Skåneskåne:)

Ja jusst nu befinner jag mig hos min älskade syster:) Vi åkte hemifrån runt åtta i söndags morse, stannade hos Anna-Lena o Hasse och åt lite frukost och sedan efter vägen för att äta lunch:) När vi väl kom fram till kära syster visade jag älskling runt i stora huset, nästan eko ju, hihiii. Sen gick vi prommis med Aicha förbi Leonna o Pierre och vovvsingarna, älskling verkligen njuuter av att vara med hundarna:) Sen gick vi hemåt och beställde mat, mys.

Igår när vi vaknade gick jag o älskling  en lååångprommis med Aichabebisen. Vi var ute i nästan en timme, ojojojdå. Det var superskönt och så himla kul för hon är verkligen duktig på att lyssna:) Sen tog jag o älskling en tripp till Hässleholm för att kolla lite i affärerna, mys. Så shopping blev det faktiskt, även om det bara vart en topp och underkläder för min del. ;) Det dög. Hihii. Sen när vi kom tillbaka till huset var middagen nästan klar så det var bara att sätta sig och äta, gotti.

Idag när vi vaknade och gjort oss i ordning gick vi på prommis med Aicha igen, mys. Sen vid ett åkte vi till Lund för att hämta upp syrran från universitetet och åka vidare till Malmö och shoppa:) Jag hittade ytterligare toppar (en piké och ett linne) och en omlottcardigan, supeeer. Sen köpte vi en blomma eftersom vi skulle åka vidare till min moster, som vi inte träffat på 13år!!!

Och hon fyllde år idag också, bra tajming. Det var verkligen otroligt roligt att få träffa henne igen:) Mamma o moster är superlika, haha. Och kusinerna fick vi träffa också, förutom Lisa som bor i danmark nu tydligen, men Celie och Pontus var hemma så det var skoj. Har två kusinbarn också, Celie är mamma och gift, shiises vad mkt nyheter man får efter så många år. Och eftersom Pontus bara är ett år yngre var det kul och träffa honom igen, jag menar sist vi sågs var jag typ 5 år? Ojoj, tråkigt att man inte kan hålla kontakt med släkten måste jag säga men nu ska det bli ändring:) Middag vart det där och sen fika för att sedan åka tillbaka till syster igen. Älskling sjöng hela vägen i bilen, vackert.

Imorgon är det danmark som gäller:D Jag o älskling åker vid nio imorgon bitti, wiihooo. Så lite rundtur blir det väl i helsingör och sedan shopping och mat:) Det ska bli riktigt mysigt faktiskt. Sen hem och packa ihop för på torsdag morgon åker vi hem till "kära" tumba igen. Men det blir nog skönt att komma hem igen.

Skåne

Jaa, imorgonbitti åker vi äntligen till skåne:) Har pratat med syster 3 ggr idag, hon väntar redan på oss, och jag kan ju tala om att jag längtar inte lite dit heller, det ska bli så otroligt mysigt att komma dit igen:D Det känns extra kul nu också eftersom älskling åker med och ska få se hur dom bor nu också, myspys.

Igår var jag hemma från skolan eftersom jag inte mådde super precis.. Tog ett varmt bad och bara njöt av att ligga i supervarmt vatten, det rykte tillochmed:) Skönt. Sen gjorde jag mig i ordning för att åka in till stan. Mötte älskling o Tomi på tåget när dom slutat så åkte vi in. Gick direkt o köpte jackan jag ville ha, inget konstigt med den alls, en helt vanlig svart everest kort modell för er som undrade. Ja bara så att jag kan ha nu när det blir sådär kallt, innan jag kan använda min alldeles supervarma sköna peak:) Så är det.

Sen mötte vi upp Camilla, som slutade jobba precis. Så tog vi varsin hamburgare för att stilla hungern lite. Så gick vi runt o kolla lite men snabbt fick det gå för jag mådde tyvärr väldigt dåligt och orkade knappt stå:/ Vi gick mot tåget och åkte hemåt, jag mådde piss enda tills jag satte mig ner på bussen från tumba, då började det släppa lite.. Normalt? Hur som helst så gjorde jag o älskling ordning tacos när vi kom hit. Gott var det och mysigt med middag bara vi två:) Sen tog vi bussen hem till honom, köpte godis också;D Haha. Kollade idol och sen var det nästan sängdags (tyvärr sant) på en fredagkväll :p Men eftersom jag inte är helt frisk och älskling skulle på match halv nio i morse så var det bäst.

Idag när jag vaknade, kvart i elva, hade hela familjen Johansson åkt på match för länge sen :p Jag klädde på mig o tog första buss till Camilla:) Lekte lite med Tilda, prata massa med Camilla och sen tog vi bussen till centrum. Åt lunch tillsammans och sen kolla vi runt lite i affärerna, gick på apoteket också. Äntligen ska jag väl säga? Skönt var det. Sen körde hon hem mig till älskling så kom papi o hämta oss och maten så åkte vi hem till mig. 

Har precis packat klart nu, skönt. Väntar på att hus i helvete ska börja och sen sing a long:) En hemmalördag blir det ju eftersom vi ska upp tidigt imorgon för att åka bil i 6-7 timmar:O Jajamensan. Hihi. OCH glöm inte ställa bak klockorna;) Ha det bra här hemma i stockholm, för det ska vi ha i skåne:)

Höstlov

Ja, man kan säga att mitt lov börjar nu då (?) Eftersom jag började må piss efter lunch där någon gång, så gick min eftermiddag åt till att försöka vila för att få bort huvudvärken, och se normalt! Jag såg suddigt och då blir man ju inte annat än rädd? Så jag plockade ihop och gick hem. Tråkigt nu när det är sista gången innan lov också, men jag måste dock ner till foto imorgon iaf för att hämta massa papper vi behöver inför praktiken som sätter igång nu efter lovet.. Men det får bli en snabbis för jag vill må bra igen!

Nu sitter jag bara här hemma, har sovit en stund precis. Och ätit supermkt mat :O Haha, men det var gott. Ska fortsätta att bara vila och ligga i soffan faktiskt. Kanske blir ett bad också lite senare om jag orkar gå in då, annars får det skippas. Tur att jag har dusch här ute hos mig iaf, hur skulle det gå annars? Ackack.

Älskling är just nu och kör halkbana i gillinge:) Cooling. Hoppas det går bra men varför skulle det inte? Dessutom så var han superlycklig för han skulle få köra en sprillans ny audi a4 (3?) precis en sån bil han vill ha iallafall, kul för hans skull då. Blir inget mys idag dessvärre, träning som gäller för honom direkt när han kommer därifrån. Men vi ses ju iofs nästan varje dag så spelar ingen större roll? Hur som helst.

Imorgon måste jag in till stan, hur dåligt jag än mår.. Måste köpa en till vinterjacka, kort modell. Och sen förhoppningsvis hitta vinterskor på samma gång. Så älskling ska göra mig sällskap in till stan när han slutat:) Sen blir det handla lite grönsaker för vi ska äta tacos imorgon nämligen, muums. Och mys;)

På lördag blir det upp tidigt, ska med o kolla hans bortamatch då nämligen:) Sen måste jag hem och packa tror jag nog. För på söndag morgon drar vi till SKÅNE, yesyesyes! Systeryster, Jakob & Aicha - längtanlängtanlängtan. Och förhoppningsvis danmark också, underbart. Älskling o jag ska bara ha mys:)

Onsdag

Imorse började jag klockan 8a, med gymboxspinn, som för övrigt var sista gången idag. Avslutade kursen med ett prov som jag inte hade pluggat på alls eftersom jag inte haft något att plugga på, men det kändes helt okej och ett G är jag nöjd med och det tror jag att jag ska kunna få iaf.

Direkt efter det gick jag till musiken för att fråga om jag kunde skriva provet på direkten, och det fick jag. Klarade mig superbra:) 2 fel på ena och 1 på det andra, vilket betyder att jag är avklarad nu:D SKÖÖÖNT!

Efter den glada nyheten gick jag till centrum för att möta älskling som var ledig idag, vi åt lunch tillsammans och sen åkte vi hem till mig:) Myys blev det och sen packa jag ihop lite mer grejer för att sussa här inatt igen. Sen mötte vi upp Marie i centrum o gick till körskolan, där älskling köpte prov, duktig.

Nu sitter jag här hos älskling, vi har inte gjort något speciellt förutom att bara rå om varandra och kolla tv, riktigt mysigt måste jag säga. Nu är det dags att åka till ishuset för att kolla BJ:s match mot DIF, cool. Sen blir det hem hit igen och gå o lägga sig kanske? Hoppas jag hinner se Las Vegas först bara, sista avsnittet idag :O Bra serie det där alltså.

Imorgon är det fotodag igen, kulkul. Sen är det fredag = shopping. Vinterjacka o vinterskor blir det då. Sen är det helg och SKÅÅÅÅNE:) Wiiee. Nej nu ska jag kila, ciiaaaoo.


Tisdag

Imorgon är det onsdag, vilket betyder att det bara är två dagar kvar innan lov:) Sköntskönt. Sen är det dags för praktiken, kommer lixom inte vara på skolan förrän i maris igen :O om allt går som det ska dårå..

Jag har två prov imorgon också :/ Faackkk. Musiken har jag pluggat på eftersom det är nu elr aldrig, så jag läser och läser hela jävla tiden men tror fan ingenting har fastnat? ÅÅÅHHHH. Sen är det gymboxspinn, men jag har ingenting att plugga på till det så vad ska jag göra? Har tappat bort styrkeuppgiften också som ska vara inne imorgon, BRAAAAVO! Men aja, hon sa att det skulle vara ett lätt prov med självklara grejer och sen uppgiften får jag be om en ny o lämna i hennes fack på torsdag bara.

Är hos älskling nu:) Mötte honom i centrum när han kom hem från "lägret", vi kollade på prison break eftersom han missat det och sen käkade vi middag. Nu har han precis åkt på träningen, så jag ska lägga mig i sängen och plugga ännu mer nu, tills han kommer hem (?) Då blir det sova som gäller iaf, fall jag ska orka upp klockan sju imorgonbitti för att åka o göra skitprovet.. Nej nu ska vi vara positiva.

Efter provet imorgon på gymboxspinn ska vi köra gym innan vi slutar, kursen slutar alltså. Redan. Sen slutar jag för dagen, klockan tio lixom, normalt. Aja, då blir det förhoppningsvis så att jag kan få göra mitt prov tidigare än två. Så jag kan plugga på lite bara och sen skriva på direkten så att jag kan åka hem sen, det vore skönast iallafall. Annars måste jag hem och sen tillbaka igen, onödigt. Aja får se hur det blir..

Efter skolslutet imorgon ska jag iallafall bara umgås med älskling, myys. Ingen hockey då heller! Skönt. Onsdagar är riktiga mysdagar numera:) Sen blir det sova hos honom igen imorgon, jajjamen.

Ny vecka, igen

Igår var ingen bra dag för mig, haha. Därför så skrev jag ingenting, hade helt enkelt fullt upp med annat, som att ligga i sängen och må sämst, springa till toan lite då och då, o bara vänta på att må bra igen.. Men hur som helst så kom jag upp från sängen klockan tre ungefär, då var jag så illa tvungen. Skulle vara hemma hos älskling klockan fyra så jag hade inget annat val om jag skulle hinna in i duschen och allt. Jag kom iaf upp och iväg till älskling, duktigt. Mådde faktiskt helt okej igen på kvällen:) Skönt skönt.

Lördagen då; Emmi var här runt halv sju, då kom även Johanna ungefär. Sen vid sjutiden droppade Camilla in också:) Så var det bara att köra igång, haha. Vi hade himlans trevligt faktiskt:) Pratade om massor och skrattade åt allt. Sen för att komma igång tog jag fram dansmattan HAHAAAA. Jag ska inte ens nämna hur det gick för oss. Men kul var det iaf och efter det så var vi alla fyra mkt partygladare;D Vid halv elva drack vi upp det sista vi hade i glasen och packade ihop våra grejer, så körde Tobbe ner oss till centrum där vi skulle möta upp alla grabbar och åka till rönninge, till Rådbjer. Vi kom fram halv tolv tror jag, då stog det även 20 andra utanför hans dörr som skulle in, så ja det var mkt folk iaf :p Vid halv två började jag må sådär himlans kul, det var bara in på toan och sen röra sig hemåt. Bra jobbat Elin ;D Älskling och jag var hemma vid tretiden. Haha. Då var det bara sova som gällde. Han hade träning igår så han åkte härifrån halv elva, då sov jag vidare.

Så jaa, det var min lördag/söndag. Nästa gång blir det bara vin som gäller för mig, INGET annat också.  Idag då, skola som vanligt. Vaknade vid sex imorse när älskling skulle åka iväg med skolan. Somnade om rätt snabbt och sov vidare till niotiden då jag hade besämt att jag skulle upp:p Gjorde mig ordning och åkte sen till skolan, satt på foto ett tag innan religionen började. Sen var det lunch, svenska o gymboxspinn som gällde. Slutade halv fyra idag, då åkte jag hemåt. Har precis käkat middag nu och pluggat lite till mitt musikprov jag ska göra på onsdag. Ska försöka plugga lite mera nu:( Men det är ett måste. Så det är bara sätta igång, sen är det prison break ikväll också, måste se. Och innan dess ska jag lägga mig i ett varmt skumbad:)

JUSSTE, bara 6 dagar kvar tills vi åker till Skåne, syster nu:D Längtar massoor. Ska bada bubbelbad när jag väl kommer dit, och bara njuta av att vara ledig o umgås med henne:) Sen så åker nog jag o älskling över till Danmark en av dagarna också:) Det ser jag fram emot.

Sen har jag fått papprena på utbildningen nu med, 18-19 november ska vi utbildas Johanna:) Efter den utbildningen ska vi ha vår barngympagrupp (elr aerobix?) och senare kommer en vidareutbildning. Bra merit verkligen!

Lördag

Igår gick skoldagen rätt snabbt, jag jobbade på som sjutton och gjorde allt jag skulle.. Mådde inte bra heller men jag gjorde mitt bästa för att inte ligga efter nu när det snart är dags för praktiken och allt.. God mat var det igår också, härligt. Efter vi ätit gick vi direkt tillbaka till foto för att fortsätta jobba, vilket också betyder att jag inte hade någon rast igår allts förutom när jag åt min lunch, ajaj. Men jag överlevde dagen.

Efter skolan mötte jag mamma i centrum, lyckade få henne att köpa en svarttopp, som inte sitter åt.. Precis vad jag behövde så jag kan ha min partyoutfit;D Hihi. Sen köpte hon en partytopp som hon ska ha när hon åker på kryssning nästa vecka. Den var faktiskt fin, så att jag kan ha den tillochmed:) Bra mami!

Efter det mötte vi upp Tobbe, han jobbar på banken i tumba på fredagar.. Han körde hem oss eftersom han ändå skulle hem till oss o byta bil med pappa för att han skulle hämta en båtmotor han köpt. Äntligen! Jag packade ihop lite grejer så körde pappa mig till älskling, som var på sin match ;P

Men Marie & Tilda var hemma så jag umgicks med dom hela kvällen och bara slappade. Kollade på tv hela kvällen tills älskling kom hem typ, då visade jag lite bilder och sen gick vi upp o bädda ner oss:)

Idag är det lördag, härligt. Vaknade vid niotiden imorse :/ Var för pigg för att somna om, men jag är hur trött som helst nu känner jag.. Aja, får vila lite innan kvällen dåe. Hur som helst så, älskling åkte till Gittan & Janne för att tvätta deras fönster och jag stannade här eftersom jag inte orkade röra mig.. Nu väntar jag på att han ska komma tillbaka innan jag åker hemåt. Ikväll blir det festfestfest! (Hoppas jag) Johanni, Emmi, Sofie & Camilla kommer iaf till mig, till att börja med, sen får vi se vart det bär:) Men jag är rätt säker på att det blir en lyckad kväll som alla andra. Förhoppningsvis blir det lokalen again, brabra. Annars får vi se vart det blir? För fest ska det bli iaf:)

Snart helg,

skoldagen har varit rätt okej, men ändå jobbig. fick en fotouppgift i reimersholme :O aldrig hört talas om stället innan men jag åkte dit efter mkt gnäll och tjat om att slippa.. och fota gjorde jag minnsan, på en rastplats (?) det var det första jag hitta och i det regn som det var ville jag bara bli klar o åka hem igen. efter att jag tagit ca 40 bilder på min mysiga rastplats så tog jag bussen tillbaka, vivi hade fått uppgift i högalidskyrkan så vi hade sällskap nästan hela vägen, skönt det iaf. när vi väl kom tillbaka till skolan ladda jag upp bilderna på datorn och kolla igenom dom, några blev faktiskt riktigt bra! :) härligt. sen skrev jag ut min andra uppgift jag gjort (på valfritt), då jag fotade ljus hos mig. dom blev superbra! sen släppte dan hem oss för att alla kaosade och var arga/buttra på allt och alla, sköntskönt.

jag skulle möta älskling & marie i centrum så jag traskade ditåt o väntade på dom, älskling fick ett par skor och sedan åkte vi till mormor & morfar, hans alltså. dom kollade igenom bilderna på honom som han "modellade" på som jag skrivit ut på foto för att välja vilka dom vill ha stora.. så jag kan fixa det åt dom, snäll som jag är;) haha. sen åkte vi hemåt till kassmyra igen, där jag befinner mig nu.

camilla, micke & tilda kom förbi för ett tag sen så jag passade på att fota tilda lite när jag ändå hade kameran med mig hem, några bilder blev klockrena, annars var det rätt svårt att få det bästa på bild som när hon skratta och ler eller kryper eller sånt. eftersom hon blir helt stel och posar samma min varje gång hon ser en kamera, hahaha. så sööt! men bilder blev det, ska lägga in dom imorgon i skolan:)

nu sitter jag här, älskling har åkt på träning, som vanligt :p ska vänta här enda tills han kommer hem igen eftersom jag ska sova här så:) myyys iaf. sen imorgon så har han match på kvällen och på lördag är det fest som gäller, förhoppningsvis iaf!

igår då; åtta månader och allt;) vi åt en god middag som mamma gjort och sedan marrängswishen, som älskling påstår att hans var mkt godare än min, vilket jag inte kan hålla med om :p hur som helst så var det en riktigt mysig dag/kväll som avslutades med att vi sov hos mig, mysmys.

jusstja, mamma prata med mig igår om att jag kanske kommer att ha ett barn 2 nätter i månaden, som extrahjälp till hennes mamma då hon jobbar natt. ja, för pengar såklart. och det är alltid behövligt;) och sen att jag förmodligen ska få ha en barngympagrupp. jag älskade när mamma hade det när jag var yngre så det blir nog jätteroligt, 3-5 år förhoppningsvis, och jag ska sätta ihop mitt egna pass (får utbildning först) vilket är väldigt lockande, dels för att jag tycker det är kul och sen för en bra merit och så blir det ju lite pengar där också;D på söndagar och troligtvis i storvreten så det kan inte bli bättre! så det är bara att hoppas på det bästa nu att det blir så.

Jahaja,

skoldagen har varit rätt okej, men ändå jobbig. fick en fotouppgift i reimersholme :O aldrig hört talas om stället innan men jag åkte dit efter mkt gnäll och tjat om att slippa.. och fota gjorde jag minnsan, på en rastplats (?) det var det första jag hitta och i det regn som det var ville jag bara bli klar o åka hem igen. efter att jag tagit ca 40 bilder på min mysiga rastplats så tog jag bussen tillbaka, vivi hade fått uppgift i högalidskyrkan så vi hade sällskap nästan hela vägen, skönt det iaf. när vi väl kom tillbaka till skolan ladda jag upp bilderna på datorn och kolla igenom dom, några blev faktiskt riktigt bra! :) härligt. sen skrev jag ut min andra uppgift jag gjort (på valfritt), då jag fotade ljus hos mig. dom blev superbra! sen släppte dan hem oss för att alla kaosade och var arga/buttra på allt och alla, sköntskönt.

jag skulle möta älskling & marie i centrum så jag traskade ditåt o väntade på dom, älskling fick ett par skor och sedan åkte vi till mormor & morfar, hans alltså. dom kollade igenom bilderna på honom som han "modellade" på som jag skrivit ut på foto för att välja vilka dom vill ha stora.. så jag kan fixa det åt dom, snäll som jag är;) haha. sen åkte vi hemåt till kassmyra igen, där jag befinner mig nu.

camilla, micke & tilda kom förbi för ett tag sen så jag passade på att fota tilda lite när jag ändå hade kameran med mig hem, några bilder blev klockrena, annars var det rätt svårt att få det bästa på bild som när hon skratta och ler eller kryper eller sånt. eftersom hon blir helt stel och posar samma min varje gång hon ser en kamera, hahaha. så sööt! men bilder blev det, ska lägga in dom imorgon i skolan:)

nu sitter jag här, älskling har åkt på träning, som vanligt :p ska vänta här enda tills han kommer hem igen eftersom jag ska sova här så:) myyys iaf. sen imorgon så har han match på kvällen och på lördag är det fest som gäller, förhoppningsvis iaf!

igår då; åtta månader och allt;) vi åt en god middag som mamma gjort och sedan marrängswishen, som älskling påstår att hans var mkt godare än min, vilket jag inte kan hålla med om :p hur som helst så var det en riktigt mysig dag/kväll som avslutades med att vi sov hos mig, mysmys.

jusstja, mamma prata med mig igår om att jag kanske kommer att ha ett barn 2 nätter i månaden, som extrahjälp till hennes mamma då hon jobbar natt. ja, för pengar såklart. och det är alltid behövligt;) och sen att jag förmodligen ska få ha en barngympagrupp. jag älskade när mamma hade det när jag var yngre så det blir nog jätteroligt, 3-5 år förhoppningsvis, och jag ska sätta ihop mitt egna pass (får utbildning först) vilket är väldigt lockande, dels för att jag tycker det är kul och sen för en bra merit och så blir det ju lite pengar där också;D på söndagar och troligtvis i storvreten så det kan inte bli bättre! så det är bara att hoppas på det bästa nu att det blir så.

8/10-06

för åtta månader sen blev det du & jag, underbart. det är helt otroligt att tiden gått så snabbt :O men fortfarande är vi lyckliga och kära med & i varann:) jag älskar det vi har tillsammans. du ger mig en sån trygghet, det är så skönt att jag vet att den finns hos just dig. den jag vill vara med har det man vill ha. idag blir det en himlans mysdag tlsm, även fast åtta månader inte är så särskilt speciellt så tycker jag om den här dagen:) tack för åtta underbara månader da hjärtat, jag älskar dig andreas <3

annars idag; gymboxspinn imorse, grabbarna höll lektion. den var helt okej, även om jag var på det knäppaste humöret idag? haha. men jag o emmi hade iaf kul och gjorde det vi skulle ju :p efter den jobbiga men roliga lektionen gick jag till foto för att lämna tillbaka kameran och fixa mina bilder.. men eftersom det var syv info i aulan med alla treor vid tio, om framtiden, så hann jag bara lägga in bilderna o sen gå dit. men bättre än ingenting iaf ;D aulan då, var faktiskt bra för nu fick jag lite idéer och så tog jag papprena så jag kan gå in på dom olika sidorna o kolla runt lite, duktigt. efter det var det slut på dagen, men först gick jag o åt med linn & cami. det var faktiskt god mat idag:) efter den goda maten leta vi efter musiklärarn men vi hitta henne inte så jag lämna en lapp i hennes fack.. sen gick jag till bussen.

nu sitter jag här hemma, ska kolla film elr tv nu tror jag, har huvudvärk som vanligt också. så det passar nog bra med att vila en stund för mig då. sen slutar min älskling runt tre o då kommer han hit:) ikväll ska vi bara mysa, äta marrängswish och njuuuta av varann, hehe. gud vad romantiska vi är alltså ;D

och nu har jag bestämt mig för att köra innebandy igen, troligtvis :p ska träna på måndag iaf och så får jag se om det är roligare nu eller om det är lika tråkigt så får jag ta ett beslut då. det känns skönt faktiskt.

Tisdag = ledigt

Jaha, nödvändig dag idag? Nej det tycker jag ikke. Skulle ha religion som vanligt 12-13 idag, men eftersom vi har grupparbete så skippa jag den o skicka arbetet till Linn på msn och sådär istället eftersom ingen i min grupp gått. Gick dock upp klockan 10 för att ha tid för religionen när jag kunnat sova hela dagen:( Haha, men det var väl bra det så jag gjorde något denna tisdag.

Jag trodde ju att vi hade arbetsmiljö som vi brukar ha 13.10, så jag tog 12.54 bussen ner till centrum. När jag precis klivit av bussen ringer Linn och säger att jag hade rätt om att han troligen var på möte, och att jag kunde vända o åka hem igen då. KUL! Jag skulle nämligen möta min kärepojkvän i centrum också när han slutat vid två för att åka hem till honom så jag kunde ju inte åka hem, det skulle bara vara onödigt.

Men Jannike hade ju gjort samma onödiga sak hon, så vi gick in o kolla lite på H&M medans, så tog hon en korv med bröd också.. Sen ringde älskling mig och sa att han skulle vara i centrum tjugo i så då gick jag till tåget för att möta honom och hon till Jenni. Så åkte vi hem till älskling.. Satte på en film på direkten typ, kommer inte ens ihåg vad den hette för den fångade verkligen inte mitt intresse :p Tilda kom ju också, så då var ju hon mkt roligare och intressantare såklart;D Åt lite middag och sen slumra älskling till på soffan så jag myste lite med Tilda en stund innan jag också slumra till lite, sköntskönt. Sen ringde papsen o sa att han kunde hämta mig när Andreas skulle på träningen så det var brabra. Åkte till willys o handla lite glass o shit, jag o älskling ska göra marrängswish imorgon nämligen:) Muumsigt. Sen åkte vi hemåt.

Fotade direkt när jag kom hem, missade ju en uppgift när jag var hemma i fredags. Det var en valfri uppgift att fota så jag valde att fota mina ljus, det blir så mysiga bilder av det:) Nu är jag precis klar med det, skönt. Och nu sitter jag här.. Ska kolla lite teve strax och sen blir det väl inte så sent i säng antar jag, med tanke på att jag är OOOOTROLIGT seg av mig. Måste verkligen ta tag i min träning nu asså, fort som bara den.

Imorgon är det den 18e oktober, alltså 8a månader sen jag fick min älskling, och blev kärast. :) Så imorgon ska jag vara med min älskling hela dagen, vi ska bara ha myyyyspys. <3


Ny vecka,

Måndag igen, ny vecka o nya tag. 

Just nu sitter jag i skolan, på foto. Ska träffa Linn snart så ska vi gå igenom religionsarbetet.. Så vi vet vad som ska göras mer och vad vi har skrivit om dom olika religionerna helt enkelt. Cami är redan här med mig;) Ett börjar vår svenskalektion, med Anna:) Det ska bli lite kul med omväxling faktiskt. Efter den är det gym,box,spinn som gäller för mig innan dagen är slut.. Då kanske det blir så att jag o älskling åker till alby, men får se om jag orkar det då.

Eftersom jag inte skrev något igår så;
Lördagen blev en riiiiiktigt myskväll alltså:) Precis som planerat. När älskling kom var middagen nästan klar, mamma hade gjort supergod potatisgratäng och kött, så vi åt middag tlsm allihop och sen gick jag o älskling ut till mig. Satte på bastun och när den var varm o mysig var det bara att bastuuumysa tlsm:) Du är verkligen riktigt charmig älskling, supermys att basta med bara min älskade. Efter det gick vi in till huset igen där mami & papi ställt fram massa candy och så, så kolla vi hus i helvete och sing a long. Då kom bror o Somayeh också:) Det var länge sen vi umgicks allihop så det var riktigt kul! Efter sing a long kom Tobbes kompisar, dom skulle kolla film hos oss, men jag o älskling var väldigt trötta och därför osociala så vi gick ut till gille igen o kolla teve där istället;D Kollade catch me if you can innan vi somnade, mysmys. <3

Söndag då, vaknade strax innan elva, som älskling ställt klockan på. Gick in o gjorde ordning gröt:) Äre match så äre, haha. När älskling ätit sin goda gröt så gick han till bussen för att åka till samlingen.. Jag duschade o gjorde ordning mig och sen var det dags att åka ner till ishuset o kolla matchen:) Den var väl inte den bästa precis, synd. Men 3-3 blev det mot Segeltorp, fast Botkyrka var bättre helt klart! Aja. Efter matchen körde mami & papi hem oss till älskling eftersom Hasse jobbade o hade bilen, sen kom Marie hem o då blev det middag, pizza;) Haha. Men det var gott, riktigt gott. Efter pizzan gick jag o älskling till ica o handla toffife och cola, ännu godare ju. Ajajaj, nejdå gott är bra:) Sen kolla vi Charlies änglar innan det var dags att lägga sig o sova. 

Myyys helg alltså, underbart skönt.

Myslördag

Kort om igår då;
Camilla, Micke & Tilda kom för att äta middag med oss:) Myys. Kött o pommes blev det, muuums. Jag busade, gosade o lekte en massa med Tilda medans maten gjordes i ordning. Sen när vi ätit busa vi lite till innan dom skulle åka hem. Då skulle jag o Marie åka ner till ishuset, älskling skulle träna så var det A-lagsmatch som Marie ville kolla lite på. Så jag kolla första perioden med älskling, Kjelle & Tomi. Sen hade dom samling så då gick jag in i kafeterian där Marie satt. Eftersom Botkyrka var så himla dåliga så bestämde vi oss för att åka hem igen. Ann körde oss till gulavillan där vi handla lite godis o sen hem till kassmyra. Kollade Idol, Hej Baberiba (det var från vår skola:D när dom visade antikt..) och sen kollade vi det som var kvar på Freaky Friday. Riktig tevekväll alltså. Sen kom älskling hem igen & Hasse. Satt uppe en stund till sen var jag så trött så jag traska upp och bädda ner mig med älskling såklart:)

Idag är det myslördag:)
Imorse, eller idag, vaknade vi vid elva, sköntsköntskönt. Frukost o sen tevetittande, sen var det dags för han att träna igen då kom papi o hämta mig samtidigt så åkte vi o handla lite och sen hem. Nu sitter jag här ute hos mig o luktar på mina ljus jag har tänt, fick dom igår från partylite äntligen. Så nu har jag samma doft i alla ljus, perfa. Älskling kommer hit om ungefär en timme, sen kommer bror min också, så ska vi äta middag här hemma ikväll:) Myspys. Sen blir det kanske bastu för mig o älskling också. Han har tjatat så länge nu men jag orkar aldrig basta så nu ska jag försöka orka det för hans skull;D

Ikväll blir det bara mysmysmys. Kolla tv, film? Ha tända ljus, äta gott o bara ha det myyyysigt. Skönt! Imorgon har älskling match också så det blir ingen "sovmorgon", så halvtvå ska jag vara i ishuset o kolla hans match:)


Klarrtt.

Praktikplatsen är nu kirrad:) Så otroligt skönt. Nu får jag bara hoppas på att det blir en bra tid där och om det funkar bra och jag trivs så får jag hoppas på ett extrajobb där kanske? Träffade han jag pratat med i telen, Milan, chef på fotomarknad i högdalen. Han var riktigt trevlig faktiskt och det var lixom inte en tanke på att det inte skulle funka utan på två minuter sa han att det gick jättebra, att jag får vara där hela min praktik och att han ska prata med dom andra som jobbar där så dom vet om att jag kommer den 6e. Fick också hans visitkort så Dan kan ringa honom o prata och så jag kan ringa o kolla vilka tider som gäller..

På vägen hem mötte jag Tvärn i huddinge centrum, på perrongen. Han hade shoppat två tröjor o skulle hem så jag skulle få sällskap hela vägen, vilken otroligt bra tajming? Jaa. Iaf på bussen nämnde jag att jag var hungrig o det var han också så han klev av på samma hållplats som mig o så gick vi till Benevento där jag tog en hamburgare:) Efter det kila jag hem till älskling där jag är nu, ensam.

Camilla ringde nyss o sa att Micke o Tilda förmodligen kommer dyka upp här snart, perfekt. Då jag kan jag plåta Tilda förhoppningsvis, om hon är pigg och på bra humör;D Kulkul. Då är min uppgift klar sen!

Väntar på att älskling ska sluta och komma hem också, sen ska han iväg igen på träning så då ska jag kila o köpa lite candy tills ikväll, får kolla idol ensam här hos honom o vänta på att han kommer hem igen. Sen imorgon ska vi äta med mami & papi hos mig, mamma ska göra gottismiddag, riktigt mysmiddag tydligen:) Det lät iaf mycket trevligt. Sen ska jag o älskling förmodligen basta o ha myyyys<3

Helg?

Jaa nu är det helg för min del, blir hemma imorgon, gick hem idag..
Så kanske jag mår bra igen på måndag? Förhoppningsvis iallafall;D Hehe.

Idag då, älskling kom hit vid tvåtiden. Vi la oss i sängen o satte på Jeepers Creepers, är glad att det inte var sent när vi kolla den, faaan så jävla läskig film alltså! Fast jag har sett den innan så var jag mer rädd än älskling som aldrig sett den förut, ILLA. Men hur som helst så kolla vi klart den o sen åkte vi ner till centrum för att käka middag, mamma&pappa var på möte, så det blev bistron:) Gottigott, o rätt nyttigt iaf. Bradär. Efter maten kolla vi på leksaksaffären på grejer till Tilda, det är ju snart dags för 1års present? Öh nej det är två månader kvar, men vi kolla runt o hitta lite grann;) Hoppas det finns kvar när det är dags då.

Sen följde älskling med mig till min buss jag skulle ta hem, för han skulle på träning, som vanligt;D Hihi. Så nu är jag här hemma o har precis packat ner mina grejer jag behöver tills imorgon eftersom jag ska sova hos min älskadeälskling. 

Imorgon ska jag åka o träffa en gubbe i högdalen imorgon där jag kanske ska göra min praktik, jag är väldigt neggo inför detta möte måste jag säga. Han verkade inte förstå ett skit av vad jag sa så vi får se, är det bajs så tackar jag nej helt enkelt.

Efter det mötet ska jag fota en fotouppgift någonstans i kassmyratrakten:) Det blir nog superbra ska vi se. Sen är det bara vänta på att älskling slutar (om han inte redan gjort det) så blir det väl umgås med honom som gäller för sedan har ju han träning o då ska väl jag hem eller så stannar jag kvar hos honom iaf, sen kommer inte han hem förrän halv elva tiden, kul på en fredag kväll.. Helgen blir lugn iaf, SKÖNT:)

Onsdag

Idag har det inte varit min dag för fem öre, nejnej.

Sov faktiskt bra inatt även fast älskling låg bredvid mig, jag slappnade av mera än sist och kunde sova ordentligt. Skönt. Men fan det är inte kul att oroa sig för dina stygn hela tiden juu, bli tisdag nu please? Så kan vi pussas ordentligt o busa ordentligt o sova utan att oroa sig för att det ska hända något, och DU kan äta hur du vill och vad du vill igen:) Jag längtar dit hjärtat.

Nog pratat om det.

Bara en svenska lektion idag i skolan, nödvändigt. Men duktig som jag är gick jag dit, antecknade dock ingenting. Men ska kopiera allt från Cami sen iaf så;D Efter den lektionen missade jag precis 47 bussen och maten i skolan var som alltid bajs så jag o Jannike gick en snabbis i centrum o gissa vad, jag hittade MINA vinterskor:) Jag bara SKA ha dom i vinter, japp. Det kommer bli så bra med dom ;D

Nu har precis beställt lite granna från h&m. Blev lite småstuff sådär. Tack mami, din fuling<3 Och nu sitter jag o väntar på att pappa ska ringa, han ska nämligen komma hem med pizza, SÅÅÅÅGOTT!

Älskling ska komma förbi här strax också, en stund iaf. Sen ska han till segersjö o kolla sverige-island med grabbarna. Jag valde att inte vara med, tråkigt att sitta med 5 grabbar o kolla matchen, jovisst. Haha, sitter faktiskt hellre hemma o kollar antingen på matchen eller på något bra program på teve då:)

Imorgon är det fotodag igen, får se om jag går. Håller på att bli sjuk känns det som, så kan vi inte ha det. Mamma tycker jag ska bädda ner mig o vila för att inte bli sjuk o krya på mig elr nått men aja.

Today

Igår när jag skulle kolla prison break höll jag på att bli tokig, det är så JÄÄÄÄVLA spännande, fyyyyyy. Jag tror jag o älskling pratade typ 4a ggr i telen för att jag var så kinkig o inte trodde jag skulle kunna somna sen heller för att det var så jobbigt att kolla på det.. Men jag sov hur bra som helst hela natten:)

Idag, skulle börja vid tolv som vanligt med religion, men jag klarar verkligen inte av cepeläraren.. Så vi gick till bibblan o satte oss vid ett bord o bara satt istället. Mkt bättre! Sen trippa vi vidare till centrum, Linn skulle handla kalender för hennes tar slut snart, och jag skulle kolla en grej på apoteket..

Sen var det bara att sitta o vänta på arbetsmiljön, att den skulle börja, 40 minuter senare var det dags. Väl inne på lektionen var det filmtittande som gällde. Men vi gjorde väl allt annat än o kolla filmen iaf, fy på oss. Slutade med att Göran inte orkade ha kvar klassen för ingen lyssnade så vi fick gå hem:)

Jannike gick med mig till centrum, vi båda köpte lite gott tills ikväll, det är ju match juuu. Sen handla jag det mamma bett mig om och sen gick vi till bussen för att åka hemåt. Väntar på att mamma ska komma hem nu så hon kan laga middag, sen kommer älskling hit så ska vi äta middag, kolla matchen på tv4+ och sen ska han sova med mig. Myyspyyys. Så inatt kommer jag väl ligga o trycka mig mot kalla väggen igen då, för att inte förstöra hans läpp, kuuuul. Men jag vill ju sova med honom så jag ska inte gnälla;D

Imorgon har vi bara EN lektion, nödvändigt. Börjar 10.20 och slutar 11.40, långdag för mig;)


Måndag

Jaha, gårkvällen blev ju inte exakt som det var tänkt.. Kom till älskling vid halvsex ungefär, då satt jag o Marie o prata lite granna om lördagen, så vid fem i sex ringer Hasse och säger att dom måste åka till sjukhuset för att Andreas fått en puck på läppen så han måste sy :/ .. Så Marie o jag fick sätta oss o äta ensamma eftersom vi inte visste hur lång tid det skulle ta för dom. Vid åttatiden kom dom hem från akuten, älskling fick sy tre stygn på underläppen. Stackarn. Men allt tack vare visir, fuckdet. Och tack vare att en idiot inte kan göra det man ska på träningen istället skjuta puckar, missa mål o träffa älskling istället. Cepe! Men men, han ska ha stygnen i 9 dagar nu, sen ska dom tas bort. Längtardit.

Jag har typ sovit skit dåligt inatt tack vare älsklings stygn, jag låg o tröck mig mot väggen o verkligen koncentrerade mig på att ligga HELT stilla så jag inte skulle komma åt hans läpp o förstöra :p Kulkul. Så jag vaknade upp med världens huvudvärk men tänkte iaf gå till skolan, men så började hela jag skaka :/ Läskigt.. Så jag åkte hem istället för till skolan. Fick sällskap av älskling dessutom:) Så vi har haft mysdag idag. Vi gjorde plättar till lunch, så myste vi massor och så kollade vi på Grease, sen åkte han hem för att att åka på träning FAST han har sytt! Puckoälskling. Envis som en åsna, men jag älskar honom mest iaf<3

Har gjort lite på religionarbetet också. Och så har jag gjort kycklingsallad till middag, muuums. Ikväll är det prison break som gäller, dubbelavsnitt också:) Sen blir det sova som gäller för imorgon ska jag till skolan.


Ojojoj..

Igår började dagen bra, jag o älskling åkte till centrum o käkade frukost:) Mysmys. Efter det mötte han upp Tomi för att åka på matchen och jag gick o klippte mig. Hmppf, vart inte så jättenöjd men det växer ju ut;D

Efter att jag klippt mig åkte jag hem, bytte om och åkte ner till centrum igen för att åka till tullingehallen och kolla tullinges match med Emmi & Johanna. Dom vann med 8-1, bravo tjejer;) Hihi. Efter den åkte jag och Johanna hem hit till mig för att laga oss en middag. lövbiff, pommes, sallad o beasås. Smaskens! :) Efter maten blev det fixdags, vi gick ut till mig, spela musik o fixa oss lite.. Vid nio kom älskling, Kjelle o Mackan hit. Och Frida strax efter. Då blev det ölspel som gällde, oj oj oj vad jag skrattade haha, så jävla underbart sällskap:)

Någon timme därefter kom Tvärn med sällskap. Då blev det himlans många grabbar och alldeles för några tjejer. Så jag ringde Sofie på direkten. Hon, Jessie o Irre skulle dra från stuvstafesten o hit istället;D Så då var det ju nästan fixat ju. MEEEEN självklart ska ju en del idioter komma som INTE är bjudna. Fyfan, sånt är bara så jävla trist!! Men alla grabbsen som var här gick ut och satte stopp, tack:) Men när folk ska komma fast dom inte är bjudna så blir ju kvällen förstörd, och jag blev orolig för att det skulle dyka upp ännu fler oinbjudna, då kom Sean med förslaget att vi skulle åka hem till honom på "efterfest"! Då upptäckte jag också att mitt vin hann försvinna under den korta tiden jag var ute o kollade på idioterna som trodde dom fick komma in.. Aja, Lopez hörde mig tjata om mitt vin så han kom o gav mig en öl så jag fick något att dricka o Dala lovade mig dricka när vi kom till Sean, snällt pojkar:) Men aa, till Sean kom vi efter om och men, och där blev vi i fem minuter ungefär innan vi bestämde oss för att dra hem till mig igen eftersom alla blev utskickade.. Haha, kulkul! Sofie o Johanna ville inte åka hem till tullinge så dom följde med mig o älskling hem hit igen och eftersom alla var hungriga gjorde vi ordning lövbiffen o pommesen igen, haha. Fyllekäk klockan tre, gott! Sen gick vi ut o la oss. Sofie o Johanna fick sova i bäddsoffan, hihi.

Imorse städade jag upp allt när vi vaknat, sen gick vi in o drack massa vatten allihop. Och prata födelsedag:) Sen var jag o älskling hungriga så vi gick till donken å käka;D Och nu är mami & papi hemma igen. Ska duscha snart, när älskling åker till träningen för sen ska jag hem dit o äta tacos med familjen Johansson:) Mysigt. Sen blir det Beck och sen sova, skönt.

FREDAG

idag är det äntligen fredag o jag tog ledigt idag. sjukanmälde mig och stannade hemma alltså. ajaj, men det kändes som att det var en bra idé eftersom jag inte mådde helt bra igår heller och vi ändå inte kommer någon vart på mediadagarna iaf så.. jag vaknade upp halv elva hos älskling imorse, skööönt!

jag klev upp o klädde på mig o allt sånt, sen kila jag ner o hälsa på marie o hasse som båda var hemma. läste tidningen en snabbis o satte mig sedan framför teven, latis. det var otroligt skönt att bara sitta där och glo, hehe. jag kollade några program så var klockan helt plötsligt ett så jag travade till ica, handlade lite som mamma bett mig om. och så lite till mig själv också, som godis, förvånande? nejnej. men hallå det är ju idol ikväll och fredagkväll, då måste man ha godis om man inte är ute o partajar. thats it!

sen jag kom hem har jag glott på grease, lånade den av camilla i onsdags. den är lika bra hur många ggr man än sett den:) så nu har jag tvåan att se också igen då, eftersom det var två filmer i en. sen kom bror hem en snabbis o åt lite middag med oss så åkte han igen då gick jag ut o kolla lite tv hos mig..

nu har jag precis badad, varmt skumbad:) mami & papi har åkt också, skönt. så nu är det bara jag och flisan här hemma.. fast älskling kommer ju vid niosnåret, efter sin träning. då blir det mystajm. imorgon ska jag kanske klippa mig, om det hinns. sen blir det kanske innebandymatch med emmi & jojo och sen efter den ska vi hem hit o laga middag tlsm. om inte mami & papi kommer hem, då blir det pizzerian;D  och isf i sällskap med älskling o grabbarna, sen när vi ätit blir det partaaaaj, ohyes.

trevlig helg allesammans!

Torsdag

Mediadag idag, tråktråk. Dom är så otroligt sega nuförtiden.. Jag kommer ingen vart lixom. Iofs har jag fotat en grej i projektet, men det var bara test så jag står nästan kvar på samma steg iaf.. Bildpelet blev helt klart idag också, bra där. Fick hjälpa Vivi att räkna alla pengar till studenten också, eftersom någon klass lämnat för lite pengar så det fattades. Så jävla trist alltså, men men.

Halv fem knatade jag till bussen för att åka hemåt. När jag kom hem pratade jag lite med älskling på msn om ikväll, jag visste inte om jag skulle orka åka dit, men eftersom han skrev som han gjorde vill jag inte åker jag dit iaf:) HIHI, du är så himla bäst älskling<3 Och ja, det är så himla mkt skönare att sova med dig istället för utan dig

Nu har jag precis ätit, pappa kom hem med donkenmat så vi satte oss i min soffa o käkade tillsammans o kolla på vänner:) Det var lite mys faktiskt och himlans gott. Snacka om att jag lever ett GOTT liv, haha. Det är ju bara för underbart! Måste dock ta ett beslut om jag ska stanna i Lövet elr inte, vet att jag inte kommer klara mig utan innebandyn för att jag kommer sakna den så fort jag sagt att jag slutar. Och dessutom är ingenting annat lika kul och skönt som innebandyn heller:/ Nej usch vad jobbigt.

Det känns så overkligt att jag trivs så bra med livet som jag gör, det känns som att det är för bra för att vara sant lixom. Men varför klaga? Det enda som stör mig nu är att jag inte skaffat praktikplats ännu, skickade iväg ett mail idag sen ska jag väl få ett erbjudande från Dan också antar jag. Så det ska nog ordna sig.

Snart höstlov, då är det skånedags! Fyyyy vad jag längtar alltså. Hem till systeryster igen, träffa Jakob & Aicha:) Så jobbigt att man ses så sällan, saknar henne så mkt ju. Men nu ses vi ju snart:) Och den här gången ska älskling med också, så himla underbart! <3

Nej nu ska jag packa ihop lite grejer o sen ska pappa köra mig till älskling.
Ciaoo


Onsdag

Morgonen började med gym,box,spinning. Jag och Emmi skulle hålla lektion i boxing för gruppen, som vi planerat i måndags. Allt flöt på superbra och dom som var med var jätteduktiga:) Ullis kommentar efter lektionen var; solklart MVG till er tjejer:D Vaddå underbart? Yeees, det kändes verkligen sååå skönt.

Efter denna underbara start på en tråkig onsdag så var det dags för nationella, övning inför våren. Uppsattsskrivning i 3 timmar, jag laddade med en kycklingsallad och dricka för det långa passet. Men ack, att jag alltid ska stressa så mkt på uppsattser, jag var klar "redan" efter en timme :/ Men det kan ju vara bra iaf, det är ju innehållet som räknas. Jag skrev tre sidor, men ska jag vara ärlig kändes det som att jag inte ens var medveten om vad jag skrev? Haha, bravo jag. Men det kändes som en onödig grej när det inte var "på riktigt" så jag gav ju självklart inte allt och koncentrerade mig fanemej mer på maten än skrivningen:P

Efter svenskan åkte Cami med mig till huddinge för att köpa present till Camilla som fyller 23 idag:) GRATTIS! När vi köpt den åkte vi hem igen, inge kul väder för att gå runt i huddinge alls. Jag mötte upp Marie i tumba så gick vi o fika lite innan vi tog bussen hem:) Sen vart det ett powernap innan vi gjorde tårta och laga middag tillsammans. Så kom älskling & Hasse mitt i allt också då var det bara äta för att sedan åka till Camilla o gratta henne:) Hon vart superglad! Hon fick presentkort på Wedins utav mig o älskling för er som undrar;D Hon hade nämligen önskat sig en väska o skor, men det vart bättre med presentkort så hon får välja något själv istället, jajamensan. Så på lördag blir det stan för min del med henne o Marie, förmodligen:) Och Tilda såklart, myyyys.

Nu sitter jag här hemma, Gittan körde hem mig eftersom älskling åkte iväg på träning. Men om en halvtimme kommer han hit till mig o myyyspyser:) Brabra, jagälskardet.

Tisdag

idag började vi tolv som vanligt, skönt. religion som första lektion, tråkigt! men som jag sagt tidigare så är det bra med grupparbete i den nu så man slipper äckelagneta. jag satt i entrén med jannike typ hela lektionen, fick alltså ingenting gjort. ackack. men det gör jag hemma istället så det är inga problem;)

efter religionen var det arbetsmiljö, men han skulle på läkarbesök så vi hade bara 20 minuters lektion. så det blev hemgång för mig vid halvtvå, himlans skönt. packade lite grejer i väskan och åt en smörgås innan det var dags att åka till centrum igen, för att möta upp älskling o åka hem till honom:)

nu har jag precis bränt skivan tills imorgon, blev inte dom låtarna jag o emmi tänkt oss eftersom jag brände den här nu, men det blir nog bra iaf. innan dess kollade jag o älskling på prison break avsnittet från igår, och åt lite middag.

nu blir det tevemys bara antar jag, kanske en tripp till ica o köpa lite candy också;D ajaj.

andreasjohansson<3

Måndag

dagen började med att jag, som vanligt, vaknade när älskling skulle upp. men det är faktiskt lite mysigt iaf, fast jag själv inte skulle gå upp förrän sisådär tre timmar senare, haha. att vakna upp med min älskling bredvid mig är typ det bästa som finns:) spelar ingen roll vad klockan är igentligen, bara så underbart! speciellt att känna den ooootroligt mysiga närheten. meloveyouhoney!

nog om det, väl i skolan lämnade jag tillbaka min kamera, äntligen har jag fotat för projektet, älskling:) hehe. hann inte kolla in så många av bilderna eftersom jag skulle på lektion, men det såg bra ut! religion som första lektion uuääääckk, den är verkligen sorgligt tråkig! uschusch, men som tur är det grupparbete nu, så man slipper sitta o dras med äckelagneta på lektionerna iaf. var i bibblan denna dag.

sen var det dags för lunch, och jaa det är alltid lika underbart att DU kollar så mkt på mig. jag blir verkligen glad, för jag vet ju liksom du, att det bara handlar om avundsjuka:) haha herregud vad du är pinsam tjejen. iaf lunch med chilenarna och mina kära vänner såklart. äckelmat var det som vanligt idag med.

efter lunch var det dags för svenska, tråktråk. läsning inför nationella (övning) som vi ska ha på onsdag. sen var det hemgång som gällde. skönt! emmi kom hem hit, så vi satt och planera vår boxing lektion vi ska ha för gruppen på onsdag, det ser ut som att det kommer bli grymt bra:) sen åt vi lite middag också, som vi själva gjort. muumss!

har precis pratat med älskling, bajen spela lika mot malmö, LOSERS;D hehe. men du är iaf en underbar bajare, och du vet att jag älskar dig hjärtat<3 ses imorgon igen, myyyyyyys.


Helgen

Min helg har som alltid varit helt okej:) Igår kom pappa o hämtade mig hos älskling när dom åkt på match. Det blev bad och packning som gällde när jag kom hem, och så åt jag lite granna;D Sen tog jag bussen ner till tumba för att hämta ut mina p-piller och kolla på väska o lite annat. Då ringde Frida mig, tajming alltså;) Så hon och Jesper kom o plocka upp mig när jag var klar i centrum så åkte jag med dom till willys där dom skulle handla lite godis typ. Sen körde dom mig till älskling:) Fan vad härligt med en kompis som har körkort:D Riktigt kul o åka med henne var det, och Osäkert, HAHA nejdå.

När älskling kom hem igen från matchen var han så snäll o skulle skjuttsa mig till ica så jag kunde handla läsk till drickat till kvällen, det var superskönt för mig att bara sitta där, hihi. Sen skulle jag möta Linn & Cami vid bennevento vid fem. Och roligt nog, hade älskling bestämt fem med Tomi och Sean också, så det blev middag med allesammans.

Efter maten gick vi till älskling.. Det var ju partyyyytime;D Kvällev blev som alltid lyckad. Sorgligt att jag o älskling alltid ska vara värst bara, får vi nog ta o ändra på tror jag allt, haha. Allihop vart som vanligt hungriga så vi promenerade till statoil för att köpa mat som vanligt, och efter det gick jag o älskling hem igen. Det tog ett tag att komma hem men vi kom iaf hem tillslut. Hmppff.

Idag vaknade jag rätt tidigt, sorligt. Men lät älskling sova vidare iaf, sen vaknade han också. Då satte vi på filmen Marie & Hasse hade hyrt, mamma pappa barn. Den var helt okej. Sen var det dags för honom att träna då kom pappa o hämta mig eftersom jag hade kameran o stativet med mig också. Så när jag kom hem beslöt jag mig för att möblera om här inne hos mig, det blev jättefint och bra:)

Nu blir det bästa avslutet på denna helg, mys med älskling<3