Kallt

Usch nu har jag gått omkring och frusit enda sen jag kom hem från landet:( Nyser gör jag också så jag vet inte vad det är frågan om.. Ingen förkyldning nu tack. Kände iofs av min kattallergi igår när jag gosa med Snusan men nu är ju inte ens min egna katt hemma? Antar att jag fryser pga att jag är trött, men nysningarna då?

Nu (20.00) slutar älsklings träning så då kommer han väl snart. Vi måste till maxi hur som helst eftersom det är söndag o allt annat är stängt? Suck. Men vi måste ändå handla något att äta också, sen middag elr vad? Vi åt sen lunch så det gör ingenting. Sen börjar ju Wallander klockan nio också men den lär vi ju missa pga handlingen.

Och förmodligen ska vi hem till Emmi senare (när hon slutat vid 22) för att vara lite sociala med henne o Mackan, men vi får väl se hur allt löser sig denna kalla söndagkväll, haha. Om vi ändå ska handla kanske vi får åka direkt dit sen. Sen sänggång blir det då iaf.

Igår fyllde min käre farfar år också, 83 år. <3 Jag o älskling skulle åkt dit idag men nu blev det ju inte så med tanke på hans träning som hamnade i vägen för det. Blir nog ett snabb-besök hos honom imorgon på dagen istället. Om han nu inte skulle till landet då. Grattas ska han göra iaf, världens bästa Farfar<3

Nej nu är jag väldans hungrig så nu får älskling skynda på!
M a t ,  t a ck :)

Kolmården

Då var vi hemma från landet igen. Skönt! I fredags när vi kom fram så blev det inpackning och massa gottisätandes framför Talang 2007:) Sen bäddade vi ordning och vi sov alla fem på nedervåningen eftersom Maggie & Kenta inte skulle komma förrän igår.
I lördags ringde klockan redan kvart över sju så det var bara stiga upp och göra sig ordning, en timmes biltripp vidare till Kolmården från landet vart det. Vi kom nästan precis vid öppning och då var det nästan halvfullt på parkeringen redan, haha. Vattenfalls kunder fick en vipdag där. Bland dom var ju självklart vi!
Hela dagen var supermysig med massa tittande, lite blåsigt bara men det gick ändå. Tilda fick träffa Bamse och Lilleskutt och jag o älskling gick in med henne och tittade på en Bamseteater också som hon mös sig igenom, sötnos. I min famn och pill på älsklings öra, hihi. Gulligare finns inte!
Vi rörde oss ifrån Kolis vid fyratiden och då hade vi varit där från öppning och nästan enda till stängning så alla var trötta och nöjda:) Blev ett stopp på ica på vägen tillbaka till landet för att handla middag till kvällen, grillning:) Flintastek, kroketter och sallad vart det, supääär. Jag o älskling skulle sova uppe eftersom M&K kommit så vi bäddade ordning där och gick o la oss redan halvtio. Sköönt!
Imorse vaknade vi sist så när vi kom ner var frukosten redan framme så vi kunde bara äta direkt. Sen blev det uppbäddning och nerpackning och sen ut på gården. Jag gick en prommis med T när hon skulle sova och när hon vakna igen var det dags för lunch, pannkakor a la Kenta:) Med grädde, sylt och glass - yummie! Sen vart det inte mycket mer än så, dags för hemgång. Skönt!¨

Nu har jag packat upp och precis kommit upp från ett varmt superskönt bad. Älskling har träning så han åkte hem till sig och kommer hit efteråt. Mami & papi är på landet så det är ensamt här. Men lite skönt ändå:p
När älskling kommer efter träningen måste vi åka och handla bröd och sånt så det blir förmodligen Maxi för att handla maten tills imorgon också på samma gång. Grillmiddag hos mig står på schemat och sen vidare på party:)
 
Nej nu ska jag kolla lite teve.

Supernöjd!

Då var studentskivan över och jag kan inte säga annat än att jag är supernöjd!! Maten var riktigt god och folket var himla bra. Hihi. Men kvällens höjdpunkt var faktiskt limmon:D Så jävla kul, vi röjde gärnet i den och när vi sen kom fram till berzelli var vi 6 typ de enda som hade druckit något alls. HAHA! För min del räckte det nästan redan där;P
Men mer dricka vart det och vid tio kom äntligen alla biljettköpare in! Det blev genast mycket folk o mycket roligare, även om vi MPelever är riktigt grymma bara vi så, haha. Älskling var jättefin och han var jättemysig när han kom så jag fick typ sitta fastklistrad i honom en stund innan han släppte mig;) Sötnos!! <3 Massa dans med alla grabbar vart det också, himla massa röj över huvud taget alltså! Jag är supernöjd med skivan!
Kommer kännas tungt på studentdagen, usch. Jag kommer sakna alla enormt alltså, mycket tårar blir det nog.

Och tack JOHANNA för att du stylade mig, jag vart supernöjd med det:) Fick massa kommentarer så tack hun<3

Imorse ville jag inte riktigt gå upp men sen gjorde jag det iaf, en superskön dusch vart det. Sen packade jag ner allt som behövs inför landet som vi åker till om typ två timmar. Det blir mysigt.  Jag tog en promenad till bussen där jag satte mig för att åka till C&M. Tilda vart jätteglad när jag kom, söter! Vi har ätit och gått en promenad hon o jag, hihi. Nu sover hon på balkongen och Camilla duschar.
Imorgon blir det Kolmården, favorit i repris alltså:) Det ska bli superkul! Sen efter en heldag där får vi se om vi stannar på landet en natt till eller åker hem. Ska bli fint väder så det blir nog till att stanna hela helgen!

Nej nu ska jag göra någon nytta. Bilderna läggs nog upp efter helgen när jag är hemma igen:)

Studentskiva:)

Tonight is the night we're gonna make it happend, HAHA! För ikväll är det äntligen dags för MPs studentskiva, wiie! Det kommer bli grymt, jag känner det på mig. Dj Quality på stora golvet blir heeeett! Jag längtar otroligt mkt!!!

I skolan har jag inte gjort speciellt mkt, tyvärr. Det fanns biljetter kvar som var tvungna att säljas så jag ställde mig också med där:) Lopez kom o gjorde sällskap o värmde upp för kvällen också, haha. Inte bara jag som längtar;) Eftersom Linn endast hade en skiva sprang jag bort till älskling på hans rast för o hämta några från bilen, dom var iaf väldigt uppskattade - fast jag är svensk;D HAHH. 

Nu är vi iaf tillbaka i klassrummet och det är snart dags att röra sig hemåt, ohyes. Det känns härligt, håret kommer nog ta sin tid sen ska naglarna fixas och kroppen färschas upp. Mycket inför denna kväll! Halv sex kör älskling ner mig till skolan igen där jag ska möta upp Linn, Jannike, Camilla, Tove & Sara för att invänta och sedan sätta oss i limmon och åka in mot berzelli!! Det kommer bli grymt! För att ha något att göra i limmon förutom njuta, skratta o digga musik så blir det dricka aquatini - yummie;) Middagen är inget jag ser fram emot så mycket eftersom jag hört så mycket dåligt om det, men sen drar riktiga festen igång och då KÖR VI! Det ska vara något bildspel under kvällen också med massa bilder på oss MPelever, det oroar mig:p 

Och det bästa av allt, solduschen gav resultat! Har fått några kommentarer om det idag, hihi.

J A G   Ä R   T A G G A D  !

Soldusch!

Ja idag var jag och Vivi inne och tog vår soldusch vi bokat, det var verkligen något jag tänker göra igen! Helt ofarligt, man blir inte torr, inget fläckeri och absolut gottluktande:) Visserligen så tyckte jag det var rätt obehagligt o svårt inne i kabinen men det var det absolut värt efteråt! Från början syntes det inte alls något men nu har jag fått en fin ljusbrun färg:) Och det var nivå 1. Innan studenten är nästa inbokat o då blir det nivå 2 till och med! Lite dyrare men brunare, haha. Då blir det nog inte lika obehagligt och svårt i kabinen heller. Nej stencoolt var detta.

Innan soldushen kom älskling:) Vi tog det mest lugnt och jag städade klart toan som jag höll på med, tror aldrig den vart så ren som den är nu faktiskt, haha. Sen plockade jag massa tvätt o så, med andra ord så var jag inte speciellt social från början. Men han är söt ändå o hjälper till! När han åkte hem åkte jag o mötte upp Vivi.

Efter solduschen hämtade älskling mig i centrum så åkte vi direkt till skärholmen där han skulle hämta sina kostymbrallor som var inlämnade för att bli uppsydda:p När vi gjort det blev det lite rundisvarv då jag lyckades få med mig ett halsband plus örhängen ifrån också. Men tills imorgon och det är okej;)
Sen när vi kom hem skulle han städa bilen så jag ställde mig vid spisen och gjorde middag, I'm good. Efter maten åkte vi ner till gulan för att hyra film innan Sarah skulle komma. Säg att du älskar mig blev det och nej jag tycker faktiskt inte filmen var något speciellt. Den var väldigt B till en början men slutet gillade både jag o älskling, haha. Det är verkligen så sant, vilket jävla samhälle man lever i alltså, fuck that! Åh var arg/ledsen man blev då.

Sarah hann komma medans vi tittade på filmen men hon var inne med mami sålänge. När filmen tog slut åkte älskling hem till sig eftersom jag skulle ha S. Jag gick in o hämta Sarah och gjorde ordning henne för sängdags, så nu ligger hon i sängen och jag tror nästan jag måste rita kors i taket, hon är knäpptyst! Halleluja! haha.

Jag kollar in roomservice nu så jag ska kila igen, imorgon blir en stressig dag! Så god sömn önskas. Natti!


Bra uppvärmning

Den här natten har varit en hemsk natt, usch. Jag har nog inte sovit riktigt ordentligt alls, men vid halv tre fick jag springa ut på toan och spy. Så illa mådde jag! Satt där i tio minuter innan det typ tog slut på spya - usch. Försökte somna om och det lyckade jag med, men fortfarande så sov jag inte alls bra, jag mådde illa hela tiden. Vid fyra fick jag gå upp igen för att besöka toan en gång till och tömma min typ redan tomma mage ännu mer:( BLÄ!

Sen fick jag iaf sova till mami ringde ut till mig vid sju. Då blev det inge mer spya och jag mådde typ bra? Undrar vad det är för fel? Hur kan man bara spy utan att vara sjuk eller fyllesjuk? Suck. Jag är inte gravid iaf, nej! Så det behöver ingen fundera över. Men kul är det inte att behöva ligga vaken för att gå o spy.

Och eftersom jag inte mådde dåligt annars så gick jag till skolan som vanligt, till nationella. Jag hade lite hjärnsläpp så vi får se hur resultatet blir! Jag hoppas på att det blir bra.
Efter nationella lämna jag in början av arbetet i T&R, sen lämna jag tillbaka kameran o kolla bilderna jag tagit. Så imorgon kan jag äntligen bli klar med mitt projekt. Om inte Dan envisas om att jag måste ha med mig själv. Iofs tar det inte spec långt tid att fixa det då. Hur som, det känns super att allt börjar släppa nu.

Nu har jag iaf fått i mig min kycklingsallad, gott. Har fortfarande den där skumma känslan i magen:/ Hoppas jag slipper det ikväll och inatt. Jag vill inte spy en natt till, då kommer jag inte våga dricka imorgon o då förstörs ju allt, haha. Gud vad jag längtar tills imorgon:) Johanni ska fixa mitt hår, awwie. Sen limmon:D

Nej nu ska jag prata med min älskling som ringde precis, vi har lyckats skriva om samma sak - haha:D Han kommer nog hit snart, awiee. Annars så ska han iaf hämta mig efter solduschen:)

Promenadsdag

Då har denna dag flytit förbi, ännu närmre helg! Som dessutom är långhelg:)

Innan jag skulle ner och handla potatisen tog jag tag i min röra här ute hos mig och allt är typ helt skinande rent nu, lite damning behövs bara först. Härligt! Sen är det toan också, den måste städas ordentligt men när jag var klar inne i rummet var klockan för mycket för att jag skulle hinna med det också.
Tog en promenad till mamis jobb för o hämta lite pengar till det jag skulle handla. Från mamis jobb gick jag dessutom ner till centrum också. Duktigt! När jag handlat det jag skulle gick jag över bron, till älsklings jobb, där han plockade upp mig så åkte vi hem till mig:)

Vi började med middagen direkt, tyvärr så saltade han alldeles för mkt för min smak men resultatet vart ändå super! Det var nästan lika gott som när Camilla gjorde det, haha. Vi är ett grymt mat-team jag o älskling;)
När vi ätit gick vi ut till mig o mös - melove. Det måste nog vara det allra bästa man kan göra! Kollade lite teve också innan älskling skulle röra sig, sjukgymnast och träning stog på hans schema today.
Jag gick in och la mig i ett riktigt hett skumbad:) Sjukt skönt alltså, lyx. Peelade kroppen och shavade benen, hottie! Haha, det var "ett måste" inför imorgon, solduschdags för mig då. Spännande! Ska bli otroligt roligt att se resultatet och hur fin färgen blir. Sen blir det en gång innan studenten också, men då kanske det blir nivå 2 istället?

Sen tog jag o mami en prommis till Vibutiken, hon hade köpt nån mobil som kom, skitcool! Alldeles för cool för hennes del men hon bryr sig ju inte om vad man säger ändå, haha. Och jag har ju själv sprillans mobil så.
När vi kom hem provgick jag lite i mina klackisar, shises alltså. Det är inte min grej! Sen fick jag lite fotmassage framför ugly betty:D Världens bästa mami alltså<3 Och nu har hon övergivit mig igen.

Jag ska borsta tänderna och så nu, försöka komma i tid i sängen ikväll med tanke på tidiga morgondagen då det är ett femtimmarsprov på schemat! Jag tror iofs inte jag kommer sitta så länge men ändå.
När det är klart ska jag in på foto o lämna tillbaks kameran och försöka fixa så mkt som möjligt med projektet!

Ska ställa fram Sarahs säng också så den bara behövs bäddas imorgon, good.
Och så blir det väl ett samtal från min underbara käresta när han tränat klart (om jag inte råkat somna redan då) hihi. Andreas Johansson är världsbäst<3

En grej mindre

Då var en av dessa uppgifter denna vecka avklarad! Thank god! Jag vet iofs inte om jag behöver göra ett omprov sen men det visar sig förmodligen näst-nästavecka då det är nästa religionslektion. Hope not! Kändes helt okej och jag tycker jag svarade bra på det som var. G borde vara klarat men som sagt, man vet aldrig.

Gårkvällens barngympa gick lysande! Ingen där när vi kom så vi kunde gå direkt in i salen o bygga banan (spara tid!) innan alla barnen skulle dyka upp. Så vi körde banan direkt, 2*2 varv, och sist så såg det faktiskt bara bra ut:) Så nästa gång blir det samma visa igen för att det verkligen ska sitta med avslut också! Jag är stolt över barnen!
Direkt efter barngympan blev det hem, där älskling redan väntade, för middag:) Efter att vi ätit tog vi bilen och åkte ner till gulan där det blev litelite godis och sen chips till älskling. Sen blev det raka vägen hem för att se på Anna Pihl! Och direkt efter det, 24. Sen blev det Prison, jag vet inte vad jag ska säga om det.. Nu är det iaf uppehåll till höst så. Blev lite plugg i alla pauser också, älskling förhörde mig som alltid, hihi.

Nu ska jag försöka skriva ihop lite för Turism&Resor eftersom första inlämningen är imorgon, suck. Sen ska jag nog läsa på lathunden för nationella också. Och sen så måste jag förbi mamis jobb o hämta pengar så jag kan handla potatisen så att jag kan göra middagen klar tills älskling kommer hem från jobbet. Rödspätta & potatis blir det ikväll, yummie! Sen får jag hoppas att vi hinner mysa lite innan han ska åka på träning. Då blir det ett varmt bad för min del och sen bara chill hemma med mig själv. Antar att mami gör mig sällskap också eftersom det är tisdag = speldag för papi så dom kommer väl köra här hemma som vanligt o då vill mami inte vara där inne. Mys.

Imorgon är det dags att vara barnflicka igen, moneyhoney! Sarah kommer nog runt sju som vanligt. Så det blir typ bara lite koll på teve för henne och sen sova direkt. Sen på torsdag ska jag lämna o hämta henne sen tar mami över eftersom jag ska på skivan:) Moahah! Antar att jag får pengarna på fredag, nice!

Utmaning

Tre Saker som skrämmer mig

  • Döden (inte att dö själv, men att förlora en nära.)
  • Alla dessa äckliga psykopater (vem vet när man själv blir ett offer?)
  • Naturkatastrofer

Tre personer som får mig att skratta

  • Andreas <3
  • Pappa
  • Tilda

Tre saker som jag älskar

  • Familjen (inkl Andreas såklart)
  • Socialt umgänge
  • att Resa!

Tre saker jag hatar

  • att Förlora (om allt ifrån i spel till människor)
  • att ha en Tom plånbok!
  • Dryga människor, som tror sig äga hela jävla världen

Tre saker som finns på mitt skrivbord

  • Högtalare
  • Laptopen
  • djurgårn's gubben :)

Tre saker jag gör just nu

  • Småkollar på 24
  • Väntar på att älskling ska komma ur duschen
  • Väntar på att Prison ska börja!
Tre saker jag vill göra innan jag dör
  • Resa, långt bort!
  • Bo i Skåne
  • Leva ordentligt (med barn, utbildning, man, hus osv.)
Tre saker jag kan göra
  • Skratta 
  • Slösa pengar
  • Planera! (Lite för mkt vissa ggr kanske)
Tre Saker jag inte kan
  • Spara (hello, what´s that?)
  • Sluta drömma
  • Hålla ordning i gille (men trivs jag så)
Tre saker jag skulle vilja lära mig
  • Spela hockey (haha, good luck)
  • Hantera mitt dåliga humör
  • Spara pengar!
Tre favoriträtter
  • Kycklingsallad
  • Tacos
  • Kött & pommes

Kul utmaning Johanni, haha. Jag utmanar några, de vet om det :)


Fullt upp!

Fråga mig inte varför texten är stor i förra inlägget, jag skrev med liten:S

Nu känns det verkligen att det här är slutet, allt kommer på en gång nu och bara en vecka senare är det ingenting längre. Fan vad underbart! Tanken på att det snart bara är en månad kvar i skolan är helt sjukt grym:) Jag längtar något otroligt! Den här veckan är det 4 grejer som ska göras i skolan, nästa vecka är det 2 och sen veckan därpå är det 1, sen är allt slut!! FATTA?! De sista två veckorna kommer nog vara hur bra som helst, inga prov och inlämningar mer än fotoutställning som heller inte är speciellt jobbig - gud vad jag ska njuta!

Igår när jag o älskling duschat o ätit middag, och jag gjort min religion, så åkte vi till grödinge för att slå lite på ranchen. Det börja självklart regna på vägen dit men det spelade ju ingen roll eftersom det fanns tak!
Gud vad vi skratta, jag måste nog vara världens grymmaste på att slå:) Men faktiskt så gick det nästan bara bra, för att vara Elin och aldrig spelat golf (förutom testslagit på ranch då) så var det bättre än nästan bara bra!
Eftersom det regna var det knappt någon där, typ 2 st ute på banan och vi på ranchen:) Så när vi slagit ut alla bollar gick vi till putt-green (?) där vi skulle tävla. Jag vill inte ens skriva hur det gick för mig, men kul var det och det är ju huvudsaken;)
A - Du siktar ju inte ens älskling, kom igen nu!
E - Nej? Det räcker med att jag ska träffa bollen ju.
Men det gick faktiskt bra där också efter ett tag, till och med älskling vart imponerad då;D En trevlig golfsväng!

Imorse ville jag inte alls vakna, jag var verkligen inte sugen på skola. Men skola blev det och nu är denna dag över också. Skönt! Gick till älskling efter skolan så fick jag skjuss upp eftersom han skulle hämta ut sitt körkort, HAHA han är så jävla ful på det:D Men ändå så var han snygg i snaggat när man vant sig iaf, aja det är väl samma nu? Bara vänja sig vid hur ful han är på kortet, haha:D Nej nu ska jag inte vara elak!
Sen jag kom hem har jag ätit mellis och kollat igenom massa reklam som låg i brevlådan, fun. Nu ska jag försöka plugga lite religion och kanske Turism&Resor. Religionen är viktigast nu så! Prov imorgon känns inte alls roligt.

Sen är det barngympa idag som vanligt. Blir nog mycket övande inför uppvisningen idag, hoppas alla sköter sig så man kan få vara glad när man kommer hem ikväll, så älskling inte blir drabbad av mitt super-not-roliga humör;)
Anna Pihl, 24 och Prison på tvikväll också så jag får klämma in pluggeriet i pauserna, haha. Tvfreak, yes I am!

Plugg nu, c i a o o

40års fest!

Jag kom faktiskt inte hem tomhänt igår efter skärholmen/kungens kurva rundan med älskling, ohyes. Ett par svart lack-klackskor fick följa med mig hem och kommer sitta på mina fötter under studentskivan, förmodligen inte hela natten dock, haha. Lite för hög klack för mig men fina är de verkligen:) Älskling prövade också ut kostym som han åkte och hämtade o betalade idag, hottie! Nu längtar jag verkligen till kostymstunder för han är sååå snygg!

40års festen var verkligen superkul! Mycket god mat och dricka och superfrän lokal:) Och så coola gäster, orkar inte gå in på detaljer mer än att älskling nu mer är nära vän med William som tagit in Easton märket (hockey) till sverige - Cool, han kommer tydligen få en gratisklubba så fort Will åker till ryssland med Börje Salming och snackat med honom. Ännu mera cool, haha. På denna 40års fest kunde allt vara möjligt. Efter god mat och liveband och massa mingel begav vi oss hemåt, trötta som vi var. Jag deckade i sängen så fort jag klev innanför dörren, trevlig jag vet:)

Idag när vi vaknade åkte vi hem till Ann & Stefan där älskling skulle plocka upp Janne för att åka o handla kostymen. Jag stannade kvar med tjejerna + Stefan och åt lunch:) När älskling & J kom tillbaka blev det fika innan vi åkte hem till kassmyra.
Tvärn & Lopez kom förbi en stund och när de skulle gå igen bytte jag o älskling om och åkte till broan där det blev en joggingrunda:) Det måste vara kors i himmelen för min del alltså, men skönt var det!
Nu har vi precis duschat o väntar på middagen. Mums! Tyvärr måste jag ta tag i religionen nu..
Efter maten blir det kanske en tripp till C&M, länge sen nu. Mys isf:) Annars väntar en hemmakväll med Wallander på tv, don't miss!
C i a o o


Lugnkväll

Gårkvällen blev mysigare än jag trott mig:) När älskling kört H&M till ishuset beställde vi pizza på beneventos, yummie. Det blev hem o käka snabbt för att sen åka ut till botkyrka golfklubb. Stefan och Werre var sällskapet. Jag väntade i bilen eftersom när vi kom så hade någon glömt nycklarna i nyckelhålet på bilen, denne någon var en man som kom efter 40 minuter typ. Han blev jätteglad för att vi tagit hand om nycklarna åt honom och gav mig typ världens hårdaste kram. Haha. När älskling kom tillbaka så åkte vi till willys för att köpa lite gott till kvällen och sen direkt hem till honom igen för att se på Talang 2007:) Det var riktigt bra!

När det var slut var det dags att åka till Mackan, vi hade sån tur att vi blev stoppade av polisen och älskling fick blåsa också:) Haha, coolt. Det var tydligen värsta kontrollen där och alla blev stoppade så det var inget fel på oss;) Men älskling blev inte lite orolig, haft körkort i två dagar o blir stoppad - haha! :D
Vi åkte förbi ishuset och pratade med H&M och Bengan, älskling var tvungen att berätta vad som hänt såklart. Sen blev det vidare hem till Mackan. Blev typ bara hopp in i bilen direkt igen för att sen åka till fittja, Coop, för att hämta Emmidarlingen som slutade jobba tio:) Åkte hem till Mackan igen där det blev massa gottisätandes, film och bara allmänt trevligt mys. Kvart över tolv körde älskling hem mig för att sen åka och hämta upp fyllisarna i ishuset, haha. Jag råkade somna direkt när jag kom hem så när älskling kom flyttade han på mig, självklart vaknade jag, och så pussade han lite på mig, sen somna jag om igen.

Nu har han redan åkt. Dom har träning och han ska ju självklart köra dit både Mackan & Tomi så han var tvungen att åka. Jag ska snart in och duscha/bada och sen fixa mig så gott det går. Äta frukost måste jag också.
Sen ska jag möta älskling efter träningen och då blir det skärholmen för att leta skor åt mig o kolla kostym åt honom:) Sen får vi skynda hem och byta om för sen måste vi gå till Kerstins 40års fest!

T r e v l i g   k v ä l l !

Slowly..

Åh klockan går sakta nu eller? Suck. Bara för att jag ska åka ner till centrum strax och bli hämtad av älskling. Vi ska ju sen åka hem till honom och sen vidare för att köpa oss någon middag:) Tror inte på golf ikväll alltså, inte i det här vädret. Har inte bestämt vart vi ska sova inatt men det spelar ingen roll så.

Imorgon ska vi försöka hinna till skärholmen en snabbis för att kolla på skor åt mig, till skivan som är på torsdag:) Hoppas verkligen den blir bra nu, alla mp3or tillsammans kan ju inte bli annat än bra;) Efter skokollen om den hinns, har han träning och sen ska vi med mami & papi på 40års kalas! En stund iaf, god mat och levande musik låter ju inte tråkigt? Det blir nog funnyfun.

Veckan som kommer är typ helt fullspäckad:( Usch. Måste ta tag i pluggeriet inför religionsprovet på tisdag.onsdag är det nationella, 5 timmar:O Efter det soldusch och sen barnpassning åt Sarah. Och sen måste jag fota det sista i projektet så jag kan fixa och skriva ut det på torsdag så jag inte är ännu mer efter. Sen blir det skynda hem på torsdag för fixing och sen ner till skolan där limmon hämtar upp oss och kör in till berzelli där vi först har middag innan gästerna kommer:) Grymt! Fredagen kommer nog bli dryg i sig helt enkelt, haha.

Åh nu är det dags att kila strax, underbart.

Jag bara måste länka till den här låten, så jävla grym!
 Pastorn, det trodde jag inte om dig:D
http://www.myspace.com/blumepastorn


Jag vann

Nu är 24timmars uppgiften klar och jag har redan varit i skolan och lämnat in kameran och filmrullen. Haha, jag lyckades inte så värst bra, typ 15 bilder av 24 blev så man såg. Men Dan tyckte det var huvudsak att man försökt!
En riktigt kul grej att göra faktiskt, kommer nog göra om det någon gång efter skolslutet också. :)

BTW, jag fick veta en kul grej i onsdags när jag hämtade kameran; Vi fick en fotouppgift, tema Misslyckande. Så skulle man fota det man själv tänkte på, till någon dam från nåt ställe där dom ska välja den bästa bilden och trycka den i nån tidning eller broschyr! Älskling & Tomi fick vara mitt projekt för bilden och göra som jag ville till min idé. Och ja, i onsdags fick jag alltså reda på att min bild vann! HAHA, den ska alltså tryckas:) Det är coolt.

Gårdagen då, älskling kom hem och hämtade mig vid tiotiden då han var klar med nationella. Då åkte vi hem till farfar och överraskade honom:) Han blev jättelycklig över besöket först och främst men sen också över att älskling tagit körkortet såklart! Vi åt lite lunch och farfars hembakta bullar efter. Det var mysigt:)
När vi åkte därifrån plockade vi upp Tvärn i skolan eftersom han och Lopez skulle ha varsin biljett till skivan, men jag hade en biljett kvar så vi ringde Emil som sa ja, så vi åkte till centrum och lämna den till honom. (:

Sen åkte jag o älskling hem till honom, han packade ner lite grejer för morgondagen och sådär. Sen blev det en tripp till biltema där han skulle kolla på lite grejer till bilen.. Sen upp till hans morfar och pröva skor, haha. Och sen hämtade vi upp mami i centrum innan vi åkte hem till mig igen:)

Direkt efter middagen åkte vi till älskling o hämtade golfgrejerna och sen ut till botkyrka golfklubb där Werre väntade! Dom skulle köra 9hål så jag gick med några hål innan det börja regna alldeles för mkt då satte jag mig i bilen och väntade istället. Sen blev det stopp på gulan för lite godis innan vi åkte hem igen, lagom till Time Out skulle börja också:) Självklart var vi ju med, haha. Kulkul. Men syntes bättre på Parlamentet faktiskt.

Efter det gick vi ut till mig o hade myspys. Sen blev det sovdags, men haha, vi fick något ryck. Vi båda skratta så vi grät av det:D Ibland är min älskling alldeles för knäpp alltså. :) BÄST var namnet (hans), världs bäst! <3

Nu ska jag städa lite och packa lite så jag är klar tills älskling slutar jobbet. Då blir det hem till honom. Sen ikväll beroende på väder kanske det blir grödinge en stund på ranchen. Annars bara myskväll. Älskling ska ju vara fyllechaffis till Marie & Hasse också som ska på botkyrkafest. Hihi.

S o  l o n g .

VÄRLDENS BÄSTA

ÄR MIN POJKVÄN:D Igår tog han äntligen sitt körkort och jag är så himla glad:D Han är världens bästa!! Sötungen ringde mig redan efter 20 min och lät skitdeppig så jag bara okej han kugga. Då säger han ska vi åka bil ikväll eller älskling? ÅÅHHH:D Så en mycket bättre fjortonmånaders dag går inte att få, hiihi. Så kvällen tillbringades i hans finfina bil, vi började med att köra upp till mig så mami & papi fick se bilen och så han kunde tacka för grattispresenten (lotter och en sprillans cdskiva). Sen åkte vi vidare till C&M eftersom M inte visste. Och därefter till mormor och morfar! Janne blev inte lite förvånad; nu vet jag inte vad du får i studentpresent ju, jävlar du blåste verkligen mig. HAHA. Sen fortsatte åkandet till Tomi och sen vidare till Ann&Stefan! Ingen visste förutom Hasse, Marie, jag, Camilla och Werre:D Nu har min pojkvän iaf körkort, ohyes! Grattis igen älskade A♥

24timmars uppgiften har startat. Jag är säker på att det kommer gå utför för min del, men wtf. Vaknade tio i sju av älsklings klocka imorse då körde han hem mig eftersom han sen skulle hämta Tomi och åka till skolan för nationella. Om han inte ska jobba sen kommer han hit direkt:) Då blir det förmodligen södertälje eftersom jag självklart inte fann några skor igår för alla jävla 36or är ju alltid slut! Har iaf hittat ett par jag verkligen vill ha, men det ser ju inte speciellt ljust ut för dom sa något om att dom inte kommer in igen? Måste gå ner o fråga euro sko idag.

Innan dess blir det ett varmt bad för min del, jag känner mig verkligen ofräsch. Måste dock vänta till klockan blivit åtta för då måste jag ju fota igen, sen kan jag hoppa i badet.
Ikväll blir det kanske en tripp till bror & Somayeh:) Sen måste jag plåta projektkort också.

Nej nu ska jag förbereda mig för ett härligt bad. S o  l o n g .

Fjorton månader

Idag är det fjorton månader sen jag blev tillsammans med världens bästa pojkvän, helt sjukt att tiden gått så snabbt. Det känns som att det var igår samtidigt som det känns som att vi alltid varit ett.
Jag är verkligen lyckligt lottad<3

Inspelningen av Time Out igår var otroligt rolig, nästan bättre än Parlamentets faktiskt! Det beror nog på att det var grymma komiker med och bra gäster: I lag Väst var det Henrik Hjelt tillsammans med Per med Yannick Trigaro (bl a Kajsa Bergqvists tränare) Och sen i lag Öst, Annika Andersson + Babben med pingisspelaren Jörgen Persson!
Det gick nog inte en minut utan att man skrattade utan det var rent ut sagt skitkul:D Martin Timell är verkligen en sköning han också. Nära på att jag gick fram till honom efteråt och frågade om min gillestuga men jag fega ur;D
Jag är supernöjd med kvällen:)
När vi kom till tumba hade vi bilen där så det blev ett stopp på gulan innan vi åkte hem till kassmyra där Tilda befann sig också. Marie hade vart barnvakt. Så upp med godis och bänkning framför ugly betty gällde:D Äntligen tillbaka! Den serien är verkligen bra, även om det var lite snurrigt nu. När Betty var slut åkte C&M hemåt med lillkorven och jag o älskling begav oss uppåt. Snabbdusch för mig och sen sängen. MYS.

Imorse ringde klockan redan halv sju :O Det borde vara olagligt när man annars börjar 11, 12. USCH! Men upp kom jag och iväg till bussen och fram till skolan. Damn I'm good. Massa prat om studenten under Turism&Resor lektionen vart det, fy vad mycket pengar som ska caschas fram nu alltså, tur att mami&papi står för allt:)

Nu är jag hemma igen, skönt är det iaf att man slutar så pass tidigt. Ska packa om väskan och så innan jag ska ner till skolan igen för att hämta en kamera. Och sen möta mami i centurm för att köpa studentskor (om de finns kvar) och skor och klänning till skivan. Om jag hittar något nu då? Suck. Sen ska jag direkt hem till älskling där natten ska spenderas igen. <3

Imorgon bitti, kl 05.00 ska jag börja fota 24 timmars uppgiften. Det ska bli spännande att se resultatet sen! Jag ska verkligen försöka att inte fuska men jag kan inte lova något(a) Haha. Jag ska iaf fota fötter så jag kan röra mig fritt under dygnet bara inte glömma att fota varje timme. Skönt att man inte behöver vara i skolan iaf;)
På fredag, 05.00 är det sista bilden sen får man sova ut och sedan gå tillbaka till skolan så fort man orkar. För att lämna kameran och framkalla bilderna då. Jag känner på mig att jag kommer dyka upp så sent som möjligt:p

Nej nu ska jag in i huset för lite lunch, c i a o o

Time Out!

Ja idag är det dags för att vara publik igen:) Den här gången på Time Out! Avsnittet sänds på torsdag 20.00, tv4. Det går inte att missa det då ju. Haha, idag ska även C&M följa med oss så det ska bli mycket trevligt. Hoppas på bra gäster och komiker, vore inte helt fel med Robban;D Men sån tur kan man väl inte ha?!

Innan time out ska jag hem till C&M för att bara vara. Oh yes. Duktig som jag är skippar jag religionen idag, men så himla farligt är det inte då vi endast övar inför provet på tisdag och det kan jag göra hemma istället.
Sen blir det ner till centrum typ kvart i tre för att möta upp älskling och ta tåget in mot stan och sen vidare mot tv-huset.

Gårdagens barngympa var otroligt rolig faktiskt, jag och Johanna måste vara dem mest barnkäraste personerna alltså - HAHAHH! Men man får vara som vi var igår ibland. Blev mest en massa bus faktiskt, ungarna hade iaf skit kul och skrattade nästan när de bytte om också. That's how we like it!
Tyvärr finns det en viss pappa som är helt jävla otrolig, vad fan tror man igentligen? Nej usch på såna som dig!

Efter barngympan var det raka vägen hem där middagen väntade, och likaså älskling:) Han joinade mig o papi för middag och sen blev det lite skratt till pappas sjuka skämt! Älskling diggar dom iaf, haha.
Anna Pihl, 24 och Prison Break var kvällens tvtablå! Och som vanligt kan jag säga att jag är besviken på Prison, när ska allt ta slut lixom? Ska det bli oändligt eller? SUCK!!

Sen skulle vi sova men älskling ville busa och som vanligt sluta det med att jag råka göra illa honom när han gjort illa mig(a) HAHA, tji fick du. <3 Myspys iaf.

Nej nu ska jag kila till bussen mot Camilla, sen får vi se vad vi hittar på innan vi rör oss mot tvinspelningen.
C i a o o

Segis

Lördagskvällen blev så mysig som vi tänkt oss, melove. Älskling kom precis lagom tills att jag gjort klart tacosen så vi satt oss och åt direkt. Efter middagen la vi oss på soffan och bara mös. En fullspäckad tevekväll, sappade mellan hockeyn, bond och sen började iaf till slut Sing a long och efter det blev det en film.

Igår vaknade vi vid halv elva, superskönt. Det blev en supergod frukost med ägg bl a. Och sen en skön dusch för min del. När jag duschat klart och packat ner mina grejer så tog vi bussen till älskling. Supervarmt, första gången i år jag gick med bara linne och kjol (med leggings) och jag frös inte alls! :) Hos älskling blev det mest pill med bilen, haha söter. Sen kom C&M och hämtade upp oss så älskling kunde tvätta sin bil i tvätthallen.
Medans Micke och älskling tvättade cross och bil åkte jag och Camilla till ica för att handla lite. När vi kom tillbaka tog vi med oss den sovande sötkorven T upp till lägenheten och gjorde ordning salladen som vi sedan tog med oss ut för att äta med älskl och M. Fetaostsallad vart det och den var superdupergod! Sen gick vi in med allt och ut till lekparken! Blev gropgrävning i sandlådan och ruschkaneåkning med Tilda:) Nästan för varmt i solen då, helt otroligt att det kan vara så skönt i april!
Sen blev det iaf en tripp till Gittan & Janne för att visa upp bilen. Gittan hade inte sett den ännu och Janne kunde inte hålla sig så, haha. När det var färdigtittat på den och färdigtjattrat så åkte vi med C&M hem igen, Tilda fick bada i sin pool på balkongen efter att hon gått raka vägen dit när vi kom hem och hoppat i med alla kläder på asgarvandes, haha:D När hon badat i typ en halvtimme gick det vara nog. Då blev det ut för grillning av middagen:) Medans Micke skötte det spelade jag, älskling & Camilla fotboll med alla småkids på gården, haha!
Efter middagen och lite softing fick vi skjutts hem till älskling igen.

Idag var det dags för svB provet, isch. Jag glömde helt bort det och hann endast plugga en stund innan sängdags igår. Så imorse blev det upp tidigt för att hinna plugga. Gick upp till Marie på jobbet för o lämna nyckeln och satt där i typ 45 minuter efter. Gud vilken pratstund vi hade, long time ago. Himla mysigt. När hon sen skulle ut för att röka och jag röra på mig fick jag massa chokladbitar och en cola ner i väskan, vilken bra svärmor alltså ;) <3
Äckelreligion som första lektion, usch. Prov på tisdag:/ Sen hann vi äta lite innan det var dags för svenska lektionen! Provet gick nog bra, härligt är det.

Sen var det hemgång och nu sitter jag här hemma. Skönt! Dags för barngympa ikväll igen, länge sen sist nu så jag längtar faktiskt! Ska röra på mig vid halv fem men innan dess blir det nog städning och middag + förberedelser.
Efter barngympan blir det raka vägen hem där älskling kommer vänta på mig<3 :)

Remember Love

Ibland förstår jag mig inte alls på kärleken, hur är det möjligt att man kan känna något som det här? Det är en fråga utan svar. Att en människa kan väcka såna känslor hos en annan är ju helt otroligt. Det här måste vara något annat, mycket starkare, än kärlek. Jo för jag har ju varit kär förut, men såhär har det aldrig känts. På onsdag har vi varit tillsammans i 14 månader och jag tror nästan jag är kärare än nånsin.

Igår gjorde min pojkvän mig tagen; när jag var och skulle möta mamma i centrum så ringde min mobil helt plötsligt när jag hade fullt i händerna.. Jag fick iaf upp telefonen och svarade. "Elin, jag vet att jag är inte så bra på att säga vad jag känner, men du är världens bästa flickvän och du betyder så mycket för mig. Du är bäst!"
Hur jävla underbar får man vara igentligen? Jag är så himla lycklig med min Chipp. Ingenting kan jämföras med den kärlek vi har. Tanken på, om det kommer en dag då vi inte är tillsammans längre, skrämmer mig. Jag har aldrig vart lyckligare!

♥  A n d r e a s   J o h a n s s o n   ♥
Min underbara

Crazy night.

Satan vad mycket människor man känner igentligen, det märks inte så annars. Och vad kan man göra när man är på en fest, inbjuden, och annat folk springer in och tror det är lugnt? Bara så jävla tråkigt. Hitta på något eget istället. Hur som helst så var det som var himla trevligt och roligt. Synd bara att det slutade som det gjorde..

Det bästa med gårdagen var nog att vara med familjen Parkenberg igen:) Så länge sen sist och det märktes vid middagen, shises. Nytt rekord för min del att sitta vid bordet, men gud så mycket att prata om. Och sen blev det ju mycket roligt när förandet satte igång på Emmis rum - haha! Vi är verkligen egna. <3

Idag ska älskling på bajen matchen så jag ska bara ta det lugnt medans. Ska ta en promenad ner till solbo och handla grejer tills ikväll på ica & gulan. Sen när älskling kommer tillbaka ska vi äta tacos tillsammans och bara rå om varandra<3 Mami o papi åker till landet nu så det blir ensamt tonight och det ska vi njuta av. In the "Big" house då. De tar med min boxer som alltid också så tevetittandet får bli inne. Om jag är riktigt duktig promenerar jag nog hem också, i detta väder är det ju underbart:)

Måste väl passa på att tala om att jag har fått ett "napp", på hundfronten! Men tyvärr befinner sig denna underbara varelse i Mora i en fosterfamilj nu så jag vet inte riktigt hur vi ska göra. Men gud så fin han är, Macho<3
Det funkar tyvärr inte att ladda upp en bild på honom här:(

Ändrade planer

Ja sånt händer ibland, men jag klagar inte för det. Ändrade planer ikväll; jag o älskling mötte Kossi i centrum igår som sa att Malin hade sagt att vi var väldigt välkomna till hennes & S fest ikväll, så gulligt:) Och inget man tackar nej till direkt. Hihi. Så jag och Emelie möter våra älsklingar på festen eftersom vi redan lär vara där när de kommer från sin hockeyavslutningsmiddag. :) Innan dess ska jag möta upp Emmi i centrum så ska vi vänta på mami och sen åka hem till E. Där blir det middag och sen fixa&för:) Myspys. Länge sen jag var där så det ska bli mycket roligt.

Tog en promenad till mamis dagis idag, Moa ska kanske låna mina balklänning så Anne-Li ville ta hem den idag så hon kan kolla på den och bestämma sig för hur hon vill göra. Och eftersom Malin spillt ner hela klänningen när hon lånat den så måste den lämnas på kemtvätt nu, good work. Hur kan man lyckas spilla rödvin på en lånad klänning och sen inte åtgärda det? Säger då det - systers kompis huhh. Kemtvätt blir det hur som helst för den kommer jag inte göra mig av med iaf.
Sen blev det fortsatt prommis ner till centrum där jag råkade slinka in på h&m och komma ut med en topp, hårspray och tights - oops. Men det är jag värd:) Gick sen in på ica för att köpa lunch innan jag, tyvärr, tog bussen hem igen. Men så mycket uppför är inte speciellt lockande i denna hetta. No thanks.

Gårdagen blev mycket lyckad. Vi åkte för att kolla bil åt älskling och ja, den han föll för är han nu mera ägare till:D En röd polo, skit fräsch - dock, dyrare än de tänkt sig. Fast med den lönen han kommer få direkt när jobbet startar i sommar så är det lätt fixat. Hur som helst så är jag superglad för hans skull också. En bil jag glatt vill åka i;) Nu har han ännu mer press på sig på uppkörningen också när bilen står där och väntar på honom, höhhööh.

Nu har jag precis ätit min lunch, smarrigt. Ska packa ner allt och ta de sista besluten inför kvällen så jag är klar att möta Emmi sen. Skorna är just nu det svåraste beslutet, men blir nog de svarta ballerina. Måste hinna äta upp min daim också så det är bäst jag drar mig nu. Hahh.

Party tonight, c i a o o

Fotodag

Det var länge sen jag var med på en fotodag nu känns det som, men idag var det iaf dags igen. Projektet ska tydligen vara klart denna vecka men jag är inte klar på långa vägar så.. Har iaf pratat med Dan och bara jag är klar till själva utställningen är allt lugnt. Är på gång men jag blir inte alls nöjd, jag ville ha min gamla idé att ställa ut. Men vad gör man, suck.

Bara halvdag idag då det var utställningsdags och jag är typ på sjukfronten igen så jag fick tillåtelse att skippa denna utställning men jag fick dessvärre inte stanna i skolan vilket jag verkligen hade behövt, ännu mer suck. Följde iaf med Jannike och inhandlade grejer till hennes kattungar hon ska hämta imorgon - jag är nu ännu mer sugen på min hund jag SKA ha! :( Har hittat två stycken jag lämnat intresseanmälan på nu iaf så kan man ju hoppas på att jag blir vald, men jag är nästan helt säker på att så inte kommer inträffa. Tyvärr!
Efter det mötte jag upp älskling som hade varit o gjort drogtest (något alla byggare får göra sista året) så han var därför ledig och vi kunde åka hem till mig tillsammans:) Har inte gjort spec mycket sen vi kom hem mer än att kolla hundar/bilar, haha. Sen massa bus som alltid vilket är något jag verkligen älskar med oss<3

Nu ska vi snart röra oss ner mot centrum igen där vi ska möta Hasse och åka o titta på ytterligare en bil, kuwl. De älskling hittills har tittat på har tydligen inte varit så bra som de sett ut på bilderna, massa skit som rost och så, så han letar vidare och jag hänkar på. Hihi.
Efter biltitt blir det hem till hjärtipärti och sova. Hockey ikväll som jag antar att vi kommer titta på, haha. Och en god middag med svärpäronen I guess. Min härliga vardag alltså. <3

Imorgon är det fredag som innbär WHAT för mig? Älskling ska på lagfest/avslutning och jag har varken pengar, ork eller sug för en utekväll så det blir en hemmakväll. Sen kommer han och joinar mig i sängen:) Jag lär ju sova då men det blir myspys iaf. Men kvällen då, antar att det blir en fiskmiddag hemma med mina älskade päron och sedan bänkning i soffan framför så ska det låta, typ. Jag klagar inte, men kanske lite bättre sällskap, hallå.

Nej nu ska jag slänga mig på min underbara älskling som ligger i soffan och ge honom en fet blöt kyss, HAHH. Han är så vacker<3 Ett år och två månader på onsdag, helt otroligt. Jag är så KÄÄÄÄÄR i honom:)

B y e e .


Hundar utan hem ♥

Jag är helt såld på att leta hund nu, men det är bara så helt enkelt.
Letade tidigare på hundstallet men nu hittade jag istället sidan: hundar utan hem. Det är hundar från irland som är övergivna, hemlösa, vanskötta och bara ensamma som kommer hit till sverige för att få nya hem, självklart genom svenska människor som arbetar i irland också. När hundarna kommer så är dem "rena" med allt vad det innebär.
Jag har nu anmält mig där och hoppas på att jag snart hittar någon som kan passa mig. De jag hittat hittills får jag inte adoptera förrän jag är 25 och så länge väntar jag inte! Synd eftersom de är grymt fina och Hoff lät underbar.
Bara hoppas på att jag hittar någon bättre som matchar mig, som jag kan trivas med och som kan trivas med mig.
Att adoptera en hund härifrån kostar 4700 och då är dem som jag skrev redan "ordninggjorda" hos veterinär så man får en fräsch och frisk (förhoppningsvis) hund som är väldigt kärleksfylld och kelsjuk:) ♥

Älskling är på G hem hit nu, blir spagetti och köttfärssås till middag när han kommer - mums. Sen ska han vara på eckerö halv sju och kolla på bilen, jag har inte bestämt om jag ska med eller inte men det lockar. Hur som helst så blir det iaf hit och sova sen. ♥

Nej nu ska jag, hundtoken, spana vidare i hopp om napp ;)

Muppjävel

Jag var ett samtal ifrån, så nära - men dock så långt ifrån. Hur kan man säga att en hund aldrig får vara själv? Okej att den inte ska vara ensam den första månaden åtminstone eller hela dagar, men hur fan ska man kunna ha hund om den aldrig får vara själv? :S Usch på henne helt enkelt. Jag har haft hund förut och en hund kan klara sig själv ett par timmar om dagen och den ska inte fara illa av det, delade meningar alltså och ingen Jack Russell från denna kennel, fuck that! Men jag ger mig inte, jag letar vidare:)

Nationella flöt på, tror jag grejatt iaf, men man vet ju aldrig. Fick också reda på svenskan och till min stora förvåning behöver jag endast göra omprov på den delen jag låtit bli att plugga till, fan vad härligt:) Jag klarade de andra två delarna alltså, fick till och med VG på ena, I'm good.

Blev en sväng in på ica för en kycklingsallad på vägen hem också, yummie. Med ett glas iskall cola Zero till;D Smakade mycket bra och mätt var bara förnamnet. Har sen dess endast suttit vid min dator och lookat around lite grann, älskling ska kolla på en bil idag så jag checkade in den nyss, wweeyy! Me like a lot.
Sen är det bara kortet som saknas så kan vi ut åka till syster min och allt annat sånt, hihi. Och eftersom det blir en nyare bil än det var tänkt från början kan vi nog åka med den istället för o låna en annan - superbra:)

Igår kom mitt h&m paket jag beställde för typ en månad sen? Äntligen. Jag blev glatt förvånad när det kom enda hem, haha. Och över det som låg i som var så himla bra. Klänningen var mycket finare än jag trott, nästan så jag skulle vilja ha den på skivan istället nu, aaww. Två veckor kvar nu bara, fan vad härligt:D

För övrigt så har jag sovit skit bra inatt, haha sorry älskling men det är så! Ibland kan jag knappt sova när vi sover på varsitt håll men ibland är det bara så himla mycket skönare - som inatt. Men älskling är ändå bäst<3 Och idag träffas vi igen, myspys. Blir att sova här tonight, love. Jag kanske åker med och tittar på bilen också:)

Nej nu ska jag kila in och lämna disk och sen ut o köra lite bil, tamejfan. Snart 20 och inte kommit nånvart alls, that's to bad! Skärpning på mig och nu kör vi.
 - C i a a o o .

Back again

Första gången jag verkligen känner neej, inte skola igen! Nej det är det verkligen inte.. Men fy satan sån ångest jag har, jag vill bara fortsätta ha det ledigt och kunna göra precis som man vill. Men icke!
Ännu tråkigare är det att man börjar veckan med religionslektion som är B A J S! Jag kan inte lära mig att stå ut med äckelAgneta och jag tänker inte det. Snart är det slut på skolan och då ska jag njuta more than ever.
Ge mig 31 maj TACK!

Lovet har varit precis som det ska vara, massa sovmorgnar, slapperier, goda middagar, party och bara såna där umgås-med-dem-bästa-jag-känner-stunder:) Jag har verkligen haft mig ett lyckat lov och jag är helnöjd!

De här sista dagarna på lovet har jag spenderat såhär;

Lördagen
- grillning hos Sean med älskling, Tomi & Mackan:) Sen kom det lite annat folk också och sen även Malmen och allihop där! Trevligt förutom att jag var den enda tjejen i sällskapet, ja förutom Tina då;) Hihi. Det var kul att träffa henne. Sen iaf blev det bussen mot mig då nästan allihop åkte med + Cämicam som vi mötte på bussen och Emmi som kom med tåget:D Cool. Det var himla trevligt hos mig också (förutom vissa grejer) och allt flöt på bra! Vid tvåtiden gick de allra sista och jag o älskling städade då undan det allra värsta innan vi la oss.

Söndagen
- vaknade halv tio av att Tilda ringde sin morbror, haha cuuutie! Det hon sa var Odulueodlue, typ. :) Så vi gick upp och fortsatte städningen så mycket vi orkade innan jag hoppa in i duschen. Sen vart det bussen till älskling direkt där vi skulle möta C&M + T. Blev ett stopp på ica innan vi åkte hem till dom för att köpa lunch och sen hem till dom. Middag med Tomas också som vart supergod och väldigt trevlig:) Efter den blev det en sväng till Gittan & Janne för att visa den nya vagnen C köpt. Sen donken för att möta Jimmie & Lena och sen hem till mig. Älskling och jag städade allt det sista, damsög och plockade in o ut disken så allt typ vart skinande rent, sen blev det packa lite grejer för att sova hos C&M. Mys. Vi sov på madrass i Tildas rum så när hon vaknade fick hon ligga mellan oss och sova resten av natten:) Sötare finns inte.

Måndagen
- vaknade runt åtta på morgonen av sötnosen T. Vi låg o bara mös en rätt lång stund innan älskling rullade över och typ mosade henne men det enda hon gjorde för det var att dra undan sig och bara ge han en såndär mördarblick, HAHA. Sen börja vi busa massor så även C&M vaknade (inte lika glada som vi), skitkul! Sen fortsatte dagen i den ordningen, massa bus hela tiden - Johanssons är otroliga! Eller hur M? ;D
När vi åkte från C&M blev det direkt hem till älskling och fixa middag med Marie, kycklingsallad. Supergott! Blev även en prommis till ica och tillbaka innan vi bänka oss framför teven som vanligt. Vid tio sa vi god natt och somnade lika snabbt:)

Nej nu ska jag kila till bussen strax så, b y e .


Glad Påsk :)

Jag har, tro't eller ej, fått hela fem påskägg nu:) Hos Ann (älsklings moster) igår fick jag leta fram tre stycken, så himla gulligt. Fick även en trisslott av Gittan & Janne i ägget men tyvärr vann jag inget. Ett ägg var från Tilda och det tredje från Mimmi (älsklings gammelmormor, cuutie). Middagen i sig var himla mysig och vi kom inte därifrån förrän efter sjutiden. Jag älskar såna dagar då vi är med hans släkt för alla är så otroligt underbara! <3

Vi följde sen med C&M hem till dom där vi pratade massor som vanligt, åt ännu mer (GODIS) och bara lata oss. Tilda var som tokig i sin fåtölj framför hockeyn på teven, haha sötnos! Vid elva tog vi bussen hem till igen och ja, åt igen. Kvällsmacka är ett måste ju! Efter den blev det ut till sängen som gällde, skönt.

Idag när vi vaknat gjorde vi ordning oss och tog bussen ner till centrum. Smarta som vi är glömde vi plinga när vi skulle gå av så ja, vi fick gå från bergudden hem! SUCK! Men vi hade ju iaf roligt på vägen, älskling<3 ;)
Marie fick en påskblomma av oss såklart också och vi fick leta våra ägg, haha. Sen har vi bara slappat ännu mer.

Tonight then; grillmiddag hos Sean, kulkul. Sen blir det partynight efter såklart:) Jag ser verkligen fram emot kvällen efter den lyckade på TBs! Hoppas på en hel-lyckad kväll igen med alla braiga vänner<3
Nu ska jag göra mig klar för avgång mot Sean, hahh!

För övrigt så har jag typ världens största blåmärken på båda mina knän :O !! Det gör inte lite ont kan jag tala om, det ena är typ en blåsa i också, haha. MEEEN, det var värt det:D Jag stog längst fram och fick hålla Byz i handen;D
--> dumma kravallstängsel !

Glad påsk .

BYZ :D

Igår vart det som jag skrev tidigare TBs och det kunde fanemej inte vart roligare:D:D Kvällen började här hos mig med att jag o älskling skålade och sen tog dricka, hiihi. Liten stund senare trilla Tomi & Mackan innanför dörren och där satt vi då återigen:) Värmde upp med de bästa låtarna från melodifestivalsskivan på högstavolym, ohyes;D Sen bestämde vi oss för att promenera ner till centrum där vi skulle möta Cämicam innan TBs! Sanne ringde upp mig och vi snacka nog hela vägen ner till centrum, HAHH -jag var då inte alls full allaredan gumman;)
In på TBs i sällskap med Linn & Lina också. Väldigt tomt var det tiden vi kom och inte ens leggkontroll, that's ok. Till min stora förvåning satt BYZgänget och åt vid ett bord lite längre bort när vi kom in, how cool. HIHI.
Sen iaf trilla det in massvis med människor och jag tror jag kände till alla mer elr mindre, roligt och mindre tråkigt men men. Sen kom också Sanne & Madde äntligen:D Skit roligt att träffas igen och att Madde grejjat, yesyes. Kvällen sprang typ iväg och det gjorde även mina pengar på drickat, vad var det med mig igentligen? KULKULKUL! Vid ett-tiden uppträdde äntligen BYZ och jag hade knappt röst kvar efteråt, hihi. Det var det värt tusen ggr om! Längst fram med Sanne & Madde bredvid och handhållning med BYZarna flertalet ggr och drickning ur hans vattenflaska:D HAHH vaddå status! Vi skicka runt den i hela sällskapet, haha. Jag stormtrivdes verkligen hela kvällen och ville knappt gå hem, förutom med tanke på halsen och drickat., för att citera Tomi och Mackan så; Heeeeeeelt stångad! (Jag var ju inte alls det grabbar!) :D Så hemgång vid kvart i två i sällskap med Mackan, Tomi, Olle och sen även Cämicam:) Jag o älskling tog taxi direkt hem så vi slapp gå och frysa, skönt.

Det bästa med kvällen, kanske iaf, var nog att få träffa Carro igen efter alla år! Gamla bästakompisen från sexårs till typ 3an/4an! Trot eller ej men jag har nog saknat henne mer än jag trott, förhoppningsvis blir det ändring på det nu! Jag hoppas verkligen på det:)

Älskling och jag vaknade typ åtta imorse, suck. Drack massa cola, fan vad gott det var. Sen gick vi in vid nio då vi gav upp om att somna om. Frukost framför teven och barnprogram. Mys. Sen somnade vi båda och vaknade upp typ för en halvtimme sen, haha. Då fick jag något ryck o typ sprang ut till mig för att torka resten av håret för att sen få ordning på det och resten av mig.
Om en timme ska vi åka till älsklings moster där det blir firande som jag skrivit förut och middag:) Sen blir det nog förbi statoil och handla hem bröd och något annat? Och sen hem o ha chillikvilli - skönt.

Imorgon är en kväll att se fram emot! Hoppas på det bästa:D Med dom bästa, awww. <3

Påskägg

Ja eftersom mina päron är så trevliga att de åker ner till skåne imorgonbitti så har jag allaredan fått mitt lite förskott. Melodifestivalsskivan och ett par vita tygskor:) Thaaanks<3 Ja det schlagerfanet jag är så är jag superlycklig för skivan och jag kan tala om att den pumpas för fullt här hemma nu, ohyes. Original ska det va!

Gårdagen började med att jag promenerade till gulan och lämnade tillbaka filmen. Sen spenderade jag resten av dagen hos C&M again. Lunch direkt när jag kom dit som för min del bestog av en kycklingsallad, yummie. Sen blev det mest massa pyssel och tadda(!) resekoll! Ja för nu är vi på gång, äntligen. Förmodligen åker vi fem tillsammans, 2 veckor i cypern (om allt går som vi vill på resebyrån sen) i september, p e r f e k t ! ! Nu hoppas jag på det här. För övrigt så ska det vara 32 grader där den tiden - cool!
Mer än så hann vi knappt, jag tog bussen hem till älskling där middagen höll på att göras i ordning av svärmor och svärfar, smaskigt. Efter middagen visade älskling mig några bilar han funderar på, ååhh kom igen nu ta körkortet!!
Sen tog vi en prommis till ica och köpte varsin glass:) Och en korsordstidning - kalles! HAHH. Den är perfekt svårighetsgrad på för oss två, haha. Så vi spenderade kvällen i soffan framför hockeyn och löste korsord. Cutie.
Älskling typ somnade i soffan vid nio (helt otrolig!) så då gick jag med upp och fortsatte med tidningen medans han sov på riktigt, haha. Men han hade några upp på mig så det är lugnt.

Idag har jag sökt lite jobb, hoppas kan man ju. Sen mötte jag upp mamma i centrum för en fika, long time ago. Himla mysigt var det och pratstund som alltid. Mamma är bäst<3 Sen köpte vi lite candy fall det dyker upp några kärringar här under dagen och till äggen:) Påskpresent till Aicha också såklart, haha. Massa hundgodis.
När vi kom hem gick vi nästan direkt till vivo och hämta ut mammas paket. Gardiner till landet och en påskpresent till hjärtat låg däri:) Så ytterligare en promenad blev det, jag älskar promenader!

Nu stenhårdsdiggar jag till min underbara skiva i vardagsrummet (bäst ljudanläggning!) och försöker sjunga med till Sheida - i mina drömmar eller den svåra varianten mani armani taha! HAHH. Kulkul.
Älskling dyker väl upp här sooner och ikväll blir det TBs och BYZ, ohyes:D

Så ciao so long.

Rosa mobil

Äntligen kom mobilen och jag är gladare än vad jag trott, hihi. Den var inte alls så stor jag trodde och det är ju bara hur bra som helst! Att den är rosa gör den verkligen ännu finare också, aaww. Hoppas bara jag inte tröttnar allt för fort nu för då ryker mycket pengar - no good.

Jag har hunnit vara hos C&M också men det blev inget "jobb" utan vi åt middag och bara pratade en massa, självklart fiffla jag en del med telefonen också men det hör till;) Blir dit imorgon också och äta upp glassen jag köpte dit idag eftersom det inte hanns! Lovely.
Älskling har precis åkt iväg till sjukgymnasten så jag sitter här en stund. Ska kila till gulan snart och hyra nån bra rulle tänkte jag, blir väl som vanligt en beckfilm! That's lovely.  Skönt med prommis på köpet även om vädret är bajs just nu! Men nära o bra att gå från älskling så jag ska inte klaga för mycket;)

Nu ser jag fram emot denna helg, gemig!
? Skärtorsdag; förmodligen TBs och BYZ :D That's cool!
? Långfredag; spenderas med älskling och hans släkt, lunch/middag tillsammans för att fira Fia, Stefan och Janne som fyllt år/fyller år:) Det var jättemysigt förra året så jag ser verkligen fram emot det nu med. 
Och eftersom mami&papi åker till skåne blir det att bo ensamma hos mig! Fredag till måndag - cool!
? Påskafton / lördag; partynight! Long time ago. Jag längtar så, hoppas bara det inte blir för mycket fyllespill då ryker allt och alla and so it is.
? Söndag; segodag I think. Eller partynight istället för lördagen. Vila behövs iaf!

W e l l  s e e  y o u  t h i s  w e e k e n d  m a y b e ? :)

How I Love it

Gårdagen gjorde jag inte mycket alls på, skönt var det iaf. Jag låg mest inomhus (jo det var fint väder men jag var bara sådär allmänt trött och seg) och löste korsord o titta på teven. Sånt jag gillar alltså, haha.
Åkte ner till centrum och köpte lite småstuff som behövdes till middagen som skulle göras senare så jag kunde förbereda tills älskling o päronen mina kom hem! Grillad fläskkotlett och pommes, mums! Med sallad och bea:)

Sedan blev kvällen spenderad med att se på hockey, aldrig slipper jag det alltså, haha. Tyvärr så vann ju Modo så det var inte alls roligt.. Efter matchen tog jag o älskling ett varmt (alldeles för varmt!) bad tillsammans, med massa skum i:) Supermysigt! Sen blev det varsin smörgås innan vi gick ut till mig.
Prison Break kunde ju inte motstås så det såg vi på! Men nej, jag är grymt besviken på den serien alltså. Jag har missat minst 4a ggr nu och dom är ju för fan kvar på samma ställe fortfarande, HAHH! Jaja, det går ju inte att sluta följa den heller riktigt.. Sen blev det iaf sängen för oss båda, skönt.

Nu har jag precis vaknat och vädret är inte alls roligt, suck. Jag väntar fortfarande på min mobil så man får något kul att göra, hihi. Senare blir det hem till C&M för att hjälpa Camilla med något pyssel I think. Och sedan sängtime/tevemys/film hos älskling efter det. T h a t ' s   h o w    I    L o v e   i t .


Soon you'll realise it and then you'll know.


Ett dygn på landet

Helgen är över men påsklovet är ju här så vem njuter inte?

Fredagen blev så mysig som jag hoppats på:) Älskling kom efter skolan, då var även min bror + S här så vi satt ute i det fina vädret och pratade medans bror bytte sina däck. Sen tog jag o älskl bussen ner till centrum där det blev varsin korv till lunch och sen in på ica för att handla till kvällen (åt mig).
När vi kom hem igen hann vi knappt mer än innanför dörren innan Johanna ringde mig o sa att hon var på väg, så jag och älskling bara mös tills hans buss gick hem. <3
Johanni och jag började med middagen direkt när hon kom:) Kycklingsallad! Supergott blev det. När vi ätit klart tog vi en prommis ner till gula villan för att köpa candy till kvällen; let's dance finalen! Blev promenad hem också, duktigt av oss!
Sedan spenderade vi vår kväll framför teven och bara hade sådär supermys:) Martin gjorde ju hela vår kväll, han och Cecilia alltså, hihiihi. Så jävla bra att dom tog hem hela skiten också för deras show var BÄSTBÄSTBÄST!
I pausen, nyheterna, åkte Johanni hem och jag hem till C&M där jag skulle spendera natten. Tilda var fortfarande vaken när jag kom och jag fick världens mysigaste mottagande av henne, aaww. Vi busade lite innan Let's Dance fortsatte och efter det så la vi ner henne i vagnen och gick ut och gick alla 3. Sen satt vi i soffan och bara pratade till halvtvå tiden, myyys. Tro mig jag somnade snabbt efter det.

Lördagen började vid åtta på morgonen då klockan ringde. Jag gick in i C&Ms rum och väckte alla 3, hihi. Sen hann jag duscha av håret innan vi skulle gå till bilen och åka mot landet, först hämta upp älskling hos sig. Det blev stopp i sillekrog för att handla lite frukost:) När vi väl kom fram till landet var redan Mickes föräldrar där. Så det var bara in o klä på sig mer kläder och spendera dagen utomhus! Skönt! Jag lekte som vanligt mest med T och passade på henne, grabbarna jobbade med allt möjligt och C hjälpte lite och var även med mig.
Himla mysigt landställe, mitt ute i skogen. Jag älskar verkligen landet! Det är inget riktigt land om man har riktig toa, dusch och supermordernt! Det ska vara gammalt! Oh yes. Nära till sjöar var det också och superstor tomt.
Jag fick uppgiften att söva Tilda både för middag och sen för natten, yes I'm good;) Det gick som på räls båda ggr.
Vi spenderade kvällen i köket med korsord och spel, myyyspys. Det var bäddat för oss uppe på vinden där vi alla 5 skulle ligga. Det var som en enda stor säng i hela rummet när älskling och Micke bäddat i ordning, haha. Jag var trygg med älskling i samma säng såklart, och på andra sidan Camilla i hennes säng. När Tilda sen vaknade under natten tog jag upp henne och så sov hon mellan mig o älskling all noght long:) MYYYYYYS!

Söndagen startade med att Tilda typ ställde sig på mig och pratade (ja på sitt språk), jag tog ner henne och försökte somna om men det gick inte så jag satte mig upp i det supervarma, fuktiga, äckelrummet, haha. Då börja hon pipa för hon ville komma så jag o älskling gick ner med henne efter hon fått en ny fräsch torr blöja:)
Frukosten var redan framdukad där nere så det var bara sätta sig och äta, smarrigt. Sen var det bara på med alla kläder och ut! Solen sken och det var underbart skönt, varmt.
Blev hemgång runt fyratiden, stopp på MC och käka - gott! Sen hem till C&M för att hjälpa till med nya bordet och stolarna. En helhelg med dom för min del alltså, hihi. Micke körde sen hem mig o älskling till kassmyra.

Snacka om att det var skönt med en dusch igår, hujedamig. Efter duschen blev det soffchill med Marie en stund innan vi gick upp o la oss. Älskling jobbar hela veckan så det blir inga långa kvällar eller mornar för honom precis. Jag ställde klockan på nio imorse och åkte hem direkt. En helhelg borta.

Nu ska jag äta lite youghurt. Och sen försöka få ordning på packning och sånt. Älskling kommer efter jobbet och då blir det middag med mami&papi. Jag hoppas även att mobilen dyker upp idag, det har ju gått 3 av 4 dagar nu! 

Ciaao