31 januari 13.46

Nu är jag äntligen moster =D Lilla Milton kom till världen idag 13.46! Tydligen så hade förlossnigen varit mindre rolig så min syster har inte alls mått bra och inte orkat göra något alls.. Men för en timme sen ringde hon och berätta om allt för mami och då hade hon ammat och han låg o prata där hos henne:)
Det här är så overkligt.

Och jag är sååå glad att allt gick så bra som det ändå gick och att jag äntligen är moster =D Förmodligen blir det en tripp ner till familjen snart, nästa helg närmre bestämt. Vi får se hur det blir med den saken..

Han hade Jakobs ögon och näsa om jag minns rätt och så var han ljushårig? Haha. Han är säkerligen fin.

Jag har precis kommit hem nu. Jag kom ifrån jobbet vid två och då gick jag direkt till centrum, medans jag väntade på Melissa och Miranda köpte jag en ny mascara och överlack till naglarna. När dem kom gick vi direkt till ica för att handla. När vi var klara mötte vi upp Mia som vi sen åkte bilen med hem till henne. Dem lämnade av mig o Miranda så åkte dem till dagis för att hämta Clara, Max och Moa (Mias barn/Mirandas kusiner). Sen kom Melissa hem igen med allihop eftersom Mia skulle iväg så hon skulle vara barnvakt..

Medans Melissa gjorde middagen som blev Tacos lekte jag med alla barnen, haha. Det kändes som jag tog jobbet med mig hem om jag säger så;) Efter ett tag tröttnade jag rejält och satte mig i köket. Sen kom Alexandra precis när vi skulle börja äta så det vart stormiddag. Haha. Efter maten vart det full rulle igen men varken jag eller Melissa orkade mkt så Alexandra fick springa fram och tillbaka:)

När barnen gått o lagt sig satte jag och M oss framför datorn och A gick hem. Sen har vi spenderat typ all tid framför den med att kolla igenom massa bilder och sen har M fixat med sin facebook, haha. Efter att jag gosat alldeles för mycket med kattungen blev jag alldeles snuvig, nös och fick min kliprick.. Så jag gav upp och gick hem;)

Nu ska jag inte göra mycket mer den här kvällen. La precis fram kläder för jobbdagen imorgon, haha. Sen vet jag inte vad som ska hända och ske efter jobbet men något blir det alltid. Antar att jag o A kommer umgås med C&M och T om inte dem planerat något särskilt. Jaja, imorgon är imorgon.

God natt


Suddigt..

Mina ögon är kaos just nu, jag ser knappt något.. Jag måste verkligen anstränga mig för att se vad jag kollar på på tv och samma med datorn. Jag antar att det har att göra med att jag är helt utmattad!

När jag satt och skulle vila ringde mami mig och bad mig komma ner till centrum. Okej tänkte jag, varför inte. Vi gick raka vägen in på Din sko och ut därifrån kom vi med varsitt par:) Sen kila vi in på h&m och där handlade jag en försenad present till Miranda. Det blev en klänning i grått med vita prickar, en vit kofta och vita tights:) Det ska hon få imorgon då jag ska umgås med hennes mor all night (tills jag ska sova om jag säger så då).

När jag sen kom hem såg jag att alla skor jag har är svarta!! Det är fan sad sad sad. Jag har iofs ett par bruna stövlar men dem gick sönder typ andra gången jag använde dem och sen har jag mina Roots i beige/brun färg som är heeelt utslitna på klacken.. Men sen har jag 6 par svarta. Stövlar, vinterskor, boots. Har dessutom svarta ballerina. Sen har jag ju två andra ballerinas men nu var det mest syfte på stövlar (den här säsongen).

Nu sitter jag fortfarande på soffan, eller aa igen kanske man ska säga. Andreas kommer hit om en halvtimme ungefär. Jag vet inte varför han kommer just då och jag vet inte vad vi ska göra.. Antar att vi bara kommer blänga på teven. Fun huuh.

Men nej nu ska jag fixa kläder tills imorgon (som jag gör varje kväll :p) så det är gjort! Hej svejs.

Äntligen BB

När jag satt på min rast i personalrummet helt själv kommer min mor inflygande och typ skriker; Lina har blivit inskriven på BB nu, hon fick värkar och nu går hon upp och ner i trapporna för att sätta igång värkarna ordentligt!!

Det känns så overkligt. Jag kan inte föreställa mig att min systerson snart är ute:) Även om jag väntat på honom i nio månader så har jag inte riktigt känt det som allvar, men nu är hon äntligen på BB! Och om han kommer idag kommer han på rätt dag, eller aa sin beräknade dag. Så telefonen ligger i närheten hela tiden..

Ringde ju självlart Andreas och berätta, han tycker också det känns overkligt.. Sen ringde han efter en timme och frågade om jag hört något mer haha:) Men neej nu har vi inte hört något sen dess.

Jag har mått helkonstigt idag. Ingen aning om varför men konstigt mår jag. Nu är jag iaf äntligen hemma:) Ska bara ta det lugnt, äta någon middag och sen återigen ta det lugnt. Andreas kanske kommer hit eller så kanske vi åker hem till C&M och T o hälsar på. Annars ska jag bara ta det lugnt som sagt.

Jag är sjukt trött.


Grekiska Kolgrillsbaren

Idag hade vi nio barn på jobbet, riktigt nice. Så jag o Veronica tog 6 st och gick ner till skolan för att hälsa på Djungeln! Dem hade fått det jättefint och mysigt där, jag vill ju nästan börja jobba hos dem nu istället;) När vi väl skulle gå tillbaka hade vi dragit över på tidsplaneringen, haha. Vi kom tillbaka till dagis 11.20 och vi brukar äta 11 :p Men det gjorde ingenting.

Jag behövde heller inte jobba till 17 eftersom det var så få barn. Skönt. Ringde Andreas som redan var hos mig o höll på med listerna inne i huset o sa att jag fick gå så han åkte och hämta upp mig så åkte vi ner till willys och handla lite, sen gick vi in på Grekiska Kolgrillsbaren och beställde mat:) Souvlaki, kycklingfilé tog båda två.

Nu ligger jag i sängen och är proppmätt. Maten var grymt god! Snart ska vi kila in till huset för han ska pilla lite med golvet och då ska jag hämta ut min tvätt och fixa med den tänkte jag.

Jag är heeelt slut.. Och roligt att jag öppnar både imorgon och på torsdag, wiho. Men det ska nog gå bra.

Bye

Undrar

Jaa ibland undrar jag.
 Ja jag undrar väldigt ofta nu för tiden.
Just nu undrar jag mest.


Men det är ju klart, livet kan inte vara en dans ovan molnen.


Ett jättefint paket

Så var det en helt ny vecka igen. Men den här veckan är jag inte ledig något så.. När klockan ringde imorse var jag helt död, jag ville så gärna bara vara sjuk och ringa jobbet men icke. Jag snoozade och när jag till slut var tvungen att gå upp hade jag en aningens bråttom eftersom jag skulle hinna med att duscha.. Höhö.

Men jag hann och väl på jobbet har vi endast 8 barn. Jag kunde ha kommit senare ju! På min rast kila jag som vanligt in till mami och där låg ett jättefint paket och väntade på mig :D Britt, Conny, Kristoffer och Elinor kom aldrig på festen pga en sak som hände under fredagen men jag fick ändå ett paket. Hihi. Det var fyra stycken dricksglas från Boda Nova:) Skit fina! och gissa vad? Dem hade lila blommor. Haha, allt jag fått i present går i lila eller rosa:)

Jag kom ifrån jobbet halv sex. Eller då gick de sista barnen förutom Miranda. Så jag klädde på henne och Christopher hade kommit för att få en t3a utskriven så han gjorde oss sällskap ner till centrum:) Där gick han till sitt tåg och jag gick o mötte upp Melissa. guuuud vilken soppa alltså, men jag är ju inte inblandad igentligen. Jag lämnade Miranda till henne men vi gjorde sällskap in på ica sen kila dem hem och jag till bussen.

Gjorde ordning en supersmarrig kycklingsallad åt mig själv som jag käka upp fort som bara den. Mums. Sen ringde jag upp Johanni eftersom jag lovat henne det. Jag kan väl säga som så att det enda bra i det här är väl att jag har fått prata med henne två ggr under en dag:) Vilket jag inte gjort på hur länge som helst..

Nu ska jag snart ta bort sminket och hoppa ner i sängen, jag är sjukt trött. Imorgon ska vi gå till skolan och hälsa på Djungeln (vår 5års grupp) som flyttat dit precis. Jag och Veronica med dem stora barnen, hihi. Det suger dock att jag jobbar 9-17 imorgon :(

Fettomat hela dan

Direkt när jag vaknade imorse ville jag ha donken. Det är alltid det jag är sugen på när jag vaknar och är sjukt bakis. Eller pizza kan det också vara iofs. Men mest donken (konstigt huh). Men problemet var bara att jag mådde äckligt illa och inte kunde röra mig, jag orkade inte ens lyfta på huvudet.

Sen när Andreas vaknat till liv så var han precis som vanligt, det gör saken bara ännu värre eftersom det blir lättare att vara bakis med någon. Haha. När klockan var ett var båda två skit hungriga men jag mådde fortfarande bajsilla och hade fortfarande ett dånande huvud, jag painade på mig kläder och gick sakta sakta ut till bilen.

Så åkte vi till barngympan och satte upp en lapp att det var inställd, jag klarade inte att röra mig ju. Sen köpte vi mat från donken. Precis som jag trott fick jag bara i mig hälften men jag mådde ändå bättre då:) Så när vi var klara kila vi in till huset och A börja lägga golvet i hallen däruppe medans jag gick igenom allt jag fått igår. Hihi.

Halv fem åkte han hem och jag la mig på soffan. Sen när magen börja kurra igen blev det en bilfärd med papsen för att handla pizza, haha. Men sen när jag skulle äta så klara jag bara två bitar sen tog det stopp. Min mage är inte i sitt bästa skick idag om man säger så.. Jag måste verkligen börja tänka på hur mycket jag dricker :P

Nu sitter jag i min soffa igen.. Jag orkar inte göra ett skit. Måste igentligen duscha men jag orkar inte ens det. Och om 50 minuter börjar Singing Bee så då går jag inte ifrån teven;) Jag tror duschningen får bli imorgonbitti istället, det suger.

Nej jag måste rycka upp mig nu. Trevlig bakissöndag på er

Världens bästa födelsedag!

Min gårdag var så grym!

När jag och Andreas kom fram till skärholmen gick jag direkt till bolaget =D Jag fick självklart visa legg och hon gratta mig och fråga hur jag skulle fira resten av dagen, en riktigt trevlig dam. Sen när jag kom ut därifrån stog A o vänta för han fick inte gå med in för mig. Maha. Så han fick ta kassen och så kila han till bilen med den medans jag tog ut pengar.

Sen köpte vi varsin korthållare eller vad man säger, min är rosa:) Hans hade plastfickor i, värsta bra. Efter det gick jag in på h&m o bytte mina strumpbyxor. Sen åt vi lunch och sen skulle jag bli sminkad. Det var det bästa jag har gjort tror jag:) Hon var grymt duktig och det blev såååå snyggt. Hihi. För pengarna tog jag en foundation, concealer och en pensel till den. Fick ändå lägga till 200 då - så jävla dyrt ju. Fast det är ju bra smink och dessutom så har jag aldrig använt varken concealer eller foundation förut så det var det verkligen värt:)

När jag kom hem (Sandra hade bokning) bytte jag om och sen fixade jag håret lite snabbt. Tog typ tio minuter efter att jag var klar tills papi kom o hämta mig o mamsen. När vi kom upp till folkets väntade Cämi där:) Då var det lite stressigt men jag hann med allt tack vare hennes hjälp.

Jag fick så sjukt fina presenter:) Av mami o papi, farfar och syrran & Jakob fick jag pengar, av Andreas fick jag presentkort på Guldfynd, av Cämi fick jag halsband med matchande örhängen och en Naomi Campbell parfym, av Emmi och Johanna fick jag en Cafe Opera drinkbok och av Emmi fick jag även en liten snusksak, av "grannfamiljerna" fick jag presentkort på Hemtex och H&M, av faster o man fick jag presentkort på Åhlens, av kusinerna och Emma fick jag presentkort på Gina. Av Marie, Hasse, Camilla, Micke & Tilda fick jag en flyttkartong med allt man kan tänka sig i; kokbok, bakform, tallrikar, skålar, potatisskalare, pizzaskärare, slickepott, kökshanddukar, grytlappar, servetter och jag vet inte vad mer. Det var jättemycket saker=D Av Gittan & Janne (Andreas mormor & morfar) fick jag 6 st vinglas, av Werre & Carola (Andreas morbror och tjej) fick jag två vinflaskor och en mosserande vin, av Tomi & Tilda fick jag 4 st martini glas, drinkpinnar och hjärt-isbitar, av Sandra och Daniella fick jag två badlakan och en liten mosserande vin flaska. Sen fick jag även blommor och kort av alla underbara människor som kom och gjorde min födelsedag till den bästa:)

Allting var perfekt hela tiden. Pappa och dom ägde! Dom sjöng ja må hon leva två ggr, haha. Grymt med trummor till också. Och min syssling sjöng sin låt två ggr:D Så jävla bäst! Sen sist av allt fick jag gå upp och sjunga den medans papi och co spelade till:D Haha. Jag vill inte veta hur hemskt det lät men sjukt roligt var det iaf! Det var toppen! Allt var toppen! Jag röjde dansgolvet med kussifinerna, haha. Alla röjde på dansgolvet, 18 år och uppåt:)

Kvart över elva kom en taxi som Daniella och Sandra beställt, vi åkte ner till tbs (alla ungdomarna plus syssling) och där inne var det en hel del människor:) Jag vet inte hur många ggr jag blev grattad men jag lyckades även få i mig lite för mycket på för kort tid där så jag och Andreas åkte hem redan vid kvart över ett med mami & papi. Sen fick jag en natt som jag förtjäna;) Men nu mår jag nästan helt okej igen. (fick ställa in barngympan dock) Haha.

Tack tack tack för världens bästa födelsedag!

INGEN VANLIG DAG

För idag är det min 20 års dag =D Hurra hurra hurra!

Jag vaknade redan halv nio, snacka om jobbigt. Efter att jag legat och försökt somna om i nästan en halvtimme gav jag upp och hoppa in i duschen. Nu har jag klätt på mig också, men inte det jag ska ha ikväll.

Efter sminkningen kanske jag ska få mitt hår fixat av Sandra, om inte hon har bokning. Isf måste jag ta med mig allt till skärholmen! Klänningen, strumpbyxorna, skorna, sminket, parfymen, väskan, smyckena och? För då måste jag åka direkt från hårfixet till folkets för sen kommer ju gästerna nästan..

Vi får se, hon skulle höra av sig vid tio och berätta om hon var ledig eller inte. Om hon inte är det åker jag hem direkt efter sminkningen så byter jag om och fixar håret enkelt själv. Sen får papi hämta upp mig hursomhelst:)

Jag ska snart väcka Andreas för vi måste åka om en timme iaf. Först skulle han tanka sen ska ju  jag gå på bolaget =D sen blir det sminkningen, och helst ska vi hinna kolla på skjorta åt honom innan den också. Snacka om en rolig dag!

Nej nu ska jag kila in till mami o papi, dem ringde o sjöng för mig för en stund sen:) Mamsen ville låna något att ha på sig ikväll utav mig så jag ska lämna tre alternativ, vilken tur hon har som har mig alltså. Moaha.

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag för det är ELINS 20ÅRS DAG
HURRA HURRA HURRA!

grattis till mig själv ;)

Bild lovad?

Jag skrev ju om en outfit bild i första inlägget idag, and here it comes. Inte världens roligaste och finaste kanske men jag har aldrig gjort det förut och kommer inte att göra det så många gånger framöver heller;)

 

Jag är glad att jag tog skinnjackan för solen lös ju hela dagen (iaf så länge jag var ute) och det var verkligen riktig vårkänsla när jag promenerade mot nagelstället. Helmys. Ge oss våren helt nu tack.

Nej nu ska jag göra mig klar för sängen. Måste fixa en kamera tills imorgon också så jag kan fotografera min dag/kväll. Fan att min är på lagning. I need it. Men det ska väl lösa sig det med.

Nattinatti då


En helmysig dag

Den här dagen har verkligen varit perfekt. Thank god!

När vi kom fram till skärholmen sov Miranda fortfarande i vagnen, vi gick direkt till bankomaten för att ta ut pengar. Det första jag köpte var en klänning till imorgon:) En silver/grå siden tubtoppsklänning. Sen efter lite lunch som för min del blev nachos köpte vi lite godis till M så hon höll sig sysselsatt en stund medans vi skulle pröva jeans, haha. Och jag köpte två par jeans! Men det vart samma pris, eller nej till och med billigare, än dem jag tänkt köpa på Denim for girls igentligen så det var helt okej;) Dem var riktigt fina och satt prima. Underbart.

Melissa köpte en jättesöt topp och jeans:) Sen sprang vi in på h&m typ det sista vi gjorde där köpte jag små klämmor som jag tänkt ha i håret imorgon och sen hårnålar. Jag köper hårnålar jätteofta känns det som men jag slarvar ju bort dem as snabbt. Tur att dem är billiga;)

Sen var klockan tio i ett och jag var tvungen att röra mig mot hallunda. Tog tunnelbanan och sen promenerade jag hela vägen till Daniellas place. Hon är verkligen helt underbar:) Jag har inte varit där sen studenten men hon vet exakt vem jag är och allt om mig fortfarande, haha hon sa att det är så lätt att komma ihåg för jag är så social. Jo det brukar jag få höra av folk. Vi babblade som vanligt på om allt och jag bokade även in en tid för påfyllning i februari, hoppas bara jag kan den dagen!! Måste kolla det på måndag.

Naglarna blev gryyyyyyyyyymt snygga! Jag valde en silverlinje precis under det vita bara för att vara extra snygg tills imorgon;D Riktigt jävla fräscht är det. Jag vill verkligen sköta dem nu och försöka ha jämt, eller aa det blir ju bara tippar en gång till kanske för sen har förhoppningsvis mina egna naglar vuxit ut så hon kan lägga på dem:)

Andreas kom och hämtade mig där när jag var klar så åkte vi direkt till kungens kurva. Mami hade redan proppat vagnen full av grejer så vi var inte till så mycket hjälp. När vi kommit ut med allt till papis bil (han kom också) så gick vi in och åt på donken. Moaha. Sen kilade dem tre in på bolaget men jag sprang över till skopunkten istället. Där köpte jag ett par pumps till imorgon (och sen såklart), ett par tofflor och ett par skor till A. Haha. Så snäll är jag;)

Nu duschar han och jag sitter här. Vi har varit i folkets och förberett så gått det gick, alla bord är dukade och tallrikar, bestick och muggar är framställda:) Imorgon kommer jag inte dit förrän halv två kanske. Ska ju vara i skärholmen kl 12 och bli sminkad! Det ser jag så mycket fram emot. Som tur är kör Andreas mig dit och väntar medans <3 Sen blir det hem i raketfart och byta om o fixa håret. Sen får papi komma o plocka mig här hemma och köra upp mig. Så börjar den långa kvällen;)

BYE BYE, imorgon är jag 20 år :D

Löning = shopping (och räkningar)

Min klocka ringde 8.00 imorse, jag kom upp ur sängen som jag sovit hur länge som helst:) Nu sitter jag på soffan heeelt färdig. Bussen går inte förrän 9.24 dock, där ska jag även möta Melissa o Miranda som ska göra mig sällskap:) Men jag har en sak kvar att göra innan jag går. Jag måste ta reda på hur jag tar mig från skärholmen till nagelstället, antar att jag får ta tunnelbanan till hallunda c och sen gå hela jävla vägen..

Jag har precis betalat mina räkningar. Det suger! Iofs har jag bara hyra och mobil men det går ju pengar bara där.. Jag vet ju att jag får, och har redan fått, pengar i födelsedagspresent men dem ska jag be brorsan sätta undan åt mig så jag inte kommer åt dem, för dem ska gå till en systemkamera! Då måste jag även spara själv också.

Idag ska jag inviga min nya fina skinnjacka:) Det blir för varmt med peakdunisen i skärholmen! Dessutom ska jag ju i princip inte vara ute så jag ska nog klara mig galant med skinnjackan, plus att jag har en riktig kofta under. Den lär jag få ta av mig i skäris om jag inte vill bli för varm. Höhö.

Jag har till och med gått så långt att jag tänkt lägga upp en bild här på bloggen på hela mig sen när jag kommit hem igen:) Woohooe. Men det får vi se hur det blir när vi väl är där..

Efter nageltiden ska jag ta mig till citygross där mami redan är förmodligen. Vi ska köpa allt inför imorgon och sen kommer antingen papps eller Andreas o hämtar oss där. Sen ikväll blir det en tripp till folkets och fixa med borden och dukningen och allt sånt enkelt man kan göra redan ikväll:)

Ha en bra dag allesammans


En saknad av dig

När jag rensade min låda inne inför renoveringen hittade jag en cdskiva som det inte stog något på, jag kände en konstig känsla direkt men kunde inte slänga den. Där i lådan låg även några bilder och kollage på mig och dig. Jag log åt det men det kändes även som att tårarna var nära.

Nu när jag satte på skivan så är det första som jag kommer att tänka på dig. Det finns flera låtar (på flera skivor) som kopplar mig till dig och  o s s . På lördag fyller jag 20 år, för två år sen såg allt annorlunda ut. Jag har inte tänkt så mycket på det och mest sett fram emot min dag. Men nu är det bara två dagar kvar och när skivan spelas i bakgrunden här hos mig så går det inte längre..

Jag vet att det är mitt fel att det är som det är idag. Till största möjliga del är det mitt fel. Och det som gör så jävla ont är att det aldrig kommer bli som förut. Jag kan inte hålla tillbaka tårarna när jag tänker på det. Allt det vi gjort tillsammans, alla kort och alla låtar.. Jag saknar  o s s  :(

Jag vet iaf att det aldrig kommer att finnas någon som tar en sån plats som dig. Jag kommer alltid att tänka tillbaka och le åt alla minnen. Jag kommer alltid komma ihåg hur lika vi var jämt. Jag kommer alltid att komma ihåg hur du alltid fanns där för mig och hur du alltid stöttade mig.

Jag kommer aldrig att förlåta mig själv för att det blev såhär.


"Men jag lovar dig här stannar jag kvar"

"Alla dagar det var jag o du, alla nätterna så tomma nu"


Jag älskar dig för evigt. (om du vet vem du är)

24 januari

I brist på annat.. Typ ja. Här har ni två bilder på mig, superfräna I know;D


image262

image265

24 januari 2007 och 24 januari 2008 :)

Two days left ;)

Ja herregud, nu är det clooooose. Om två dygn är jag ingen tonåring längre, maha. Mami var o hämta nyckeln och betalade idag:) Imorgon ska vi handla maten och allt det andra. Bolaget ska jag minsann gå på själv på lördag;D
Nära nära nu.

Miranda fick stanna kvar här hemma imorse när jag gick i spöregnet, hela jag var dygnsur när jag kom fram. Hade på mig min nya jeanskjol och den var typ helt blöt eftersom jackan slutade lite ovanför den så allt rinner lixom dit.. Kulkul. Mami tog med sig M och dem kom väl kvart i sju.

Efter lunchen mötte jag och de fyra finska barnen upp Melissa (Mirandas mamma) så rörde vi oss ner mot centrum:) Vi kom fram en halvtimme för tidigt men då hann dem springa omkring lite och äta lite kakor, hihi. Teatern var nog bra?! Jag fattade ju såklart noll. Noll noll noll. Och så är jag grymt trött på finska språket nu;) Men Melissa sa att det handlade om att man först är bebis och sen blir stor, och det visade hon som spelade teatern med olika dockor. Aaa barnen skratta iaf en hel del så den var nog bra;D

Kom tillbaka till dagis halv tre. Då släppte jag bara av barnen och tog min väska innan jag kila ner till centrum! Sandra hade ingen bokning innan så kvart i började hon med mig, hon tog bara topparna eftersom jag inte vill ha kortare hår. Nästa gång ska vi även färga håret, lite roligt sådär. Appropå färg så är mitt hår typ rödbrunt nu, jag är iaf supernöjd med gårdagens färgning:)

Nu sitter jag i min soffa och poppar musik. Woooho. Längtar som jag vet inte vad tills på lördag! Men även till imorgon då det äntligen är LÖN! Hoppas jag hittar någon fin klänning o svarta pumps (vet vilka jag vill ha, hoppas bara dem är lika fina i butiken). Sen kommer mina naglar vara snyggast när jag åker ifrån Daniela:)
 Ge mig imorgon nu. Och lördag!

Nu ska jag pyssla lite med allt möjligt. Kanske ska till replokalen ikväll och lyssna när dem repar och berätta hur jag tänkt mig kvällen på lördag:) Cool.

Ciaaooo

Ingen vanlig dag..

Nej för idag är det Tess födelsedag, Hurra hurra hurra!! 20 år idag, gratulerar min vän:) Nu är det bara tre dagar kvar tills jag själv är där;) Moaha. Hoppas din dag har varit superbra och att allt är bra med dig & Lippa <3

Jag har varit igång sen jag steg upp imorse. Jobbet var lite kul idag faktiskt, äntligen. Förmiddagen syftar jag väl mest på då, haha. Då vi var ute på gården med dem andra barnen - alltid en lika stor hit!

När jag slutade promenerade jag ner till centrum där jag hämtade ut mitt paket från h&m, lite seg leverans måste jag säga. Det var iaf tre par shorts (vår&sommar) som jag beställde, likadana i olika färger. En svart bh, ett rött linne med mönster, jeanskjol, halsband o örhängen och sen fick man en grå tunika plus leggings när man beställde:) Superfint var allt. Nu vill jag ha vår.

När jag hämtat ut paketet kila jag in på ica där jag handlade schampo, balsam och hårfärg! Men neej inte blev det chokladbrun, den fanns inte? Jag börjar undra om det verkligen var chokladbrun jag hade sist? Men jo det var det nog. Hur som helst så tog jag guldbrun nu. Jag tror inte att det blivit någon stor skillnad men jag kommer inte märka det förrän imorgonbitti, håret är fortfarande blött nu och jag kommer inte orka föna det. Spännande.

Sen tog jag bussen till solbo där jag lämnade tillbaka filmen och sen kila till gymmet o sola. Jemfa jobbade idag igen så efter solningen blev det ännu mera tjatter:) Sen kila jag till busshållsplatsen och idag kom min papi och hämtade mig där, sicken tur jag har!

När jag kom hem tog jag tag i disken direkt. Och nu är det skinande rent i köket, det var iaf tills jag lagade middag. Sen dammsög jag direkt efter så nu kan jag slippa skämmas för hur det ser ut här. Iaf i några dagar.. Sen kom Miranda hit:) Så vi åt middag tillsammans innan mami kom ut och börja med mitt hår, då kolla M på barnprogram.

Nu ligger hon o sussar i sängen och jag sitter här i pyrren:) Ska försöka sova i tid eftersom jag öppnar imorgon! Sen efter jobbet ska jag gå till Helmers, till Sandra, och bli klippt. wiho! Då blir det nog en del tjatter igen. Höhö.

Sen är det ju typ fredag och då är jag leeeedig:D

God morgon

Igår när jag slutade jobbet gick jag ner till centrum för att handla mat. När jag handlat klart tog jag bussen hem och självklart jävlades busschauffören med mig "är du pensionär?" jag: nej jag är under 20. "jaha, jo det är många som säger att dem är det men ska jag verkligen tro på det? jag vill nog se legg" jag som är så jävla smart börjar kraffsa i väskan efter legget, tänker inte längre än näsan räcker. Då säger han "jag skoja bara lite det är lugnt jag tror dig". Ja det var otroligt roligt.

När jag kom hem börja jag med middagen direkt. Det bev lövbiff, klyftpotatis, sallad och beasås:) Andreas kom precis när allt var klart, snacka om tajmat. Så vi satte oss och åt och när vi ätit klart var klockan bara halv sju för han behövde inte jobba över lika länge igår. Så vi åkte ner till gula villan och hyrde film! Kollopapporna blev det, den var faktiskt helt okej, jag hade sett Dagispapporna innan och då är den bättre;)

Nu ska jag strax kila till jobbet, slutar 15 eller 16 idag, när jag än slutar ska jag kila ner till gymmet och sola igen. Det blir kanske sista gången innan födelsedagen för jag tror inte jag kommer få tid till det någon annan dag?! Men bättre att det syns något än inget.. Haha.

Sen ska jag lämna tillbaka filmen och kila (eller åka buss) hem igen. Väl hemma måste jag städa! Jag måste. Disken luktar nu, så illa är det. Plus att det är massa dammtussar på golvet, eeeeuuuuuuu.

Ha en Trevlig dag

Ointressant ämne?

Det är helt otroligt, jag har inte ätit mina p-piller på kanske ett år nu? Eller jag har ju prövat på nya då men jag har inte ätit regelbundet på så lång tid. Ändå har jag fått min mens som jag ska nu dem senaste två månaderna, innan det fick jag den inte på tre månader sen kom den och stannade lite längre än vanligt. Jag har aldrig haft normal mens men nu har den ordnat upp sig verkar det som! Förutom att värken är grymt mycket värre än förut...

Ja kanske inte så intressant och trevligt samtalsämne men, me myself and I right.

Jag glömde berätta om gårdagen också. Barngympan började inte speciellt bra, haha. Jag klanta mig lite men det ordnade sig;) Det var bara fem barn så vi får se hur många ggr det blir den här terminen? Men tydligen så var det flertal kompisar till dem som var där som ville börja men var sjuka/hade vattkoppor nu. Dem fem tjejerna som var där var iaf otroligt söta och duktiga! De ville inte ens ha vattenpaus, haha.

Efter gympan plocka Andreas upp mig vid ica. Vi åkte direkt hem till honom och när vi kom innanför dörren var lillskiten Tilda där:) C&M hade också vart där men meningen var att hela familjen skulle åka hemåt och då hade Tilda vägrat åka med, hon ville stanna hos sin mormor. Sött.

Så vi busade massor och sen hjälpte hon till att laga middagen med oss:) Hemmagjord pizza vart det. C&M kom med köpt pizza under tiden men T vägrade att äta med dem, hon skulle självklart joina oss. Haha. Sen när vi ätit vår mat åkte jag, C&M och A hem till dem en sväng och sen till godishuset! YUMM.

När vi kom tillbaka hem till Johanssons så var klockan nästan precis åtta så alla slog sig ner i soffan med massvis av godis i en skål på bordet. Det blev en helmysig kväll. Tilda gosa järnet med mig under programmet, Lelle är bäst:)

Nu har jag hunnit med middag och duschning. Dock behövs det verkligen dammsugas och diskas här hos mig! Jag ska ta tag i det snart. Jag ska. Synd bara att det är så bra program på teve nu så jag inte kan göra det exakt i denna sekund. Moaha. nej skärpning på mig nu. Bye

Humörsvängningar

Min morgon började bra. Sällskap upp på morgonen med älskling! Sen fick jag skjuss av svärfar till jobbet vilket var hur skönt som helst då jag kunde sova liiite extra och därmed känna mig lite piggare när jag skulle öppna;)

Sen gick det bara åt helt fel håll.. Jag pallade inte trycket längre till slut, jag bröt ihop. Japp jag är en fet mes. Men jag bröt ihop på toan så ingen såg mig iaf. Men jag är inte mer än människa så det var inte så konstigt.. Jag klarar inte att jobba för två personer längre nu that's it!

När jag äntligen fick sluta så tog jag en grymt skönt promenad ner till gymmet där jag skulle sola. Under promenaden hann jag prata av mig om allt som hände på jobbet med min älski och sen även prata ut med Emmi om allt som inte hade med jobbet o göra typ. Haha.

Att ligga i solariet var oootroligt skönt. Mycket skönare än vanligt! Jag har iaf kommit fram till att jag ska söka jobb nu, basta. Måste skriva ihop ett cv först.. När jag solat klart stog Jemfa i "kassan" så vi babblade på lite innan jag gick vidare mot bussen.

När det var dags för bussen att komma precis så svängde min käre pojkvän in och sa till mig o hoppa in i bilen, så jag gjorde självklart det. Sen vände han bilen och körde hem mig:) När jag sa tack så mycket sa han jaa jag tyckte lite synd om dig att du skulle behöva ta bussen. Söto<3

Nu ska jag strax äta middag sen blir det dammsugning och duschning. Skulle åkt ner till ishuset och kollat på Andreas match men jag orkar inte det, så jag ska slappa på soffan och lägga mig i tid istället. Dessutom kommer pappa hem med en tysk snart. Haha. Någon utbytesstudent, 25 år gammal.

Imrogon jobbar jag 8.30-16.30. Då ska jag kila ner till centrum och handla mat som jag ska göra i ordning åt mig och A. Ska nog börja fundera ut något redan nu så jag kan överraska;) Han kommer dock inte hem förrän 20.00 eftersom han jobbar över den här veckan också.

Hej svejs.

Less than a week

Det börjar faktiskt kännas nu, att jag om endast 6 dagar är 20 år!!

Igår pratade vi igenom hur festen kommer att "se ut" och hur vi ska förbereda. Sen har jag även fått klart att min syssling kommer att sjunga låten för mig :D Papi och co ska självklart spela till! Goosch vad jag kommer gråta.. Sen vet jag i princip alla låtar dem kommer köra! Papi har till och med fixat en trummis, haha!

Jag älskar när dem spelar.

Nu sitter jag även och bränner skivor, även om jag har ett par kvar från 18 års dagen som absolut kommer att spelas på lördag, haha. Det är coolt! Det svåra med att ha vuxna och ungdomar på samma fest är att fixa musiken så att alla blir nöjda o glada.. Har iaf bränt en skiva med gamla goingar och nu har jag fixat ihop en riktig partycd:D

Väldigt mycket om nästa helg nu. Snacka om att jag längtar grymt.

Igår blev det en riktigt god och trevlig middag! Förrätt blev skaldjurssallad, varmrätt blev entrecote och hasselbackspotatis och till efterrätt blev det pannacotta:) YUMMYUMM. Fast jag åt ingen efterrätt, jag fick kvällningar när jag stoppa i skeden i munnen:S Mami höll tal för Tobbe såklart, Han är grym min bror.

Sen började Andreas med golvet lite senare på kvällen, han går under namnet dampbarn i min familj:) Men vid halv elva ville jag gå ut till mig och efter lite tjat fick jag med mig honom. Vi kollade lite på en film innan vi somnade. Imorse ringde hans klocka nio och typ en kvart senare var vi på väg in till mami o papi.

Han körde på med golvet så nu är halva rummet klart! Grymt fint blir det. Nu är han iväg på ikea en sväng med sin mamma men han ska komma tillbaka sen igen och fortsätta. Jag har ägnat min förmiddag åt att förbereda inför barngympastarten som är idag!

15.00 börjar den, i kassmyra den här terminen. Jag har absolut noll lust men det kanske blir annorlunda när jag är där? Efter den ska jag kila hem till Andreas om inte han är kvar hemma hos mig, då åker jag med papi hem igen. Då står dusch och sen smask framför teven på schemat, varesig hemma eller hos honom:)

Imorgon öppnar jag så det blir en tiiiiidig morgon. Vilket innebär en tidig kväll, typ efter singing Bee!

Trötter här

Guuud så trött jag är. Jag ska försöka somna en timme eller så.

Melissa kom vid tolv typ och dem gick inte förrän ett, vi pratade, åt lunch och kollade på massa kort:) Andreas åkte nästan precis när hon kom också. Han skulle hem innan samlingen. Jag är alldeles för seg o trött för att glo på hans match iaf så jag stannar hemma.

Vi kom hem hit vid elva igår. Det var jättetrevlig hos C&M och T:) Det blev pizza till middag, hamburgare för min del. Sen var det full fart hela kvällen, innan maten hade Tilda och Miranda badat i typ en timme. Helt sjukt vad dem hade roligt! Sen åkte Andreas till sin träning och jag o C åkte o köpte godis och sånt. Medans vi kolla på Lets dance fick M & T springa omkring i pyamas, dem lekte på massor och dansade lite då och då. Haha. Det går inte att beskriva hur jävla söta dem är tillsammans!

Vid nio la Micke Tilda och Miranda höll på att somna hon med, men hon höll sig vaken hela tiden enda tills hon låg i min säng här hemma. Helt otroligt att hon orkade! Sen bäddade jag bäddsoffan åt Andreas för det skulle bli för trångt att sova alla tre i sängen o det var elakt att flytta henne när hon väl fick somna :p

Imorse väckte M mig redan halv nio och jag kunde absolut inte somna om:( Det gjorde hon den rackarn. Haha, väckte mig sen somna hon om själv. Då hoppa jag in i duschen och städa lite iaf. Sen vaknade hon och lite senare vaknade även Andreas. Efter frukosten gick vi in till huset.

Ikväll blir det middag här hemma, vi ska fira min älskade bror som är färdigutbildad civilekonom nu:) Grattis brorsan och bra jobbat! Jag är stolt över dig - på riktigt. Sen får vi se om vi sover här eller hos A. Antar att det blir här eftersom dem ska lägga golv ikväll/imorgon men Andreas vill samtidigt sova hemma eftersom han typ alltid är här på helgerna. vi får se hur det blir ikväll.

Hejsvejs (god natt)

EN VECKA KVAR TILL MIN 20 ÅRS DAG! :D

Så. himla. söt.

Haha, Tilda slår alla barn med hästlängder, hon är världens sötaste unge!!

I förrgår ringde Camilla mig och sa att Tilda skrek Leeelleeeee över hela ikea så dem fick hålla för munnen på henne så alla sluta kolla, HAAHA. Sen idag när jag kom in på dagis stog hon i hallen och sprang fram till mig direkt. Gav mig världens puss och sen visa hon mig för alla genom att skrika titta titta Leellee! Jag är såå stolt över att få vara en del av hennes liv <3

Hon och Miranda vart jätteglada över att se varandra :) Tilda sprang halva vägen hem och skrek titta jag piiinger! Miranda är van att åka vagn jämt så hon gick bara en pyttebit. När vi kommit hem och när dem ätit mellis som blev nyponsoppa och smörgås så fick dem varsin tablettask. Så. söta.

Jag satt i Tildas rum medans dem lekte där så ringde Andreas och bad mig kolla upp hans träningstid, så när jag gjort det hamna jag här.. Då fick Tilda syn på bilden och sa Lelle däää, va Deas? Så tog jag fram inlägget där jag har en gammal bild och då sa hon glatt däää Deas o Lelle! Så lipade hon med tungan precis som vi gör på bilden :D HAHA. sööötunge.

Nu blev det mycket om Tilda och det var ju inte meningen.. Men nu ska vi iaf vänta på att Camilla kommer hem, det gör hon om 40 minuter typ. Sen vet jag inte vad vi ska göra, tror att dem små tjejerna ska få bada:) Sen kommer Andreas o Micke lite senare och då ska vi allihop äta middag här, supermys.

Sen ska jag o Miranda hem till mig och Andreas träna. Vet inte om han kommer efter träningen.. Nej nu ska jag sluta, Tilda drar efter mitt öra (hon myser ju när hon pillar på örsnibben) och Miranda vill sitta i knät hon med, vilken tur att man har två knän.

Jag förstår inte hur man inte kan tycka om barn? Dem är ju bara bäst.

trevlig helg!

Idag är det den 18/1,
vilket såklart innebär att vi har varit vi i ett år och elva månader <3

Möte och konferens

Mötet gick okej, gissa vad det första jag ser när jag kommer in i aulan är?! GODIS! Tre svinstora skålar fulla med lösgodis. Vaddå Elin? Haha. Men jag höll mig faktiskt i styr, tanterna var värre än mig helt otroligt nog..

Fick reda på att vi ska till Bommesvik i början av Juni, då jobbar jag ju fortfarande kvar, och sova där en natt. Dem sa att man får bestämma om man vill sova med någon eller om man vill sova själv i ett rum. Sällskapssjuk som jag är vill jag ju absolut inte sova själv! Noway. Jag måste ragga company, och jag är ju allra jävla yngst och minst. Fast Daniella är bara två år äldre och henne har jag känt sen barnsben. Frågan är bara om hon är ledig? Haha. Tror hon o Nicole ska bo tillsammans. Hmmm.. Det är ett tag dit men jag vill planera, i nödfall och endast nödfall hamnar jag väl i mammas rum! HAHA. Kan ju hoppas att det inte blir så..

Mami och jag sällskapade hem och när jag slängde ur mig att jag absolut inte ville bo med henne där så fick hon för sig att smälla till mgi så jag åkte ner på vägen, alltså ståendes men ner för trottoaren, och på fotbollsplanen hade ett lag grabbar i min ålder om inte äldre självklart träning just då och kunde inte undgå att höra mig.. Självklart riktades alla blickar på mig, tur att det var mörkt:)

Jag ska snart hoppa i säng, bara borsta tänderna först. Börjar 7.30 imorgon så lite sovmorgon får jag! Sen att jag slutar 13 är grymt skönt! Äntligen helg.

Happy me

Jag är så glad:) Jag hämtade mitt paket på min rast och det jag beställt var så mycket snyggare i verkligheten! Svart skinnjacka, aaap snygg och fräsch och den satt perfekt! En rost/ljusbrun "skinn"handväska, så jävla snygg och storleken var perfekt då jag typ bara äger stora väskor? Haha. Och slutligen en klarblå klänning:) GRYMT.

Jag ska faktiskt försöka fota det så fort jag orkar o lägga in den.. Klänningen går inte att beskriva riktigt.

Idag hade vi även hjälp av en vikarie plus att Eyfer var tillbaka så det var lugnt och skönt. Verkligen en toppendag för min del! Den började redan imorse när Andreas klocka ringde halv sex och jag vaknade o stängde av den åt honom och insåg först då att det var hans och inte min, haha. Sen sov jag i en kvart till, tills min ringde. Då gick jag upp o gjorde mig i ordning i lugn och ro. När bussen sen kom satt Camilla där och det var jättetrevligt:)

Nu ska jag kika lite på internet för att försöka hitta någon klänning jag kan ha på min födelsedag om inte min går att använda, och gör den inte det ska jag sälja den! Den kostade ändå 500 och det känns himla onödigt att ha kvar den då om jag ändå aldrig kan ha den..

16.50 ska jag vara i skolan, ska möta mamsen på parkeringen så går vi tillsammans in. Det ska endast bjudas på en frukt så jag måste försöka få i mig något innan jag går dit för att ta min tablett. Det ska nog lösas.

Efter mötet sällskapar jag o mamsen hem och då blir det bara sängen för mig. Imorgon ska jag vara barnvakt åt Miranda, vi ska hämta Tilda på dagis och sen ska vi handla någon mellis innan vi går hem till C&M (och T). Camilla slutar halv tre men jag slutar ju redan ett så vi kommer få vänta en stund innan hon kommer hem, det lär inte vara några problem då M & T gillar varandra skarpt:)

Nej nu måste jag kika innan det är dags att röra på sig , hej så länge

Jävla kaos

Jag har velat gå hem nästintill hela jävla dagen. Dagen började bra, gick upp med min älskling:) Men sen när jag väl kom in på avdelningen så började skiten.. Jörgen ringde o berätta hur synd det var om honom (ja det är det alltid) och om att han blir borta hela veckan ut och kanske en längre tid.. JAG ORKAR INTE!!! Sen när vi väl kan ha vår rast efter lunch o vila (som jag tog själv) och jag kommit tillbaka från min kanske 33 minuter långa, tre minter för lång vart den, är Veronica borta i 50 minuter på sin fasst hon är ytterst medveten om att jag är ensam med 12 barn, eftersom dem fem som sov vaknade! DET ÄR INTE OKEJ!!

En helvetes jävla pissdag har det varit rent ut sagt. Jag är så trött på jobbet nu att jag knappt vill gå dit alls. Jag vill sluta. Bara säga upp mig! Haha, ja men så jävla trött är jag. Nu ska jag ju självklart inte göra det för dåliga dagar kan alla ha men det här är inte en engångshändelse heller så att.. Mitt kontrakt går ut sista juni och jag ska göra allt för att få något helt annat jobb. Jag vill inte fortsätta här. Det är ju inte bara det här, alla tanter är som små fjortisar som snackar skit om varandra hela jävla tiden, överallt. Jag blir fan knäpp av allt skitsnack jag får höra!

TILL ANNAT; Kom iväg tio i fyra, då följde jag snällt med min mamma till centrum där hon skulle hämta medicin för sina ögon. Sen kolla vi på hårfärg men jag hitta ingen chokladbrun så jag får titta sen.. Ska ändå inte göra det förrän måndag kanske, så det inte hinner blekas något;) Bokade in klipptid på torsdag (24) kl 15 så jag slipper stressa på fredagen med det.

Nu sitter jag här hemma, har packat ihop kläder eftersom att jag ska sova hos Andreas. Men innan jag ska dit ska pappa komma hem med sylt åt mig. Haha. A tog med sig min utan att tala om det så nu när jag skulle äta resten av pannkakorna som blev kvar så fanns ingen sylt:( När jag ätit klart kör papi ner mig till gymmet så jag kan sola! Äntligen. Sen går jag hem till älski därifrån, om inte han tajmar mig på vägen från jobbet:)

Imorgon slutar jag 15, då ska jag gå direkt hem och vila. 17.00 ska jag vara i skolan för att ha APT, äckelmöte. Men det är ju obligatoriskt så vad ska jag göra. Bli sjuk vill jag inte så jag får pallra mig dit och sitta där i tre timmar? Blä. Sen ska jag gå hem med mami och bara sova antar jag.

Ska hämta mitt paket från ellos imorgon på förmiddagen eller på rasten:) Det kanske händer att jag fotograferar det jag beställt och lägger upp här, om jag har riktigt tråkigt;)

Hejsvejs

10 dagar kvar nu :D

Jobbigt läge

Just nu är det lixom precis i mitten av månaden, det är sämst för min del. Jag har i princip bränt alla mina pengar redan och det är ändå tio dagar till lönen! Jag går bara och tänker och planerar allt jag ska köpa och göra då. Hela tiden!

Den 25e är jag förhoppningsvis ledig och då ska jag åka in till stan (eller skärholmen) i tid, till öppning helst. Jag ska köpa nya jeans då. Jag är så sugen! Sen kanske jag måste hitta en klänning att ha på festen om inte Somayeh kan sy in den jag tänkt att ha, för den vill jag ju helst ha. Sen ska jag köpa pumps och jag har redan kollat in vilka jag vill ha, haha. Sen 14.00 har jag nageltid hos Daniella i hallunda. (Just därför blir det nog skärholmen och inte stan) Jag har längtat enda sen i december då jag bokade tiden, fatta vilken lång tid! Nu ska jag även se till att boka en tid i februari (om det funkat bra dvs, och sen i mars osv) så jag kan ha kvar naglarna jämt:)

Och inte nog med att pengarna rinner iväg den dagen så vill jag fixa mitt hår, jag måste klippa mig hur som helst. Så jag bokar nog tid på torsdagen (tur nog har jag sparat lite pengar) och sen vill jag färga håret igen! Det har redan blekts av plattången så jag vill göra det mörkare innan min födelsedag. Får fråga mami när hon har tid, om jag inte gör det hos Sandra också samtidigt som jag klipper mig? Hmm, massa pengar..

Då har bara en dag av hela månaden gått och jag lär ha spenderat en hel del.. Då blir det samma jävla skit som den här månaden, att jag står där med typ noll på kontot när det inte ens gått halvvägs till nästa lön. Not ok.

Nej nog snackat om pengar. Jag fick sluta en timme tidigare idag bara för att våra barn gick hem så tidigt:) Då gick jag ner till centrum och handlade lite mat och så. Nu har jag precis ätit pannkakor med grädde och sylt, det är verkligen mastigt gott! Andreas kommer runt åtta eftersom han måste jobba över. Vi ska förmodligen se på film då som han isf hyr på vägen hit:)

Imorgon måste jag sola efter jobbet. Ensam eller inte, jag måste måste måste.

Hejdåååå

Hemska sjudom

Jag läste nyss tidigmamma.blogg.se 's blogg. Fy fan vad hemskt:( Jag kom såklart och tänka på min Farmor, tårarna började rinna direkt.. Saknaden gör verkligen ont vissa dagar. Och nu när jag läste om Felicia som somnade in 20/12 hon blev bara fyra år, blev det för mycket. Världen är för orättvis. Fan för cancer. Fan!

Man inser kanske inte alltid hur bra man har det? Och hur mycket en person betyder för en, förrän det är försent. Jag måste bättra mig på att visa vad människor i min närhet betyder för mig nu. Man vet aldrig när det händer än själv. En närstående, igen.

Nu ska jag se slutet på Cityakuten och sen försöka sova. Jag är helt iskall, huäää, har varit det enda sen jag kom ut från duschen men jag fattar inte varför egentligen? Det är ju varmt här.

Min älskling är i almtuna och spelar match (eller har spelat) så min mobil kommer väl pipa om en halvtimme eller så:) Om jag sover så sover jag annars blir jag gladare. Hoppas på vinst såklart.

Nattinatti

Och så var vi där igen..

Imorse när jag kom till jobbet var självklart Jörgen inte där, han var sjuk. Jag förstår verkligen inte hur en människa kan vara sjuk så mycket som han är och hur hans barn kan vara sjuka så ofta som han påstår.. Dom är fan inte friska alls ju! SUCK.

Som tur var hade vi endast 8 barn idag. Så på eftemiddagen flyttade vi om allting igen, jag tycker det ser lika dumt ut nu med. Det blir inte bra någon gång. Hoppas det blir annorlunda efter renoveringen bara..

Jag stängde som vanligt idag, kom ifrån kvart i sex vilket var otroligt skönt. Tyvärr blir det ingen solning ikväll ändå, Nettan smsade att hon inte kunde.. Jag tänkte gå till gymmet och sola iaf men jag har verkligen ingen ork! Hur som helst så är det 12 dagar kvar till min födelsedag så jag ska nog hinna med ett par ggr;)
 
När jag kom hem gick jag in till mami & papi och hämtade pizza från igår, perfekt middag för mig som är så lat och sen var den så jäkla god också så. Den har jag precis ätit upp med massa tomater och gurka till. Smarr. Nu ska jag börja kika igenom datorn på låtar och sånt, så jag kan börja fixa lite cds till partyt!

Om jag orkar ska jag gå in och installera externa hårddisken papi köpte i lördags så jag kan lägga över massa gamla låtar och bilder där iställer för att ha kvar på datorn. Annars blir det bara chill för min del.

Igår blev det lite Hitta Nemo och sen vid åtta började ju nya programmet, Singing Bee eller vad det hette, det var sjukt kul ju:) Vi satt och sjöng med massor och hejade från början på han som vann. Efter det gick jag o Andreas upp och satt en stund vid datorn innan vi la oss i sängen <3

Nej nu ska jag kolla låtar.. Hej sålänge

Renoveringen och hemmatråk

Igår stog jag för middagen, gissa vad det blev? Haha, fläskfilé pommes crisscuts (?), bea och sallad:) Jag marinerade till och med köttet helt själv, för första gången i mitt liv! Det ni. Smakade grymt bra!

Sen satte dem igång med att riva tapeter i rummen, innan det var dags för middagen så rensade vi ut allt och packade ner i flyttkartonger. Så det blev ingen hockey för oss igår, nej vi var tvugna att köra på hemma istället. Och idag har dem/vi fortsatt, så i helgen som kommer lär det vara dags att lägga golvet:) Värsting.

Jag o Andreas åkte o slängde allt som vi rensat bort idag på återvinnings centralen och sen var vi och handlade middagen med Somayeh också. Det blev hemmagjord pizza idag, smarrigt.

Nu är jag hemma hos A. Vi kom typ precis hit, han orkade inte jobba mer hos mig och ville hem och fixa istället så jag hängde med. Har precis fört över lite pengar för imorgon ska jag o Nettan ta tag i solandet igen:) Härligt. Vill åtminstone ha någon liten brun färg när 20års dagen är här!!

Vet inte vad som ska hittas på mer idag, blir väl bara ligga framför teven precis som vanligt. Funny. Skulle behöva åka o lämna inbjudan till C&M men det lär inte A palla. Appropå det så gick jag ut med dem jag hade hemma till "grannarna" idag, det var perfekt väder och jag ångrar nu att jag inte gick längre. Hur skönt som helst!

Nej nu ska jag försöka få oss att hitta på något.. Wish me luck.

Mobilt bredband

Nu har jag installerat mitt mobila bredband, och hittills funkar det bara bra:) Nu ska förmodligen mami och papi säga upp sitt bredband, och hemtelefonen, så dem också kan ha ett sånt här.

Vi har varit på ikea nu idag och handlat golv som ska läggas på övervåningen i stora huset. Mäklaren (som var här för någon månad sen och värdera) hade sagt att det borde läggas nytt golv och målas om i de två rummen där uppe för att "höja värdet". Så nu har vi inhandlat golv som ska läggas över hela övervåningen, i mamis och papis rum också fasst det inte behövdes. Sen ska vi måla om i de två andra sovrummen. Då är det som skulle göras på övervåningen klart.

Allting är verkligen på G nu. Jag hoppas att det går så snabbt som vi önskar, jag ska försöka kolla hyreslägenheter också så att jag kan flytta så fort som möjligt sen när huset väl är sålt och sådär så kan man börja leta bostadsrätt åt mig igen:)

Hur som helst så är flyttplanerna igång fullt nu, målningen ska börjas idag efter att vi rensat ut ifrån något rum, vi har till och med köpt flyttlådor redan. Haha. Men först av allt ska vi ner till ishuset och kolla på när Andreas spelar och efter matchen blir det raka vägen hem för att börja med maten och sätta igång.. A ska börja måla och brorsan ska förmodligen hjälpa till, jag får väl se om jag kan vara till någon hjälp förutom att göra middagen;)

Nu ska jag försöka göra något nyttigt innan vi åker till hockeyn. Bye

Som sagt, det löser sig

När jag tappat lusten för allt ikväll så hörde Melissa av sig och frågade om jag ville göra henne sällskap, hon var barnvakt åt Mias (hennes syster) tre barn och sen var ju självklart Miranda med! Så när jag varit och köpt det vi skulle avnjuta under kvällen och ätit middag sprang jag upp till höghusen, hem till Mia.

Gud vilken fin lägenhet hon hade, jag har aldrig sett en så fin hyreslägenhet. Allt var så fräscht! Hur som helst så låg redan Moa och Miranda och sov. Jag kom väl runt kvart över sju och vid kvart i åtta fick även Max och Clara gå och lägga sig. Sötungar alltså.

Sen tog vi fram godiset, chipsen och colan och mös ner oss i varsin soffa och satte igång våra käftar:) Jag är så glad att jag lärt känna Melissa, åldersskillnaden känns inte ens! Det är ändå 4 år men det känns aldrig. Vi pratade om allt mellan himmel och gjord..

Vi hann med en hel del tjatter och skratt under tiden jag var där, vi kollade lite smått på let's dance och sen på en mordfilm, fyfan vad lättskrämda vi är:) Haha. Sen blev klockan mycket och eftersom min mami lovat att möta mig när jag skulle hem kände jag att det var bäst att ringa då.

Så nu ligger jag i min säng med nyborstade tänder och avsminkad. Superskönt. Min kropp är helt slut!

Ska kolla lite till på teven sen ska jag sova, förhoppningsvis ska jag sova jätteskönt och inte drömma men efter den här kvällen är jag rätt säker på att jag kommer att drömma mina hemska drömmar.. Skit.

Imorgon blir det ikea med mams och paps och sen har Andreas match och efter den blir det hem till mig för att äta middag med familjen och sen ska nog älsk börja med lite jobb där inne i huset.

nattinatti

Äntligen helg

Jag har verkligen längtat.. Nu sitter jag här hemma i min soffa och håller på att somna?! Det är inte okej. Hoppas att pappa kommer snart så han kan få vara snäll och köra mig för att handla mat, jag är sjukt sugen på hamburgertallrik från grillen (eller en pizzeria). 

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra ikväll.. Cämi hade inte sovit något inatt pga magsjuka (precis som jag trodde jag fick förra veckan) men nu mådde hon bra igen. Men ändå så ser det inte ut som att vi kommer att ses, tyvärr. Så jag har ingenting planerat än så länge. Men det kommer ju att lösa sig, jag blir glad för vad som än blir:) 

 Jag vet iaf att jag behöver städa och diska men det vill jag inte göra nu! Sen är det Lets dance på teven ikväll också så om det inte blir någon utekväll för min del har jag ju något kul att se.. Annars hyr jag nog en film också. Men ännu vet jag inte hur det blir så!

Trevlig helg

Reklamering

Imorse när jag kom fram till jobbet hade ena skon (det paret jag köpte igår) gått sönder, ÖÖH? Ett spänne som bara sitter för att vara fint åkte bort helt sådär bara. Skitkul. Dessutom så köpte jag ju ett par uggs för nån vecka sen också från Din sko och dem gick sönder typ andra dan men jag är så lat och har inte orkat göra något åt saken utan tänkt att det inte spelat någon roll..

Idag reklamerade jag iaf båda paren! I kungens kurva! Dem hade redan sålt slut på det paret jag köpte igår i tumba så hon kollade upp på datorn och såg att dem skulle ha två par 37or i K K. Så när Andreas kom efter jobbet börja vi äta middag direkt, kycklingsallad:) Godast! Sen la han sig o vila lite på sängen och efter det åkte vi till Kungens kurva.

Dom hade ett par 37or kvar som tur var. Fast jag hade igentligen behövt 36 kände jag idag när jag använde dem, men nej dem var ju också slut! Tog iaf 37orna så ska jag köpa mig en sula (precis som Emmi får göra;D) så det blir bra! Sen hade dem som tur var kvar ett par 37 i uggsen också. Lucky me.

Sen åkte vi över till elgiganten så jag kunde lämna in min kamera som lever sitt egna liv.. Haha, det var sjukt roligt när vi skulle förklara vad problemet var med den, jag visade ju samtidigt men ändå att hitta orden. Han som jobbade ba; eeh aa vad ska man skriva då? Haha. Sen skrev han ju självklart allt som händer med den när den lever sitt egna! Så nu ska den förhoppningsvis bli frisk igen;)

Jag var även och hämtade ut min nya mobil idag! Redan!? Verkligen snabb leverans. Den var iaf niiice, men inte så som jag trodde den skulle vara. Haha. Men lugn bara lugn, jag är nöjd:) Det är A också, han har spelat massor!

Nu har vi duschat, det är verkligen skönt. Vi har alltid jättevarmt, så man fryser ihjäl när man kommer ut vilket är mindre skönt. Men iaf. Och nu ligger han i sängen och kollar teven och jag smet in på bloggen..

Imorgon blir det förmodligen partaj, wiiehoo! Jag ska iaf träffa Cääämilla, äntligen <3

GOD NATT

Kors i taket

Det här är stort, grymt stort! Jag, Elin, tog precis en ipren! Jaaa jag gjorde det. Och det kändes inte alls konstigt! Nej jag är inte dum i huvudet men jag tar (i stort sett) aldrig tabletter mot värk, feber eller liknande.

Jag står inte ut med huvudvärken, det känns som att hela huvudet är på väg av.. Jag mår illa av värken så jag gick till skåpet och tog ut en ipren som jag sen svalde lätt som en plätt. Dock så har jag fortfarande lika jävla ont i huvudet. Hur lång tid tar det innan en tablett värker? jag har ingen aning om sånt.

Kikade över min beställning från h&m också, en sak tog jag bort. En sak. Den andra beställningen från ellos kan jag inte ta bort något. Nope. Mami kommer dö när hon ser räkningen! Aja, det går nog över.. Hah.

Nu kommer A jättesnart så jag ska lägga mig ner tills dess. Ciaaaooo

Tröstshopping is the best

Idag på jobbet när det blev för mycket för min hals så satte jag mig ner vid datorn (jag hade lite rast kvar faktiskt) och klickade hem en hel del grejer. Mamma sa till mig i typ förrgår att jag har förbud att shoppa mer nu för det är ju (o)lyckligtvis hon som betalar det jag köper från internet, haha. Nu råkade jag klicka hem för 1900 eller mer? Oops. Men jag ska faktiskt kolla om jag kan ta bort något onödigt.. Finns det något onödigt?

Sen fick jag även besked om att lägenheten inte blev min. Budgivningen gick upp för högt för oss, tyvärr. Men jag hade ju räknat med det så.. Som tur i oturen har nu min mor och far bestämt sig för att göra ordning huset och sälja:) Dem ska istället ha en hyresrätt eftersom dem har landet också. Det gör också att vi kan gå upp i pris på lägenhet åt mig! Woho. Så jag ska kika som attan nu på både ettor och tvåor för mami vill flytta redan innan sommaren. Snabba puckar.. Sen är det ju en annan femma att det kanske inte alls går att flytta så snabbt men.

Efter jobbet ville mami att jag skulle följa med henne till centrum. Där blev det först en fika, årets första semla:) YUMM. Sen kila vi in på lindex och där inne hittade jag två tunikor/klänningar och trosor som jag fick av min snälla mor. Vi köpte även lite kläder åt Wilde / Milton (dem har ju inte bestämt sig riktigt..) som för övrigt verkar vara på väg ut nu? Syrran hade fått starkare värkar idag än vad hon haft tidigare så hon ringde mamsen och sa att det nog var dags snart, haha. Men sen har vi inte hört något så det var nog inte det ändå..

Sen gick vi in på din sko där jag blev ett par stövlar rikare? Dem har mellanhögt skaft och kilklack, supersnygga. Thanks mami<3 Så tröstshopping för fulla muggar har vi haft idag. Haha. Nej men livet är ju på topp! Sen hade vi tur att pappa var på väg hem så vi fick åka bilen hem.

När jag kom hem gjorde jag inbjudningarna till min 20års dag:) Jag fick iaf knappa och klicka men mami bestämde så gott som vad som skulle stå.. Haha. Sen tog jag en snabbdusch och nu sitter jag här.

Jag har världens jobbigaste huvudvärk:( Halsen är lite bättre än igår iaf.. Andreas kommer och hämtar mig om en halvtimme typ så då blir det hem och sova hos honom. Mys. Imorgon ska vi äta middag och spendera natten hos mig!

nattinatti då

TRE

Jag har suttit och kikat på tres hemsida nu på kvällskvisten. Jag har nämligen kommit på att när jag än flyttar på riktigt, till en egen lägenhet, måste jag ju pröjsa eget bredband. Så jag kom på att dem har ett mobilt som man kan använda närsomhelst och varsomhelst (iprincip) vilket är hur bra som helst med tanke på att jag har en laptop:) Så nu har jag beställt ett sådant. Det kommer kosta 199 kr i månaden! Sjukt bra pris tycker jag!

När jag ändå kikade runt hamnade jag såklart bland mobiler, höömm. Jag och mobiler?! Ja det är något speciellt med oss alltså. Haha. Till saken; sålänge jag kan köpa (innan man står helt på egna ben) och välja ett superbra abonnemang och sen bara lägga till nån ynka krona för en helt ny mobil?! hallå hur kan man inte köpa då? Så jag klickade hem det där perfekta abonnemanget med en svinsnygg & BRA mobil. Jag saknar en grej med den jag har nu - volym! Den har sämsta volymen på musik och sen har faktiskt inte samsung så bra batterilängd heller. Som sagt, nu är den perfekta med extra bra volym och minne på väg hem till mig! Woho.

Men jag ska förmodligen flytta över mitt nuvarande nummer, om det går och beroende på hur lång tid det ska ta! Annars får jag självklart byta och det spelar mig ingen roll igentligen.

Jag ska byta om, borsta tänderna och krypa ner i sängen nu strax:) Andreas har sen träning så jag lär inte höra ifrån honom förrän närmre tio, om jag är vaken då (är jag säkert med tanke på mina sov-vanor numera). Imorgon börjar jag redan 7 så det blir en tuff morgon. Haha. Ska även få träffa nya chefen på riktigt imorgon! Spännande.

Jobbiga hals

Vid fem kom mamsen o papsen hem och plockade upp mig. Vi åkte vidare till donken där vi åt vår middag och sen åkte vi vidare igen till visningen. Jag ville knappt kolla bara för att jag vill-så-jättegärna-flytta. För gärna. Den här lägenheten var ju så mycket finare & fräschare än den andra, den här var ju "nybyggd". Men jag tycker ändå bättre om den andra för där får man ju chansen att göra om allt själv precis som man vill!

Inte för att jag lär få den chansen vilket som men jag önskar och drömmer fortfarande..

Nu sitter jag här i soffan, mamma är ju där inne och tar hand om tvätten, höhö:) Jag ska kila in snart och hämta ut mitt så jag kan bädda klart i min säng. Sen ska jag faktiskt inte göra så mycket mer än att vila framför teven.. Jag ska ju jobba imorgon igen så jag behöver vila halsen ordentligt!

Nej nu är det mera tvdags. Heej sålänge

Hate That I Love You

That's how much I love you
That's how much I need you
And I can't stand you
Must everything you do
Make me wanna smile?
Can I not like it for awhile?

No...
 
but you won't let me
You upset me girl
then you kiss my lips
All of a sudden I forget
that I was upset
Can't remember what you did

But I hate it

You know exactly what to do
So that I can't stay mad at you
For too long, that's wrong

But I hate it

You know exactly how to touch
So that I don't wanna fuss and fight no more
So I despise that I adore you

And I hate how much I love you boy
I can't stand how much I need you
And I hate how much I love you boy
But I just can't let you go
And I hate that I love you so..

And you completely know the power that you have
The only one that makes me laugh

Sad and it's not fair how you take advantage of the fact that I
Love you beyond the reason why
And it just ain't right

And I hate how much I love you girl
I can't stand how much I need you
And I hate how much I love you girl
But I just can't let you go
But I hate that I love you so

One of these days maybe your magic won't affect me
And your kiss won't make me weak
But no one in this world knows me the way you know me
So you'll probably always have a spell on me..

That's how much I love you
How much I need you
That's how much I need you
That's how much I love you
That's how much I need you 

And I hate that I love you sooo...
And I hate how much I love you boy
I can't stand how much I need you
And I hate how much I love you boy
But I just can't let you go
And I hate that I love you so

And I hate that I love you so..  So.

En gammal bild

Hej igen! Nu är andra tvätten igång, woho. Det är alltså min tvätt som är igång nu äntligen, sen la jag i mamis i torktumlarn innan jag gick ut till mig igen. Jag känner mig så duktig så. Jag har till och med skurat min toalett, myspys. Och samtidigt som jag har ådstakommit allt under dagen har jag haft mina kära kompisar halstabletterna med mig. Dem är verkligen en räddare i nöden nu! Synd bara att det endast varara för nån sekund, sen är det samma smärta igen..

Satt och kollade igenom mitt bildarkiv här på bloggen och hittade en del roliga bilder:) Var bara tvungen att lägga upp denna som är från valborg, alltså för typ åtta månader sen..

?lskar oss
Vi kan verkligen vara charmiga, haha, eller hur älskling? <3

Sega maskin

Trots mitt halsont så har jag städat, ja det lär ju inte bli så mycket bättre bara för att jag ligger still heller? Det var ju för att jag har ont när jag pratar, sväljer osv som jag stannade hemma.

Det som är kvar hos mig nu är diskning och dammsugning - det jobbigaste. Jag orkar verkligen inte göra något av det just nu, speciellt inte dammsuga för min dammsugare är ju pajj. Eller aa av och på-knappen funkar inte och det är jobbigt. Haha. Ska skaffa en ny vid löningen I think.

Jag satte igång tvättmaskinen också när jag var inne med all min smuts, men mamma hade redan fyllt den så jag var snäll att låta det vara kvar och sätta på det först. Hon vart förvånad när jag sa det;) Så när jag satt igång den sorterade jag mitt eget i tre högar, tog självklart det som mami & papi hade också. Var inne för en stund sen igen då trodde jag att tvätten legat länge färdigen men nej den var inte ens klar då. Sega maskin!

Jag har suttit på ikeas hemsida och inrett min lägenhet, haha. Men jag vill verkligen flytta in i den! Drömma går ju alltid och det har jag verkligen gjort idag. Budgivningen har inte ens börjat ännu men jag tror ändå att chansen är minus att den skulle bli min. Och den som det är visning på idag har inte lika billig månadshyra.. Och inte lika bra utgångspris heller, men den är ju nybyggd. (03)

Nej nu ska jag kolla tvättmaskinen igen. Hejsvejs

Ända till öronen

När klockan ringde imorse kände jag verkligen att jag inte skulle klara av en dag på jobbet. Det är ju den jag använder mest om man säger så.. Nu har det dessutom gått upp till örona:( Men som doktorn sa igår så finns det ju ingenting jag kan få utom att ta alvedon då och då. Så jag ska alltså jobba som vanligt.

Hur som helst så har jag legat på sängen hela förmiddagen. Nu sitter jag däremot i soffan och knaprar halstabletter för fullt igen, men det hjälper ju inte ens! SUCK. Jag ska strax ta tag i min städning igen och jag tror till och med att jag ska kila in och sätta igång en tvättmaskin så mami för en gångs skull slipper göra det som första grej när hon kommer hem?!

Jag vill vinna pengar nununu. Sitter och kollar på dem där programmen på teve där man ska gissa orden och ringa in. Jag ringde faktiskt in för länge sen och kom till och med fram, haha. Han som var programledare frågade om min ålder direkt, jag ba jag är faktiskt 19 till och med! Sen hade jag tyvärr fel gissning så det blidde inga pengar.. Men det var coolt att komma fram och dessutom fick jag höra mig själv eftersom det är fördröjning. Hah.

Jag ringde Andreas imorse när jag vaknade och sa att jag skulle stanna hemma, han gick med på att tycka lite synd om mig iaf och det kändes genast lite bättre;) Jag kunde lika gärnat jobbat känner jag men imorse när jag väl skulle upp velade jag verkligen och till slut blev det att stanna hemma, det var ju skönt iofs.

Och som mamma sa, när du har flyttat hemifrån sen så har du inte lika lätt att vara hemma så passa på nu istället! Det har hon ju så rätt i. Hur som helst så blir det jobb imorgon igen! Jag får vara tystlåten och avstå maten..

ha en trevlig dag


I guess this is it, but who of us can say the words?

Ingen rubrik

Jag orkar inte, jag orkar inte andas för att det gör så jävla ont varje gång. Jag kan inte svälja:(

Har suttit och kollat på City Akuten till och från nu.. Så fort det slutar ska jag ta bort sminket och borsta tänderna, sen ska jag krypa ner i min nybäddade säng och njuta av all plats:D haha.

Andreas ringde förut, han ville veta hur det gått hos doktorn, jag sa redan från början att jag inte behövde åka dit för det ändå inte skulle visa någonting. Och jag hade rätt! Men men. Imorgon ses vi inte alls, han ska jobba över och sen tränar han. Jag ska på visningen och sen ska jag fortsätta min städning här hos mig! Men jag är ändå inte så glader nu med halsjäveln. Så han är nog bara glad över att slippa umgås med mig;)

Nej god natt, sov gott.


Maybe it's time now..

Ont, det gör ont

Sen igårkväll när vi satt på bion har jag haft sjukt ont i min hals. Jag kan varken skratta eller prata utan att jag får ännu mer ont, jag kan knappt svälja överhuvudtaget! Det är jävligt illa. Men när vi var på närakuten ikväll så visade det ingen halsfluss. Jävligt kul, nu ska jag alltså gå runt med det här och få känna mig som att någon kväver mig, knappt kunna svälja ner något överhuvudtaget, inte prata speciellt högt osv. Det är fan inte okej!

Vi såg Bee movie och den var jättekul:) Självklart tog vi den med engelskt tal, det är ju aldrig lika bra med dubbat! Innan bion gick jag, Camilla och Micke och åt. Jag o M tog kinamat och C tog från grekiska kolgrillen! Det var supersmarrigt! Sen strosa vi bara omkring och väntade på att bion skulle börja och att Andreas skulle komma, han var på träning innan.

Det var sjukt segt att komma upp imorse! Förmodligen tack vare att man haft semester i över två veckor men också för att jag absolut inte kunde somna igår, jag låg bara och tänkte o tänkte o tänkte.. Jag vill så gärna ha den där lägenheten! När jag till slut somnade så sov jag inte alls bra med tanke på halsen och sen tog A ovanligt mkt plats i natt, haha.

Jobbet var i sin ordning, förutom att vi endast hade 7 barn! Superskönt med tanke på min hals och att man varit långledig.. Lite segt att stänga dock, men det klarade jag som vanligt utan problem. Precis när jag kom upp till vägen på väg hem så kom Andreas i bilen så jag hoppade självklart in:) En härlig surprise.

Jag plockade och städade mest medans vi var här och sen hann jag duscha innan vi skulle till närakuten. På vägen hem stannade vi på willys så jag kunde köpa halstabletter och mami skulle ha lite skit. Och nu sitter jag i min soffa, har precis ätit lite mat (det som gick i) och knaprar halstabletter. Jag vill inte ta alvedon!! Men jag antar att jag måste om det känns såhär när jag ska sova också.. Och om jag ska palla jobbet.. Idiothals!

Efter jobbet imorgon hämtar papi mig och mami så ska vi på en till visning:) Fast jag vill bara ha den där! Samma mäklare imorgon iaf och han tyckte att vi skulle komma. Sen sätter nog budgivningen på den där igång imorgon så det blir spännande:) Fast jag har helt ställt in mig på att det är kört så..

Hope is gone?

Jag vaknade halv tolv idag, suverääänt:) Jag var inte alls pigg men tog mig såklart upp ändå. Andreas skulle iväg vid ett för att kolla på nån stuga med C&M så när han åkt plockade jag ordning på lite grejer och sen satte jag mig på soffan och bara satt.

Nu har jag precis kommit hem från visningen, som det var kanske en 35 andra på om inte mer? Där rök den chansen typ ja.. Jag är rätt säker på att det inte kommer att dyka upp någon lika bra igen men vad ska man göra. Pengar är det ständiga problemet!

A kom nyss. Så nu ska jag väl snart fixa någon middag och sen är det ju bio ikväll. Något roligt med dagen iaf:)

Girlie friday & lördagen..

Igår fick jag ett sms av Emmi där det stog att hon, Sofie och Linda skulle glida bil till mig och hänga hos mig på kvällen. Haha, tror nästan jag fick med dem exakta orden hon skrivit också! Hur som helst så tyckte jag att det lät mycket trevligt trots att jag hade Miranda här, hon skulle ändå sova.

Så precis innan tio kom dem innanför dörren:) Vi hade sjuuuuukt mycket att prata om och timmarna bara försvann känns det som. Vi snackade och skrattade oavbrutet enda tills dem skulle röra sig hemåt, då var klockan halv ett. M sov som en stock men vaknade till några ggr pga nappförlust och duns i väggen och så. Men ingen fara! Jag är rätt imponerad över att hon sov så pass bra som hon gjorde eftersom vi lät en hel del.. Haha! Kvällen var grymt mysig iaf och trevligare har jag inte haft på länge!

När dem åkt vaknade M efter en stund och då ville hon knappt somna om rackarn. Så jag stände av teven och släckte lampan för att visa att det fortfarande var natt så somna hon strax igen.. Jag somnade nog närmre halv tvåtiden.

Imorse vaknade jag halv elva av att Andreas ringde, haha. Då fick jag liiiiite dåligt samvete över att Miranda kanske varit vaken över en timme? Men jag tror faktiskt inte att hon varit vaken så lång stund då skulle hon nog väckt mig. Anyhow, han sa att han skulle komma om en halvtimme för vi skulle vara barnvakt åt Tilda.

Så jag fick himlans bråttom.. Hann iaf med att ge M frukost, byta blöja, klä på och att göra mig själv helt i ordning på den halvtimmen, bra jobbat måste jag säga. Sen fick iaf M följa med dit eftersom hon inte skulle hem ännu. Tilda vart jätteglad när hon såg M och M när hon såg T. Dem började leka direkt fast dem aldrig träffats förut:)

Efter en timme ungefär åkte vi och lämna M och så åkte jag, A och T vidare till kungens kurva! Han hämtade ut sin mobil som varit på lagning för andra gången och sen köpte vi nån slang till C&M innan vi åkte hem igen. Sen bestämdes det att vi skulle äta middag hos dem också så vi blev bjudna på tacos:) Sen bokade vi en bio imorgonkväll, inte alltid man blir bjuden på bio två ggr på en vecka;D Tilda får vara med mormor o morfar då, höhö.

Nu är vi hemma hos mig och jag tänkte hoppa in i duschen alldeles strax. Sen blir det nog till att sova eftersom jag lyckats somna så jävla sent de senaste nätterna. På måndag är det jobbdags igen, helt otroligt att jag haft semester i över två veckor, det har verkligen varit skönt:) Jag har inte riktigt insett ännu att jag får full lön fast jag har varit borta i två veckor, haha. Det dröjer nog innan jag förstår ordentligt att jag faktiskt arbetar heltid.. På riktigt.

 Nej men duschen kallar mitt namn, Nattinaattiiii

'Cause I don't care

Sådärdå..

Snart är det dags att kila in till the big house för att bli bjuden på en smarrig middag:) Det bjuds på fläskfilé, potatisgrattäng och sallad. YUM! Farfar och sysslingen David ska komma på besök så jag passar på att bjudas jag med, när det för en gångs skull går;) Haha.

Sen blir det nog bara tevemys precis som jag planerat, även om det lockar nååååågot att.. Miranda är redan helt slut men hon får hållas vaken tills efter middagen åtminstonde. Sen får jag hoppas för min egen skull att hon är vaken lite längre än dem andra gångerna hon varit här:) Eller?

Jag tog faktiskt tag i disken förut, duktig som jag är! Det var inte lite disk vill jag lova.. Det är så drygt att diska alltså, jag ska fanemej ha diskmaskin såfort jag flyttar hemifrån! That's it. Jag fick nå yrselskit medans jag höll på också. Jätteroligt..

Trevlig helg!

"ja det är ett av mina problem, men jag ska ta tag i det jag lovar" HAHA:D

Seg segare segast!

Inatt hade jag en hemsk natt. Jag vaknade fem ggr om inte mer och sprang till toan, trodde att jag skulle spy och det hände till och med att jag så gott som svimmade där inne. Jag ville bara gråta och skrika men A låg ju och sov.

Imorse när han vaknade frågade han varför i helvete jag låg i fotändan och med halva kroppen på golvet? Jag orkade inte ens svara för att jag knappt sovit:( Men han fick veta det iaf och tyckte ju såklart att jag skulle sagt till honom men varför skulle jag det, jag klarade mig själv.

Så när min klocka ringde 10 var inte jag alls pigg utan jag stängde av den utan att ställa om den, det tyckte jag att jag var värd efter min natt. Jag vaknade halv tolv igen:) Var pigg och glad ett tag, sen blev det samma veva igen!

När jag kommit upp sen iaf och mådde bättre fick jag meddelande av Melissa (Mirandas mamma) och eftersom jag inte kände mig på partyhumör längre alls så åkte jag en stund senare ner för att hämta Miranda! Så nu ligger hon i min säng och sover middag och jag sitter o degar framför teven och datorn.

Min fredagskväll ska jag alltså spendera framför teven, med henne:) Kanske händer att älskling dyker upp efter sin träning också men då är klockan redan halv tio. Annars blir det att sova själv också, förutom med M förståss.

nej om jag ska sega vidare nu då.. sen ringer väl min älskl snart också, när han slutat.


ARN - tempelriddaren

Filmen var  g r y m !  Jag trodde faktiskt inte att jag skulle tycka speciellt bra om den för jag inte är så intresserad av "förr i tiden" och krig.. Men jag är sjukt nöjd att jag gick med:) Den borde alla se.

Nu ligger min älskling på golvet och tokar sig med massa stön, haha. Han gör armhävningar och sånt;) Snart ska väl han hoppa i säng och det ska jag med göra då. Fast jag är noll trött just nu. Vad händer med mig?! Jag brukar somna nio på kvällarna utan problem men nu helt plötsligt kan jag inte somna, alls..

Vi bjöd papi på middag också idag, jag gör alltid för mycket mat och det känns himla onödigt att slänga. OCh eftersom jag inte har en frys så kan man ju inte spara det heller, eller jo en dag men det är onödigt. Så fort jag flyttar hemifrån så ska jag börja med att frysa in middagarna om det blir över. Hur som helst så blev det kycklingfilé och ris till middag idag, smarr!

Neeej, nu vill han lägga sig i sängen så jag ska gå och ta bort sminket och borsta tänderna och sen göra honom sällskap! Nattinaaattiiiiiiii 

Hope hope hope

Nu är jag hemkommen från centrum. Fikat var jättetrevligt. Vi babblade som bara den, precis som vanligt:) Sen hann vi även med att gå runt lite och kolla i affärerna. Jag fick faktiskt med mig ett par vinterskor hem! Det passade ju utmärkt med tanke på hur det ser ut utomhus nu;) Ett par svarta uggs från Din sko. Nicenice.

Jag går bara runt med hopp nu, men igentligen vet jag innerst inne att det inte kommer att bli svaret jag vill! Det vore för bra för att vara sant. Men jag vill vill vill vill. Frågan är hur länge jag kommer vilja?

Min pappa har slagit sig tror jag, han har satt upp eluttagen i hallen och lampknapparna nu, plus att han har satt i en lampa i fläkten:) Helt otroligt! Bara på två dagar har han lyckats göra allt detta. Haha. Thanx papi ♥

Andreas slutar om fem minuter så jag ska börja med maten då tänkte jag, så den förhoppningsvis står på bordet när han kommer innanför dörren. Hihi. Ibland är jag allt bra snäll:)

Halv sju ska vi vara vid bion för att köpa biljetterna, mys mys.

En grym start

Det här året börjar verkligen bra måste jag säga.

Om 17 dagar firar vi min bror som då är Civilekonom!
Om 23 dagar fyller jag 20 år, det är stort ;)
Om 27 dagar är det beräknat att jag ska bli  m o s t e r !  

Och: jag har fått löneförhöjning, vi väntar på ett svar som kan förändra, eller iaf bidra till att förändra, mitt liv (gud så dramatiskt det lät). I juni blir jag utan jobb, eller så får jag förlängt igen, eller så kanske jag har hittat ett helt nytt jobb. (Det var iofs kanske inte något bra?) I juli blir jag förmodligen hundägare:) Om jag inte ångrar mig..

Den 18 februari har jag och Andreas varit tillsammans i två år ♥  Och om allt går som det ska blir jag "moster" för andra gången i augusti då Camillas & Mickes nr 2 är beräknad:)

Det ser alltså mycket bra ut, detta år.
Jag hoppas bara att vi slipper dödsfall, men det gör man väl dessvärre aldrig:(


Nej nu ska jag ta på mig ytterkläderna och promenera till centrum för fikan, ciaoo

Ugly Elin

Haha, jag är helt jävla otrolig! Jag stängde av filmen halv två men lyckades inte somna förrän halv fem :O Det är inte okej! Jag låg och vände o vred på mig i tre jävla timmar, tänkte på alldeles för mycket också.

Jag skulle gå upp 10 idag men när klockan ringde ville jag sova femton timmar till (typ iaf) så jag ställde om den på 10.30, när den ringde då flög jag upp för jag fick för mig att jag försovit mig. AAHH. Och inte nog med sovproblemen så ser jag ut som hej-kom-och-hjälp-mig idag! Mina ögon ser helt fucked up ut!

Kul dag. Här kommer ugly Elin, wiieeho!

Har suttit inne hos mami & papi en stund sen jag kommit ur duschen och vaknat till lite. Vi disskuterade en hel del, mer om det ena och det andra. Nu håller jag tummarna för the bank;) Tänk om, tänk om om om om..

Nu är också lokalen bokad för min 20års fest, på min födelsedag självklart, som är om 23 dagar! Nu börjar jag verkligen bli gammal! Haha. Det ska bli otroligt roligt, synd bara att syrran & Jakob inte kan komma upp, men bättre att få en systerson än att dem är med och firar, absolut:)

Nej om man ska ta och stoppa i sig en smörgås innan håret ska fönas och plattas.. Sminkningen är redan klar, tack och lov. Iofs använder ju jag alltid bara mascara och rouge så det tar ju inte speciellt lång tid men iaf;)

peeeace & loooove

Nattmål

Och high school musical, ostmacka och pärondryck! Jag kan inte somna så istället ägnar jag mig åt detta nu. Jag har precis satt igång filmen som jag sett tre gånger tidigare och smörgåsen är i rosten - precis klar nu! :)

Tror att det gör mig gott att älskling ska sova här imorgon, då somnar jag förhoppningsvis med honom. Såhär kan jag ju inte fortsätta, nästa vecka jobbar jag igen! Skärpning.

Nej nu till mitt nattmål och filmen, nattinatti (igen)

TACK THERÉSE!

Som ni förmodligen har märkt så har min blogg blivit världens snyggaste under kvällen, allt det är tack vare min underbara vän Therése (Tess)! Hon är inte bara bäst på att göra hemsidor utan också på att vara "ung mamma", hihi. Tack så hemskt mycket Tess, I love you ♥  hennes blogg; terri.tjejsajten.se

Det blev alltså ingen övernattning hos min älskling ikväll, han skulle jobba imorgon! Jag kände då hellre för att stanna hemma och få sova ostört imorgonbitti eftersom han ska sova här från imorgon.. Istället har jag suttit här vid datorn hela kvällen för att säga om jag var nöjd eller inte till Tess när hon höll på, hihi.

I m o r g o n   ska jag möta Emmi raringen i centrum för att fika och snacka massa skit, det är vi jävligt bra på:) Så jag ska därför ställa min klocka så jag hinner med att duscha och fixa mig i lugn o ro innan jag ska ner dit.

Sen på kvällen ska jag, Andreas, mamma, pappa, brorsan och Somayeh gå och se på Arn:) Jag är fortfarande helt förvånad över att mamma ringde och sa det idag. Mami & papi går aldrig på bio, dem lämnar ens inte huset alls om det inte behövs handlas mat förståss, och nu ska hela familjen (vi som bor i sthlm) gå tillsammans! MYS ♥

Men nu ska jag krypa ner i min säng. Jag har fått världens magvärk:( Hoppas att det beror på att mensen är på väg? Jag brukar få såna här smärtor några eller en dag innan mensen. Det är så mycket lättare att äta p-piller, då vet man ju exakt när man får den där skiten..

GOD NATT gott folk

Det slog mig nu..

... Jag har inte shoppat ett enda plagg på mellandagsrean, ändå har jag knappt några pengar kvar!?!

Men dem har inte bara försvunnit spårlöst som jag alltid försöker intala mig själv och andra.. Redan innan jul handlade jag ju sista och dyraste julklappen, till älskling, och även en klänning till mig själv som inte var gratis. Höhö. Sen har jag köpt massa mat som (alltid) behövs och med det tillkommer även massa skitsaker så som läsk, godis och skräpmat då och då.

Dessutom har jag varit ute två gånger. Ena gången blev dyrare än den andra, haha. Men jag brukar inte göra av med speciellt mycket pengar på utgång så det får faktiskt vara okej nu tycker jag!

Sen hade jag en jävligt dyr mobilräkning den här månaden och sen är det ju hyran som vanligt och teven.. Och en del ikeabesök också! Så pengarna är som vanligt inte bara spårlöst försvunna! Tyvärr. Haha.

Okej det här inlägget blev mest för min egen skull och det behövde jag. Nu kan jag andas lättare..

Nu väntar jag bara på att Andreas träning ska sluta så han ringer, då måste han veta om han ska jobba eller inte. Så att jag kan bestämma om han ska hämta mig eller inte.

We'll be intouch

Bilder från syster

  

   

Först är det en bild på Aicha, som vanligt:) Hon låg och stekte framför brasan jämt när den var tänd. Sen den fina granen som jag o syster klädde, med klapparna under! En bild från middagen med moster, Lasse och kussifin Pontus:) På bilden är det pappa, Lasse, moster, brorsan och Pontus som knappt syns;)

Sen har vi min fina tjockis syster, hihi. Nu är det bara fyra veckor kvar! Sen är det från självaste julafton; familjen sjunger singstar:) Den var en upplevelse för sig vill jag lova. (Mamma o Jakob har dock inte fastnat på bild)

F a m i l j e n   ä r   b ä s t   !

Vi bjuder på oss själva

Det är ju exakt det man ska göra, bjuda på sig själv! Men sen när man väl gör det så finns det en himla massa idioter som tycker att man är extremt töntig, nördig, muppig osv.. Bara för att.

Hur som helst, när vi var på Coloseum i lördags så hade jag min kamera med, blev dock inte så många bilder eftersom man lätt glömmer bort den och min kamera har ju ett virus, haha. Tog endast ett fåtal och mestadels på mig och Emmi. Och bara för att jag älskar oss så jävla mycket och för att jag skiter i vad andra tycker så ska jag lägga upp tre bilder här:)


  
Det här är vi, min Emmi och jag.
På väg till Coloseum och när vi är där och har druckit en del.. 

Vi är helt underbara I know :)

Welcome new year!

Igår var jag alldeles för seg för att ens orka trycka på tangenterna.. Istället åt vi otrolig god bakis-mat som blev hamburgertallrik för min del (och pizza för älsklings). Den åt vi tillsammans med Camilla, Micke & Tilda hos dem. Efter maten kollade vi på Evan den allsmäktige, helt okej movie.

Efter filmen åkte vi hem till älsk och där låg vi på soffan i hans rum hela kvällen lång, framför hans nya tv:) Han köpte en likadan som mig på nyårsafton. Vi kollade på en hel del och jag halvsov väl igenom det mesta.. Haha.

Till Nyårsafton; Middagen här var supermysig. Vi hade jättetrevligt hela tiden och hann med DJ spelet, singstar och även dansmattan innan vi åkte mot rönninge och Rådbjer. Som tur var hade vi vår egen taxichaufför under kvällen - Micke. Vi anlände hos familjen R vid tiotiden och då var det endast ett gäng grabbar där.

Det var inte så partystämning just då men efter en timme hade det rullat in en hel del folk, mest tjejer och alla hade fått i sig lite mer dricka så partyt var helt igång! Jag skötte såklart musiken en stund av kvällen;) Sen vid tolv stog vi ute och kollade på alla fyrverkerier och jag hade fullt upp med att akta mig, folk sköt ju helt galet på hans tomt! Fylla och raketer är inte bra.

Sen någonstans där försvann T & T hem utan att säga till (trååååkmånsar!). Jag hade iaf fullt upp i dansrummet med en massa folk så jag märkte inget förrän en halvtimme efter (?) när min älskling kom upp och sa det.. Haha. Hur som helst så fortsatte jag där inne tills vi skulle röra oss mot tbs.

När vi sen väl satt i bilen släppte vi av dem som skulle dit och fick skjutts hela vägen hem istället, jag tycker det var ett bra beslut av oss även om jag kunde festat vidare;) Väl hemma åt vi rester från middagen och satt o prata igenom hela kvällen typ - riktigt mys! Sen somnade vi väl någon gång runt tretiden, skönt.

Idag vaknade jag halv tolv hos älsk. Han var redan vaken då, haha. Vi åt frukost sen la jag mig på sängen igen. När han städat ordning i sina rum åkte vi till willys där jag skulle handla hem lite mat. När vi kom hem till mig åt vi lite lunch och sen har vi bara kollat på teve. Riktigt jävla slappt!

Nu har han åkt hemåt och jag sitter här lika seg som varje dag under min ledighet. Antingen så åker jag med honom hem efter hans träning eller så stannar jag här hemma och är för mig själv. Det beror mest på om han ska jobba eller inte imorgon :p