Fullt öööös!

Efter älskos match igår åkte vi hem och lagade tacos tillsammans:) Det var mysigt att hjälpas åt och sen dukade vi och tände ljus, eller älskling gjorde det faktiskt<3 Till maten tog vi varsin drink också, så det vart en helmysig lördags middag:)  Efter maten fixa jag ordning mig och så fortsatte vi med pimplandet.. Sen dök Sean, Mackan och Kjelle upp efter ett tag.

Vi lyssna på musik och förade, riktigt skoj faktiskt även om jag var ensam tjej;) Vi hann även med lite singstar! Haha. Sen tog vi en taxi ner till centrum och där på perrongen mötte vi Peter, Malin, Sarah, Pastorn, Dala, Lopez och fler.. Så tågresan blev lite högljudd! Tur att Lina klev på i tullinge och ändrade sig så hon följde med oss istället för det var aaas kul:D Vi mötte sen upp Johanna, Sofie, Irre, Thessan, Maria, Cissi inne i stan och drog till mera! Premiärkväll där och Sofie kände vakten så det var lungt.

Det var trevlig på Mera och hela kvällen var lyckad tills någon var tvungen att ändra på det.. SUCK. Men vi kom iaf hem, älsko, Mackan och jag tog taxi till tumba. Där hann min plutt med att hiva ur sig en del innan vi klev på bussen och åkte upp till mig. När vi kom hem skulle han ha the så jag gjorde ordning det och medans duschade han och borsta tänderna eftersom han spytt (HAHA) så när han satte sig på sängen åkte han ner så han låg, och poff så sov han :D AHAHAHA. Så jävla kul att han var så borta och inte jag! Skadeglädje är den bästa glädjen right? Hihi.

Så jag lät thet stå på bordet så släckte jag o la mig i sängen och somna så gott. Vaknade till sen och såg att han låg kvar där med handduken runt sig fortfarande:) Men sen hade han vaknat och fixat det. Jaja, kvällen var kul så länge den varade!

Imorse låg vi o drog oss, jag mådde inte heller prima.. Sen satte vi på Lord Of War som vi inte hunnit se ännu och när den var slut så åkte älsko och jag började röra mig mot gympan. Tur nog så kom det endast fyra barn så nu blir det ingen mer barngympa den här terminen:) Så jag o Cämi ska träna på söndagar typ. Hihi.

Efter gympan gick jag snabbt hem så kom älskling o hämta mig, vi skulle vara barnvakt åt Tilda ett tag så Camilla kunde städa och Micke spy i fred;) Han är sjuk stackarn.. Jag o T gick o köpte glass medans älskling tvätta lite bil. Sen åt vi alla glass och sen badade jag lillsnorpan innan vi skulle åka hemåt.

Nu sitter jag hos mig och ser på Ensam mamma söker! Jag diggar verkligen programmet, haha.

Nattinatti


Lovade bilder..

Typ sen flera veckor tillbaka har jag lovat bilder på mitt "rum" men inte lagt upp några.. Så nu tänkte jag att jag skulle göra som jag sagt, men inte riktigt.. Vill inte fota köket ännu eftersom det ser ut som  k a o s  just nu, fläkten ligger på spisen, massa sladdar, massa disk och saker som ska upp! Så jag lägger in bilder på det sen när det är helt klart istället;) Lägger upp de jag tagit på rummet nu:

   

Ja så ser det ut.. hihi.

Dagen; Har precis duschat o klätt på mig.. Kvällen ser ut att ordna upp sig nu! Börjar med att kolla på älsklings match och sen ska vi hem o äta tacos tillsammans. Och lite senare kommer Emmi o Markus. Förmodligen kommer det även några till och det blir antingen föring och sen krogen annars bara lite festligt hos mig. Om inga fler kommer så blir det väl bara chill för oss fyra antar jag.. Haha. Det är ju bra med alternativ?

Nu ska jag fixa mig så jag kan komma ner till ishuset någon gång. Ciaoo

BARKARBY

Vi kom hem nöjda och glada därifrån :) Men jag är då ändå lite besviken för att jag inte shoppa något?! Jo det gjorde jag ju men inte det jag ville ha på riktigt. Haha. Inga jeans blev det:( Hitta absolut noll som satt som jag ville eller ens var intressanta, men det är ju alltså som vanligt när jag bestämt mig för att shoppa! Suck.

Jag hitta iaf ett par snygga nikebyxor, träningsmodell. De är jag skitnöjd med! Sen köpte jag mig en röd peak mössa. Också ett bra köp! Sen blidde det två badlakan från hemtex, haha. Och ett par kallingar till älsko. Jag ville lixom sponsra honom eftersom han shoppa så mycket ;) Öhja.. Han shoppade ett par SKIT snygga JL jeans, en stickad kofta/cardigan från peak, boomerang mössa och två par Salming kallingar. Så han var väl mer glad än mig antar jag, haha. Sen köpte vi även en present till Camilla som fyller år den 4 oktober. Tyvärr så blev det ingenting till lillsnorpan, Tilda :( Fanns inga peaktröjor eller andra i hennes storlek så hon får se till att växa lite nu;D Vi åt även en god middag på pizzahut. Så hela eftermiddagen har varit helmys faktiskt!

Men jag får åka in till stan någon dag fram över och kika på jeans istället.. För det är ett MÅSTE!

När vi kom hem igen, efter ett snabb-stop hos bror:), så hade idol redan börjat såklart. Men vi bänka oss med vårt godis i soffan och när det tog slut åkte vi hem till älskling för att hämta hans laddare till mobilen och hälsa på Marie? Nu är vi iaf tillbaka hos mig och ska självklart se fortsättningen av idol innan vi går och lägger oss..

Skulle vilja in till stan redan imorgon men med vem då? Och hur då? Har en del att göra redan så det kan jag nog glömma.. Haha. Kvällen bjuder på partaj! Äntligen.

Nej nu ska älsko få ha datorn en stund också. Jag ska ägna mig åt teven ;) Bye

Snyggt :)

Hemkommen från ikea med fyra kuddar med vita & rosa fodral, en pläd, nya örngott, snurrbricka, lampa, 4 glas och en huvudkudde:) Riktigt nöjd men jag vill ändå ha så mycket mer.. Next blir det badlakan, hylla till toaletten och? Jag är galen i Ikea, that's so true!

Vi stannade även på willys på vägen hem där jag sprang in och köpte lite frukt, kattmat (tjänst åt mams), dricka, bröd och tuggummi:) Hihi. Men kom sen på när vi redan var hemma att jag borde köpt middag till helgen med det samma.. Äsch får ta det på lördag förmiddag.

Hann precis hem till idol, typ. Missade lite grann men Marie är ju bäst och henne hann vi se så det var lugnt! Snacka om bra röst hon har, jag äälskar den. Och henne, hon är så jävla bra.

Efter idol satte älskling upp mina hissgardiner sen hoppa vi in i duschen och nu ska vi väl strax krypa ner i den helt nybäddade sängen:) Det är bland det bästa som finns, kombinationen nyduschad - nybäddat - sovsällskap! <3

Imorgon är det äntligen dags för barkarby. Och vi lär ju inte komma hem förrän sent, vi kommer ju inte vara där förrän halv fem kanske? Och då ska vi äta middag någon stans också, båda lär ju vara svin hungriga som vanligt. Haha. Men de stänger inte förrän 20.00 så det är luuuugnt! Sen är det en bra bit hem också..

Nej nattinatti, nu ska jag ha myyys med hjärti<3


20 OKTOBER!

Min syster ringde idag, hon har beställt tid på kliniken där de gör 3d/4d ultraljud. Så den 20 oktober ska jag få se min systerson :D Guud vad spännande! Det kommer kännas knäppt  tror jag.. Och nu kan jag inte ens föreställa mig hur det kommer vara eftersom jag inte träffat henne på länge och inte hunnit se magen ens, bara pytte. Men nu ska jag få se honom där inne i magen :D

Och idag fick jag även sluta 14:00, istället för 15 :) Riktigt skönt. Men missade pannkakorna till melliset, haha. Bra var väl det iofs. Jag promenerade hem och när jag kom hem började jag röja ordentligt. Så nu har jag dammat, dammsugit, bäddat med nya lakanen, plockat in tvätten, gjort rent toan och till och med putsat spegeln;D Ibland överträffar jag mig själv alltså.. Borde även ta tag i den lilla disk som finns, men just därför orkar jag inte. Det får tas senare när det finns lite mer.

Äntligen lön idag! Och jag fick mer än jag trott med tanke på att jag varit sjuk en del den här månaden. AP BRA! Så nu har jag betalt mobilräkningen och hyran plus att jag har fört över 2000 till "sparkontot". Får se hur länge de får stanna där? Haha. Jag är sämst på att spara.

Älskling kommer snart o hämtar mig så ska vi förbi mediamarkt och köpa hållare till fläkten och sen till Ikea:) Jag ska köpa en till kudde och lite annat. Hihi. Men ska försöka att inte köpa så mycket iaf för jag vill ha pengar hela månaden.. Och imorgon blir det barkarby så där kommer det nog förhoppningsvis gå åt en del pengar :D Gud vad jag trivs med att jobba! Moneymoneymoney.

Oh nu är jag superduperfluper hungrig så jag hoppas älsko kommer strax. Donken today? Hööh.

byyee

IKEA med mams

Ja idag var jag o mami på Ikea, jag tror det inte var meningen att vi skulle vara där faktiskt? Allting jag skulle ha, tittade på och rörde gick antingen sönder eller ramlade över mig. Haaha. Så himla jobbigt roligt :D 

Jag kom hem därifrån med två kassar:) Köpte det mesta jag behövde, men självklart kommer man ändå på fler grejer när man väl kommer hem.. Suck. Så imorgon ska jag försöka kompletera det. Om min älskling orkar(a) Kom idag hem med hiss gardiner, maddrassöverdrag, lakan, bordslampa, taklampa, duschhylla, stekspadar & dyl, påshållare och sån där stång man sätter upp under skåpen/hyllorna i köket som man kan hänga grejer på;) Med kryddhållare och krokar. Superduper. Sen köpte jag en till korg som jag har smycken i på hyllan för den jag har räckte inte och en ny huvudkudde. Beställde även låd-delen till köket och sen skåp-delen också, lika bra! Hihi. Riktigt jävla bra!

Imorgon om jag får min älskade att åka med mig dit så ska jag kolla på nya örngott och en till ny huvudkudde, det är så skönt med nytt och fräscht! Fler glas och sen någon hylla jag kan ha som fönsterbräda eftersom jag inte har några såna här ute, så jag kan ha små miniblommor på eftersom fönstrena är avlånga;D Sen måste jag ändå till mediamarkt för det blev inte av idag..

Planeringen idag på jobbet gick bra. Kändes kul att få vara med att bestämma så mycket:) Har även fått en egene grupp nu som jag ska göra saker med, kuligt. Har redan skrivit ner sånt vi kan hitta på! Sen har vi planerat in föräldramöte och grejer, haha. Blev dock inget bad idag, tråkigt nog, vi var tvugna att hjälpa Djungeln så det gick lixom inte att jag skulle kila iväg då när de skulle vara 3 personal på en inskolning och 38 barn :P Not ok.

Nej nu ska jag fortsätta kolla Idol, eller lyssna gör jag ju nu. Sen ska jag fixa lite inför imorgonbitti, då blir det till att gå till jobbet också, fick ju lyx idag och åka med svärföräldrarna hela vägen upp, skönt;) Funderar på att ta ut min friskvårdstimme imorgon så jag slutar 14 istället för 15. Hmm. Vi får se om jag får det för kollegorna.. Och innan jag somnar ska jag hinna med ett samtal från min älskling också:) När han slutat träningen.

Nej nattinatti då
 
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta? Kalla mig elak och hemsk om du vill, men du har verkligen bara dig själv att skylla! Jag vill inte alls tycka synd om dig, men det är så jävla svårt att låta bli. Allt som händer med dig nu har en orsak, hade du kunnat låta bli spriten i hela ditt liv hade det ALDRIG blivit såhär! Nej för då hade aldrig olyckan inträffat och då hade du aldrig fått hjärnskadan och sen allt det du har fått nu.. Jag vill inte känna något, men hur ska jag kunna låta bli? Du är 57 år och ligger för döden.. Du är ändå min morbror. :(

Suck och pust..

TRÖTT - bara förnamnet! Jag är helt sjukt trött.. Har precis duschat och satt på mig nya fräscha kläder, men är fortfarande lika jävla trött. Suck. Jag har även packat ner en del i väskan eftersom att älskling har match ikväll och efteråt ska jag med hem till honom och sova. Jag vet inte hur jag ska lyckas orka med tanke på hur seg jag är? Men det löser sig väl det med.

Imorgon jobbar jag 7-16, långt men ändå skönt eftersom jag badar på förmiddagen och vi är tillbaka lagom till lunch, sen vid 12 har vi planering, fram till 16 då jag slutar! Snacka om "kort"dag. Jag o mami ska åka till Ikea då:) Yeyy! Har skrivit ner allt (?) jag behöver som ska inhandlas. Äntligen. Det kommer bli en hel del vill jag lova.. Hoppas även att vi hinner kolla på teve när vi ändå är i Kungens Kurva:) Jag vill ha den NUUU.

Så imorgon blir det en låååång dag hihi! Sen när vi väl kommer hem så kommer jag vilja pyssla med grejerna, men bara för det lär jag ju inte orka det :p På torsdag fixar älskling fläkten och förmodligen hyllan åt mig iaf:) Så allt är i sin ordning till helgen ;D

Nu ska jag ringa svärmor och höra när hon tänkt bege sig och om hon vill plocka upp mig (a) HIHI

Tysta Skriket

Nya beckfilmen ligger nu på bordet och väntar på att blir påsatt, ja i dvd:n. Haha vad rolig man kan vara va! Tysta Skriket, som är nr 23. 10 oktober kommer nästa ut :D Beckfilmer är bland de bästa filmerna som finns alltså!

Dagen har gått bra idag, Jörgen vabbade (som vanligt varannan vecka alltså) så det var lite körigt ett tag men jag o Veronica är bäst;) Hihi. Fick även hjälp av en vikkis ett tag. Vi har varit ute i princip hela dagen lång vilket har varit helt sjukt skönt. Jag fick dock gå in med våran nya unge vid halv elva, jag har aldrig haft honom i famnen någon gång eller varit speciellt mycket med honom och det är Jörgen som har hand om inskolningen, men idag fick han något ryck och gallskrek efter mig hela tiden och vägrade låta någon annan röra honom och vägrade låta mig släppa ner honom! Gaahh. Jovisst kan det vara kul att vara omtyckt men det där var då inget roligt alls, jag fick inte ens äta lunch.. Så det var inte lite skönt när han gick hem efter lunchen, så får man säga idag!

Självklart ringer min älskling mig under dagen och talar om att han har träning ikväll, bravoo! Och ingen teve kom han hem med heller för den hade inte kommit in ännu.. Men när han ändå var där köpte han ny mobil den rackarn! Han har kollat på en flera ggr och idag slog han till:) Det är han så värd så det tycker jag var bra gjort!

Nu ska jag kika på Sjukhuset och sen Idol:) Älskling dyker nog upp någon gång under Idol skulle jag tro, så efter Idol blir det Beck, älskomys och godis. Wiiie. Riktigt bra, som vanligt!

Tack o hej!

Många inlägg idag..

Nu är klockan typ nio och jag ska faktiskt lägga mig i sängen och kolla på 50 first dates som började precis:) Så blir det väl till att somna antingen under den eller efter? Spännande att se hur det blir..

Sen jag kom hem har jag ätit middag, snyltade från mami & papi haha, diskat, bakat choklad muffins, duschat och fixat tvätten! Damn I'm good! Sen har jag kollat runt på möbler och teve på internet och läst alla bloggar, of course.

Blir nog en tripp till ikea i veckan för att beställa en till "del" till köket, en hurts? Med lådor iaf. Så jag får in alla bestick och får lite mer yta att använda. Sen ska jag passa på att kolla på soffa och lite annat smått o gott:) Behöver en del grejer till till köket, och lakan, lampa, duschhylla mm.

Älskling ska köpa plasma teve imorgon så jag får se om jag också köper en i veckan. Hihi. Jag vill verkligen köpa en ny! Och nu när han ska så blir jag ju extra sugen på det. Haha jag är bara sån. Men min teve är faktiskt väl använd (till skillnad från hans, han sitter ju aldrig på sitt rum och knappt vi heller när jag är där) och det är ändå farmors gamla, som jag fått ärva. Det är iofs inget fel på den men jag vill ha en plasma!

Jag vill ha jag vill ha jag vill ha, kan jag säga något annat?

Nej fy, nu ska jag lägga ner skriverierna och kolla på filmen istället. Imorgon har jag stängningen som vanligt och sen ska jag o älsko hyra nya beckfilmen! Ohyes. 

NATTINATTI 


A real friend <3

Jag har precis kommit från gympan, jag är glad att jag gick dit! Inte för att ha gympan, Utan för att jag fick träffa Cämi! Jag är så otroligt glad att vi är kompisar. Du är verkligen toppen, en riktig vän. Tack för idag, jag nästan sprang hem därifrån för att jag var så glad, samtidigt som jag ville springa tillbaka för att vara med dig mer <3 :)

Det blir nog ingen mer gympa nu, tack och lov. Den suger! Men det blir ingen mer isf för att det är för några, typ bara 6 ungar. Skönt. Jag saknar min visättra grupp<3 Men jag o Camilla (cämi) bestämde att vi ska ses på söndagar iaf då, för att träna:) Äntligen ska vi komma igång. På tisdag, förhoppningsvis!

När jag ändå håller på och berätta om hur bra vän Cämi är så kan jag fortsätta.. Det finns nämligen en till tjej som gör mig så himla glad. Tilda! Tomis Tilda:) Jag är så otroligt glad över att fått lära känna dig. Du är så äkta. Jag tycker det är så kul att vi har funnit varandra. En riktig vän. Du kommer vara otroligt saknad fr om Oktober:( <3 Love you girl.


image163
Jag ÄLSKAR bilden, för att vi är så jävla coola:)
 Tack Cämi & Tilda för att ni är bäst <3

Svider hårt :(

Det svider så jävla hårt att lägenheten inte kommer bli vår:( Det är bara att inse, om inte något under inträffar förståss? Haha. Om vi skulle ta lånet för att få lägenheten så skulle vår hyra hamna på 6000:-, plus mat, parkering, el, bredband och älsklings bil-lån, bensin och mer! Fanfanfan. Vad ska man då leva på? Eller jag menar, hur ska vi då kunna leva ordentligt? Vi är ju 19 år (iaf jag) och livet har ju bara börjat. Resor, nya möbler och sånt vill man ju kunna hinna med också. Vi får helt enkelt hoppas på ett under om den ska bli vår!

Det svider.. Men någon gång i livet kanske man får en liknande pärla till lägenhet, om inte bättre!? Vi letar vidare.

Nu är det bara invänta barngympan, har absolut noll lust för den och mår just nu piss och skit. H e l v e t e . Om jag inte mår bättre när det är dags får jag skicka iväg mamsen istället. Hupp. Jag kan knappt stå just nu.. :(

Kvällen blir en soff-liggnings-kväll. Japp. Älskling kommer nog inte göra mig sällskap heller så jag får helt enkelt klara mig själv. Det brukar ju gå vägen så varför oroa sig?! Haha. Och som jag mår nu känns det bäst så.

Nu ska jag försöka vila bort mitt skit-mående. Byebye

Nu är det dags..

Ja idag ska vi på visning, på den lägenheten vi absolut vill ha. S p ä n n a n d e . Men det är ju absolut ingen stor risk att den blir vår satt man ska ju inte hoppas på för mycket.. Jag har även börjat kika på flera ettor nu! Cool. Men idag är det vi, jag o älskling, som kollar:) Hoppas den är så fin som den ser ut..

Jag vaknade för en timme sen typ :O Fattar inte varför med tanke på att vi somna så sent i natt. Vi gjorde ingenting speciellt igårkväll. Åt middag på storvrets grillen, wow. Haha. Sen köpte vi godis och satt bänkade framför Sing a Long:) Så det blev en skön hemmakväll, igen. Myyys som alltid.

Efter visningen idag blir det nog hem och vila.. Har barngympan idag och älskling har träning som slutar när min gympa börjar. Tror iaf att jag vill sova hemma ikväll så vi får se om vi hittar på något mer under kvällen eller om vi ses igen imorgon?

Nej nu ska jag göra i ordning frukost, byee

Done it again..

Råkade se att mami skrivit i beställningslistan för h&ms höst-katalog, jag hade ju redan beställt åt mig själv och lite till bejbb för nån vecka sen men kunde ju inte låta bli att kika i den där katalogen när den låg där på bordet, speciellt inte när mami hade fyllt i listan, shoppar hon vill jag! Detta resulterade ju då i att jag var tvungen att beställa mer! Japp, så nu är ordern iväg! Blidde en del vill jag lova.

Mitt i detta ringde systeryster så det blev även två mama-toppar till henne, varav en jättefin blus som jag absolut tyckte hon skulle ha:) Och sen en svart mysdress nu när hon har mage. Åh jag vill träffa henne NUNUNUNU. Så det blev alltså minst till mamma, mellan till syster och mest till M I G . Som vanligt med andra ord. Haha! Jag är nöjd, nu är min höstgarderob på mycket goda vägar. Bara nya fräscha jeans som fattas och det gör de inte länge till..

.. För på torsdag är det L Ö N ! ! Jajamensan! Och på fredag ska jag och min älskling åka till barkarby direkt efter jobbet:) Hur bra är inte det då! Då hoppas jag komma hem med nya snygga jeans faktiskt. Annars blir det stan någon dag där efter. För jeans behöver jag verkligen! Och älskling också.

När jag o syster pratade, mitt i samtalet nånstans där efter en halvtimme, så berättade hon att det finns en klinik här i Sthlm som gör 3d/4d ultraljud. Hon ville boka ett sånt så jag o mami kunde gå med henne så vi får se bebis♥ :) Vanliga ultraljud är 2d så det här är alltså mer riktiga bilder och videos:D As coolt. Men det kostar ju en del också, tror hon sa 1800 plus bilder och sånt? Mami ville iaf betala detta för att få se bebis♥. JAG MED.

Gud vad jag längtar efter dig, och bebis. Jag vill också se hur magen växer och hur han rör på sig! Fan ibland suger det mer än vanligt att du bor så långt bort:( Om han kommer på min 20års dag får jag den absolut bästa presenten man kan få! Det vill jag lova dig Lina. Saknar er alla grymt! Förhoppningsvis ses vi snart. ♥♥


Mina päron är de bästa!

Nu är det helg, bannemej! Jag njöööt som bara den igår när jag äntligen fick gå ifrån jobbet:) Handlade allt till en smarrig middag och lite annat innan älskling plockade upp mig, skit bra tajming! När vi kom hem så orkade ingen av oss ens börja med maten dock, haha. Jag plockade (som vanligt) undan massa skit innan jag hoppa in i duschen. Efter den började jag iaf med middagen. Det blev lövbiff, potatisgrattäng och sallad, Smaskens! Och mitt i maten hörde jag papis bil så jag ropade in honom så han också fick middag, hos mig;) Hihi. Sen ringde vi ut mami också såklart. Så det blev en middag för "hela familjen". Riktigt mys.

Efter maten diskade jag allt och sen frågade älskling om vi skulle åka o hämta min fläkt som kommit nu, varför inte tänkte jag så vi åkte iväg till media markt direkt. Därefter stannade vi på maxi och sen blev det hem till Gittan & Janne för att äta kräftor/rääkor med dem, Werre, Marie, Micke, Camilla & Tilda:) Myyys. Vi åkte hemåt redan strax innan tio eftersom båda två ville sova/kolla film.

Idag råkade vi nästan försova oss, puhh. Jag vaknade iaf till och såg att det var en kvart kvar tills älskling hade samling :O Tur det. Så jag fick springa in o hämta nytvättade träningskläder till honom och sen när jag kom ut igen kom vi på att hans mobil var typ död så han fick ta min istället.. Sen kom han iaf iväg med en risifrutti i handen:) Efter denna rusch kunde jag inte somna om så nu sitter jag här istället..

Måste försöka komma iväg o köpa några upphängningsgrejer till fläkten idag också, bra att de talar om att man behöver det när man köper den, SUCK.. Och nej det kan man inte räkna ut själv eftersom man tror att det är klart för att sättas upp kanske! Hoppas mami & papi vill och kan åka iväg med mig då.  Ikväll/när älskling kommer hem igen blir det middag här. Sen får vi se vad kvällen bjuder på:) Vi ska på visning 12 imorgon så för sent får det inte bli ikväll.

Igår vid middagen satt vi o disskutera det här med lägenheten, ja den vi vill ha. Så sa mami o papi att om vi inte skulle få den så kan vi ju bo här båda två. Men jag tycker det är för litet för två personer när jag knappt får rum med mina egna grejer. Då kom de på att vi kan riva ut allt i garagedelen och göra om det till sovrummet! Då blir det ju en tvåa, en liten modell men ändå bra! Vore inte lite coolt det. Så skulle vi spara in en massa pengar eftersom vår hyra skulle vara på 3000 allt som allt. Mina päron är de bästa! Det är ett jättefint erbjudande av dem och så jävla gulligt! Men vi hoppas ju på att det blir som vi vill med den här lägenheten. Vi får la se hur allt blir i slutändan..

Nu ska jag tvätta och byta sängkläderna och göra mig i ordning. Ciaoo

Dagens..

Sen jag kom hem från banken har jag lagt upp hela kvällen i "punkter" att göra. Hur ofta händer det att jag, Elin, gör upp min kväll så? Haha. Får väl skylla allt på min älskling för att vi inte träffades idag. Eller något;) Kanske ska börja med att göra en "dagens" lista varje dag? HAH

Min punktlista såg/ser ut såhär;
♣ plocka undan kläder, lämna smuts och hämta nytvättat
♣ fixa disk, hämta det sista inne i huset.
♣ slänga sopor
♣ fixa middag, så komplicerat som nudlar! HA
♣ planera, ja skriva upp räkningsdatum och sådant i kalendern.
♣ soff-bänkning! Idol och CSI blir det ikväll.
♣ nattinatti

Jag är ju klar med i stort sett allt, iaf det "jobbiga". Har dock inte hämtat min tvätt, orkar inte det ikväll.. Nu återstår bara det roliga, teven;) Ifall jag orkar ska jag även höra ifrån min älskling efter hans träning ikväll. Vi får la se. Med orkar menar jag om jag fortfarande orkat hålla ögonen öppna då.. Jag är ju expert på att somna "tidigt".

Imorgon väntar jobbet 8-15 och sen en promenad till centrum för att handla mat, möta älskling och åka hem till mig och göra middag och sen sova. En riktig myskväll med andra ord ♥


Heeelt slut

Jag är heeelt slut i hela kroppen, speciellt i huvudet:( Usch vad den här dagen har tagit på krafterna.. But why?

Fick sluta en timme tidigare, tack och lov. Veronica skickade hem mig, men inte så konstigt med tanke på att jag fick ändra tiden imorgon och sen på onsdagar ska vi ha planering så jag inte får min 15-tid där. Hmpft. Men vi löste det där så nu har jag 9-18, 8.30-16.30, 7-16 (planering 15-16), 7-15. Uuuää. Men det är okej!

Älskling o jag la oss redan vid halv tio igår, det var huuur skönt som helst. Matchen var katastrofdålig så vi åkte hem efter halva andra. Brorsan lyckades få två utvisningar tror jag. Haha. Vilken stil;) När vi kom hem kolla vi på idol och sen gjorde vi oss bara i ordning för sängen.

Imorse ringde klockan 6. Puuhh. Sen tog jag en promenad till jobbet, så-jävla-bra. Var lite slut när jag kom fram. Vid tio kom jag ut med "min grupp" så det blev en snabb promenad runt ute och sen var vi tillbaka lagom till halv elva så vi hann byta blöjor, duka och bädda ;) Äntligen pannkaka!

När jag kom hem, tog en promenad hem också, satte jag mig på soffan framför teven en stund. Sen var det dags att diska. Typiskt mig att inte ha gjort det lixom. Nu är det iaf undanröjt! Good work. När det var klart la jag mig på soffan igen och nu ligger jag här med teven på också. Skönt! Ska kolla lite på den tills mami ringer, då ska jag förmodligen ner till centrum med henne, in på banken:)

Ikväll blir det bara vila framför teven, Idol såklart. Får se om älskling tittar förbi en stund, han ska träna så det blir att sova ensam ikväll. Men innan den kanske han tittar förbi en sväng. Annars händer inte mycket. Städa? Suck.

Nej seven heaven nu, byee


Bad i badhuset.

Idag är det onsdag och på onsdagar får förskolorna i botkyrka (i varje fall i Tumba) gå till storvretens badhus och bada 1 timme:) Så (fr om idag) jag ska gå dit med 2-3 barn åt gången. Riktigt skoj tycker jag. Jag älskar ju vatten. Hihi. Men idag var det lite för kallt dock, höll på och dö typ, men barnen var iaf superduktiga och tyckte det var jätteskoj att få bada:) "Redan" efter en halvtimme gick vi upp för att hinna med att duscha och basta också. Grabbarna var supernöjda när vi kom tillbaka till dagis och hade massor att berätta för de andra, så sööta.

Slutade vid tre och skyndade till centrum för att hinna med 08 tåget, mötte älskling i älvsjö för att sedan åka raka vägen till Heron. Skulle hämta min köksfläkt på media markt som vi var där och beställde i söndags men självklart så hade den inte kommit idag :| Fast de sa det! Så typiskt. Det vara bara vända och åka hem igen då.. Eller älskling fråga iofs om teven också fast den kommer inte förrän måndag så det blir att köpa den då:)

Vi åkte hem till mig så jag hann packa ner lite grejer och sen åkte vi direkt till älskling. Det är verkligen skillnad på att vara här och hemma hos mig må jag säga. Friheten. Snacka om frihet det är hos mig. Jag har ju min "stuga" så det är ju inte så konstigt men skönare är det. Längtan är stor nu efter lägenhet(en)..

Nu ska vi snart åka igen, köpa någon middag och sen till ishuset, idag igen ja. Men det blir inte så långt besök där för det ska tydligen bara vara en periods match sen skulle de köra med power plays träning och bla bla. Brorsan (Salem) ska vi iaf få se på isen, de möter ju såklart Botkyrka. Ska bli skoj att se..

Sen blir det hem till älskl och sova.

19 månader honey<3

Ja idag är det vår dag, igen. Haha. Tänk om man firade alla dessa dagar, shises vad dyrt det skulle blitt.. Typ. Har sagt det förut men kan säga det om och om igen, du är allra bäst älskling. J a g   ä l s k a r   d i g  ANDREAS! <3 Appropå kärlek, han ringde mig idag och berätta en sak som jag verkligen blev glad över. Tack! Nu hoppas vi.

Gårdagen spenderade vi tillsammans, han hämtade mig o mami på jobbet så åkte vi direkt till kungens kurva för att köpa köksfläkt och ugn till mig. Men efter massa frågor och så så blev det ingen ugn :( Men om det blir som vi hoppas så behövs den ju inte ändå;) Haha. Sen åkte vi hem till mig och la oss framför teven innan det var dags och sova.

Imorse hade jag stora problem med att vakna? Jag typ snoozade flertalet ggr och ville absolut inte gå upp.. Hur som helst så tog jag mig upp till slut och gick iväg till jobbet. Fick ap ont i magen efter frukost vilket inte alls var särskilt skoj. Hmpft. Sen släppte det. Dagen gick bra, kändes som det var 53 barn istället för 14? Haha. Suck.

Efter jobbet idag gick jag med mami till centrum så tog vi en fika<3 Sen skulle hon till tandis så jag stannade kvar och väntade på min älskling. När han kom så åkte vi och köpte godis, hihi. Sen upp til mig en snabbis och sen till ishuset. Mysdag I know. Haha. Kollade deras match som han inte fick spela, två dagar kvar på antibiotikan nu. Det blev lika, mot väsby. Sen åkte vi hem hit till mig igen och nu ska vi bara myyyyyysa innan det är sovdags. <3

Nattinattiiiiii

Helt överkörd..

Jag känner mig så just nu, idag.. Jag har ingen aning om varför men min kropp är så svag? Det känns som jag skulle kunna somnat för fem timmar sen, nu med, och inte vakna förrän imorgon - inte normalt. wierdoo.

Mitt vatten är klart :D Redan igår faktiskt, sjukt snyggt och sjuuukt härligt. Appropå gårdagen, vi fick som vanligt världens godaste middag, yumm! Anna-Lena är grym i köket.

Idag har vi varit på två visningar, en som sällskap för C&M, och en själva. Japp, det är sant! Jag och Andreas har varit på visning på en lägenhet VI vill ha. Den var så fin den såg ut på korten, men lite mindre tycker jag.. Och jag är ju mer för den i tullinge så jag hoppas på den ;) Men till verkligheten, det lär ju inte bli den heller, sån tur kan man inte ha. men hoppas går ju alltid. Visning om en vecka på den. We'll be there.

Kollade även lite på matchen och sen efter den och visningen körde älskling upp mig till barngympan. Det kom 6 barn idag :O Helt sjukt. Men det gör inte mig något om det är så. Tur är iaf att mami ställer upp och hjälper till<3 Efter den kom älskling tillbaka o hämta mig så åkte vi hem till hon jättesnabbt och sen släppte han av mig så jag kunde handla lite och sen körde han hem mig. Gullis.

När han åkte igen så plockade jag undan lite kläder o skit från soffan och sen har jag har hunnit med att duscha och ätit rester från gårdagen. MMMM. Det var ju så gott så jag ringde in till mami & papi o frågade om det fanns något kvar. Hihi. Perfekt för då slapp jag gör något själva också (a)

Nu har jag en liten diskhög som väntar på mig i diskhon, hö hö. Lite coolt. Men det tar jag sen för nu ska jag kika på dumburken om det kommer något bra alls ikväll. Ciaaoo

Hard work work..

Ja det är vad man kan kalla det Hasse gör just nu.. Han har redan gjort typ allt och klockan är ju inte speciellt mkt :D Mitt vatten är sååå nära nu, hiihi. Rören är på plats, snyggt o prydligt. Kom igen kom igen..

Mami o Anna-Lena är i kungens kurva och kommer snart hem, mami har tydligen köpt en matta till mig som ska vara innanför dörren för den jag har nu är för liten. Hoppas hon har valt någon fin nu, om inte så får jag o älskling åka dit o byta helt enkelt. That's it.

Älskling har pratat lite snabbt med bror min, looking good huuuh. Så jag hoppas han tar sig i kragen nu och fixar det här i veckan så vi har någon chans. we'll see about that. Annars finns andra lösningar, självklart.

För övrigt ser "min lya" ut som jag vet inte vad just nu.. Suck. Men efter helgens arbete ska allt vara finnemang igen! Helt perfektooo. Jag längtar faktiskt dit. Men innan dess så återstår, hard work work.

Btw, det blev simpsons filmen igår! Herregud vad sköna dem är, filmen var brabra:D Jag var nog en av 4 tjejer i salongen, haha. Men jag skäms inte! Men skratta en hel del gjorde jag minsann. Härligt.

Ikväll är det Sing a Long start, yes. Men utan vår bästaste lagkapten den här säsongen:(

Bio tonight

Ja efter en veckas soffliggande och bara seging så bestämde vi oss för att ta en bio ikväll, min älskling o jag. Som det ser ut nu blir det Simpsons filmen, han vill ju så gärna se den. Men kanske blir det någon annan till slut? Innan bion blir det middag med svärisarna här hemma. Billigt o Gott;)

Jag känner mig inte alls speciellt sugen på att göra mig ordning inför bion om jag ska vara ärlig, kanske för att man fortfarande inte är helt bra i kroppen? Jag är otroligt seg. Men det ska väl ändras under resterande av dagen.. Efter bion blir det nog tillbaka till älskling för att sova.

Imorgon
när vi vaknat till liv och så blir det att åka till mig för att se hur det går med vatten-rör-jobbet. Hasse (gudfar min) skulle nämligen fixa det nu, wie! Hoppas även på någon smarrig middag imorgon då, av Anna-Lena (gudmor), hihi. Sen spenderar vi nog natten hos mig, förhoppningsvis med vatten i köket då? Kanske även kan åka och handla fläkten och ugnen imorgon då? I hope. Och om älskling kan vara så snäll att fixa väggen från garagesidan så vi kan sätta upp min spegel, då är allt klart på Söndag :D ALLT. Helt jävla bra!

Sen är det bara börja köpa upp sig; Ny soffa (bäddsoffa helst), ny teve, nya kökssaker osv.. HAHA. Då är allt i sin ordning när det är dags att lämna stugan för en riktig lägenhet. S n a r t . Håller tummarna för det va.

Bilder på min stuga kommer så fort vattnet, fläkten, spegeln och ugnen är på plats! Count on it.

Nu ska jag kila en trappa ner för att hoppas att dem kommit hem med cola, hah. Dem = M&H. Isf ska jag ta mig ett glas och vara social tänkte jag. Älskling har åkt iväg för att byta bygge. Färdigbyggt i tumba och han är ju "fast" i sitt arbetslag så nu flyttar dem! fr om måndag, då han är tillbaka, så jobbar han i Älvsjö :D tji fick han.

Nina Ricci :)

Ååå yes, nu har jag äntligen fått parfymen jag beställde när svärföräldrarna skulle till Korfu. Nina Ricci, den luktar såååå gott:) Fick även Bacardi Razz också. Festladdad right now huuhh;) Dem var bruna o fina också, fast mest Hasse. Gud så brun man kan bli då. avisavis. Så idag har vi fikat, umgåtts och ätit skräpmat. Haha. Och vilat.

Jag börjar bli allmänt trött på att vara hemma nu och längtar till på måndag då jag ska till jobbet igen! Jag känner verkligen att jag är frisk, iaf så gott som. Hoppas på att hinna med något pass under helgen också. Det skulle vara så skönt.

Blir nog en film ikväll och bara soffmys (som vanligt nu för tiden). Men med Marie & Hasse nu också då, det är redan lite jobbigt att inte vara själva längre faktiskt. Det blir verkligen skillnad.. Tyvärr så är det så ja.

Älsklingen min har överraskat mig totalt, så nu letar vi järnet och får hoppas på det bästa :) Men det lär ju ta sin tid såklart.. Tids nog så, hoppas hoppas! <3 Vill vill vill vill vill.


Filmer och vila..

Måndagen blev inte riktigt som jag tänkt mig.. När jag kom till jobbet kändes det precis som dagen innan, bra. Sen började det kännas "tungt" men inget jag brydde mig särskilt om eftersom jag varit sjuk i fyra dagar och var tillbaka bland barnen var det nog inget konstigt, efter fotograferingen var det värre och vid lunchen kändes kroppen helt skakig.. Då sa Jörgen att jag såg helt likblek ut och nog hade feber, hmm.. Ringde mamsen som kom med tempen och se där ja, 37,8. För vissa är det inte feber men för mig med låg temp så var det  f-e-b-e-r .

Det var bara börja röra på sig. Älskling hade åkt hem från jobbet redan på morgonen eftersom han hostat galet och haft feber under helgen, sen snoret & halsen som jag haft, så han var otroligt gullig som kom o hämta upp mig fasstän han mådde skit själv. Bara till att börja kurera sig då. Vi stannade direkt på gulan och hyrde tre filmer, Pledge This, Jackass och Turistas! (Mitt val, älsklings val och vårat val. Haha) Pledge This var helt okej faktiskt, sådär "dum" man antog att den skulle vara med tanke på att det var Paris film.. Haha. Jackass var till min stora förvåning också bra, riktigt idiotisk och kul:D Haha. Älskling blev lite förvånad att jag inte kunde låta bli och kolla och till och med garva.. (jag med :p) Turistas (thriller), min mage var inte okej under filmen, en riktig såndär jobbig-läskig film var det! Hade en filt vid ansiktet hela tiden då det var det jobbigt läskiga. Shises.

Igår vaknade jag av telefonen och sen drog jag upp älskling så vi kunde åka för att kolla upp honom. Han fick både antibiotika och hostmedicin. Sjuklingen. Min feber har gått upp och ner, men har proppat i alvedon och vilat så mycket som möjligt så känner mig ju inte speciellt sjuk.. Mer än att kroppen är helt off och illamåendet spökar. Har ju självklart fått min förkyldningsastma nu också så bricanylen blir verkligen väl använd..

Blir att vara hemma resten av veckan för att få bort febern helt. Om jag blir smittad en gång till så vet jag inte vad jag gör, hallå om jag ska flytta hemifrån har jag inte råd med att vara sjuk! Iofs är ju vikariatet till december så ska söka massa annat för att komma undan dagis och även pröva på annat. Skönt!

Inatt kommer Marie & Hasse hem, huset är i sin ordning iaf och ikväll åker vi hem till mig och sover. Så får väl träffa dem imorgon på dagen någon gång då vi lär åka hit när vi vaknat ordentligt.. Då får jag även min parfym som jag beställde :D

Smålandsvänner

Den här helgen har de varit här, våra Smålandsvänner :) Det är riktigt tråkigt att det tog så lång tid innan vi sågs igen. Vi är trots allt som familj, släkt. Och det känns verkligen när vi väl ses! Helgen har varit heeelmysig.

Fredagen började jag med att sova ut som dagarna innan, det känns som att jag typ sovit bort förkyldningen? Eller bara smittat av mig den på älskling? Haha. Hur som helst så städade jag massor och tog sen en superskön dusch. Kände mig lite hängig hela dagen lång men det var väl inte konstigt när man legat sjuk som sagt.. Typ vid femtiden kom de äntligen:) Nicke var också med och det var jättekul! Men han åkte direkt efter middagen igen, till sin tjej som flyttat in till stan för att plugga, coolt.

Efter middagen skulle Nicke åka så vi körde ner honom till tåget, eller älskling gjorde ju såklart men jag o Linn åkte med. När vi lämnat av honom innanför spärrarna åkte vi vidare till Vårsta för att köpa godis:) När vi kom hem igen skulle älskling fortsätta med listerna ute hos mig så jag o Linn satte oss framför teven inne. När glassbilen kom gick vi ut och köpte glass, muuums! Sen kom älskling in en stund och spelade lite kort med oss och när han gick ut och jobbade klart följde vi med. Vi kollade igenom massa bilder, på dig bl a Emmi, hihi. Alla tre ville se hur du såg ut nuförtiden:D Och på tal om utseende, Linn är typ längre än mig nu och inte alls så tunn. Så söt så. När älskling avslutat listjobbet satte vi på High School Musical, shises vilken bra film:) Jag satt o verkligen njöt mig igenom den. Haha. Jag må vara en tönt men det tar jag för den var faktiskt bra!

i Lördags hade jag ställt klockan men lyckades vakna innan den, woho! Det blev upp tyst för älskling ville sova, gjorde mig ordning och kila sen in till de andra. Åt en snabb frukost och sen drog mamma, Annelie, jag o Linn iväg till Skärholmen:) Där blev det  s h o p p i n g ! Igentligen för Linns skull men jag kom hem med mest. Haha. Det blev ett par stövlar, en kofta, en tunika, strumpor och så björnis kallingar till min bejb (ovanligt I know, men kan inte låta bli de är så jävla snygga och fräscha). Jag brände en del pengar vill säga. Men äsch, ny lön om.. 3 veckor :O Bra jobb Elin. Linn köpte sig ett par uuursnygga jeans och en fin tröja iaf:) Supäärbra.

När vi kom tillbaka hem började mams med maten och jag gick ut till mig för o plocka och dona. Älskling hade åkt iväg på träning så rummet såg ut som ett mindre bombnedslag, suck. Det är ju svårt o gå upp i tid eller hur? Typiskt honom. But he's the best anyway. Vid två ringde han mig och sa att han gått av, han mådde helt enkelt för dåligt så han kom tillbaka hem till mig igen. Stackarn har blivit smittad? Haha. Hostar, snörvlar och har till och med haft feber:( Han låg och vila tills det var dags för middag och vi pratade en del om kvällens planer.. Till sist så blev kvällen inte som vi tänkt oss, bl a eftersom han mådde som han gjorde. Vi åkte iaf och köpte ännu mer gott och satte oss sen framför teven hos mig för att kolla fotbollen, Tomi kom och gjorde oss sällskap också! :)

Efter fotbollen åkte Tomi o vi tog med oss Linn och åkte till donken för att köpa lite mat. Sen åkte vi hem och åt den och så spela älskling lite playstation och vi bara satt o prata, kolla sen lite teve innan hon gick in o la sig. Sen tog det en stund innan vi också sov. <3

Idag vaknade jag 10 av att mami ringde och sa att Smålandsvännerna tänkt åka hem snart. Så jag skyndade in för att hinna säga hejdå till dem.. Lika tråkigt som alltid! Usch. Men får hoppas att det inte dröjer lika länge innan vi ses nästa gång. När dem åkt la jag mig i sängen bredvid älskling igen, när han vaknat till satte vi på She's the man. As rolig film faktiskt. Gud vad jag tycker bra om filmer eller hur? Sen gjorde vi oss i ordning och åkte iväg till Micro. Typ onödigt eftersom inget älskling skulle ha fanns, suck.

Nu sitter jag här i korpen tröjan och älskling ligger i sängen. Jag ska snart kila ner till skolan för att ha gympan! Efter den plockar älskling upp mig o Cämi, så blir det inhandling av gymkorten:) Sen när vi släppt av henne ska vi hyra Hata Göteborg om den finns inne och handla mat. Yumm! Så blir det hem till honom för att njuta av det under kvällen och sen sleepingtime? Ska hinna duscha också.

Imorgon börjar jag 9, älskling kanske blir hemma stackarn. Tror till och med att vi har fotografering imorgon men kommer inte ihåg riktigt? Kul iaf. Sen när jag slutat blir det hem till älsk igen för att städa massor, på onsdag kommer M&H hem igen ju. Shises vad fort de här veckorna har gått..

göteborgs BILDER

Det vart som sagt inte så många men de som blev kommer här..

  
På väg mot GBG. - I baksätet.

  
Vårat rum uppifrån loftet, och sen själva loftet :)

   
Allihop (- mig;P) på väg till hotellet efter middag på pizzeria. - Föring på rummet!

  
Allihop är föriiiiingbilder, på den fina altanen i singel rummet, HAH
   
ÄLSK&MACK efter krogen utanför vårt fönster, haha.  - T&T på spårvagnen mot.. - ..LISEBERG :)

image161
Vi på Gamle Port :)
   

kräftskivan i BILDER

KRÄFTSKIVAN :)

   

    

     

  

Det är ju typ samma personer på varje bild, HAHA :)
1. Själva kräftskivan ute, Johanna, Johanna, Sean, Orre och Olle.
2. Singstar; Tomi & Mackan goes Carola 3. Nettan & jag, du är en perfekt människa gumman<3 4. Sinsgstar; älskling är grym ;) Haaha 5. Johanna her self.
6. I baren! 7. Cämicam goes pose :) 8. Hm, jag bjuder på en.
9. Emmi, Tilda, Cämi shaking asses, haha. 10. Jag är också med.
11. Vilken mysbild (haha!) (: 12. ett gäng.. 13. mina lovers goes pose!
14. de skålar med varann och en visa! 15. vilka grabbar :)

Bra jobbat!

Sen jag kom hem igår har jag hållt igång, så mycket jag orkat dvs. Så numera är min stuga städad:) Jag har dammat, dammsugit, plockat ordning på all tvätt, rensat allt jag hade med mig hem från älskling och tagit reda på post o sånt. Grymt bra!

När älskling kom från sin träning igår kom han på att han glömt köpa sill & potatis, de skulle tydligen äta det på jobbet idag. Så jag fick klä på mig så fick vi åka till maxi eftersom klockan var över nio. Det var mysigt faktiskt. Köpte även trisslotter men vi vann inte ett skit - som vanligt.

Sen kollade vi in den nya serien på 5an, skins. Den var fan sjuk. Haha. Efter den var det sovdags, i min underbart sköna säng:) Gud vad man märker hur bra den är när man sovit i hans säng mer än i en vecka i streck. Puh! Men å andra sidan så är ju min ny och hans är inte ens hans, haha. Det är Camillas (hans systers) om jag minns rätt?

Nu har jag precis kommit ut från en dusch, gud så skönt. Håller på med bilderna från Göterborg & kräftskivan nu så de kommer upp här strax. Wie.

Nej nu ska jag fortsätta med bilderna och sen ska massa musik in på ipoden för den ska tillhöra älsklings bil nu, jag använder den aldrig och om jag vill ha den får jag väl ta den isf, men vill hellre ha en ny då. Haha. Så nu blir det massa jävla musik på den så vi slipper alla skivor. GREAT.

Jusste, jag är faktiskt impad av att min förkyldning så gott som är borta. Det är verkligen ett tecken på att man inte kan jobba med barnen sålänge man är förkyld, om man vill bli frisk. Skönt iaf och jobb på måndag igen:)

Om tre timmar kommer Annelie, Torbjörn och Linn äntligen :D Hoppas också att Nicke o hans tjej kommer förbi någonting så man får träffa henne och speciellt Nicke såklart.

Snurrrrrig

Jag har rört på mig för mycket sen jag vaknade idag, med tanke på att jag inte är frisk alltså. Så ett tag kändes det som att jag skulle spy för att det var så snurrigt. Wierdo. Men nu känns det väl lite bättre ändå. Skönt.

Har packat ner det mesta av mina grejer i väskorna nu. Förutom det jag kan ha till nästa vecka, de sista dagarna vi är ensamma dvs. Gud vad jobbigt det kommer bli att inte få vara själva helt plötsligt. Men som tur är så blir ju min stuga snart helt klar då kommer jag (så gott som iaf) att bo där hela tiden:) Härligt. Sen har jag även packat ner grejer till älskling eftersom vi förmodligen sover hos mig imorgon, plus inatt.

På lördag ser det ut som att det blir partaj! Innan det ska vi, beroende på hur det blir med älsklings hockey och vad de ifrån Småland vill, göra någon rolig utflykt. Typ heron för bowling, bara gå i stan eller Grönan? Något skoj blir det iaf eftersom dem äntligen är här. Vet inte hur många år sen de var här sist, sjuuukt länge sen.

Ikväll ska jag försöka hinna med att lägga in bilder från Göteborg, det blev bara ett fåtal typ på hotellet och förfesten på rummet iprincip. Och sen från kräftskivan i lördags:) Känns som det blir en del att göra ikväll men älskling har ändå träning och sen har jag ju dagen imorgon på mig också att både städa och lägga upp bilder ;P

Nu ska jag lägga mig på soffan igen och hoppas att illamåendet släpper snart. Bye.


Tröstshopping funkar?

Nja inte på hals-/öron- och huvudvärken men annars så. Haha. Känner mig inte speciellt mycket bättre nu, bara otroligt seg i hela kroppen. Jag orkar lixom inte riktigt, ja det är helt enkelt virus.

Tröstshoppingen på h&m blev iaf av. Jag lyckade klicka hem två tunikor, en hoodie, en cardigan (längre modell), strumpbyxor, två ribbade linnen och undies:) Till min älskling blev det en svart huvtröja, en gråmelerad hoodie och ett par jeans! Ja jag vågade, de var skitfräscha och jeans har han ju inte för många av precis, så de fick klickas hem! Ja nu håller vi tummarna för att dem är bra i storleken, att det är riktiga storlekar dvs. Annars får dem skickas tillbaka igen. Hoppas sjävklart att allt mitt passar också! En del skulle komma redan om en vecka? Jag tror det när jag ser det.

Jag tog mig i kragen en stund idag (jag är ju ändå sjuk) och lagade middag till oss. Spagetti o köttfärssås, yumm! Det var smaskigt med "riktig" middag faktiskt, vi har inte lagat mat en enda dag sen vi blev själva. Och det var ändå en vecka sen! Haha. Det är verkligen vi i ett nötskal. Latmaskarna själva. Ordning på oss! not. ÄNDRING.

Imorgon när jag kommit upp ur sängen ska jag försöka plocka ihop en del av mina grejer, så mycket jag orkar. Sen när älskling kommer hem från jobbet så ska vi åka hem till mig. Gud det var mer än en vecka sen nu. På fredag kommer Vita Sand och som jag skrev tidigare vill jag hinna städa och så, mami lovade mig idag att hon hjälper till eftersom jag inte mår så bra. Älskling ville också pyssla med listerna så mycket han hann innan träningen. Det är ju fortfarande inte helt klart. Vattnet ska fixas den 15e om jag minns rätt, alltså rören ska dras då så jag får vatten i köket:) Så innan dess hoppas jag att vi kan åka o köpa ugnen och fläkten så allt är helt finished då!

Nu väntar jag på att Idol ska börja, missade ju det igår:( Efter det hoppas jag att det går något annat bra för jag har ingen bra film och älskling är ju på träning. Men det löser sig säkerligen. Hej svejs.

Sjukling..

Idag tog jag beslutet att sjukanmäla mig på jobbet för första gången, har gått omkring förkyld i en vecka nu (inte alls konstigt med tanke på alla barn som är snoriga och hostiga..) och igår blev det värre.. Halsen svullnade och det går ju direkt upp till mina öron såklart.  Och huvudvärken blev grymt jobbig. Så nu hoppas jag på att bli som vanligt igen tills på måndag! Det låter säkert inte heller så jobbigt men att jobba med barn och vara såhär förkyld är jobbigt, när man dessutom bara blir sämre på jobbet eftersom alla barn är grymt snoriga och hostiga!

För att "trösta" mig själv lite, tänkte jag hoppas på att det finns något fint på h&m jag kan klicka hem:) Ska även kika på några snygga cardigans och huvtröjor till älskling. Måste bara ringa mamsen först o kolla satt det är okej med henne, MAHA. Hon ska även få betala mina höstskor och höstjacka sen tänkte jag.

Kalaset hos Mimmi igår var mysigt. Smörgåstårta och sen glass med massa gott till dessär. Hon fick en plasma teve i present från oss alla, haha! Ni skulle sett hennes min när hon öppna paketet, så söt. När man sen fråga vad hon fått så svarade hon bara; ja det ser jag ju, ett himla stort paket men varför köpte ni detta? Oj vad platt! 85 år och plasma-teve-ägare, det ni.

När vi kom hem hyrde vi Mr Beans semester, jag råkade dock somna mitt i den med min huvudvärk och trötthet. Men älskling såg iaf klart den och skrattade massor. Det jag såg var bra iaf;)

Ikväll blir det bara soffan, hoppas att älskling kan åka förbi hos mig o hämta några filmer eller om han kör bort mig till videobutiken sen. Så jag har något att sysselsätta mig med. Han har träning ikväll också så jag får vara ensam.

Nej nu ska jag kolla in h&m.

Hemmafru

Är det okej? Haha. Gud det känns som att jag inte gör något annat än o städar och plockar numera, men någon måste ju göra det så. Lovade älskling att svabba golven nere nu medans han tränar men jag får nog ta skjuta upp det tills imorgon istället, jag orkar inte ikväll!

Imorse blev det en prommis till jobbet, jag började inte förrän 9 så det fanns inte mycket val. Eller jo jag hade ju kunnat ta bussen men det är så mycket bättre att promenera ju. Skönt var det också. Kom iväg från jobbet redan tio över fem, härligt. De sista barnen gick strax där innan så det vara bara att släcka ner och kolla alla dörrar & fönster och kila hemåt sen! Men ingen prommis blev det, jag ringde min käre man och bad honom hämta mig. Jamen det regnade ju faktiskt en hel del och snäll som han är kom han såklart:) Skönt.

Imorgon fyller Mimmi 85 år. För er som undrar är det älsklings gammel mormor! Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska åka med honom dit eller inte, han får veta nu ikväll om han har träning eller ej också så. Men har han ingen träning ska han dit och då får jag se hur jag känner.. Annars kanske jag kilar hem till mig efter jobbet och städar i ordning där - det behövs verkligen! På fredag kommer våra underbara vänner från Småland upp:) Det var nog 2 år om inte mer, sen sist jag träffade dem. Det ska bli riktigt skoj! Då vore det ju bra om det var städat ute hos mig också så man slipper skämmas när de vill kolla läget. Älskling och jag ska äta hemma med dem då och sen får vi se om vi sover hos mig eller åker tillbaka hit på kvällen.

Nu har jag precis klivit ur duschen, gud så skönt det var. Innan den plockade jag ordning på köket och satte igång en till tvättmaskin. Så den ska jag gå och ta reda på nu eftersom den piper efter mig, haha. Bra uppfinning ändå, då behöver man inte vakta tvätten utan hör när det är klart, tyty tyty låter den. Hur som helst, efter jag hängt upp den ska jag faktiskt lägga mig på soffan och njuta av lite brownie, det är jag värd! Och invänta min älskling, om jag orkar hålla mig vaken tills dess dvs. Men nu, dags för hängning av tvätten, Hemmafrun.


Helgen i detalj (som vanligt)

Jaha, har inte blivit att skriva på några dagar så här kommer infon.

Fredags; Fick komma iväg från jobbet redan vid kvart i ett och precis då ringde Micke mig och sa att han fått sluta, så han kom och plockade upp mig:) Vi åkte hem till bremora då, eftersom att lillsnorpan sover middag på dagis så skulle jag inte hämta henne förrän 14 så hon fick sova klart. När vi kom ner till dagis hade Tilda redan fått syn på bilen så jag trodde hon skulle bli jättebesviken när det var jag som kom in på gården och hämtade henne, men nej då! Hon stannade till och när hon förstog att det verkligen var jag så sprang hon rakt emot mig och gav mig världens kram:) Sen fick jag absolut inte sätta ner henne.. Hon vart jätteglad (så roligt:D), pekade på mig o visade sina fröknar vem som kom, haha. Så söt! När vi sagt hejdå till dem och gick mot bilen stog Micke utanför den och då fick hon syn på pappsen och vinkade, söööööötnoooooos. Sen skratta hon hela vägen i bilen.

När vi kom ner till centrum skulle vi byta om på henne och precis när jag var klar med det så kom älskling körandes på parkeringen:) Han hade fått sluta tidigare så han kunde åka med oss in med detsamma. Tilda blev superglad när hon såg honom och satt o skratta i sin vagn. Direkt när vi kom in till stan så mötte vi Camilla och gick o åt, kommer inte ihåg vad stället hette men det var iaf buffe, kinamat:) Hur gott som helst. Sen kollade vi i massa affärer, såklart. Det blev ett par skor till Tildisen iaf, svarta nikeskor med rosa märke och snören, hur coola som helst:D Hon var så stolt. Älskling tyckte att hon skulle få dem nu iaf så det blev så!

När vi kom till tumba igen åkte vi raka vägen till maxi för att handla allt inför lördagen. Tomi & Tilda kom också dit. Det blev en hel del grejer. Sen åkte vi hem med allt och älskling satte på sina nya däck han köpte i torsdags, hur snyggt som helst blev det!

Lördags; Direkt när vi vaknade vart det full gång! Massa undanplockning, ställde i ordning borden, fixade i vardagsrummet, förberedde räkorna, duschning och sen var det dags för matchen. Tiden sprang iväg! Matchen gick skit bra och älskling gjorde ett snyggt mål;) Han lyckades även få en skitful tackling så han fick jätteont i bröstet, läskigt. Men det har blivit bättre nu iaf. På vägen hem från matchen stannade vi till o köpte lite saker vi glömt och hämtade is:) Sen när vi kom hem var det vääääldigt stressigt. Några hann komma innan vi var klara bara för vi var så "sena". När alla förutom Sean & Orre kommit så åt vi som skulle middag och sen när de kommit så satte vi igång med kräftorna! Det var väldigt trevligt och mysigt. Jättekul att Nettan kom, missed you so much<3 Efter kräftorna satte vi igång Singstar:) Vi körde lag och sjöng hur mycket som helst. Sen la jag ner och gick upp för att dansa istället! Så höll kvällen på. Vid fyratiden gick de sista, förutom Emmi & Mackan som skulle sova kvar med oss. Så det var verkligen all night long. Jag hade kunnat hängt på ännu längre, haha. En uuuuuur lyckad kräftskiva vart det verkligen, med massa singstar och dans! GREAT.

Söndags;
Vaknade inte förrän halv ett, lite jobbigt när man hade ett helt hus att städa ordning. Mådde väl inte så värst dåligt men lite kändes det, och som vanligt har man bara sig själv att skylla! Tack och lov var ju Emmi & Mackan här och hjälpte verkligen oss mycket. Det hade tagit så himla mycket längre tid utan er hjälp, TACK! Det är sjukt hur äckligt det kan se ut efter en festkväll hemma med bara kompisar, haha. USCH. När städningen var klar körde vi hem dem till M och sen handlade vi lite. Efter det blev det bara hem till älskling igen för att hämta mina gympagrejer och sen åkte vi upp till mig. När det blev dags för gympan tog jag en prommis till skolan medans älskling stannade hos mig. Gympan gick helt ok, kändes lite rörigt dock. Men nu vet man lite bättre hur "bra" barnen är, hur de kan lyssna och så. Nästa gång kommer gå mycket bättre helt klart! Så söta barn:D

När älskling plockat upp mig åkte vi och köpte pizza. SUPERGOTT. Vi hyrde även nya beckfilmen, asbra! När vi sett klart den var vi sugna på mer film så vi åkte tillbaka och hyrde Linas Kvällsbok. Också en bra film, lite töntig var den väl men ändå kul. Sen var klockan endast halv tio men båda två var helt slut så vi kila upp till sängen. Mys.