Skåneskåneskåne

Jag äääääääääälskar våra dagar! Dagen vid havet var helt klart den bästa, det var superbra väder och stranden var så sjukt fin, det såg ut som utomlands på riktigt:) Vi var på hundplatsen där man får bada med sina hundar, typ i mitten av hela den långa stranden. Så Aicha badade med oss lite också. mysmysmys. På kvällen tog vi en promenad runt i tyringe och kollade på husen som är till salu:D Syster & Jakob håller på o övertalar oss att sälja våra lägenheter och köpa ett hus här så vi kan flytta hit o jobba här istället! hihi. Dem husen vi har kollat på är så fina o mysiga, vi är vä lite småsugna;) Synd bara att det är en stor grej att göra, men vem vet vad som händer?

Igår var vi bara hemma här i huset, låg o solade lite på tomten men det är nästan för varmt för det alltså. Iaf när man inte kan svalka sig i någon sjö, pool eller hav. Sen så måste ju lilla Millepille vara i skuggan så det blir ju en hel del där med honom! Han är underbar. Sen igårkväll tog vi en promenad till Ivars och köpte varsin glass, sjukt stora mjukglassar:D Så mumsiga!

Idag har vi också bara varit här i huset. Det är för varmt i solen idag tycker jag :P Men får helt enkelt tänka på att imorgon ligger jag på tylösand och steker & badar med min älskling, Johanna och Olle :D Grymt eller vad. Johanna & Olle kommer inatt vid två kanske. Jag ska snart ta o bära upp alla mina o älsklings saker och bädda ordning åt oss och dem!

Sen ska jag även hinna med att duscha, klä på mig och köra lite bil med min älskling:) Har gjort det till och från affären sen vi kom hit, skitkul och jag är faktiskt inte alls så dålig. Vi måste lämna tillbaka filmen vi hyrde igår och sen ska vi väl köra lite extralångt så jag får köra mer. hihi. Det finns inte ens parkeringsvakter här:D

Imorgon blir det som sagt tylösand och på onsdag åker vi till danmark:D Men blir inget legoland för det tog alldeles för lång tid att köra dit så vi tar en liten roadtrip under dagen bara:) Ska tydligen vara fina stränder där också så det blir väl kanske lite sol&bad, sen mat och så ska vi ju shoppa alkohol! MYS. På torsdag får vi se om det är fint väder eller inte, är det fint blir det nog stranden annars blir det nog lite shopping:)

Härliga, älskade, Tyringe

Ja nu befinner jag mig där jag trivs som bäst, hos syster i Skåne:) Tyringe är så himla mysigt och alla är så goa och glada mot varann. Jag älskar verkligen att komma hit. Vi åkte hemifrån mig kvart i elva igår kväll, sen körde älskling non-stop och vi var framme här kvart över tre imorse :O Brukar ta minst fem timmar men för oss tog det alltså bara fyra och en halv! Det var knappt några bilar och vi låg väl i 120-130 i stort sett hela vägen! :P Jag lyckades somna fast jag lovat att jag inte skulle det också, attans, men sov bara i 30 minuter så det var inte så farligt o älskling sa att det var lugnt;)

Imorse vaknade jag åtta :/ Gick upp o ner flera ggr för att höra o se om Milton vaknat ännu så vi kunde gosa, haha. Vid nio var dem vakna där uppe iaf så då la jag mig med dem o gosa gärnet med min underbara systerson:) Nu är han en stor klump! 6 månader nu den 31 juli blir han också, ja tiden går verkligen snabbt.

Idag har vi mest tagit det lugnt, gick en prommis på förmiddagen till affären och sen förbi Pierre & Leona och hälsa på. Leona är jättetjockis nu för bebisen ska komma nu i augusti, kul! Pierre jobbade men vi ska nog åka förbi hans bilfirma snart o kolla runt lite för skojs skull, älskling är lite nyfiken :P

Vid ett åkte jag o A in till hässleholm för o kolla lite i affärer, i värmen :S haha. Jag fick med mig ett par shorts från vero moda för ynka 100 kr och ett par flip flop från bondelid också dem för ynka 100 kr. Grymt bra! Köpte även ett linne på vero moda men det tog syster så fort hon såg det för jag skulle minsann behöva xs sa hon, men det fanns inte så jag hade köpt s och det passade henne bättre sa hon så jaa jag bjöd väl på den 50lappen då;D

Imorgon blir det havet all day long :D

Theese days

Ja det är grymt väder nu. Vi hade Tilda måndag - onsdag så i tisdags åkte vi mest runt i bilen för att försöka hitta på något att göra med lillskruttan! Men nej antingen var det stängt, sommarstängt eller inte öppnat ännu, suck. Så vi åkte hem till Andreas igen och kollade på en hyrd film. Men T ville allt annat än att sitta still då så hon busa gärnet med oss istället.

På kvällen kom Olle förbi för att disskutera semestern lite och han hade med sig fika så vi satt o prata och fika tills klockan blev tolv. Haha. Mysigt var det, synd bara att Johanna jobbar natt:(

I onsdags åkte vi iväg till farstanäs för att bada och sola:) Där var också Gittan, Janne och Marie så vi fick lite avlastning med Tilda också, haha. Jag tog mitt första dopp för i år och så kallt var det inte direkt, men älskling var en riktig mes :P Vid två åkte vi hemåt med lillskruttan. Hem till mig för att duscha o fräscha upp sig. Sen blev det hem till Camilla & Micke eftersom att Micke fyllde 25 och det var dags för lite kalas! Tilda vart väl lite glad över att komma hem igen men ville gärna följa med oss igen, sötnosen.

Efter kalaset åkte vi hem till min mami&papi så jag kunde köra en tvättmaskin och så hann vi umgås lite med Flisan som varit ensam i nästan en vecka stackarn. Sen ringde Olle o ville att vi skulle komma förbi så vi åkte dit och kollade på dem två första avsnitten av Tusenbröder innan vi åkte hem för att sova.

Idag gick jag upp sju för att tvätta i tvättstugan, hårt men behövligt! Sen har vi ägnat hela dagen åt att packa, städa och städa plus tvätta bilen! Nu är allt klart för avgång och förmodligen åker vi iväg redan om nån timme. Bilen är laddad och väntar med all packning här utanför mig. Det ska bara bryggas kaffe och göras några smörgåsar först.

Men älskling ser på wallander just nu så efter den kanske det blir, om han inte vill sova ett par timmar och åka sen. Allt är upp till honom för det är han som kör så. Men iväg far vi iaf under kvällen/natten/morgonen!

Äntligen, en vecka i skåne:D Och på tisdag kommer Olle&Johanna ner så på onsdag åker vi över till danmark och där blir det förmodligen ett besök på Legoland :) Det här blir grymt!

Baby baby

Jag o min älskling kollar runt men det finns knappt något alls nu, en här i tullingeberg men vi vill väl helst av allt bo i tumba. Men vi har ingen brådska med något utan vi går runt och dagdrömmer nu och planerar lite smått;) Tror att vi idag planerade i stort sett allt hur vi skulle ha det i en trea, haha. Det känns verkligen bra!

Vi har varit och handlat idag. Älskling köpte en jättefin tavla till sitt stora rum:) Sen åkte vi till ikea och där var Marie, Camilla & Gittan så vi blev kvar ett tag. Det inhandlades ett lakan till sängbottnen som mormorGittan ska sy fast och en kruka till blomman som Olle & Johanna hade med sig i lördags:) Sen på vägen hem stannade vi till igen och då blev det en badrumsmatta hit till älskling så nu är det faktiskt fräscht i badrummet också!

Sen åkte vi och hämtade Tilda på dagis:) Hon visste ingenting men hon blev jätteglad såklart. Vi åkte hem till henne, mötte Camilla på vägen och där packade vi ihop en del grejer till Tilda. Sen började vi med middagen efter en stund. Spagetti o köttfärssås:) Micke hann komma hem innan vi skulle äta som tur var. Efter maten fick Micke snabbduscha innan vi skulle kila ner till bilarna.

Tilda sa hejdå till sina föräldrar och vi åkte hem till Andreas. Hon var jättetrött stackarn för hon har slutat med att sova middag på dagarna så vi fick ha hög musik och busa järnet hela vägen i bilen för att hon inte skulle somna! Väl här hemma fick hon en glass och sen var det dags för bad, då gallskrek hon enda tills vi tog upp henne igen. Men bada måste man! Iaf så blev hon lika glad som vanligt så fort hon fick komma upp och nu ligger hon o sover:)

Hon somna riktigt fort, för en halvtimme sen ungefär. Vi ska försöka att också somna i tid ikväll så vi kan vara pigga o glada imorgonbitti när hon väcker oss :P Imorgon ska vi förmodligen till lekslottet eller bada. Sen på kvällen åker vi förmodligen ut till landet. Då blir det lite båt på onsdag innan vi måste hemåt igen, då Micke fyller 25 år.

Sen på torsdag ska vi hinna med att tvätta, packa och städa plus tvätta bilen för vid fem på fredagmorgon åker vi ner till skåne:) WIIIEE! Vi skippar småland så vi hinner att vara mer med syster o co -> Milton of course;) Sen kanske det blir så att Olle & Johanna kommer ner någon dag under veckan så vi alla fyra åker till danmark, det vore verklige jättekul men det är inte helt bestämt ännu.

Nej nu ska jag kolla lite teve istället.

Semester!

Helt sjukt skönt att veta att jag inte behöver gå upp i tid imorgon:) Äntligen har jag semester, och dem lovar högtryck från tisdag - GRYMT! Så imorgon kväll åker jag o älskling ut till landet så vi kan njuta av vädret, sola & bada och förhoppningsvis åka ut med båten. H ä r l i g t .

Igår när jag lämnat barnen så kom älskling o Tomi och hämtade mig så åkte vi till maxi. Där handlade vi middag till kvällen och sånt sen åkte vi raka vägen hem till A. Där fixade jag ordning lite medans han duschade. Efter ett tag kom Tomi dit och sen kom Olle & Johanna:) Vi startade grillen och började med salladen.

Det blev en grymt god middag som vi åt ute och där blev vi sittandes ett bra tag. Sen flyttade vi oss in för att köra det där när man har varsitt papper och ska svara på en fråga sen skicka vidare pappret och svara på fråga 2 på nästa pappar osv och sen ska man läsa upp berättelsen som blivit ;P Det var faktiskt kul!

Vid tolv kom en taxi och hämtade oss, - Tomi som ville hem, så åkte vi till tbs! Johanna & jag dansade från dess tills stängning i stort sett, men det var sjukt varmt där inne så man var tvungen o gå ut ett antal ggr emellan också. Sen vinglade J&O hemåt och jag o älskling gick hem till mig.

Vi gick upp ett idag, haha. Jag duschade och sen tog vi tåget hem hit till älskling. Han mådde inte så bra (som vanligt:P) så jag tog tag i städningen själv så nu är det bara lite dammsugning som behövs så är det i prima skick igen:) Nyss åt vi pizza till middag som var riktigt gott.

Tio i sex ska jag åka härifrån, ska vara i hallunda 19.00 för att fixa naglarna - äntligen:D Daniella är bäst!! Hon jobbar inte på söndagar igentligen men jag har panik nu för dem är riktigt fula o en har gått av så hon skrev igår att jag kunde komma ikväll:) Älskling ska kolla på bio med Tomi men jag hoppas dem tajmar mig när jag är klar så jag slipper åka bussen hemåt, tror det blir så att vi åker hem till älskling o sover sen iaf.

ciaoo

Två år och fem månader

Idag är det den 18 juli, om en månad har vi varit tillsammans i två och ett halvt år. Det är coolt. Ibland är det lättare än andra gånger och just nu känns allt bara så bra. Jag ser så mycket fram emot vår lilla tripp till skåne och danmark:)
Jag älskar dig min prins <3 tack för allt.

Idag var min sista arbetsdag på tre veckor:) Sjukt skönt! Men inte slutar jag jobba för det, haha. När jag slutade 17.00 gick jag upp och hämtade Clara, Max och Moa för att ta med dem hem och ha dem här tills imorgon! Vi åt ugnspannkaka till middag och sen kilade vi till ica där dem fick välja godis och chips till kvällen.

När vi kom hem satte vi oss i soffan och så satte jag igång På andra sídan häcken:) Var lite annorlunda att se den på svenska måste jag säga, engelska versionen är ju helt klart bättre. När vi kollat klart på den la jag Moa i sängen så satte jag på Lilo & Stitch till Clara o Max. Jag lovade att dem skulle få vara uppe så länge dem ville ikväll men dem börjar segna till ordentligt nu i soffan så snart får jag nog stänga av filmen och lägga dem i sängen med. Sötnosar.

Imorgon hoppas jag på fint väder så vi kan hitta på något roligt innan jag ska lämna hem dem igen. På kvällen imorgon är det inte helt bestämt hur det blir ännu, det finns ett par alternativ men min älskling skulle höra av sig snart om hur allt blir:) Om vi ses eller inte osv..

Nattinatti och trevlig helg;D

Tredje idag

Okej nu blir det många inlägg på en o samma gång. Men bara för att det första skulle publiserats igår men precis då ville inte kära bloggen funka så det fick jag fixa nu. Och sen blir det alltid så långt när jag skriver om mina detaljerade dygn så nu skriver jag i olika inlägg istället;) Intresseklubben antecknar..

Just nu sitter jag hos mor & far. Jag skulle precis börja gå hem från jobbet så börja det ösregna! Tur då att mina päron bor granne med dagiset vi är på nu under sommaren då så jag bara kunde springa några meter och sen vara räddad:) Andreas skulle hämta mig men vid halv fem, då jag slutar igentligen.

Så nu ska jag vänta här tills han och Olle kommer. Då ska vi åka iväg till ikea, wiiie! Jag ska köpa nya drapperier/gardiner till min sovalkov för min älskling var så snäll och satte upp "ståltråden" igen åt mig igår så jag äntligen kunde hänga på min "gardin" där men jag vill ha en eller två till så det täcker hela sänglängden lixom, så det blir ett krypin:) Sen blir det nog middag där också, haha.

Oj nu är dem här så jag måste springa! bye

Middagen

Igår åkte ju jag o Andreas hem till Olle & Johanna:) Dem hade fått det jättefint i sin lägenhet och verkligen inrett den fint. Både jag o A vart väl ganska så sugna på att skaffa större vi med, iaf en tvåa sa vi men det kanske är lika bra att kolla på en trea direkt då om vi ändå ska flytta ihop? En etta är iaf för litet att flytta ihop till och han vill inte bo i tullinge längre heller.

Men det är inte direkt så att det här kommer att hända o ske nu, vi båda har ju precis flyttat i stort sett, men vi kommer nu iaf kanske att börja kolla och räkna på olika lägenheter om vi skulle hitta något intressant! Sen får vi väl se var tiden tar oss! Men att bo i en tvåa eller trea i segersjö vore himla mys, speciellt i närheten av O&J så vi kan umgås ännu mer;)

Men nu tillbaks till ämnet.. Jag & Johanna fixade ordning salladen och potatisen medans grabbarna grillade köttet ute på balkongen i deras elgrill:) Middagen blev jättegod och vi hade verkligen supertrevligt. Efter maten gick vi ut med Gibson som var på besök, Johannas familjs hund, han var riktigt cool och J&G visade lite agility för oss:) Sen satte vi oss i vardagsrummet och satt där o snackade på tills dem skulle ha kaffe, då satte vi oss i köket igen.

I köket blev det kaffe, cola, godis, chips och jag vet inte vad. Klockan den gick också och jag skulle upp i tid imorse så vid tio var vi tvugna att säga hejdå fasstän vi mer än gärna suttit kvar hela natten med dem och pratat & myst. Men vi tar väl igen det antingen i helgen eller slutet av v31, ute på mitt land:) Det blir BRA.

Sommar?

Jag har sån ångest. Jag vill utomlands något på min semester, jag vill booooort! Sola, bada o njuta. Främst bli brun. Men jag vet att jag inte kommer komma iväg utomlands så jag får hoppas på att det kan vara lite fint väder nästa vecka då jag äntligen har semester!! Isf ska jag göra allt för att kunna bo i båten ute på landet varje dag så jag kan stekastekasteka. Och bada!

Nästa fredag åker jag och Andreas iväg iaf.. Vi kanske börjar med att stanna till i småland och isf stannar vi till lördagkväll, då kör vi vidare mot Skåne, till syster, Jakob, Milton och Aicha:) Därifrån blir det en tripp till danmark på måndagen isf och sen på onsdagen kör vi hemåt igen! Det är min semesterresa det! Det enda jag har planerat i år. Visst ska det bli roligt att få komma till småland och sen syster och co men jag vill utomlands, utomlands är ändå utomlands. Utomlands är riktig semester!

Men förhoppningsvis kan sverige bjussa på något stekigt väder när jag har min semester så jag isf då kan vara ute på landet, annars blir ju semestern bara bajs!

No estoy en condiciones de..

No hay nada que pesan sobre mí, todos los días.
Y, lo que quiero hacer algo al respecto? Sí, pero la pregunta es si puedo?
Pero yo no soy, no me acaba de aire.


What happens in vegas

Idag efter jobbet gick jag hem och satte igång med middag, det blev tärnad kycklingfilé i sweet and sour och ris - suuupersmarrigt! Andreas kom precis när allt var klart! Efter maten åkte vi iväg till Heron city för att kolla bio. Det blev what happens in vegas och den var riktigt bra:D Jag måste hyra/köpa den när den kommer ut på dvd också för det är en sån film jag kan se den om och om igen. hihi.

Och nyss bestämdes det att vi ska hem till Olle & Johanna imorgon:) Vi fick en inbjudan att komma hem till dem och äta lite mat och kanske spela lite spel och det låter ju trevligt så vi tackade självklart ja. Men för min del blir det inte så sent då jag jobbar, tror att både Olle & Johanna också har semester så det är väl bara jag som måste tänka på tiden :p

Nu ska jag kolla lite på Hajen filmen, sen blir det framläggning av kläder och sånt innan det är dags att sova för min del. A lär ju sitta uppe ett bra tag som igår, men v32 kan jag ge igen för då är det jag som har semester o inte han;D

nattinatti

SEGT

Nu är klockan över åtta och jag har inte gjort ett skit i stort sett, jo fixat bilderna iofs men annars. Andreas ligger fortfarande i min säng och mår bajs (HAHA). Jag tror helt ärligt att han borde ta det lugnare med alkoholen;) Han har inte ens fått i sig något på hela dagen och hans big mac som jag gick och köpte har han inte ens kunnat smaka på, stackarn! Jag åt upp hela min utan problem och har även smakat lite på hans nu. (matvrak..)

Imorgon börjar jag 8. Jag ska försöka orka mig in i duschen strax så jag slipper det imorgon bitti, då kan jag sova till 7:) Sen cyklar jag upp vid kvart i eller något, skönt. Någon kväll kanske jag sover hos mami&papi också för dem ska bo på landet den här veckan och dem bor ju granne med dagiset vi är på nu;) Får se om det blir redan imorgon?

Har lagt upp bilderna nu så KIKA IN!!!! 
el1ns.pixbox.se

Nej nu ska jag nog ta den där duschen och sen blir det att plocka fram kläder för imorgon. Efter det ska jag lägga mig här på soffan igen och avnjuta några plommon jag köpte när jag var o handla:) mums. 

40års fest

Jaha, ännu en helg bakom sig då.

Lördagen blev en helkul kväll:D Vi åkte upp till Sean och korkade upp, satte oss på uteplatsen med lite lagom hög musik och snacka gärnet. Efter en stund började hans telefon att ringa o ringa, sen kom det ett gäng med grabbar, och några småtjejer joinade oss! Jag och Linda flippa efter något glas för mycket? HAHA. Vi dansa järnet i Seanis säng och sen vid ett-tiden ville alla till tbs (eller aa dem flesta som inte ville hem) så vi tog en taxi ner och väl nere gick jag hem till mig o lämna av min fulla pojkvän som redan spytt ett antal gånger innan jag kila in på tbs jag med:) Där inne blev det röj på dansgolvet den halvimmen som var kvar tills stängning!

När dem stängde kilade jag o Lindisen hem till mig och där stog maten serverad, min älskling som var pruttfull och mådde bajs hade ställt sig o lagat mat som han dukat fram åt oss så vi bara kunde äta när vi kom hem, haha. Själv låg han helt totaldäckad i sängen  så ingen mat för hans del blev det. Men vi åt iaf:D

Efter att vi vaknat igår kände både jag o älskling att det inte skulle bli någon alkohol på gårdagens 40års fest vi skulle på. Men vi tog inte med bilen iaf så när vi väl kom dit tog vi lite cola och sen började paps och dem att spela innan maten serverades. Efter maten blev det dock så att både jag o älskling satt med varsina alkoholhaltiga drycker i våra händer;) Haha. Sen körde vi på lika hårt som vanligt och hade skitkul hela kvällen!

Massa dans blev det för min del:) Och en och annan rolig konversation, haha. Martin (som hade festen) fick bland mycket annat en vattenpipa i present som vi satte igång så jag satt en hel del vid den också och rökte som fan. herregud ja. Jag vill inte ens veta hur ful jag var:D Och full..

Tio i fyra bestämde vi oss för att gå hemåt då det bara var vi och festfixarna kvar, plus en familj;D Haha. Så jag o älskling kom innanför dörren här hos mig halv fem imorse! Så den här dagen har varit SEG vill jag lova, han sover fortfarande:P Men han har spytt lite då och då också så lite vaken har han ju varit. Moahaha.

Tur att jag tog ledigt idag så jag kunde vara met hela natten för det var verkligen sjukt roligt. Men det känns konstigt att det är måndag idag måste jag säga, det lixom söndag i mitt huvud. Aja, nu är det 4 arbetsdagar kvar innan tre veckors semester:D

En grym 40års fest måste jag säga:D Hoppas att det blir något snart igen, kräftskiva lär ju bli iaf och då ska jag med för dem här människorna är bäst. Bilder lägger jag upp på pixboxen;
el1ns.pixbox.se. Både från lördag & söndag.

Helmys

Gårkvällen blev helmysig:) Vi åkte in till söder och gick och åt på en restaurang vid namn Stekpannan! Där åt jag med älskling och hans morbror, mormor och mamma förra året när det var midnattsloppet eller om det var förrförra. Hur som helst så är den restaurangen supermysig och dem har sjukt bra mat som inte kostar alltför mycket.

Jag tog grillad entrecote med potatisgrattäng:) Älskling och hans päron tog exakt samma, grillmix med pommes och en staropramen. haha. Efter maten promenerade vi vidare runt en himla bit och satte oss på helenes krog där vi tog varsin dricka:) Efter den och massa prat promenerade vi mot södra station igen men innan vi kila till tåget satte vi oss på ett till ställe och tog ännu en dricka! Kvällen vart verkligen mysig och min älskling är bäst.

När vi kom till tumba var alla jättekissnödiga, haha, så vi kilade till mig och köade till toan;) När alla var klara hade M&H precis missat sin buss som dem skulle ta hemåt så älskling bjöd på öl här hemma hos mig så vi satt ute och pratade en del medans den dracks upp. När dem sen kilade gick vi ner till centrum o köpte cigg och hem igen.

Vi kollade på Dödligt vapen 3 (det vi hann se) och efter den somnade vi rätt snabbt båda två.
 
Idag vaknade vi halv ett :O Så jävla skönt att ha sovit ut!! När vi vaknat kollade vi på so you think you can dance och åt frulle. Sen packade jag ihop lite saker, klädde på mig och sådär så åkte vi iväg till bauhaus! Där köpte A en list så åkte vi hem till honom o lämna den och hämta saker åt honom.

Sen blev det förbi willys o handla lite åt mami & papi och sen upp till dem på middag:) När vi ätit klart gosa vi lite med Flisan som för en gångs skull var jättemysig! Sen snacka vi massor om morgondagen innan vi åkte igen. Fick med mig en box vin av mami också <3 Vi åkte hem till mig och nu sitter vi här!

Jag ska börja fixa mig inför kvällen strax och lägga in lite nya låtar på ipoden tänkte jag! Vid sjutiden ska vi röra oss mot Sean, med Linda:) Där blir det skitsnack och dricka hela kvällen och även lite party kanske? Trevligt ska det bli.

trevlig helg!

Restaurangdags!

Imorse när jag var klar för att gå iväg till jobbet kom jag på att det säkerligen skulle gå snabbare om jag använde min cykel som jag äntligen fått hem så istället för att gå eller åka bussen upp till dagiset tog jag min cykel. Det tog tio minuter att cykla dit:) Och då är det bara uppför hela vägen vilket är jävligt jobbigt med tanke på att jag inte tränat på hur länge som helst! Mina ben skakade när jag klev av cykeln, haha.

Hemvägen är ju något skönare, bara glida i stort sett. Tror det tog tre-fem minuter hem. Vi hade bara fem barn kvar vid tolv så jag fick gå redan halv ett idag:D Så jävla skönt. Men jag har inte slappat något alls utan varit igång hela tiden. Gick en snabbis in i affärerna i centrum och kom hem med en väska från Euro sko, skitsnygg:)

Sen dammade, dammsög, diska och plocka jag ordning allt i lägenheten och när jag nästan precis var klar var jag helt blöt av svett :O och då kom älskling. Han frågade om jag hade duschat eller om jag tänkt göra det nu? Haha. Jag hoppa självklart in i duschen direkt och fräscha upp mig ordentligt!

Nu är jag helt klar och vi ska röra oss mot tåget och möta upp Marie & Hasse för att åka in till stan och sätta oss på någon mysig restaurang:)

lägger in bilder ikväll eller imorgon. ciaaoo

Prinsessa?

Det händer rätt ofta att folk (killar, män, gubbar) som jag inte ens känner kallar mig prinsessa. Visst är det väl sött men egentligen är det ju knäppt. Hur vet dem om jag "är" en prinsessa eller inte? :p I det här fallet var det min granne som sa "min festprinsessa till granne.." så det var ju inte speciellt illa eller konstigt kanske, men iaf. Jag finner detta som rolig sak bara.. wierdo.

Nu ligger jag i sängen igen. Har precis provat lite kläder:) Det blev så att jag följde med min älskling till huddinge för att hämta hans pengar och sen åkte vi tillsammans hit till mig igen, han ångra väl sig eller något. hihi. Och i bilen frågade han; du vill inte gå på restaurang imorgon då? Jovisst sa jag men vet inte riktigt om mitt konto vill samma sak.. Då sa han snabbt att det inte spela någon roll för att han skulle bjuda mig, och hans mor & far:) Det blir mys!

Därav att jag provade kläder, haha. Mitt enda problem nu är skor och väska. Ååh jag hatar att ha ångest! Om jag får sluta tidigare imorgon ska jag kila in på din sko bara för att, vem vet jag kanske hittar dem perfekta skorna? Om inte så får jag ta ett par ur garderoben och det ska nog funka det med.

Nu ska jag borsta min tänder och krypa ner under täcket. nattiinattii


Inget ikea

Det blidde inget ikeabesök idag. När jag slutade jobbet kl 17 tog jag en promenad hemåt och när jag kom innanför dörren låg min A på soffan och slappa sig. Jag hade totalt glömt bort att ta fram någon middag så det fick bli köttbullar & mackaroner! När vi ätit kolla vi massa på tv och mina ögon klara sig knappt öppna, la mig i sängen och somna såklart.

Vet inte hur länge jag sov men kände mig iaf pigg när jag blev väckt av min käre pojkvän som ville retas! Så vi fightades en stund innan det spåra som varje gång, haha. Den här gången var det för att jag skrek för högt (fönstret är öppet) och han typ fick min lilltå ur led :p Gjorde verkligen bajsont så det är klart man skriker.. Men då la vi ner;)

Nu ska han snart åka till huddinge för att hämta sina pengar för jobbet han gjort kvällstid. Jag är alldeles för lat för att följa med för han ska hem till sig sen och jag orkar inte gå upp så tidigt imorgon, börjar 7 och då får jag sova en halvtimme längre om jag sover hemma;) Och ja det spelar extra stor roll när jag varit sjuk en vecka och då sovit till tolv varje dag! Anyhow så överlever vi ändå.

Imorgon blir det antingen bio eller bara hemmachill. Så trötta som vi båda är efter en arbetsdag blir det inte roligare än så;P Latmaskar.

Done and done

Jag höll på med tvätten till halv tio :O Helt sjukt vad tid det tar.. Men nu har jag iaf ingen smuts plus att jag hann att torktumla en del också i den nya fina torktumlaren som vi fått i vår tvättstuga nu:) Den var superfin och bra.

Mitt i tvättandet passa jag på att duscha och rensa sängen på lakan. Så nu ligger jag nyduschad i en helt nybäddad säng, det är ju bland det skönaste som finns! Har haft mitt fönster öppet också hela tiden så att det skulle vädras lite men ändå inte komma in massa äckliga kryp som det gör när balkongdörren är öppen. Och jo det känns faktiskt fräschare! Om inte det så luktar det iaf nytvättat för den tvätt jag inte tumlade hänger på en ställning här en bit ifrån mig;)

Jag avslutade min duktigakväll med en bit brownie & vispgrädde framför sista biten av pussycat dolls 2. Såg nästan hela programmet men då höll jag på med tvätten så hängde jag inte upp något sprang jag upp eller ner från/till tvättstugan.. Men sista biten kunde jag iaf se helt och hållet och avnjuta godsak till också. Lyx.

Nu ska jag försöka sova så snart som möjligt. I need that. Imorgon är det jobb till 17 sen ska jag hem och äta någon middag och sen blir det en sväng till ikea med min A <3

ciaoo


Ingen ork

Jag orkar inte tvätta idag:( Buuuhuu. Jag vill verkligen inte. Men ska ju ändå bara sitta hemma så då kan jag lika gärna köra dem där maskinerna så jag har det gjort och slipper bli bunden någon mer kväll.

Får väl tänka på helgen istället. Blir nog bio på fredag med älskling, på lördag blir det lite party med Linda och på söndag 40års fest:D Så jag får väl stå där nere i tvättstugan och tänka framåt. Haha. Helgen blir grym.


Något annat som får mig att skratta är att kolla på den här bilden.



Sofia tyckte det var skitroligt när jag sa jalla min bralla till våra syriankompisar.. Hon ramlade i backen av allt skratt (och alkohol probably) På konferensen med jobbet i början av juni :)

hahaha. ibland älskar jag min humor mer än allt;D Nu kan jag tvätta lite med glädje iaf.

Nytt och fräscht

Jag kunde inte hålla tassarna borta från redigeraren, stilmallen. Min kära kompis Tess som fixar min blogg så snygg är ute på vift så jag bytte bara så länge, tills hon kan komma hem och fixa till den sådär snyggt;) hihi. Var så trött på den mörka färgen och sen är det alltid kul med förändring.

Första jobbdagen på en vecka typ.. Skönt att vara tillbaka! Dock så tog det så mycket på mina krafter så att när jag kom hem tjugo i tre somnade jag direkt och sov till halv fem :O haha. Så jävla skönt.  Imorgon jobbar jag till 17 :( Men sen är det en skön fredag (7-15.30) och på måndag är jag ledig, tog semester då eftersom vi ska på 40års fest på söndag:D

När jag vaknat körde jag igång med middag, kycklingfilé med ris och sweet and sour från uncle bens, YUMM. Nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik på youtube, det är så skönt att bara ta det lungt. Andreas är hemma hos sig och fixar med sin lägenhet men jag orkade inte åka dit efter jobbet så ikväll ska jag sova hos mig och han hos sig. Men det är skönt att vara lite ensam också. Plus att jag ska tvätta hela kvällen, haha.

Nu ska jag faktiskt kolla lite klipp från high school musical (så bra film;D) sen ska jag börja sortera tvätten så jag bara kan springa ner vid sju. ciaooo

Det kallar jag kärlek.

I lördags när vi satt i taxin på väg till tbs satt min älskling där fram med chauffören och skötte radion så kom Curly sue. Då lutade han sig bakåt och tog tag i min hand så sjöng han, sådär löjligt kanske men det var verkligen fint!

Your smile is heavenly
I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe
the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

När han kom till den här biten kändes det mest. Speciellt när han efter ha sjungit "I don't deserve all the love that your giving to me" säger Det är fan sant! Det var svårt att hålla tårarna tillbaka. Det blev så djupt.. Nu älskar jag låten ännu mer än förut och lyssnar på den om och om igen, o tänker på hans sång i taxin och hans blick.

Världens finaste kille. Och han är bara min. Jag är verkligen lyckligt lottad.

  

Kärlek.kärlek.kärlek.kärlek.kärlek.

Vilken hit!

Min ugnspannkaka igår blev supersmarrig, och grymt fin! Tyvärr så insåg jag inte förrän vi började äta att det aldrig skulle räcka med den plåten åt min älskling som är väldigt stor i maten.. Så när han ätit upp allt på plåten föruom min pyttebit sprang jag ner till ica och köpte en mjölk för att sen göra en till plåt direkt. Så min älskling fick en hel plåt ugnspannkaka i matlåda idag, haha! Och han skulle absolut inte bjuda någon någonting för han ville ha allt själv, SÖÖÖT.

När vi ätit klart åkte vi o lämna tillbaka filmen innan vi åkte hem till honom. Vi satte på scary movie 4 som vi lånat av Tomi. Vi har även sett I am Legend och Over the edge som också är lånade av just TP;D Grymma filmer det där.

Mitt i filmen kom mami & papi förbi för att papi skulle fixa Andreas lampa i stora rummet, inte konstigt att inte han fick igång den själv eftersom en säkring i själva dimmern gått. Hihi. Bra att papi finns då;) Sen åkte dem igen då kollade vi lite mer på teve och sen skulle vi sova men det gick inge bra utan vi låg och pratade massor om allt för ingen kände sig trött :/ Fast det var ju bara mysigt men ändå.

Nu sitter jag hos mig. Mams & paps hämtade upp mig hos älskling imorse, han ska jobba på extra jobbet idag också så jag orkade inte sitta där själv utan ville hellre hem o pyssla. Har hunnit med att duscha och stryka:) Strax kommer Melissa & Miranda hit, tror det blir en sväng till centrum då för jag behöver kolla lite grejer och sen ska jag köpa lotter för jag vill vinna!

Ska äta middag med Johanna ikväll:) M&M kanske joinar oss också vi får se. Antingen på tbs eller i bistron, we'll see. Sen ska jag bara ta det lugnt hemma framför teven för imorgon ska jag tillbaks till jobbet igen :D Längtar faktiskt!

ciaooo

Helgen då

Fredagen tog jag o älskling det lugnt på, vi lagade en jättegod middag som vi åt på hans uteplats:) När vi ätit klart åkte vi hem till hans mami & papi som var barnvakt åt Tilda. Efter en stund där var vi på väg till bilen men då mötte vi Olle så vi passa på att kolla in hans & Johannas lägenhet, skitfin:D Sen åkte vi o plocka upp Melissa och ner till gula villan där hon köpte godis och sen all the way back till Andreas lägenhet.

Då tyckte jag att vi skulle ut o promenera så vi tre gick en prommis ner till parkhem, förbi Emmis house där hon, Sofie, Linda o Ange hade vinkväll:) Efter en stund där promnerade vi till centrum o lämna av M vid tåget och sen promenerade vi vidare hem till älskling igen. Mysigt.

I lördags var vi ute på sjön hela dagen med Markus & pappa Lundberg:D hihi. Mackan åkte vattenskidor o wakeboard men varken jag eller A vågade testa på det då så vi kollade bara o njöt av båtturen. Sen åkte vi ut till ekerö och åt glass där som pappa L bjöd på:) Sen tillbaka till båtplatsen, råkade inträffa en mindre kul grej när vi åkte tillbaka men hoppas att poliserna kunde ta den jäveln, om inte då så snart! Och tur för honom att min mobil klarade sig..

När vi kom hem gjorde vi oss i ordning inför kvällen. Älskling hjälpte mig o städa lite innan Emmi kom. Sen kom Johanni lite efter så hon fick fixa mitt hår som vanligt:) Sen inväntade vi dem andra som kom efter en stund, Tomi, Tilda och Mackan. Kvart i sex åkte älskling iväg med T, T och M. Sen kom han och Olle tillbaka så lämna älskling sin bil så hoppa vi fyra in i Olles och åkte iväg till honom för att ha en underbar kväll!

Det var dags för Olles och Johans 20/18 års middag, jättetrevligt. Deras mamma var grym i köket och vi (19 stycken) behövde inte ens gå för att hämta maten utan hon serverade allt hela tiden och så fort det tog slut kom hon med mera, gymt god mat och riktigt fint. Massa alkohol bjöds det på också och sen hade Olle bränt grymmaste cdskivorna. Tyvärr så mådde ju inte jag speciellt bra och åt fortfarande alvedon var tredje timme så jag mådde helkonstigt av blandningen en stund i början men sen blev det bättre och bättre.. Halv elva kom tre taxibilar som körde oss till tbs.

Där var det segt till en början men sen blev det GRYMT. Typ halv två orkade jag verkligen inte mer, då hade alvedonen slutat värka och jag vågade knappt ta en till då så vi gick hemåt, Emmi & Johanni följde med oss hem och sov. J somna rätt snabbt efter att vi ätit med vi andra låg vakna till närmre fyratiden.

Igår när vi vakna skulle jag o älskling till mina päron, sen vad som hände och skedde har jag skrivit.. Vi blev kvar hos mig inatt. När vi kom hem från sjukan o allt så orkade ingen av oss göra så mycket så jag gick o köpte pizza till oss medans älskling plockade ordning lite.

Sen när vi ätit fick jag sova en timme innan A väckte mig o ville göra något, haha. Jag gav massa förslag men nej då var han trött igen och ville bara hyra film så vi åkte och hyrde film sen åkte vi hem o kollade på den, eller han gjorde;) När den tog slut åkte vi tillbaka o hyrde en till film, haha. Då kollade jag också på den, loveless in LA.

Sen fick min baby lite massage innan vi skulle sova:) Imorse när hans klocka ringde gjorde jag frukost åt honom sen sjukanmälde jag mig o somna om. Sen ringde han o väckte mig halv tio men jag somnade om när vi lagt på igen och sov till elva!

tack.för.en.bra.helg.trots.halsfluss;)


"Shit vad trött du ser ut"

Självklart möter man alltid folk när man inte ens vill synas. Ändå bor jag lixom granne med själva centrumhuset och typ sprang över, men nej visst ska man bli "haffad" på vägen då. Tack för den Musse, jag förklarade självklart att jag hade halsfluss och sådär men ändå.

Jag har knappt kommit någon vart med listan trotts att klockan tickat iväg. Förutom att jag varit och handlat. Mitt visakort kom idag också äntligen så nu har jag klippt sönder det gamla äckliga kortet och slängt det i olika soppåsar. Halv fyra ska jag börja med ugnspannkakan, det blir första gången men jag hoppas verkligen att jag lyckas för alla på Andreas jobb vet att han ska äta det och dem ville ha två-tre plåtar dit också (kanske en annan gång ;D) så imorgon lär ju alla glo extra mycket i Andreas låda när det är lunchdags :P Om jag misslyckas får jag försöka en gång till eller något.

Men nu ska jag fortsätta försöka få upp lite bilder i pixboxen. Ciao

Checklista

Jag har hållt/ska hålla mig till en checklista idag. haha.

- ringa skatteverket o beställa papper för kontoanmälan

- ringa läkaren o boka tid (dem skulle ringa upp?)

- tömma kameran på alla bilder o lägga upp dem

- handla

- vika in ren tvätt

- stryka

- laga ugnspannkaka

- kolla danmark, priser och sådant till semestern.


Det där med bilderna har jag löst genom att bli medlem på pixbox.se. grymt bra! Så kan jag slänga in alla bilder där varje gång så när jag har lust o ork kan jag bjussa på en del av dem i bloggen eller på f-book:) Håller just nu på med bilderna från Olles kalas i lördags som blir mitt första album. Ska sen fylla på så fort jag har tid och ork. 

el1ns.pixbox.se

 

Sjuklingen..

Jaha det blev så att jag stannade hemma ons-fre förra veckan. Älskling var också hemma hela veckan så vi hade sjukstuga, haha. Men jag hade inte mycket till val då jag inte blev bättre och halsen vägrade ge med sig. Jag tog alvedon var tredje timme sen onsdagen till igår! Och i lördags blev det party så då drack jag ju en del alkohol, men jag klarade mig utan några "biverkningar" från att blanda alvedon med alkohol, lucky me.

Iaf så igår när jag o älskling kom upp till mami & papi så bröt jag ihop :/ Jag har varit jättekänslig den här veckan då jag varit sjuk, jag skar upp fingret och börja störtböla fasstän det egentligen inte var någon fara, sen satte jag en alvedon fel i halsen så jag inte fick luft - börja störtböla då med självklart! Men min älskling har varit med mig hela tiden och tröstat mig när jag betett mig som en 4åring, tack babe. Hur som helst så när jag bröt ihop hos mami & papi igår tog det priset, tårarna verkligen sprutade och jag kunde inte stoppa dem, pinsamt..

Vi åkte iaf in till närakuten sen, mami, Andreas o jag. Och där visade det sig att det var en halsfluss! Doktorn tyckte det var korkat av mig att inte komma in tidigare men som jag sa i bilen, när man åker in första dagen blir man ju oftast bara hemskickad för att vila.. Jaja. Fick åka till apoteket o hämta ut pencillin och nu känner jag mig redan bättre:) TACK O LOV!

Skulle ta två dygn att bli bra sa doktorn så jag skulle vara hemma måndag & tisdag. Så på onsdag ska jag äntligen vara tillbaka på jobbet och sen ska jag börja röra på mig i slutet av veckan.

Sjuklingar

Jaha, jag fick knappt någon sömn inatt pga min hals. Den svullna igen så gott som helt och hållet så jag grät några skvättar av smärtan till och med:( När klockan ringde imorse var det bara sjukanmälan som gällde och sen försöka somna om igen..

När jag väl somnade sov jag en bra stund sen vaknade jag av att älskling var på väg hemåt, men jag var alldeles för trött och febrig för att orka följa med honom då så han kom och hämtade mig lite senare istället.

Sen jag kom hit har jag sovit i stort sett hela tiden, älskling väckte mig vid halv sex för att jag skulle äta tyckte han. Men det tyckte inte min kropp för jag fick endast i mig en halv köttbulle sen somna jag igen :/ Jag mår verkligen PISS! Hur som helst så svalde jag en alvedon runt hav sju så den dess har jag varit lite pigg iaf och sluppit den värsta smärtan i halsen!

Älskling o jag tog ett lååååååååååångt bad med en supermysig badbomb:) Nu sätter han upp speglarna i hallen så jag passar på att använda hans internet som han äntligen fick idag. Jag tycker det är aningens jobbigt bara för texten är så liten på teven så jag ser knappt vad jag skriver, därav förklaring om jag missat bokstäver hit och dit. Men skönt med internet iaf!

Blir hemma imorgon också eftersom jag inte blivit det minsta bättre.. Så blir nog inte ens jobb på fredag heller:S Hoppas bara det är borta till lördag då vi ska fira Olle, det vill ingen av oss missa!

Nej nu ska jag mysa med min stora kärlek som också är sjuker. bye :)

Grattis Svärmor

Idag fyller svärmor år så vi har tillbringat kvällen där med middag och massa fika:) I present fick hon en mobiltelefon, från oss, Camilla, Micke, Tilda och Hasse. Sen fick hon en kryssning, ett linne, lotter och blommor av sina syskon, föräldrar. Hon var nog nöjd!

Tjugo i åtta kilade jag o älskling därifrån, vi promenerade även dit också så vi fick lite motion idag kan man ju säga. Haha. Vi kom även fram till att vi ska försöka promenera längre sträckor på kvällskvistarna nu. Mys.

När vi kom hem till mig igen var det allsångsdags! Grymt. Men något utdraget när Jöback o Eva var med och sen Anders käft, han ska alltid snacka så jävligt. Men men, älskar programmet;D

Nu ska jag krypa till sängs, har svullnat i halsen och fått huvudvärk :/ Men det går nog över snart igen. Älskling ska stanna hemma imorgon med men han är iaf bättre! Han ska flytta sig till sin lägenhet under dagen imorgon så när jag slutat jobbet ska jag ta tåget till tullinge och promenera hem till honom, eller bli hämtad i centrum om jag inte orkar gå;)

nattinatti