Massa flaskor

Igår när jag köpte parfymerna fick jag massa småflaskor (provflaskor) av parfymer och lite krämer o sånt:) Ena provflaskan var Gucci rush och den är riktigt söt, exakt likadan flaska som den stora så tänk er hur cool den ser ut?! hihi.

När älskling kom åkte vi iväg direkt. Jag hittade tvbänk och soffbord, badrumsmattor, badrumsmöbler (om det nu är så pass mycket plats vilket jag inte minns:P), badrumsskåp, golv och annat som jag ska köpa så fort tiden är kommen :D Gick iaf ut därifrån med mat i magen och galgar åt mamsen.

När vi kom hem dammsög A bilen och jag kolla runt på internet. Nörd som jag är såg jag att det snart är dags för High School Musical 3 och den vill jag ju såklart se. Ska åka till älsklings moster någon dag o låna ettan o tvåan av Fia:)

Nu ska vi kila ner till ica och köpa något gott att knapra på. Sen har jag massa tvätt som behöver hängas in också samtidigt som det är massa bra på teven! Och vid niotiden kommer Werre förbi här med, men bara en snabbis.

Och vet ni vad?! Imorgon ska jag o papi till banken och betala in handpenningen:D Btw så fick jag hem papprena från hsb idag om att jag nu är antagen (wiho), men är ju redan medlem så slipper medlemsavgiften! Passade också på att ringa vattenfall o höra hur jag ska göra med elen, men turligt nog var det vattenfall i tullinge också så jag kan bara flytta över mitt abonnemang:) Så det är bara fortsätta hålla tummarna om söndag då, att min lägenhet blir såld!

On work

Sitter på jobbet. Elin är sjuk idag men vi fick bara fem barn som tur är, och en har gått hem o resten sover:)

Igårkväll när jag kom hem (slutade 18) var jag helt slut. Verkligen helt jävla slut. Jag hade ont överallt och var himla trött. Men inte fick jag vila för det. Det var bara att vika in tvätten som torkat och sen sätta igång med middagen eftersom att A inte kommit än. När vi ätit hade jag gärna gått o lagt mig men då väntade tre timmars tvättstuga! BLÄ.

Jag var iaf duktig och körde på, A var snäll o hängde all tvätt varje gång jag kom upp så jag slapp det. Sen vid nio kände jag verkligen inte för att tvätta något mer så jag hoppa in i duschen. Snälla älskling gick ner och hämtade upp det som var kvar och hängde & vek in det medans jag duschade, har nog aldrig duschat så länge men det var så skönt. Jag längtar inte lite efter badkaret nu. Men 1 november flyttar jag in då ska jag bada varje kväll :D haha.

Innan jag kom hem igår gick jag in på parfymeriet, tänkte kolla (lukta) på lite parfymer och jag hittade jättemånga som luktade gott. Valde iaf Escadas nya och sen köpte jag Armanis nya till min älskling. Den gömde jag i soffan med en lapp på så när vi skulle lägga oss i soffan så kände han den och blev helt förvånad men jätteglad:) hihi. Han tyckte också att den luktade gott, tur!

Idag slutar jag 15.30, då ska jag hem o vika in tvätten sen får jag se om jag orkar göra middag eller inte (om inte får A göra det eller så får det vänta). När han kommer ska vi åka till ikea:) Jag ska kolla på golv & möbler och se om jag kan hitta något jag vill ha när det är dags att flytta in i nya. Ska ju lägga nytt golv och måla/tapetsera om! Då vill jag självklart ha lite nya möbler till det;)


Vann :D

Hela helgen har vi tagit det lungt:) Superskönt.

Igårkväll åkte vi hem till C&M, vi tog hand om barnen medans dem åkte iväg till en vän. Sen när dem kom hem igen blev vi kvar en bra stund och hade mys. Vi pratade massor och kolla lite teve så klockan sprang iväg och hann bli tolv innan vi åkte hemåt.

Imorse när vi vaknade gick vi ner till centrum. A köpte en jacka och ett par jeans så fick han ett par skor av mig:) Riktigt snygga kläder! Efter det åkte vi hem till honom för att hämta en del grejer till. Werre ringde precis när vi klev ur bilen o frågade om vi kunde komma förbi och kolla på lite tupperware burkar (om jag ville ha något ;P) så det gjorde vi.

Efter det fick vi skynda ner till bilbingon som det var sista gången på idag! Det började lika dåligt som de gånger innan men sen fick jag äntligen en rad när det var tre rader som gällde, och bara en pyttestund därefter såg jag att jag fick ihop tre rader på 56 så jag sa "jag har tre rader nu" helt lungt, jag kopplade inte att det innebar bingo men Marie kasta sig på tutan direkt, haha. Och ja det visade sig att jag gjort rätt så jag blev 1600 kr rikare :D Snacka om glädje!

Efter bingon skynda vi hem till C&M som gjort middag:) Det var supersmarrigt. Efter maten gosa jag massa med Cazper innan vi skulle åka igen. Då följde C&C med oss till Marie, där skruva älskling ner badrumsskåpet sen hjälpte vi till med att täcka över allt innan vi åkte hemåt. Hade bokat tvättstugan från 19 men kände verkligen inte för att tvätta, speciellt inte när all tvätt låg huller om buller..

Tog iaf tag i tvätten och rensade allt sen bokade jag om tiden till imorgonkväll istället men eftersom det ändå var tomt där nere så satte jag på två maskiner. Duktigt. Sen har jag rensat klädkammaren så man kan gå in där nu;P Slängde en del kläder plus att jag packade ner alla "sommarkläder" och lämnade det i förrådet. Så nu har älskling lite mer plats för sina saker också.

Nej nu väntar A på att jag ska komma o lägga mig. God natt!

Löning =..

.. en himla massa räkningar och en stor fet matlista. Det är vad löning innebär för en vuxen människa;) Som varje löning så blir det först till att betala alla räkningar (även om det inte är många är det mycket pengar) och sen åka och handla så att hela frysen, kylen och skafferiet blir full, toapapper finns för nån månad, alla duschgrejer och massa annat finns! Wow vad roligt.

Jag klagar inte! Jag har min egna lägenhet med mina möbler och min mat. Jag behöver aldrig ta hänsyn till några föräldrar eller lyssna på något jobbigt föräldratjat! Det är livet att flytta hemifrån. Det är bland det bästa man kan göra! Så att det kostar massa pengar gör mig ingenting.

Igår var jag o blev snygg i håret:) Är sjukt nöjd. Kanske kan lägga in en bild senare.. Sen blev det snabbt hem för att kolla vad som behövdes och sen åkte jag o A till maxi. Det blev fyra kassar mat men bara 1100 kr. Grymt bra. Och ännu bättre att vi är två om den summan nu eftersom att vi ska vara riktiga sambos i typ två månader från och med imorgon! Billigt.

På vägen hem var båda två jättehungriga så istället för att laga mat stannade vi på Vretastugan och köpte med oss varsin pizza hem! Dem var sjukt goda. Nästa gång blir det nog så att vi äter där för det var hur mysigt som helst. Sen packa jag upp allting och tryckte in det som skulle i frysen, den är proppfull nu. Sen blev det massa tevemys resten av kvällen. Det behövdes! Somnade tidigt också vilket var jättebra.

Nu har jag precis duschat, fönat & plattat håret mitt. Min älskling har varit hos sig och samlat ihop en massa kläder och kom då på att smutskorgen var proppfull så han lämnade precis av två stora kassar med smuts plus en väska med hans kläder! Jag ska springa ner till tvättstugan nu och hoppas på en ledig tid imorgonkväll? haha.

Mami & papi ska komma förbi också så jag ska hinna ner till centrum o köpa något gott fikabröd tänkte jag:) A är just nu och tvättar fönstren hos sin mormor & morfar sen när han kommer hem ska vi åka till kungens kurva! Ikväll får vi se vad vi hittar på. Vore mysigt att träffa Camilla, Micke, Tilda & Cazper:)


Min lägenhet

Jahapp. Nu har det fotats och sådant. Min lägenhet ligger nu ute på nätet! Är jättenöjd med bilderna, dem blev verkligen bra. Och jag tycker faktiskt att jag har det himla fint här hemma:) Nu är det bara vänta och vänta.. Och hoppas att någon dyker upp på visningen nästa vecka och att någon är intresserad. Hålla tummarna helt enkelt.

Jag ska kila tillbaka till jobbet nu. Slutar vid tre och då ska jag direkt till Helmers för att bli klippt och färgad av Sandra:) Sen när jag är klar där ska jag o älskling åka och storhandla på maxi. Jippi! Haha. Efter det ska vi hem och laga middag och sen får vi se om vi orkar åka upp en sväng till min mor & far o lämna hatt- och skohyllan. En lugn kväll blir det iaf!


Här hittar ni min lägenhet :)

http://w4.objektdata.se/pregen/507/OBJ13207_930312507/wp.htm

Min mamma <3



Mamma är hemma. Tack o lov. Dessvärre visade proverna att allt det här beror på att hon fått en hjärtinfarkt :S Nu ska dem testa när den kan ha inträffat eftersom hon inte märkt den och hon ska nu äta medicin varje dag. OCH, hon måste sluta röka! Jag hoppas verkligen att allt det här slutar nu så att mamma får vara som vanligt igen. Och jag hoppas verkligen att du slutar röka mamsi! Hur som helst så är jag glad att det inte var värre än det här, fast det här är hemskt.
 
16.00 skrev jag kontraktet, efter det gick jag in på banken o lämna inbetalningskortet på handpenningen:) Sen satt jag o tänkte på att det är verklighet, att lägenheten verkligen är min nu! Tills älskling kom o plocka upp mig så vi kunde åka till mig. Här hemma har vi hållt igång enda sen vi kom hit. Älskling har satt upp listerna i köket, slängt mina "insynsskydd" och massa annat skit som fanns där på altanen. Jag har dammat, rensat (slängt en massa skit:P) och dammsugit! En jävla massa jobb för att fotografen kommer imorgon 10.30. Så imorgon eftermiddag ligger min lägenhet ute på hemnet. Strange.

Efter att vi hållt på ett tag så åkte vi med donken mat upp till min käre mor<3 Hon var rätt pigg o blev superglad över att vi kom. När vi ätit klart och suttit där ett tag och pratat om allt så fick jag med mig en skiiiiitful klädhängare så att A kunde skruva ner min hatthylla nu så den inte syns på bilderna imorgon och då ingår i köpet, för mami ville ha den;) Så nu står istället den där apfula klädhängaren där och skorna får stå på en matta bara. Smartis!

Nu ska jag försöka varva ner och skriva ner på en lapp vad jag skulle behöva handla när jag går från jobbet imorgon, typ lite frukt och sen funderar jag på o köpa såna där plattgrejer till spisen eftersom den är så jävla ful. Men vi får se vad som hinns och orkas;)

Nej mys står på schemat nu. Med världens bästa älskling <3

Nej, det här händer inte

ÅH, nu går jag bara runt o tänker på vad som kommer att ske och vad proverna ska visa? Om du blir kvar över natten vet jag att du inte är bra. Att det verkligen är något fel. Men jag vill inte tänka mer på det här. FAN. Jag vill att du ska kunna glädjas med mig just nu, kunna vara den du alltid är och kunna leva som vanligt. Glöm aldrig att jag älskar dig mer än allt. Snälla jag vill bara ha min friska mamma tillbaka!


Mitt i allt så kan jag ju iaf säga att jag är glad. Otroligt glad. Jag ska skriva kontrakt på lägenheten idag, DEN ÄR MIN!


18 februari 2006 sitter djupt

18 februari 2006 kommer nog alltid ha en djup plats i mitt hjärta. Precis som nu. Den dagen betyder något enormt! Det är inte bara den dag då jag fick min A, det är den dagen som började mitt livs resa, och även den dagen som skulle bli början på mitt nya liv. Det är framförallt den dagen då jag blev världens lyckligaste.



Sommaren 2006

Jag får gåshud när jag tänker på allt vi varit med om under våra två år, sju månader och sex dagar tillsammans. Det är otroliga minnen, stunder som inget kan mätas upp till! Det finns absolut ingenting som slår min underbara pojkvän. Den värmen, tryggheten, kärleken, vänskapen och allt det andra han ger mig hade jag aldrig någonsin kunnat drömma om tidigare! Jag älskar min prins mer än ord räcker till. Han slår allt & alla!

Tack för allt min älskade Andreas ♥

Glitternaglar

Idag provade jag, äntligen, något nytt med naglarna, jag tog vitt glitter istället för det vanliga vita:D Är riktigt nöjd och tror & hoppas inte att jag kommer hinna tröttna innan nästa gång. Nu är naglarna sådär skönt korta igen också. Härligt.

Kom hem för en halvtimme sen, lagom seg. Köpte med mig en lasagne som jag värmde på och åt:) Smarrigt. Nu sitter jag bara här med datorn i knät. Är helt slut. Ska snart duscha och sen får jag se om jag orkar åka till min älskling eller om han orkar komma hit? Annars blir det ensamkväll.

På lägenhetsfronten har det inte gått det minsta framåt. Segaste & tråkigaste mäklarn jag varit med om. Bläää! Men men, jag har som sagt ingen brådska någonstans.. Bara det att det vore kul o få veta om jag måste skynda mig med att få hit Therese med fotograf & allt och om jag måste börja packa och ta bort saker.. Bara det lixom! Men kanske bäst o räkna med att inte flytta?

Gooooosch vilken huvudvärk jag har nu! Fy sjutton! Ska nog ta o koppla av en stund. Sån jävla otur att jag inte har något badkar för det vore typ heaven on earth just nu att krypa ner i ett skollhett skumbad med en ny tidning:) Synd också att jag inte orkar åka till min pojkvän i detta nuet och bada där.. skit.

Fyra dagars..

Lördagen var mycket trevlig:) Min älskling har nog dem bästa släktingarna som finns. På båda sidor! När klockan vart närmre nio kom Johanni, Emmi & Linda o plocka upp oss så fick vi åka bil upp till Olle & Johanna som bjöd på lite festligheter! Det var supertrevligt där som alltid. Och lika fint, om inte finare;) Senare drog vi ner mot tbs men vägen dit var nästan det roligaste:D haha. Fick skit ont i magen helt plötsligt så jag fick lite småpanik men vi gick hem istället.

Vaknade pigg o glad på söndagen, inte älskling;D Han spydde som en gris som vanligt på natten och mådde skit när vi vaknade. Moaha. Sen var det bara för min del att städa o fixa innan vi skulle möta Olle & Johanna i centrum för att gå till bilbingon! Hasse hade kört dit Andreas bil redan så vi stog längst fram:D Tyvärr vann ingen men det var mysigt ändå.

Direkt efter bingon åkte vi hem till O&J för att göra middag. Kottfärsås o spagetti blev det:) Supergott. Efter maten bunkra vi upp med massa godis framför teven och satte igång TUSENBRÖDER! Nu har vi ett avsnitt kvar och sen filmen.. Jag skulle kunna se om serien en gång till :P

Igår kom älskling hem till mig så åt vi mat tillsammans. Sen packa jag ihop lite grejer så åkte vi en snabbis till ica och sen hem till honom. Jag la mig i ett varmt skumbad och låg där o njöööööt en halvtimme eller något. Mysmysmys. Sen kolla vi på teven en stund innan älskling ville sova. Jag skulle kolla lite till så jag låg kvar i soffan, wopps, vaknade där imorse när klockan ringde också! HAHA. Roligast är att teven var av då och jag har inget minne av att jag stängt av den, och A säger att det inte var han. Mystiskt.

Nu har vi precis ätit middag hos mig igen. Idag gjorde jag tagliatalle med strimlad kycklingfilé i gräddsås med smak av vitlök och örter - SMAAAAASKENS! Grymt gott vart det. Snacka om mästerkock;D haha. Snart ska vi åka upp till O&J igen för att kolla det allra sista av Tusenbröder:) Sen blir det hem till mig o sova.

Imorgon jobbar jag 6.30-15 sen ska jag direkt till hallunda för att fixa naglarna:) Sen får jag se om det blir mäklarträff också?! Haha, jag råkade såklart bli störtförälskad i ettan jag var o kolla på förra veckan och är nu med o budar.. Problemet verkar dock bli att den som kan flytta in direkt får den, fasstän jag som inte kan lägger högre bud?! Det kallar jag IDIOTI. Men men, får väl hålla någon tumme iaf och hoppas att säljaren tänker om och att jag får den för mitt bud..?Men äsch, jag bor ju inte precis på gatan så blir det ingenting blir det renovering här!!! ;)


Jag är ffffffrisker

Igår kom som jag skrev Johanni hit:) Vi käkade mat och sen kila vi ut en stund med Pärlan innan vi skulle åka o lämna henne till mamma & pappa. När vi lämnat henne där stannade vi på ica och köpte godis och läsk, o jag köpte mina vindruvor:D Sen kom vi hem igen och då insåg jag att Singing Bee inte började förrän 21.30. Innan det var det förra helgens repris av både Singa a long och Extra extra, men jag var snäll o satt o kolla på det med J som inte sett det;)

Sen blev vi lite småpigga (?) efter alla program och samtidigt ringde min älskling o frågade om vi var vakna och så. Så det bestämdes att vi skulle hämta honom i stan! Halv två var vi där och han hade med sig två kompisar, fyyyy fan vad det stank i bilen :D haha. Släppte av Mattias i huddinge och sen Stellan hos sig. Sen släppte J av oss hos A.

Min älskling var jätteglá i hatten så han busade med Stellans kvarglömda telefon, haha. Inte alls avslöjad heller. TSS:) Men han är bra söt när han ska låtsas var andra personer, jag låg och asgarvade åt honom när han höll för näsan för att försöka låta som nån annan. HAHAHAHA. Världens sötaste är mitt hjärta<3 När han iaf nästan förstått att han var avslöjad, vilket han fortfarande inte vill tro, så fick han lite vatten så vi kunde försöka sova. haha.

Nu är vi hos mig. Jag ska börja fixa mitt hår, samtidigt ska jag bädda ordning sängen och stryka;) Allt medans min älskling får sova;P 17.00 ska vi vara hos hans farbror, Anne fyller 50 år så det är fest på schemat! Efter vi varit där ska vi upp till Olle & Johanna och dricka något glas:) Sen får vi se vart kvällen bär.. 

Bebis pärlis

Idag har jag fått äran att passa min underbara bebis Pärlan, brors hund:) Igentligen skulle papi&mami ha henne men jag tyckte att jag kunde få det istället eftersom jag aldrig kunnat förut och så. Så om en stund ska vi ut och kissa lite;)

Jag håller på i tvättstugan också så det blir bara lite kisseri här utanför, ikväll blir det en längre promenad (om inte mami&papi tagit henne ännu) för då är Johanni med:) Vi ska svulla svulla svulla! Sådär riktigt mysigt tjejigt. hihi.

Igår när älskling kom så gick vi till Stinsens o köpte mat, köttfärspaj till mig och köttfärsfoccacia till honom:) Det är SJUKT GOTT där och sen fick vi lixom en varsin låda bara med grönsaker i, snacka om givmilt.

När vi ätit upp vår goa mat åkte vi till tullinge o kolla på en etta - Ja men det var för skojs skull, och för att det är jag som är knäpp! Men den här ettan var 6 kvm större än min och suktar lite.Men som sagt så var det ju för skojs skull så nog pratat om det.

Sen åkte vi hem till honom o mös framför teven. När klockan vart lite över nio ringde Camilla mig (cääämi) så då passa jag på att springa över till henne för att för första gången få se hennes etta:) Den var jättefin! Snyggaste fondväggen hade hon också den jäveln! JAGVILLMED. Sen prata vi lite innan jag sprang tillbaka till min älskling som väntade:) Vi mös lite mer sen sa vi god natt.

Jaha, nu sover Pärlis som en stock här bredvid mig. Kisseriet får nog vänta ändå;P Hon är så fin så jag blir galen. Hon har sin rosa tröja på sig också för hon fryser så mycket. Sen när vi går ut får hon ha sin jacka! HAHA. Men det är faktiskt sssnyggt.

Min dom

Jag vaknade imorse och undrade vart knölen tagit vägen?! Vart så himla lättad. Det går inte att beskriva. Den är inte ens borta men den har verkligen krympt så jag känner mig som en helt ny människa:D Exakt vad doktorn sa när jag klev in där idag också: "du ser ut att må mycket bättre nu, du ser ut som en helt ny människa". Det kändes jättebra.

Som sagt så är knölen kvar men har krympt rätt bra så jag ska bara fortsätta med antibiotikan i sex dagar eller något sånt, och eftersom den är så pass stark (har självklart fått den högsta doseringen) så orkar jag inte särskilt mycket :/ Och tanken är att jag ska jobba igen på måndag men är jag i samma "tillstånd" som idag så går det inte.

Exempel, jag gick ner till ica för att handla en matlåda (tar fem min), under tiden kanske jag hann vara med om 4 tillfällen då jag kände att nu svimmar jag. Fötterna lixom lättar från marken, jag känner dem inte. BLÄ.Men det ska väl hinna bli bra det med, det är ju endå bara torsdag! Skönt är iaf att jag kan svälja mycket bättre idag:D 

Jusste, precis innan Marie skulle hämta mig imorse fick jag ett mms av min älskling, ett blodigt finger!?! Självklart ringer jag upp direkt och han säger lugnt att han ska åka tillbaka till jobbet det var inte så farligt. Vaddå tillbaka till jobbet? Vad har hänt igentligen? Jo han har sågat sig i pekfingret en rätt bra bit, typ till benet, en bit av fingertoppen, så han fick åka till sjukan och fixa det. Men jobbar nu iaf som vanligt.

Att man kan vara så lugn när det hänt en sån sak?! Jag börjar störttjura om jag skär mig på en burk här hemma. Jag lovar. Eller om jag sätter i halsen får jag panik och tjurar som fan. Haha.

Nej jag ska väl försöka få lite hunger och matsug :) Ska sen försöka orka ta bussen till tullinge, hur som helst så ska jag tillbringa natten hos min älskling, äntligen ska vi sova tillsammans igen! mysmysmys.


Min lägenhet

Istället för mina gnällinlägg tänkte jag lägga upp några ganska nytagna bilder på min lägenhet, från systemkameran:)

Sett från hallen, när man kommer in i lägenheten



Rummet från hallen



Rummet från köket



Rummet från balkongdörren



Och så det lilla badrummet



Jag gillar min lägenhet, det gör jag verkligen. Men jag har så mycket jag vill göra om. Måla/tapetsera om, lägga golv & bygga nytt kök! Sen kan jag inte bestämma om jag ska bygga upp sängen eller inte? Jobbigt läge.. Ska se efter vilket som blir nummer ett, för om ska det göras!

From 26 september (om jag minns rätt) och 6 eller 8 veckor fram (kommer inte ihåg) ska jag o min älskling vara riktiga sambos i min lilla lägenhet;) Då är det stambyte i hans föräldrars så vi lånar ut hans lgh till dem under den tiden så bor vi två i min:) Då vill han passa på att göra så mycket han kan, hinner och orkar. Min underbara prins <3

På tal om honom så kan jag säga att middagen var en hit:) Jag fick i mig halva min lilla menyn men det satt så himla fint det! Ser redan fram emot morgondagens måltider, haha. Men hade såklart hellre ätit utan en fet jävla knöl i halsen!

Nej nu ska jag koncentrera mig helt på idol istället;) bye

MAT

Överallt på tv är det mat. Jag dör. Min mage är lixom helt eko. Den kurrar av all mat jag ser. Jag skulle kunna äta en hel, ja jag ska inte säga vad men jag känner mig sååå hungrig och matsugen nu! Det bästa är att min älskling ska köpa donkenmat och komma hit:) Det ska bli spännande o se om jag får i mig det eller inte.

Men jag känner mig iaf helt annorlunda nu, idag. Har varit vaken hela dagen, sett på teve, läst, kollat internet och till och med kunnat duscha:D superskönt. Annat än att ligga blixtstill i en kolsvart & knäpptyst lägenhet i två dygn, FYFAN. Så fort jag satte på teven o försökte kolla kändes det som jag skulle avlida:S Jag vill aldrig vara med om det här igen. Aldrig.

Jag hoppas verkligen att det visar sig att den där jävla knölsaken bara är en böld som kommer gå bort med antibiotikan, men det ska väl inte kunna vara så bra? Inte med min tur iaf. Turligt nog så har jag min underbara svärmor som kör mig och är med mig hos dotkorn imorgon när jag får mitt besked<3

Jag klarar inte mer

Nu har jag käkat antibiotikan i två och en halv dag. Jag har sovit i nästan två hela dygn. Sen i måndags på dagen tills imorse! Jag har vaknat någon gång då o då för att kissa men inget mer. Har fortfarande inte kunnat äta något mer än ett par vindruvor o lite nyponsoppa.

Halsen är lika jävla baota fortfarande och det skrämmer skiten ur mig. Jag gråter varje gång jag är vaken en stund för att jag vet att jag inte kommer att klara mer smärta. Imorgon får jag ju förhoppningsvis svar på om det är en halsböld som isf ska skäras bort eftersom den inte blivit mindre hittills eller körtelfeber! JAG VILL INTE!!!!!!!!!!!!!!

Det känns som att febern är borta nu så då borde ju det vara ett tecken på att jag bara måste skära i halsen? JAG VILL verkligen INTE något av det!!! Jag vill bara kunna äta, umgås, jobba, träffa alla och leva som vanligt. Jag vill verkligen inte ligga såhär i en månad till:(

Tack o lov är min familj & min A bäst <3 Mami sov här i måndags då jag knappt var vaken något alls och kollade mig. Andreas kom igår o tog hand om mig och han tar ledigt från jobbet fall jag måste skära bort halsbölden, om det nu är det, för att kunna vara med mig. HAN ÄR VÄRLDENS BÄSTA <3

Sjukskriven veckan ut..

Jag mår skit. Fick ta halsprov och blodprov. Sänkan är hög och ingen halsfluss. Fick antibiotika mot halsböld men är det inte bättre imorgon/onsdag så kan det vara körtelfeber. Därav mina magsmärtor. Eller så är det en halsböld som måste skäras bort! Jag grät i stort sett när han berättade. Kände mig som en 4åring.

Jag känner mig svimfärdig hela tiden, har sovit enda sen jag kom hem från vårdcentralen (Halv tolv). Jag vill bara skjuta mig själv så jag slipper min feta boll i halsen! Har knappt ätit sen i fredags heller, prövade nyponsoppa idag men höll på att spy direkt efter.

:(

Tröttsamt

Jag orkar inte.

Nu ska jag till centrum o köpa middag. Gick hem till mig efter jobbet istället så får A komma hit när han varit hos sig o gjort allt han ska så käkar vi och åker iväg (om vi nu ska iväg?).

Hade jag tänkt steget längre hade jag kunnat tagit fram något från frysen imorse men nej nu ska jag handla något istället. Tror det blir lövbiff! Länge sen nu.. Jaja, bäst jag går nu så jag iaf hinner börja innan A kommer.

Trevlig helg!

Nattinatti

Nu har Melissa åkt hemåt, Miranda somnade i min säng redan vid åtta så hon fick sova kvar:) Melissa kommer hit imorgon bitti med kläder och sånt till henne så får hon åka med upp till dagis och lämna M iaf. Kvällen vart mysig. Började med att äta middag på bistron:) Sen när vi kom hem till mig pratade vi massor och åt lite gottis till idol!

Jag har precis kollat kläder till imorgon, borstat tänderna och tagit bort sminket! Skönt. Ska strax krypa ner i sängen bredvid lilla M och sova. Blir till att gå upp halv sju imorgon, sen jobbar jag 7.30-15. Efter det ska jag handla lite middag och sen åka hem till älskling där vi ska kocka tillsammans;) Sen blir det nog så att vi åker en sväng till kungens kurva och kollar lite om vi hinner. Sen tillbaka till honom och ha mera myskväll med bad, ljus, spel osv:)

Nej nu ska jag krypa ner i sängen! nattinatti



Fika med mami

Idag var första dagen för min mami på jobbet den här veckan, efter operationen och det. Och vi sågs sist i söndags så när hon såg mig i personalrummet idag ville hon att vi skulle fika efter jobbet! Så när jag slutade promenerade jag ner och såg min mami vänta vid spaaks;) Vi satte oss ner och fikade sen sa hon att hon behövde något från h&m och frågade om jag behövde något speciellt? Skulle jag svara nej på det?!

Jag fick en grå kofta, en svart vanlig t-shirt, strumpisar, en snygg lila tunika (som kommer bli skitsnygg med svarta jeans senare i höst/vinter på krogen) och en hårborttagningskräm från veet (kul o testa fall det blir bättre). Sen så erbjöd hon sig om att betala en klipp & slingning/färgning om jag väntar tills hon får lön, jatack! Så jag ska ringa Sandra o kolla om hon har någon ledig tid till mig då så snart som möjligt. Sen sa vi hejdå. Tack mami <3

Nu har jag precis blivit klar med min städning, förutom disken som jag ska ta senare! Skurade toan o handfatet, dammade o dammsög och bäddade sängen, ska bädda rent nästa natt jag/vi sover här för det orkade jag inte nu.

Ska möta M&M om tio minuter så ska väl kila alldeles strax, planen är att vi ska köpa något att göra till middag på ica sen hem hit och fixa det. Men jag orkar ingenting, bara massa disk och tar en massa tid!! Köpmat istället? Haha. Idolmys blir det iaf hos mig innan dem ska hemåt sen:)

ciaoo

TESS <3

Igårkväll när jag skulle uppdatera så funkade ingenting. Vet inte om det är mitt internet som krånglar? Hur som helst så blev det inget mys med min älskling igår, jag gick till ica och köpte lite gott exotisk snacks och sen var det dags för idol. A höll på hemma hos sig så han kunde inte komma och jag ville ju inte missa Idol så då blev det ensamkväll istället. Men det var bara skönt faktiskt. Kommer inte ens ihåg när vi hade det sist?

Och, nu har min vän Tess fixat min blogg såhär supersnygg igen:) Hon har eget företag som ni ser på headern, Gustafsson Design. Sjukt duktig är hon! Tack ännu en gång, min älskade vän <3
terri.devote.se

Just nu sitter jag på jobbet. Barnen sover så därav att jag kan skriva lite. Hihi. Efter jobbet som är slut 16.00 ska jag hem och städa. Blä. Sen vid halvsju tiden ska Melissa & Miranda komma hem till mig så ska vi käka något och sen kolla idol och ha det mysigt! Får se om älskling kommer när dem åkt hem eller inte. Imorgon ses vi iaf!

Men nej nu ska jag väl jobba vidare. Hejsvejs!

trött trött trött trött

Jag är bajstrött. Ville absolut inte gå upp imorse och när barnen somnat höll jag också på att somna. När jag sen slutade vid tre gick jag hem o kolla på tv en stund innan jag sänkte ljudet och la mig i sängen, tog nog inte ens två minuter innan jag somnade! Sen ringde A och väckte mig mitt i allt men när vi pratat klart så somna jag om lika fort igen och sov vidare.. Sov i en timme och tio minuter typ! Så jävla skönt.

Nu har jag ätit lite ravioli och känner mig iaf något piggare :P Andreas skulle komma förbi så skulle vi åka och hyra film och så men nu kom jag på att jag vill se idol. Iofs så kan jag ju säga att om vi inte hittar någon film som vi båda känner wow den här vill vi se så kan vi skippa filmen o se idol istället? ;) Brukar inte vara så svårt att övertala honom så.

Nu håller Tess på och fixar lite med min blogg:D Jag har sagt färg och så som jag helst vill ha så när hon har tid och ork ska hon ändra om den helt och hållet! Märkte idag att hon ändrat mallen iaf, blir spännande och se hur det blir när hon är klar med header, färger, stiler och allt det där! Thanx babe.

Nej om jag ska ta och plinga min pojkvän och höra med honom om han ens tänkt komma innan idol? :P

Fotografering

Oh herregud vilket projekt, enskilda fotona på barnen gick ändå hyfsat tycker jag. Dem flesta skulle absolut ha napp men dem blev iaf bra. Sen när det äntligen var dags för gruppbilden så fick vi först stå o vänta jättelänge sen när det äntligen var vår tur var alla barnen trötta, hungriga och frusna (vi var ute!!?!). Fotografen tog iaf ett par bilder så man kan ju hoppas att iaf dem flesta ser någorlunda ut på dem. Dem två jag fick se stog hälften och kolla bakåt typ :S haha.

Efter jobbet åkte jag hem till tullinge. Älskling var redan hemma då så vi hann för en gångs skull bara ligga och mysa med varann innan han behövde åka. Då packa vi in alla mina saker så släppte han av mig och dem här hemma innan han åkte iväg. Jag lämna bara allt och kolla i kylen vad som fanns, vilket inte var mkt ;P

Sen kila jag till ica och scanna hem en del matvaror:) När jag var vid garaget sen så kom älskling gående precis så vi tajmade varann, haha. Jag började med middagen direkt som blev så lätt som köttbullar och hjul-mackaroner:) MUMM. Nu har vi ätit och A ligger på soffan och halvsover.

Jag tycker han ska gå och duscha nu istället så kan han somna tidigt ikväll! Jaja. Själv ska jag väl fixa och dona lite granna innan det blir dusch och säng för min del. Kommer inte ihåg om det gick något bra på teve ikväll?

Datoransvarig

Jobbet idag var grymt bra:) Jag älskar såna dagar! Imorgon ska vi fotas också, det ser jag dock inte fram emot. Dem där korten ska sitta överallt sen känns det som, på förskolan alltså. Men kul att få en gruppbild:)

17-18 hade vi apt som vanligt en måndag i månaden. Då berätta Maria (chefen) att jag är datoransvarig tillsammans med Daniella. Sen är jag kameraansvarig också. Och det ska jag allt ta upp på medarbetarsamtalet om en månad, borde gjort det direkt för det är ju klart man ska ha mer lön om man får fler uppgifter.

Efter jobbet skynda jag mig hem för att hämta min plattång som jag kom på imorse att jag glömt :P Då kom älskling precis också så jag fick åka bil hem till tullinge:) Nu sitter jag här i soffan och latar mig medans A jobbar. Hihi. Och jag ska lägga mig i ett varmt o skönt bad tänkte jag. MYS. Fast först ska jag vara snäller o plocka ur diskmaskinen!

Finaste vovvsingarna. Syrrans Aicha (stora) och brorsans Pärlan (lilla) :) Dem är ju verkligen jättegulliga när dem leker med varann! Aicha får alltid all skit stackarn, bara för hon är störst;)


Söndag

När vi vaknat idag åkte vi o köpte pizza som vi tog med oss till mami&papi. Mami mådde inte så jättebra så jag tyckte mest det var jobbigt o vara där :/.. Men förde över alla dopbilder iaf sen åkte jag o älskling till ica och handla mat!

Nu är vi hos honom och jag ska precis börja med middagen. Camilla, Micke, Tilda & Cazper kommer hit om en halvtimme:) Det blir bakpotatis med skagenröra och sallad! MUMMA. Sen får vi se hur länge dem stannar men vid åtta är det Ensam mamma söker om jag minns rätt och det vill jag se:P Haha.

Nej nu får jag inte sitta här längre för chefen ;) ciaooo

Lördagen

Igår åkte jag upp till svärmor när vi vaknat:) Vi satt o prata lite sen när Hasse & A åkte iväg för att jobba tog vi Gittans bil till Camilla och barnen (micke jobbade). Tilda vart jätteglad över att vi kom, men kollade såklart efter morbror som inte var med, sötnosen. Vi lekte häst hon och jag, hon har blivit så stor nu så hon ska leka roll-lekar hela tiden. Sen mös jag lite med lilla Cazper också men det är ju såklart roligare med Tilda.

När klockan var lite över två skulle jag och Marie åka igen men vi tog med oss lillskruttan som absolut ville följa med:) Vi åkte till ica och handlade massa mat och sen hem till M&H för att börja med kvällens middag. Det blev tacos där för oss alla 8a. Myspys. Efter maten blev det glass till efterrätt och efter den började jag o A röra på oss.

Hem till mig o fixa och dona sen åkte vi o hämta Tomi & Tilda. Tomi & Andreas åkte till Mulle så körde Tilda och jag hem bilen till mig efter det och började fixa oss o korka upp vinet:) Hade väldigt trevligt. Vid tio kom Denice, Johanna & Emmi också. Det vart ännu trevligare såklart. Hihi. Vid elva gick vi över till Tbs och dansa gärnet!

Sen kom även A & T dit:) Kvällen var riktigt bra! Halv två följde jag A hem sen gick jag tillbaka o dansa lite mer, haha. Därefter gick jag hem igen, hann bara in o ta av mig mina trasiga strumpbyxor innan jag gick ut igen.

Kvällen fick ett jättebra avslut! Det känns jätteskönt tycker jag. Lite konstigt kanske men mest bara härligt:) Och roligt! Sen somnade jag o älskling rätt snabbt och vaknade inte förrän 12 idag. Superskönt!

Rastlös nu?

Klockan är lixom snart halv tio, på en fredag kväll. A kom precis när Dobbido började så vi satt o kolla på det tillsammans med feta godispåsen jag köpte tidigare. Nu har jag precis varit vid bilen och hämtat lite saker åt honom och ställt p-skivan medans han fick ta dusch.

Jag känner absolut inte för att bara sitta här nu utan jag vill hitta på något. Men det är bra att komma på det nu lixom, suck. Och det blir inte mycket mer nu ikväll för A är heeeelt slut. Han skulle typ kunna somna nu så vi ska inte åka någonstans o promenera vill han inte heller :P Jag får helt enkelt skylla mig själv för att jag inte åkte iväg till Melissa.

Det lutar åt att vi ska se film och det som gör det ännu tråkigare (är inte sugen på film) är att vi bara har filmer vi sett här hemma, eller nej någon film finns men den vill jag som sagt inte se iaf. Men får väl ställa upp på A;)

För att göra kvällen något roligare så bjuder jag på den här bilden som A tog när vi var på väg hem från skåne, kolla in vad det står på bussen :D När brorsan kör om säger Andreas: vänta vänta, kolla bussen! Jag måste fan ta kort! haha.


Underbara syskonbarn <3

Håller på och går igenom bilderna.. Tror inte jag lägger upp några här ikväll iaf. Men tänkte åtminstone bjuda på några bilder på våra syskonbarn:)



080808:an Cazper (bilden är tagen för två veckor sen)



Storasyster Tilda, världens finaste tjej!



En till bild på sötkorven!



Min underbara systerson <3



Världens finaste, sötaste, underbaraste, goaste och bästa kille!


At home

Japp, jag sitter hemma hos mig. Jag tänkte åka o träffa Melissa men jag känner för att bara vara hemma istället. Ensam. Andreas är nog inte klar förrän närmre nio men då kommer han iaf hit så åker vi antingen till honom eller så stannar vi här, det får vi se.

Jag har laddat med en stor godispåse och sen finns det massor jag behöver göra. Men det enda (eller det första) jag ska göra är att nu ta fram kortläsaren så jag kan föra över alla bilder jag tagit med systemkameran:) Dem ska jag sen kolla igenom och sen ska jag (försöka) hinna med att lägga upp dem på pixbox och även några här I guess :D

Känns oerhört skönt med helg!

Tvättning..

När jag flyttade hemifrån i mars så tänkte jag typ shit vad roligt det blir att tvätta (i en stooor tvättstuga..) och ja jag tyckte det var rätt kul dem två första gångerna eller nått. Men inte mer än så! Det är ju bara ett jävla jobb. Fram o tillbaka, upp ner, ut in och  v ä n t a . Men det måste ju göras såklart, dock så ska nästa lägenhet ha tvättmaskin! :P

Var där halv igen och den här omgången ska jag hämta typ fem i, då ska jag även lägga i dem två sista tvättmaskinerna för kvällen (tror att det blir tre över då så det var ju inte så dåligt ändå). Då har jag tvättat alla badlakan/handdukar, alla underkläder, våra mjukisbyxor, lite t-shirts till A och mina två favoritkoftor. Brabra.

Imorgon bestämde jag med Melissa igen men får se hur det blir med det.. Om inte A ska jobba så länge så kanske vi åker o hälsar på någon eller bara har mys. På lördag blir det iaf   f e s t !

Nej nu ska jag passa på att kolla lägenheter innan jag måste tillbaka till tvättstugan och innan Idol:)

Donken & Tvättning

Idag efter jobbet, som jag fick sluta tjugo minuter tidigare ifrån, gick jag ner till centrum och in på h&m. Köpte en ny nagelfil och ett nytt genomskinligt nagellack. Har båda grejerna i min lägenhet men skulle hem till tullinge idag igen så istället för att gå till mig o hämta det så köpte jag nytt :D haha.

Sen mötte jag min älskling på donken så käka vi middag lite snabbt, sen var jag tvungen att kila till bussen och åka hem till tullinge igen. A åkte till Werre & Carolas lägenhet och jobbade. Jag kom hem fem i fem och fem började tvätt-tiden. Det knasiga var bara att jag inte ens sorterat tvätten något innan så det gick ju en tio minuter på tiden innan jag satt igång;P Det är ju dyrbara minuter..

Nu har jag iaf satt igång omgång två och lagt omgång ett i torktumlare & torkskåp:) Tvättstugan här är något fräschare än den i mitt hus, den här har dessutom både torkrum, torkskåp och torktumlare. LYX, haha. Tvätt-tiden går ut 21 och jag har minst fem maskiner till, om inte mer, så det hinns nog inte. Men har sorterat efter vad som är viktigast! ;D Sen blir det nog till att boka tvättstugan hos mig på söndag eller något så vi får allt rent, här finns ingen tid förrän om tre veckor eller något:O.

Nej nu ska jag kolla runt lite innan det är dags att kila tillbaks, ska även ta en tripp till handlarn och se om det finns några sorts fina ljus där (min älskling ringde just och bad mig om det) vilket jag är rätt säker på att det inte finns. Anyway så ska jag väl köpa lite nötter eller så med mig hem. Imorgon öppnar jag igen!

Och gissa vad?

JAG SER PÅ IDOL!!

 


Min underbara prins är inte så svår att övertala ;)
 Han är bäst <3

Ikea :)

Idag på jobbet frågade mami mig om inte jag ville följa med till ikea, det kan man ju knappast säga nej till. Så jag avokade middagen med M&M och när vi slutade satte vi oss på bussen mot ikea. Fast först fick jag ett par gympaskor/gåskor från ecco, sjuuukt sköna och inte alls fula:)

På ikea strosa vi runt en bra stund, uppefrån och ner som alltid. Hihi. Mami köpte en matta, ljus och dl mått. Jag fick ett överkast och tre kastruller:) Sen köpte jag en skitsnygg äggklocka och ett skohorn till min älskling. Hade kunnat köpa ramar, krukor och lite annat också men vi skulle aldrig orkat konka hem det på bussen & tåget.. (Dags att fixa körkort?!)

Kom hem till älskling kvart i sju. Då gick vi o lämna in en film från igår, Solstorm, som var jättebra och som vi var lite sena med. Men vi slapp betala något och sen tala han om att han hittat filmen dem påstog att vi inte lämnat in på nån månad?! Tur det. Sen köpte vi mat från pizzan och gick hem o åt.

Nu börjar snart Idol och jag SKA se det. Blir nog en fight först mot älskling som absolut inte vill se det, men han får väl roa sig med datorn eller något då för jag MÅSTE se auditionsarna. Dem är ju bäst :P

Imorgon kväll ska jag tvätta för första gången här i tullinge, spännande? haha. Älskling körde hem all smutstvätt hit idag och sen fanns det en del här också så jag är väldigt skeptisk till dem fyra timmarna jag har på mig.. Men får väl boka en till tid i helgen elr något, eller boka hos mig.

Nej nu ska jag ta o fightas lite.. ciaoo

Helt tom

Jag känner mig helt tom. Finns inget kvar. Jag känner mig kränkt. Visst att man inte alltid kan trivas på sin arbetsplats men så som det är nu är fan inte okej. Ingen av oss vill mer. Fattar ni inte?! Kändes något bättre idag efter att jag fick ur mig en del av det jag ville säga och jag hoppas ni fattar att jag menar vartenda ord. Jag stannar för att jag vill vara med barnen (dem är bäst!) och för att det kan bli bra igen..

Sen i söndags har vi bott i tullinge:) hihi. Älskling jobbar hos Werre & Carola efter jobbet men han får åka hit sen iaf för jag vill vara här. Självklart så gillar jag min lägenhet men den här är något extra. Den är ju större också, och finare men ändå något extra utöver det. 

Iaf, idag handlade jag lite mattillbehör efter jobbet. Då upptäckte jag att ica numer är stort:D haha. Måste "anmäla" mitt icakort där nu så jag kan använda scanningen där också, o inte bara på maxi, när det ändå är så stort och blir bättre. Sen promenerade jag till bussen och åkte hem till tullinge.

När jag kom hem plocka jag in en del av disken i diskmaskinen som numera är inkopplad:) Satte igång den och börja plocka i storarummet. Köpte en duk till soffbordet från hemtex så la på den också, det blev skitfint. Har säkert redan sagt det men har iaf fotat nu så ska lägga in bilderna någon kväll när jag orkar & har lust! Även dem från Miltons dop:D

Nu ska jag alldeles strax göra middag, chili con carne med ris blir det:) Får se om jag hinner äta också innan älskling kommer?.. Imorgon öppnar jag och efter jobbet ska jag nog hem till min lägenhet. Ska förmodligen käka med Melissa & Miranda imorgon så isf åker jag nog till tullinge igen efter det.. Eller så blir det till att sova i tumba då?..

Jaja, middagslagning var det!