GBG Bokat

Åh, nu är Göteborgsresan bokad:) Det känns jättebra med tanke på att det är dags snart och vi ändå är 10 personer som åker. Hotell Kärralund, 2st 5 bäddsrum. Skit bra!

Älskling kom och hämtade mig igår så åkte vi hem till honom igen, pratade lite med svärmor som jag inte träffat på mer än en vecka faktiskt. Sen när Mackan ringde så åkte vi hem till Emmi. Hon var lite sjuk hon, stackarn. Men så går det när man festar en vecka i utlandet, haha. Minns förra året;D Iaf vi kollade boende för GBG men det blev bokat för bara några minuter sen istället eftersom det var stängt igår. Sen åkte vi hemåt igen. 

Idag har jag namnsdag, hihi. Älskling väckte mig imorse och sen skicka han sms vid niotiden. Strax efter det fick jag sms av Werre (hans morbror) som skrev grattis -> gulligt:) Sen ringde jag mamma o skällde på henne för hon glömt bort mig, elaking! Hon fick nog lite dåligt samvete, hahh. Sen så bestämde vi iaf att de ringer när dem åker hemifrån så plockar de upp mig här så ska vi åka till Ikea! ÄNTLIGEN.

Puuhh, kom nyss o tänka på att jag börjar jobba på måndag. Då är min semester för detta år slut. Tragiskt! Men jag måste be om ledigt för fredagen när vi åker till Göteborg så då blir det ju lite mer ledigt ändå, hihi. Så fr o m måndag är jag dagisfröken, till och med December. Härligt!

Nej nu ska jag göra mig i ordning inför Ikea, melove. Ikväll kommer mitt kök:D


Bröllops Bilder

Som jag skrev tidigare funkade inte mammas kamera så jag fick inte över deras bilder, sen har jag inte hunnit få de som bror har ännu, men här kommer iaf ett par från den stora dagen som fanns på min kamera:)


  
Innan det var dags för kyrkan. Syster, Jakob & Aicha = Familjen Lind :)

  
Precis vigda:) / Utanför kyrkan kastade vi pärlsocker på dem. / Bröllopstårtan :)

   
Somayeh & Bror / Frida, Vera & Matilda:) / Jag & Malou / Älskling & Papi - alla under festen!




Segisdag

En riktig segisdag, det har jag idag!
När jag vaknade vid tiotiden gick jag in till mami & papi för att hämta bilnyckeln så jag kunde ta min packning som jag inte orkat i natt när vi kom hem. Plockade upp allt det jag shoppat och sen slängde jag ut all smutstvätt på golvet. Älskling kom förbi vid halvtolv för att hämta sina arbetsskor, han glömde tydligen dem imorse. Så passa han på att ta sin packning också eftersom han inte helle orkat det i natt.

Sen har jag försökt lägga in de bilder som mamma har på deras kamera från bröllopet men det funkar inte, arrgghh! Hoppade in i duschen istället och nu sitter jag i min säng med datorn i knät och bara segar. mys.

Jag hoppas verkligen att vi kan komma iväg till ikea idag, även om jag inte räknar med det för mina föräldrar kan vara så störda ibland. Köket kommer nämligen imorgon under eftermiddagen/kvällen och de lovade mig att allt skulle vara klart då, vilket det inte alls är. Mamma har målat sista gången nu i köket och har väggen i rummet kvar, hålväggen. Den blir i samma som min fondvägg är, så jag kommer ha två ljusa och två mörka väggar i själva rummet sen är köket, toan och hallen vitt. Riktigt fräscht! Men, det är så kaos just nu! Halva rummet är okej, hallen är okej, bara spegel o socklar kvar. Sen är andra halvan av rummet kaos! Det blir inte bättre förrän jag varit på ikea för jag behöver byrån till att stoppa ner det mesta av det som ligger på golvet, sånt jag haft i lådor i garderoben förut. Plus att jag vill ha allt till köket klart! Så imorgon när själva köksdelen kommer så kan vi bara montera upp den och sen är allt på sin plats. Dream on Elin. - Så känns det nu iaf. Jaja, vi får se vad som sker.

Kanske blir en träff med Emelie och Markus ikväll också. Hon kommer hem från Ayia Napa vid fyratiden och M tycker att vi ska snacka om och boka något boende i GBG nu snarast för de åker bort sen. Vi är ju trots allt 10 pers som ska åka så det kan vara smart att boka nu då. Kul ska det verkligen bli!

Bröllop:)

Jaha, inatt kom vi hem från Skåne igen. Efter att bilen strejkat så vi blev stående ett tag, och en trafikolycka inträffat så vi blev stående i en kö i cirka en timma, så kom vi hem vid halv två inatt. KUL. Älskling skulle dessutom upp halv sex imorse för att jobba. Stackars. Men han klarat iaf för han var här o hämta sina kläder imorse, puhhh. <3


Torsdagen; Eftersom jag fick ett tillfälle att blogga då så vet ni som läst vad som hände under dagen ungefär. På kvällen dök Malin, Oscar & Malou upp så det blev fullt hus, nästan. Blev en god grillmiddag och det stora tältet som bröllops festen skulle vara i sattes upp! Sen blev det sänggång rätt tidigt med tanke på att vi kommit på morgonen.

Fredagen; Vi åkte iväg till Hässleholm på förmiddagen, Malin & co följde också med och mami & syster. Älskling o jag gick runt för oss själva men han var urtråkig för han skulle absolut shoppa men ingenting dög.. Jag shoppade iaf en del precis som jag tänkt mig:) Det blev en Sunshine klänning/tunika, Björn Borg trosor, nya svarta ballerinas, en grå topp, två bh:ar, två trosor, hårnålar, guldörhängen och I.me.My halsband + örhängen. :) Innan vi åkte hem från stan så blev det lunch. På kvällen/resten av dagen fortsattes all förberedning inför bröllopet och det var fullt upp! Becca (Jakobs syster) och Matilda (Jakobs systerdotter) var där när vi kom tillbaka och de hjälpte till med dukning och massa sånt! Tio personer var vi till middagen, sjukt kul:) Sen kollade jag, älskling, Malin o Oscar på Rosa the Movie på kvällen. Lite kul film faktiskt.

Lördagen, The Big Day, BRÖLLOP; Bror, Somayeh o farfar hade kommit under natten så det var verkligen fullt hus! När vi klev upp hörde man en glad Malou innifrån deras rum så jag kila in och tog upp henne så mamma & pappa (hennes) kunde sova vidare. Sen kilade jag, älskl, Malin & Somayeh till solariet och solade. Det gav faktiskt resultat:) Sen fortsattes förmiddagen med alla slutliga förberedelser och det var hur mycket som helst! Vid tre hade hela Jakobs sida kommit, jättekul att få träffa dem:D Underbara människor. Då kom även fotografen och det blev massa kort, på brudparet, med släkt, med brudtärnor, best man och bara föräldrar, ja alla möjliga varianter! Ska bli jätteskoj att få se resultaten sen. Halv fem kilade vi mot kyrkan och vi brudtärnor skulle gå in först. Lina & Jakob var helt otroligt vackra, de är verkligen det perfekta paret. Så snygga! Det dröjde inte länge förrän tårarna rann på mig, så lycklig! Efter själva ceremonin var det fest i trädgården i tältet:) Den blev as bra och maten var jättegod. Det hölls även tal så tårarna kom då med. Matilda och jag höll ihop hela kvällen, och hennes tvilling Frida ibland också. De ska komma upp hit så småningom det blir as kul! Älskling var runt bland alla gäster och pratade, så söt:) Jag drack så mycket jag tänkt mig och det slutade som det gjorde, tyvärr. Haha. Men hela dagen och kvällen var iaf superlyckad! Nu är dem herr & fru Lind:)

Söndag; Jag mådde endast lite illa på morgonen men sen var det lugnt. Älskling däremot låg i sängen till tolvtiden och tyckte synd om sig själv, haha. Dagen gick iaf till att städa och plocka ner tält. Sen blev det lite lunch med det som var kvar från gårdagen och sen innan vi skulle starta bröllopstårta hos Vera (Jakobs mamma) :] Efter allt kaos på vägen hem blev det iaf ett stopp på donken för att äta middag, supergott eftersom man var döhungrig. Släppte av älskling kvart över ett, tröttsamt. Sen raka vägen hem o sova själv.  

Bilder kommer !

Spending the days @ syster.

Igår precis innan jag o älskling skulle ta en promenad ner till centrum för att möta Tomi & Tilda inför middagen så ringde syster och frågade om inte vi kunde åka redan då, på kvällen. Älskling hade precis föreslagit det själv också så efter lite prat med papsen och sådär så var det bestämt! Papi hämtade oss efter en supersmarrig middag på kinastället och en cider på TBs därefter:) När vi kom hem var det bara slänga in allt i bilen för att sen åka mot Skåne!

Vi kom fem strax innan 5 imorse, trötta och sega. Älskling gick raka vägen upp i sängen och la sig, somna som en stock gjorde han! Själv hade jag sovit i bilen i typ två timmar precis innan vi var framme så jag var inte riktigt trött, men till slut kunde jag somna iaf.

Vaknade åtta imorse och då tog jag o syrran en promenad med Aicha och Pierre o Leonas vovvsingar Oden & Zeb:) Det blev en halvmil totalt och jag var inte lite slut efteråt, haha. Snacka om att jag behöver motion. Blev raka vägen in i duschen och sen gjorde jag mig helt klar.

Det blev hamburgare till lunch, yumm! Sen har vi mest suttit ute på tomten och pratat om allt möjligt, mycket att prata om har vi alltid eftersom man ses så sällan.. Jakob har pysslat med huset hela tiden men nu är han snart klar så man kan få umgås lite med honom med! Sen kommer även Malin, Oscar & Malou snart:)

Imorgon ska jag o älskling åka till Hässleholm för att shoppa lite, en del inför bröllopet men sen slinker det säkerligen i något annat också. Får ju min lön imorgon för de tre veckorna jag jobbade, mer än jag förväntat mig så jag är mycket positivt övveraskad:) Kan därför unna mig något extra fint(a) Nej men en locktång blir det nog, den kommer komma väl till användning, på bröllopet också.

Nej nu ska jag gå och reta min kärlek, moahah <3

Get ready

Det spricker upp, så härligt! Men det blir ändå svarta jeans och till dem en rosa topp/tunika :) Lika bra med tanke på hur frusen jag är och vi förmodligen lär sitta ute nu och njuta av den sol vi får här i Sverige. Det blir middag i tumba, TBs I think. Med lite alkohol till, yumm!

Nu innan jag börjar med mitt hår ska jag fixa älsklings packning, han kom nyss med en tom liten resväska och två kassar med kläder, haha, sötare finns inte. Och i byggkläderna fortfarande är han ju också, han måste lixom pilla lite här o var nu såfort han är hos mig. Jag ska lägga in bilder så fort allt är på plats och klart så ska ni få se resultatet av det han gjort:)

Ikväll när vi kommer hem från middagen ska jag göra baguetter som vi ska ha med oss i bilen imorgon, med ost, skinka, gurka o tomat på! Mums. Sen har vi köpt lite mer och läsk också. Färdkost är great!

Btw, har världens grymmaste syssling. Han är riktigt bra på att sjunga! Han sjöng på min student och även på älsklings, bara en låt så. Men nu fick jag ett flertal låtar från hans band (hade ingen aning om det!) som han har, otroligt bra! Ska försöka klura ut hur jag kan länka en sen. GRYM är han. Gotländska sysslingen Min.

Jag älskar att skryta om folk i mitt liv:)


Skåne imorgon!

Ja imorgonbitti åker vi, äntligen, till Syster & Jakob:) Och Aicha o bebisen såklart. De har mätt hjärtslagen nu på bebis och den hade tydligen rätt högt, eller alltså inte konstigt utan man brukar säga att killar har mer än tjejer och den hade högt. Men för min syster var det tydligen likadant när hon var bebis så de trodde att hon var en kille :p

Jag packade faktiskt redan igår när älskling satte fast socklarna (lister som vi säger) och skruvade upp min hylla i hallen:) Nu ska bara toadörren på, socklarna på, spegeln upp och verktygen bort så är hallen helt klar:D Den är ursnygg min hall! Vitt ser verkligen fräscht ut. Hur som helst, min packning är så gott som klar, neccesär ska ii bara. Sen har jag packat för en dag mer för jag trodde jag skulle hem på måndag med bror & S men det blir tydligen inte så men det får vara kvar ändå.

Papi har målat taket i köket nu, vitt. Det var trä förut för er som inte vet;) Hela taket (i resten av rummet) ska bli vitt så småningom men nu vill jag bara att allt ska bli klart och taket får därför vänta. Det blir fräschare o ljusare med vitt!

Jag fick sova inne (i det riktiga huset) inatt eftersom papi målat taket igårkväll och det verkligen stinker, så det är inte speciellt bra och sova med det. Men gud vad skönt det är att bo i gille, jag har vaknat typ tusen ggr pga att de låtit, typ pratat bara och det ekar ju fan i huset. Sen när jag gett upp om att somna om i livet (mams & paps pratade typ) så gick jag o mami ner till centrum. Vi skulle försöka laga mina klackskor men skomakarn sa bara att det inte skulle gå så där fick jag slänga 600 kr. Kul. Men de var iaf väl använda på studenten :p Vi gick in på Din Sko eftersom jag behövde ett par nya klackisar då, hittade som tur var ett par. Skitfina! Så ska ha dem under ceremonin sen när vi kommer tillbaka till huset byter jag om till de platta jag köpte, haha. Sen köpte jag present till syster som fyllde år den 13 juli, har ju inte träffat henne. Och sen köpte vi bröllops present till de också:)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen fixa mig. Min älskling ska bjuda mig på middag ikväll, så underbar. Vi vet inte om vi ska äta i tumba eller om vi ska åka in till stan men vi ska äta med Tomi & Tilda:) Det ska bli supermys! Jag har problem med klädvalet redan nu.. Men det är ju inte alls kul väder så det får nog bli jeans & tunika! Sen kan jag absolut inte bestämma mig för vilken väska eller vilka skor. Suck. Men det löser sig nog.

Bilen går (runt) 05.00 imorgon bitti, härligt. Älskling & papi ska turas om med körningen så det blir nog as bra! Gud vad jag längtar nu. Speciellt til lördag då det är dags för bröllopet. L O V E .

Riktig jävla kärlek.

Ibland undrar jag vad jag gjort för att få vara med om en sån otrolig kärlek, jag tvivlar starkt på att någon kan nå till din nivå! Du är verkligen av din egen "sort" och du ligger verkligen långt ovanför andra killar. Jag trodde aldrig att jag kunde få vara med om något som det här, efter det. Du trodde exakt samma sak, efter det. Sen blev det julafton 2005 och vi tog vårt första "kliv". Det var det som startade det otroliga vi har idag! I januari 06 fyllde jag 18 och du var först med att Gratta mig, vi pratade så ofta då. När jag sen hade min fest tog vi ett större "kliv", så underbart. Bara en månad efter det, tog vi det allra största "klivet", det allra finaste! Den 18 Februari 2006.

Många gånger har jag nypit mig själv och undrat om det kan vara såhär? Men nu efter snart ett och ett halvt år tillsammans vet jag att ja, det går ju. Att få vara nära dig är det allra finaste för mig! Det du ger mig är så mycket mycket mer än vad man kan önska sig. Kärlek, värme, trygghet, ömhet, vänskap, stöd, skratt - jag kan inte ens nämna allt. Du är bäst.

Du ger mig riktig jävla kärlek, haha. På riktigt! Och det hade inte varit riktigt om vi inte hade haft våra mindre bra stunder, bråk, tjaffs och alla de minnen vi har fått tillsammans. Både bra och dåliga, självklart överväger de bra och fina minnena! Men i ett förhållande måste man någon gång vara med om ett tjaffs/bråk. Vi vet iaf var vi står och att vi är otroligt starka tillsammans.

Tack för dessa oslagbara månader, älskling. Du är guld värd! Verkligen. Jag vet att jag kan räkna med dig dygnet runt. Jag kan med handen på hjärtat säga att du är mitt livs kärlek, Andreas Johansson, Jag Älskar Dig <3

(Tack för bygget, det blir helt sjukt fint, du är grym!)


image84

BVC

Nu är rummet iaf halvt i ordning, känns underbart! Det är verkligen såååå fint! Andra halvan är kaos eftersom jag inte har fått byrån ännu kan jag inte lägga ner grejerna och sen har vi inte satt upp hyllan i hallen så kan inte fixa med det heller. Men sånt man får räkna med, haha. Köket är iaf på G, mamma har spacklat men måste nog göra det igen. Så väggen med hålet blir nog klar före! Jag o älskling köpte färg igår så det är bara köra igång.

På torsdag morgon åker vi till Skåne så tyckte det skulle vara på sin tid att få umgås med Tess & Lippa lite granna innan, long time ago. Så nu ska jag följa med till BVC och sen ska vi äta något tillsammans:) Lite tid är bättre än ingenting.

Igårkväll åkte jag med älskling hem igen och sov där. Vi gjorde inte mycket utan gick typ o la oss direkt. Skönt var det iaf! Även om jag sover mycket mer än honom är jag så himla seg, jag fryser hela tiden också :/

Nu ska jag kila in och ta en smörgås och se om vi ska åka till bauhaus och handla det älskling behöver för o bli klar, ja med rummet och hallen då. Så är det bara köket kvar när vi kommer hem från Skåne isf:) Då kommer även köket också. Spännande!

BTW, Igår kom min mobil, äntligen! Den är så fin. Hihi. Jag är jättenöjd:)


Golv..

Ja, igår satte älskling & bror igång med golvläggningen. Köket är klart och nu är det rummet som är på G. Så just nu finns mina saker ute på tomten och i köket, att hitta något tar alltså sin tid. Men resultatet är underbart! Igår målade mami klart toan och när jag o älskling kom hem från Mickes kalas målade jag väggen han har satt upp. Det som är kvar nu är de andra väggarna i hallen och alla lister. Men fort går det!

På en vecka (imorgon) har det hunnits med en hel del, först all rensning som inte alls var lite, ni som varit här vet:p Och sen väggen, målning, spackling och golvläggning. Dessutom har älskling "bara" arbetat här på kvällarna, efter det riktiga jobbet! Därav att det går fort. Han är  g r y m !

Mami & papi är iväg o köper färg, sen ska det fyllas i på vissa ställen och listerna ska målas, dörr och dörrkarm. Så jag har att göra jag med! Så fort golvet är klart känns det iaf bättre, då jag får allt på plats igen. Sen är det bara hallen, det minsta, som ska läggas. När det är gjort kan vi sätta upp allt och sen bara fixa med köket, som ska målas och sen väggen (med "hålet") som ska målas i den ljusa färgen jag har. Så det blir bara vitt och sen de färger jag har:) Perfekt!

Imorgon hoppas jag att jag kan få ta en promenad och hämta min nya mobil, 2 verckor har gått då. Suck!

Nej nu ska jag måla lite, inge solning inte, men jag måste försöka hinna med det innan vi åker, så man är lite brun till bröllopet:D För på torsdag åker vi till äntligen, till syster & Jakob. YES!

Barnvakt

Om lite mindre än två timmar kommer Tildisen hit:) Då ska Camilla & min älskling åka och kolla på present till Micke som fyller år på tisdag men har kalas imorgon. Hihi. Jag stannar mycket hellre hemma med sötungen så vi kan ha myspys. Förhoppningsvis blir Tilda här tills C&M har bakat, tills 5-6tiden. Wie.  

På tal om Tilda, hon säger Andreas nu, så jävla söt! Typ ndeas, sen säger hon miimmii till mera:) Nu går det snabbt. Hon säger även Klam och glaa. Ja kram och glass alltså! SÅ SÖT! Jag kan inte beskriva riktigt hur hon säger mitt namn men det låter riktigt sött:D Hihi.

Jag har inte gjort något med rummet idag, bad. Men jag kan inte måla förrän mamma kommer tillbaka från landet eftersom jag aldrig gjort det förut och det ska slipas (spacklet) och sen kollas innan vi kan måla. Så ja, jag sitter bara här som ett fån. Händig som jag är, HAA.

Strax ska jag kila in och ta en minipizza, yummie.

image87

Världens sötaste unge ger pussen till mig:)


Full fart!

Idag har det verkligen varit full fart. Vaknade vid niotiden och ringde Johanni direkt fast hon var redan vaken. Halv elva åkte vi ner till centrum och plockade upp henne, vi åkte vidare och kollade på golv men det blidde inget förrän vi kom till Ikea. Och på ikea blev det full fart. Papi överraskade mig totalt när han beställde köket:) TACK! Det är här om 10 dagar nu, wiie! Efter det blidde det golv (såklart), ett vitrinskåp (YES), hatthylla, skohylla, hylla (till smink & så), klädstång (mycket bättre än den jag tänkt mig, superfin!) trådback, hyllor, galgar och dörrmatta! Tror jag fått med allt. Mycket blev det och jag har varit så glad hela dagen. Golvet blir himla spännande och se, det är superfint!

Sen vi kom hem har jag pysslat med att skruva ihop allt och flyttat över alla kläder från garderoberna och tvättkorgarna, puh. Sen fick man finbesök mitt i allt, världens sötaste Tilda kom med päronen, hihi. De ville kolla läget hur vi gjort och sådär, ja de var nyfikna helt enkelt. Så dem stannade och fikade o massa annat trevlans. Blev även bestämt att jag ska vara barnvakt imorgon, jippie! Tilda kommer strax innan ett:) Om hon ska sova kan jag pyssla med rummet annars får jag pausa och leka istället, inget emot det.

Älskling har idag hunnit med en hel del han också. Väggen är numera utsågad, hålet alltså. Skit coolt! Jag ska försöka börja måla hallen imorgon för den är nästan färdigrensad. Så när målningen är klar där kan de lägga golvet, bror kommer över på lördag eftermiddag så ska han hjälpa älskling med det. Cool. Det går snabbt nu;)

Nej nu ska jag ta hand om min underbara pojkvän, ciao<3

Väggen är uppe!

Min älskling är  g r y m ! Han kom hit vid tretiden och reglade, sen åkte han hemåt för att hämta o lämna lite grejer. Så då åkte vi o köpte gipsskivor. När han kom tillbaka satte han igång och klockan sju var han klar med väggen, på min sida iaf! Han kan inte göra sidan i garaget ännu eftersom vi ska isolera innan och den är på landet. Men det stör ju inte mig eftersom min del är klar:) Han är verkligen bäst!

Imorgon ska jag, mami, papi och Johanni åka till Ikea. Där ska jag köpa klädstång och två hyllor som ska bli min garderob. De två garderoberna jag har nu får inte plats eftersom vi ska öppna upp väggen de står emot så mami & papi tar dem till sitt rum istället, asbra! Så nu får jag hoppas att det blir så bra som jag tänkt och att kläderna får plats men jag tror inte det ska bli några problem faktiskt. På vägen hem sen ska vi stanna och köpa golvet:) Om jag hittar något dvs, hoppas.

Det enda som ska göras nu är att pappas "arbetsbänk" med allt vad det finns till ska slängas ut från min hall, hihi. Då är den klar för golvläggning. Fast först ska vi spackla och måla, men som sagt det går fortare än jag trott! I förrådet är det en hylla som är så gott som tom som ska ut och sen river vi nog ut hela mattan för den är riktigt skabbig, lägger "skumgummimattan" och sen golvet på det! Shises vad bra det ska bli!

Idag har jag även räknat ihop vad allt kommer att kosta, usch. Haha. Men fint blir det. Två listor, en med sånt jag ska inhandla och en med det som hör till "renoveringen". Fast älskling har rätt, det är inte speciellt dyrt ändå! Nästa nu blir att jag måste hitta en bänkskiva så vi har allt klart. Köpt o så menar jag då. 

Ett år och fem månader idag, älskade Andreas.
 Bättre finns inte. Tack för allt!
♥ 

Rensning..

Nu har jag rensat ut det som var kvar i förrådet, förutom det allra tyngsta som jag inte klarar av att bära själv. Hela "rummet" är typ fullt av grejer jag slängt in i förrådet under tiden jag bott här och inte alls saknat, hmpft. Nu måste jag rensa allt detta såklart för att bli av med skiten. Sen är det färdigrensat!

Idag, pappa o jag ska åka o köpa gipsskivor snart. Då kan älskling göra väggen/väggarna (så mycket han hinner o orkar såklart) idag:) När mamma kommer hem ska hon få hjälpa mig att få ut bordet från min hall som inte är någon hall ännu. Haha. Så är allt borta från min del. Då kan vi måla allt och älskling kan bygga och lägga golvet. Gosh det låter så enkelt, tänk om det gick så snabbt också. Hur som helst, vi är på god väg!

Det blir en del pengar också.. Men mami & papi betalar allt (som hör till bygget) eftersom det är dem som får igen det när dem säljer huset sen! Jag får ju självklart betala bestick o dylikt själv för det är ju mitt som jag tar med mig den dagen jag flyttar. That's ok. Har redan hunnit skriva två långa listor på saker som ska inhandlas :)

Nej nu måste jag äta frukost.

Johanni 18 år<3

Ja idag fyller världens bästa Johanna 18 år! Jag var där redan vid 11 imorse, hon låg och sov då:) Hihi. Hon blev jätteglad för presenterna och blomman så det kändes lyckat! Vi hade massor, bokstavligen talat, att prata om så vi tjattra i flera timmar. Hur mys som helst! Vid tre fikade vi, supergott! Och vid halv fyra kom mami & papi o plocka upp mig då de kom från landet. Skönt. Det hade just då börjat regna och åska också så det passade utmärkt. GRRRAATTIS ännu en gång gumman, hoppas din dag blev så bra som du önskat. Jag älskar dig babe<3

När jag kom hem och satt o planera omrenoveringen av min gille så kommer kattfan in med en mus som hon råkar tappa (jävla sopa!) och den springer självklart upp i ett hål i köket, jättekul. Jag hade typ hjärtat i halsen för jag hatar möss och råttor mer än allt, ALLT! Jag blev skitarg och skällde på allt och ingenting, mamma o pappa bara skratta åt mig men var lika rädda dem, jag vet det. Sen fick iaf pappa såga upp där musen gömt sig och dammsuga upp den, HAHA. Men sen släpper han ut musjäveln igen. Idiot. Den är iaf borta, puuhhh.
Sen iaf började vi med rensningen lite grann, älskling kom och vi fortsatte ännu mer. Sen åkte vi en sväng med mami till ikea så hon kunde få se köket vi sett där och jag vill ha! Hon sa att det var taget:) Happy. Men det är långt dit, tyvärr. Måste rensa hela dagen imorgon så förrådet (som ska bli kök) blir tomt så älskling kan bygga väggen och allt. A lot to do.

Nu har vi iaf slutat med rensning för ikväll. Blir väl tevechill nu tills det är sängdags. Hoppas på att Johanni kommer imorgon, det vore grymt kul att få umgås igen. I oktober åker vi till Skåne & Danmark tillsammans:) Till min syster of course så blir det en dag i danmark och sen utgång i hässleholm och lunch i Malmö med sys och typ bara ha det slappt. LOVELY! Ska boka tågbiljetter snarast.

Nej nu ska jag ägna min tid åt min underbara älskade, han är bäst. <3

Inget för mig.

Stekning är aboslut ingenting för mig, men jag klarade en timme iaf. woho! Förhoppningsvis befinner jag mig vid en strand i sånt här väder på onsdag och kan säkerligen få lite färg då. Hoppas nu! Blekfis elin, alltid.

Just nu sitter jag i min soffa och kollar på the Bachelor. Ska snart hoppa in i duschen och sen klä på mig något svalt, om jag hittar något. Sen ska jag promenera till solbo där jag ska köpa mig en kycklingsallad från Robbans:) Måste kila in på ica först, hårschampot o balsamet är typ slut nu och sen ska jag köpa någon smarrig frukt eller melon som jag o älskling kan gotta oss med ikväll. Mums!

Imorgon när jag vaknat åker jag till Johanni för att fira henne<3 Det ser jag verkligen fram emot, hon & jag. Sen åker jag hemåt framåt eftermiddagen och kanske, kanske, åker jag med Micke ut till husvagnen. We'll se.

Men nu, teven & dusch.


image85

Ett år och fem månader på Onsdag

Roligt tidsfördriv

En lite halvrolig lista, skriv in svaren i google och ta första bild.

1. Förnamn:  Elin


2. Efternamn: Hejdenberg


3. Favoritfärg: Röd


4. Den senaste mat du åt: Frukost (?)


5. Din dåliga vana:
Skräpmat, rätt ofta


6. Favoritgrönsak: Gurka


7. Favorithusdjur: Hund


8. Stad du bor i: Stockholm


9. Det mest användbara i ditt hem: Laptopen


10. Ditt senaste inköp: Lacoste skor


11. Något som gör dig glad: Min pojkvän



Haha. De två knäppaste/roligaste var ju helt klart laptop och min pojkvän, roliga bilder? Alltså sammanhanget menar jag då. Speciellt på pojkvän men ja man ska ju ta första bild så. Done.

Måndag, sol.

Idag är det som väntat toppen väder, otroligt roligt när man sitter hemma helt själv utan sällskap och bad. Måste verkligen ta ett snack med päronen nu, vi behöver en pool här hemma;) Jag som absolut inte ligger o steker gör ju självklart inte det nu heller. Som sagt, det är alldeles för varmt när man inte har tillgång till bad. Fast jag ska försöka mig på en timme i solen ändå. Är ju typ blekast i Sverige nu! How fun.

Och jag väntar.. Min mobil har fortfarande inte dykt upp, wtf!!? Jag hoppas för deras skull att avin kommer med posten today. Det borde vara snart. Annars ska jag bannemej ringa och klaga! Yes. En hel vecka har faktiskt gått.

Mer om idag så kommer älskling hit senare, ingen aning om vad som ska ske. Blir nog bara deg i soffan som vanligt och han jobbar ju dessutom nu. Stackarn! Hihi. Göteborg är planerat, boende ska bokas! Det blir grymt! Vi åker den 24 augusti efter jobbet och kommer hem söndagen (26). Emmi, Mackan, Tomi, Tilda, jag, älskling, Sean, Camilla och Orre? De första 6 är säkra iaf och det blir störtskönt. Bil såklart. Utgång och Liseberg :)

Imorgon fyller världens bästa Johanna 18 år. Helt otroligt vad tiden går fort. Det finns ingen annan som är som den här tjejen för hon är one of a kind, bäst på alla sätt. Min allra bästa vän fyller 18, det är  s t o r t ! <3

Nej försök till solning nu. Ciaoo

Saturday night

Gårdagen blev väl inte riktigt som planerat, men bra var den verkligen! Vi började med att äta middag hos älskling tillsammans med svärisarna och Gittan & Janne, grillat såklart. Det var supergott och det blev även lite vin:) Sen gick vi till bilen och plockade upp Camilla (Cämi) på vägen till mig där vi skulle spendera kvällen. Tomi & Tilda kom efter en stund och hälsade på oss. Sen vid niotiden kom även Mackan som varit borta så länge så min älskling typ glömde bort mig? Haha nejrå men dem är så söta. Kul var det iaf att han kom och han hade mycket att berätta om sina resor. Fun. När de tre sen rörde på sig satt endast älskling, jag & Cämi kvar. Men efter en halvtimme kom Sean med sällskap, inget litet sådant heller. Han, Orre, Bea, Ante, Jessi och tre killar till. De körde karaoke en bra stund så hela gille typ kokade haha. Sen satte vi på vanlig musik och bara hade allmänt trevligt tills de rörde på sig. Då gick vi in och åt lite grann och sen körde älskling & Cämi tevespel i typ tre timmar medans jag sov så gott, hihi. När jag vaknade idag hade älskling typ druckit upp all öl och Camilla var helt slut. Sötisar.

Idag när vi vaknat till åkte vi till kungens kurva. Jag ville jaga köket jag sett men det verkar ha försvunnit:( Typiskt när jag äntligen får lov från mami & papi att göra det. Vi hittade iofs ett på ikea i liknande stuk men några tusen kronor dyrare, suck. Aja får leta vidare helt enkelt. Och det måste ändå rivas, målas och läggas golv innan köket ska in.

SKREV IGÅR, SÖNDAG.

Shopping & landet.

Igår åkte jag o mami in till stan, det var så länge sen. Vi började med att gå på åhléns såklart, där köpte jag nya björniskallingar till älskling och en plånbok till mig. Sen köpte vi en present till Somayeh som fyllde år förra veckan :p Eftersom hon jobbar på Bazaar i Sture gallerian promenerade vi ditåt för att lämna det vi köpt, en mixer och en bok med smoothies & juice recept! Hon var jätteglad såklart. När vi ändå var där var jag tvungen att lägga märke till alla underbart snygga väskor dem hade, så det slutade med att jag gick därifrån med 2 nya väskor:) En vit i tyg med körsbär på, skitsnygg! Och sen en svart skinväska som var höstkollektionen, great! På vägen dit hann det även att slinka ner ett par vita platta spets (lagom) klackskor från Din Sko. De ska jag använda på bröllopet eftersom jag ska jobba hela kvällen/natten så blir det perfekt med platt. Sen på vägen tillbaka blev det även ett par svarta jeans, grön tunika, rosa linne, blå tunika, svart kofta och till sist ett par lacoste skor:) Jag är verkligen så nöjd med gårdagen! Vi köpte även ett par adidasskor till systerbarnet som kommer, hihi.

När vi kom till tumba plockade älskling upp oss så åkte vi hem så jag kunde slänga av mig allt som jag shoppat och packa ner lite grejer till landet. Sen stannade vi på willys och handlade inför kvällen och sen åkte vi raka vägen ut:) Det blev grillad fläskkarré färskpotatis, beasås & sallad. MUMS. Efter maten tog vi en sväng med båten, älskling o papi fiskade lite grann sen åkte vi bara runt lite vilket tog ett tag (skitbåt alltså). När vi kom tillbaka åt vi räkor & aioli, tack Cämi för du gav mig tipset i Sundsvall, haha. Smarrigt!

Imorse ville jag ta vara på solen och så men älskling ville att vi skulle åka hem vid 11 för att hinna det vi skulle göra,  ibland förstår jag inte hur han tänker. Så ingen solning när det äntligen är fint väder o man är på landet. Tack! Men aja, nu är vi iaf hos honom och jag ska snart hoppa in i duschen så håret hinner torka o allt. Vi ska upp till Gittan & Janne en stund för han ska tvätta fönstrena. Sen blir det hem hit igen för att äta grillmiddag och sedan hem till mig. Cämi, Olle, Tomi & Tilda kommer förbi en sväng:) Blir lite bastu och chillkväll. Mys.

BTW, i veckan börjar vi med köks&hallplanerna i gille:) Jag ska börja rensa ut allt skit så älskling kan bygga/riva när han kommer från jobbet om dagarna. Typ. Jag är verkligen glad! Ett kök for my own, haha. Och en hall, ohyes.

Nej nu en svalkande dusch, bye.

Stan & Landet

Imorgon är det fredag och älsklings sista dag på semestern, en enda vecka. Men pengar får han ju! Det tråkiga är att ingen av oss har pengar nu så vi har inte kunnat göra något speciellt under den här veckan, efter Sundsvall. Kul semester för honom då.. Men vi åker ju till Skåne snart och då får vi båda lön så.
Men nu, Imorgon ska jag och mami in till stan för att shoppa:) Hoppas hon är lika generös som vanligt så jag kommer hem med en del nytt till garderoben, det behövs. Ja det jag skrev förut är nästan ett måste för min del. Men det brukar inte vara något problem så det ska nog gå bra nu med, hihiii. Efter stan plockar älskling upp oss i centrum så ska vi åka ut till landet sen. Där blir det bara chill och en god middag med bror också tror jag nog, myspys. Sen åker vi hem på lördagmorgon igen. Och på kvällen blir det ju förhoppningsvis partaj!

Mamma & pappa har även börjat prata om att vi ska fixa ute hos mig, en vägg till garaget så jag får en riktig hall och sen riva förrådet och göra det till ett litet kök istället! Precis som jag har velat alltså. Då blir det lite mer "egen lägenhet" och man slipper springa in för mat o det hela tiden = superskönt. Men de vill samtidigt kanske sälja huset och skaffa en lägenhet istället nu när de har landet. Då blir det antingen så att jag får bo med dem i en 3a eller så försöker vi få tag i en 3a och i en 1a till mig. Scary! Men sen sover jag o älskling alltid med varann så det känns onödigt att jag ska ha en 1a när jag typ sover här hos honom varannan natt åtminstone.. Aja vi får se hur allt blir och det kommer ju ta en tid att sälja och allt. Nu ser det iaf ut som att jag får ett kök och en riktig hall i min gillestuga och det gillar vi verkligen:)

Just nu kollar vi på film, The Departed. Jag tröttnade så gick hit istället men ska väl kila ner strax igen.. Den är inte så jättebra faktiskt och rätt krånglig, enligt mig då. Haha. Sängen suktar en del nu kan jag säga så vi får se, hihi.

Glöm inte kika på sundsvalls bilderna down there, nattinatti.

SUNDSVALL

    
Älsk & Cämi i bilen på väg:) - Stugan & hamnen  - Stugan  - Drickat;)

    
Odljung, älsk & C i Sundsvall - Han vann hatten - Smarrigt - Vi två <3

    
Grabbarna bus! - Camilla & Odljung efter middagen - Älsk showar;) - Han däckade..

     
Jag är stolt över min vinst:) - Den kvällen ja' - Pose for the camera - Dancing star

   
Pistvakt  - BJÖRNE ställer in ljud. - BJÖRNE med Lurad - Han är GRYM!

Hemma bäst.

Det blev två nätter i husvagnen, mysigt. Första natten fick jag äran att sova bredvid världens sötaste Tilda:) Och andra natten sov även älskling med oss i sängen så ingen sov på golvet. Det gick faktiskt utan problem! Jag älskar verkligen husvagn och jag kommer säkerligen skaffa mig en när jag blir äldre. Och Farstanäs camping är G R E A T ! Igår träffade jag även på Jannika där så vi stog o pratade en stund, det var lixom inte igår.. Hon har sin husvagn väldigt nära. Eller C&M har sin husvagn väldigt nära hennes, haha.

Igår när vi kom hem till mig så tog vi en dusch direkt, så himla skönt! Och ja, papi har äntligen lagat den:) Efter duschen åkte vi ner till gulan och hyrde en film. I See You.com blev det. Den var typ American Pie lik men lite wierd. Jag råkade dock somna till några ggr men iaf. Till den åt vi massa choklad och drack cola (: Nu har jag bara 12 chokladkakor kvar :O HAHA.

Idag då. Älskling har åkt till sin mormor o morfar för att arbeta där, igen. När han är klar kommer han och hämtar mig så ska vi spendera resterande av dag/kväll/natt hos honom. Ingen aning om vad vi ska göra men så blir det iaf. Imorgon ska jag o mami åka till stan:) Jag har en hel del jag behöver så det känns bra! Sen blir det myskväll hos mig och på lördag p a r t y  :D Sen jobbar älskling nästa vecka igen..

Åh jag blir så trött.. Verkar som att jag kommer att få vänta på min telefon tills nästa vecka?! Är det så så kommer jag nog inte att beställa igen. De säger 1-4 arbetsdagar och nu har det gått 3 och den är inte påväg :S Skit!

Får trösta mig i stan imorgon, en hel del jag behöver (och vill ha); skor till bröllopet, ballerinas, gympaskor, tunnika, shorts, väska, tofflor och ja? Sen till älskling en ljusgul slips till bröllopet (min klänning är ljusgul) och kallifjonger.

Nej nu blir det frukost.

Björn Rosenström och annat..

Igår kom vi hem igen, efter fyra mycket roliga dagar i Sundsvall:) Det som inte var så roligt var väl vädret, vi bodde ju precis vid öppna havet så det blåste något otroligt hela tiden så jag frös typ jämt.. Men ändå var läget det finaste man kan tänka sig. Det kändes typ som saltkråkan, hihi. Skit mysigt! Gatufesten då, den var as bra! Vi var inne över dagen både torsdag & fredag och spelade, kollade tivolit och lite annat. Och i lördags var det dags för Rosenström så då var vi där en heldag! Han var lika grym som alltid, såklart. ÅHHH riktigt bra var det. Vi köpte såklart varsin Björne tröja, hihi. Gggrr på honom alltså! (Bilder kommer) Självklart så spelade vi också, jag spelade iofs bara en gång på chokladhjulet, la i 10 kr och vann första vinst:D MOAHAHA, I'm the best! 2 kg choklad till mig alltså! MUMS! Älskling & Odljung spelade hela tiden överallt och kom hem med boxningshandskar, ölhattar, slipsar och jag vet inte vad.. Sen vart det en del dricka också såklart, det kändes. Men det hör ju till en "festival" och där vi bodde fanns inte mycket annat att hitta på. Haha. Kul var det minst sagt och nästa år blir det av igen (hoppas) med fler folk och 3dagars istället för en bara! Hoppas på Björne då med såklart. Ohyes! När vi kom hem igår så bytte vi bil med papi direkt och jag visade min choklad och allt sånt.. Sen packade jag bara om så åkte vi hem till älskling direkt. När Marie & Hasse kom hem halv nio så åt vi middag tillsammans. Innan vi gick o la oss spela vi lite kort, har blivit lite kortgalen sen resan. Haha.

Imorse
vakna jag av att Tilda klamsa ner på oss i sängen, gullunge! Hon o Camilla var här så jag gick upp direkt och gav presenten till lillsnorpan, en adidas overall (byxa & tröja) ! C vart jätteglad och tyckte verkligen om den, sen ska älskling fixa så det blir tryck också:) Sen hoppade jag in i duschen medans älskling låg o drog i sängen. Idag åker vi kanske ut till husvagnen igen. Älskling har ju semester den här veckan:) Vi får hoppas på bättre väder så vi kan sola & bada där ute också. Och sen åker vi till landet också en natt elr två, mami & papi har målat om stugan nu så det ska bli kul att se resultatet! Och sen är Tim med där ute nu så han vill att vi ska komma ut också, elr älskling iaf för det är ju han som är cool, haha.

Just nu sitter jag ensam hos älskling, han skulle till sin mormor & morfar och måla lister så jag stannade här. Har precis beställt en mobil:) Ja för min nokia jag köpte för typ fyra månader sen gick sönder direkt och nu är den helt konstig man hör typ aldrig någonting så den ska lämnas in så fort jag får den nya! Sen får jag försöka sälja den elr något. Men en Samsung U600 blev det:) Snacka om frihet att inte vara student längre, haha.

Nu ska jag fortsätta kolla runt på nätet, lönen kommer ju snart! Bye.

Sundsvall

Ja idag åker vi, äntligen, till Sundsvall och Gatufesten:D Som man längtat.. Det ska bli så roligt och trevligt sällskap! Det bästa är väl ändå att Camillas stuga ligger i hamnen och typ 7 minuter från "stan" (med bil) det är ju sjuuukt mys och bra! Både hon & Odljung var där förra året så jag o älskling är rookies, haha. Det blir nog as bra! Det blir tre vilda nätter iaf, hoppas kan man ju. Men vi fixar det! SUNDSVALL 2007, Björn Rosenström!

Vi sov i husvagnen inatt igen så jag åkte med älskling imorse, var hemma kvart över sex :O Snacka om segt! Men jag var tvungen eftersom jag hade en del att fixa med innan vi ska åka. Jag la mig iaf på soffan och vakna halv tio igen:) As skönt. Sen fixade jag det sista med packningen, att jag alltid ska ha med så mycket.. Herregud. Men bilen har ju en del packningsutrymme så(a) Haha. Nu står allt i hallen och väntar på att få åka, typ. Har precis duschat så när håret är torrt (fönen ligger längst ner i väskan) ska det plattas så kan den också läggas ner. H ä r l i g t . Älskling slutar 14 då kommer han direkt hit o plockar upp mig o min packning så åker vi hem till honom. Där ska jag städa ur bilen medans han får sova en stund, han ska ju ändå köra i fem(?) timmar sen :/ Det går nog bra! Vid fyra ska vi hämta Odljung och sen åker vi raka vägen till Camilla o hämtar upp henne. Sen är det Sundsvall next :)

Från ett till annat, Igår ville Tilda inte alls sova middag så Camilla tröttnade på att försöka så hon sa till mig att jag skulle "natta" T istället eftersom det gått så bra dagen innan hos mig. Så jag tog över och fem minuter senare sov hon:) Haha, det var faktiskt kul! Men som jag sa till C, hon kör nog bara med sina föräldrar. På kvällen vägrade hon också somna, eller hon vaknade upp och vägrade somna om igen. Micke gick med henne i en och en halv timme, sen gick både C&M i en timme. Sen kom dem till husvagnen och sa Elin snälla kan du ta över det här funkar inte. Sen ställde dem vagnen vid mig och gick. Haha. Så jag började gunga vagnen och lät T hålla mitt finger. Älskling klappa henne på pannan. När hon börja panikgråta (inget ovanligt) så börja jag sjunga då blev hon helt knäpp tyst och tio minuter senare sov hon:) Camilla & Micke gav mig o älskling fingret när de kom tillbaka:D HAHA.

Man måste ju få skryta också. Nej nu ska jag bränna skiva. Byebye.

BTW, jag har shoppat lite också ju. I måndags när vi åkte tillbaka till husvagnen så stannade vi på åhléns i Södertälje. Där hittade jag äntligen solbrillor:) Köpte ett par till älskling också och badbyxor, det är han absolut värd! Sen så åkte vi iväg till Järna igår på dagen och utanför där hittade vi en butik. Där hittade jag present till Johanni så nu behöver jag inte tänka på det något mer, hihi. Hon hade det jättebra i Roskilde också:)

Husvagn!!

Jaha, äntligen semester:) I hela 5 veckor dessutom, underbart. Hur som.. Sista veckan rullade på rätt snabbt och det kändes som det var måndag igår på fredagen. Typ iaf. Älskling o jag hade en rätt "full" vecka (därför jag inte skrivit tidigare alltså) och på fredagen var det ju dags för country. Älskling plockade upp mig när jag slutade, skönt att det var lite barn så jag kunde gå vid halv fyra istället för fem. När vi kom hem lekte vi lite med Aicha eftersom hon var här då. Och syster:) Sen åkte vi iväg till benevento och köpte middag, mums. När vi kom hem igen hoppa jag in i duschen och gjorde mig i ordning inför kvällen, föris hos Porsarp och sedan Lida, Country! Syster körde oss till P och där vare en del folk, kände inga speciellt bra precis och jag skulle ju vara med "grabbarna" så vi tog baksidan;)Det var iaf mycket trevligt men tråkigt att vi inte kom till lida förrän tiotiden efter att varit tvugna att åka taxi med Becki & Trisan för att Sean beställt den o dragit, bra jobbat! Men vi kom iaf hela vägen fram vilket var as skönt. Lida var inte alls lika skoj som förra året o jag var jätteförsiktig med drickan och försökte även hålla koll på mitt hjärta hela tiden. Tyckte iofs att jag gjorde det förra året också men tydligen inte. Iaf detta år kunde vi lugnt promenera bort där syrran hämtade oss vid tolv:)

Lördagen blev det att gå upp kl 8 eftersom syrran skulle ha möhippa för Jenny hos oss, elr aa frukost o pingis iaf. När dom åkt iväg åkte jag o älskling upp till Gittan & Janne för att fika. Sen ringde Camilla o sa att de hade köpt husvagnen nu så vi åkte dit:D Vi hjälpte till o städa o fixa med den och sen bjöd svärmor allihop på tacos så vi kunde bara åka dit o sätta oss:) Supergott! Efter det fixade de ännu mer med vagnen och jag tog hand om Tildis såklart. Sen åkte jag o älskling med hem till C&M för att spela lite spel. Mys. När vi vaknade igår, kl 7, så gjorde vi oss i ordning och åkte ut till farstanäs camping direkt! De fick en plats och där står allt nu uppställt hela månaden! Så gårdagen spenderades där och sen hem till svärmor som fyllde år, marrängsvish o annat gott blev det:) Sen åkte vi tillbaka till vagnen och spenderade natten där. S u p e r  m y s i g t !

Imorse åkte älskling & Micke redan vid 6 eftersom de båda jobbar. Hihi. Jag, Camilla & Tilda gick upp halv nio. Men vi åkte hem redan vid elva eftersom jag var tvungen att packa o C behövde tvätta massor. Så Tilda fick följa med mig hemåt så C kunde tvätta i lugnt o ro och just nu är jag nästan helt klar med all packning och T sover gott i sin vagn:) Ska passa på att duscha sålänge också. Sen kommer Camilla o plockar upp oss så åker vi ut till husvagnen igen ikväll. Imorgon kommer älskling & Micke efter jobbet då ska vi grilla o kolla allsång tillsammans o sen sova kvar allihop igen:) Men på onsdag måste jag åka med älskling vid 6 på morgonen för då måste jag hem och fixa det sista och tvätta hela bilen för sen vid fem åker vi till Sundsvall:D Kommer hem på söndag igen, då lär vi vara lite trötta o slitna. Hihi. Kul ska det iaf verkligen bli och älskling kör så det är skönt!

Nej upp i duschen nu, ciaoo