Work @ PUB

Att jobba igår var riktigt roligt, tänk om man kunde få jobba med sånt jämt:) Ibland blev det dock lite för mycket dötid men det tog man igen sen när det blev mycket att göra också. Jag har nu blivit mästare på att öppna champagneflaska på HELT RÄTT sätt, that's cool! Och sedan att servera det sådär fint och rätt. Tack Anki<3
Kontotret var alltså skithäftigt, designen var verkligen cool och så modern. Alla gäster och de som jobbade där var propert klädda, haha. Så 5 timmars arbete vart det igårkväll och det var absolut värt det!

När jag kom hem hade jag både ont i fötterna och var supertrött så sängen var efterlängtad, dock så intog jag inte den förrän vid elvatiden iaf. Suck. Älskling ringde precis när jag skulle kliva ur bilen här hemma också, snacka om tajming! Sen såg jag på CSI Miami tills jag la mig i sängen för att sova.

Nu har jag precis vaknat, bra att sova bort halva dagen.. Älskling dyker upp om en-två timmar då han slutat skolan:) Sen när han åker igen så kommer Johanni tror jag, när hon jobbat klart. Så ska vi göra middag (kycklingsallad) och ha mys. Kanske kanske blir det party, thanks to mami&papi. Vi får helt enkelt se vad kvällen bjuder på;D

Imorgon blir det att gå upp med tuppen och åka iväg till landet, härligt. Hoppas på fint väder så man kan sitta ute och njuta av solen hela dagen:) Måste köpa med mig en feting godispåse också så jag klarar mig, haha.
Väntar glatt på att min mobil ska dyka upp också, men det ser inte ut som det blir innan helgen:( Äsch då.

Nej nu ska jag klä på mig och kila in för lite frukost. Bror min skulle tydligen dyka upp snart också, tvätta bilen? Eller däcken, något med bilen var det. Kul att träffa honom igen blir det väl iaf. S o  l o n g .

BTW, tipslördag tv4 intervjuade mig igår också! HAHH. Måste hålla utkik på lördag alltså, men ska jag vara ärlig tror jag inte alls jag kommer med med tanke på att jag inte hade en aning om spelare eller så. Haha.


Påsklov

Härlig inledning på påsklovet kan man ju kalla det, hihi.

Igår, efter att jag beställt mobilen och fixat lite annat så tog jag bussen till C&M, C satt på gården när jag kom så vi blev kvar där en stund innan vi gick in. Tilda sov i vagnen så när vi kom in åkte Camilla iväg och jag fick stanna med T. När hon vaknade gick vi ut o åkte trehjuling, fast hon når inte riktigt fram till pedalerna så man får skjuta på!
Senare kom älskling förbi och då tog vi en prommis ner till vårsta, ica. Handlade middagsgrejer eftersom vi skulle äta med dom:) Grillad fläskfile och potatisgrattäng vart det - MUMS! Första grillningen för min del i år. Det är så äckligt gott ju! Sen hjälpte vi till med lite rensning innan vi skulle bege oss hemåt. Men innan det blev hem hit så stannade vi hos Ann & Stefan för att hämta nån cykelstol, C ska börja cykla med Tilda nu tydligen, hihi. Pratade lite med Fia om lovet så vi får se till att det hittas på något nu också! Får väl låta Malin slippa dagis en dag också så det blir "lika", haha. Sötungar.

Min dusch har typ pajjat? :O Den man ställer in värmen med har fastnat på nå vis, SKIT OCKSÅ! Så måste visa pappa det så han får försöka laga eller byta ut hela skiten. Orkar ju inte springa in varje gång jag ska duscha, och inte älskling heller för den delen. Så det fick bli ett bad imorse istället, myspys. Eftersom älskling började tolv idag så hade vi en himla mysig morgon tillsammans<3<3

Men nu har han åkt och sen dess har jag mest plockat ordning på allt och försökt få lite snyggt. Men hyllan måste upp innan det blir bra, jag saknar den! Allt jag hade på den står ju lixom bara och är ivägen, suck. Och så behöver jag en längre antennsladd så allt blir klart! Då är jag nöjd, eller?

Imorgon blir det antingen tjejchill här hemma med god middag och allt vad det innebär (alldeles för länge sen!), eller med grabbarna också.. Let's dance final är det iaf och den måste ses!
Kanske blir landet redan imorgon också, då blir det inget av det ovan tyvärr. Men landet blir det iaf i helgen, med C&M och Tilda såklart. Till Mickes land bär det av, första helgen på länge som jag o älskling kan så det blir mys:)

Nej nu ska jag klä på mig det sista så jag är helt klar:) Det blir vår-trenchen idag med sjalen till, under det blir det ljus tunika, ljusa tigerjeansen och svarta ballerina. Solglajjerna är också redo - snacka om vårfeelings nu!


Mobiltelefon

Sån som jag är så har jag lyckats tröttna på min telefon allaredan och därför är en ny på väg, ja riktigt så enkelt är det ju inte. Men jag hittade en jag fastnade för direkt och till ett bra pris, där jag kan behålla mitt nr och kort - perfekt. Jag är iaf superlycklig:) Har jag tur kommer den redan på fredag men har jag otur så, senast på tisdag.

Igår när älskling kom hit efter sin träning så tog vi en promenad till vi i storvreten och hämtade ut mina paket, studentklänningen och klänningen till skivan:D Guud vad glad jag är, studentklänningen är så underbart fin! Har inte testat den på ännu men den passar det syns, kanske nånting som måste sys men Britt gör det åt mig isf:)
Den andra klänningen var också helt underbar:) Lite lång men det är bra för det är ju bara april när skivan är, och då behöver jag heller inte ha tights under så det blir inte så varmt inne sen då.. Men med den här värmen så behöver jag inte oroa mig för att frysa alls heller så!

Mer om kvällen så hjälpte älskling mig med pluggningen, han förhörde mig och var verkligen stenhård, HAH. Cutieälskling är du alltså<3 Gräddade baguetter också som vi åt på kvällen, mums. Sen kollade vi själklart på hockeyn också. Fast jag försökte plugga. Jag somnade väldigt snabbt i sängen iaf för jag vaknade av klockan imorse och kom på att jag somnat när jag bara skulle ligga ner haha. Förlåt älskling, nu har du många upp<3

Provet idag gick helt åt helvete, usch och blä. Jag hade pluggat ett papper helt i onödan och jag kunde lika gärna struntat i att skippa Camillas del för det var busenkla frågor till den som jag nästan kunde ändå, fast jag läst det en snabbgång bara! ÅHHH! Men då vet jag till omprovet sen iaf, som jag vet att jag kommer få göra.

Mer idag så blir det älskling som vanligt. Kanske blir en sväng till C&M för middag och mys men det återstår att se. Jag vill iaf ta en långdusch.. Imorgon blir det jobb på PUB som gäller, någon invigning då jag ska vara värdinna, med Johanni och Emmi (som har fixat det åt både mig och Joh). Money blir det, härligt. 15-21.

Fick också veta idag att jag är ledig på fredag:) Dan är borta så vi har helt ledigt, härligt! Jag kanske tar ledig imorgon också beroende på hur mycket jag vågar, jag behöver verkligen skoltiden men eftersom jag måste gå redan vid halvtvåtiden så kommer Dan typ dö om han ser mig. Jag får se helt enkelt.

Härliga  p å s k l o v  är här (nästan) också - underbart! Ingen barngympa på två veckor (sorgligt också), men barnflicka blir det tyvärr under det härliga lovet, ons-fre som vanligt. Men pengar är det så tackar nej gör man ju inte.


ELIT

Tack vare gårdagens vinst mot Skå, 5-3, så är Botkyrka nu klara för elit:D Älskling gjorde det sista målet också - hela laget hoppa ut och kramades, haha! Skit spännande match och riktigt roligt att det blev vinst:)

Med mitt svenskapluggeri går det inte alls så bra, suck. Jag tror jag läst igenom papprena alldeles för många gånger utan att något har fastnat:( Jag hatar svenska!! Jag behöver inte ens det här i framtiden.. ÅHHH imorgon är provet och jag är k ö r d! Kanske kan få ett G på Annas del och Saris om den är så lätt som dom säger, men Camillas -Nej!

kvällen ska väl gå till att plugga arslet av mig och verkligen satsa på de två delarna jag tror på G, så får jag ta Camillas del en annan gång.. Sen blir det säkerligen mys med älskling med en film elr något liknande:) Inte bra när jag måste plugga men jag är värd det, haha.

Innan gårdagens match var jag hos C&M från skolans slut tills vi skulle åka, men det var bara Micke och jag som åkte för C skulle på möte och Tilda är typ sjuk så hon fick stanna hemma med sin farmor;) Iaf så hade jag o M skit roligt hela vägen, HAHHHA! På hemvägen åkte svärmor med också. Hemma hos C&M lekte jag med T såklart, åt middag och ritade med Camilla:) Det blev ju fint iaf. Hihi.

Börjar som vanligt 12 idag så jag har spilltid nu, ska försöka läsa igenom papprena någon gång också - SUCKK!


Night out

Ja så var krogkvällen över, Emmi gjorde nog hela kvällen:) Fan vad vi två äger tillsammans alltså, HAHAA! Best ever och nästa gång blir det K15 med the gang, alright - haahh! Pojkvännernas kommentar till oss efter att vi varit borta den där stunden var klockren, gosch vilken kväll alltså:) Thanks darlings.

Med tanke på tidsomställningen så kändes det tugnt att stiga upp överhuvud taget idag.. Hela dagen har känts tung och allt har känts tungt, haha. Så är syster äntligen hemma för en dag och så ska man behöva vara på sånt humör, tråkigt. Älskling gick iväg nästan direkt när vi ätit frukost eftersom han skulle byta däck.
Sen dess har jag spenderat tiden med syster så mycket som möjligt, hämtat ut en av klänningarna men hon ska köpa den för jag vill inte ha den mer än på älsklingsmottagning och då får jag låna den:) Bror, Somayeh och farfar kom över på sen-lunch också, jag var inte precis social med tanke på allt plugg jag borde göra men såklart inte gjort iaf. Men över maten var det trevligt och vi pratade massa minnen, hihi.

När dom åkt gjorde jag det sista med fotoprojektidén så jag får hoppas att det blev så bra som det såg ut så jag får en helskön projektidé tillslut och kan jobba arslet av mig med det tors-fre. Mer så har jag försökt att förstå något utav mina anteckningar för svenska provet men det går åt helvete!! :( Jag pallar inte IG och omprov men jag får nog räkna fullt med det, ingenting fastnar!

Ska snart ta en snabbdusch och sen packa ihop lite grejer innan jag ska åka till älskling. Måste göra misslyckande plåtningen också så han får ställa upp igen, har några idéer och något utav det borde bli riktigt bra! Bara han ställer upp på just det så, haaha!

Ska packa vidare och försöka plugga något mer nu så, bye.

Krogdags

Japp för ikväll är det dags för en krogkväll igen, häärligt. Börjar hos mig vid sjutiden och sen drar vi in tillsammans:) Ser ut som vi blir ett gäng ikväll ändå, kuuul! Claras står på listan för kvällen också.

Gårkvällen blev himlans mysig. Jag fotade för mitt projekt, jag har en ny plan eftersom Tildaplanen verkar gå åt skogen - tiden är snart slut och jag kommer ingen vart:( Så jag fotar familjen och ska göra något coolt av det. Kändes som en "riktig" studio nästan när vi gjorde ordning hemma, haha.
Middagen var jättegod och vid halv nio kom bror min och Somayeh:) Träffas inte ofta alls längre så varje gång är mysig. Älskling o mami gick upp på vinden medans jag fotade T&S, de skulle ta fram album så dem kunde välja kort till mitt plakat, kulkul.

Imorse när  vi vaknade låg vi kvar i sängen och mös en stund innan vi gick in och åt frukost. Efter frukosten fick jag skynda mig och göra mig i ordning för älskling skulle klippa sig, det blev superfint! Så ingen solning har det blivit av men jag orkar inte ägna tid åt det heller så.

Nu sitter jag här hemma hos älskling, ska förmodligen upp till Gittan & Janne snart och sen kolla Fias match innan middagen:) De ska med och äta här efteråt nämligen (inte Fia). Sen får jag o älskling skynda hem till mig så vi hinner i tid tills alla kommer och börja föra, myyys;)

Om någon ska ut så kanske vi ses på Claras då, ciiaoo


Ballerinas

Ett tillägg till den fina listan jag gjorde i onsdags alltså. De underbara svarta ballerinaskorna är numera mina:) Jag vet inte riktigt om det vart som jag tänkt mig men jag är nöjd helt klart, billigt också. Tack underbara mami<3

Men tack vare detta har jag också mer shoesinköp att göra;
vita tygskor (inga snören!) så fräscht till vår/sommar.
♥ vita / ljusa ballerinas
studentskor - det är ju det viktigaste, vet hur jag vill ha dem, gäller bara att hitta nu!

Måste tacka mamma igen, nu ligger två klänningar på posten och en är på väg - oops! Men student är student, man måste ju ha klänningar tills dess, hihi. Sen kanske en eller två skickas tillbaka också så då är det ju ingen fara. Men jag får som sagt behålla dessa tre styckna underbara klänningar om dem passar som de ska förståss.

älskadeSyster är i Sthlm också:) Har tyvärr inte hunnit träffa henne ännu men hon var hemma imorse när jag befann mig i skolan och lämnade min födelsedagspresent (bara sisådär två månader sent, men bor man så långt ifrån varann så kan man inget göra!) Underbart fint fruktfat/prydnadsfat med matchande prydnadsvas och tre vaser till fick jag! Superfint! Och ett halsband plus örhängen följde med också, tackar så mycket syster & J<3 Nu blir det en kista för min del där jag kan packetera ner allt så jag har när jag flyttar:)

Har precis kommit upp ur ett varmt bad, snacka om att jag känner mig fräsch. Kikade in i frysen och mami har verkligen fyllt den med glass:) Både tallriksvarianten och på pinnar, smmaskkens! Då vet ni vad jag ska göra ikväll, framför let's dance med min underbare pojkvän i sällskap<3 Bror+ S och mor är med också.

So long.


Studentklänning

Ja nu är den beställd (för andra gången då) och jag är helnöjd! Känns mycket bättre men den här och förhoppningsvis träffar jag inte på någon med exakt likadan under min studentdag, I do hope so :)
Den första jag beställde blir dock inte tillbaka skickad eftersom den kan behövas ändå? Haha, mami ville testa den och isf använda den på min mottagning och om inte det så kan jag ju ha den på älsklings student - perfa! 

Och på projektfronten går inte mycket framåt, suckk. Jag hade T hela dagen igår själv men några foton blev det knappt. När hon vaknat vid 11tiden gick vi ner till ica och handlade lunch till mig och dessert till henne. Hon åt en helt matburk plus hela dessertburken till lunch - MATVRAKET;D Haha, för min del blev det findus Lasagne, smarrigt!
Vi busade lite och mitt försök att få till bra bilder tog ett tag innan vi gjorde oss ordning och tog bussen till Kassmyra. Marie kom ut o mötte upp oss eftersom T ville leka lite i parken, hon bokstavligen ASgarvade i gungan, haha.
När älskling o Camilla kom hem så försökte jag fota lite till men ja jag lyckades knappt då heller.. 

Efter middagen och när C&M+T åkt hem så åkte jag o älskling med mina svärföräldrar till maxi för storhandling, kuwl. Jo man kan inte kalla det annat än storhandling, shiiises! När vi kom hem igen blev det lite godis framför teven och Hello Africa därefter följt av CSI Miami! Efter det blev det godnatt och sängen, med sällskap av älskling of course<3

Idag är det ännu en fotodag, suck. Jag hatar projektet! Fan också. Blir till att låna hem kameran tills på måndag för att fota "misslyckande" uppgiften igen, åååhh att man måste ändra sig femton ggr, TACK Dan! Just nu gör min käre mentor allt surare för mig..
Efter denna tråkiga dag blir det möta upp mamma och handla lite mat inför kvällen, papi har spelning så det blir vi två och älskling (efter hans träning) all night long:) Chili con carne till middag och glass i stora lass ikväll, myyys. 

Jag skulle behöva sola innan imorgon också, sånt som är så himla onödigt men jag vill inte vara skrik-vit! Och en gång är ingen gång - eller hur!

Jaja, lunchen kallar..

Projekt T

Ja jusst nu befinner jag mig i skolan, precis som igårkväll innan matchen. Så duktig var jag! Men jag ska snart gå mot bussen för att åka hem till C&M där jag ska vara barnvakt samtidigt som jag ska fota så mycket som T tillåter. När C kommer hem igen hinner jag nog knappt till skolan men får försöka så jag kan lämna kameran för Dan vill se vad jag hunnit med under dagen då sa han, men äschh. 

Innan matchen gick jag från skolan till centrum och tog hål i öronen, haha. Ja jag hade redan i båda öronen men jag ville ha flera så nu är jag på väg iaf, blir nog ett till i ena örat sen bara:) 
Matchen gick som i måndags, botkyrka vann med 3-0! Så nu är det bara slå Skå som gäller så är elitplatsen deras, cool. Och den matchen missar jag inte nej, sista matchen och den avgörande så den måste ses!
Efter matchen åkte jag o älskling hem till mig, direkt i soffan och chilla vid teven som vanligt, myyys. Efter fråga Olle gick jag o la mig men eftersom älskling skulle sitta kvar i soffan en stund till så kunde jag inte somna iaf.. :p

Och mami o jag pratade igår, jag ska skicka tillbaka studentklänningen för jag har hittat en annan som jag fastnat helt för, 500 kr dyrare men det är det värt! Mami höllt med också och det är ju hon som pröjsar så det är perfa:) Ska klicka hem den när jag kommer till C tror jag, så man inte blir utan;)



- Jag håller tummarna för dig <3

Shop til' you drop.

Då var det dags igen..

Men denna gång klickade jag endast hem en liten beställning;
♥ grå mönstrad miniklänning
♥  vit handväska
♥  halsband + örhängen

Men jag har också en lista på det jag måste köpa fortast möjligt;
♥ ballerinas / loafers (ljusa / mörka)
♥ baslinnen
♥ vitt diadem
♥ vit bh

Sen är det ju det där med alla studentklänningar jag vill ha. Det är ju lixom vår skiva, mösspåtagningsskivan och slutskivan. Ja, jag vill ha olika varje gång! Men som allt annat så kostar det och mami blir nog inte spec glad om jag berättar om att det är två klänningar till på min lista, haha. En är iaf på väg hem nu, förutom själva studentklänningen! Åhh får verkligen hoppas att det blir vad jag önskar nu så jag inte ångrar mig..


Huvudvärk

Onsdag idag och jag har nog inte varit såhär trött någon dag tidigare..

Igår gick jag upp nio för att jag skulle vara barnvakt åt Tilda:) Camilla lämna bara av henne sen var hon tvungen att åka igen. Vi busade lite, åt frukost och mös i sängen. Jag fotade också men jag vet inte riktigt hur det blev. Sen blev det blöjbyte, på med ytterkläder och nerbäddning i vagnen eftersom hon ändå skulle sova "middag" så gick jag till solbo och tog bussen därifrån mot centrum. Tur var det för hon somna precis när vi var framme:) Åkte upp till mig så jag kunde lämna mina väskor och T sov hela tiden, tills vi skulle gå på bussen här uppe hos mig igen. Men det gjorde inget för hon hade sovit tillräckligt iaf.
Nere i centrum mötte vi upp C som vart o gjort sina naglar igen, avundsjuk. Vi åt lunch tillsammans och sen körde hon hem mig och Tilda till bremora och åkte igen. Hennes sjukgymnastiksdag alltså, så jag fick vara barnvakt igen. Jag struntade i arbetsmiljön i skolan eftersom jag ändå är klar med arbetet och inte missar mycket.. Jag o Tilda gjorde inte spec mycket och vädret blev bra igen så vi tod en prommis till vårsta och handla matgrejer till kvällen! En glass blev det också som vi mumsade i oss på vägen hem:) Myspys! Sen kom C hem igen och strax därefter kom älskling, vi var ute i parken med Tildas kusiner en stund innan vi gick in och började med middagen som skulle bli våfflor - MUMS! Så när Micke kom hem var det bara börja äta.
Vid åtta rörde vi oss hemåt, till mig. Här hemma gjorde vi ordning popcorn, smarrigt. Och jag fick mina ljus, yeyy! Men dom jag mest ville ha är självklart försenade så jag får vänta ännu längre. Men mami ska beställa vasen jag vill ha också nu så jag är glad ändå:)

Imorse ville jag absolut inte gå upp när klockan ringde kvart i sju, usch! Frös massor också så det fick bli korta vinterjackan today, skönt. Älskling åkte samtidigt så Tomi slapp åka upp hit o hämta honom. Turism lektionen var som vanligt okej men alltid segt så tidigt på morgonen. Sen var det bara svenska och den var det bara hämta ett häfte och gå som gällde, härligt!

Så nu sitter jag här hemma igen, med världens huvudvärk:( Ska försöka sova lite och sen ta en varm dusch. Sen ska jag hämta min studenklänning som har kommit också, wiiie:D Hoppas den är så bra som jag tror! Sen ska bara Britt kolla och jag visa hur jag vill göra om den så det blir gjort så fort som möjligt, hihi.

Ikväll är det match igen som måste ses! Appropå match så vann dom i måndags, 3-0. Som vanligt när dom möter Segeltorp var det ingen rolig match att se på alls.. Och idag är det dags igen, mot Segeltorp. Hoppas på noll skador iaf. Sen blir det hem och sova som gäller, med hjärti<3

Bevikelse

Ja lördagen blev ju nästan helt och hållet en besvikelse, suck. Bowlingen var kört, vi kom försent och det var för många där (men då kan man ju se till att svara i bokningstelefonen nästa gång!). Så istället för att vända direkt så satte vi oss på o'learys med alkohol i handen:) Det gick för sig en stund tills även det vart supertrist. Då var det bara hemåt som gällde, tyvärr. Men mkt trevligt sällskap och ja, vi skrattade ju massor iaf och det är vad som räknas!

Igår, Söndag, 18 mars - Jag o älskling vaknade runt tio och försökte ligga kvar en stund o busa/mysa, men tillslut gav vi upp och gick in för att äta frukost! Perfekt tajmat för mami hade precis bakat scones - MUUMS! Så nybakta scones och apelsinjuise blev det. Vid tolv skulle vi åka till min kusin och fira hans 30 årsdag så direkt efter frukosten blev det tillfärschning som gällde och bara slapp.
När det sen var dags att åka plockade vi upp farfar hos honom innan och sen direkt till lägenheten, har aldrig vart hos kusinen förut så det var kul! Jättefin lägenhet och Emma har verkligen inrett den supersnyggt:) Det var också roligt att få träffa hennes släkt, och många presentationer blev det just för den sakens skull.
- Hej, Elin, Jens kusin.
- Hej, Andreas, pojkvän till Elin som är kusin till Jens.
Hahahaha, men älskling behövde inte känna sig mobbad iaf för han kände ju typ lika många som mig;)

När vi fikat klart och de öppnat presenterna så skulle vi röra på oss eftersom vi hade farfar med oss också. Så när vi kört hem honom så körde papi & mami hem oss till älskling. Blev mest att ta det lugnt innan vi skulle gå och äta, gula villan blev det. Efter det blev det även lite godis:) Det var ju vår dag så det fick vi, hihi. 13 månader igår<3
Efter godisshopping kom Micke o plocka upp oss så åkte vi med hem till bremora. Tilda vart jätteglad när vi kom, hon ville inte ens bada längre och då är hon glad kan jag säga, haha! Så jag fick ta henne och torka o allt. Sen tog älskling över. Så fick hon sin present också, bolibompa badlakan som vi köpt på svthuset! Hihi, hon ställde sig på drakens huvud och apskratta! Sötkorv<3
20.30 var det dags för parlamentet och självklart var ju jag o älskling med i teve, haha. Det var precis i början då dom filma publiken och då när deltagarna kom in så såg man oss hela tiden eftersom vi satt längst in;) Coolcool. 
Och ja, dom hade ju tagit med det absolut bästa men ändå var det inte lika kul som när vi var där. Plus att dom lagt in vårt skratt lite här och var också, fejkisar! Men bra och roligt var det!

Idag är det skolan, tyvärr. Sen direkt hem och bara vända som förra måndagen. Direkt till visättra för att ha barngympan! Nu har alla betalat iaf så det är bra, hoppas alla kan komma idag också så det blir bättre att öva på uppvisningen. Sen blir det direkt till visättrahallen där älskling ska spela match, bra tajmat! Och efter den blir det hem till mig eller älskling och sova<3

Parlamentet!

Igår var jag o älskling på inspelningen av parlamentet (PROGRAMMET SÄNDS IMORGON 20.30!), det var riktigt kul! Jag har nog aldrig skrattat så mycket och sen att verkligen sitta där med "kändisarna" var as häftigt, hihi. Magnus Betnér tittade o log till mig flera ggr(a) HAHAA! Det blåa partiet hade nog en dålig dag, de gjorde bort sig hela tiden och man satt mest o skratta åt just det. Det var nog det bästa med programmet, att det inte fanns ett manus utan dom bara satte sig och slängde ur sig skämten och hoppades att det blev bra! Inspelningen varade i 1½ timme, så det är massor som klipps bort, hmppft. Men som sagt så är det ju bara för att dom måste "värma upp" också.
Både jag o älskling var iaf helnöjda med programmet och ska försöka boka in oss på ett till, HIHI! När vi satt o fika innan så kom Tobbe (trollkarl) :D Det var ju let's dance sen så det såg vi också, vår studio låg längre bort så när vi var klara hade dom gjort i ordning allt så då såg man in där och så hann vi få en glymt av Karin Da Silva som åkt ur;)

Vi åkte direkt till stan, taco bar, för middag! Himlans myyys och supergott. Sen gick vi tillbaka till tåget och åkte hem till mig. När glassbilen kom blev det glass, myyms. Framför let's dance såklart. Och såfort det var paus så bytte papi o älskling till 9an där det var hockey. Jag hejade förgäves på HV71, suck. Men igentligen så, who cares.
När let's dance tog slut gick jag o älskling ut till mig, jag var helt slut. Sorgligt nog så bäddade jag ner mig och somnade:O Förlåt hjärtat. Men jag fick också mitt straff, att vakna NU! Skit också. :p

Innan parlamentet igår så var jag hos C&M, men det blev inte mkt fotandes dock. Haha. Tilda var uuuurbusig så vi bara busade och busade, jag tror hon fick tårar av allt skratt till och med:) Jättekul hade vi, Camilla satt bara o skratta för att vi busade och myste så mycket fasstän T igentligen skulle sova då.. (Inte mitt fel att hon ville busa;D) Sen tog vi en prommis till vårsta och väntade där på Micke. När han kom åkte jag med till vårdcentralen eftersom jag ändå skulle möta älskling i centrum strax därefter! Han kom också dit så vi satt ute i vårsolen allihop innan C skulle in. Då gick jag o älskling mot tåget och in på pressbyrån o köpte varsin glass först:)

Idag, när älskling vaknat ska vi tll solbo o möta Tomi, dom ska lämna in lotto eller nått. Sen ska vi nog hem till älskling och vara där all day.? Ikväll får vi se hur det blir helt enkelt. Kanske en favorit i repris - heron! Beror på hur många som är på och inte. Kanske fest, vi får helt enkelt se! :)

Nej nu ska jag lägga mig hos älskling igen<3

Brownies

Så var det helg, otroligt alltså. Ja fast igentligen är det ju imorgon kvar men eftersom jag måste gå vid ett och inte får det för min elaka mentor så stannar jag hemma hela dagen istället! Fast någon slappingdag blir det ju inte med tanke på att Sarah ska lämnas, halv tio ska vi vara på dagis är det tänkt. Sen åker jag direkt till C&M för att testfota nya bilder på Tilda eftersom att Dan har förklarat idén för mig nu och jag får ändra! Sen blir det väl direkt från bremora till centrum antar jag, möta upp älskling och åka in till svthuset där inspelningen av parlamentet ska vara:)

Gårkvällen gick helt okej. Sarah grät visserligen när hon blev lämnad i ishuset för att mammaMervi gick men det gick ändå över lika snabbt, larvmaja! Hon var också intresserad av matchen så vi stannade och såg klart hela. När vi kom hem var det pjamasdags direkt, tanborstning, kissning och sen nerbäddning i sängen. Meeen för det somnar inte hon nej! När jag sen vid halv elva kände att jag inte orkade hålla ögonen öppna stängde jag av teven så sa jag att nu ska jag också sova så god natt, då först tror jag hon somna med detsamma. Suck.
Imorse var det inte alls så segt som gångerna innan att komma iväg med Sarah, vi var till och med i tid till bussen! Iofs gick vi upp tidigare än förut också men skönt var det att slippa stressa så det var det absolut värt! När jag lämnat henne på dagis tog jag en prommis till skolan i det fina vädret, superskönt.
Dagen i skolan var otroligt seg idag tycker jag.. Fick inte ett skit gjort men det är ju bara mitt eget fel. Det roliga idag var helt klart när Tess ringde mig och sa att hon var på väg till tumba för att hälsa på sin klass och visa upp lilla Filippa:) Så jag mötte upp dom, HERREGUD vilken sötnos!! 3½ vecka gammal och SÅ liten och SÖT! Jag stog i en halvtimme och bara beundra lilla Filippa. Sen var jag tvungen att gå tillbaka till klassrummet.. Gick hem vid fyra då blev det raka vägen till dagis och hämta Sarah, åkte direkt hem och efter en stund kom älskling också:) Vi lagade middag medans S kollade på teve.

När älskling skulle åka hem sen så la jag mig i ett varmt skumbad eftersom S ändå tittade på Alladin, härligt. Efter det härliga badet joinade jag henne framför teven en stund innan filmen tog slut. Då blev det ut till mig direkt och samma visa igen, sängtajm! Men först nu sover hon, skönt är det iaf. Jag gjorde ordning vispgrädde och brownie och tog med ut för att avnjuta i min säng tevetittandes - myspys.

Nej nu ska jag kolla lite på csi innan jag ska bädda ner mig i sängen för natten. Imorgon blir det ju lite sovmorgon ändå, halv nio står klockan på - skönt! Och imorgon får jag även mitt sovsällskap igen - uuunderbart <3


Nanny igen

Så var onsdagen över.. Det var inte alls roligt att börja klockan 8 imorse. Värre var det att behöva gå upp överhuvudtaget när man ligger bredvid sin älskling som dessutom kunde ligga kvar i sängen o sova vidare:( Men det brukar ju alltid vara jag som får ligga kvar så!

Turism & Resor var helt okej, rätt få som kom så det var skönt. Mycket antecknande men det är ändå skönt! Direkt efter var det svenska med Sari igen, hennes föreläsning idag var lika bra som i måndags:) Tråkigt bara att det är prov snart och på så himla mycket på en och samma gång..
Innan det var dags o gå hem gick jag o Jannike o kopiera alla anteckningar så båda har allt! Sen blev det en snabbis in på ica och köpa lite småstuff. Köpte en doftis och en "plojgrej" till Tomi också som han kan ha i sin bil som ett litet grattis för körkortet:)

Nu har jag precis fått i mig lite ravioli framför teven och ska försöka komma igång med arbetsmiljöarbetet! Bättre att göra klart det nu så jag slipper tänka på det sen. Ikväll blir det hockey, ska ha Sarah också men hon får följa med helt enkelt! Så nu är man nannyElin tills fredag.. Direkt efter matchen blir det hem och natta Sarah, om hon orkat vara kvar annars skulle mami åka hem med henne så jag kunde se klart iaf.

Fotodagar som återstår den här veckan då, skönt. Men fredag blir en kortdag eftersom jag o älskling ska vara publik på parlamentet:) Direkt efter det blir det roslagsbanan till täby centrum där Tomi ska plocka upp oss eftersom dom har match. Så fredagskvällen ska alltså spenderas i täbys ishall, fun.
 På lördagen står fest(?) på scemat! We hope so. Om inte så blir det något annat socialt för oss:)

Städning

Idag när jag vaknat tog jag mig i kragen och började städa här ute hos mig, bra! Eftersom det är så vackert väder var det en himla bra tajming då man kan vädra överallt utan att frysa något alls, och det känns mkt renare;) Älskling ringde dock mitt i allt så då var det bara skynda sig att fixa ordning sig och springa till bussen för att åka till centrum. Vi kolla runt lite på skor och gick sen till donken för att äta lite, nyttigt värre! Sen fick vi springa till bussen eftersom vi skulle åka hem till Camilla och vara ute i parken med henne & Tilidisen. Vi hann iaf och när vi kom fram så mötte dom oss och så gick vi direkt till lekparken.

Eftersom syskonen Johansson har sjukgymnasten så behövde vi röra på oss vid halvtvå ungefär så då åkte jag hem till mig. Här hemma har jag fortsatt med städningen så allt är klart nu, gud vad fint och härligt det blir när det är sådär skinande rent:) Så nu tänkte jag passa på o kolla runt lite innan det är dags att åka iväg igen, ner till centrum för att möta upp älskling & Camilla när dom är klara för att sen åka hem till C&M igen!
Där blir det förmodligen middag och mys i fina vädret! Senare ska jag o älskling förmodligen ner till ishuset för att kolla på Bjs finalmatch och sen vidare hem till mig och sova. Älskling ville se finalmatchen och jag gillar ju hockey så, haha. Sen spelar ju iofs några från AJ också så det blir nog kul..

Gårdagens barngympa gick bara bra! Mami behövde inte hjälpa mig mer än att köra iväg en Jallamamma som ville att hennes son skulle börja och inte förstog mig när jag sa nej gruppen är full och vi är mitt i en termin, SUCK! Men hon gick tillslut.. Sen fick hon faktiskt hjälpa med alla redskapen! 11 barn endast så det var lugnt. Fick både larma av och på igår, första pålarmingen så det var lite scary men det gick superbra!
Direkt till ishuset och invänta Taylor, han kom inte förrän en timme efter vi kommit men söt som han är så kom han ENDAST för att vi skulle intervjua honom. Han skulle inte ens träna. Men intervjun gick jättebra och vi tackade så mycket efteråt, tråkigt att han åker hem den här veckan! Haaha han hade sagt till älskling sen att jag pratade jättebra(a) Papi kom o hämta mig o Jannike så när jag kom hem tog jag en smörgås och gick ut till mig.

Somnade faktiskt innan prison började:/ Ajaj på mig! Men Marie spelade ändå in så det gjorde faktiskt ingenting för jag kan se det när jag vill! Hann precis ringa älskling o säga att jag inte skulle orka kolla på det och att vi skulle höras o ses imorgon istället så somna jag direkt när vi lagt på, trött eller vaddå. Hhihi.

Nej nu ska jag röra mig, ciiaoo


Underbar morgon

Det måste nästan vara första gången jag vaknar såhär perfekt, hihi. Jag har nog aldrig varit gladare någon morgon förr och allt är tack vare dig, älskling<3 Underbarare finns inte! Jag är verkligen lyckligt som får vara en del av dig, ditt liv, din vardag. Och din kärlek är oslagbar älskling.

Efter den underbara starten denna morgon, när älskling kilat iväg, så blev det hopp in i duschen. Efter denna sköna dusch så blev det fixing as usual. Jag som alltid har teven på blev väldigt rädd när den helt plötsligt la av, hmpft. Men papi förklarade när jag ringde att det var för att dom släckt ner det analoga och det inte spelar någon roll att vi har boxer utan vi måste söka om allt för att det ska funka igen, puhh!
När klockan blev skoldags kila jag till bussen, dumt med tanke på det underbara vädret, till skolan och in på religionslektionen (I HATE IT!!). Efter den var det svenska föreläsning med Sari - sorgligt nog så var den jättebra!
Sen var det dags för första lektionen av Turism & Resor (för min del iaf) och ja, det verkar helt okej.

Nu sitter jag i köket och har precis ätit lite utav fiskgrytan från igår eftersom ingen är hemma och jag inte hinner få i mig så mycket annat nu innan det är dags för barngympan, men gott är det:) Mami följer med mig idag eftersom Johanni är sjukens och jag vill ha tryggheten att det finns hjälp om det behövs. Men jag tror jag kommer klara mig;)
Efter barngympan blir det raka vägen till ishuset för att intervjua Taylor, haha. En del av vårt projektarbete ska göras i T & R så han blir perfekt för det! Vi ska fota och spela in allt - scary! Med tanke på att det är jag som ska prata så är jag inte alls glad över inspelningen! ISCH, men det löser sig nog, tur att man kan redigera:p
Sen blir det raka vägen hem till teven och Anna Pihl, missade det i måndags:( Sen är det 24 och direkt efter det Prison Break, all by my self dessvärre. Men jag ska nog överleva det med, älskling borde vara hemma under prison så jag kan ju iaf prata med honom i telen om det blir läskigt och sen efteråt.

Nej nu ska jag snart kila till bussen så adjöken!

Härliga vårväder!

Gud vilken otroligt skön helg, bara slapperier:) Jag känner mig verkligen riktigt utvilad idag!

Fredagen; Cami följde med mig hem och så tog vi en prommis till Jannike:) Kollade lite teve och bara snacka tills älskling, Daniel och Tomi kom, då kollade dom lite snabbt runt sen åkte vi mot Heron! Där blev det discobowling:D Hur kul som helst, även om jag slog rekord i rännträffar haha! Älskling är så elak mot mig alltså, han har mobbat mig hela helgen för det, men äsch;) Jag gjorde iaf första striken och det är coolt:D Älskling vann alla tre gånger.. Härligt var också att o'learys serverar på banan så man kan köpa lite alkohol medans man spelar:) Innan bowlingen åt vi mat tillsammans, från ett av ställena där. Inte alls så gott men vad kan man veta..
När vi bowlat klar köpte vi en helium ballong och körde hem till mig, där blev det heliumskratt, HAHA! Gud det är verkligen sjukt roligt att ta helium och sen snacka. Sen körde vi hem C och så släppte Tomi av mig o älskling hemma i kassmyra.

Lördagen; Vaknade vid tio prick, ringde pappsen och sa att vi var vakna så gjorde vi ordning oss och åt frukost. Papi hämtade upp oss och så åkte vi till kungens kurva. Vi tittade runt hur mkt som helst på tv men vi kunde inte bestämma oss, så när vi till slut kommit fram till ett val så ringde brorsan och sa att vi skulle köpa den på ett annat ställe där det var billigare! Så vi satte oss i bilen och åkte till veddesta (ja hela vägen dit!) och köpte äntligen en lcd-tv, större än vi tänkt oss men sparade ändå en himla massa pengar! How great!
På vägen hem stannade vi vid willys så sprang jag o älskling in och handla allt inför kvällen eftersom mami var på kryssningen. Sen åkte vi direkt hem, dom tog fram teven och koppla in den medans jag packade upp maten. Jo den var ju MYCKET större här hemma HAHAHA, men fan vad skönt:)
Vid sex kom bror & Somayeh så då käkade vi middag allihop, tacos! Riktigt gott! Efter maten satte vi oss i soffan och så började melodifestivalen till slut! Höll hela tiden på Cara Mia men Icke!! :( The Ark är bra men nej jag tyckte verkligen att Måns skulle vinna hela skiten, han skulle säkert vinna hela eurovision då med.
Vid tolv gick jag o älskling ut o la oss, då hade även mami & papi gått upp så det var bara bror & S kvar i vardagsrummet, haha. Men papi kom ner igen så dom fick sällskap.

Imorse när vi vaknat o gjort oss i ordning körde vi hem älskling så åkte jag med mami & papi till ikea! Ny tevebänk skulle inhandlas och även blommor+krukor till köket, fint blev det:) När vi kom hem igen blev det nachos till lunch och när dom börja skruva ihop tevebänken gick jag ut och städa bilen, yes i'm great! I det här härliga vädret så är det underbart att vara ute. Och så behövdes bilen verkligen städas!
Nu sitter jag och tittar på när dom sätter ihop det allra sista av bänken, spännande. Sen blir det middag med farfar och sen kommer älskling också:) Myyys, det blir nog tevechill, kanske en film eller något. <3

Bowling:)

Precis som igår sitter jag i kära klassrummet nu med.. Som vanligt är det knappt någon som gör det de ska, men det beror också på att det är skrivarkö! It sucks, bara en skrivare på 12 elever är inte särskilt skoj. Jag har iaf hunnit skriva ut fyra bilder på Tildisen nu:) Åhh vad fina de är, man blir tokigt stolt, hihi. 
Innan lunch var Ping (HAHAA) från singapore här på besök, cool! Jag måste säga att jag diggar namnet så hårt;) Alla jobbade självklart extra flitigt då, moahaha. När det sen var dags för lunchen blev det bistron med Cami, istället för matsalen. Det var smarrigt! In på ica efter och köpte läkerol, yummie.

Nu väntar jag bara på att klockan ska gå så man kommer hem någon gång, Cami följer med mig hem eftersom det blir heron sen när grabbarna tränat klart, BOWLING står på schemat:D Härligt att Tomi tagit körkort alltså, ohyes. Så hemma hos mig blir det bara packning för mig eftersom det blir sova hos älskling efter heronbesöket! Och middag troligtvis, om inte latheten tar över så vi köper något istället (jag gissar på det)! 

Igår var älskling redan hemma när jag kom hem från skolan, Tomi var med också. Jag började med maten direkt och älskling kom in efter ett tag o hjälpte till, gulligt. Väldans gott vart det, fläskkotlett - pommes och beasås! Yummie! Med en stor sallad till, smaskens. 
När mami kom hem senare så gick vi in till huset igen och pratade lite med henne, hon åker nämligen på kryssning nu idag så hon ville bara fråga vad vi ville ha (a). Sen visade hon hur hon ville att vi (läs: älskling!) skulle göra med tevehyllan nu när det blir lcd-tv köp på lördag (om vi nu hittar någon dvs) ;D Våran gamla har nämligen gett upp..
Vi fortsatte kvällen med att ligga i soffan o mysa framför teven tillsammans, jagälskardet. Sen var det sovtajm!

Imorgon blir det som sagt lcd-tv jakt med papi o älskling! Mami vägrar komma hem och behöva kolla på melodifestivalen på en trasig teve, jag förstår henne faktiskt. Haha. Så förhoppningsvis blir det sen en schlagerkväll med min familj (bror & somayeh också) framför en ny tv och med massa gott! Middag innan också. Jag tror faktiskt både jag o älskling kommer njuta av den lugna kvällen;) <3

Nej nu är det min tur att skriva ut så trevlig helg!

Skolan..

Ja just nu sitter jag i skolan.. Gud så flitig våran klass är alltså, PUHH! Ingen jobbar med det de ska, haha. Hälften är ute på vift och resterande sitter vid datorerna och lyssnar på musik eller bara surfar - Dan's favoritklass, Javisst! Skulle absolut inte klaga på att få gå hem nu. Har skrivit ut en av bilderna på Tilda (projektet) iaf, och imorse fick alla berätta om sin apu period, Pablos var mest intressant att höra om faktiskt, jag skulle inte banga på chile..

Igår mådde jag inte så bra men när mami slutat så hade jag hunnit sova i en och en halvtimme elr något sånt, så jag var snäppet piggare och efter maten vart det ännu bättre:) Vi tog en tripp på övervåningen vid willys där jag hittade en fin väska, tack mami! Sen tog vi bussen till tullinge, solade och åkte hem igen. 
När jag kom hem gjorde jag ordning en fruktsallad åt mig själv, hihi. Sen satt jag o pappa vid våra laptops på köksbordet och fixade låtar och texter, dom ska ju sjunga på min studentmottagning:) Det bästa blir nog att Vince (brors bästa kompis) ställer upp och sjunger - jag kommer gråta!! Men det kommer verkligen vara coolt!
Beställde studentklänningen också, wiie! Nu har jag bara klänningen till skivan att beställa/köpa och sen något att ha på slutskivan också = dyrt! Men tur att mami bidrar eftersom det är student;) Gud nu känns det inte alls långt bort..

Idag blir det hem direkt när vi slutat och fixa middagen direkt antar jag, en hungrig pojkvän väntar nog på den när jag kommer hem. Mami ska hälsa på mormor så hon kommer inte hem förrän ikväll och papi repar med bandet så det finns inget annat alternativ, älskling är för lat för att göra ordning det, sjäv iaf:p Nej nu var jag dum! 
Efter middagen antar jag att vi bara kommer ha myspys, som vanligt. Tevechill och mer vovvsingspaning..

Nej om man ska ta och göra någon nytta, hmpft.. Ska försöka iaf, så ciaaoobaaoo

Underbart!


image5

Livet har sina goda stunder, eller hur hjärtat.
Du gör verkligen allt så himla mycket bättre, oavsett vad det gäller.
Alla gånger vi skrattar tillsammans, de gånger vi gråter, ALLT är obeskrivligt.
Vårat första år tillsammans har varit oslagbart, jag älskar dig Andreas<3

Grattis TOMI!

Nu har du äntligen körkortet! WIHOOOO, fan vad kul! Det var nog min lyckokram, elr hur? Haha. Älsklings tur snart då, absolut. Bara uppkörningstiden som fattas så klarar du den och har ditt kort med;D Gud vad skönt det ska bli när du har ditt körkort! För min del dröjer det, haha! Äsch jag har ingen brådska nu när älskling nästan har det..

Igår när jag var hos älskling orkade jag knappt någongting så jag låg uppe i soffan och frös framför teven, usch. Min hela kväll spenderades alltså i hans soffa iskall med massa teve, men jag klagar inte på det.. Sen efter standoff gick vi o la oss. Jag tror faktiskt jag somna snabbt för en gångs skull, skönt!

Imorse orkade jag inte pallra mig upp när klockan ringde så jag smsa Jannike o somnade om! Men det var ju bara en lektion jag missade så.. Vaknade med älskling sen när han skulle upp och jag åkte med honom till centrum och tog bussen upp till mig när han tog tåget till skolan.
Jag har inte gjort ett skit sen jag kom hem, bara frusit! Ätit lite yoghurt iaf, smarrigt. Och kollat på McLeouds döttrar såklart, älskar den serien. Och så har jag mailat några om valpar:) Jag vet att jag klarar av en valp, jack russel är världens finaste ras! Jag bara måste få tag i en valpis, en hane! Det blir perfekt! Måste bara få svar nu..

Ska möta mami när hon slutat jobba, då blir det donkenmat och sen korpen (om jag orkar följa med), eller så åker jag hem igen istället. Har ju trots allt inte mått så bra idag så jag borde mest vila så jag kan vara pigg resten av veckan! Kvällens tevetittandes blir inte som vanligt när dom bytt tid på OC, bajs! Men något finns ju alltid..

Blir nog en varmt skumbad innan jag ska sova också:) Det blir av alltför sällan nu när jag bor här ute, och nu har mami massa fräscht skum också som jag kan tjyva utav, hihi. Gud vad skönt!

Sen blir det sängen och godnatt<3

Back to school.

Vilken underlig känsla måste jag säga, att vara tillbaka efter så lång tid.. Men hur jävla underbart som helst att få träffa klassen igen:) Det är verkligen något man saknat under apun! Skolan är ju sig lika iaf, haha.

Dagen började med religion 11.10, med äckelAgneta! HAHA. Självklart gör Natali världens bästa entré sisådär en halvtimme försenad när alla i klassen är tysta och tittar duktigt på filmen; HALLÅÅÅÅ KLASSEN:D En mindre glad Agneta svarar bara sätt dig och var tyst! Hahaha, så underbar N.
Efter religionen var det dags för svenska, med Anna. Hennes föreläsningar är så bra om man jämför med dom andra lärarnas, men jag är fortfarande säker på att provet kommer gå åt skogen! Tyvärr.
Sen var det dags för sista lektionen, individuella valet. Turism & Resor för min del. Men kul att läraren dyker upp i klassrummet man ska vara i?! Om man nu flyttar sig får man iaf skriva en lapp så att vi som inte ens vet vem läraren är kan hitta dit.. Alltså ingen första lektion idag för vår del, suck.

Tog en sväng in på ica med Jannike innan vi tog bussen hemåt. Hon handlar ju varje dag nu, haha. Och nu sitter jag här ute hos mig, precis satt på mig mjukiskläderna för barngympan:) Så skönt! Ska strax gå in och ta något o stoppa i magen innan jag måste åka till visättra. Efter barngympan blir det hem, mami har ljusparty och sen kommer älskling efter sin träning:) Prison Break för vår del såklart, sen blir det sova..

Igår när vi vaknat ringde C och fråga om vi ville komma dit, där grillade vi korv till lunch/middag och så baka älskling och systern en sockerkaka, GRÖN! Haha, usch vad äcklig den såg ut. Sen åkte vi allihop hem till kassmyra där vi såg på Beck, Advokaten med Marie, den var himla bra! Sen var det sovdags typ. <3

Imorgon ska jag och Jannike promenera till skolan:) Jag ska gå och plocka upp henne, så får jag se hur hon och Daniel har fått det i sin lägenhet, värsta spännande! Hon skulle hem och städa nu tror jag, hihihi. Börjar 12 imorgon, underbart!

Last day

Jaha, lovet har funnit sitt slut då.. Skoldags igen efter 13 veckors praktik, känns lite overkligt.. Men jag är säker på att det kommer bli fullt upp direkt med tanke på alla prov och sånt som ska göras nu sista månaderna - USCH!

Igår efter älsklings match (som vanns med 9-3) åkte vi direkt hem till C&M, stannade på gulan och köpte en feting godispåse, hihi. Middagen börjades fixas direkt och sen var det bara äta en mysig middag:) Direkt när vi ätit klart började melodifestivalen, andra chansen alltså. Och då var det bara fram med godiset och bänka sig på soffan.
Älskling o jag åkte hem strax efter det slutat, han var så trött så han la sig direkt när vi kom hem men jag kollade klart på Helens små underverk innan jag somnade:)

Imorse blev jag väckt av att älskling slog mig med kudden i ansiktet, ceepee;D Så gick vi in och åt frukost när jag legat och segat ett tag.. Efter frukosten gick vi direkt ut igen och kolla på reprisen av let's dance eftersom vi missade det i fredags då vi hade fullt upp med partyt;) hihiii.

Nu är det snart slut och jag ska göra mig ordning så vi kan röra oss till älskling så småningom. Har ingen aning om när vi börjar imorgon? Ikväll blir det nog film och soffchill eller bara teven, bra avslut på lovet..

Direkt efter skolan imorgon blir det hem och göra ordning inför barngympan och sen direkt hem efter den då mami har ljusparty! Min beställning blir nog rätt lång denna gång, om mami tillåter;) Haha.


Partyfredag

Jo det vart det verkligen måste jag säga, haha! Jag förstår fortfarande inte hur jag fick i mig hela flaskan utan att få upp något senare, fan vad skönt. Det var otroligt skönt att få lägga sig i sängen och jag hann bara lägga upp huvudet på älskling och han hann få armarna om mig så sov jag som en stock, stackarn:p Men mysigt var det. Halv fyra var vi hemma vilket verkligen innebär en lyckad kväll! Synd bara att taket sprack, hur det nu kan gå till..
Men tack Cääämi för en lyckad fest<33

Idag vaknade vi av att Camilla ringde, klockan var tolv så det var tur att hon ringde eftersom älskling har match snart. Vi gick in o gjorde frukost och sen ut o la oss på varann i soffan, hahah. Mysigt:) När älskling åkte fixa jag håret efter duschen och nu har jag precis sminkat mig.

Ska snart klä på mig så jag kan gå till bussen sen, efter matchen blir det hem till C&M för att äta middag tillsammans och sen kolla på melodifestivalen:) Jag ser verkligen fram emot den här kvällen, myyspys. Har blivit mycket umgänge med dom nu igen, härligt.

Igår var det jättemysigt att vara med Tildisen:) Vi åt lunch i centrum sen fick hon vårskor och sen åkte vi hem till bremora igen, hihi. C blev jätteglad för skorna för hon ville tydligen ha dom, bra. När jag o T kom hem från centrum kom dom precis också så då gick vi allihop ner till tvätthallen, jag, T och C lekte med bollen medans grabbarna tvätta bilen:)

- Sean, alltid:D Klart man ställer upp eller hur.

Nej nu måste jag hinna klart, ciiaoo

Mysnatt

Eftersom jag skulle vara med Tilda idag så sov jag o älskling här inatt. Camilla tyckte det skulle vara bäst om vi sov i deras säng med T emellan oss så det skulle vara lättare imorse, så jag o älskling sov med sötkorven mellan oss hela natten. Kan inte säga annat än att det var himla mysigt<3 Jag sov inte djupt och vaknade ett flertal ggr men det gjorde absolut ingenting för känslan att ha Tilda i mitten var så härlig! :) En gång när jag vaknade låg hon och pilla på sin morbrors öra, hihi söötnos! Imorse när jag o älskling vakna så låg vi bara o titta på T, när hon sen vakna och såg vilka det var hon sov med blev hon superförvånad, men gav oss bara ett stort leende:)

När dom andra gått imorse gjorde jag ordning frukost åt oss:) Sen satte Tilda sig i sin fåtölj och drack sin välling. Blöjbyte och påklädning vart det därefter. Det var verkligen välbehövt med ny blöja.
Nu ligger hon i vagnen nerbäddad, hon var så trött efter den tidiga morgonen så hon somnade. Ska snart börja klä på mig och röra oss mot centrum medans hon ändå sover! I centrum blir det bara titta-runt-lite och sen köpa något gott att stoppa i magen:) Därefter blir det antingen hem till mig eller hem till bremora igen. Beror på när C kommer igen också.

Kvällen då, allt beror på kära päronen. Fest, chill, mys eller bara heron? :) Jag är på allt! Haha. Får se hur dagen slutar men jag är säker på att vilket det än blir så blir det nice alltså!

Nej nu ska jag städa undan lite och sen börja röra mig neråt bussen.


Jag håller tummarna för dig..

Soffpotatis

Igår när älskling kom gick vi in och åt lite innan det var sovdags som vanligt. Och så kollade vi självklart på Lustgården också, as usual. Men det är faktiskt ett rätt kul program tycker jag. Så mys med hjärti framför det innan det var dags att sova<3

Imorse ville jag verkligen inte vakna alls, men när klockan var halv elva så gick jag raka vägen in i duschen för att vakna till liv! Efter en lång dusch ringde jag C och fråga vilken tid vi skulle träffas, mötte henne och Tildisen i centrum så åkte vi till maxi.
Som vanligt när vi handlar så glömmer vi hälften, haha. Vi har för bråttom helt enkelt;) Köpte en milkshake på vägen hem, mums. T är så söt när hon ska smaka på den, haha:) Åkte raka vägen hem till bremora. Nu sitter jag i fåtöljen och lånar datorn lite (datanörd som man är). T har precis somnat och C städar, alltså är allt i sin ordning? Haha.
Älskling dyker upp senare och Micke såklart. Middag - fisk, spännande. Sen blir det nog bara tevemys, blir nog inget inhopp i innebandyn för min del iaf. Ja av samma anledning som jag "slutat", pappa kan inte köra och kommunalt till fittja NEJTACK! Jag får helt enkelt vänta tills jag skaffat mig körkort. Vilket lär inträffa om 10 år eller? Suck på mig.

Inebandyn saknar jag verkligen så jag är verkligen sugen, gå in och spela match det första man gör efter man varit borta nästan en hel säsong vore verkligen kul:) Men det blir nog inte så..
Ska ju ta hand om Tilidisen imorgon också så jag måste sova ut, det tär på krafterna att vara med henne kan jag ju säga, världens busigaste sötkorv är hon! <3

Nej nu kallar soffan och ännu mer soffdeg, ciiaoo