År 2007

Januari - Jag fyllde 19 vilket kändes så värdelöst. 19 är ingen ålder, 18 och 20 är något men det där andra kan man ju skippa. Men jag fick iaf en supermysig födelsedag med mina närmaste och blev firad ordentligt, tillsammans med Markus, med vip och ja må dem leva spelande:)

Februari - Det stora i februari var ju självklart den 18, då hade vi vår 1års dag<3 Men jag började även på en bra praktikplats som var riktigt slapp, haha. Med Nisse som var en hyvens man.

Mars - Vi höll på med projektet i skolan som var en väldigt stor del. Jag bråkade en hel del med min mentor men ändå var han så bra. Älskling och hans lag blev klara för elit vilket jag tyckte var superhäftigt då, haha. Jag fick även testa på att jobba med Emmi på PUB, det var riktigt roligt:) Jag lyckades ju även bli intervjuad av tv! Men det största måste ha varit att min studentklänning kom, det var så stort. Och den är ljuvlig.

April - Byz spelade på tbs, det var riktigt bra! Sen var det påskhelgen då vi hade släktmiddag med älsklings sida vilket jag älskar! Hans släkt är underbar. Den 13 april blev min älskling ägare till sin bil, utan att ens ha körkortet så köpte han en bil:) Vi var publik för Time Out, inte någon stor grej nej, men det var en himla rolig grej! Det största denna månaden och på flera månader var 18 april; vår 14 månaders dag och den dag då min älskling tog sitt körkort:) <3 Och 26 april hade vi på MP studentskivan på Berzelli, det bästa med den dagen var vår Limofärd in:) RIKTIGT JÄVLA KUL!!

Maj - Började med Valborg, det var första gången jag fick träffa Tilda (tomis tjej). Jag är jätteglad att jag fick chansen att träffa dig gumman<3 Valborg blev lyckat med middag, skratt, sång och allt sånt. Jag fick veta att jag skulle bli moster :D .. Sen fortsatte månaden med alla förberedelser inför den stora dagen, en lång väntan. Sen kom äntligen den 31 maj - STUDENTEN! Det är helt klart den största dagen i mitt liv. Den känslan, jag kan göra om den dagen varje dag!

Juni - Jag och älskling var barnvakt åt Tilda en dag då vi åkte ut till djurgården för att bara promenera, det var supermysigt:) Den 8 juni tog min älskling studenten:) Det var såklart också en väldigt stor dag, även för mig. Han hade dock mer tur med vädret, haha. Sen började jag även att jobba på Dagiset där jag är nu!

Juli - Äntligen semester och vi for iväg till SUNDSVALL! Den veckan där var grymt rolig, vi bodde i världens mysigaste stuga som Cämi har, åt nyrökta räkor som vi köpte i huset nedanför det vi bodde i. Hade havet som granne och vi var inne på Gatufesten flera dagar i rad och bara njöt:) Vi såg Björn Rosenström live! Det var bäst. Vi började även med renoveringen av min gillestuga.28 juli gifte sig min syster och Jakbo, det var det vackraste jag sett :D

Augusti - Mitt kök kom och det blev på plats! Camilla, Micke o Tilda fick en plats för sin husvagn på Farstanäs camping som gjorde att vi spenderade en del dagar där ute av sommaren:) Jättemysigt. Jag o älskling fick även för första gången komma hem till Tilda (tomis) på besök, i åkersberga. Vi hade heelkul där det dygnet med bad i poolen, hopping på studdsmattan, god mat, massa dricka och singstar!  24 augusti åkte vi till GÖTEBORG, grymt rolig helg där med Lisebergsbesök och en bra hotellboende. Den 28 augusti fick jag veta att jag skulle få en systerson, efter ett könsultraljud:D

Resterande jag skrivit om har raderats av någon konstig anledning, jag skrev även detta igår (30/12). Om jag orkar någon dag ska jag skriva resten men just nu har jag fullt upp med allt inför kvällen!

Det blir middag med Tomi & Tilda hos mig (min älskling är ju med också såklart) sen bär det av mot rönninge efter vår 3rätters och föring, sång och kanske även dans? Haha.

GOTT NYTT ÅR!

Mysmys

En sak att säga om gårdagen -  G R Y M .  Älskling o jag gjorde ju middagen trots att det inte alls vart det som vi åt hos mig, dem hade köpt fel pommes och glömt marinad. Men det blev smarrigt iaf:) Sen fick vi även marräng swish till efterrätt, suuuupergott.

Julklappsutdelningen var lååång! Tilda fick hur mycket som helst den lilla korven. Det roligaste var såklart dockan älskling köpt åt henne:) En baby annabelle, hon skrattar, gråter, rör på huvudet, rapar, snarkar osv.. Till den fick hon ett klädset utav mig! Av hennes mormor och morfar fick hon en heeel del kläder och även böcker. Jag fick en paradisask och ett grymt snyggt ljusfat med ljus till:) Jättefint var det. Och av Tilda fick jag ett hjärta hon gjort (pärlplatta), så himla söt.

Sen vid åttatiden kom Emmi och strax därefter Sean. Jag o Emmi drack ett varsitt glas innan vi skulle åka till mig. Älskling skulle ju inte dricka så han körde:) Hos mig fick vi även i Sean dricka innan det var dags att röra sig mot tbs, vi plockade upp Tomi på vägen också. På tbs var det pyttelite folk men grymt roligt!

Jag o Emmi dansade mer än halva kvällen, haha. Träffade även på systrarna Alenius vilket var mycket trevligt. Jag hade tagit med kameran så det blev lite bilder men bara för att jag vill lägga in dom nu så strejkar min kamera, den har ett virus och det har blivit värre nu så jag måste lämna in den:(

Anyhow, kvällen var grym! Vid ett sa älskling att han började hungra ihjäl, jag är fortfarande chockad över hur han kunde stå ut så länge där helt nykter, baby<3 Tjugo i två åkte vi därifrån mot donken i hallunda, haha. Älskling, jag, Emmi och Tomi blev det! Bilresan var rolig måste jag säga, jag o Emmi spåra ur lite! Bara lite.

Efter donken plocka vi upp Krippa och sen körde vi hem Tomi, släppte Krippa så åkte vi hem till mig för att sova:) Emmi fick följa med oss, raaaringen<3 Tack för en heeelt grymt bra kväll!!!

Nu har jag duschat, ska klä på mig och packa väskan för älskling hämtar mig efter sin  träning så ska vi spendera dagen/kvällen och natten hos honom.

BYEE


"Minijul" och utgång!

Idag är det dags för minijulen hos min älskling. Vi (läs JAG) ska laga middagen åt allihop, bara för att älskling berättade hur gott det vart när jag gjorde det sist. Så det ska bli fläskfilé och pommes chatteu (vet ej hur det stavas?). Gott ska det iaf bli, om det smakar som sist ja? Med sallad och bea, MUMS. Haha.

Sen vankas det utgång vilket inte låter helt fel! Jag är grymt partysugen, har varit det sen tbs kvällen i tisdags. Så planerna just nu är väl att efter middagen och lite föring (?) drar vi ner och kollar läget på tbs (coloseum), möter antingen Emmi där eller innan:) 

Älskling snacka om att han inte hade råd eller lust att dricka men han kunde följa med en stund och ha bilen med? Hoppas han inte ångrat sig(a) Vore ju inte helt fel att åka bil, men o andra sidan är det ju roligare om han också dricker där, jaja vi får se hur kvällen slutar.. Om det nu skulle vara dött på tbs drar vi nog till stan, eller hem. Det beror på vilket humöret är och om suget still is there?

Igårkväll gjorde jag i ordning tacos till mig, Miranda o älskling:) Det var smarrigt. Sen hjälpte älskling pappa med garaget en stund och när han kom in igen åkte vi ner till gula villan för att hyra en film, På smällen blev det. Mitt i filmen somnade Miranda bredvid mig i soffan, sötnosen. Så när filmen tog slut lyfte jag över henne. Sen låg jag o älskling o kolla på teve halva natten.

Idag fick vi åka med älskling till centrum där Mirandas mamma kom o hämta henne:) Sen kom papi så han fick handla min nyårsdricka fasstän vi inte ens vet vad vi ska göra då, men bra att ha drickat klart hur som helst ju. Sen åkte jag med päronen hem.

Jag har testat min locktång nu:) Jag var väl inte så bra direkt men övning ger ju färdighet, haha. Och jag är nöjd med resultatet, det ser livfullt ut nu, hihi. Måste nog göra en gång till sen innan vi ska ut eftersom det går ut så lätt.. Men bra var den allt! Och snyggt äre. <3

Nej nu ska jag bara slappa tills min älskling kommer o hämtar mig, dom har nån fjantig mixmatch med a-laget just nu men den pallade jag inte kolla på. Han hämtar mig efter istället;)

ciaaoo

Medans andra shoppar kläder..

.. Shoppar jag upp ikea?! Haha, nej jag är inte som andra jag. Jag har lagt det jag fick i julklapp på ikea och mer än så. Jo jag prioriterar mitt egna place istället för reakläder nu för tiden.. Jag vill ha fräääscht.

Natten har gått superbra, Miranda har inte vaknat en endaste gång. Och jag vaknade av mig själv halv nio imorse då undrade jag om hon slutat andas eftersom hon inte vaknat något under natten och inte heller ropat på mig? Men nej det hade hon ju såklart inte, när jag ropade på henne svarade hon och kom springande till soffan:) Sötnosen.

Sen duschade jag lite snabbt medans hon kollade tv och älskling fortfarande halvsov. Efter frukosten fick hon en ny blöja och fina kläderna, hihi. Sen åkte älskling för en stund sen, han hade en del att göra nu så han ser vi inte förrän ikväll igen, till middagen;) Om han inte kommer innan..

Nu ska jag fixa mitt hår och klä på mig sen ska jag o Miranda åka iväg. Först blir det centrum, jag ska lämna in mina stövlar på omklackning och sen måste jag kolla efter en mössa som min syster vill ha (precis likadan som mig såklart). Sen får vi se om vi åker vidare till Ikea själva och handlar de små sakerna som är lätt att ta med sig själv eller om vi skippar det, det beror på orken och humöret;)

Men vi måste iaf handla hem mat. Toapapper, tandkräm osv.. Det är ju lättast att göra när man har tillgång till älskling med bilen men jag tror nog vi löser det själva idag, jag o Miranda.

Vi måste få i oss lunch också så lillskiten kan sova middag, hmm. Men det löser sig nog. Nu är plattången varm så nu ska jag börja med håret..

BYE

Full fart hela dan

Imorse blev vi som vanligt väckta av telefonjäveln hos älskling, aaarrrgg. Sen två minuter efter det kom Marie upp och sa att Andreas måste åka med henne till C&M för att C svimmat och Tilda var helt förstörd och bla bla.. Så dom åkte iväg och då kunde jag såklart inte somna om.

När dom kom tillbaka var klockan precis 10. Då åt vi frukost nästan direkt, T var jätteglad då:) Sen när vi var klara hade Hasse precis kommit från jobbet så jag o älskling körde tillbaka honom dit och åkte sen direkt till Ikea.

Där blev det nytt soffbord, en till list till köket (som man hänger grejer i), en till barstol och två handdukar:) Sen åkte vi direkt hem till mig för att fixa allt. Vi blev klara precis vid fyra och vid halv fem skulle vi ha middagen klar för då skulle Marie & Hasse komma hit!

Det var riktigt tajt om tid ett tag men dom bjöds iaf på köttbullar, potatis och sås - riktigt gott;) Och resultatet i rummet blev såklart skit snyggt! Jag ska ta bild imorgon och lägga in, hihi. Pappa kom iaf också ut hit till mig och åt med oss och det var riktigt trevligt.

Sen åkte älskling och H till träningen o M hem. Jag åkte med till centrum där jag hämtade upp Miranda! Sen handlade vi lite på ica innan vi åkte hem till mig. Jag la henne vid åtta och hon somna nästan lika snabbt som sist, sööötnosen.

Vid nio kom älskling tillbaka och sen dess har vi bara legat på soffan och kollat teve, mysmys. Nu är jag riktigt trött så ska gå och borsta tänderna strax och sen krypa ner i sängen.. Imorgon får vi se vad som händer och sker, Miranda ska sova kvar till lördag så det blir en heeeldag imorgon:)

nattinattiiiiiiii

Baby <3

Igår kom jag hem igen, det var riktigt skönt. Vi kom iväg från syster redan tio i tio och var hemma tio i tre, grymt! Då slängde jag in allt jag hade i min hall så såg jag att det kom något konstigt ljus inifrån själva rummet och när jag kikade in så låg min älskling på min säng med världens sötaste smile:)

Så jag hoppade självklart på honom och sen efter att vi pussats och kramats en stund gav vi varandra julklapparna:) Han blev jätteglad, han fick tre snygg t-shirtar med lätt v-ringning (han var såklart riktigt snygg i dem) och sen fick han björnis kallingar och ett par tofflor av mina päron + syster & J :)

Jag fick en locktång från Björn Axén utav min underbara pojkvän:D så jävla bäst. Så fick jag även veta att vi ska fira lite minijul här hos honom på lördag med hans föräldrar och C&M o T. mys.

Sen åkte vi iaf ner och köpte pizza och sen satte vi igång med pimplandet:) Mötte Emelie, Johanna & Sofie i centrum och väl inne på tbs var det massa underbara ansikten man kände igen, stora som små! HAHA! Det var en riktigt bra kväll må jag säga. Hoppas på flera sådana. Min älskling vann 500 kr så han bjöd på dricka och sen fångade han en nalle åt mig, cutiepie <3

Vi åkte dock hem redan halv två för vi var svinhungriga, haha. Typiskt oss! Så vi satt snurriga o goa i soffan och åt smörgås till halv tre, idioter. Men mysigt var det. Sen låg vi och pratade ännu längre i sängen.  M Y S .

Idag har vi varit på ikea och handlat ny tvmöbel åt mig:) Sen köpte vi även det sista till köket. Imorgon ska vi åka dit igen för att handla massa mer, nu blir det nytt i tvdelen. Medans älskling satte upp min tv på väggen flyttade jag ut mina kläder till hallen så nu är det snyggt där ;)

Sen åkte vi till tvätthallen där han skulle tvätta sin bil, snäll som jag är satt jag bara inne i den och lyssna på musik:D Sen åkte vi hem till honom, här har vi ätit skinksmörgås med Marie & Hasse och sen kollat tv. :)

NATTINATTI

GOD JUL

Så var julafton nästan slut för i år också..

Jag är jättenöjd med årets julafton:) Allt har varit helt underbart. Även fast pappa och brorsan somnade till Kalle, haha. Efter det åt vi julbordet och det var smarrigt, jag tog även skinka i år! HAH. Sen när vi suttit där och ätit klart satte vi igång sing star, det roligaste på julafton kanske? ALLA sjöng, värsta familjen.

När vi hållt på och sjungit en bra stund kom Jakob äntligen tillbaka från "sin familj". Då började vi julklappsutdelningen. Jag fick en vattenkokare, brödrost och mixer i rött :D En eltandborste med tillbehör, varma tofflor och 1000 kr :) Av syrran & brorsan fick jag en sminkning på make up store (vilket jag redan visste om) :D

I julstrumpan fick jag en porslinstomte, en porslinsängel och ett "badset" med skum, bodylotion och sådant. Hur mysigt som helst!

Sen efter julklappsutdelningen tog vi en promenad ner till Vera (Jakobs mamma) där hela hans familj var:) Det var supermysigt. Dem hade tre mandlar i år för att vi var så många men självklart fick jag inte en enda, inte brorsan heller fasst han tog tre ggr. Haha! Det var iaf trevligt där men varmt och så var man trött..

Så vi kom hem redan kvart i tio igen och då plocka jag ordning på klapparna så dem står nere vid dörren i kassar nu! Imorgon blir det bara upp, duscha och äta frukost och sen åka hemåt:)

Jag ser mest fram emot att träffa min älskling <3 Det ska bli sååå myspys.

GOD JUL allesammans !

En egen kör

Mitt i bingolotto plinga det på dörren och när Jakob öppnade hörde vi (som inte var där) massa röster som sjöng "så lyser i mörkret ett litet ljus..." Det var hans tre systrar och syskonbarn som sjöng:) Hur gulligt som helst ju! Sen önskade dem en god jul (fasst vi ses imorgonkväll) och gick hemåt igen. Mysigare människor finns inte. <3

Jag kände mig så trött nere på soffan att jag sa god natt och gav min lott till brorsan, så han skulle spela klart den åt mig! Men nu när jag väl kommit upp känner jag mig inte alls lika trött. Jag hade heller inte väntat mig något annat för jag har aldrig kunnat somna natten innan julafton. Haha, ja jag är ett litet barn fortfarande;)

Hur som helst så spelar det ingen roll att jag vaknar tidigt heller, för imorgon ska jag och pappa åka in till stan på morgonen. Jag måste på apoteket, hur jävla kul känns det då.. På julafton lixom. Men jag måste! Dem öppnar tio så vi ska vara där tills dess, vilket innebär att jag måste vara klar vid niotiden för när vi kommer tillbaka ska vi gå till Leona & Pierre och sen kommer dagen vara fullproppad..

Så nu ska jag ta bort mitt smink och bädda ner mig. Förr eller senare somnar jag ju. Och imorgon när jag vaknar hänger min julstrumpa där nere med något roligt (förhoppningsvis) i:) Wiiiie.

Jag lär ju skriva något imorgon men tills dess;

G O D   J U L

En riktig middag

Så nu har dagen före den stora dagen nästan gått.. Förmiddagen gick ändå ganska snabbt, det var en del som skulle förberedas och sådär så. Sen fick jag o papsen åka iväg och köpa servetter och godis innan vi skulle få besöket!

Dem kom lite senare pga problem att hitta, haha. Skönt att det inte bara är vi som är (varit) sämst på det, nu finns ju som tur är gps! Hur som helst så efter ett kramkalas började vi att äta direkt.

Flygande Jakob var det syrran hade gjort. Men jag fick special eftersom jag är så kinkig, hihi. Så vanlig kycklingfile och ris för min del och såklart sallad. MUMS. Sen har vi suttit vid bordet hela tiden tills för en tio minuter sen då dem åkte hemåt igen. Det är ändå en timmes resväg ungefär så jag förstår dem.

Det har varit riktigt trevligt iaf:) Efter maten fikade vi och drack glögg och senare ställde vi fram en godisskål som avnjöts mitt i alla disskusioner vi hade. Det är lite coolt att min "morbror" spanar på brottslingar:D Haha. Jag hade ingen aning om vad han jobbade med förutom att han var inom polisen. Men nu vet vi exakt!

Och Pontus det klantarslet hade skurit sig i tre fingrar, moaha! Sen är det lite skönt att inte han heller vet vad han vill bli, så jag slipper vara sämst jämt. Fast han går iaf samhäll så han har ju mer att gå på än jag. Badbad.

Nej men det har varit riktigt mysigt attfp umgås lite med släkten, det händer alltför sällan! Jag ska göra allt för att få Pontus att komma upp till min 20års dag nu så han kan fira med oss:) Men han skyller på sin uppkörning..

Nu ska vi bara vila oss för sen är det dags för bingolotto, uppesittarkväll. Jag köpte (eller min älskling gjorde) en kalender av Fia som jag hittills inte vunnit något på. Men det är dragning ikväll också så jag ska hänga med;) Plus att jag har en egen bingolott. Laddad och klar är jag!

Så nu ska jag kila ner igen och vila i soffan med dem andra.

Dan före dopparedan

Jag vaknade halv nio imorse, helt otroligt. Då gick jag direkt och duscha. Sen la jag mig på soffan och kolla lite på teve, pappa o Jakob var ute med Aicha och mamma & syster höll på med dagens middag.. Så det var skönt att ligga själv i soffan o kolla på precis vad jag vill!

Sen har vi ätit frukost allihop tillsammans, hur mysigt som helst:) Och nu sitter jag här igen. Brorsan & Jakob ska till gymmet så mamma & syster passar på att duscha och så nu.. Jag ska bara byta om och fixa mig, men jag orkar inte just nu! Vi får ju inte gäster förrän 14 så det är ju lite tid kvar. Plus att det är iskallt i "mitt rum" så jag vill inte ta av mig något just nu.

Kom på igår när jag uppdaterat att jag glömt och skriva om att jag köpte mig en jacka i kungens kurva, en grön med foder i (från h&m) så den funkar att använda nu men är ju förståss lite kall. Sen har jag blivit ägare till en supersnygg DKNY väska:) Thanks to my sister ♥ Hon hade köpt den i september men bara använt den en gång så jag fick ta den om jag ville, och det tackar man ju sällan nej till. Den är lite mer vår så det dröjer nog innan jag börjar använda den;)

Trots att jag fick shoppa lite igår är jag grymt shoppingsugen! Men det får bli mellandagsrea med älskling på onsdag eller torsdag, det blir myys ♥ Jag måste köpa jeans, spelar ingen roll om det är rea eller inte för jag ska köpa nya jeans! Och en såndär väska vore ju inte helt fel heller..

Nej nu ska jag fortsätta dunka musik och börja göra mig ordning lite smått.. Ska även ringa min älskling snart ♥ Imorgon är det två år sen vi skrev till varandra första gången, det är coolt.

Shopping och julgran

Klockan hann att bli 12 innan vi kom iväg till stan idag. Först stannade vi på coop för att handla det i matväg som saknades, sen åkte vi in till stan:)

Jag gick direkt till den affären (jansens) som jag visste har grymma killkläder, och där min älskling shoppat när han varit här! Jag råkade slänga en glimt på "damavdelningen" och såg världens snyggaste miniklänning (jag är sämst på att veta vad det heter men det ser iaf ut som en klänning, en kort en) i mörgrått från vila! Den väntade på mig. Den hängde lixom inte bland andra sådana utan det var bara den och i min storlek, alltså ödet?! Haha. Den köpte jag självklart direkt! Perfekt i min garderob, och perfekt på tisdagkväll:)

Hittade sen älsklings julklapp, jag är jättenöjd! Hoppas och tror att han kommer vara lika nöjd:) Sen gick vi till min favoritaffär - Lundbergs handskar & väskor. Jag ville egentligen köpa mig både plånbok och väska men eftersom att min syster är höggravid och blir väldigt trött, illamående och stressad lätt så hade jag inte så mycket tid på mig. Jag hittade iaf en riktigt fin plånbok - björn borg. Hann även spana in en grymt snygg väska men jag behöver bara en svart mellanstor väska ingenting annat! So it is.

Sen när vi skulle kila till bilen kom jag på att jag glömt köpa något juligt att ha på mig på julafton så jag sprang till h&m medans syster och mami gick till bilen för att vänta. Det var proppat med folk där inne! Jag tog iaf en röd helt vanlig enkel t-shirt, har med mig min svarta kjol med lite högre midja (aldrig använt förut) så det skulle passa bra ihop! Med svarta strumpbyxor och röda hello kitty ullisar över när det är lite kyligt, hihi. Om jag nu inte vill ha det så har jag mina svarta short och min silverglittriga tunika att ha. Så jag får testa och känna på själva julafton:)

När vi kom hem gjorde mami ordning en sen lunch och sen la vi oss på soffan för att vila.. Blev bara en minivila för sen fixade syster ihop glögg, lussebullar, pepparkakor & julgodis som vi "fikade" :) Efter det satte vi igång mitt Djay Quiz, alla tyckte det var skit kul! Tyvärr så förlorade mitt lag med 3 poäng (bara för pappa kan allt). Haha.

Sen efter vi ätit kvällsmacka så kollade vi på God Jul önskar Idol och direkt efter det klädde vi granen:) La fram alla paket också så nu har jag sett några av dem jag ska få, men jag har verkligen noll aning om vad det kan vara. AAHH. Det har varit riktig julstämning här ikväll iaf. Mys.

Nu ska jag snart krypa ner i min säng.
Är sjukt seg o trött. Imorgon ska jag börja dagen med en dusch för sen blir det full fart hela dagen med allt inför julafton plus att Moster med familj kommer på besök:) Det ska bli så kul!

När jag pratade med min älskling sist idag så höll han på att bli full där hemma, haha. Och nu är dem ute och roar sig;) Jag längtar självklart till tisdag då vi får ha en minimini jul med varandra <3 Sen ska vi dricka lite och ladda oss eftersom vi ska ner till tbs sen, det ser jag verkligen fram emot:D

ANDREAS JOHANSSON
<3

Min syster <3

Jag såg ju inte alls fram emot den här skåneresan från början.. Jag ville inte ändra på våra jultraditioner! Men nu när jag är här är jag såååå glad. Det känns verkligen som att julen kommer bli toppen:)

Min syster har nämligen planerat allt! Hon är så bra. Julafton är planerad in i minsta detalj. Ingenting kommer att vara som förut.. Jag är ändå glad för det. Det här kommer göra att julafton blir mer speciellt, och utdraget! Förut har vår jul varit över så snabbt. Men inte i år!

Idag blir det
som jag skrev i inlägget innan stan. Det kommer ju ta upp iaf halva dagen. Sen ikväll ska vi klä granen:) Imorgon kl 14 kommer moster, man, kusin, och andra kusinen med barn(?) hit:D Jag ser så mycket fram emot det! Vi ska äta tillsammans allihop. Jag ska ta massa kort som jag kan lägga in här sen, hihi. 

Sen är det ju julafton! Då blir det öppna paketet i julstrumpan, hem till Pierre och Leona för glögg och fika, hem för att äta, kolla Kalle Anka, öppna julklapparna (vet ej vilken ordning), sen på kvällen ska vi hem till Vera (Jakobs mamma) där alla ifrån den sidan är och äta julgröt:D

Det kommer bli så myyyyys. Min syster har verkligen planerat allt <3

Men nu måste jag fixa mitt hår och sminka mig så jag är redo för stan med tjockisen och mami sen;) Hihi.

I skåne

Vi var framme kvart över åtta igårkväll. Brorsan körde hela vägen nästan, från nyköping. Så det gick lite snabbare än vi räknat med. Och eftersom han körde skulle jag sitta fram med honom så jag satt fram nästan hela vägen och sov alltså ingentingt! (Jag sover gärna i bilen..) Vi stannade bara två ggr.

När vi kom fram hade syster gjort pyttipanna men jag var knappt hungrig efter allt godis i bilen, haha. Hur som helst, hon är jättestor :D En riktig bebismage och naveln syns inte ens längre för den är så utdragen. Barnrummet är helt klart, riktigt snyggt! Och hon har redan packat bebisväska och sin egen väska inför BB, så nu har dem allt klart för födsel. Haha:)

Jag gick o la mig redan vid tiotiden igår så jag vaknade åtta imorse.. Då gick jag o la mig bredvis syster, Jakob och Aicha:) Nu har dem gått ner för att äta frukost och gå ut och gå så jag kila in till "mitt rum" och passar på att blogga.

Ska börja klä på mig och så strax för jag, mamma och Lina ska in till stan sen:) Då ska jag köpa älsklings julklapp och så ska jag försöka hitta något jag kan ha på mig på julafton. Jag har med mig både shorts och kjol men jag behöver en överdel, helst en röd! Jag vill vara lite julig!

Hörs senare, byeee

En himla massa..

Igår lämnade jag Miranda vid bussen, till hennes mamma, vid sex. Berättade hur allt gått och hur roligt vi haft innan vi sa hej då:) Förmodligen ses vi på tbs på juldagen, alltså Melissa och jag! Haha. Det vore riktigt kul!!

Sen kom älskling nästan direkt så vi åkte ner till donken och köpte mat. Åkte hem direkt och åt den. Sen kom farfar nästan precis så då gick vi in och prata med honom. Jag fick en chokladask:) Hihi. Sen fick han sin julklapp som var från oss barn (bror, syster och mig) och det var en jättestor korg med 13 olika ölflaskor i, chips, nötter, salta pinnar och lite choklad! Han vart jätteglad och det kändes lite jobbigt.. Han har ju alltid varit med oss på jul och nu ska han inte det! Men förhoppningsvis så blir julen jättebra ändå!

Sen åkte jag o älskling till C&M och T:) Tilda fick en julklapp redan då eftersom dem också åker idag (som jag). Men vi ska fira "jul" den 29e hos älskling med dem så då får hon den andra julklappen! Sen åt vi knäckesmörgås med skinka på. Jag trodde det skulle smaka så illa som det gjorde förra året när jag smaka för första gången (också hos dem) men det var faktiskt gott igår:) Haha. Jag åt två smörgåsar till och med!

När klockan var åtta åkte vi hem till mig igen. Älskling hoppa in i duschen och jag plockade och tände ljus:) Sen kolla vi på Magnus Betnér såklart. Så jävla bra snubbe!! Han var med i parlamentet när vi var på inspelningen förut och snacka om att han är grym! Världens sötaste dotter har han också..

Efter det stängde vi av teven och låg o mös massor ♥ Mysmysmys. Imorse när älsklings klocka ringde vände han sig om o pussa och krama mig en stund innan han var tvungen att gå. Så nu ses vi inte förrän på tisdagkväll igen... Det känns lite konstigt eftersom vi ses i princip jämt, men jag ser så mycket fram emot att träffa syster och familj så jag är glad ändå! Plus att det är bra om vi saknar varandra lite;)

Jag ställde min klocka på nio och när den ringde steg jag upp nästan direkt, goodie. Pratade med syster i telen i en halvtimme medans jag dammade och städade, haha. Sen när vi la på dammsög jag överallt! Och sen loggade jag in på internetbanken för att kolla min lön, jag fick två tusen mer än jag trott :O Jag börjar nästan oroa mig för att jag får för mycket, så jag får restskatt sen:/ Ska kolla upp det där.. Hur som helst så var ju pengarna väldigt välkomna! Haha. Betalade räkningarna och sen hoppa jag in i duschen.

Nu ska jag fixa håret och sminka mig, sen ska jag springa in och hämta svarta strumpor! Det är det enda som ska ner i resväskan.. Sen är det allt smink och sånt men det har jag ju i min mindre väska (?), perfekt. Och sist av allt ska datorn ner i sin väska, den ska ju såklart med! Det är det bästa med laptop, lätt att ta med.

Ska åka ner till centrum en snabbis också, tror jag. Men älsklings julklapp köper jag nog imorgon hos syrran istället, vi ska in till stan då och där finns en affär som min baby älskar så där kan jag säkert hitta det jag är ute efter..

Ska slå min bror en pling nu också, de kom ju hem inatt från gran canaria. Nej jag är inte avis!! Haha. Ska höra när han kommer ut hit och hur mycket skivor han ta med. Ska umgås med min bror o syster i fyra dygn nu:D

Nej nu ska jag göra det sista för 14.00 ska allt vara klart för start, om mami får sluta tidigare:)

Hörs senare, antingen från tumba eller skåne;D


Bilder från vår dag (och igår)

1.   2.   3.   4.

1. Från igår; Miranda äter middag:) 2. Hon hittade mammas boll när vi var inne igår och den var jättekul! 3. Imorse, när hon fick julklappen av mig. 4. Julklappen (hela outfiten) på, snacka om SÖT!


5.   6.  

5. Såhär glad var hon hela tiden :) 6. Det var riktigt kul i hoppborgen!


7.   8.

7 & 8. Filippa reser sig upp, och gungar på hästen!


9.   10.   11.

9. Miranda ska också rida. 10 & 11. Pannkakslunchen :)

Lekslottet & en bra nyhet

Miranda vaknade halv ett (tror jag) inatt och grät.. Hon gick rakt in i väggen, vad hon nu skulle göra där;) Nej nu var jag dum. Jag tog iaf upp henne och sen la jag henne bredvid mig istället. Hon somna om på två sekunder. Sen sov hon jättebra, tror hon vaknade till tre ggr och gav ifrån sig ett litet tjut, en gång för att hon tappat bort nappen men dem andra gångerna vet jag inte varför. Det räckte med att jag la en arm över henne så somna hon om direkt. Alltså har det gått grymt bra:)

Halv åtta imorse väckte hon mig, sötnos. Då satte jag på teven åt henne sen ringde jag min älskling, hihi. Efter det fick M öppna sin julklapp från mig. Sen åt vi tomtegröt till frukost, hon åt halva min portion också matvraket! Haha. Efter det klädde jag på henne och sen fixade jag i ordning mig själv medans hon kolla på barnprogram.

Kvart i tio gick vi hemifrån ner till centrum. Där mötte vi Tess & Filippa:) Vi kom precis lagom till bussen och var framme på lekslottet redan halv elva! Miranda var superlycklig och Lippa verkade ha kul hon med, hon har ju blivit så stor!

Kvart över elva käka M & F pannkakor efter all lek. Sen blev det blöjbyte och sen fick M leka lite mera innan vi skulle gå. Vi gick därifrån 11.45, 11.50 sov Miranda, haha. Hon var verkligen helt slut! Istället för att gå den långa vägen till bussen så promenerade vi den ännu längre vägen till centrum, duktigt jobbat!!

Precis när vi kom in i centrum vaknade M. Vi gick iaf till La rosa för att äta, eftersom endast barnen ätit. Filippa somnade precis innan vi gick in efter massa skrik, stackarn. Så M satt och busa medans vi åt.

Efter maten gick vi runt lite i centrum och nu är vi hemma hos mig igen. Nu luktar det bajs så jag ska väl avsluta här nu och byta blöja istället.

Men först, jag fick precis reda på att jag fått löneförhöjning:D 700 kr! Det kanske inte är världens bästa då men för mig är det mycket för jag hade ingen aning om det och jag har inte ens tänkt tanken på att be om det heller så nu blev jag jätteglad:)

Lägger upp alla bilder strax!

Trollungen har somnat

Det var inte någon svår match direkt, hon fick lite välling och medans låg jag bredvid henne. När vällingen var slut (när hon inte ville ha mer) stoppa jag in nappen, bäddade om henne och sa nattinatti. Gick sen in på toan för att ta bort mitt smink och trodde att hon skulle demonstrera då men inte ett ljud sa hon.

När jag var klar och gick in i rummet igen andades hon jättedjupt, vilket jag antog betydde att hon somnat? Hehe. Gick sen till toan igen och fortfarande var hon lika knäpptyst. Så nu ligger trollungen och sover, vilket hände på mindre än fem minuter. Snacka om att hon är heeeelt underbar ♥ :)

Men man ska väl inte ropa hej ännu, jag har ju ingen som helst aning om hur natten blir. Tydligen så hade hon vaknat ett flertal ggr i natt och gråtit en hel del och nu är hon ju inte ens hemma så.. Men jag hoppas på det bästa:)

Jag ska dricka lite oboy och sen ska jag nog bädda ner mig i sängen, jag är helt slut! Antar att det beror på att jag var uppe halv sex imorse. Vilket aldrig händer annars, haha. Men måste man öppna så måste man.

Jag fick julklappar idag:) Av ett barn med familj. Det var en mugg som de skrivit elin på med något. Och sen tryckt ett jultryck på. Sen hade mamman fotat oss tre personal med barnet på lucia som hon framkallat och satt in i en svart ram, jättegulligt! Det var roligt att få en uppskattning! Sen fick vi en julklapp från jobbet; kaffe (jag kommer nog aldrig att dricka kaffe men ändå) och en strut med chokladpraliner, får se om jag smakar någon;) Hur som helst så är det väl tanken som räknas o det var ju gulligt!

Nej nu ska jag nog bädda ner mig. Och prata med min älskling i telefonen ♥
Igår var det vår ett år och tio månaders dag, haha. Den vart mys som alla andra:)

Godnatt

JUL LEDIGT!

Imorse gick det rätt lätt att komma upp ur sängen faktiskt, tack och lov. Även fast älsklings klockor ringt en himla massa ggr innan så låg han fortfarande kvar när min klocka ringde och jag gick upp. När jag kom ur duschen sa jag till honom och då var det som han hade eld i baken;) Haha.

På förmiddagen tog jag med mig två från min avdelning så följde vi med Djungeln (5års gruppen) ner till skolan där de skulle ha gympa och sen äta lunch. Det var mest för att det var personalbrist men även för att våra barn skulle få testa på. Dem tyckte det var riktigt kul med gympan och var jätteduktiga!! Sen när vi skulle äta i matsalen var de hur lyckliga som helst, så söööta.

Halv två gick jag från jobbet - så jävla skönt. Hade sällskap med Christopher till centrum. Där kom Nettan o hämta upp mig så åkte vi direkt till salem för att sola upp vår sista gång;) Blir nog ett nytt kort redan på fredag kanske? Efter solningen stannade vi i centrum och där hämtade jag upp Miranda!

Sen gick vi tre och kolla lite innan jag skulle in på ica och handla lite mat o så. Sen tog jag o M bussen hem till mig och N åkte hem. På bussen somnade M i vagnen så när vi kom hem hoppa jag in i duschen och började sen direkt efter det med maten. Hon sov exakt en timme och vaknade precis lagom till maten:)

Nu sitter hon o kollar på Nickelodeon. Sötnosen. Snart ska vi nog se på Mumin och äta lite gottis. Jag ska ringa Tess också så vi kan planera morgondagen:)

Nu är jag ledig fram till 7 januari, så himla underbart!!

BYE


Julbord och tomtebesök

Idag var jobbet extra roligt, vi fick ett smaskigt julbord till lunch och innan den kom tomten på besök:) Ungarna älskade det! Dem flesta iaf, tre i vår grupp grät av skräck haha :D Tomten bjöd på pepparkakor och sen fick de varsin reflex.

Jag var även ner på skolan på förmiddagen och skrev på nya avtalet:) Greeeat. När jag sen kom in till min mor på min rast fick jag veta att Leona är gravid :D GRATTIS! För er som är nyfikna är det min systers bästa kompis där nere i skåne och Jakobs (syrrans man) barndomskompis och nuvarande bästa kompis sambo, dem ska alltså bli föräldrar dem också:)

Efter jobbet tog jag med mig Miranda ner till centrum där vi kila in på h&m i väntan på att hennes mamma skulle komma! Jag köpte en "hatti" till M, haha. Vad Miranda menar med det får ni se på bild på torsdag då jag ska få ha hand om henne hela dagen lång.. Från onsdag kväll till och med:)

Just nu håller jag på med middagen. Älskling kommer inte dyka upp förrän 20tiden, dem måste jobba över hela veckan för att dem ska vara lediga över julen :S Hur som helst så ska vi äta kycklingsallad så jag har gjort klart nästan allt nu så vi ska kunna äta direkt, om jag inte äter innan förståss;) Sen ska han ju ha matlåda också.

Nej nu är pastan klar så jag ska fixa med den nu, byeeeee

En såndär jävlig hosta

Min älskling har ju haft världens hosta under nästan två veckors tid, såndär riktig jävlig en. Han hostade ju sönder hela sin hals så ett tag kunde han knappt få fram ett ord. Nu är han i stort sett helt bra, men redan i fredags började jag känna irritation i mitt bröst och nu idag har jag hostat mer eller mindre hela dagen lång! Det gör verkligen ont!! En stund idag blev jag även av med min röst, toppen när man jobbar på dagis right, men jag harklade fram den fasst mamma vart skit arg och sa att man absolut inte ska göra så..

Dagen rullade iaf på. Kom inte ifrån jobbet förrän fem över sex, så jävla typiskt!! Bara för att dem sena barnen går tidigt ska ju självklart någon annan bli kvar sent och inte nog med fram till stängning utan till och med fem minuter över, s k i t . Jo det gjorde mig en smula irreterad!

När jag väl kom ifrån så gick jag ner till willys, stannade på vägen och hämtade ut mitt paket från h&m:) Papi var redan klar med sin handling men han följde med mig in igen iaf.. Tror han mest ville se vad jag skulle köpa. Haha. Jag handlade ivarjefall det jag skulle behöva inför morgondagens middag, förutom själva kycklingen! Den får min älskling köpa på vägen hem så den är riktigt färsk;) Sen körde vi drive på donken, tumbas är verkligen bland det segaste jag varit med om. Det går aldrig snabbt där!

När vi kom hem åt jag inne i huset med päronen. Fick veta att papi har en gammal pojkvän till mig som elev nu, hööhö. "Jo jusste Elin, Hemberg hälsar! Han frågade mig om min dotter hette Elin och när jag sa ja sa han att ni varit tillsammans förut.." HAHA. Jo i sexan var vi ju det. Så hade min papi frågat om han varit schysst då eller om han skulle sätta IG. Haha, min pappa är lite cool (störd) faktiskt;D

Sen gick jag ut till mig och tog tag i disken. Duktigt värre. Hann inte så mycket mer sen än o pröva det som kommit i paketet, det var två college tröjor (tänkt att ha på jobbet), ett partylinne, svarta (city) shorts, en silverglittrig tunika, silvriga ballerinas och en college tröja till min älskling:) Den såg rätt stor ut men jag tror nog den blir bra ändå! Jag prövade bara tröjorna och dem var lagom så det var ju en höjdare!

Sen vid åtta kom Nettan o plocka upp mig så åkte vi och solade. Det var en hel vecka sen sist nu.. Det är verkligen så mycket finare att få lite färg än o vara så vit som jag alltid är! Nu har vi bara två ggr kvar på kortet, men blir nog ett nytt efter för det är så bra där (tycker iaf jag!) och så är det billigt.

Nu sitter jag här på soffan, ska duscha strax och sen krypa ner i sängen. Börjar halv nio imorgon. Om jag nu går överhuvudtaget? Jag tror det blir så iaf eftersom jag måste kila ner till skolan och skriva på nya avtalet också:) Men vi får se hur jag mår och hur mycket sömn jag får inatt..

Min älskling ringer nog snart också:) Han är på julbord med jobbet den rackarn. <3

3:dje advent

Det är nu bara en vecka och en dag kvar till julafton, vart är snön?!

Ett tag trodde jag att min kväll skulle sluta hemma på soffan helt själv.. Men sen snackade jag med Sofie och kunde följa med henne och tjejerna med niotåget in till stan där dem tänkt att föra först:) Vi gick till Soft bar och satte oss. Det var första gången jag var där och neej det var ingen höjdare, pyttelitet och inte alls så billigt som dem sa att det skulle vara. När man skulle föra alltså. Men det gjorde inget för jag (och Irre & Hanna) lyckades bli bjuden på en dricka, haha:) Tackar.

När klockan var kvart i elva rörde jag mig därifrån. Hade planer på att åka hem för att min kväll inte alls börjat bra.. Men då skulle jag möta Cämii och hon gick absolut inte med på det så vi rörde oss mot kära tumba och tbs istället, coloseum alltså. Där inne var det riktigt trevligt!! Massa folk man kände och ett riktigt bra drag;D Haha.

Men eftersom jag visste om att min kära pojkvän låg hemma hos mig full som ett svin så kunde jag inte riktigt släppa det och kände att jag borde åka hemåt.. Trots att han inte ens skulle sova hos mig. Men jag fick ett samtal av min mamma vid elvatiden om att "han ligger där ute hos dig nu och mår inte alls så bra, kommer du hem?". Därav att jag kände att jag borde åka hemåt trots allt, haha.

Hur som helst så rörde jag mig hemåt kvart över ett, även om jag verkligen hade velat stanna kvar! Allt var så jävla kul där!! När jag kom innanför dörren var min draperistång halvt nerdragen, och så låg det en gurkbit i min soffa halvt uppäten och i min säng låg min käre pojkvän heeelt utslagen! Gulligt värre. Haha. Jag plockade i ordning på det jag orkade i mitt tillstånd;) Och sen kröp jag ner i sängen och somna mer eller mindre direkt.

Imorse vaknade jag av en gryyyym huvudvärk! Jag skojar inte.. Sen låg jag och skratta åt min älskling när han berätta om sin "långa" kväll och så fick jag berätta om hur jävla kul jag hade det på tbs, dit han inte ens hann komma:D MOAHA. Skadeglädjen är den bästa glädjen, right?

Nu sitter jag här, hos honom. Jag trodde vi skulle göra något skoj men nu när vi kom hit har Marie hans bil så det lär ju inte alls hände något speciellt. TRÅK. Får se om jag ber papi hämta mig sen eller hur det blir.. Ska förmodligen sova här men jag vill hitta på något isf!

BYE

Torsdag, fredag & lördag

I torsdags när älskling hämtade upp mig här hemma åkte vi direkt hem till C&M. Tilda skulle lussa men det hade vi missat precis eftersom vi var sena, älskling hade problem att hitta ur stan när han släppt av sin morbror;) HAHA. Vi kollade på en film från dagiset när dem lussat där och sen ville Tilda leka med mig direkt. Så söt! Så frågar Marie vem leker du med då Tilda? Då svarar sötkorven Lelle och tittar glatt på mig, Haha. Jag är verkligen Lelle nu.

Sen när vi skulle hem åkte vi förbi gulan och hyrde film, kommer inte ihåg vad den hette nu bara för det. Men bra var den iaf, trotts att jag var huuur trött som helst. Direkt efter den gick vi upp o la oss.

Igår efter jobbet promenerade jag hem med en nybakt sockerkaka:) Den blev supergod. När jag kom hem kände jag bara oh neeeeej eftersom allt var kaos, rent ut sagt, här hemma. Men som tur var (?) skulle jag gå nästan direkt igen. Satte bara på mig mjukisbrallorna sen promenerade jag ner till willys!

Inne på willys mötte älskling upp mig så handlade vi kvällens middag och lite skit. Sen åkte vi till gulan för att hyra film, igen, och köpa godis:) Det blev American Pie Beta house. Jag tycker den var kul men inte alls lika bra som dem andra filmerna.

När vi kom hem började jag städa. Bort med kaoset! När jag var klar med städningen slog jag in julklapparna:) Älskling somnade i sängen framför teven medan jag höll på med allt så jag satte igång med maten direkt när jag slagit in klapparna. Det blev marinerad fläskfilé, dem nya pommesen (?) och be-sås:) Grymt smarrigt!

När allt var klart väckte jag min plutt så satte vi oss och åt. När vi var klara hoppade han in i duschen för o piggna till medans jag tog hand om allt. Sen åkte vi iväg till heron för att hämta ut hans mobil. Men den var ju självklart inte helt lagad!! Knapparna är fortfarande trasiga så det är bara lämna in den igen.. Kul för honom.

Sen när vi kom hem kollade vi filmen och efter den tog jag en dusch. Sen prövade vi mitt nya spel:) Skulle ju ha fått det i julklapp men mamma sa att jag skulle ta det nu istället så då testade vi det på en gång.. Det var roligt:D Vi satt i en timme och körde på, D'Jay heter det. Skit kul spel! Sen la vi oss i sängen för att sova. <3

Idag när vi vaknade var klockan 11, skönt:) Vi låg vi kvar o möööös en bra stund. Sen kollade vi lite på teven innan älskling skulle åka. Då klädde jag på mig och sen kila jag in till mamma o pappa. Vi testade spelet en stund och sen åkte jag o mami ner till centrum.

Där köpte jag nya ljuständare och sminkborttagning. Och mami köpte lite skit;) Sen tog vi en fika innan vi skulle in på bolaget. Så nu är farfars julklapp helt klar också. Så himla bra! Bara älsklingen kvar.. När vi skulle hem kom papi och hämtade oss så vi slapp ta bussen:)

Nu sitter jag här, heeeelt klar. Jag ska snart värma en matlåda, haha. Orkar inte laga något speciellt åt mig själv. Sen blir det lite cider och muuuusik för min del innan jag ska ta tåget in till stan för att möta upp Cämi:) Då blir det först viper, för att föra lite mera och sen vet jag inte vart kvällen bär! Kanske Mera kanske berzelli? We'll see.

Trevlig helg!

Lucia

Igår blev jag nästan heeeelt klar med mina julklappar :) Det känns riktigt bra! Det jobbiga är dock att det är min älskling jag har kvar, som jag har tyckt känts så himla svår.. Men nu vet jag nog precis vad han ska få! Jag satt o fundera på vägen hem igår nämligen, hihi. Ska bara få tillfälle att köpa det också.

Öppnade idag, det var riktigt hårt att ta sig upp imorse faktiskt.. Klockan ringde 5.30, men jag var ändå liiite vaken då för älskling klockor ringt innan och han fortfarande låg kvar i sängen. Jag trodde lixom att han skulle försova sig och göra att jag också gjorde det och blev typ rädd och kunde därför inte sova ordentligt!

Det var inte så lockande att kliva upp men det var enklare än det hade vart hemma ändå. Eftersom man fick sällskap;) Haha. Jag tror nästan vi gick ner för trappan halvt sovande fortfarande, så skratta vi åt varandra där nere:D En mycket ovanligt morgon idag måste jag säga..

När jag väl var på jobbet så kom det inget barn förrän kvart i sju, hur ofta händer det?! Jag satt där i en kvart och väntade o väntade.. Haha. Sen droppade dem in lite och när klockan var dags att lämna avdelningen så var det nog en 8 barn! Inte likt sig. Men det var ju lucia på morgonen för halva dagiset så.

Vårt lucia blev rätt bra, barnen ville inte riktigt som vi ville men jag tror nog föräldrarna gick därifrån mycket stolta ändå:) Dem var så söta alla barnen i deras dräkter. Sen fikade vi massa lussebullar o pepparkakor, mums.

Nu sitter jag hemma, kom hem runt tjugo i fem. Riktigt segt! Jag har precis packat ihop lite grejer, igen, så att jag är klar när min älskling kommer. Han skulle köra sin morbror till stan (?!) där han skulle på julbord;) Och sen skulle han iaf komma hit o plocka upp mig. Måste lämna av alla julklappar jag köpte igår och sen ska vi åka hem till honom. Blir nog ett stopp för att handla lite gott;) 

Nu ska jag smörja in mina läppar om jag kan hitta mitt cerat och sen ska jag bara vila framför teven tills älskling dyker upp. Mycket intressant va. Haha. BYE 


Jag gråter!?

Det är inte långt kvar iaf, snart kommer tårarna att spruta!! Jag har så jävla ont, jag vet verkligen inte vart jag ska ta vägen:'( Inte bara magen utan nedre ryggen värker nästan mer. Det är äckligt så ont jag har! Jag orkar knappt stå alls, skitbra när man jobbar på dagis och tar hand om barn eller hur.. Jävla skit smärta!!!!!!!!!

Jag skulle kunna somna nu. NU. Smärtan gör mig otroligt utmattad. Ja jag ber om ursäkt för tyck-synd-om-mig-skriveriet men jag har faktiskt riktigt jävla ont!! Men istället ska jag snart (eller om en halvtimme-timme!?) åka och handla julklappar med min pojkvän. Eller han ska köra mig iaf.

Blir alltså en rusch-handling eftersom klockan är såpass mycket redan nu! Men jag vet ju vad jag ska ha så det ska ju gå snabbt. Bara jag inte får med mig en massa skit som alltid när jag är på Ikea. Suck. Måste hålla i pengarna nu såhär innan jul ju!

Skulle även behöva gå in på toys r us för att handla ett spel. Det ska bli en julklapp åt mig själv från mams o paps, bara att dem inte orkar åka dit när jag ändå ska dit och verkligen önskar mig det.. Då vet jag två julklappar jag ska få i år. Men vad det andra är vill jag inte avslöja. Hihi. Men nu när klockan tickar iväg vet jag inte om det hinns..

Om jag får det gjort har jag bara älsklings julklapp kvar sen. Vilket är väldans skönt! Den får jag nog be papi åka med mig för att köpa eller något, om jag inte hinner och hittar något ikväll?Har iofs Tildas kvar också men den köper ju vi gemensamt.

Här kommer en bild på mitt smarta "datorbord" jag köpte på Ikea i helgen:)
Snyggingen som använder det är ingen mindre än min älskling <3


Ingen vanlig dag

NEJ idag är det ingen vanlig dag
för idag är det världens sötaste TILDA's 2 årsdag :D
GRAAAAAATTIS SÖTKORV!

image233

Såhär söt var hon på sitt 2 års kalas i söndags:)


image236 

Och såhär cool var hon i sin bil som hon fick av oss :)




En till bild på elbilen, den är sååå snygg ju! Lysena funkar självklart;)

Fix hit och fix dit..

Ja, precis så känns det. När man gör en sak kommer man på tusen saker till som ska göras. Ååhh, jag har ingen ork! Jag känner mig som en stor tegelsten hela dagarna långa..

Hur som helst. När jag kom hem idag var min älskling här och fixade, surprise! Haha. Jag ställde mig direkt vid spisen för att göra någon mat åt oss och det blev pasta med köttbullar för hans del och bacon åt mig:) YUMM.

Sen åkte han för att dem skulle ta lagfoto. Då kom jag på vad jag vill! Jag har inte vart nöjd med hallen någongång sen den blev klar. Den känns så tom på något vis. Men nu tror jag att jag vet hur vi ska ändra på det, hihi. Ska prata med älskling när han kommer tillbaka och se om han kan fixa det åt mig snart så vi får se om det blir så bra jag tänkt mig. Då blir det även mer plats här i själva rummet. Det jag tänkt är att flytta över min hatt&skohylla till väggen mitt emot och ha min garderob där det hänger just nu. Då kommer det se mer "bebott" ut i hallen och så blir det lite mer space här inne - great!

Det känns verkligen som jag aldrig blir nöjd men det här är verkligen det sista jag vill göra! (Jovisst, förutom att renovera duschen, köpa ny tevebänk och "sminkhylla" ...) Köket kommer iaf äntligen att bli färdigt ikväll, när älskling är tillbaka och det känns så bra:) Även om jag kommer komma på mer som ska fixas sen!! Men så är väl alla.

Nej usch vilken story det blev. Haha. Ska vila mig lite innan älskling kommer igen, jag vill må bättre nuuuuuuuuuu.

Magen :(

När jag kom till jobbet idag stank det spya!! STANK. Och ja en unge hade spytt vid frukost så det var inte alls konstigt. Min mage vände sig nästan helt ut och in av stanken och jag klarade knappt av att stanna där.. Fyfan. Sen försvann lukten självklart men det var så äckligt ett tag!

Har haft ont i magen hela dagen.. Jag fattar inte att det inte är något fel? Det kan ju inte vara normalt att ha såhär ont jämt. Satt o prata med mamma en stund på rasten och kom då fram till att jag borde gå till läkarn igen! Fast en läkare den här gången. Skulle ha gjort det idag men så blev det inte sen iaf.. Suuuck.

Nu har jag precis duschat, här hos älskling. Ska kila ner nu och lägga mig på soffan och sen hoppas att jag mår bättre imorgon när jag vaknar! Jag vill inte ha det såhär, kan man inte klara sig utan magen? 

Ska prata med chefen imorgon och förmodligen ta semester en eller kanske två dagar till nästa vecka. Behöver det.

bye

2:a advent

Gårdagen blev typ precis som planerat, förutom att vi efter hockeymatchen åkte med mina päron till sibylla och blev bjudna på middag;) SMARRIGT. Det blev en lååång pratstund där och sen åkte jag o älskling direkt till willys för att bli av med alla mina pantflarror som legat här hemma och tagit massa plats. När vi kom hem till mig fortsatte han hålla på med köket, målade i lite färg och satte på luckan för skåpet han gjort. (Han kan ju inte bara koppla av?)

Sen satte vi på Simpsons filmen som jag köpte till honom i fredags! Den var lika rolig nu som på bion, haha:D Jag skäms inte, Simpsons är grymt bra! Efter den filmen fortsatte han lite med målning och jag satt bara o lata mig precis som alltid. Sen kollade vi på Catch me if you can och efter den somnade jag typ direkt? Skönt.

Idag är det andra advent och det betyder också att jag fick mitt andra lilla paket. Idag vart det två små jättesöta ljusstakar med pärlor på:) Tack mami  & papi <3

Jag har redan hunnit med att duscha, klä på mig och packa ner mina saker för morgondagen. Ja jag antar att jag kommer att sova över hos älskling ikväll. Om jag inte ändrar mig;) Nu ska jag snart platta håret och sen är jag helt klar! Älskling ligger fortfarande i sängen och typ halvsover men jag behöver inte dra upp honom förrän jag är helt klar eftersom han ändå blir klar så fort!

Idag är det kalas för Tilda:) Hon fyller ju 2 år på onsdag, stora tjejen!! Och innan kalaset ska älskling förmodligen tvätta Gittan & Jannes bil så då är jag förmodligen uppe hos C&M och T sålänge och hjälper till med allt som ska göras! Efter kalaset ska älsk kanske tvätta sin egen bil också (om det finns tider) och sen blir det hem till honom o sova, om jag nu inte ändrar mig och sover hemma istället;)

Nej nu ska jag fixa håret, ciaaooo

MARIE PICASSO

Det blev en usökt middag, Nettan bjöd på fläskfile i ugn med vitlökssmör (?) över och ris:) SMARR. Till det blev det även tomat o lök i dressing. Mycket trevligt att bli bjuden på middag i sitt eget kök, haha.

Efter maten satte vi oss alla tre i soffan och bara satt, ingen var väl speciellt partytaggad så.. Käkade av allt godis vi köpt och prövade även på att stoppa i oss hela tuggummit (såna där bamsingar ni vet) i munnen på en gång, bara Nettan lyckades och vi har självklart detta på bild;)

När Idol började var det absolut totalfokus på det! GO MAAAARIE!! Jag tyckte absolut att hon var bäst igår, Amandas första låt var inge bra alls så enligt mig blev det 3-2 till Marie;D Höhö. Sen gick hon och vann hela jävla skiten, precis som jag hoppats på hela tiden :D :D SÅ JÄVLA RÄTT! Hon var mycket mer värd det än Jenssen. Oh yes. Jag hoppas verkligen att det går bra för Marie nu, hennes röst får mig att få gåshud alltså. Grymt bra!

Efter finalen bytte vi till tv400 för att kolla Eftersnack, snacka om att man är (var?) idolnörd :D Riktigt kul att se hur det ser ut efter och även lite intervjuer med bl a Amanda, Gynning & Berg (EKOOOOO?!) och sen Marie såklart:)

Där någonstans började jag må riktigt illa och satt hela tiden o sa att jag kommer att spy. Jag fattade inte varför jag mådde så illa för jag åt knappt något godis alls under Idol och så. Drack inget heller för den delen. Hur som helst, jag bytte till mjukisar, låg o vände o vred på mig och tog bort mitt smink. Mitt i borttagningen fick jag en host (en sån som man gör när man ska spy) och öppnade ytterdörren eftersom Cämi satt på toan, haha. Två sekunder senare spydde jag en jävla massa där ute!! FYFAN. Precis efter åkte Nettan & Cämi hem och jag mådde som vanligt igen. Normalt eller hur? Nej men det beror nog på mina p-piller, som vanligt. AAARGGG.

Sen la jag mig för att sova och så vaknade jag upp tio imorse och var helt utvilad:) Nu sitter jag här helt klar. Älskling kommer o hämtar mig snart så ska vi åka till Ikea med Tomi (och kanske Tilda?). Tomi ska köpa säng och jag tänkte mest kolla runt lite och försöka hitta några billiga assietter:)

Sen ska jag o älskling kolla på hans match som han inte spelar eftersom han är sjuk. Och därefter ska vi hem till mig och laga middag och sen ha jäääääääävligt mysigt tillsammans. Hihiihihi <3

Lägger upp bilder från igår senare. Nu ska jag borsta tänderna. CIAOOO

Tjejkväll tonight

Det var en riktigt skön arbetsdag idag, 7.30-13 men fick sluta redan halv eftersom vi endast fick 7 barn idag:) Så "hela" dagen var riktigt soft. Vi struntade i sångsamlingen så jag kunde pula med lite grejer på avdelningen istället medans Jörgen var med barnen och hade vattenlek bl a. Goodie.

Nettan kom o hämta mig direkt så åkte vi till salem (som vanligt då) och solade:) Nu känns det som att man får lite resultat iaf, hoppas vi kan sola en gång i veckan nu i fortsättningen också så det kan få sitta kvar och byggas på;) Och gissa vad, jag somnade såklart :D Haha, jag är så jävla bra!

Direkt därifrån åkte vi mot willys men jag behövde en ny mascara så vi stannade till i centrum o sprang in på h&m. Blev en mascara, en rouge och ett nagelset. Ska förmodligen försöka mig på att göra eget påbyggnad hemma, scaaary! Haha. Men jag fick ingen nageltid förrän dagen innan min 20 årsdag så då kan jag ju testa själv en gång iaf? Jag har grejerna här bredvid mig, vi får se om jag vågar eller inte helt enkelt..

På willys handlade vi lite grejer till middagen och brownie & grädde som vi ska ha som dessert:) Men jag har fortfarande inte fått veta vad vi ska äta? Bara att det är ris och att hon ska göra inlagda tomater? Haha. Hur som helst, efter middagen blir det förmodligen lite alkohol till idol och efter idol kanske vi drar oss ner till Coloseum, men som sagt så får vi se vad som händer och sker under kvällens gång, hur vi känner oss;)

Nej nu ska jag pumpa lite musik och dammsuga av lite här innan Nettan kommer och sen ska vi invänta Cämi:D Måste klä på mig kläderna för kvällen (har inte ens bestämt mig ännu), fixa håret och sminka mig också, så det är en del som ska göras! Får se om jag börjar med naglarna nu också! Hihi.

TREVLIG HELG!!!

Snabbdusch och packa

Kom hem från jobbet för typ en kvart sen men har pratat med Johanni i telefonen:) Det var alldeles för länge sen, det känns varje gång vi väl pratar. Men skönt var det iaf och nu kan vi vänta i flera veckor till då, eh NEJ!!

Hur som helst så har jag varit övertrött på jobbet hela dagen idag, not so fun. Och när jag kunde gå vid två visade det sig vara pannkakor med grädde o sylt till mellis så jag var tvungen att stanna och äta det såklart;D HAHA. Direkt efter det plockade jag bara undan från mitt bord och kilade hemåt, helt proppfull!

Nu ska jag hoppa in i duschen för jag känner mig riktigt äcklig. Och mitt hår är smutsigt värre. Usch! Sen måste jag packa ihop väskan lite snabbt för älskling kommer o hämtar mig vid fyratiden då ska vi åka hem till honom och äta middag (jag kommer ju aldrig få i mig något efter pannkakorna!) och sen ska jag ju sova där..

Hoppas att vi hittar på något roligt bara! Han pratade om att det var visning på en lägenhet ikväll som han ville gå på så det kanske blir så då. Jag tänker iaf inte bara sitta i den där jävla soffan hela kvällen, noway;) Kanske kan åka o hälsa på Camilla & Micke? Det var ju ett tag sen..

Imorgon kanske det blir solning, jag slutar ju 13.00:) Sen ska Nettan laga middag åt mig och så blir det Idol med alkohol till ;D Cämi kommer efter jobbet också så det blir riktigt tjejmys här hemma hos mig!!

Nej nu är det dags för dusch, byee.


Julpyntsvisning

Mitt huvud värker.. Jag har läst skvallerblaska, spanat bloggar och pressat teve. OUFF vilket jobbigt liv jag lever;) HAHA. Nej men jag måste faktiskt ta och dra mig ifrån allt ansträngande för huvudet ett tag. Såhär kan jag ju inte ha det. Ändring nu!

Jag har tagit bilder på mitt julpynt, men då kom jag på att jag inte har något i mitt kök :O Det funkar ju inte! Måste fråga mamsen om vi har någon ljusstake som jag kan ha på mitt bord så det blir någonting juligt där iaf.

Här är iaf bilder på det julpyntet jag har :)

   
 Först är det mina fina snöbollsljus från partylite, dom luktar lika gott som dom är fina;) Sen har vi min tavelhylla jag köpte för nån vecka sen. Meningen var att jag skulle byta ut fotona i ramarna (ego!) och ha flera ramar men nu vart det ju jul och det där julpyntet blev ju snyggt, tycker jag;) Efter det har vi mina fönster som jag avskyr, pga storleken och formen. Men sen jag köpte hissgardiner blev dom mycket snyggare och med julblommorna blev det ju inte lite mys! Och sist har vi min hylla som jag alltid har mina paryliteljus på. Nu fick dom somrigare ljusen åka ner i en kartong och julljusen göra debut:) Jag är speciellt nöjd med "vasen" för den går det verkligen att förändra. (börjar låta som en ljuskärring nu så bäst jag slutar..) Sen ser man även min lilla julgran där nedanför tevebänken vilket var meningen!

Och ja, jag kollar på roomservice just nu så jag ska kila igen. BYE

Min älskling <3

Imorse var det riktigt jävla segt att komma upp.. Men när jag väl kommit upp ur sängen gick allt helt okej. Sen gick jag iaf iväg till jobbet och pratade med min älskling i telefonen på vägen:) Då blev jag mycket piggare. Sen kom jag fram och var klar redan tio i sju fasst det tagit sån tid hemma..

Det var ruskigt skönt att Jörgen var tillbaka idag. Veronica var på danslekar med dem stora så det var lugnt på avdelningen under förmiddagen vilket var älskvärt! Dem små får så mycket mer space och växer verkligen när dem stora går iväg! Det är roligt att se faktiskt.

När jag slutade plockade älskling upp mig i centrum. Vi åkte direkt till skärholmen för att lämna tillbaka en present vi köpt till Tilda som en annan också köpt. Iaf så var det bra på något vis för älskling köpte en annan sak igår från oss istället, mycket bättre. Sen åt vi middag och sen åkte vi till kungens kurva!

Jag köpte två julklappar där, till mina syskon med sällskap. Hehe. Sen kikade vi runt en del inne på On&Off för att ge varandra lite tips om vad vi önskar oss. Haha. Där inne kollade jag på platt- och locktänger o hårföner! Så nu har älskling fått liiiite tips. Men jag har ju en skitbra plattång som aldrig gått sönder, jag har ju haft den i två år nu! Men det kanske den gör snart? Haha. Såg på O&O att den är BÄST i den där rekomendationsgrejen dem har;)

Hur som helst. När vi åkte hem stannade vi på willys så jag kunde handla lite skit och sen körde han hem mig. Nu sitter jag här hemma o kollar teve, är skiiiiit trött. Imorgon efter jobbet blir det bara hem en snabbis sen kommer älskling o hämtar mig så ska vi hem till honom. Sen blir det till att sova där. Om vi hittar på något att göra dvs, annars vill jag inte.

Pepparkakor :)

Idag började jag tidigare eftersom Jörgen fortfarande var hemma, men sen fick jag sluta 16 istället för 16.30 så det var skönt;) Hade bara två barn kvar tjugo i fyra så jag gick in på andra avdelningen och då släppte dem iväg mig.

Nettan kom o plocka upp mig på jobbet så åkte vi ner till willys. Där köpte jag pepparkaksdeg, kavel och formar:) Sen åt vi lite mat på donken innan vi åkte mot salem för att sola. Det var grymt skönt och jag somnade ju självklart, jobbigt att vakna av att man ligger lite åt sidan med huvudet och munnen öppen ;D HAHA. Fyfan vad ful jag är!

Kände mig redan lite bränd när jag klädde på mig efteråt, tog 20 minuter förstärkning idag istället för 10 som förra gången, så det är väl det som gjort mig röd då. Hoppas bara inte det blir värre under natten för jag slipper gärna vara ett stoplyse på jobbet imorgon;)

När vi kom hem till mig så åt vi lite pepparkaksdeg, höööhö. Sen satte vi på julmusiken och ugnen o började baka:) Nettan mobba mig hela tiden men jag var faktiskt jätteduktig! AHH. Pepparkakorna blev superfina, allihop;D Men jag tycker inte om o äta hemmagjorda pepparkakor, det är ju bara degen som är god! mahhaa.

När N åkte började Ugly Betty precis så jag kollade till första pausen innan jag hoppa in i duschen:) Sen har jag bara kollat på det och nu är det ju snart slut. Då ska jag ringa min älskling och sen måste jag se på D H.

Sen blir det nattinatti för jag börjar ju 7 imorgon. Efter jobbet vet jag ej vad som sker.. Om min pojkvän vill komma direkt hit och äta middag med mig, eller om vi ska sova här eller hos honom? Eller på varsitt håll kanske? Vi får se vad som bestäms då.

Här är några bilder från vårt bak idag;)

   
Nettan måste ju lixom "voilaaa" bredvid sina kakor (visssst) men mina vart bannemej lika bra! (andra bilden) Och dem var inte ens brända när vi tagit ut dem, så jävla bra ugn ;D

Byebye

Luften gick ur mig

Det kändes lite som kaos på jobbet idag, Jörgen vabbade (som vanligt varannan vecka då) och barnen var verkligen uppe i taket så gott som hela jävla dagen!! BLÄÄÄ. Mitt huvud var helt slut på eftermiddagen men det blev bättre när vi kom in på Tomtebo (öppnings- och stängningsavdeningen) på något konstigt vis.. Skönt iaf! Hade båda barnen från min avdelning kvar till tio i sex, BLÄ. Sen kunde jag gå hem i regnet!

Åkte direkt till willys med papsen för o handla hem lite till mig. Är alldeles för lat för att ta bussen;) Sen när vi satt i bilen fick jag ett sms. Och när vi kom hem så hann jag knappt mer än in med kassen förrän Andreas kom.

Jag visste inte att han skulle komma så jag blev lite förvånad och överraskad;) Haha. Vi gick in så han kunde hämta ut min ugn hit eftersom jag inte orkar bära den. Och nu håller han på och sågar ett hål för min micro, så den blir som inbyggd! Han ville igentligen att ugnen skulle bli inbyggd där men jag sa att det inte funkar för jag måste kunna använda plattorna också om jag någon gång behöver det. Synd för det hade vart skit snyggt med den inbyggd! Men jag känner att någon gång lär jag behöva plattorna och då är det bra om det går.

När han är klar så måste jag dammsuga överallt eftersom det har blivit en hel del sågspån och det sprider sig ju verkligen så enkelt, fastnar under fötterna sen har man det överallt!! Så bara dammsuga en gång överallt efteråt och sen får jag väl springa ut till garaget med alla "verktyg" han använt för annars lär dem ligga här en evighet..

Och nu är det extreme home makeover på teven och senare Prison, hoppas jag kan hålla mig vaken! Annars missar jag inte bara det utan har en känsla av att herr A blir lite småputt på mig då också, höhö. Och även om jag skulle slumra till så kommer han att väcka mig igen, det har ni mitt ord på!

Nej nu ska jag assistera min älskling en stund, om jag får komma i närheten dvs (a) CIAOOOO


Luften gick ur mig för en liten stund! Men det hände inget mer än så. Det förvånade mig och gjorde mig rädd på något vis. Skrämd. Jag hade inte alls trott att jag skulle reagera så. Det kanske betyder något? Ja det kanske var ett tecken? Nu vet jag ju, kanske..

Långt inlägg

Förra inlägget råkade bli rätt långt.. Haha. Men så blir det när man heter Elin och gillar o skriva om allt i detalj.

Glömde iaf att skriva att jag numera har en ugn:D Hittade äntligen en idag när vi var i kungens kurva så jag ringde mami direkt och berättade om det. Så när hon o papi  skulle åka till mormor passade dem på att köpa den åt mig:) Den har även två plattor så om jag någon gång behöver fyra plattor samtidigt så har jag numera det.  G R E A T .  Har dock inte tagit ut den hit ännu för det är ju min pojkväns jobb. Gud vad bortskämd jag är!

Och en sak till.. Jag har bränt upp min gom!?!! Det gör så jävla ont. Jag kommer inte ihåg riktigt när jag gjorde det men nu gör det iaf svinont vad man än stoppar in i munnen. Hoppas att det läker snabbt bara för ont gör det.

Nu sitter jag bara här o njuter av julpyntet:) Tänkte fota allt o lägga upp det men älskling har fortfarande inte tagit hem sina högtalare och sånt så det förstör lixom ordningen något, haha. Sen vore det ju kul om allt var klart så man kunde visa upp alltsammans. Men det lär väl dröja en längre tid.. Min pappa heter latmask;)

Ska snart krypa ner i sängen nu o kolla mer på teve. Och förhoppningsvis somna i tid! Kollar lite på Charlies änglar, har sett den några ggr men den är ju rätt kul. Om inte annat så har jag inget bättre att se på.

Nattinatti

Tack för allt älskling. Du är bäst<3

1:a advent

Börjar med gårdagen; matchen var sådär, blev iaf 1-1 tillslut vilket var tur för Botkyrka;) Direkt efter den körde papi & mami mig o älskling till heron city. Båda två var as hungriga så det blev typ springtakt till Amazon där vi skulle äta vår middag. Varken jag eller älskling hade ätit där förut så det vart extra mys:) Jag beställde in souvlaki o älskling BBQ-ribbs med pommes! Han smakade även min mat och tyckte först att den var godare sen ändrade han sig, men jag var sjuukt nöjd. Aldrig ätit så gott någonsin! Till maten blev det cola och en smirnoff för min del och älskling beställde en Corona som han tvingade mig att smaka på - jag som HATAR öl. Men den klunken jag smakade smakade inte som den öl jag druckit.. Nästan gott var det! När vi ätit upp ville älskling ha vitlöksbröd och jag glass, haha. Så beställde in nån jätteportion som vi båda åt utav och när han tog en till öl beställde jag in en drink, Twister hette den och den var supergod! Måste köpa den ute, om den finns?

När vi ätit klart och betalat (det kostade en hel del vill jag lova, höhö, men det var ju en present;D) så gick vi till bankomaten igen så jag kunde ta ut mer pengar eftersom vi skulle bowla! Sen när vi kom in på Spinners så såg inte älskling dem först men jag drog honom ditåt så det första han säger när han ser dem är "nemen heeej är ni också här?" HAHA! Då svarade Camilla ja vi ska bowla med er! Då blev han jätteglad och började genast dra upp alla mistänksamma situationer då han kunde anat;) Så söt. Hur som helst så blev presenten väldigt lyckad och han var verkligen nöjd:D

Bowlingen gick som vanligt åt helvete för min del, haha:D Men älskling vann första och Camilla andra, snacka om att det ligger i släkten;) Det var iaf lika roligt som alltid att bowla även om jag sög mer än annars den här gången!

När bowling tiden var slut gick vi till bilen och C&M körde hem oss till mig. Både jag o älskling var trötta o ville hem o sussa så. Väl hemma mös vi bara framför teven och sen slockna jag rätt snabbt i sängen! Men det är jag glad för, resten av natten vaknade jag till och från av att älskling typ hosta sönder sig?! Stackarn. <3

Idag när vi vaknade körde papi oss hem till älskling så vi kunde hämta hans bil. Sen åkte vi till vårsta o plocka upp Camilla och sen åkte vi vidare mot Kungens Kurva. Var inne på Toys r us en evighet, vi gick igenom alla leksaker tror jag. Hälften iaf;) Så nu ska Tilda få ännu mer.. Haha. Sen kolla vi på lite annat innan vi åkte hem till C&M.

Där blev det lussebullsbak, men jag orkade inte hjälpa till. Satt o kolla på och låg på soffan o kollade på Djungelboken med lillskiten. Riktigt mysigt. När allt bak var klart åke älskling o Micke och hyrde film, Reeno 911: Miami tror jag den hette. Världens sjukaste film:D Haha. När den var klar körde älskling hem mig och sen åkte han hem till sig.

Och sen jag kom hem har jag haft fullt upp! Diskade upp allt i diskhon och sen gick jag in o hämtade min lilla julgran:) Tog även med mig en jultomte man sätter på ytterdörren så jag fick lite fint där med. Sen följde mami med mig ut igen med all min tvätt. Så pyntade jag med mina ljus jag fått från partylite, äntligen - Så jävla fint:D Och sen när jag var klar med det fixade jag mina små julblommor jag köpte idag:) Och sen slog jag in dem julklappar som är köpta hittills! Nu har jag minsann julstämning här ute hos mig!!

Har precis kommit ur duschen och nu ska jag värma en pirog tror jag, är lite hungrig;) Sen blir det väl sängdags också. Jobbar 9-18 imorgon sen vet jag inte vad som sker? Men antar att jag träffar min älskling som vanligt, om han inte ska träna.

BTW, fick adventspaket idag av mamsen, haha:) Ett par strumpor med katter på. Hihi.

Ciaaaaoooo


Dags för presenten..

Jo middagen igår var jättesmarrig, höhö. Det blev potatisgrattäng istället för pommes;) Mycket godare. Sen när vi nästan precis ätit klart kom Camilla, Micke & Tilda på besök! Gud vad gullig lillskiten är!!!!!!! Andreas visade bilder på henne på sin mobil och frågade vem det var, då svarade hon JAG och klappade sig på magen med handen! Sen helt plötsligt när han frågade vem är det så svarade hon LELLE och tittade på mig! Då visade han alltså en bild på mig på mobilen. Så JÄVLA GULLIGT:D Camilla har sagt förut att hon säger lelle om mig men jag har inte hört det. Haha. Sen frågade han en gång till efter ett tag så Hasse & Micke också fick höra. Hihi.

Sen när dem åkt rörde vi också på oss. Jag fick som jag ville alltså;) Vi kollade på Idol och sen på White Chicks medans det var nyheter och sådär. Sen efter utröstningen i Idol fortsatte vi kolla på W C och sen när vi väl ville sova var båda skit hungriga så vi värmde pan pizza :D Haha. Sen somnade vi vid halv ett någon gång.

Älskling åkte typ för en timme sen kanske? Jag håller på o gör mig i ordning. Han fixade mitt draperi imorse så jag fick inviga det sen, hihi. Blev mycket fräschare med det! Hur som helst. Nu ska jag snart sminka mig och fixa håret. Sen är jag klar för matchen som börjar halv fyra, och därefter vår kväll på Heron :)

Älsklings present. Det ska bli otroligt mysigt faktiskt! Och sen får vi se om vi avslutar på Coloseum eller om vi åker hem direkt efter bowlingen. Ska prata med Sandra o höra hur dem ska göra. Jag är sjukt partysugen just nu iaf.. Det blir en till överraskning på bowlingen som inte han vet om;D Så man vet inte vad som händer efter..

Nej nu ska jag fixa mig klart, ciaaaoooooo