Grattis mami <3

Idag är det äntligen freeeeeeedag! Thank god. Vi åkte till brandstationen med halva gruppen idag (5 barn, haha) och vi kom inte tillbaka till dagis förrän halv ett. Då åt vi lunch men ingen var ju hungrig typ eftersom vi fått värsta big muffin där och även frukt:) Det var jätteskoj på brandstationen, jag var nästan mer exalterad än barnen haha.

Fick gå ifrån jobbet 13.00 redan vilket var grymt skönt. När jag kom hem duscha jag av mig, sminka om mig och bytte om. Så mycket fräschare än att gå i dagisfiten lixom! Sen åkte jag o papi ner till centrum där jag lämnade in två par skor för omklackning och sen fixa vi mamis present från papi, hon fick presentkort på klipp & sling, självklart hos Sandra:)

Sen när vi kom hem installerade jag mitt photoshop och sen var det dags att åka igen typ, haha. Tillbaka till centrum för att möta upp mamsen. Jag hämtade även ut mina stövlar, skit bra med ny klack! Sen gick vi o köpte lite grönsaker och tårta:) Och nu sitter jag hemma igen och ska snart börja byta om och fixa make up:en, men väntar tills jag bestämt helt med Melissa.

neee men skriver väl snart igen då. trevlig helg.

Att spendera pengar

Ja det är något jag är grymt bra på! Idag när jag slutade så hämtade min käre far mig på jobbet och körde mig till skärholmen! Där släppte han bara av mig och åkte hemåt igen, gullig som han är<3 Jag strosa runt lite och fick med mig en klänning o strumpor därifrån:) Gick en promenad till kungens kurva där jag mötte upp Andreas som kom direkt från jobbet. Jag köpte Photoshop och sen kollade vi på massa annat..

När vi kom till heron var båda lagom hungriga så det blev mat från Panda Exspress:) Supersmarrigt. Sen avsluta vi vår sväng med att gå in på Mediamarkt, där köpte jag ny singstar skiva och så köpte vi en cdskiva att lyssna på i bilen nu när det är lite bättre ljud än innan;)

Sen var klockan lite för mycket än vad A räknat med, han skulle gå på is 17.30 och 17.21 släppte han av mig i centrum, haha. Jag kila in på h&m där jag plockade på mig en bh (som kan bli bandlös), trosor och sen i kassan fick jag den älskade skjortklänningen som jag bokat ;D Ibland får även jag ha tur!

Jag avslutade min runda med att köpa födelsedagspresent åt min mami som fyller år imorgon, skottår;) Det blev en blus och blommor från interflora som hon redan fått! Jag ska nämligen åka hem till A strax och sova där och imorgon så tror jag inte vi ses så mycket så jag tog det säkra före det osäkra och grattade henne redan idag<3

Nu har jag packat ner lite kläder och väntar på att Andreas ska ringa o säga att han är här om 5 minuter, haha. Vi ska stanna till på gulan (vi gjorde inte det igår för klockan var för mycket) och hyra Råttatouille om den finns och så blir det väl någonting gott också:)

Imorgon slutar jag 13.30:) Då ska jag ner till centrum o köpa något att "föra" på och sen klacka om två par skor tänkte jag. Har även en trisslott att lösa in som jag vunnit hela 50 kr på, woohoo! Sen blir det hem o vila (I think) och sen börja göra sig redo för kvällen, och den ska jag spendera med en massa härliga människor på vårt älskade Coloseum:) Haha.

hejsvejs

I'm in the garage

Yippiee! När min käre Andreas skulle åka så frågade han mig ännu en gång om jag skulle följa med, "neeej jag ska stanna hemma" svarar jag då, precis som de andra gångerna.. - Nej du ska följa med mig dit! Säger han då till mig och nu sitter jag här i garaget, wiho vilken lycka;) Tur att jag har skaffat mig ett mobilt bredband och att jag äger en laptop, min kväll är ändå lite räddad.. Haha.

Nej så synd är det inte om mig, vill min käre A ha stöd så är det klart jag ställer upp;) Och innan vi åkte så fick jag returnera paketet med hans skor för dem var något små, så nu får han vänta på ett par i en storlek större. Mina var dock perfekt och sååååå snygga!  Och sen fick jag hämta ut resterande paket, ett från h&m också!

Plus att jag känner på mig att om klockan inte är för mycket stannar vi till o köper något gott med oss hem när baslådan är installerad i Andreas bil, den är btw skit snygg! Hööhö.

Jaja, nu ska jag låta Tindra & Tilda kolla på något underhållande så dem är lugna för en kort stund iaf, haha.

Hejsveeejs

Löning todaaay!

Och nu har jag betalat mina räkningar så jag har koll på hur mycket jag har att leva på och så.. Jag fick inte så mycket jag hoppats på men glömde att jag varit sjuk en dag i januari så det var ju rätt lön iaf! Och den mer än duger för mig, hihi.

Efter jobbet gick jag ner till willys, köpte gurka o tomater och en cola sen mötte jag A på kolgrillen där vi inhandlade kvällens middag:) Jag var dock inte så hungrig så han fick äta upp halva min låda också matvraket. Och nyss kom en annan mäklare ut hit och kollade in placet. Undrar vad han värderar det till?

Andreas ska åka iväg till Jimmies garage snart och då skulle jag igentligen åka hem till Lena på ljusparty men jag vet inte hur jag ska göra? Det tar alltid sån tid och jag har ingen lust att sitta o lyssna sådär länge.. Dock så behöver jag massa nya ljus för nu använder jag endast ikealjus! Jaja, det löser sig nog.

Jag skulle också vilja åka till kungens kurva som jag skrev igår men eftersom A ska bort på annat lär inte det bli av heller. Om jag frågar min papi om det isf? Men jag är ändå grymt sliten o trött efter den här dagens jobb så tror att jag avstår det ikväll o bara är hemma. Skulle kunna åka till skärholmen imorgon när jag slutat så kan Andreas möta mig där!?  Hmm det låter inte helt fel;)

Nej nu ska jag vara social innan han åker.. Ciaaooo

Vädersvängningar

Idag är det riktigt bajsväder. Snacka om att vädret har stora svängningar! Ena dagen värsta vårvädret och andra dagen spöregn. Not ok. Vi hann iaf vara i parken under förmiddagen och precis när vi kom in på dagisgården så började regnet komma, bra tajming huhh!

Jag skippade att gå ner till centrum pga vädret så nu sitter jag i min soffa istället och ska väl snart göra någon middag, som? Jag har inte fått någon avi heller så jag vet inte om jag kan hämta paketet idag?! Jag beställde det i nån expressblabla så det kom på två dagar men en avi borde man ju ändå få? Hmm..

Andreas kommer hit efter sin träning men då ska han jobba inne i huset så jag får nog sätta mig där inne o göra honom sällskap.. Men 21.00 är det Gynning så då får han vara klar för kvällen eller så får han klara sig själv! höhö. Ska även försöka lägga fram ett förslag om att vi ska åka till Kungens Kurva imorgon när han slutat;) Jag får ju lön den 27e så imorgon is the big day för mig! Skulle vilja köpa photoshop då och sen kika lite på annat..

Jag har typ aldrig varit så sugen på egen lägenhet som jag är nu!! Det är nog för att jag var hos Sandra igår, jag satt typ o bara drömde om hur jag skulle inreda om det var min lägenhet och hur jag skulle inreda den lägenheten jag vill ska bli min! Jag måste dock inse att det inte går så enkelt som jag vill.. Blä!

Nu måste jag nog komma på någon middag så heeej!

Man ska inte ropa hej..

.. och sen? haha. Hur som helst, nu läääängtar jag enormt till augusti, det kan bli början på mitt livs resa! Nu pratar jag om att jag o Sandra drar iväg till spanien i slutet av augusti och blir borta, först o främst, i två veckor:D Vi ska bara få tag i en lägenhet så bokar vi våra fly tickets o drar!

Dit jag ville komma med rubriken var att jag nu inte ska hoppa för högt innan allt verkligen är klart.. Hoppas på svar om en lägenhet som vi "bokat" idag och sen äre bara boka flygbiljetterna, då har jag inte hoppat för högt;) Och tanken är den att vi ska känna på livet där nere under dem två veckorna och sen så åker vi förmodligen bara hem o vänder, för att sen spendera en läääängre tid där nere med att bo tillsammans o jobba:D (och sola, bada, festa..)
Mitt livs resa alltså, om det nu blir såhär. Jag hoppas verkligen på detta för det vore en grym upplevelse!

Jag ligger nu i min säng och är jätteglad. Sandras lägenhet var supermysig och nu har jag även blivit inbjuden att bo där om vi säljer huset utan att jag har fått en lägenhet, hihi. Det är iofs "bara" en tvåa hon har men hon sa att hon inte är hemma så mycket och att det är lugnt för hennes del. Så snäll så! Sen vet jag att jag är välkommen hos min käre pojkvän också men där är det ju inte samma "frihet".. Ajaa, den dagen den sorgen;) Och förhoppningsvis har jag nu ett boende på G. Hopp hopp hopp hoppas!

Äsch nu ska jag bara prata med min älskade i telefon innan jag ska sova. Jobb imorgon igen och sen ska jag gå ner till centrum o hämta paketet med mina & Andreas skor:) Och sen blir det väl hem o laga någon lätt middag åt mig själv o sen vänta på att A ska komma från sin träning..

Nattinatti

Mina naglar & mitt hår

Singing Bee var lika bra som alltid! I love it. Nu är det wallander men jag har redan sett alla filmerna, förutom den som var förra söndagen tror jag. Nån som vet vad den hette? Jag är fortfarande hemma för jag kände absolut inte för att röra mig någonstans när han ringde utan jag bröt ihop igen,  s k i t .  Han fick mig iaf på bättre humör (andra tankar?) genom att stötta mig som bara han kan (och gör), men jag valde ändå att stanna hemma. Som jag sagt förut, du är guld värd Andreas och jag älskar dig!

Jag skrev om mina naglar förut och tänkte bjuda på två bilder på dem nu;) Den till vänster är från första gången, bilden är inte den bästa eftersom jag aldrig tog någon "riktig" bild så jag klippte ut det där ifrån ett annat kort. Den till höger tog jag nyss och det är, som sagt, mina egna naglar =D (ja hon har fixat dem med gele men inga tippar!)
 

Jag älskar dem! Det är så snyggt! Daniella är grym grym grym.

I torsdags så hade jag duschat på dagen och sen gjorde jag ingenting med håret. Jjag brukar alltid sätta upp det i en toffs när jag duschat o ska iväg eller göra något annat speciellt och inte hinner eller orkar platta det. Och det eftersom det annars blir värsta kalluffsen, med lockar. Iaf, när det hade torkat så kom mina lockar som vanligt fram men det blev inte alls sånt fluff som jag brukar få, så jag var bara tvungen att ta kort på det;)


Ja här är mitt hår, helt naturligt! Jag gillar det..

Nej nu ska jag kika lite mer på wallander innan jag ska krypa till sängs. I'm pretty tired! Har hunnit få sms av Jörgen också att han blir hemma imorgon, jag är inte förvånad. Aja, Nattinatti

Matlåda

Barngympan gick okej, eller nej den gick bra. Men något konstigt är det med mig o söndagar? Precis som förra söndagen bröt jag ihop en halvtimme innan gympan började.. Jag känner mig verkligen deppig på söndagar, även om saker o ting händer i veckorna är det på söndagar jag får ut känslorna?! Jag hatar söndagar.

När jag kom hem tog jag tag i min feting diskhög som jag alltid har typ. Sen sprang jag in till the big house för att hämta ett rent badlakan och då passa jag på att "låna" två tomater;) Så gjorde jag en fin sallad med dressing och när jag var klar med den värmde jag en matlåda, perfekt till mig när jag är ensam o lat! Jag hade fryst in två pizzabitar sen i torsdags när vi gjorde hemmagjord pizza så jag värmde ena, Smaskens! Med myyyyycket grönsaker till (blir) är allt så jävla gott. Jag är grönsakstokig!

Nu ska jag ta en lång dusch med hög musik på, det är verkligen skönt. Det känns som att mitt huvud väger 3 ggr så mycket som det ska? Jag är riktigt seg o trött nu så jag tror att jag bara kommer ligga här hemma hela kvällen och se ful ut:) Men piggnar jag till så kommer Andreas o hämtar mig efter sin träning så åker jag med hem till honom, det är ju som alltid Singing Bee ikväll och efter det ska/vill jag nog sova.

Imorgon efter jobbet ska jag möta Sandra i centrum o följa med henne hem till hennes lägenhet:) Hon har ändå bott där i typ två månader nu så jag är riktigt nyfiken! Vi ska planera, planera, planera o planera typ JA.. Det blir nog grymt vilket som.. Hur som helst..

Nej duschen nu, bye

Hela helgen

Hela helgen har jag och Andreas spenderat med Camilla, Micke & Tilda:) Det började med att C hämtade mig från jobbet i fredags då jag skulle göra en påfyllning av mina naglar. Mina riktiga hade vuxit en bra bit och jag ville ha kortare naglar än vad mina tippar var så Daniella (nageltjejen) tog bort tipparna och gjorde på mina egna naglar istället:) Så nu är dem korta, men såååååå snygga, och bäst av allt det är mina egna naglar =D

När vi åkte därifrån stannade vi o köpte lite godis och mjölk o bröd, när vi kom hem så kom Tilda springande till hallen o blev jätteglad när hon såg mig:) Sen lekte o gosade vi massor tills det var dags för let's dance, det kollade vi såklart på och som vanligt ska T dansa precis som dem gör i teven, haha.

Sen skulle hon sova och efter fem minuter kom C ut från Tildas rum och sa; har du lust eller, Elin? Hon ropar efter dig hela tiden och vill inte låta mig ligga där bredvid henne. Så jag kila in till sötkorven och efter en halvtimme kunde jag gå ut igen och hon sov sött:) Då var klockan rätt mkt o A kom nästan precis då..

Igår när vi vaknade ville vi hitta på något roligt. Efter att vi suttit o spånat på vad vi kunde göra kom vi fram till att vi skulle åka o bada, Tilda ringde Tindra o fråga om hon ville bada och C ringde M som jobbade o sa att vi skulle åka till Sydpoolen direkt när han sluta!

Så vid tre var vi inne på badet, med Lena, Jimme och Tindra också:) Det var typ askallt i vattnet men rooooligt som sjutton! Jag älskar verkligen vatten. Efter en timme typ åt vi lite och sen hoppa vi ner i rehab bassängen istället där det är 34 grader -superskönt! Det är det bästa med att åka med Tilda, då får man vara i varmt vatten;)

När vi badad i en timme till så rörde vi oss mot duscharna o det. Sen åkte vi hem till C&M o T för att lämna av alla badgrejer och C skulle ha sin salva. Och sen åkte vi direkt vidare hem till Lena & Jimmie o Tindra:) Dem bjöd på kött och potatisgrattäng med sallad och efter maten kollade vi på det sista av melodifestivalen. Supermys. Vi kom hem till C&M o T igen vid tolvtiden och då var alla jättesega så jag & A gick o la oss nästan direkt..

Imorse blev det bara att vakna upp och sen röra sig typ, A ville åka hem innan han skulle tillbaka dit o tvätta bilen så han körde hem mig också. Jag har bara städat sen jag kom hem för imorgon kommer mäklaren hit och kollar.. Nu ska jag snart stoppa något i magen o sen är det barngympadags!

har huvudvärk så ska vila lite också innan..

On work

Idag är jag tillbaka på jobbet som vanligt, men min huvudvärk och öronvärk har bara blivit värre:( Tur nog så har vi endast haft 7 barn och det på 3 personal fram till lunchen, hur skönt som helst. Vid lunch gick även ett barn och nu har jag, ensam, två barn. Halleluuuuujaah!

Direkt efter jobbet kommer Camilla o hämtar upp mig, vi ska svänga förbi donken och sen åka raka vägen till hallunda där jag ska fixa mina naglar igen:) Efter den blir det raka vägen hem till C&M och T, jag följer med C hem och stannar över natten (förmodligen). Antar att vi stannar o köper lite fredagsgodis och läsk först, hihi.

Senare kommer även Andreas dit och sover, han har sen match, annars hämtar han bara upp mig så åker vi hem till honom o sover istället. Men jag har på känn att vi kommer att spendera natten hos C&M och T, eftersom Tilda tjatar om att träffa oss hela tiden;)

Imorgon vet jag inte vad som sker, ingen hockey för A iaf så hoppas att vi hittar på något roligt med Tilda o co eller själva:) Sen kanske jag ska ha hand om Max en stund imorgon eller söndag också, får se hur jag gör med det..

Nej nu ska jag sätta mig ner vid barnen o måla lite, trevlig helg!!


Underbara Milton

Idag har min underbara systerson hunnit bli 3 veckor gammal:) Tiden går verkligen fort. Han väger nu 4495 och är 55 cm lång (vägde 3390 och var 53 cm lång när han föddes). Stora killen!

På lördag kommer mami hem igen så då får jag lite nya bilder på honom:) Och då ska vi även framkalla massor, dem ska ramas in o sättas upp på väggen of course, men jag ska inte bara ha Milton för Tilda pryder väggen så fint så hon ska minsann också få vara kvar:)

Har inte lagt in några bilder från mitt besök ännu eftersom jag hört att så många blir av med sina bilder på barn och ser dem i andra bloggar o på andra hemsidor (FY FAN) men nu har iaf Tess varit snäll o vattenstämplat två åt mig:) Ska köpa photoshop så fort lönen kommer så då kommer det massor av bilder..


image287

image288

Han är helt underbar. Jag är verkligen stolt. Henning Albin Milton ♥

Tiden går fort

Snart är det ett år sen vi tog studenten och började jobba. Jag kan inte riktigt förstå det ännu att jag verkligen arbetar? Det känns ändå som att jag ska tillbaka till skolan "snart".. Jag hade en otrolig tur som fick mitt jobb och är verkligen lyckligt lottad, ha månadslön och är icke utbildad. Men sista juni går mitt kontrakt ut och just nu vill jag inte förlänga/få förlängt, av olika anledningar. Men hellre ett jobb en utan såklart. Och glad är jag självklart över att få arbeta, tjäna pengar och snart (förhoppningsvis) flytta till en helt egen lägenhet:)

Jaja, tiden går fort och man börjar bli gammal;D haha.

Jag är hemma idag också, men feberfri nu så att imorgon är jag nog tillbaka på jobbet igen. Har hittills inte gjort mkt mer än duschat, pratat med Camilla, pratat med mamma, pratat med A.. Haha. Sen har jag lyckats fixa tillbaka ljudet på min dator. Äntligen!! Men jag är säker på att det är Andreas som gjort så det försvann för där det var felinställt har jag då aldrig varit o pillat :p Blame it on him! höhö.

Han kommer hit efter jobbet så jag ska nog börja förbereda maten lite innan, det ska bli hemmagjord pizza idag:) Fast det är mysigare att göra det tillsammans så kanske bara gör salladen och förbereder degen.. Vi får se.

nu ska jag kika lite tv.


Mitt i RS

Ja jag sitter o kollar på Roomservice nu såklart:) Mitt i. Medans har jag kikat lite i bloggar och när jag sen kollade in min egna kom jag på att jag glömt nämna om söndagen, hööhö. Den blev faktiskt inte alls som jag skrivit innan.

Efter barngympan hämtade Andreas upp mig och när jag klivit ur bilen o kommit in satte jag mig i soffan o kolla på nån skitrolig film på 3an. Efter en halvitmme typ ringde han o fråga om jag hade ätit middag ännu, neej svarade jag då. Han frågade om jag ville komma o äta middag med han och M&H, varför inte? Så tio minuter senare var han här utanför och hämtade mig:)

På vägen till honom stannade vi på gulan för att hyra en film, Ett öga rött vart det. Den var gryyym:) Vi fick även med oss cheeseballs och läsk, yummie. Det blev supersmarrig kyckling med ris och sallad till middag som M lagat! Efter maten gick vi upp till A och satte igång filmen, när den var slut hade klockan hunnit bli tjugo i åtta så jag kila ner o bänka mig i soffan och sen kom även A strax efter.

När klockan var typ fem i kom Camilla:) Hon skulle hämta sin hemmanyckel som A lånat (för att tvätta sin bil vilket inte blev av) Micke o Tilda satt kvar i bilen men vi tyckte att dem kunde komma in o se på Singing Bee med oss så jag gick ut och hämtade dem, haha. Det blev en heelmysig söndagskväll alltså:) Jag som hade räknat med en ensamkväll hemma fick raka motsattsen. Tack hjärtat<3

Och som vanligt när jag ska berätta något blir det huuuuuuuuur långt som helst och detaljrikt, but that's me;) Och nu har jag missat mycket mer än jag räknat med av RS! När jag ändå håller på kan jag tala om att jag fortfarande har feber:(

Not better

Nu har typ hela dagen gått och jag ligger fortfarande i min sovtischa och hotpants, fast i soffan istället för sängen;) Jag har fortfarande samma feber och huvudvärk, illamåendet har dock försvunnit men öronvärken (som jag gått runt med i över en vecka nu..) har blivit värre! GAAHH. Jag vägrar doktorn, jag vill inte åka dit för att höra att det inte är något fel och att man ska hem o vila (eller jobba som vanligt). Nejtack.

Det blev tacos till lunch för min del, yumm. Köttfärsen och brödet som blev kvar från i lördags när jag o A ätit frös jag in direkt och idag kunde jag bara värma på det och skära lite grönsaker så hade jag tacos again;D perfekt. Sen har jag glott på Ellen (looooove her!) och nu är det Gilmore girls.

Jag ska försöka rycka upp mig för när papi kommer hem från jobbet och jag ätit middag ska han få köra ner mig till willys, jag måste handla hem lite tillbehör igen. Ska bl a köpa frukt så jag kan göra en smarrig fruktsallad ikväll:) 20.00 är det ju roomservice på tv också!


Avslutar med en bild från midsommar ..

image286
You and me together, trough the days and nights ♥

Feber & illamående

Jag som gått och hurrat över att jag inte blivit sjuk, tji fick jag. Jag ligger nu i sängen med feber, huvudvärk och ett måttligt kul illamående. Jippie! Jag har meddelat jobbet att jag blir hemma imorgon också eftersom det annars bara blir bakslag o då blir man ju aldrig frisk.. Dock så vet jag inte hur jag det blir på fredag men hoppas att jag kan vara tillbaka på jobbet då!

Hittills har jag tröstshoppat i vanlig ordning när jag är hemma, haha. Det blev en bikini och ett vårigt linne:) Sen köpte jag lite till Tilda också, det var ett bra tag sen jag köpte kläder åt den lillskiten så. Och till sist blidde det ett par skor åt mig och ett par åt min älskling. Supersnygga var båda paren, i vitt;)

Har även pratat med min mami som fortfarande befinner sig i skåne hos syster, Jakob, Aicha o Milton. Jag är inte lite avis!! Hon hade pratat med en mäklare som ville tala om att det fanns en ny etta där jag vill bo (WIHO) och även en tvåa, det blev jag ändå bara något sur över eftersom jag vet att jag inte kommer ha nån chans på dem innan vi sålt huset!

Denne mäklare ska iaf komma hem till oss på måndag och värdera huset o sen blir väl nästa steg: lägga ut för försäljning! Det blir sjukt..

Nu mår jag ännu sämre bara för att jag inte vilat skallen på ett tag.. Ska därför stänga ner här o försöka se på tv istället för jag kan inte sova?! Sen ska jag väl försöka få i mig något i matform också..

Smarta jag

Ibland undrar jag om det är möjligt att vara så smart som jag är?! Idag på jobbet till mellisen tröck jag i mig en halv påse med russin, sjukt gott var det, och nu sitter jag här med världens magknip!!! BRA JOBBAT ELIN!

Igår hade jag o älskling vår två årsdag<3 Men eftersom det var match som gällde för hans del (tills han insåg att det inte gick för han är sjuk fortfarande) så bestämde vi oss för att göra något idag istället. Jag var iaf i ishuset och kollade på matchen jag med.

Tilda fick en present av mig o Andreas, den 3 maj ska vi gå och se på Disney Live Nalle Puh i globen:D Hon fattade nog inte det men hon gillade teckningen iaf, haha. Efter matchen åkte vi hem till A och la oss direkt. Kan säga att sängen var väldigt efterlängtad då.

Idag precis när jag slutade tappade jag ena nageltippen, tummens:( Tur att jag ska dit på fredag o göra om dom! Men annars så är jag jättenöjd och faktiskt lite chockad att naglarna hållt sig så fina som dom gjort, hihi.

Nu har vi precis ätit middag och ligger på soffan, haha. Vi har köpt godis o läsk som vi ska ha till vårt mys ikväll och vi ska snart ta o hoppa in i duschen:) Antingen så åker vi o hyr en film sen eller så blir det något på tvn..
 
trevlig kväll people

TVÅ ÅR <3

18 februari 2006 ♥  - 18 februari 2008 ♥

Förra året skrev jag en lååång text om allt vi varit med om under vårat första år tillsammans, men jag orkar inte göra det en lika lång idag, hehe. Jag är iaf otroligt glad över att det fortfarande är vi två. Det här året har haft lite mer upp och ner gångar än det första men ändå är det vi två idag! Det gör mig verkligen lycklig. Du stöttar mig jämt och ställer alltid upp på mig. Du lyssnar alltid när jag behöver prata och du torkar alltid mina tårar och säger det där uppmuntrande.

Jag kan inte ens beskriva min tacksamhet för allt du gjort för mig under våra två år. Det är alldeles för mycket. Visst finns det stunder då vi inte mår så bra, då vi bråkar och då vi är oense men oavsett hur mycket oense vi är eller hur mycket vi än bråkar så hamnar vi alltid på samma ställe igen; hos varandra. Jag vet att du altid älskar mig, även om jag inte vill tro det ibland, och du vet att jag alltid älskar dig. Ditt hjärta är av guld det finns det inga tvivel om.

Tack för två underbara år älskling ♥ Trots att de sista månaderna har varit jobbigare än de andra så står vi här idag tillsammans och det är jag otroligt glad över!! Det bästa under andra året måste nog varit våra bilfärder, hihi. Sen du tog körkortet har vi hunnit med så himla mycket kul med bilen. Men det största momentet måste ändå varit att jag blivit moster, på riktigt, och du blivit "morbror" åt Milton:) Så nu är vi båda riktiga och fejkisar, haha.

Jag älskar dig mer än ord kan beskriva Andreas ♥
det du gjort och det du gör för mig kommer jag vara evigt tacksam för.

Pain pain pain

Gårkvällen blev helmysig tycker jag! Sen gick alla halv ett typ så det blev inte alls så sent;) Men under kvällen blev det en hel del singstar, prat, skratt och även lite dans. Precis som vanligt alltså! Sen finns det ju alltid grejer man stör sig på och tycker är mindre roliga.. Tomi & Tilda gick sist och Tomi var en del av kvällens roliga, tack haha;D

När jag plockat undan det värsta så tog jag en pirog o Andreas låg typ o sov medans han åt panpizza:S Haha. Han fick i sig en hel del med andra ord.. När han ätit upp sa jag till honom att flytta över till sängen då gör han det direkt och säger sen medans han halvsover; varför skulle jag lägga mig i sängen Elin? HAHA. Fullis.

Sen somna han typ direkt därefter och jag med. Jag vaknade av att han gick upp idag och jag har inte mått illa alls, hur bra som helst! När han åkte för att träna städa jag ordning allt, dammsög, diska och skura:) Så nu är det lika fint som innan alla kom igår;D Och det luktar fräscht igen.

Jag har ju min barngympa kl tre som vanligt idag. Andreas ska hämta mig o köra hem mig efter snäll som han är. Jag ska passa på att köpa lite godis till kvällen också som jag ska ha till Singing Bee:)

Nej nu ska jag vila lite innan det är dags att röra sig till kassmyraskolan. Bye


Min kamera!

I torsdags (på alla hjärtans dag) fick jag ett sms av elgiganten att min kamera (som jag lämnat in fyra veckor tidigare på service) inte gick att reparera och att jag skulle ta med mig alla tillbehören och komma in o hämta ut en ny! Hur kan det ta fyra veckor att komma på det?! Iaf så åkte jag o Andreas dit direkt när vi ätit vår middag o hämtade ut en exakt likadan fast sprillans, ÄNTLIGEN har jag min kamera hemma igen.

Jag har saknat den så mycket att jag fotat allt och ingenting bara för att, haha. Så nu efter storstädningen passade jag på att fota mitt ställe (gillestuga låter så gammalt och fult, garage låter hemskt och lägenhet låter fel, så mitt ställe blir väl bäst då?) igen och även med köket den här gången:) So here it comes;

    

Även om jag längtar otroligt mycket efter min egna lägenhet så stortrivs jag här. Och att det nu börjar närma sig säljning skrämmer mig lite. Jag vill inte "ge" någon annan mitt ställe. Det är ju mitt som min pojkvän (i stort sett) byggt/fixat åt mig! Nej det kommer att bli jobbigt den dagen vi ska lämna det här.. men den dagen den sorgen.

Dåååååååååålig

Jag har inte haft något tillfälle att blogga igen, haha. Dååååååålig jag är nu för tiden!

Igår hade vi bara 4 barn på jobbet, helt sjukt, så vi slog ihop oss med tomtebo och blomsterbo. Tillsammans hade vi 19 barn (det är det antal en avdelning har). Så jävla nice!! Just därför kunde jag kila hem redan halv två:)

Jag tog tåget in till stan och där handlade jag upp mina presentkort, typ. Blev en lip volymer, pensel och ögonskugga från Make up Store, En tunika (?), tights och grå kofta från Gina och ett halsband med matchande örhängen plus tre par pluppörhängen från Guldfynd:) Sen köpte jag en chokladmuffin från American Cookie innan jag kila till tåget.

I tumba plockade Andreas upp mig så åkte vi direkt hem till honom. Middagen var nästan precis klar då så det var bara sätta sig, blev två glas vin till också eftersom svärmor tjatade så dant. haha. Efter maten satt vi o pratade om allt möjligt i en timme typ tills telefonen ringde. Det vart en hel del skratt under middagen..

Sen när jag o A låg uppe i hans rum ringde Tilda, hon sa; heej, komma leka? Så tio minuter efter dem lagt på var vi där;) T vart som alltid superglad. Sen åkte han ner till sin träning en sväng och jag stannade som vanligt kvar så länge. När han kom tillbaka skulle T sova och en halvtimme efter det åkte vi hem till Andreas igen.

Jag var helt död så jag gick o la mig rätt snabbt, somnade till på soffan när vi kolla på film så kila in till sängen istället;) Sen vaknade jag självklart jättetidigt imorse bara för det.

När vi gjort oss i ordning idag så åkte vi till centrum där vi gick på bolaget, sen åkte vi till willys och handlade tillbehören till tacos som vi ska äta till middag:) När vi kom hem började vi stortstäda, ja A diskade och dammsög faktiskt! När det var rent o fint la vi oss på soffan.

Jag ska snart börja med middagen o sen fixa mig inför kvällen! Runt 20tiden kommer lite people och det blir säkerligen en trevlig kväll här hos mig;D annars får vi se om vi rör oss vidare..

Alla hjärtans dag

Idag är det den där överskattade dagen som alla skriver och pratar om! Jag tycker att alla hjärtans dag är överskattad, trotts att jag har en person att vara med. Jag förstår inte varför det ska vara sån uppståndelse över den här dagen? Men visst är det gulligt med blommor, choklad o hjärtan.

Lik som förra och förr förra (ja fyra dagar innan vi blev ett <3) alla hjärtans dag så har ju jag en underbar pojkvän att  s p e n d e r a  dagen med:) Förra året köpte vi en smarrig middag som vi gjorde tillsammans och sen åt, vi bara hade en mysig dag på tu man hand sådär. Idag blir det likadant som förra iprincip. Igårkväll bestämde vi att vi ska äta kycklingfilé & crisscuts med bea och sallad till middag - mums.

Sen blir det antagligen så att vi åker en sväng o hyr en bra film och sen myser med varandra. Men jag har en önskan om att åka till ikea och inhandla drapperi också så det kanske blir så att vi roar oss med det på alla hjärtans dag! Men varför inte!?

Om det inte blir ikea idag så blir det en sväng dit imorgon eller lördag förmiddag, då ska jag även göra ärende på systemet;) Höhö. Jag tycker det är skitkul att gå där, folk kollar verkligen lite extra sen får dom up in their faces när jag kan kila ut därifrån med min alkohol!

Men nu ska jag dammsuga så det är helt rent tills min partner kommer, haha!

Trevlig alla hjärtans dag!

(Onsdag)

När jag kom hem i måndags kväll var jag helt slut. Resan gick ändå bättre än på ditvägen, fast jag klarade inte av att använda datorn :/ Hann koppla upp mig på mitt bredband sen när jag ändrade status på msn så höll jag på att gå under av illamående så jag stängde av allt och försökte sova.. Kul!!

När Andreas hämtat upp mig och vi kommit hem till mig så låg vi bara o mös i soffan tills det var dags att sova<3

Igår var det jobb och sen möte som gällde, jag var helt slut på mötet och orkade verkligen inte lyssna! Sen kom papi o hämta mig o mamsen så åkte vi till maxi för att jag skulle kunna storhandla, men smart som jag är så hade jag glömt listan hemma så jag fick bara med mig hälften av allt jag tänkt. Haha. Men det blidde en del iaf.

Nu ska jag iaf åka och handla resten av allt jag tänkt från början, sen ska jag försöka komma ihåg när jag handlade och hur mkt så jag kan räkna ut ungefär hur mkt jag kommer att göra av med varje månad på mat :p

Men Andreas är på väg nu så jag ska göra mig i ordning, hörs imorgon!

(Publiserades aldrig igår men det sparades i ukast..)

Vill inte vill inte vill inte

Nu är det bara typ sex timmar, lite mer, tills vi ska åka in till stan för att jag ska med tåget mot stockholm:( Jag vill inte. Jag tror att jag ska börja tänka om lite nu när jag kommer hem igen.. Dem här tre dagarna är och har varit helt underbara, jag har alltid stortrivts här hos syster men nu är det ju extra extra eftersom att Milton finns. Jag älskar Skåne.

Nåja, idag blir det hemfärd och det finns inte mkt att göra åt det. Tyvärr. Imorgon ska jag vara tillbaka på jobbet igen precis som vanligt. Jag vill inte. Pratade med mami idag och tydligen så var minst en borta från varje avdelning på min sida, Veronica vabbade idag!? Vill inte ens tänka på hur kaos det är, kul att komma dit imorgon..

Som vanligt när jag planerar något så blir det ju inte så. Men det här är helt otroligt, jag har varje gång jag varit här sagt att jag vill bubbla men sen när jag väl ska det så blir det aldrig av?!! Igår var jag alldeles för trött när vi kom hem från Vera så jag kollade bara på Singing Bee sen la jag mig i sängen o somna..

Imorse när jag vakna orkade jag inte ta mig tid så jag ställde mig i duschen istället. Efter det så fick jag ta älskade Milton som vaknat och gå ner med honom, vi mös en stund sen skulle syster åka o köpa frallor så jag fick byta blöja och bara beskåda honom helt själv i huset:) Mys. Sen kom Jakob efter en stund och sen kom även sis tillbaka.

Vi åt en supersmarrig frukost och nu sitter vi på soffan, Milton sover i sin mammas knä:) Så söööööt. Det blir inget stan idag utan vi tänkte bara mysa hemma istället. Blir nog en liten prommis nu under dagen och sen åker nog jag o Jakob vid femtiden :(

När jag kommer till södertälje syd 21.20 så väntar Andreas där. Han är sjuk stackarn så han får inte spela sin match men då kunde han hämta mig istället sa han:) Då blir det hem och kolla bilder o sen bara mysa och sova.

Dag två i skåneland

Imorse blev det frukost och sen ut o gå i en timme:) Promenaden var grymt skön, solen lös hela tiden vilket gjorde det så mycket mysigare! Leona, Pierre o vovvarna gick också med så det var tre hundar, fem personer och en barnvagn:) I augusti har även L & P fått sin bebbe så då när dem ska ut tillsammans allihop får resten av tyringe hålla sig borta, haha.

Efter promenaden skulle Jakob äta frukost och syrran plocka lite, då vaknade lillplutten upp så vi låg o mös på soffan:) Sen la jag han i babygymmet så låg jag o bara kolla på honom jättelänge.. Han höll mitt finger och emellanåt prata han massor. Så jävla söt.

Nu har jag o sis precis varit iväg och handlat en snabbis. Milton, Jakob o Aicha har kollat på tv;) Snart kommer Linas gamla kompis Elin hit med sin pokjvän och efter det ska vi kila ner till Vera och Becca som fortfarande bor hemma;D (Miltons farmor o faster) Där blir det middag men sen blir det inte allt för sent hem eftersom jag ska hinna ta ett bubbelbad. Har fortfarande inte gjort det ännu när jag varit här men ikväll ska det bli av:)

En bild från vår härliga sömnstund igår. hihi

image279

Det kommer inte vara lätt att åka hem imorgon:/ Men förhoppningsvis dröjer det inte länge innan nästa gång vi ses, Andreas har ringt flera ggr både igår och idag och han har sagt att han vill hit också så vi ska nog kolla biljetter redan i veckan:) Han hade köpt nån present där hemma också till Milton, söt du är älsko <3

Jag vill inte åka hem. Jag vill bo här.

God natt skåneland

Nu har jag krypit ner i sängen, för första gången sover jag i min gamla säng i det riktiga gästrummet på nedervåningen utan dörr!! Annars har alltid mami & papi haft detta rum så jag har sovit i datarummet, haha. Men det känns gött att ligga här faktiskt, även om jag hör allt som sägs.. Jag är ju sällskapssjuk så;)

Innan Pierre, Leona och vovvarna kom hann jag sova i 30 minuter med min älskade systerson på bröstet:) Det var typ det mysigaste jag varit med om. Han är så go den lilla. När jag vaknade (för att Jakob & syster filmade och fotade oss) så sov Milton fortfarande lika gott så han fick sova vidare i vagnen.

Vi åt en jättegod middag och efter den bänka vi oss i soffan framför årets första Melodifestival. Jag hejjade på Amy of course och ja hon gick ju vidare, good. Men bara för att så hoppas jag att Christer tar hem hela skiten :D Hela schlagerskiten är ju verkligen katastrof numera, länder röstar ju bara för att hjälpa varann eller sig själva.

Imorgon väntas ännu mera gos med Mille <3 jag får fortfarande tårar i ögonen när jag ligger o tittar på honom. Antar att det går över och att jag är överkänslig men det är jag när det gäller allt. Och han är så jävla fin. Blir nog en promenad och sen ska vi äta middag hos Vera (Miltons farmor:D). Det blir mys. På måndag ska vi in till stan och framkalla bilder, om de har något sånt ställe;) Sen måste jag handla något att ha på tåget också..

Jaja, en dag i taget.  J a g   n j u t e r .  God natt skåneland ;)

Äntligen!

Äntligen, äntligen. Nu har jag sett min systerson in real. Det är helt obeskrivligt, jag har legat och bara tittat på honom hur länge som helst, tårarna börjar nästan rinna för att jag är så stolt! Men jag kan inte riktigt inse att han verkligen finns ändå. Att min syster verkligen har tryckt ut honom, men det är ju verklighet. Tack o lov:)

Han är sötare än jag föreställt mig. Han har hur mycket hår som helst, inte konstigt att syster hade sån halsbränna jämt;) Han kan ha frisyrer redan nu, snyggingen. Hihi. Han var vaken när jag kom och somnade inte förrän vi var på väg ut på promenad. Han sover fortfarande, just nu bredvid mig i liften från vagnen:)

När syster skulle byta på honom kissa han på henne två ggr :D HAHA. Sen la han värsta brakisen och så kom det massa bajs, trevlig systerson man har;) Men han låg ju ändå på skötbordet så han är ju duktig.

Resan hit gick jättebra. Jag sov i stort sett hela vägen:) Men fick åka baklänges så mådde lite illa till och från och kunde absolut inte få i mig något fasst magen kurra högt som bara den. Men jag får ju åka framlänges hem iaf!

Nu ska jag lägga mig o vila en stund. Ikväll kommer Leona, Pierre och vovvarna hit på middag så då vill jag vara pigg:) Jakob har redan lagt köttet i marinad och nu är han ute på gården och vårstädar (i frebruari?) haha :D

Imorgon people

Ja imorgon är jag i skåne hos min Systerson den här tiden:) Jag längtar grymt.

image278

Här är älskade Milton ♥ Han är två dagar gammal på bilden.
Jag är så lycklig att du är du, jag ska vara världens bästa moster!

Just nu halvligger jag i min soffa. Har packat ner nästan allt nu, ska snart duscha så jag kan lägga i det sista sen, hur nu det ska gå i? Väskan är verkligen proppfull, knappt så att den gick igen. Men det blir bättre på vägen hem för då har jag inte alla kläder till Milton med;) Och jag lär inte shoppa något heller.

När jag kom hem från jobbet idag höll Andreas på med middagen. Det vart supergott:) Efter maten la vi oss o vila en stund framför teven och sen ville han fixa det sista med golvet i stora sovrummet där inne, så nu har han bara lilla sovrummet kvar sen är det bara målning av trappan kvar (men det är mamis jobb) innan försäljning! Medans han gjorde det satt jag och titta på lite och sen vila jag lite till.

När han var klar åkte jag med papi ner till willys och A åkte till träningen. Jag köpte lite kakor och annat gott tills imorgon och så pantade papi mina flarror också. Skönt att bli av med dem. Så nu är jag här framför datorn, skulle kollat Lets dance men har glömt bort det helt, haha.

Men ska väl hoppa in i duschen nu då så jag bara kan vara mysig när A kommer igen. Det lär ju inte bli så sent för min del, men papi sa att vi inte behöver åka förrän tio i sex så jag kan sova till kvart över fem;) wie.


everything happens for a reason I know.. but tell me what's the reason for that?

Bra uppdatering

Gud nu blir det många inlägg idag, men vissa dagar har man mer att skriva än andra.. Idag hade jag mycket, eller iaf mycket tid till att blogga. 

Mitt under mitt sköna soffchill kom jag på att jag måste diska det från i förrgårs middag (haha) och det från min middag idag, så att det är sådär skinanded rent till imorgon. Jag hade som vanligt ingen lust men jag tvingade mig själv och gjorde det! Så det ska bara plockas in nu innan jag lägger mig i sängen.

Efter diskningen tog jag en skön dusch. Välbehövd:) Nu är allt förberett inför imorgon så jag kan krypa ner i sängen när som helst och somna för natten, super! Jobbar 8-16.30 imorgon. När jag slutar ska jag promenera hem till mig och där har förhoppningsvis min pojke middagen klar;D Han ska göra fläskfilé, kroketter och sallad -MUMS.

Sen ska han på träning så då ska jag fråga min papi om han kan köra ner mig till willys så jag kan bli av med mina pantflarror och handla lite smått inför tågresan, dricka och något gott att mätta hungern (som jag typ aldrig får när jag "reser") med. Är framme i Hässleholm 10.00 (om det går som det ska) och där ska Jakob hämta mig:)

Åter till imorgon; Sen kommer Andreas tillbaka hit efter träningen men då blir det typ bara sova eftersom vi (iaf jag, men han ska kanske köra mig till tåget) måste upp kvart över fem :O Men jag tror inte jag kommer tycka det är så jobbigt för jag bokade ju biljetten själv och ville åka så tidigt så jag fick hela dagen att nyttja hos syster:)

Nu kollar jag på Kustbevakarna, helt fast i det alltså. Ska se klart det o sen krypa till sängs! Nattinatti

Slappis

Nu sitter jag i min vanliga ordning på soffan. Det blev en sväng ner till centrum med mamsen, haha. Vi tog en fika med Britt på Spaaks. Jag tog en blandad semla, det är verkligen godare med blandad. Sen när vi suttit där en stund kila vi in på lindex för att kolla på mera kläder åt Milton. Mami ville handla. Så det blidde tre pyamaser, två i 62 och sen en i 56 även fast syster sa att det gick att skippa, hihi. Sen fick han ett par badshorts till babysimmet han ska börja på och så fick han två par strumpor. Sen köpte jag två bodysar och ett par byxor (i 56 istället). Ena bodysen är meningen att använda till brallorna, ska tvinga sis att sätta på honom det när jag är där för det är uuurgulligt:) 

Sen kila vi in på Din sko och där köpte (fick) jag ett par gympaskor som det var rea på, 100 kr. Haha. Jag hade aldrig köpt dem annars men för 100 kr så var det no big deal. Dem är snygga och coola men inte för mer än 100 kr;) Dem blir perfekta att använda nu när jag ska åka o handla mat, gå ut o gå och sådär, tills vårvädret kommer då kan jag ha dem på jobbet..

Sen jag kom hem har jag packat ner inför resan, redan. Tog den lite större än min fina eftersom jag måste ha två jackor och två par skor, plus kläder och plus Miltons alla kläder:) Den är proppfull redan nu, iofs äre bara hårgrejer och neccesär som ska i. Och mobil + kamera + ipodladdare. Tar nog Andreas kamera med, den är bättre än mamis o papis iaf. Måste ladda in nya låtar på ipoden imorgonkväll också!

Men nu kurrar min mage galet mkt så jag ska ta och värma lasagne, MUMS. Med lite gurka och körsbärstomater till, gottigtvärre. Ska passa på att se om isen har hunnit frysa där inne i frysen, annars måste jag höja så det blir kallare! Jag har ingen aning om den står på rätt inställning?

När jag ätit ska jag ta en dusch:) Jag har bestämt mig för att sova hemma i natt. Jag orkar inte börja packa ner sovgrejer och sånt nu. Vill ta det lugnt med dusch och sen slappa vid teven. Jag är ju en slappis. Nej men vi ses ändå imorgon <3 

Bye

Biljetter och babyshopping

Nu har jag hämtat ut mina biljetter :) Det var trevlige Emil som jobbade så jag slapp skämmas, hade ju ingen aning om hur man skulle säga eller sådär hade bara ett nummer (okej låter inte som världens grej men aa jag har aldrig hämtat ut biljetter förut och dem sa inget om hur,var,när man skulle det) med mig. Nu ligger dem iaf här!

Innan jag hämtade dem var jag inne på h&m och shoppade åt Milton:) Det blev två bodys med långa ärmar, en vit och en grönaktig, mysbyxor i samma grönaktiga färg och även en myströja i samma. Kommer vara superfint på:) Tog i 62 eftersom han nu har 56 och dem växer ju snabbt;P

Sen gick jag in på ica och handlade inför morgondagen. Kom på att jag inte kunde storhandla idag, Andreas jobbar över och åker direkt till träningen sen och papi repar idag och jag kan inte ta mig hem med allt som ska handlas själv.. Tar det på tisdag istället:)

Nu sitter jag o halvsover, tror jag ska åka ner till centrum strax igen, haha. Men ska då möta upp mami för att äta middag och köpa några gympaskor som jag kan använda nu i slask/regnvädret som ändå är lagom snygga.. Jag har inte fått tag i henne ännu så vet inte säkert hur det blir dock. Annars ska jag ta en tupplur som jag gjorde igår, det var riktigt skönt!

Vet fortfarande inte hur jag gör ikväll men Andreas tränar till halv nio så har ett tag på mig att bestämma;)

Finally, thanx dad

För typ nån månad sen fick jag en frys av C&M som dem ställt ner i sitt förråd för att dem inte ville ha längre. Det var det enda som saknades för mig eftersom att när vi köpte mitt kök så var det en kyl med men ingen frys, men en frys är fan välbehövd så jag är glad att jag fick en utav dem. Först idag har min papi kopplat in den (dem hade tagit bort stickgrejen från sladden så det behövdes en ny där) äntligen=D

Så imorgon kan jag storhandla:) Alltså nu har jag ju fått handla för en dag bara så jag har ju nästan handlat varje dag och det suger att behöva göra det! Nu kan jag äntligen köpa hem massa olika mat och frysa in och sen bara ta fram - perfekt ju. Samma sak med bröd, då håller det längre och är goare.

Angående min att ta tag i lista så har jag endast tagit tag i en sak, dåligt Elin. Det var att gå in med tvätten och då passade jag även på att ta ut det nytvättade:) Men det andra måste jag ta tag i så snart som möjligt (imorgon?). Efter jobbet imorgon ska jag kila ner till centrum och hämta ut mina biljetter:) Ska då även passa på att handla mat, wie. Tänkte såklart också handla något till lilla Milton att ha med mig men när jag pratade med syster idag sa hon att han hade sjukt mycket kläder och hon inte ens trodde han skulle hinna använda allt.. Så jag får se hur jag gör. Något vill jag ju ha med men en pyamas (vad han behövde) känns inte så kul att köpa :p

Nu ska jag förbereda inför morgondagen och sen krypa i säng.. 6.30-14.30 imorgon, förhoppningsvis kan jag gå 13.30:) Sen kanske jag ska spendera natten hos A imorgon, vi får se. Var typ över två veckor sen sist jag var hos honom, men han har ju varit här nästan varannan natt iaf och jag trivs så bra i mitt egna "hem" så det känns inte som att det är jätteviktigt att sova där.

nattiiiiiinatti

Dont stop the music

Please don't stop the music (music, music, music)
Please don't stop the music (music, music, music)
Please don't stop the music (music, music, music)
Please don't stop the music (music, music, music)

[Verse 1:]
It's getting late
I'm making my way over to my favourite place
I gotta get my body moving, shake the stress away
I wasn't looking for nobody when you looked my way
Possible candidate, yeah
Who knew, that you'd be up here lookin' like you do
You're making staying over here impossible
Baby I must say, your aura is incredible
If you don't have to go (don't)

[Bridge:]
Do you know what you've started?
I just came here to party
But now we're rocking on the dancefloor, acting naughty
Your hands around my waist
Just let the music play
We're hand in hand
Chest to chest and now we're face to face

[Chorus:]
I wanna take you away
Let's escape into the music DJ let it play
I just can't refuse it
Like the way you do this
Keep on rockin to it
Please don't stop the, please don't stop the music
I wanna take you away
Let's escape into the music DJ let it play
I just can't refuse it
Like the way you do this
Keep on rockin to it
Please don't stop the, please don't stop the, please don't stop the music

[Verse 2:]
Baby are you ready cause it's getting close
Don't you feel the passion ready to explode
What goes on between us no one has to know
This is a private show, oh

[Bridge:]
Do you know what you've started?
I just came here to party
But now we're rockin on the dancefloor, acting naughty
Your hands around my waist
Just let the music play
We're hand in hand
Chest to chest and now we're face to face

[Chorus:]
I wanna take you away
Let's escape into the music DJ let it play
I just can't refuse it
Like the way you do this
Keep on rockin to it
Please don't stop the, please don't stop the music
I wanna take you away
Let's escape into the music DJ let it play
I just can't refuse it
Like the way you do this
Keep on rockin to it
Please don't stop the, please don't stop the, please don't stop the music

Mamma say, mamma saw, mamaco saw
Mamma say, mamma saw, mamaco saw
Mamma say, mamma saw, mamaco saw
Mamma say, mamma saw, mamaco saw
Please don't stop the music
Mamma say, mamma saw, mamaco saw
Mamma say, mamma saw, mamaco saw
Mamma say, mamma saw, mamaco saw
Mamma say, mamma saw, mamaco saw
Please don't stop the music (music, music, music)
Please don't stop the music (music, music, music)

[Chorus:]
I wanna take you away
Let's escape into the music DJ let it play
I just can't refuse it
Like the way you do this
Keep on rockin to it
Please don't stop the, please don't stop the music
I wanna take you away
Let's escape into the music DJ let it play
I just can't refuse it
Like the way you do this
Keep on rockin to it
Please don't stop the, please don't stop the, please don't stop the music

Mamma say, mamma saw, mamaco saw
Mamma say, mamma saw, mamaco saw
Mamma say, mamma saw, mamaco saw
Mamma say, mamma saw, mamaco saw
Please don't stop the music (music, music, music)
Mamma say, mamma saw, mamaco saw
Mamma say, mamma saw, mamaco saw
Mamma say, mamma saw, mamaco saw
Mamma say, mamma saw, mamaco saw
Please don't stop the music (music, music, music)
Mamma say, mamma saw, mamaco saw
Mamma say, mamma saw, mamaco saw
Mamma say, mamma saw, mamaco saw
Mamma say, mamma saw, mamaco saw
Please don't stop the music (music, music, music)

Att ta tag i

Nu har jag vaknat, jag sov som en stock i en timme exakt. Halleluja! Är dock lika seg nu som innan, hmm. Nu gäller det att göra något annars kommer jag inte alls känna mig särskilt mkt piggare..

Jag har lite saker att ta tag i nu:

Ringa elgiganten och höra hur lagningen av min kamera går igentligen?

Diska upp det som finns efter igår

Bära in tvätt

Åka och panta flaskor och även handla hem mat med papi och mami?

Sen finns det en hel del till men det krävs en kamera för det, och den har jag ju inte.. Nej nu ska jag sätta igång, tror dock att handlingen inte blir av för mina päron är lite för lata för att åka iväg nu lixom. Men allt behövs så!


Sova sova sova

Jag somnar nu..

Imorse var det sjukt segt att komma upp. Jag ville verkligen inte gå upp! Ändå hade Andreas klockor ringt ett antal ggr innan och han till och med åkt härifrån, men nej jag ställde bara om o om klockan.. Kom iaf i tid även om jag stressade lite med allt hemma. Jobbet gick bra, vår vikarie kom idag också och vi fick bara 11 barn så det var cool-lugnt. Jag hade fyra plus Emir i lekhallen hela förmiddagen så det var perfekt.

Har vart på väg o somna hela tiden sen efter lunch, så trött är jag. När jag gick från jobbet var jag också fruktansvärt trött så jag ska nog försöka sova en timme nu;P Får inte bli för länge bara eftersom jag ska upp 5.30 imorgon, jag öppnar ju! Det betyder att jag måste somna i tid ikväll också.

Medans Andreas la golvet igår så duschade jag o sånt, sen när han kom ut igen hade Gynning börjat så han halvkolla lite på det med mig och efter det bädda vi ner oss i sängen. Det är skönt att vi oftast är lika trötta;)

Men nu ska jag låta mig somna, om det går.

I did it

Jaha, så var ännu en arbetsdag över och ännu en dag närmre helg.

Den här helgen blir inte vilken helg som helst!! Jag åker nämligen ner till syster, Jakob, Aicha och Milton på lördag morgon =D Bokade biljetterna på jobbet idag så nu är det helbestämt. Wiho! 6.38 går tåget från Södertälje Syd på lördag och 21.20 på måndag är jag tillbaka där:) Min syster vart superglad över att det blir av och det är jag med kan jag tala om, ska ju för första gången få se min systerson in real life <3

När jag slutade idag gick jag ner till willys för att handla middag. Ringde A på vägen och frågade vad han ville ha, så spagetti o köttfärssås blir det:) När jag handlat klart plocka papi upp mig. När jag kom innanför dörren tog jag tag i min feting diskhög som låg o luktade i diskhon plus lite till.. BLÄ. Jag måste bli bättre på att diska alltså. Aja nu är det gjort och det är återigen rent o fräscht i köket.

Ska snart börja med middagen men tänkte försöka att göra den så sent som nöjligt så jag kan äta tillsammans med A när han kommer, 20.00. Han jobbar över idag också. Sen när vi ätit snacka han om att han skulle fortsätta med golvläggningen där inne i huset och medans ska jag isf duscha o sånt tror jag.

Imorgon är det en 7-15.30 dag på jobbet för mig, skönt.

Idag är det semeldagen också, som alla säkert är medvetna om. Förra året hade vi förbeställt semlor ifrån Spaaks men i år har vi inte gjort det. Tänkte köpa när jag handlade middag men jag har redan ätit för många i år;) Vi fick idag på jobbet också och dom var svingoa!

trevlig fettisdag på er!

Alicia Keys - No one

I just want you close
Where you can stay forever
You can be sure that it will only get better

You and me together
Through the days and nights
I don't worry cause everything's ganna be all right
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's ganna be alright

No one no one no one can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one can get in the way of what I feel for you
You, you
Can get in the way of what I feel for you

When the rain is pouring down
And my heart is hurting
You will always be around
There's a no for certain

You and me together
Through the days and nights
I don't worry cause everything's ganna be all right
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's ganna be alright

No one no one no one can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one can get in the way of what I feel for you
You, you
Can get in the way of what I feel for you

I know some people search the world
To find something like what we have
I know people will try, try to divide something so real
So till the end of time I'm telling you there is no one

No one no one no one can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one can get in the way of what I feel for you
You, you
Can get in the way of what I feel for

Oh oh oh oh oh...

No hit, big shit

Barngympan igår var inte direkt skoj, då menar jag en Elin som supit på lördagen och legat i sängen all day som sen ska springa runt runt på uppvärmingen med 9 glada och energiska barn på halsen. No big hit det lovar jag. Mitt huvud dunkade bara värre efter det.. Men gruppen är helt underbar:) Tror att den här terminen kommer bli kul!

Idag när jag kom till jobbet hade telefonen slutat fungera igen. Så vi fick vänta till halv tio innan vi kunde stryka barn från listan o veta hur många barn vi skulle få. Det blev 11 st. Superskönt. Jag skulle ta vilan själv med 7 barn, trodde aldrig det skulle funka men det gick lysande:) Det är nog som Somayeh säger; Mumins barn är härligast!

Hade ju som vanligt stängningen idag men sista barnen gick redan kvart över fem så jag kom hem halv sex redan:) Då kände jag hur det lukta mat så jag låste upp mamis o papis dörr och kollade läget, haha. Rätt hade jag för papi stog och gjorde middag och det räckte självklart åt mig också. Great.

Efter maten gick jag ut till mig och nu sitter jag här och latar. Ska förmodligen beställa tågbiljetter för jag ska hälsa på min söta systerson i helgen tänkte jag =D Men jag måste få semester på måndagen bara annars kan jag inte åka, så hoppas det går att ordna för jag vill träffa Milton nu. Fick precis höra honom hicka i telfonen, haha.

Nu har jag en underbar huvudvärk så ska stänga ner detta bloggeri nu.

Förfest, TBs, efterfest

Jag kan inte säga annat än att gårkvällen vart lyckad:) När jag o Emmi satt igång med pimplandet hörde min käre vän Öhman av sig så han kom och hämta oss vid nio här hemma så åkte vi hem till hans place, som var en jättefint o mysig etta:) Där satt Puusti o Rådbjer och spela tvspel.

Som tur var hade vi med oss två skivor så vi körde igång dem, satt igång snacket, fick grabbarna att dumpa spelet och hade det urtrevligt:) Även om några körde dryg sm mot varandra, haha:D Sen var det dags att röra sig mot TBs, vi tog 18 över 11 tåget till tumba och väl inne på TBs var det precis som alltid annars as kul! Och massa folk man inte träffat på jättelänge, det är verkligen kul!

Efter typ tio minuter dök Andreas upp med Sean o co. Haha, snacka om att inte kunna hålla sig borta.. Sen flöt kvällen på, mest på dansgolvet för min och Emmis del med lite dricka hit och dit! Grymt bra drag och Cämi var även där också vilket var roligt.

När det var dags för stängning tog den typ en halvtimme innan vi kom ut o så, sen tog jag, Andreas, Sean, Emmi, Puusti och Öhman en taxi till Rickie;D Vi kom dit vid tre och det var as bra drag där då, lyckad fest med andra ord. Haha. Efter en timme ville jag dock röra mig hemåt så jag beställde taxi. Vi släppte av A hemma hos sig och Ö i tumba sen åkte jag o Emmi vidare hem till mig, hon var så full att hon satt o gunga i min säng medans jag åt mackor:) HAHA. Fyllekajjan!

Sen somna vi eller iaf jag väldigt snabbt. Vaknade imorse vid elva, endast lite huvudvärk. Skönt! Somnade sen om och vaknade vid ett igen, då var jag tvungen att gå upp eftersom jag har min roliga barngympa.. Emmi har haft mindre trevligt såhär på förmiddagen, AHA. Gud vad jag älskar skadeglädje. Sen åkte hon hemåt vid två och jag ska nu alldeles strax åka ner till barngympan!

Efter den blir det hem o duscha, slappa och slappa ännu mera. Tror att kvällens middag blir donken, jag är sjukt sugen! Andreas ska komma hit och lägga klart golvet inne i huset och sen ska vi såklart kolla på Singing Bee:) Tidig sänggång ikväll kan jag säga..

Måste avsluta med att säga att jag äntligen fått bild på min älskade systerson =D HAN ÄR SÖTAST!

One week late

Här kommer några bilder från min stora dag :)


image269

Mee innan gästerna kommit.

image270

Andreas & Jag <3

image271

Såhär roligt var det att öppna presenten från Johanssons ;D

image272

Mitt egna band :) They rock.

image273

Worlds greatest daddy! <3

image274

Matte sjunger Drömmen om Elin  =D

image275

min bror i gröngul skjorta, hans sambo Somayeh, jag och kusinerna längst bort;)

image276

min bästa syssling låter mig sjunga hans låt :) Can't let you leave!

image277

min publik, mina fans när jag sjunger ;D Werre ser typ livrädd ut?! HAHA

En powernap nuuu

Nu är jag hemma igen. Jag köpte en svamp, en pensel, en nagelfil och nivea rengöringsgel. Sen kikade jag runt efter något att ha på mig ikväll men jag hitta ingenting så det får bli någon kombination som jag redan har här hemma. Jag hittade dock en parkass i grönt som det var halva reapriset på och den fanns kvar i min storlek, jag kunde ju inte låta bli att köpa den då för ynka 149 kr. En jacka går ju alltid åt;)

På bolaget köpte jag fem cider:) Sen har jag lite annat smått här hemma som jag kan ta om jag så skulle vilja och behöva men det tror jag nog inte. Höhö. Jag fick visa legg idag också, maha. Hon var riktigt seg och kolla på det i en evighet?! Mupp. Eftersom jag även handlade kvällens middag så kom pappsen o hämta upp mig sen:)

Nu ska jag ta en powernap en stund så jag blir extra taggad inför kvällen;D Och får extra krafter. Men som vanligt när jag vill somna går det säkert inte.. Hoppas det går nu för jag skulle behöva nån timmes nap!

Som vanligt..

.. när jag planerar något blir det inte så. Meeen Emmi raring sviker inte så ikväll blir det utgång med henne:D Och förmodligen några fler? Hihi. Vi får allt se vart kvällen bär oss.

Nu sitter jag i min soffa (as usual när jag bloggar på något konstigt vis). Har  dammsugit, duschat, sminkat- och klätt på mig:) Ska alldeles strax platta håret sen ska jag röra mig ner till centrum.

Eftersom det inte blev som planerat så åker jag bara ner dit och kilar in på h&m och köper något, haha. Nej men jag ska köpa en svamp till min foundation sen ska jag kika lite på något fint att ha ikväll. Annars blir det något från garderoben, vilket funkar det också.

Sen ska jag gå på bolaget också, haha. Igår satt jag o fundera på vad jag skulle ha att föra på, att jag var tvungen att ringa in till päronen och höra om dem kunde ordna något åt mig men då slog det mig att jag faktiskt fyllt år och får göra det helt själv;) haha. Så ska se vad jag kommer hem med för något därifrån.

Ska även kolla någon middag till kvällen för Emmi jobbar o äter hemma innan käre Åke kör hit henne;D Hihi. Ska höra med mina kära päron om dom vill bjuda mig på middag ikväll tänkte jag, mihi.

Nej nu ska jag föra över pengar, mitt bankomat kort har ju slutat att fungera så får föra över från mitt konto till mamis och låna det.. Funny thing. Hoppas det nya kommer på måndag!

ciaaooo

Mysfredag

Jag är alltid död på fredagar när jag går ifrån jobbet. Idag gick jag precis som igår direkt ner till centrum, eller idag till willys. Där började jag handla det som skulle behövas till kvällens middag; hemmagjord pizza! När jag var nästan helt klar kom Andreas dit så han hjälpte till med det sista.

Vi åkte sen raka vägen hem till C&M och T:) Vi hann inte ens komma upp för trappan innan Tilda hade öppnat dörren, haha. Hon var helt hypad över att vi kom och det första hon sa när vi kom innanför dörren var ällkar ejj. VEM SMÄLTER INTE DÅ?! Sen lekte vi tills det var dags att laga middagen, då hjälpte hon till såklart.

Efter maten åkte vi och köpte godis. Hon fick plocka sin egna påse med sin morbror;) Haha. Sen när vi kom hem igen hann vi inte vara så länge innan Andreas skulle åka vidare på sin träning. Jag stannade kvar sålänge och vi hann mysa massor:) Sötkorven har ju vattkoppor så hon är alldeles prickig, hihi.

Vi läste bok, åt godis, drack cola och mööös:) Sen fick hon för sig att vi skulle dansa så hon satte på en skiva och röjde med mig. Mitt i vår fina dans kom hennes älskade mobboo igen så då ville hon läääka med honom:D Jag o Camilla var med också på ett litet hörn, men Tilda o Andreas skulle spela "hockey" så vi fick vara publik då. Haha.

Nu sitter jag på min soffa. Har plockat undan allt det värsta från golvet så jag bara kan dra av med dammsugarn imorgon! Ska ställa klockan också eftersom en dag på stan väntar med Melissa:) och Miranda(?). Sen ska vi göra nån smarrig middag tillsammans och sen blir det mot all förmodan utgång:D In the big city. Under dagsturen ska jag shoppa lite för mina presentkort tänkte jag. Men innan jag åker till stan måste jag dammsuga, diska och duscha så det kommer ta ett tag för mig att bli klar;)

Nej nu ska jag vara social med godismonstret som ligger i min säng, hihi. Han var stolt när vi åkte ifrån C&M och T för Tilda grät och var jättesur:) När jag ändå pratar om tårar; min syster mår perfekt nu och lilla Milton också, dock så vill han äta hela tiden och skriker så fort dem lägger ner honom. Men det blir nog bra;D

Nattinatti, och trevlig helg!