Hur i helvete går det?

Idag kom mäklarn, precis som jag trodde hade han blivit super impad av min stuga:) Den är grym. Sen hade han sagt vad som behövdes göras och så ett pris han tyckte var bra som utgångspriset. Snacka om mycket pengar för vårat hus! Men sen kom den, smällen. De ringde och sa att det inte blir någon villa för mami & papi. Nej för dom har endast rätt att bygga ett hus på 60 kvm, på DERAS EGNA TOMT!!!?? Hur i helvete går det?!?! Jag fattar verkligen inte hur någon annan kan bestämma det, vi äger ju tomten då måste väl vi få bygga hur stort hus vi vill?

Så nu blir det ingen flytt. Istället ska de göra det som behövs här hemma, som mäklarn sa. Och sen bo kvar. Plus att dem ska behålla landet iaf.. Jag bryr mig inte om de säljer det eftersom jag typ aldrig är där. Men tycker det är lite onödigt att ha det kvar som det ser ut och eftersom dem endast är där på somarn. Men det är heller inte så konstigt att papi inte vill göra sig av med det eftersom han haft det i hela sitt liv.

Anohow, jag behöver alltså inte känna någon stress och något illamående längre, haha. Jag kan slappna av. Men ska nog ändå fortsätta hålla utkik efter lägenhet. Någon gång måste jag ju ändå flytta, någon gång.

Efter jobbet åkte jag o älskling direkt till City Gross där vi handlade massa pynt till lördagen. Blev även en leksak till Tildisen:) Sen åkte vi över till Amerikana och åt middag, jag var inte så hungrig så tog bara en hamburgare. Orkade inte ens hela så älskling käka upp den också. Haha. Sen åkte vi hem till mig.

Nu väntar vi på att Cämi ska komma hem så vi kan åka dit o lämna allt. Kanske ska åka till C&M nu innan och lämna Tildas leksak, om de kommer hem någon gång;) Annars blir det bara tevedeg som vanligt.

Bye

Med musik går allt

OH YES! Jag har poppat för fullt medans jag har städat ordning här hos mig, det har gjort det hela mycket enklare och roligare:) Brother oh brother är den bästa låten just nu. Jag har dock inte rensat bastun. Det skiter jag i! Man ser ju in och ser hur den ser ut och hur stor den är ändå och mäklarn ska ju bara värdera.. Men jag har städat allt annars så han kan bli impad när han kliver innanför min dörr;)

Mams o paps kom ut hit och lämnade all min nytvättade tvätt, plus att mams tog med min smuts in på samma gång. Ibland blir jag otroligt bortskämd, men bara ibland. Nu är det endast nått plagg på golvet som ska bort och en soppåse som ska slängas så är allt klart. 11.00 imorgon kommer han hit och kollar runt, tur att jag jobbar.

Nu inväntar jag Ugly Betty, äntligen är det tillbaka! Jag missade ju det i tisdags. Jag hoppas att det är lika bra den här säsongen. Prison har ju spårat ur, det blir så jävla utdraget.. Jag menar hur många säsonger ska dom köra igentligen? Det är sämst när dom gör så. Blä.

Imorgon efter jobbet ska jag o älskling åka och handla inför lördagen :) Han har hockey de andra dagarna så vi måste köpa allt imorgon och åka o lämna det hos Cämi då. Hon jobbar sent så hon hinner inte följa med men hon får inspektera allt när vi lämnar det där. Det blir ingen utklädnad iaf, vi kör på massa dekorationer istället så det blir ju halloween feeling anyhow, även om det hade vart kul att spöka ut sig.. Lördag kommer bli GRYMT. längtar.

Now, back to tv. nattinatti

Mår illa av tanken..

Igår efter jobbet plockade älskling upp mig så åkte vi hem till mig direkt. Han hade med sig fyra jättefina små-blommor i krukor som Marie köpt till mig:) TACK! Jag hade nämligen nämnt för henne förut att jag ville ha blommor i mina fönster men dom är ju så "små" så jag inte kunde det, då sa hon att det fanns små-blommor som jag kunde ha där ju.. Och nu hade hon köpt det till mig också, så gulligt!

När vi varit en stund hos mig så åkte vi hem till honom för att lämna ett sim-kort. Sen åkte vi till willys där jag handlade lite, älskling hittade en film han ville ha så den kollade vi på när vi kom hem. Den var helt okej, fast jag trodde att det var en skräckis så jag satt o vänta på det äckliga hela tiden, men det var en thriller så det kom ju inte;) Efter filmen kolla vi lite på tv och sen började Prison. Jag råkade dock somna mitt i nånstans, sorry honey<3 Det var skönt iaf.

Imorse vaknade jag av att älskling gick upp, fast jag somnade om lika snabbt igen. Sen ringde min klocka kvart i åtta igen. Då var det dags att kliva upp och allt sånt. Blä.

Idag har jag varit otroligt seg hela dagen.. Jag känner mig bara allmänt hängig, som att är deppig fast jag inte borde det? Men det här med flytt börjar kännas mer på riktigt nu och jag börjar verkligen tänka massor på det, hela tiden. Jag mår illa när jag tänker på att någon annan kommer bo här!! Att någon annan ska få bo i min stuga som min pojkvän renoverat åt mig!! Att någon annans bil är parkerad på uppfarten! jagvillinte.

Imorgon kommer mäklaren hit, jag har en hel del att ta reda på innan det! Jag använder ju lixom min bastu som förråd nu efter renoveringen. Bra. Allt som är där måste iaf ut men vart det ska ta vägen har jag ingen aning om?! Jag vill inte göra mig av med något för allt är sånt jag ska ha så fort jag får plats. SUCK. Det får väl packas ner i lådor som allt annat ska göras inom en snar framtid..

Men nu ska jag påbörja min roliga städning inför imorgon. Jag har noll lust. Sen när jag är klar med allt (om jag nu blir det någon gång, ååååhh) ska jag ta en skön dusch och sen bara slappa på soffan. Det är jag värd.


What a night ;)

Lördagskvällen började väldigt segt, v ä l d i g t . Jag satt nästan och somnade hemma medans Cämi försökte peppa mig att jag skulle rycka upp mig. Haha. Jag var sjuuukt seg! Sen när det var tjugo minuter tills vi skulle åka satte jag igång och röra på mig så jag skulle bli taggad;)

När vi väl kom in till stan gick vi mot Claras, det var som alltid en lång kö där men vi stog i den tills vi kom in. Där inne var det väl inte heller så jättegrymt men kul hade vi! Vid kvart i tolv ringde älskling o sa att de var utanför men kön var för lång så vi skulle komma ut och dra vidare istället.

Så när vi kom ut var det bara börja röra oss mot Berzelli/Candy! Kön där var inte heller så kort även om klockan var över tolv. Men är det löningshelg så är det. In kom vi iaf och det var sjuuuukt bra där! Älskling, Sean, Kjelle, Mackan, Tomi, Tilda, Cämi + Halva hockeylaget som kom, plus Peter o Co, och gamla klasskompisar:) Riktigt kul! Vi stog på schlagergolvet nästan hela tiden men det var sjukt bra drag!

Halv tre bestämde vi oss för att röra på oss.. Jag hade kunnat vara kvar till stägning;) Haha. Hur som helst så när vi kom till tumba efter en himla lång bussväntan i stan så tog jag älskling och Cämi en taxi upp till mig. Superskönt! Vi var hemma kvart i fem, fast i vintertid var ju klockan bara kvart i fyra;D

Igår vaknade jag av min mobil kl ett. SHIT. När jag såg vad klockan var blev jag helt chockad, haha. Jag sover aldrig så länge fasstän jag festat ju! Men skönt var det verkligen.. Sen vaknade både älskling o Cämi typ direkt. Vi pratade massor om kvällen innan jag tog en dusch och sen börja vi packa ihop/städa.

När vi kom in till mami & papi visade dem vilka hus de ska bestämma sig emellan (flytten jag skrev om förut), båda villorna var snygga/bra. Jag kan inte riktigt fatta att det är på gång, på onsdag kommer mäklarn hem :O Jag sa bara oj redan, mamma ba ja vi räknar med att flytta härifrån i mars. Alltså till en lägenhet medans huset byggs! Då fick jag ont i magen.. Det känns så konstigt, liksom overkligt?! Men det blir väl bättre när jag får en lägenhet, så jag kan tänka på att jag ska flytta på riktigt och inte på att vårat hus är inte vårat hus snart.. Strange..

När vi var klara så körde papi oss till älskling, han betalade räkningar och sen tog vi hans bil till gula villan för att käka:) Efter det körde vi hem Cämi och på vägen hem till honom igen så skulle vi hyra film, men vi köpte istället en box med 12 kalla kårar! Höhö. Vi hann se två av de 12 skräckisarna igår, min mage mådde inte så bra efter;) Men eftersom vi började så tidigt hann jag se Ensam mamma söker också:) Sista avsnittet på söndag:(

Nu sitter jag här hos älskling. Om 20 minuter kommer Marie och hämtar mig o kör mig till jobbet, snacka om lyx:D Haha. Fast det hade varit bättre om jag vetat det igår för då hade jag kunnat sova längre idag (a)

Löningshelg

Igår fick jag äntligen min lön, som jag skrev innan så vart det mer än vad jag väntat mig, då måste man ju verkligen unna sig något! Eller hur.. Jag fick sluta 11 och sprang nästan ner till Mickes jobb för att hämta lillsnorpan där:) Sen kilade vi direkt vidare mot centrum, jag var tvungen att gå in på eurosko för att köpa stövlar jag sett i torsdags. Och de fanns fortf kvar så då blev dem mina! Grymt snygga, enkla, bruna stövlar!

Sen sprang vi mot tåget och hela tågresan gick jättebra, vi satt o mumsa på en bulle och drack läsk. Hihi. När vi kom in till Camillas jobb hade Tilda hunnit somna i vagnen så vi passade på att äta varsin panpizza till lunch! När hon vaknade sen sprang hon omkring en stund innan vi begav oss till gallerian för att kolla medans C jobbade klart.

När C slutade hade jag redan hunnit köpa en vinterjacka till snorpan, och ett par asballa skor:) Det var nämligen jag o älskling som skulle ge henne vinterjacka i år (vi hade bestämt att vi skulle det) men den vi ville ge fanns inte i hennes strl och så hittade jag den här och den var grymt fin och passa henne utmärkt så jag ringde o checka om jag fick köpa den då.. Hihi. En jättefin blå dunjacka!

Sen fika vi och gick runt i massa affärer.. Jag shoppade en tunika och två bh:ar:) Efter en stunds shopping så åt vi på taco bar, sjukt gott :D Sen när vi blev trötta på alla människor överallt, självklart var det ju proppat eftersom det är löningshelg, så gick vi mot tåget och åkte hemåt.

Vi plockade upp älskling o Micke i vårsta där dem suttit o druckit öl och ätit middag. När vi kom hem busade vi massor med lillskiten innan hon skulle sova, då kolla vi lite film och sen blev det massa spel (och SKRATT) på balkongen ända in på natten:) MYS. Sen somnade vi väl runt halv två tiden.

Nu ska jag åka ner till centrum o möta CÄMI! Vi ska köpa middag och sen bege oss hem till mig igen, laga middag, föra och sen bege oss in mot stan senare:) Party tooniight!

BYE

Helt slut..

Jag har varit lika trött som igår idag, fick också huvudvärken på eftermiddagen idag igen! BLÄ. Fick inte sluta 14 idag heller så det blev lite stressigt sen.. Men jag skyndande hem med en rask promenad och när jag kom hem var jag supervarm så jag fick slänga av mig alla kläder för att hinna svalna.. Sen var det bara packa ihop träningsgrejerna fort och iväg mot bussen! Usch på stress.

Mötte Cämi i centrum så gick vi runt en vända, men min lön kommer ju inte förrän imorgon så jag fick bara fönstershoppa! På tal om lönen så vart det mer än vad jag förväntat mig att jag skulle få ut vilket är grymt bra:D Sen gick vi till bistron för att äta middag, lasagne, igen, blev det. Den var god fasstän jag inte alls var hungrig!

Jag tror att hon var lika trött som mig för fyyyy sjutton så vi har fjantat oss, ahaha. Garvat åt absolut ingenting och våran humor har varit sämre än vanligt:) När vi kom till gymmet så fick C för sig att vi skulle "pumpa lite istället", så när jag frågade hon i disken om det fanns platser till afron och hon svarade Ja så säger C: tusan också, jag som ville pumpa! Så när vi skulle sola sa hon i disken att det fanns ett ledigt men vi kunde vänta 2 minuter på nästa så vi kunde sola tillsammans. Då säger C: VAAAAAA? och ser helt lost ut, jag fattade direkt vad det var, hon trodde ju självklart att tjejen menade att vi skulle hoppa in i samma solarie om vi väntade i 2 min! HAHAHAHAH. Ibland slår du verkligen alla rekord darling, hur kan du vara så trög? :D I do love you<3

Träningen gick iaf bra, med Kaisa;) Det var inte så många där idag men det var bara skönt. Och när vi skulle ha strech började vi asflabba, så pinsamt! Men det var faktiskt roligt. Sen blev det dusch och sen promenerade vi iväg till bussen.

Nu sitter jag här hemma och har plockat ihop allt inför morgondagen! Jobbar 7.30-11, snacka om soft:D Men det är bara för att jag fått jobba över en del så jag kan plocka ut det då. Men Tilda får skippa dagis imorgon eftersom jag slutar så tidigt ändå och hon ska vara på bvc på morgonen, så jag ska hämta hennes hos mormor istället (hemma hos min älskling alltså). Så när jag hämtar henne blir det bara klä på och gå igen så vi kommer in till stan i tid och hon kan somna i vagnen också, förhoppningsvis;)

Nu ska jag äta lite brownie och sen sätta på nattkläderna. Nattinattiiiii

Duktigt Elin

Efter mitt lilla "klagoinlägg" tidigare idag så har jag vaknat till lite grann, men bara pyttepytte.

Jag fastnade framför bloggarna och mitt i det ringde Emmi mig, (mycket trevligt att höra ifrån dig gums!) hon undrade lite om lördagen och ja jag ska höra med min älskling.. Haha. Det lät iaf väldigt trevligt:) Till och med hon tyckte att jag lät trött, hon fråga om jag sov! Det är alltså mycket illa..

När vi lagt på satte jag på vattenkokaren och började med disken. Kokade sen spagetti eftersom jag inte ätit något, bra middag jag vet! Efter att jag ätit min "middag" bäddade jag ordning i sängen, men bara med två kuddar för jag har inte några andra örngott här ute så då måste jag in och leta fram några snygga, men det orkar jag inte ikväll. Sen ska jag ändå sova ensam så det behövs bara två kuddar då;)

Glömde även helt bort i mitt andra inlägg och nämna att jag hämtat min "nyårsklänning" idag, finally! Den var väl ungefär vad jag förväntat mig, men inte riktigt, jag är iaf nöjd och kommer väl med väldigt stor sannolikhet att ha den på nyårsafton:) Så jag blev alltså ute i god tid men jag är glad för det, då slipper jag ångest sen.. Feels good!

När syster & Jakob var här i helgen så pratade de med mams & paps om huset och landet. Vår stuga är inte precis i bra skick någonstans men tomten i sig är GRYM. Och här hemma har de lixom tre rum som står tomma, de gör ju inte det nu men dem behövs inte! Så istället för att ha huset här hemma plus landstället (som verkligen behöver renoveras) att underhålla så kom dem fram till att de kan sälja här hemma och sen riva stugan på landet för att sen köpa ett färdigt hus som byggs upp där vi har stugan nu. Alltså att vi ska flytta till landet, till Ingarö!

MEN jag kan ju inte tänka mig att flytta ut dit.. Visst det skulle vara grymt att få bo där, precis vid sjön och nära till havet. Ungefär samma avstånd till stan som nu och nära till båten! Men nej, inte att bo med mami & papi som förut. Men mami sa att vi ser till att jag får tag i en lägenhet först såklart. Det hela i sig är ju än väldigt stor process; huset ska säljas, mamma måste söka nytt jobb närmre landet, jag måste få en lägenhet , stugan ska rivas och ett nytt hus ska byggas! Blir det såhär är jag säker på att det kommer bli grymt! En sprillans ny villa (precis som de vill att den ska se ut) på vår tomt ute på Ingarö, precis vid sjön och nära till havet - WOW!

Nu ska jag snart lägga mig i sängen, mys. Kommer nog inte orka hålla mig vaken till älskling ringer.. Men det återstår att se! Upp tidigt imorgon igen men skönt att få komma hem "tidigt". Nattinatti

Riktigt jävla trött!

 Jag hatar att vara så jävla trött! Imorse ställde jag om klockan igen, bara för att få sova lite till.. Sen fick jag skynda mig som bara den för att hinna till jobbet, och kom fem minuter sent in på avdelningen trotts det. Inte bra!!

Tröttheten går inte över med dagen heller.. Har gått omkring och frusit hela dagen lång nästan och när vi kom tillbaka från badhuset hade jag lätt kunnat somna om jag tagit vilan. ÅÅHHHHH! Sen fick jag världens huvudvärk mitt på allt och när jag kom hade jag även dragit med mig öronvärk. Bläbläbläblä.

När jag städat undan all smuts, tagit bort alla lakan från sängen och gått in med det så la jag mig på soffan och självklart somnade jag!! Jag ville verkligen inte vakna heller men jag var tvungen annars hade jag inte alls kunnat somna ikväll.. Det roliga är att jag inte alls känner mig piggare nu?!!

Imorgon jobbar jag iaf 7-14 och sen på fredag har jag äntligen än 13-tid:) Efter jobbet imorgon ska jag hem o "vila" sen är det träning som gäller på kvällen, äntligen! Hoppas inte Cämi ändrar sig nu bara.. På fredag ska jag åka direkt till Tildas dagis när jag slutar :D Ska hämta henne sen ska vi åka in till stan för att möta Camilla. Vi tre ska sen äta middag och shoppa! När vi åker hem sen så väntar Micke & älskling hos dem på oss, då blir det myskväll med lite spel och prat (och mycket skratt:D) innan det är dags att sova.

Nu ska jag glo lite på teven, har absolut inga planer för kvällen så ska bara slappa på. Och sen bädda rent i sängen så småning om också. Borde även ta o diska men vi får allt se hur ambitiös jag blir ikväll, haha.

Party pictures & dagen..

Här är några av alla de bilder som togs i lördags, KVÄLLEN ÄGDE!


   
Cämi posing - Tilda söööt - just me posing?

    
Greasemixen är på :D - Sköna miner ;) - Sean & jag, som vanligt. Haha.

   
Röjj!! - Jomen de är grymma på att dansa;) - Hmm, wet t-shirt right.. :D

Idag har allt gått bra. Jag ångrade mig i sista sekund igår när papi ringde och frågade om jag inte ville åka med på matchen ändå, så jag slängde ihop lite packning och åkte ner med honom. Tyvärr förlorade bhc, men första förlusten hittills så det var ju inte dåligt ändå.. Väntade sen på älskling och när han var klar åkte vi hem till honom!

Vi kollade faktiskt sista halvtimmen av prison iaf, haha, vi kunde inte hålla oss borta;) Det var iaf spännande som vanligt.. Men känns ändå som det är lite utdraget.. Efter det gick vi upp och la oss men jag hade världens problem med att somna så vet inte hur lång tid det tog innan jag till slut lyckades, suck.

Imorse vaknade jag och var stressad, jag vet inte varför? Haha. Kom iaf lite tidigt till jobbet så hann att äta frukost:) Sen höll vi på med avdelningen en del så nu är den jättefin, eller ja så fin den kan bli i detta nu. Sen blir det ju renoverat nästa år så då blir ju allt mycket bättre.. Efter mellis gick jag iaf ut med dem barnen som var kvar.

Fick sluta tio i fem idag, istället för fem som jag skulle jobbat över till men inte ville :p Haha. Skyndade iaf ner till centrum då när Camilla, Tilda & älskling väntade. Vi gick nästan direkt till donken för att äta middag. Efter den så körde vi hem dem till sig så vi stannade en stund och bara satt o prata i nya soffan de köpte igår, skitsnygg:)

Sen åkte vi förbi och hyrde film på vägen hem till mig. Den är på just nu så jag ska faktiskt dra mig härifrån strax. Hoppa in i duschen direkt när vi kom hit och sen packa jag ihop lite inför imorgon, bad med barnen då.. Och nu sitter jag i soffan och älskling ligger i sängen, så jag ska stänga ner här nu och hoppa över dit:)

Nattinatti, haha.

Kompetensutveckling & planering

Det var vad som stog på schemat idag för oss som jobbar på de fyra(?) förskolorna i Storvreten. Jag började min dag med att försova mig, OOPS, tur nog ringde mami bara en kvart efter att jag skulle gått upp och en kvart innan vi skulle gå och frågade om jag var klar! Shit svarade jag och då förstog hon att jag försovit mig.. Haha. Men vi var iaf i tid så det var nemas problemas!

Vi blev indelade i tre grupper och fick vara på tre olika stationer, ute i skogen! Jag hade klätt på mig leggings under jeansen och korta vinterjackan så jag frös inte mer än om fingrarna fast jag hade fingervantar.. Efter de tre stationerna fick vi gå ner till skolan där vi skulle äta vår lunch. Snacka om att de gjort skolan mycket mysigare än den var när jag gick där!! Vilket var för typ 8a år sen. Vi fick till och med efterrätt, äppelpaj med vaniljsås:) Grymt.

Efter lunchen var det bara att åka upp till dagiset där varje avdelning skulle ha sin egen planering. Vi körde på och kom väl fram till en del. Sen skulle J iväg på studiebesök så då satte vi igång och flytta om på avdelningen (igen!) istället:) Haha. Jag fick ta allt i egna händer vilket var sjukt roligt! Blev jättebra också, tyckte även V & E. Sen vid fyratiden hade båda V & E gått hem så då kilade jag också.

Jag är helt slut efter den här dagen så jag ska nog inte röra mig ur fläcken ikväll.. Älskling har match som jag såklart vill se men jag vet inte om jag orkar stå i ishuset till 22-tiden. Då är inte vi hemma förrän halv elva, elva så ska man komma i säng och så, det blir jättesent då. Men jag har inte bestämt mig helt ännu för ska jag dit så åker jag med älskling hem sen och det är ju också lockande.. Åh, jag vet inte hur jag ska göra helt enkelt.

Men imorgon är det ingen hockey för älskling (hoppas de inte ändrar det heller!) så då blir det myys för oss<3 Jag jobbar till halv fem sen får vi se vad vi hittar på. Någon film och gottis blir det nog iaf. Som alltid när vi träffas..

Ikväll är det prison start också men jag orkar fanemej inte vara vaken så länge! Haha. Älskling sa att de skulle spela in det där hemma men jag har ju ingen video så kan inte kolla på det senare ändå, iaf inte hos mig:( Men får väl låna en video till det då. Haha. Måste ju se vad som sker i serien!!

Nej nu blev det alldeles för långt. Ska lägga mig ner igen och bara dega på. Bye

Chokladbrun

När jag var med mami o papi på maxi i tisdags så köpte jag hårfärg, den har bara stått och väntat på att få användas sen dess. Idag hade både jag o mami tid iaf så nu är det gjort! Jag är mycket nöjd med resultatet, jag trodde nästan att det skulle bli svart som förra gången men det blev verkligen brunt, nästan precis den bruna färgen jag har! Dock så borde jag ha köpt två för den här räckte knappt.. Nu när håret är torrt så ser jag att mami missat i topparna lite grann, suck, men jag har ändå tänkt klippa mig så det borde gå bort då? Annars så kan jag köpa en till och göra det igen noggrannare i topparna då. Äh vi får se, håret är iaf helt brunt nu och jag är nöjd:) Chokladbrun hette nyansen, inte för att jag tycker det är chokladbrunt nu men det färgades till brun färg så.

Jag är helt seg i huvudet.. Inte konstigt med tanke på gårdagen då men jobbigt. Det blir ingen träning idag heller, usch vad dålig jag är! Men jag orkar verkligen inte så jag smsa Camilla om det och hon orkade inte heller;P Men på torsdag så.. Jag ska iaf försöka orka mig dit och sola idag, kanske. Ska ändå möta upp älskling vid gulan sen efter hans träning för då ska vi åka direkt hem till C&M, T för att äta middag och umgås:) MYS.

Sen får älskling köra hem mig för imorgon har vi kompetensutvecklingsdag på jobbet (USCH), då ska vi vara ute hela förmiddagen i skogen och ha föreläsning och typ leka lekar? Sen ska vi äta lunch i skolan och sen på eftermiddagen är det planering, alla avdelningar försig. Iaf så ska man ha med sig "fika" då och skolan ligger ju närmre mig så då kan jag sällskapa med mami ner om jag sover hemma (och gå senare).. Så det får bli så!

Nu ska jag vila mig innan jag måste klä på mig och så. Hejsvejs.

Världens sötaste

Igår ringde mitt alarm 9 så jag hoppa direkt in i duschen och börja sen göra mig ordning.. När jag kom in så satt de andra och åt frukost med myskläder fortfarande och oduschade. Jag var alltså långt före dem! Så jag kila ut till mig igen och la mig bredvid min älskling som fortfarande låg och försökte sova, vi mös en bra stund innan jag fortsatte göra mig klar!

Sen åkte han iväg när han vaknat till och när de andra var klara, kl 12 rörde vi (äntligen) på oss! Vi stannade i centrum för mamsen ville ta ut pengar så hon hade det klart och Vera med. Sen när vi åkte så bestämde vi att vi skulle stanna i Kungens Kurva för att fixa min dricka inför kvällen där så det var gjort:)

Efter det så åkte vi över till Skärholmen! Vi bestämde oss för att gå omkring där och "shoppa" istället för att gå i stan.. Jag hittade de jeansen jag var ute efter, mörka från h&m. Snyggisar! Och Jakob & syrran shoppade skor. Sen åt vi lunch innan vi skulle röra oss mot stan för ultraljudet!

Ultraljudet var helt sjuuuukt! Syrran låg och grät av lycka, mammas tårar rann, Vera var helt tårögd och jag var också det. Känslan går inte att beskriva med ord alltså. Det var så overkligt på något vis.. Han var iaf världens sötaste :D Han drack hela tiden och fick hicka då, så jävla sött! "Doktorn" sa (och visade oss) att alla organ funkade och satt som de skulle! Tror min syster blev lite lättad, och Jakob också såklart. Han hade alla fingrar och tår och han var en liten knubbis. Hihi.  Nu är längtan ännu större efter dig Wilde! Det blev 122 bilder/videoklipp som de fick på dvd och cd. Ska lägga upp en bild här så fort jag får upp dem på datorn:)

Efter ultraljudet tog jag o mami tunnelbanan till centralen och sen tåget. Istället för att jag skulle gå av i tullinge och vänta på älskling där åkte jag med mami till tumba och gick till ishuset. Så tog vi bilen för att hämta Tomi och sen hem till älskling där vi hoppa in i Hasses & Maries bil istället så körde dem oss till Camilla så vi kunde lämna av allt så åkte vi ner till pizzerian för middag!

Kvällen hos Camilla blev grymt lyckad:D Var som alltid lite segt först men sen tog det fart och blev riktigt jävla bra!!Haha. Blev en hel del singstar, dricka och dans - allt en lyckad kväll ska ha;) Vid två hade iaf de flesta gått så då kändes det som att vi också skulle röra på oss. Så vid halv tre tog vi bussen till tumba och sen fick älskling, jag, Tomi & Tilda springa bort till nästa buss för att hinna så vi kunde åka hem! Så jag o älskling var hemma "redan" 3, tog alltså bara en halvtimme hem. SKÖNT.

Idag blev jag väckt av mamma, aaahhh. Men det var ju bara för att jag skulle hinna säg hejdå till syster & co för de var på väg att åka. Jag kunde iaf inte somna om sen så nu sitter jag här med teven på också. Älskling sover som en stock fortfarande.. Han vart riktigt fullis igår;) Jag är väldans hungrig nu så ska väl ta o stoppa i mig något!

Vet inte vad som ska ske idag.. Det är afropower idag men får se om jag tar mig dit eller inte, har ingen lust att träna nu iaf.. Sen kanske vi skulle hem till C&M och T idag också så isf skippar jag nog träningen och åker dit istället och har lite mys. Men vi får se vart dagen bär. Nu ska jag äta något iaf.

Bilder kommer

"Han" sparkar!

Ja, tänk om de imorgon säger att nämen titta på tjejen! haha. Det skulle inte förvåna mig om det skulle inträffa bara för att det är min syster det handlar om. Och vi nu handlat massa killgrejer redan. Det blir spännande imorgon.. Jag hoppas nog ändå att det är Wilde där inne i magen. En grabb!

Min älskade syster har världens mage nu:D HIHI. Jag blev så glad när de kom idag, det är sjukt vad man saknar.. Aicha var lika pigg som hon varit alla andra ggr vi setts så jag har inte märkt av att hon varit sjuk alls, min bebis<3

Kvällen har vart supermys! Vi åt tacopaj till middag med en stor sallad till, YUMM. Det var som vanligt ett väldans kackel vid bordet när vi var så många, till och med Wilde var med och pratade (läs sparkade)! Jag fick till och med känna hur han sparkade vilket var otroligt häftigt! Min systerson sparkade och jag kände det:)

Efter Idol gick jag o älskling ut till mig, jag är helt slut och han med. Sen dess har jag lagt fram kläder inför imorgon och tänkt igenom vad jag ska ha med mig och sådära.. NU är idol helt slut, jag hajjar verkligen inte alls! Hur kunde Marie, Mattias och Gathania hänga löst?!?! Och hur kunde G åka ut?! Ingen av dem skulle åka ut!! BLÄ.

Imorgon när jag vaknar (när mobilalarmet ringer) blir det in i duschen snabbt, fixa ordning mig och sen åker vi bil in till stan:) Mami, jag, syster, Jakob o Vera ska in och shoppa, innan vi ska på ultraljudet! Det ska bli så otroligt roligt!! Jag ska leta efter jeans! Ett par mörkblå, mörkmörkblå. Skönt att det blir bil in, sen får jag nog åka tåget hem eftersom jag ska till Cämilla och de andra ska stanna och äta middag med kompisarna.. 

Hoppas på en superkul kväll imorgon, det var trots allt ett tag sen man var på hemmafest och jag o älskling drack tillsammans! Plus att alla närmsta kompisarna är med vilket gör hela kvällen:) Jag har redan packat ner singstar skivorna så jag är laddad. Hihi. 

Nej nu ska jag packa ner det sista och så mysa med hjärti. Nattinatti

En härlig middag

När jag satt här hemma i min ensamhet och insåg att jag skulle tillbringa hela kvällen helt ensam loggade Tess in på msn precis. Vi hade inte setts på ett par månader, igen, och jag tänkte att det kunde vara värt och fråga vad dem hade för planer för kvällen..

Cirka en timme senare gick vi omkring i centrum, Filippa sov från början men vaknade efter en stund och hade ingenting emot mig fasstän det var så länge sen sist:) Gud vad stor tjejen har blivit nu. 8a månader på lördag, helt otroligt! Så jävla söt <3 Vet inte hur många ggr jag sa det under tiden vi umgicks. Haha.

Vi åt iaf middag på bistron, för min del blev det lasagne! Supergod och jag åt upp alltihop, woho:) Tess tog bakad potatis med skagenröra och Filippa fick smarrig mat hon med när vi ätit klart. Kommer inte ihåg vad det var nu men gott var det nog för hon smaska på! Sen gick vi in på h&m och Lippa busa med mig hela tiden, eller jag med henne kanske man ska säga, haha. Hon fick en tunika i rosa med hjärtan och ett par bruna skor av mig, hihi. Skitsnyggt:) Sen kröp hon omkring lite därinne och så bar jag (såklart) omkring på henne. Mys.

Hjälpte Tess på bussen fast hon klarar sig själv(a) och sen kila jag till min buss och åkte hemåt. Tack Tess och Lippa för en superhärlig & mysig middag:) Och stund efter eller vad man säger. Nu får vi se till att inte dröja lika länge igen, eller vad säger ni?

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen o glo på teven. Hihi. Börjar 8 imorgon, skönt.

Vill passa på att säga att  Du är toppen Tess, verkligen grym! Filippa kommer aldrig att få må dåligt så länge hon får vara med dig. Jag är sååå imponerad över vilken bra mamma du är:) Och självklart över vilken underbar dotter du har och så duktig hon är! Ni båda är otroliga.. Glöm inte att jag finns här när som helst, vad det än är <3

18 oktober :)

Idag åkte vi iväg till Hågelby med alla barnen och kom tillbaka till dagis halv ett igen. Det var jätteskönt att komma iväg lite och barnen älskade det. Hälsade på en gris som hette Danne, HAHA. Han kunde sitta på kommando, de´ni! Sen åt vi vår lunch (pannkakor:D) ute innan vi började röra oss mot bussen hemåt igen. Sen fick jag sluta redan halv två idag vilket var otroligt skönt!

Gårdagen gick bra på jobbet, men det är jävligt segt att jobba 7-16 måste jag säga. BLÄ. Blev till och med nästan halv fem innan jag kunde komma iväg. Älskling kom och hämta mig så åkte vi raka vägen till Heron och Media Markt. Jag köpte nya Singstar och han köpte en bluetooth handsfree:) Sen åkte vi hem till honom och lämna av mina saker och så innan vi åkte till centrum för att möta Camilla, Micke & Tilda!
 
Tilda fick en tunika och strumpbyxor av oss och sen åkte vi med hem till dem. Gud hon är verkligen stor nu sötkorven, och förstår så mycket:) Efter lite fika och mys med T så åkte vi hem till älskling igen. Jag var jättetrött så det blev inte alls nån lång kväll utan redan efter första halvlek i fotbollen gick vi upp och la oss. SÅ skönt:)

Imorse vaknade jag knappt av mitt alarm, det är nog första gången det händer? Helt sjukt.. Hur som helst så när jag väl vaknade gjorde jag mig i ordning i lugn och ro, mitt i allt kom Marie upp för att se så att jag kommit upp ordentligt. Haha. Sen gick vi till bilen och så fick jag skjutts enda fram till dagis:) Hur skönt som helst.

Nu sitter jag på soffan och försöker hålla mig vaken.. Funderar på att åka ner till centrum en stund, behöver handla lite och så har älsklings kläder kommit. Men han ringer snart så får se om han kommer förbi efter maten isf så kan vi hämta ut paketet innan han ska på sin träning för sen ses vi ju inte. Annars ska jag bara städa, måste verkligen dammsuga. Sen ska jag plocka ordning på lite grejer och diska.. Åh så kul!

Skulle vilja färga håret idag också men vågar inte göra det på mig själv och mami skulle tydligen iväg med jobbet.. Åh vad jobbigt det blev nu då! Imorgon blir det verkligen till att skynda sig hem efter jobbet så inte syster & co kommer före;) Så ingen färgning hinns då heller..

Idag har vi varit tillsammans i ett år och åtta månader ♥
Tack älskling för alla underbara dagar..


Varför känns det så?

Har precis pratat med min pojkvän. Han kommer inte hit imorgon. Jag ska komma dit annars så ses vi inte, sa han. What? Om det är så man gör så okej, I'm in. Men jag ska spendera min natt där imorgon iaf. Jag menar okej jag har inte varit där på typ två veckor och såklart undrar man varför nu.. Och varför då?

Jag tänker iaf ge det en chans imorgon. Så får vi se hur det blir och det avgör ju också saken för om vi typ aldrig kommer att ses igen, inte bokstavligen talat då kanske, för ses kommer vi ju göra när han kommer till mig. Men han vägrar ju det nu eftersom jag inte kommer dit så man vet ju inte hur det slutar? Wow what a mess.. Det låter som att det är riktigt illa men så är det ju inte alls. Komplicerat är däremot rätta ordet.

But hey, let's give it a shot.

Så imorgon kommer jag inte att blogga. Deras dator har kollapsat tydligen.. Och dessutom så kommer älskling att hämta mig på jobbet när jag slutar då vi ska åka och köpa nya singstar, Schlager! Perfekt inför lördag :) Sen blir det hem till honom för att tillbringa kvällen. Om jag inte ångrar mig?

Nej nu ska jag packa ihop mina saker inför morgondagen och sen inta sängen för natten. God natt!

Snålköpigt

Kan man kalla det så? Iaf så har jag snålköpigt idag, nyss. Hihi. Jag följde med min mor & far till maxi där de skulle handla massa mat. Jag var sjukt uttråkad efter en hel dag i sängen/på soffan så jag duschade, satte på mig mjukiskläderna och åkte med :) Tog med mig mina fyra kassar med läskflaskor och burkar. Eller en var full av glasflaskor, aquatini & spritflaskor sen våra för-kvällar hära, haha. Fast jag gav pantkvittona till papi eftersom det ändå skulle vara han som betalade sen. Och jag tänkte ju faktiskt handla utan att betala, snålköpa alltså?

Det blev en dammvippa, disktrasor, hårschampo, balsam, hårinpackning, en pärm, saft, glass och hårfärg! Jag har nämligen tänkt att försöka få tillbaka min riktiga hårfärg som är utväxt till viss del nu. Så jag köpte en chokladbrun färg och ska låta mami färga håret på mig imorgon efter jobbet:) Hoppas nu bara att det inte blir svart!! Det blev det förra gången när jag skulle färga tillbaka till min färg, blev kallad svartrockare mm då. Haha. Thanx papi för detta iaf <3

Och självklart bara för att jag är sjuk, inte sminkar mig, sätter upp det blöta håret i en slarvig toffs och ser ut som ett spöke så träffar vi på Linus. Varför alltid då? Mami o papi köpte iaf en dvdgrej av honom och sen gick vi vidare.. Han lovade dem livstidsgaranti också och det kommer du nog få äta upp Linus ;) Haha.

Nu ska jag sätta mig och göra hål i mina papper som ska in i pärmen. Alla lönespecar, köp-papper och jobbavtal mm ska in i den i register (som jag glömde köpa självklart) så jag har allt på ett ställe, i ordning! Äntligen.. Sen ska jag ta fram min glass jag köpte, vaniljgräddglass - YUMM. Den ska avnjutas framför teven of course (:

För övrigt så känner jag mig piggare nu (även fast jag är sjukt trött) och magen är bättre. Skönt!

Uttråkad och illamående

Jag klarar inte av att vara hemma, det funkar bara inte!! Jag blir uttråkad så jävla snabbt.. BLÄ. Imorgon skiter jag i hur magen är och om jag har feber fortfarande (det går ju inte men iaf) då ska jag bannemej till jobbet och jobba. Fuck feber och fuck magen. Let's GO work! Mår inte alls kalas nu, snälla lämna mig ifred äckel-bakterier :( .

Har pratat med min syster, hon mår inge bra så hon har blivit sjukskriven i två veckor, halvtid, för hennes och bebis skull.. Inte bra alls att du stressar så mycket Lina. Skärpning! Fast hon låg och sov när jag ringde så det var ju bra det. Hoppas bebis  också tar det lugnt nu så ni är friska och krya på fredag när ni kommer :)

Älskling ringde mig igen.. Dom har ingen träning imorgon så istället för att han ska komma hit efter träningen ikväll kommer han imorgon:) Och med tanke på hur jag mår nu så känns det som en väldigt bra idé. Så det blir nog en film eller liknande med honom imorgonkväll vilket alltid är lika mysigt.

Ska försöka piggna till nu och hoppas att jag senare mot kvällen (innan det mörknar) ska orka ta en promenad och gå och hämta ut paketet, med klänningen och kuvertväskan i.

Men nu ska jag försöka bestämma mig för en gammal film jag äger som jag kan spendera nån timme framför..



What a feeling

Magproblem?!

Jag börjar allvarligt fundera på om jag har något riktigt magproblem? Jag har ofta ont i magen, alltså riktigt ont. Men jag tänker ju inte mer på det än att det går säkert över snart.. Eller att det var säkert något jag åt. Fast egentligen kanske jag borde gå till doktorn för att kolla upp det? Det kan inte vara normalt..

Hur som helst så fick jag ringa min avdelning och tala om att det inte var bättre imorse när jag vaknade, tråkigt nog. Men jag hoppas att det går över under dagen så jag kan vara tillbaka imorgon för som sagt så är det ingen magsjuka det är jag säker på, det är nog snarare något fel på min mage..

Pratade precis med min älskling♥ De äter lunch nu på hans jobb, jag fattar inte hur man kan trycka i sig en matlåda såhär tidigt?! Blä. Hur som helst så vann de matchen igår och han gjorde 4-3 målet (som blev resultatet), duktig pojke:) Hoppas att han kommer hit ikväll efter träningen för jag orkar inte åka dit...

Nu ska jag fortsätta kolla på Vakna! Med the voice. Hej så länge.


image174
SÅ OTROLIGT FINA ♥
På fredag kommer ni äntligen hit, jag saknar er enormt!

Nyårsklänningen

När jag var uppe i min måste-klicka-hem-nu period (eller dag) så lyckades jag hitta en grymt snygg klänning som jag direkt när jag såg den bara tänkte att den ska jag ha på nyår, eller på min 20års dag! Men lilla Elin, det är oktober nu?! Haha. Jag kände iaf att jag var tvungen att klicka hem den då för att jag annars skulle ångra mig och den ändå var den perfekta festklänningen..

Igår fick jag sms att jag kan hämta ut den nu, plus en kuvertväska jag köpte till. Oh my, snacka om att var ute i way to good time! Men det känns ändå bra. Är den så bra som den såg ut så har jag ju en grymt snygg partyklänning i garderoben, det kommer ju alltid finns något tillfälle att använda den på, även om jag nu inte har den på nyår. Jag fyller ju ändå 20 en månad efter så:) Annars finns det andra gånger.. Och är den inte alls bra så kan jag ju skicka tillbaka den och ändå ha månader på mig att leta efter något annat! Precis..

Ska iaf försöka orka gå och hämta ut det imorgon efter jobbet. Och då när jag prövat klänningen och bestämt mig så kanske jag till och med fotar den och lägger upp bild här. Man vet aldrig, haha.

Sen kommer även det sista från h&m typ vilken dag som helst nu.. Äntligen! Mami bad mig idag att inte beställa mer nu på ett tag för allt som allt hade det blivit nästan 4000 kr :O Oww! Men det var ju faktiskt även till syrran, mami och till älskling då också. Men jag förstår henne, det är ju inte precis lite pengar.. My bad.

Nu ska jag kika på CSI. Har inte ens orkat gå in och hälsa på syssling och hans papi, skäms på mig! Men jag mår faktiskt inte okej. Tror till och med att jag har feber nu :( Kokar typ bättre bestämt.. Hoppas det går över under natten så jag kan jobba utan problem imorgon! Vill inte behöva stanna hemma.

Nightinighti


Please tell me what's wrong..

Som jag skrev innan så mådde jag jättekonstigt i lördags.. Igår kände jag inte så mycket mer än att jag gäspade hela tiden och bara var allmänt superseg! Men idag på jobbet började jag må ännu sämre, jag fick sådär ont i magen igen och sen även ont i huvudet:( Så istället för att gå på möte gick jag hem halv fyra, jag stog inte ut längre..

Sen jag kom hem har jag bara legat på soffan, har fortfarande sjukt ont i huvudet men jag vill inte ta alvedon! Ni som inte känner mig undrar säkert varför och det är psykist, sen en operation jag fick göra för 2 år sen ungefär.. Jag har jättesvårt för alvedon sen efter den och tar bara i absoluta nödfall, alltså så gott som aldrig. Det må låta jättetöntigt men jag klarar inte av känslan efter det, uäckk!

Min syssling, han som är en grymt bra sångare, och hans pappa kommer hit ikväll för att fika. Ska försöka orka att gå in och hälsa på dem då eftersom jag aldrig träffat hans pappa och han kommer hit för att träffa oss:) Papi skulle köpa med sig fika till mig också så jag kan njuta med mig själv här ute hos mig hela kvällen..

Älskling är på väg till Uppsala för att spela match nu så vi ses inte förrän imorgon, kanske. Beror på hur jag mår såklart och sen om han vill komma hit efter träningen eller inte. Annars kanske jag åker dit vi får se, var ett bra tag sen jag var där nu och sen har han två sena träningar kvar i veckan så då kommer vi inte ses förrän på fredag! Och då ska han komma hit eftersom syster & co kommer då och det blir stor-middag inne hos mami&papi då:) Men jag bestämmer mig inte om det nu.

Nu ska jag vila framför teven tills papi kommer med fikat, hihi. Sen blir det nog sovtajm tidigt ikväll för jag vill verkligen kunna jobba imorgon! Moneymoneymoney.

Jusste, jag har fått två sjukt bra låtar av Christopher som han och hans kompisar gjort för typ fyra år sen! Dom är verkligen grymt bra! Men jag vet tyvärr fortfarande inte hur man länkar till låtar här så..

Are we moving on?

Igår var det lördag, min och Camillas lördag! Tyvärr blidde inte alls natten som vi hoppats på. Suck. Vi var båda två typ grymt sega och satt o typ gäspa ikapp under vår lilla föring här hos mig, gosch vilken laddning;) När vi sen kom iväg var resan in mot stan mycket längre än vanligt?!

Vi kom iaf sen fram till viper där vi tänkt börja vår kväll som sen skulle bära oss vidare mot? Det var grym musik på så vi intog dansgolvet direkt när vi kom in.. Efter en stund mådde jag helkonstigt men förstår fortfarande inte varför? Kanske den där cidern vi klunka i oss på pizzerian medans vi väntade på våra pizzor som blev vår middag.. Kan så vara. Hur som helst så tog vi ett uppehåll och drack lite grann, men fortfarande mådde jag hel konstigt.

Strax innan tolv begav vi oss därifrån för att röra oss vidare, eller? Det blev iaf inte som vi tänkt så vi satt en kvart senare på tåget på väg hem till mig. Roligt! Men man kan ju inte alltid få som planerat, eller hur? Hoppas på bättre kväll nästa gång, som blir om 2 veckor?! Haha. Men vi får ladda ordentligt tills dess;)

Kvällen var väl trots detta mycket trevlig, som alltid med C. <3

Idag vaknade vi vid 11, av min mobil. Aaahhh! Har sen dess bara legat och slappat i sängen, planerat och ätit spagetti och bacon:) Haha. Vi och vårat käk alltså. Snart är det dags att dra sig upp och sätta på sig träningskläderna, nästan iaf. Blir en prommis i kylan ner till gymmet för solning och sen ett pass Afropower:)

Efter "dansen" blir det duschning och sen ska jag möta min älskling på gulan för att hyra film! Så det blir mys framför filmen en sån tråkig söndagkväll, perfekt avslut på helgen eller? <3


Sooner or later we must find a reason..
Or do we already have one?

7 dagar kvar..

Jag kom och tänka på min syster idag, de kommer ju på fredag :D Jag tittade igenom mina bilder på datorn och bröllops mappen.. Kom då och tänka på hur fint det var och hur mycket tårar det rann (jag börja nästan gråta igen då för det var så vackert!) och sen på själva festen, hur jävla full jag lyckades bli! Fyfan vad pinsamt! Nästa gång det blir något så stort ska jag verkligen tänka mig för. Liksom decka 00.30 på syrrans bröllop är ingen stor hit precis! Även om de bara tyckte det var kul att jag mådde skit och att jag varit så full, så skäms jag för alltid..

Och så kom jag och tänka på att hon kommer ha en mage nu, mamma skvallrade också att Jakob sagt att hon har fått en stor rumpa :D Haha, välkommen till familjen sis! Jag är iaf jättespänd på hur stor magen är nu:) Och sen på lördag ska jag få se min systerson på 3d/4d ultraljud :D Gooosch, det kommer bli en stor stund!

När jag ändå håller på och pratar om min kära syster så kan jag fortsätta.. Hon kommer ju att vara superstor på jul i år eftersom bebisen är beräknad mellan 27-30 januari! Så vi ska åka ner till dem och fira jul där i år. Först var jag jättearg över det för att jag inte ville fira någon annanstans än hemma, men nu känns det bara roligt! Vi börjar ju bara på en ny tradition, i hennes hus med hennes familj. Men hade inte bror följt med hade inte jag åkt. Det innebär ju också att jag inte kommer att få vara med min älskling,det känns tråkigt men vi får fira när jag kommer hem istället. Vi ska åka den 22:a och så ska vi åka hem igen den 25:e. Så det blir inte så länge ändå..

Nu till dagen; and today it's saturday :D Jag sitter i min soffa med datorn i knät. Har precis tryckt i mig (nästan) en hel pan pizza, smarr. Nu ska jag bara ta det lugnt och vänta på Camilla. Om mami kommer ut med min dammsugare igen så ska jag väl dammsuga lite också!

Älsko väckte mig typ vid nio första gången idag, suck. Men ändå söt;) Vi låg och drog oss ett tag innan jag kände att jag var tvungen att hoppa in i duschen. Efter den satte jag mig på soffan och glutta på datorn en stund medans älsk kolla på Scrubs (Blä). När det var slut sa vi hej då och jag satte igång muuuusik! Började plocka lite och sen göra mig i ordning.

Sen har jag bara varit en fet datornörd som alltid.. Men nu är det dags för lite musik igen och bestämning av kläder till kvällen! Måste även försöka få C att skynda sig lite så vi hinner handla mat och mitt groggvirke lugnt o sansat;)

Party on people.

Idol 2007

Nu är det dags för kvällens Idol, eller ja, veckans Idol! Jag är så förberedd ;)

Har precis filat, lackat och målat med pennan under naglarna så nu är de fräscha! Det äckligaste och mest avtändande som finns är skitiga naglar och långa naglar på killar.. Blä! Nu är iaf mina superfina. Perfekt.

Middagen blev grymt bra, älsko var jättenöjd:) Efter maten la vi oss i sängen och bara möööös ♥ Sen satte jag mig vid datorn när han åkte iväg till ishuset. Och han kommer inte tillbaka förrän om en timme, lite mer. Egentligen kvittar det om han åker hem eller hit då, men självklart är det mycket mysigare att han kommer hit och spenderar natten med mig :) Can't complaine on that.

Morgondagen kommer bli SJUKT BRA!! Camilla kommer hit någon gång på eftermiddagen, då ska vi köpa oss middag (?), ladda, göra oss i ordning och bara ha en såndär sjukt bra föring! Sen åker vi in mot stan ;D


image173
- sundsvall 07-      DU och jag honeeey <3


Nej nu Idol, GO MAAAAAAAARIE!

Ont i rumpan?!

Jag har ont i rumpan, ja inte I själva rumpan utan i skinkorna!?! Träningsvärk kallas det närmre bestämt. Buschanemej vad ont jag har haft hela dagen lång, så fort jag böjt mig när har det spänt som bara den i rumpan (i skinkorna!).. Och i vaderna också. Lite roligt är det ju självklart för det ger något, men aj aj aj.

Imorse fuskade jag, jag åkte med papi till jobbet istället för att GÅ!!! Fy mig! Men det var bra skönt vill jag lova, världens oväder ute och kallt som attan. Plus att mami skulle åka med så då gjorde jag med det. Haha.

Jag fick sluta 13 idag och det var gryyymt skönt! Dock inte promenaden ner till centrum, why this weather?! Väl nere i centrum kila jag in på h&m för att kolla lite, jag fick ju en check på 150 kr i förrgår så tänkte att jag kunde shoppa för den. Jag menar, varför spara?! Nej jusste.. Blev sminkborttagning, bodyglitter, nagelpenna och nagelstärkare :) Mina naglar går av hela tiden så tänkte att jag ska börja använda stärkare och fila oftare.. We'll se about that.

Sen köpte jag bussremsan och sen blev det mat. Jag är verkligen urdålig på att hitta på maträtter, no fantasy. Blev iaf kycklingfiléer, pommes, besås och grönsaker - ska nog bli Mums :) Om jag hittar någon marinad inne hos mami & papi, haha.. Sen blev det även godis (vad annars?!) och bröd.

När jag kom hem plockade jag in det jag köpt, gick ut med soporna och plockade undan kläder från stolarna och tog reda på träningsgrejerna.. Jag fattar inte varför det blir så rörigt hela tiden, orkar inte städa!! Maby thats why? Haha. Nu är det iaf smutsen som ska in till mami så hon kan tvätta och disk som ska diskas.. Blä.

Jag kommer nog somna snart.. Så god natt allihop!

Afropower

Idag var det dags för träning igen, vi var så braiga att vi tog Afropower igen! Det kunde vara kul att få hänga med lite mer på söndag tänkte vi. Så vi fick öva lite idag också med en annan instruktör, och denne instruktören råkar då vara Kaisa, våran gamla idrottslärare från högstadiet! Snacka om kul att få träffas igen och att få köra hennes pass. Trodde ärligt inte hon skulle känna igen mig men hon sa direkt - neemen hej Elin gud vad roligt att se dig! Yeah right, jag var ju toppeleven visst. Haha. Men det var trevligt iaf!

Hennes pass var något bättre än det andra, för min och Camillas del iaf. Eftersom vi inte är så bra på det där så var det as bra med Kaisas pass idag för hon gick igenom varje steg helt och hållet så nu känns det som att man kan flyta in lite bättre på söndag;) Och hårt var det!!

Dagen på jobbet var helt okej idag med, men kunde inte ta ut friskvården idag heller. FUN! Men då löser vi det imorgon sa dem, så imorgon ska jag alltså sluta 13.00 (om jag inte tar rast!) och det är väldigt skönt! 7.30-13 istället för 15:) Väldigt bra!

När jag slutar ska jag kila ner till centrum! Där ska jag köpa bussremsa (till lördagen;D) och mat.. Sen kommer älsko när han slutar jobba så ska vi äta middag:) Vet inte ännu vad jag ska laga för något?! Sen ska han åka ner till ishuset o stå i kafeterian men jag tänker inte spendera min fredagskväll där så jag stannar hemma framför teven;) Så kommer han tillbaka sen och myser framför teven med mig. <3

Nu ska jag äta min pirog och kolla på Peking Express, nattinatti

Snö, nu?

Har hört av flera personer idag att det ska komma snö i natt/imorgon??!  HUH? Nu? Hur som helst så har det varit extremt kallt senaste dagarna tycker jag och imorse när jag promenerade hemifrån vid 6 så var det äckligt kallt.. Och när jag hörde att det ska bli snö var det första jag tänkte på; SKOR! Jag behövde vinterskor att ha på jobbet och sen även nya gympaskor eftersom jag har mina vita tygskor där och det är lixom inte så lämpligt längre!

Efter jobbet fick jag sällskap med mami hem, mitt på prommisen åkte bussen förbi och där satt min pojkvän. Hans bil har varit på lagning så han fick åka buss idag! Hur som helst så hoppade han av den och överraskade oss mitt på vägen där. Haha. Så när vi nästan var hemma ringde Hasse och sa att bilen var klar nu så älsko fick gå till busshållsplatsen istället för hem till mig, så kom H och hämta honom så de kunde hämta bilen!

När han kom tillbaka åkte vi direkt till Kungens Kurva:) Jag köpte vinterskor till mig, inga speciella eftersom de är för jobbet. Köpte ett par till mami också. Eller ja det var hennes pengar som allt köptes för! Sen köpte jag gympaskor till mig, ett par vanliga svarta! Självklart på skopunkten så det blev inte alls dyrt..

Efter det åkte vi över till Skärholmen så jag kunde få gå in på Gina. Ville verkligen ha nya svarta jeans därifrån för min gamla favvisar gick ju sönder på väg hem från en fest för länge sen.. Haha. Hittade nästan likadana men inte riktigt, hur som helst så köpte jag dem! Och så blev det även ett sidenlinne i grått och svart:) Thanx mami<3

Så det blev en liten shoppingdag idag:) Mys. Och även myyys att få träffa Andreas<3 igen.

Öppningen gick super idag, lite segt sådär tidigt på morgonen men eftersom så många barn kommer exakt halv sju så blir det ju liv i luckan och man glömmer helt bort hur lite klockan egentligen är.. Höömm. Ska även vara på jobbet lite tidigare imorgonbitti i fall att Christopher lyckas försova sig igen, hihi. Tror visserligen inte det men..

Nu ska jag äta lite godis och vara med älsko.. Imorgon är det träning med Camilla som gäller! Woho!

Det finns bara en!

image172

Kolla bara på bilden, hur underbar får man vara?! Jag blir så sjukt lycklig i din närhet.. Jag kan inte beskriva med ord hur bra du är CAMILLA, och hur mycket du egentligen betyder för mig. Jag mår så otroligt bra när jag är med dig! Du får verkligen det minsta till det allra bästa. Jag förstår inte hur du gör? Men det är din grej helt enkelt, för det är bara du som kan.. Klumpen i magen blir till småsmåkorn som inte ens existerar när du ringer, kommer eller vad det nu än är! Jag är gladast i hela jävla världen när jag är med dig!! DU ÄR BÄST!
Tack för att jag får vara din vän ♥ tack för allt.

I'll keep on missing..

Onsdag imorgon och jag ska öppna! First time, hööhhh. Men det ska bli skoj att få pröva på det med. Och på torsdag lär jag ju även vara där tills öppning eftersom Christopher är så bra på att sova:) Haha. Nej nu ska vi inte vara elaka..

Dagen har gått bra, en del prat om mötet igår men jag har inte orkat lägga ner energi på det.. Blää. På förmiddagen gick vi en promenad och sen på eftermiddagen var vi ute hela tiden. Jag blev påhoppad av de flesta från Djungeln och C bara skratta när de nästan pussa ihjäl mig. Uääckk! Haha.

Slutade halv fem och sen dess har jag suttit i min soffa med datorn i knät och lyssnat på samma låtar om och om igen.. Blää. Har även pratat i telefon och massor på msn, det var länge sen jag var inne där faktiskt! Skojigt..

Nu ska jag strax ta en dusch tror jag, det känns så lockande. Skulle åkt o kollat på brorsans match men jag orkar inte faktiskt. Förlåt bror<3 Men jag ska duscha och fixa inför imorgon istället eftersom jag ska upp halv sex då :O

Sen vet jag inte vad som händer imorgon efter jobbet? Andreas ska jobba imorgon men han har ju säkert träning på kvällen så då lär vi inte ses då heller.. I'll not go there. Sen är det torsdag och då ska jag träna.. Kulkul. Men ärligt så spelar det inte mig någon roll för han har körkortet och jag bor själv.. I'll keep on missing.. <3

Byebye


Kaos-möte

Imorse vaknade jag halv fem av att teven var på, haha. Jag deckade framför den igårkväll typ runt halvtio tiden. Snacka om att jag var slut!! Hur som helst så stängde jag bara av den och sen somnade jag om snabbt igen. Sen ringde klockan 8 och det var dags att gå upp..

Lite pinsamt-ögonblick sådär precis innanför dörren.. När jag kom till avdelningen var det inte många barn och jag o Veronica hade en del att prata om, HAHA. Hon är bara bäst. Sen gick vi till lekparken med de 11 barnen. Och när vi kom tillbaka hade Jörgen redan dukat och bäddat så jag kila upp för att hämta maten:) Hungrig som vanligt.. Sen var jag ute fram till mellis (efter lite vila och bokläsningen) och efter den så pysslade vi med lite dokumentation och barnen målade.

Sen var klockan dags för möte, KAOS-möte vill jag kalla det. Jag vill inte vara med på ett sånt igen! No thanx. Hur som helst så var vi klara halv åtta exakt och då var det ju redan mörkt ute så jag ringde min papi som så snällt kom och hämtade upp mig:) Väl hemma var jag tvungen att avreagera mig lite..

Nu sitter jag iaf i min soffa och har pratat med min älskling♥ en bra stund i telefon.. Det är väl för att vi inte har setts sen i lördags kanske?! Inte normalt när det gäller oss men han är faktiskt magsjuk stackarn! Och jag har haft en del att göra så.. Helt ärligt så har det inte varit så jobbigt att inte träffas :p Såklart så saknar jag honom men det har ändå varit skön att vara ensam och så! Vi lär nog inte ses imorgon heller för han är fortfarande dålig..

Idag bokade även jag o Cämi in krogen på lördag ;) HA. Det kommer bli grymt! Sen har vi vårat danspass på söndag för det var så roligt att vi måste gå igen.. Men "redan" på torsdag blir nästa träning:) ♥

Nu ska jag göra mig ordning för sängen faktiskt, mitt huvud är helt fullt av grejer från mötet. Buuhh.

nattinatti

Camilla is the shit!

Ja gårkvällen blev ju super:) Trevlig och god middag med Emmi & Camilla och sen efter nån timme av föring dök Johanni upp också. WIE! Vi körde på och sen vid nio drog vi till bussen och sen in mot Viper Room!

Jag vet inte vad folk har emot stället? Jag hittar inget fel på det iaf och jag njöööt verkligen av kvällen, som de andra gånger jag varit där också:) Tråkigt nog skulle vi dra ganska tidigt, men till en hemmafest vilket lät så kul men sen när vi väl är på väg får vi veta att det inte blir något. AAHHH. Hur som helst så var tågresan skoj och sen i tumba väntade jag o Cämi med Emelie tills Mackan skulle komma och då kom även Sean, så när E&M gick satt vi kvar i en halvtimme och bara pratade:D Haha. Det var supertrevligt!

Sen skulle Camilla bjuda på taxin upp till mig och fyyyyy vilken rolig resa det vart :D Jag trodde ärligt att jag skulle kissa på mig där bak. C råkar trycka ner låsknappen på dörren .. C - OH HOPPSAAN, ja nu låser jag in oss här är det ok elller? Chauffören bara skrattar.. C ska lägga upp armen ännu en gång men längre ner och råkar då komma åt fönsterknappen som gör att hon öppnar rutan.. C - nemen oj, jag tänkte bara att vi kunde vädra lite nu:) Chauffören frågar då henne om det kan ha blivit lite mycket ikväll samtidigt som han skrattar :D

Ja det går inte och förklara men roligt var det verkligen..

Sen när vi väl kom in hemma hos mig så skulle vi göra mat, jag kan säga så mkt som att det såg ut som en jordbävning ägt rum under natten här när vi vaknade idag.. Haha. Men kul hade vi och det är det som räknas:) Och vi var ju så taggade fortfarande när vi kom hem så vi kunde ju inte sova precis.. Men det löste sig sen.

Idag har vi legat i sängen hela dagen, och mått som mat förtjänat.. Kollade reprisen av Idol först och sen Fredag hela veckan för där var Camillas mormor med:D HAHA. Hon gav två fingrar för lampan på första andra tredje. Hahahaha. Roligt var det! Sen vart klockan så mycket att vi var tvungna att gå upp. På med träningskläderna och en promenad till gymmet. Först blev det solning och sen ett pass Afropower, det var sjukt roligt och jobbigt:D

Sen blev det duschning och en prommis över till Robbans där vi köpte oss varsin sallad, YUMM! När vi suttit där och verkligen försökt få i oss en bit till gav vi upp så kom papi och hämtade oss. Vi släppte C i centrum och åkte sen hem.

Jag är helt slut. Usch vad jobbigt.. Nu ska jag njuta av Ensam mamma söker (haha), fick veta idag att Camillas mamma skulle vart med där igentligen men sen träffade hon sin Robban så hon fick tacka nej. Fan vad ballt! Hur som helst, efter programmet säger jag nog god natt.

AJ AJ AJ på mig!

Jag lovade mig själv att hålla i de sista pengarna efter shoppingen i barkarby och skorna.. Jag menar månaden har knappt hunnit börja ännu och jag är snart helt pank!?!! Ändå var jag tvungen att shoppa idag med. BADBADBAD. Men jag behövde ju det precis som allt annat varje jävla gång.. Ååhh. Det blidde en kjol, ett mörkgrönt linne och ett par nya tights! Och precis som jag skrev, jag behövde ju allt det där för jag har ju ingen kjol, inget mörkgrönt linne och tightsen behövs för att bytas av. Måste jag ha anledningar jämt?! AJ på mig.

Och inte nog med det så blir det krogen ikväll, också pengar. (Men det är ju oftast värt varenda öre;D) Nästa lön blir det ingenting för min del. Som att jag kommer hålla det då.. Jag måste börja tänka på jullkappar nu också så jag har det fixat och klart i tid. Och det kostar ju en del..  

Sen jag kom hem från centrum har jag bara städat, blääää. Har rensat alla kläder eftersom jag hämtade paketet igår så blev det trångt. Så jag har gett mor en del och även lagt undan sånt jag inte kommer att använda förrän till våren/sommaren igen så jag slipper ha det här:) Nu är det riktigt fint & bra faktiskt! Mitt i allt kom mami ut med massa tunikor/linnen jag hade hängt i tvättstugan för jag skulle stryka någon dag, det var faktiskt en sex, sju stycken och hon hade strykit alla:D Thaanx. Sen har jag precis dammsugit hela stugan!

Nu ska jag sätta på plattången och sätta igång med håret.
Precis när jag hade duschat imorse skulle älskling åka så jag passade på att åka med till centrum (eller han fick köra ner mig dit) så jag slapp ta bussen både dit och hem. Så jag fick ju bråttom och satte bara upp det blöta i en svans och sen tog jag ut den i centrum och nu har det fått torka helt och då ser det ju ut som mitt hår gör utan plattning, KAOS.

Sen åker mami & jag ner till matchen och så kommer Cämi o Emmi dit så vi kan åka direkt hit efteråt sen.  Det blir grillad kyckling, pommes och sallad till middag. YUMM! Sen föriiiiing och massa tjejmys innan vi drar in mot staden! Jag är  la d d a d .

Jag är sämst!

Fyfan vad dålig jag är på bowling, men ändå är det aaas kul :D Haha mitt sista måste ju vart det ballaste någonsin? Tur att inte många såg, eller var det?  P i n s a m t . Kvällen har vart grymt rolig:) Emelie var ju dock tvungen att visa killarna vem som äger, för det gjorde hon! Mina poäng behöver vi inte prata om..

Iaf så blir man ju sådär sjukt partysugen av bilfärden när man dunkar bra musik och sen när man kommer in på bowlingen där det är discoljus, bra musik och skön stämning, då var man ju inte lite taggad.. Så det blir ingen middag imorgon, tyvärr. Utan istället ska jag ut på stan med mina brudar;) Kommer bli grymt I know it.

Som vanligt när jag ska ut har jag absolut ingenting att ha på mig, nehe. Så blir att springa in på h&m i centrum en snabbis imorgon och kika på partystuff. Ajaj. Fast som alltid finns väl inget i min smak bara för det.. Då får jag kolla en gång till här hemma och helt enkelt gilla läget! Hämtade ut paketet innan bowlingen men där var det mest långärmat (eftersom det var det jag beställde) och det känns inte så lockande på krogen? Men fina kläder var det och allt jag testat är super!

Hoppas jag hittar något på h&m, sen ska vi även köpa middag och så måste jag ha groggvirke till föringen. Tror även att vi börjar på Viper för att komma igång sen får vi se vart kvällen bär? :) Vi har Sofies kort vi kan använda också, mihi. 20% på drickat! - Sounds great.

Nej nu ska jag ägna mig åt min pojkvän. Sen blir det god natt.


Jag är sjukt taggad inför imorgon kan jag tala om, woohoo!

HELG

Nu är det äntligen helg, äntligen! Fast dagen idag var lite trevligare än vanligt på något sätt.. Ja det har ju sin anledning också men det var ju ändå en grej som hände på förmiddagen som var en riktig jävla skit grej! BLÄ. Men eftermiddagen blev super, hihiiihihihi.

Efter jobbet hämtade papi mig så åkte vi och handlade mat, hamburgertallrik från nya grillen:) Sen när vi kom hem hade älskling kommit men han hade redan hunnit vara hemma och äta också så han åt ingenting.

Nu sitter jag i soffan och funderar på vad jag ska ta på mig för något? Hmm.. Det blir nämligen bowling på heron med Emelie & Markus ikväll! 21-22 har vi en bana, jag älskar discobowling :D Och sen var det ju en tag sen bara vi fyra hittade på något också så det ska bli väldigt trevligt och roligt, hihi.
 
Imorgon efter matchen blir det middag med Tomi & Tilda, äntligen får vi umgås:) Men kvällen blir nog inte så lång ändå för de ska hem till henne sen och det är ju en bit att köra till Åkersberga! Och hon bor ju på landet ;) HIHI.

Måste hämta ut paketet också, det har kommit nu precis som jag trodde :D Men Andreas vill bara sova nu, ja han ska sova lite innan vi ska åka och bowla tydligen. Morrr. Men jag klarar mig och när jag får nog hoppar jag bara på honom i sängen :D Moahah.

Nästa helg röstar jag för en tjej-utekväll :) Long time ago, ja alldeles för länge sen..


image168

hoppas på nästa helg honeeey!

Födelsedagsfika & paket.

Ja det vart himla trevligt hos C&M och T. Mycket fika också, usch o blää vad jag proppar i mig.. När de andra kom så skulle vi typ åka så det blev lite knasigt men det gjorde ju ingenting! C fick ett par nike mys/träningsbyxor och en blombukett utav oss:)

När jag kom hem var bror & S här så de kom ut och kollade på min nya teve och pratade lite. När de åkte plockade jag ordning på all skit jag sprider runt mig hela tiden och hoppade sen in i duschen.. Orkade dock inte dammsuga så det tar jag imorgon efter jobbet, eller nått!

Som vanligt är min älskling ute i så god tid med att höra runt så vi vet hur helgen blir.. Suck.. Han är verkligen sämst på att kolla upp saker och ting! Men hur som helst så får jag veta hur det blir runt 22tiden ikväll. Planerna är iaf att förmodligen bowla på heron imorgonkväll :) Och på lördag är det först match och sen efter den hoppas vi på middag här hos mig.. Som sagt, runt 22 får jag veta.. Hoppas verkligen Tomi & Tilda har lust och kan för det var så länge sen vi träffades och umgicks nu :(

Kikade in på h&m nyss och såg att paketet borde kunna hämtas imorgon, det är ju helt perfekt isf inför helgen:) Hoppas hoppas.. Men då blir det väl inte förrän på måndag bara för det..

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen tror jag, hoppas att snoret och huvudvärken försvinner under natten för det har varit ett stort jävla irritationsmoment hela dagen. USCH. Börjar 8 imorgon men måste upp lite tidigare ändå eftersom jag tänkt ha utsläppt igen och måste platta håret som dessutom är blött nu när jag ska sova.. Hah. ge mig platt hår tack!

nightinighti

Bra signaler?

Imorse vaknade jag upp halv sex sådär helt klarvaken. Men jag bestämde mig för att sova vidare till 6 som klockan stog på och jag lyckades faktiskt somna om efter en stund. När jag gick upp sen gjorde jag mig ordning och när jag var helt klar var klockan bara fem i halv sju, vilket betydde att jag inte skulle behöva gå förrän om 20 minuter.. Men jag tänkte att jag kunde gå iväg iaf eftersom jag ändå var klar och Christoffer skulle öppna idag också.

När jag kom ner till jobbet var klockan 42. Då hörde jag en förälder säga att det bara var en öppningsavdelning idag, så jag kila in till den andra och fråga Daniella vad det var frågan om? Då berätta hon att Christoffer inte dykt upp så hon fick ta alla barnen! Haha, stackarn hade försovit sig och kom inte förrän halv åtta:)

Men som tur var så kom ju jag så tidigt så jag tog med mig de barnen som hörde till vår del och gick in på öppningsavdelningen. Stackars C, han var helt förstörd när han kom fram sen och skämdes jätte mycket! Så sa han att han var skyldig mig en tjänst också men jag tycker inte alls det eftersom jag valde ju själv att börja tidigt. Hur som helst så idag bytte vi nummer med varann ifall det skulle inträffa något liknande nästa vecka;)

Det var nog det roliga idag, för jag tycker det var jättekul! Och idag är det ju kanelbullensdag så vi fick kanelbullar till "mellis" idag :) Sen har jag o Veronica fixat om lite (som vanligt när Jörgen är borta..) och så fick vi även beställningen idag på pärlor och sånt kul.

Nu är jag hemma, älskling kommer väl om en halvtimme och hämtar mig så åker vi direkt till C&M. Sen när han kör hem mig när han ska på träningen ska jag hoppa in i duschen och bara ta det lugnt.. Det var superskönt igår och kommer säkerligen vara det idag med!

Grattis Camilla:)


Ändrade planer

Jag tror att jag är rätt bra på att få besluts ångest! Det kan handla om mat, godis, läsk (ja såna löjliga saker) och om var jag ska sova? Så därför ändrade jag mina planer för kvällen typ nyss..

Älsko hämtade mig på jobbet och vi åkte direkt hem till honom där svärisarna höll på med middag. Torskfilé, ris och sås blev det. Smaskens! Efter middagen åkte vi iväg till kungens kurva för att kolla på skor (a) Hihi. Men självklart så kommer jag bara därifrån med ett par låga stövlar med en lagom hög klack:) Och ett par skor till älsko och sen även ett par vinterskor till Tilda! Ångest.. Jag behövde ju inte köpa de där barnskorna åt henne men hur ska jag kunna låta bli? Det är så gulligt med skor och allt till barn ju. Och dyrt var det inte heller men ångesten kommer för att jag handlade överhuvudtaget!

Sen åkte vi över till rusta för älskling skulle köpa en radio som han kan ha på jobbet där han står och jobbar. Då hittade jag en ny vaseline hand&nagel kräm och det behövde jag ju verkligen eftersom min andra är slut! Och sen köpte jag presentpapper och lite ferarrisar :) Jusst det ja..

Men nu blir det inget mer den här månaden. Nej och jag kommer faktiskt kunna hålla mitt ord.

Dagen har gått bra som vanligt, blev bad idag också. Fy satan vad kallt det är i bassängen alltså! Usch! När vi kom tillbaka var det bara sätta sig för lunchen och idag blev det en sjuuukt god chili con carne :D Efter lunchen tog jag läsvilan. När vi läst tre böcker baka de lite med play-do och sen kila vi ut, eller jag gick precis på rast då.

Nu sitter jag i min soffa framför datorn och teven, precis som vanligt alltså. Jag ändrade ju mina planer så älskling körde hem mig direkt när vi kom från K.K. Jag är helt slut i hela kroppen och kände för att bara vara hemma ikväll, själv. Är inte på så socialt humör så om jag skulle vara där skulle jag bara störa mig på att inte kunna bestämma vad jag ska se och när jag ska göra det osv.. Haha. Sån är jag;) Och imorgon ska vi dessutom till C&M för att fira Camilla lite för hon fyller 24 år då:) Så vi ses igen då och ska vara glada och sociala..

Så nu ska jag kika på teven och bara njuuuta. hhah. Slå in Camillas present och sen prata i telefon med älsko ett par ggr antar jag :) Hihihi. ♥  That's how my night looks like. Byebye

Problem??

Jag börjar fundera på om jag har fått något sorts köp-problem nu, jag känner hela tiden att jag måste köpa köpa köpa.. Det är ju självklart inte okej! Jag har inte de pengarna lixom. Mami kommer typ  d ö d a  mig när hon ser räkningen från h&m.. Men jag kan ju inte låta bli!!? Och allt det jag beställt måste jag ju ha!

Jag börjar få ångest nu.. Teven köptes idag också, puuuhh vad mycket pengar!! Men så snygg den är, och vilken skillnad på bild och plats:) Så för mig var köpet verkligen nödvändigt. Japp! Men imorse när jag vaknade exempelvis, då började jag genast kolla på internet igen, efter mer att klicka hem, ja det är just det. Det är så bekvämt att bara klicka det där klicket så har man det på väg hem några dagar senare.. Men pengarna då?!!

Och på rasten på jobbet idag kollade jag på en hel del också, speciellt på skor. Så jag blir förmodligen skor-rikare imorgon? Jag tycker ju att jag behöver dem, för jag har ju inga "såna" stövlar / vinterskor.. Nu får det vara nog!!

Nog talat om mitt problem(?) nu.. Jag får helt enkelt lära mig att hålla i pengarna och vad ett pris är? Haha. Teven är på plats (men inte på väggen än) och jag är så nöjd:) Jobbet gick bra (som vanligt) och snabbt? Hihi. Och nu sitter jag här i soffan nyduschad och väntar på min älskling. Men han kommer inte förrän om en timme, lite mer.. Då blir det bara mys framför teven en stund innan det är dags att sova! Låter nog bli att sätta upp teven på ett tag för det ser helt okej ut nu med plus att man kan snurra själva "foten". Perfekt när man flyttar sig till sängen;)

Imorgon blir det sova hos älsko. Första gången på en vecka! Det dröjer typ sån tid för varje gång nu, men jag bor ju trots allt så gott som själv så det är mycket skönare att vara hemma tycker jag.. Men imorgon sover jag där. Hoppas på att vi kan åka iväg till Kungens Kurva en sväng så jag kan kolla på skor :) (höömm)

Nu blir det det Hitta hem och sen kollar jag nog lite på äntligen hemma.. Haha, vilken smak jag har!

Hejsvejs.

Dagiskläder

Min gårkväll blev inte alls långvarig, haha. Jag somnade efter en halvtimme in i ..och så kom polly! Det jag såg var iaf bra så synd att jag inte orkade hålla mig vaken igenom hela filmen då. Men sov gott gjorde jag iaf. Imorse vaknade jag 8 och det var hur skönt som helst att få sova "så länge". Hade älsko varit här hade jag ju vaknat till som alltid när han gick upp men måndagar är min "sena" morgon då gillar jag att slippa det;)

Efter jobbet idag gick jag ner till centrum för att möta mami. Vi gick runt lite och åt sen middag, höömm. Älsko kom och plocka upp oss sen för han skulle ändå komma förbi och hämta sin laddare innan träningen. Så fick träffa han en super-snabbis idag iaf:) Hihi.

Sen har jag ordnat upp med mina kläder, jag har ju handlat speciella kläder jag ska ha på jobbet, dagiskläder! När man är med alla barn är det ju lätt hänt att få både snor, bakterier och annat skit på sig plus att man springer omkring, sitter i sandlådan, åker kana, klättrar, gungar - ja allt det som barnen gör;) så jag känner att jag vill ha såna kläder som jag bara har på jobbet! Och nu är det ordning på det.

Satt precis och såg på Hitta hem på tv4, kom då på hur mkt jag letade efter en hund i våras. Sen gav jag upp eftersom man måste kunna vara hemma ett par veckor med den i början och sen inte vara ifrån så himla långa dagar.. Men nu när jag jobbar kan jag ju ta ledigt för det, ja för det skulle jag absolut kunna tänka mig! Och inte nog med det så har paps fått för sig att de kanske ska skaffa en hund och då har jag o mams kommit överens om att det ska vara en jack russell så det kan vara min men att de hjälper mig med den :) Det vore hur jävla bra som helst! Så nu ska jag börja kika igen. Hihi.

Imorgon efter jobbet ska mams, paps och jag åka o köpa teve till mig! Om den finns dvs, den är ju bäst och nästan slut hela tiden för den är så bra. Samsung 32" blir det. Yeyy! Sen kommer älsko hit efter sin träning och sätter upp den på väggen åt mig(a) hihihi.

Nej dags för lite brownie och kikning på vovvsing nu, bye:)