typ aldrig som jag vill! Men håll tummarna, eller nej det kanske är lika bra o låta bli? Haha. Äsch jag förväntar mig ett dåligt besked iaf..

Jag jobbade idag o har inte känt av benet så mycket. Jätteskönt! Men när jag böjer mig ner eller lägger upp benet på nå vis så börjar det igen, aj aj aj. Men jag överlever nog allt. När jag slutade gick jag o hämta Max så gick vi hem till mig. Jag hämtade bara mitt bankomatkort och bytte tröja lite snabbt sen kila vi till bussen för att åka ner till centrum! Vi tog en prommis till donken där vi åt middag, satt i nästan en timme faktiskt för Max åt verkligen sakta bara för att det hände så mycket omkring honom som var grymt spännande att kolla på;)

Sen kila vi in på willys där jag handlade presentpapper, hehe, sen köpte vi även hubba bubba! Sen var klockan redan tio över sex så vi gick till bussen för att åka hemåt igen och vi gick direkt hem för att lämna av Max hos sig. Det blev iaf två timmars umgänge och nästa gång ska jag nog vara med Moa & Clara istället så Max kan gå på bio eller något liknande med sin mami:)

Nu då, jag ska försöka ta tag i min diskhög och i min tvätthög.. Jag har lixom slängt min rena tvätt över halva golvet och det är inte alls bra, sen ska jag även ta en låååång dusch innan Gynning börjar på teve! Tror jag ska sova direkt efter det för jag är jättetrött redan nu. Och jag ska öppna imorgon också så det blir till att gå upp 05.30 :O Alltså måste jag somna tidigt..

Åå jag ska försöka orka lägga in bilder från helgen också, haha. Snart är det ju lördag så då ska jag ta massa nya har jag tänkt;) Men inte lika mkt dricka för min del då inte. Elleeer?

Jag vill inte

Jag mår helkonstigt, helt plötsligt kommer det bara sådär.. Jag har fortfarande samma smärtor i benet men jag känner mig nertyngd på något vis. Fast egentligen vet jag nog vad det beror på! Jag tror det är därför jag får ångesten varje söndag och därför jag känner mig deprimerad så ofta; jag orkar inte med jobbsituationen..

Det tar så mycket mer på krafterna än någon kan räkna ut att jobba en "man" kort (i stort sett) varje jävla dag. Jag tycker så jävla synd om barnen och skäms inför föräldrarna! Hade jag haft mitt barn på avdelningen hade jag sagt upp platsen direkt. Så jävla illa är det. Jag vill inte forstätta jobba när det är såhär. Jag orkar inte med det här..

Jag vill inte.

Jag är så glad dem dagar det verkligen funkar, jag älskar verkligen barn o att få jobba med dem är underbart! Men jag klarar inte av pressen från att du är hemma varannan/varje dag. DET FUNKAR LIXOM INTE! Om det bara var lite lättare att få jobb så skulle jag slutat för länge sen..

Hej jag har en nervskada?!

Min första arbetsdag för den här veckan började ju knappast bra. Jag fick huggningar i låret och typ kramper under förmiddagen sen vid lunch blev det så pass illa att jag inte klarade av mer så jag sprang in på toan för att ta av mig byxorna o kolla vad som skedde, då ser jag en uppsvullnad o ringer mamma direkt.. Blodpropp är det första hon säger när hon kollat så jag ringer Andreas o frågar om han & Marie kan hämta upp mig o köra mig till sjukan, det gjorde dem självklart.

Efter mitt besök kan jag gå hem och veta att det inte var en blodpropp men en nervskada, någon nerv är inte som den ska (nehe menar du det?) så jag ska bara avvakta o stå ut med smärtan och om den inte försvinner så ska jag kontakta sjukan igen för att göra en utredning på mitt ben.. :S

När jag kommit hem så ringde mäklarn precis och vi disskuterade massor om lägenheten och sådär. Och nu har jag lagt första budet;) Jag tror iaf inte att jag kommer få den eftersom den lär stiga en hel del i pris men det kommer ut fler efter den här så jag blir inte så besviken ändå. Och nackdelen är att det blir en hel del pengar till att renovera den här och det skulle ju självklart vara skönt att köpa någon som är hyffsat fin ändå så man slipper? Jaja får se hur detta slutar..

Nu ska jag fortsätta vila och kolla tv, jag är helt slut efter dagen..

Söndags ångest

Jag hatar söndagar, helgen borde vara en dag till. Fast det känns som den här helgen har varit längre än de andra bara för att jag gick ut i fredags istället för igår, så jävla skönt. Inget bakis idag inte.

Dock så fick jag ett mindre roligt samtal imorse.. Andreas hade lyckats hamna i "bråk" igår så han blev utslängd och påhoppad av vakterna vilket gjorde att han fick åka till sjukan idag för att han inte kunde stödja på foten, det visade sig att ledbandet blivit uttöjt. Bra jobbat av vakterna -> idioter! Så nu är han sjukskriven en vecka o får hoppa på kryckor!

När jag klivit upp sen efter samtalet gjorde jag mig i ordning o promenerade upp till Mia för att umgås med Melissa igen:) Fick milanese soppa till lunch (frukost för min del) och sen satt vi o prata som alltid annars.. När klockan var halv två plocka papi upp mig på busshållsplatsen så åkte vi ner till visningen; lägenheten såg ut som man sett på bilderna och den är liiiiten. Iofs har jag inte mkt större nu men där finns inte ens så man kan ha matbord och så är det jättebra insyn utifrån. Så aa den var väl inte det bästa jag sett, men den var i helhet i fint skick (dugligt lixom) och badrummet var rätt nice. Jag ska buda;) Den kan göras så fin & bra och den duger utmärkt åt mig!

Sen var det raka vägen till barngympan o sen efter den plockade vi upp Andreas. När vi kom hem börja jag med middagen som blev lövbiff, kroketter, sallad o bea:) Grymt gott. Nu ligger han på sängen o tuggar tuggummi o jag sitter här på soffan. Om en timme är det Singing Bee så jag ska hoppa in i duschen nu tänkte jag.

Imorgon är det dags för jobb igen o den här veckan kommer bli en evig väntan på att budgivningen ska börja o sen ta slut! Höhö. Men går det inte som jag vill den här gången heller så får jag helt enkelt vänta tills huset är sålt!

Bye bye

Fortfarande bakis?!

Jag tror närmre bestämt att om jag bara tog ett glas med alkohol nu så skulle jag vara full igen.. Jag har verkligen överträffat mig själv med alkoholintag på en kväll (igår)!! Och en del roliga samtal har det blivit idag med prat om allt jag snacka om & gjorde under min härliga fylla igår, haha. Pinsamt läge;)

Nu är jag iaf hemma igen och jag orkar inte lägga in några bilder från gårkvällen nu så det får bli imorgon eller nått. Vi typ halvkollade på Melodifestivalen och som vanligt var Björn bäst! Han äger allt o alla. Jag har fortfarande en helkonstig mage och känner mig som 100 år?! En tung bakfylla kan man väl även kalla det..

Andreas har ringt ett par ggr nu under kvällen också, som vanligt när han super så super han femton ggr mer än vad han borde så vid nio hade han redan druckit alldeles för mycket? Bra jobbat gubben.. Men han är iaf kvar där ännu och jag får väl ett samtal snart igen. Är iaf glad att jag inte joinade dem där ikväll ;)

Nej nu ska jag kolla lite på teven innan jag ska försöka somna, har nog sovit för mycket idag så blir nog svårt.. Imorgon väntar visning på en lägenhet och sen barngympan (tyvärr). Sen blir det nog bara slapp framför teven med Andreas (?) som vanligt på en söndag.

Avslutar med en bild på världens finaste Milton <3


God natt..

På fredag fyller Melissa år så då blir det en repris, HAHA. (aldrig.)

Super-bakis lördag

Min gårkväll vart hårdare än jag nånsin kunnat ana, haha. Det blev iaf att papi körde ner mig till Melissa och vi gick o köpte varsin pizza som vi åt upp hemma hos henne och till den blev det en första cider;) Sen blev det drinkpimplande där hos henne innan vi gick över till TB's.

Jag hade redan fått i mig en del hos henne så jag vågade knappt kolla vakten i ögonen när vi stog utanför, haha. Men jag kom in utan problem såklart och vi körde på ännu hårdare med drickat där inne, utan att jag visste något?! Jag beställde en 4a men Melissa sa 6a till bartendern när inte jag hörde och tydligen så körde han på 8-10or. (därav min fylla kanske?!) Hur som helst så var drinkarna svingoa och det blev en hel del, sen blev jag bjuden på en o annan cider och jag & Melissa körde en shotbricka.

Sen ägde vi dansgolvet en hel del under kvällen men så mycket drickpauser har jag aldrig haft förut, Melissa kör stenhårt;) Andreas kom dit mitt i allt också så det blev en shot med honom och sen när han åkte igen drack jag ännu mer med alla underbara människor som var där, alla på samma gång lixom? Hur kul som helst:)

Kvällen var grymt lyckad och jag vart så jävla besviken när dem tände lamporna och stängde av musiken, varför inte ha öppet längre? Jag ringde iaf min käre papi efter att jag följt med Melissa hem o han kom och hämta mig kvart i tre typ, då hann jag även stå o hänga med alla människor utanför tbs en stund;D haha.

Idag har jag mått mindre bra, suuuuuuperbakis! Jag skulle ha vart hos Melissas syrra vid 12 idag men jag klarade inte av att röra på mig! Jag spydde ett par ggr sen tröck jag i mig ett glas vatten o en ipren efter att jag nästan svimmat i duschen och sov en stund till. När jag sen vaknade var klockan kvart i två så jag fick smått panik;P

Det blev middag på donken nu vid fyratiden, med Melissa, Miranda, Max, Moa o Ninni :) Sen åkte Ninni o vi andra gick o köpte lite gott till kvällen och nu sitter jag här hos Mia igen med M*4 haha! Mias tur att supa idag så jag joinar Melissa med melodifestivalen o massa svull, haha.

Kilar nog hem efter melodifestivalen sen får jag se om jag får besök av Andreas sent i natt?

Slänger nog upp en del bilder från gårkvällen senare också HAHA :D