Nyklippt :)

Jag har inte haft tid eller lust att skriva så därför blev det inget igår.. Iaf så hade jag en toppendag igår och efter jobbet blev den ännu mer toppen och sen avslutade jag den hos mig med min älskling:) mysmys.

Idag när jag slutat jobba gick jag hem för att byta om, jag hade för varmt på mig. Köpte sen ett linne / en klänning som jag tänkt att ha imorgonkväll faktiskt och sen var det dags att gå till helmers för att bli klippt:) Sandra är bäst och tog mig idag fasst hon är ledig på tisdagar och mitt hår blev GRYMT:D Jag är nöjdare än nöjdast! (bild kommer imorgon I think..)

Sen gick jag hem och börja städa, det var hemskt stökigt så jag damma, dammsög, diska och plocka tills det var lysande rent typ;) Sen åt jag min kycklingsallad och nästan precis när jag var klar så kom min älskling igen. Vi åkte nästan direkt till willys och på vägen till bilen tog A mitt skåp som stått på min uteplats as länge och slängde så jag numera har helt i ordning där:) Skulle dock vilja ha större bord men fyra stolar nu..

Efter willys hoppa jag in i duschen och sen gjorde även A det. Har sen kollat på DHW och nu är det dags att krypa till sängs. Imorgon är det valborg, efter jobbet ska jag möta Johanni så ska hon sen färga mitt hår och sen ska vi laga middag tillsammans at my place och sen blir det fööööring för hela slantarna och sen en sväng till mitt älskade grannhus, HAHA:)

nej god natt

Lördagens mys

Vi började med att grilla hos Andreas, vi hade grym tur med vädret, och när vi ätit den supersmarriga middagen ute på hans uteplats börja vi plocka undan allt för att sen röra oss hem till Camilla, Micke & Tilda istället. Där kollade vi på Körslaget (det vi hann se) och sen satt vi på balkongen och spela pictonary inpå småtimmarna:) Jag och Andreas var i lag och ledde hela tiden men till sist så gick C&M om och vann spelet, attans!

Sen åkte vi hem till A för att spendera natten och när vi väl låste upp dörren möttes vi av lika jävla många äckliga silverfiskar som på fredagen, om inte mer! FY FAN!!!!! Hoppas han kan sätta igen "hålen" han har i golvet så dom inte kan komma in igen för det är verkligen skabbigt. Blä.

Imorse vaknade jag vid tio och kände mig typ helt utvilad, men min förkyldning har typ blivit värre sen i fredags och nu ilar det i bröstet och halsen när jag andas:( Det är skitobehagligt! Plus att min näsa rinner ännu mera nu än innan och det är inte speciellt roligt lixom. Så idag skippar jag barngympan, men som tur är har jag min mami som ställer upp på mig och tar den idag så vi slipper ställa in. Thanks mami<3

Skulle behövt tvätta nu men det var bokat i tvättstugan, suck. Fast vad förväntar jag mig, det är ju söndag och om man har en cylinder bokar man nog tråkiga söndagar först o främst.. Iofs fick jag en cylinder i torsdags och imorgon (tror jag att dom sa) kommer den nya tavlan upp så då kan jag börja boka tvätt-tider, wie! Äntligen.

Marie kommer o hämtar mig snart och då ska vi hem till älsklings lägenhet. Han o Hasse är och handlar massa material till sänglådan nu, ikväll ska jag o A åka hem till mina päron för han ska hjälpa dom med något och så ska vi fika lite:) Long time ago.

Bye

Helt seg

Gårkvällen blev jättebra, trevlig och mysig! Johanna släppte av mig hos Andreas sen åkte hon för att sola medans bytte jag om och städa lite åt min käre pojkvän, sen kom hon och hämta mig igen. Precis när vi var framme såg vi Emmi som var på väg hem också så jag hoppa ur bilen och gick med henne direkt. Hemma där började vi sminka och fixa hår.. Sen kom Johanni halv sju typ och vid sju kom Andreas med Sean för att köra oss till Linda:) 

Hos Linda var Sofie redan och dom hade satt igång grillarna så vi började nästan direkt med middagen. Sen intog vi varsin plats på den fina altanen där vi sen blev kvar hela kvällen:) Vi kacklade om allt och ingenting en bra stund medans vi pimplade:) Vid tiotiden kom min A, Sean, Olle och Tomi dit och sen lite efter kom även Mange & Öhman. Vi fortsatte kacklet och pimplandet och sen drog S, T, Ö och M då satte vi igång med "jag har aldrig"... - spårat!

Haha, det blev en grov lek måste jag säga men mycket skratt är aldrig fel och lite hemlisar (?) blev även avslöjade;) Det vart trevligare än trevligast men precis då säger min underbara att han måste röra sig hemåt för det har blivit lite mycket.. HAHA. Så vi beställer taxi och åker hem till honom för att spendera natten!

När vi kommer hem ser jag något som rör sig på golvet och skriker "EN SILVERFISK, TA BORT DEN! NEJ EN TILL, ANDREAS FORT DÅ!" Sen fortsattes det, dom där äckliga sakerna var jätte många i köket och hallen FY FAN!!!! Det var vidrigt och vi var nära på att åka därifrån. haha. Till slut hitta vi inga fler så vi somnade och imorse såg vi heller inga men han får nog ta hjälp av Anticimex ändå. BLÄ för silverfiskar alltså.

När vi vaknat till liv idag rörde vi oss, Andreas släppte av mig hemma så åkte han vidare. Jag bytte om, packade om och gick sen till centrum. Där spelade Borka:) Mötte Melissa och Miranda så gick vi runt massor innan vi åt lunch. Efter det fortsatte vi gå runt men jag shoppa ingenting :O helt otroligt. Kom hem igen för en halvtimme sen ungefär och nu väntar jag på att åka igen.

Ikväll blir det grillning och mys hos Andreas med Camilla, Micke & Tilda:) hoppas bara inga silverfiskar dyker upp igen. Vet inte om vi blir kvar hos A hela kvällen eller om vi åker hem till dom istället senare? Det återstår att se. Mys blir det iaf!

Thank god It's friday, och LÖNING

Igår var jag snäller o köpte en vanlig snygg t-shirt till min älskling medans han stog i duschen här hos mig:) Så när vi åkte till kungens kurva en stund senare var han supersnygg, ggrr. haha. Nej men han var värd den! I kungens kurva kolla vi på färg till hans hall och kök, vi köpte med en provburk hem och provmålade med den sen; det blev helt okej! Jag själv hade nog velat haft lite ljusare men han bestämmer ju och den blir ju såklart snygg!

Sen kolla vi teve och åt godis, ovanligt? hihi. Vi är riktiga godisgrisar vi två. Och sen helt plötsligt stängs teven av när jag ska stänga av den själv men jag hajja att det inte var jag som hann trycka så jag sa "shit proppen gick nog, vad kul haha" då svarar Andreas "vaddå kul? all min mat i frysen!" Då blev det roligare;) Meeeen smart som jag är går jag ut på baksidan och kollar runt, ingenting lyser, går sen ut i porten och kollar, ingenting lyser. Det var alltså inte hans propp så vi la oss och bara efter några minuter sattes allt igång igen så han kunde somna utan att oroa sig för sin mat;D hihi sötnos.

Jag skulle hem o städa idag, trodde jag;) Jag hann bara in och sen tillbaka till centrum för att kolla lite med Johanni. När hon gick tillbaka till jobbet så shoppa jag lite; en skjortklänning, bh, trosor, armband, örhängen och en kuvertväska:) Sen skynda jag hem och duscha av mig lite snabbt. Betalade sen alla räkningar så jag kan andas ut och inte behöva tänka mer på det, haha. Och sen har jag bara packat..

Ska snart ner till centrum o möta mami lite snabbt och gå på bolaget. Sen när Johanni slutar ska vi köpa middag till kvällen och sen ska jag åka med henne hem, fast hon får släppa mig hos Andreas för jag ska lämna av lite grejer som jag inte behöver ha med mig ikväll men sen ska jag iaf hem till Emmi o börja fixa inför kvällen! Vid sju ska vi vara hos Linda och grilla & alkohola lite grann:D mysmys. Sen avslutar jag kvällen hos min älskling, bäst:)

Nej nu ska jag kila till centrum igen, blir nog en snabbfika med mami också <3

Vilket sommarväder

Det här vädret är helt underbart, vi har varit ute hela dagarna på jobbet och idag har jag bara haft t-shirt och byxor på mig utan att ens frysa:) Verkligen sommarkänslor..

Igår efter jobbet sprang jag nästan hem och hemma bytte jag om med detsamma till svalare kläder, packade ner lite grejer i väskan och kila sen ner till h&m. Där köpte jag en jacka, två linnen, en tubtopp till mig och ett par tygskor till Tilda:) Jackan betalade jag 75 kr för, värsta klippet. Den är perfekt att ha på jobbet (fast den är så pass snygg att jag kan ha den annars också) och den är inte alls tjock. Linnena var bara två vanliga att jobba i när det blir ännu varmare och sen tubtoppen blir nog någon utekväll eller så? hihi.

Tygskorna var så jävla fina så jag var tvungen att köpa dom, men när jag kom hem till C&M och T och vi prövade dom så visade det sig att dom var för små :O Men det var Tildas storlek så Camilla ville inte ge sig utan tröck och tröck tills T blev jättearg, haha. Nu är hon stor flicka:) Sen åt vi middag och vid tjugo över åtta åkte vi plus Micke hem till Andreas för att hälsa på lite bara. Han vart jättechockad och glad!

Nu har jag nästan precis kommit hem från jobbet. Mötte Sandra på vägen så jag bokade in en klipptid på tisdag:) Mitt hår är verkligen  t r å k . Nu blir det iaf något roligare på tisdag och sen får vi se om jag färgar det hos henne eller fixar det själv, för färgas ska det. Mörkare I think:) skönt.

Min älskling kommer hit vid fyra typ så då ska jag försöka ha maten klar, sen ska han ta en dusch innan vi ska åka. Jag ska nog ta en dusch nu och sen byta om till något finare än mina sletna jeans och min fula topp, haha. Perfekta jobbkläderna däremot.

Ikväll blir det sova hos baby så imorgon får jag gå upp svintidigt :O Fast har jag tur kanske min snälla pojkevän kan matcha mig så jag kan få åka bilen till stationen iaf och bara ta tåget, det ska nog gå att ordna. hihi. Måste iaf ta 6.03 tåget från tullinge imorgon hur som helst. OW.

Andra natten

Nu har jag sovit borta för andra gången sen jag flyttade in i min lägenhet. Och självklart spenderade jag den här natten också hos min älskling! Hans päron var här en stund igårkväll och sen låg vi bara på soffan o slappade, kollade lite på ikea och pratade om dom kommande dagarna. Innan det var dags att sova igen..

Jag har bestämt mig för att gå till jobbet imorgon igen, meen jag vet inte hur jag ska klara av dagen för jag har typ redan fått sår under näsan och går med papper i borrarna typ hela tiden för att det inte slutar rinna, plus att jag nyser typ konstant. Och så lite hosta på det.. Jo men jag är ju frisk som en nötkärna;) Aja, jag får krupp på att ligga hemma så det blir nog back to work imorgon iallafall ?

Idag händer inte mycket eftersom jag är sjuker. Blir nog så att jag sover hemma ikväll, med eller utan älskling får vi se? hihi. Innan dess ska jag iaf göra middag åt hos här hos honom och sen ska nog hans päron komma igen så vi åker nog inte härifrån förrän närmre åttatiden.. Just nu vet jag inte vad vi ska äta för jag är inte sugen på något alls! Som vanligt.. Andreas måste ju ha matlåda också så mat måste göras!

Nej om man ska sätta sig ute en stund?

Beautiful soul

När jag och Andreas precis börjat få kontakt så skickade jag den här låten till honom.. Efter lite mer än en månad (då vi blev tillsammans på riktigt) så skickade han den åter till mig och sa något i stil med att det är sjukt hur bra en låt kan stämma in.

Sen blev det så att varje gång den spelades höjde vi volymen lite extra och höll om varandra lite hårdare. För sen den där första gången hade låten stämt in så grymt på oss och våra känslor. Nu är det två år och cirka fyra månader sen dess men ändå kan vi bara le sådär mot varandra när vi hör den idag, den är ju fortfarande "vår".

I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul

I know that you are something special
To you, I'd be always faithful
I want to be
What you always needed
Then I'll hope you see the heart in me

[Chorus]
I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
I won't let another minute go to waste
I want you and your beautiful soul
Your beautiful soul, yeah

You might need time to think it over
But I'm just fine moving forward
I'll ease your mind if you give me the chance
I'll never make you cry c'mon let's try

[Chorus]
I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
I won't let another minute go to waste
I want you and your beautiful soul

Am I crazy for wanting you
Maybe do you think you could want me too
I don't wanna waste your time
Do you see things the way I do
I just wanna know that you feel it too
There is nothing left to hide

[Chorus]
I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
I won't let another minute go to waste
I want you and your soul

I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul

Beautiful soul, yeah
Oh, yeah
Your beautiful soul, yeah

Hos älskling

Jag är sjuk. BAJS.

Igår kände jag att min hals var lite konstig men tänkte att det var efter lördagskvällen, sen efter barngympan var jag supertäppt i näsan också och när vi väl kom hem till älsklings lägenhet och ätit middag så somnade jag på soffan. Sen väckte han mig så la vi oss i sängen istället och då fick jag ont i magen också..

Imorse när jag vaknade, kvart i åtta, kände jag att jag absolut inte skulle klara av en dag på jobbet med min täppta näsa som rinner(?), en sprängande huvudvärk och halsbränna! Så jag ringde jobbet o berätta läget sen somna jag om och sov till 11. Men huvudvärken blir bara värre och näsan rinner mer o mer..

Jag hoppas jag blir lite hungrig snart för vi (läs älskling) handlade hem massor av godsaker igår:) Olika bröd, yoggisar, flingor, ost och massa så jag vill ju äta en supersmarrig frukost/lunch. Och så vill jag gärna bli av med huvudvärken för den gör mig illamående.

nej nu ska jag krypa ner under täcket igen. och vänta på att klockan blir fyra så älskling är här igen <3

Sommarbild

Nu ska jag snart ta och gå ut i det fina vädret:) Har spenderat hela min förmiddag (iofs gick vi inte upp förrän 12) inne i min lägenhet med att städa, diska och duscha. Men jag har faktiskt vädrat hela tiden nästan så jag har ju iaf fått lite frisk luft;) Nu ska jag iaf promenera till kassmyra för att ha barngympan, måste först till gulan o lämna in filmen som skulle vart inne igår 18.00 och som vi inte ens har sett ännu :O haha.

Efter barngympan hämtar älskling mig och då ska vi åka till mig en snabbis så jag kan byta om och få med mig mina saker. Sen ska vi åka vidare till maxi så att han kan handla hem lite och sen ska han göra middag åt oss hos honom, där vi även ska sova inatt:)


image347

En härlig sommarbild, från sommaren 2006. Helt sjukt att vi snart får vara med om en tredje sommar tillsammans, men det är helt underbart:) Våran tid är oslagbar. Jag älskar dig hjärtat <3  m o r e   t h a n   w o r d s .


Full fart

Igår hade jag o min älskling en hel del att göra som jag skrev förut.. Hur som helst så hann vi iaf med allt det vi tänkt så det var ju bra. Jag skurade hela badkaret, toan o handfatet och det var så jävla äckligt så det tog en jävla tid. BLÄ. Men nu är det bara kaklet som ska göras rent så är hans badrum i prima skick;)

Vid halv sju typ kom Kjelle, Emelie, Johanna till Andreas lägenhet och sen strax innan sju kom Markus också och då inväntade vi bara Tomi & Tilda:) Tomi visste ju ingenting (han trodde han o Tilda skulle komma o äta middag med mig o A och sen dricka lite..) när dom öppnade dörren skrek vi GRAAATTIS och börja sjunga ja må han leva, han vart verkligen jätteglad:D Nästan direkt gick jag, Tomi, Tilda o Andreas till pizzan för att köpa middag och när vi ätit klart satte vi igång med drickat ordentligt. Hööhö.

Det blev himla trevligt men när klockan var strax efter tio ville Andreas att vi skulle röra på oss för han ville inte få klagomål direkt (sötnos) så vi började röra oss mot bussen och tog sen tåget till tumba. Men istället för att gå in på tbs direkt gick vi till mig en stund och fortsatte förandet (mina grannar gillar ju drag så..). Typ kvart över tolv skulle vi kila över och sen körde vi på som bara den där inne den tid som var kvar! Dansgolvet hela tiden i stort sett, precis som vanligt!

Sen när det var dags för stängning gick jag o Andreas hem till mig och efter en stund kom Mackan. Vi käkade lite kött och crisscuts innan M gick hem. Då la vi oss i sängen och fyllesnackade:D HAHA. Ibland är vi knäppare än knäppast jag och min älskling:)

bilder kommer..

Baby

Inatt fick jag besök av min älskling ( vilket jag visste innan att jag skulle få iofs), snälla Tilda hade hämtat honom & Tomi i stan:) Hur som helst så hade han lovat att ringa en stund innan han skulle knacka på för jag är så jävla lättskrämd men dumhuvudet glömde det och skrämde såklart skiten ur mig när han knackade på:D Haha.

När jag slutade jobbet idag kom han och hämtade mig så åkte vi till heron city. Där hämtade vi ut hans mobil som varit inne på lagning för typ tredje gången?! Nu fick han en ny telefon men samma modell.. Sen gick vi runt lite innan vi skulle åka vidare till hans lägenhet.

Hos honom var Marie & Hasse och jobbade för fullt men när vi väl kom fram så var vi allihop hungriga så jag o Andreas åkte o köpte mat på grillholken som vi sen åkte upp till lägenheten och åt. Sen efter att jag skrubbat spisen och lite (det var verkligen SMUTS, hujedamej) så åkte vi hem till kassmyra o hämtade hans teve, hemmabio och lite sånt som vi sen körde dit. Sen fick det räcka för idag.

På vägen ifrån lägenheten åkte vi förbi gulan och hyrde film och nu sitter vi hos mig:) Det blir nog lite talang innan vi kollar på filmen och sen blir det nog inte natti allt för sent då vi båda är trötta, och dessutom har massor att göra hela dagen imorgon (och kvällen med).

Men nu ska jag krypa tillbaks till soffan och min älskling, innan han rensat hela godisskålen;D höhö. Och sen måste jag ju nämna att det idag är exakt två år och två månader sen det blev vi<3 KÄRLEK.

ciaooo


Den där känslan..

En hel dag med Milton idag igen, underbart. Fasst idag har vi inte hunnit mysa så mycket som igår för idag har vi varit på språng hela dagen lång. Ha. Först skulle vi till hallunda så jag kunde fixa till mina naglar och få en tipp på pekfingret (den nageln jag slog av) och när det väl var klart så åkte vi raka vägen till älvsjö, vilket absolut inte var en rak väg för vi fick åka tunnelbana till liljeholmen och sen en buss till älvsjö där syrran redan var klar när vi väl kom fram vilket gjorde att vi då direkt skulle åka tåget till årstaberg! Som tur var sov Milton hela tiden och var inte gnällig alls:) När vi väl kom fram till Malin & Malou vaknade han till och fick äntligen sin amning igen.

Klockan sex skulle vi åka hemåt igen och jag med min vanliga lycka fick värsta illamåendet på tåget och trodde att jag skulle svimma innan jag hann gå av, men jag klarade mig. Dock fick jag mindre trevligt när jag väl kom hem.. Sen kom papi för att hinna mysa med Milton lite och sen kom även Andreas:)

Nu har alla tre åkt hem och först duschade syster o sen jag. Det var sjukt skönt. Nu ligger vi i soffan båda två, eller tre är vi iofs för Milton ligger också här:) Imorgon ska jag upp halv sex typ eftersom att jag öppnar imorgon.. Jag har ingen lust alls att jobba och absolut inte när jag vet att syrran & Milton inte är här när jag kommer hem igen.

den där känslan har nu intagit sig hos mig. Jag känner mig jättedeppig och vill inte alls, och det är endast för att det är dags att säga hejdå till syster och Milton snart. Jag vill inte!! Jag hatar det!!

Kommer inte ha några problem alls att somna ikväll iaf för jag är helt slut. Har fortfarande skit ont i magen också men jag tror inte att jag är magsjuk det är nog bara något jag ätit idag.. Om inte så lär jag märka det under natten och isf får jag ringa jobbet. Men nu ska vi vara positiva, jag kommer må prima imorgonbitti! (yeah right)

nattinatti


Min Milton <3

Igår var jag med Milton hela dagen, vi hade en rätt jobbig morgon då han var ledsen o jag också blev det. Haha. Sen gick det hur bra som helst då han somnade och sov tills han ville ha lite mat och sen sov lite till tills han ville ha mycket mat:) Han är verkligen bäst. Han skrattar, pratar och bara är världens mysigaste! Jag är så jävla glad över att det är MIN systerson. Han lyser verkligen upp!

Johanna kom med lunch hit igår och när vi ätit klart la jag ner Mille i vagnen o då kom Emmi precis så gick vi mot centrum, Johanna gick tillbaka till sin praktikplats så fortsatte jag o Emmi att promenera upp till dagis (mitt jobb). Milton sov hela vägen enda tills mamma var tvungen att ta upp honom från vagnen o då väcka honom!! Han vart jätteledsen och grät halva vägen till centrum sen innan han till slut kunde somna om.

Jag & Emmi fikade hos mig när vi kom tillbaka och sen klädde vi på oss igen o gick tillbaka till centrum för att möta min syster som hade saknat ihjäl sig efter Milton hela dagen lång, hon var borta från honom i 8a timmar! :) På kvällen kom först mami o papi hit och sen kom Armin, Frida och Nima (Linas bästa kompisar o Armins flickvän). Dem hade med sig en inflyttningspresent åt mig, en skit fin tavla fick jag:D Grymt snällt.

Sen kom Andreas förbi en sväng och sist kom brorsan & Somayeh med deras hund som dem köpt:D hur söt som helst. Den är från tjeckien och det finns endast 38 st i sverige;) coolt. Sen ville vi sova så dem åkte hem och jag o syster la oss i sängen.

Nu ligger Milton här bredvid mig o sover:) Han är för söt. Mamma kommer typ vid tiotiden och 12.15 ska vi vara i hallunda där jag ska fixa till mina naglar igen, bröt ju av en nagel förr förra helgen men hon hari nte haft tid innan att fixa den så nu ska hon få klippa ner alla naglarna idag & lägga nytt gele på, och så får jag se om jag tar lite stenar igen;P Mamma får nog mata o gå runt med Milton medans om han inte sover.

Sen blir det kanske så att vi åker till älvsjö för att möta syrran o sen hälsa på Malin & Malou men det får vi se! Nu ska jag passa på att göra mig i ordning när sötaste ändå sover. Bye

Syster & Milton

Idag har jag jobbat 8-18, låååång dag med andra ord. Men jobbade ju endast med barnen 16-18, vi flyttade ju över till en annan avdelning under hela dagen. Direkt efter jobbet skyndade jag hem där syster och Milton väntade:D Han har varit jätteglad och pigg hela tiden, vi har busgosat massor och mycket mer blir det imorgon & på onsdag!

Nu får han nattimat för det är dags att sova nu. Syster är helt slut hon med efter tågresan och allt så jag ska väl också hoppa ner i sängen med henne för vi ska dela säng inatt :D myyys. Om Andreas ska sova imorgon så sover nog vi på soffan då så syrran får sova kvar i sängen och ha Milton bredvid i resesängen. I natt delar vi två iaf säng och det var flera år sen vi gjorde det sist så det ska verkligen bli mys. Haha.

Imorgon går hon härifrån halv åtta ungefär sen vet hon inte när hon slutar så jag får vänta med besked under dagen, jag ska njuta massor av att vara ensam med min underbara systerson iaf. Han är bäst. Jag är liiiiite nervös för att han ska vara ledsen o matvägra men det ska nog gå bra, I hope. Annars får jag allt åka till älvsjö så syrran får rädda mig, haha.

Johanni o Emmi kommer hit imorgon:) Johanni kommer över sin lunch och Emmi kommer hit o sällskapar mig en stor del av dagen, mys. Tycker ni ska läsa hennes blogg för igår skrev hon ett jättefint inlägg om mig & min A. Sötnosen. pebbels.blogg.se

Nej nu är det nattinatti här, så GOD NATT

Storstädardag

Idag har jag hunnit med en hel del.

När vi vaknade imorse sprang jag ner till tvättstugan och satte på två tvättmaskiner. Andreas blev hämtad av sin papi och jag inväntade tvätten medans. Sen kom han och hämtade upp mig nästan direkt så åkte vi till skärholmen! Köpte 4 grogg-glas till Tomi som fyller 20 år idag:D från Marie&Hasse sen åkte vi vidare till ikea.

Där fick jag ett nytt soffbord av min älskling:) Det blev min inflyttningspresent fasstän han gjort så mycket i min lägenhet åt mig redan och gör hela tiden. Tack igen älskling. Sen köpte vi även Tomis present från oss, han har ju också köpt en lägenhet nu och äger typ ingenting så vi köpte ett helt set med tallrikar (djupa, vanliga o assietter), glas, bestick och matlådor! Sen åkte vi direkt hem till honom för att fika lite. Han vart jätteglad (tror jag iaf;D) för presenterna och vi fick jättegod tårta och lite annat där. Mys. Sen testade Andreas wii innan vi åkte igen.

Då blev jag släppt hemma hos mig eftersom han skulle till sin lägenhet och jobba. Jag har också jobbat idag, nästan iaf. Hihi. Jag har sprungit fram o tillbaka till tvättstugan, tror jag har tvättat sex maskiner om inte mer.. Samtidigt som det har tvättats har jag dammat, dammsugit och svabbat golven!! Jag har till och med varit då duktig att jag tvättat min badrumsmatta idag.

Igårkväll/i natt när vi kom hem vid typ tolvtiden (?) bytte jag sänglakan så det är helt överfyllt med tvätt som torkas i min lägenhet, haha. Sist av allt idag gick jag ner i källarn med mitt gamla soffbord och satte ihop det nya:)

Jag känner mig verkligen duktig som gjort sådan nytta idag! Har ont i hela ryggen o axlarna nu också:( Men det är ju absolut värt nu när allt är nytvättad och nystädat. Imorgon kommer ju syster o Milton också så då är det ju bra att jag har städat;) Jag har dock inte fällt upp resesängen åt Mille men det gör jag nog inte förrän imorgonkväll om nu syrrans kompisar ska komma på en fika för det blir lite trångt om den är uppe då;P

Nej nu ska jag gå o borsta tänderna, byta om o hoppa ner i sängen. Imorgon ska jag vara på jobbet 8 istället för 9, vi ska flytta hela dagen och alla barnen är på andra avdelningar! Men vid fyratiden så ska jag till barnen igen för jag stänger ju imorgon. Usch, vill hem tidigt när syster o Milton kommer!! Men neej, Nattinatti

Helgens bilder..

Jag glömde typ bort kameran i fredags men här kommer dem få bilder som togs;

   




image346

<3 since 18 februari 2006.
  K Ä R L E K  honey <3




 I lördags blev det iaf en del bilder men dock nästan bara på morfar Janne och det lilla bröllopet så det är inget jag ska lägga in här.. Men en helt underbar bild från i lördags har jag iaf:)

image344

Världens bästa Tilda med världens bästa Andreas <3
Och det syns ju inte att hon är morbrors älskling och han är hennes idol? :)

70 års kalas

Igår var det dags för Morfar Jannes 70 års kalas:) Vi samlades hos Moster Ann (ja det är Andreas morfar, moster mm) och dit kom taxibilar o hämtade upp hos och körde oss till Torekällberget. Där hade dem hyrt ett museum, jättemysigt och fint. Väl där så fick vi välkomstdrink och sen spelade och sjöng fyra ungomar happy birthday till Janne:) Efter den sjöng dem fly me too the moon och då dansade mormor Gittan o morfar Janne genom hela låten så tårarna rann på alla familjemedlemmar nästan. Så fint!

Seeeen, helt plötsligt kommer Ann, Stefan, Fia och Malin ingåendes med buketter (tjejerna alltså) och en vigselförrättare ställer sig framför dem! AAAHH. Ingen visste någonting så alla börja gråta och när dem var förklarade man & hustru så spelade ungomarna en jättefin låt för dem och då kunde inte jag heller hålla mig så jag stog o grät med Fia i mina armar, haha. Men alla grät ju nästan så det var okej;) Allt var så himla fint, och dem hade planerat det här sen ett tag tillbaka för dem har varit förlovade i 20 år om en vecka!

Sen skulle vi gå upp till värdshuset där vi skulle äta middag, vi var 21 personer totalt:) Det blev tre rätters med räkröra till förrätt, oxfilé o klyftpotatis till varmrätt och sen glass med hjortron till efterrätt, men jag fick räknas till barnen då för jag gillar ju inte hjortron så jag fick chokladsås istället:D höhö.

Sen kom taxibilarna igen o körde oss tillbaka till Ann & Stefan:) Där blev det massa mer alkohol, tårta och snacks. Helt underbart mysigt hela dagen och kvällen. Bättre familj/släkt finns inte. Jag skulle inte dricka men sen blev det helt åt andra hållet istället.. Om ni fattar? Kul var det iaf och ingen gjorde bort sig:)

Hotell Elin

Igår köpte vi diskho och blandare till Andreas och sen åkte även Sean o Tomi med till hans lägenhet, när vi åkte därifrån igen hade klockan blivit en del så vi fick stanna på donken för att köpa middag för att hinna allt.. Det var iaf som alltid skit gott! Mitt i maten kom även Sean & Tomi:)

Sen fick jag skynda mig, fixa håret, sminkning, ombyte, lite snabbstädning och allt såntdär.. Grabbarna åkte och Cämilla kom strax efter det:) Vi korkade upp, satte igång musiken o började kvällen ordentligt. Efter en stund kom grabbarna tillbaka nyduschade o ombytta o allt så körde vi på ännu mer. Höhö.

Blev massa musik, snack och olika ölspel (med med sprit och vin istället eller också då) som även Johanni kom under:) Sen dunka vi massa musik och hade aptrevligt tills klockan vart halv tolv då vi bestämde att vi skulle kila över till TBS. Den här gången var det bara skaka hand med vakten o gå in.. HAHA.

Där inne var det inte alls mycket folk men Melissa & Ninni var iaf där och var nyktra;) Trevligt att umgås en stund iaf, trots att jag hade fått i mig en del innan. Sen bestämde jag o Andreas oss för att vara lite busiga så vi sprang hem till mig:D Hann inte vara hemma så länge innan både Tomi & Sean ringde o fråga vart vi höll hus, sen kom även dem och Johanni hit för att spendera natten @ my place. Jag började steka pannkakor men Johanni tog över det sen då vispade jag grädden istället så alla satt o käka pannkakor runt tre lixom, mys eller vad? Själv stog jag över.

Jag vaknade jättetidigt eftersom Andreas & jag skulle iväg med Marie & Hasse men nu orkade inte A så han somnade om jag kan såklart inte det. Mina gäster sover fortfarande, S&J i soffan o T bredvid A:) Meeen nu är jag rätt seg så ska krypa ner hos A igen, på andra sidan om honom, och försöka sova en stund iaf.

Allt från Hotell Elin, bye.

Oldies

Jag kom på att jag inte ätit någon middag idag eftersom att jag inte hann med att steka pannkakor innan mötet. Har iofs tryckt i mig massa godis på mötet, schysst chef som köper godis till varje möte? haha. Men det är ju ingen mat. Så det blir nog till att värma en pirog nu eller rosta två smörgåsar, yumm.

Imorgon ska jag till Andreas lägenhet och kolla hur fint det blivit / hur långt dem kommit:) Sen ska vi åka och kolla på diskho till honom på några ställen och efter det ska vi lura av oss Tomi så vi kan åka o köpa en 20års present åt honom eftersom han fyller år på söndag:) Han har sån otur att Tilda inte får komma hem i helgen heller så han är nog lite less för det, men vi kommer gottgöra honom för det nästa helg moaha:D

Sen blir det typ bara fixa till sig och hem till Andreas lägenhet igen för Sean ville tydligen dit och se hur den ser ut och vara där ett tag (vad man nu vill göra i en tom lägenhet som renoveras?) och sen blir det hem till mig för att dricka lite och partaja! Kanske även blir ett besök på vårt älskade hak här bredvid? Haha.

Måste avsluta med att säga att jag idag, för typ en timme sen, bestämde med Johanni att vi ska ses på tisdag igen:D Och på tisdag ska ju jag vara hemma med Milton så jag ska laga lunch åt mig & Johanni så kommer hon hem hit direkt när hon får lunch och om Milton sover eller bara är glad och är nyäten så ska vi även promenera lite innan hon måste tillbaka till sin praktikplats! Mys mys mys. <3

Nej nu smörgås och god natt, upp 6 imorgon.

Stressmage?!

Jag tror helt ärligt att jag har fått en stressmage.. Jag har ont konstant nu för tiden och det gör inte lite ont. Jag vet också isf anledningen och den är (som jag skrivit en gång tidigare) att det är så jävla rörigt på jobbet!! Idag var Jörgen plötsligt sjuk och skulle gå hem kl 9 och Veronica som kom tillbaka idag efter tre dagars VAB skulle åka iväg på möte kl 14 och jag slutar 14.30 på torsdagar! Jag blir så jävla trött på alla möten hit och dit, vi är väl där för barnens skull eller? Då är det väl prio ett att personalen finns på plats o dom där mötena får för fan vänta då!

Jag gick iaf halv tre som jag skulle och hade visst gjort så att vikarien som var hos oss idag fick gå hem utan skor och väska ?! HAHA:D Men haallå Veronica skulle vara tillbaka innan hon slutade så det var ju fan inte mitt fel, då kunde väl DU sagt till mig när jag skulle gå hem att jag skulle låsa upp? Åååhh jävla människor det finns.

Jag solade idag igen och nu syns det iaf lite (tycker jag som vanligt när jag solat nån gång..) fast jag vill bli BRUN. Men bara för det ska jag inte sola varje dag eftersom det inte är bra att sola heller och sen kostar det ju pengar! Men mer solning kommer det att bli.

Nu på kvällen var det möte på jobbet (igen!) och när jag gick hem därfirån passade jag på att hämta ut mitt h&m paket som äntligen kommit:) Där i var det en skjort-topp, en tunika/klänning, trosor och en sjal. Nice.

Nu kollar jag på So you think you can dance, duschade precis innan så jag hörde signaturmelodin (eller vad det heter) när jag stog i duschen:) Haha. Tror även att jag ska hoppa ner i sängen efter det här för jag är  s l u t .

Hej solen!

Igår kom jag på att jag typ alltid är blekast av mina vänner, och speciellt nu när Emmi o Johanni har varit i egypten en vecka, och att jag inte ens skäms?! Jag hatar att vara vit men ändå så gör jag aldrig något åt det. Jo men att sola solarium en gång i veckan i tre veckor hjälper just då men det försvinner ju hur snabbt som helst eftersom jag inte fortsätter.. Iaf så idag när jag fick gå ifrån jobbet redan 15 så tog jag beslutet om att jag skulle åka o sola!

Det var som alltid annars sjuuukt skönt. Och även om jag bara solade tio minuter (i ståsolariet) så känner jag att det gav något så nu ska jag göra om samma visa imorgon igen och sen försöka att sola lite oftare.. Så förhoppningsvis är jag inte spökblek längre.

Träffade Nettan på vägen så hon joinade solningen sen ville hon följa med hem o titta på min lägenhet så vi satt o prata en stund här hemma innan jag ville gå till centrum igen för att byta min kjol jag köpte igår, den fanns i min storlek:D Nu ska jag bara se till att använda den också!

Sen sa vi hej då, när jag kom hem började jag laga middag. Strimlad kycklingfilé i sötsursås och ris, det var svingott:) Gjorde så pass att det räcker både i matlåda åt Andreas och en middag när han kommer hit sen ikväll. Och skulle han inte vilja ha ena "portionen" av det så fryser jag in det istället:)

Nu småkollar jag lite på extreme homemakeover men ska nog ta och vika tvätten som nu är torr (och var redan imorse när jag vaknade) och sen kanske även bädda nytt i sängen? Hmm får se hur mkt latElin orkar.. Haha. BTW så är mamis o papis hus numera sålt, för 455 000 mer än utgångspriset:D greeeeaat.

På måndag kommer syster & Milton ääääntligen (igen) :D

Vaddå glad?

Nyss skrev min mamma till mig från pappas msn..

Lennart säger:

du är så underbar, precis som dina syskon. papi o jag har haft tur som fått er. puss från oss vi ÄLSKAR DIG

Det gör mig glad från djupet. Tack för att ni alltid ställer upp,
tack för att ni är världens bästa föräldrar ♥


Mycket igen..

IGÅR var jag i Andreas lägenhet för första gången. Den var jättefin:) Dock så var den väääldigt rörig eftersom han rivit typ allt redan. Hehe. Hans uteplats kan verkligen bli en guldklippa. Jag hann inte vara där speciellt länge innan han ville åka så vi åkte hem till mig. Jag kollade på Anna Pihl medans han kollade upp massa grejer på internet och sen blev det dusch och säng.

På jobbet idag var jag ensam med 14 barn i en timme.. Trodde faktiskt det skulle vara värre än det var men jag skickade ut fyra iaf så försökte jag göra dem andra sysselsatta med bokläsning o så;P Det jobbigaste med att vara själv är när det händer en olycka som att någon kissar på sig eller att jag själv behöver gå på toa! haha.

När jag slutade hade mami o jag sällskap ner till centrum där vi tog oss en fika. Mys. Sen gick vi in på dressmann och köpte tre piké och två munktröjor till papi:) Skit snygga och billiga. Han vart iaf jätteglad! Sen fick jag en kjol från lindex, men tror jag ska byta den eller lämna tillbaka om det inte finns min storlek och mamsen handla två tröjor till sig. Sen följde hon med mig hem en stund också.

Jag sprang en sväng ner till tvättstugan och den var som väntat bokad. Det suger utan cylinder! Men ingen var där när jag kom så jag kasta i min tvätt i två maskiner och skrev en lapp ifall den som bokat skulle komma och bli irreterad men ingen dök upp och när jag hämtade tvätten var det fortfarande tomt så:)

Medans tvätten var igång passade jag på att duscha här hemma eftersom jag skulle behöva okkupera duschen med torkstället som hänger där i taket när tvätten var klar. Kom på sen i efterhand att jag köpt mig ett torkställ som jag kan ha var som helst, haha.

Nyss var Andreas här en snabbis, han var på väg hem till kassmyra från lägenheten. Han hade kommit en bit nu iaf vilket är bra för då kan han ju flytta in allt snart:) Det blir roligare då för nu kan man ju inte riktigt se hur allt kommer bli och ta plats..

Imorgon börjar jag 7 och jobbar till 15.30, tror att jag ska åka till hans lägenhet då men får se. Imorgon kommer även budgivningen på mamis & papis hus att vara klar:) Just nu har den gått över det dem trodde dem skulle få så dem är skitglada och jag med! Moneymoney.

men heeejdå folk.

Dem saknade <3

 Världens underbaraste systerson.  M i l t o n . Världens bästa syster med sin fina son. Världens finaste familj:) Jag älskar dem här tre personerna enormt och jag avskyr verkligen att vi bor så långt ifrån varandra. Men en dag kanske jag bor där nere i skåne jag med? Det är tur att kameran finns så man kan titta igenom alla bilder om och om igen efter att vi skiljts åt. Och sen får man bara räkna om igen, tills nästa gång vi ses..

   

I MISS YOU ALL THE TIME .

Good work

Efter barngympan körde paps mig till vårsta sen gick jag upp till Camilla o Micke där Andreas redan var. Vi kollade igenom lite kort sen skulle jag och Andreas tvätta hans bil så vi gick ner till tvätthallen. Jag var jätteduktig och hjälpte till med mycket den här gången:) Det var till och med så att jag fick massa beröm av min älskling, hihi.

Sen åkte vi förbi Ok för att köpta en wunderbaum till hans bil också och den fick jag välja:) Jag tog självklart jordgubb för den luktar snuskigt gott så nu luktar hela bilen grymt! Plus att hela jävla bilen glänser och är skit snygg;) Jag vill ha den själv, om jag bara hade körkort..

Min älskling följde med mig hem en stund också men nu har han åkt igen. Jag är superseg så tror inte att jag ska göra speciellt mycket mer den här kvällen, hoppas på att något bra går på teve iaf. Imorgon börjar jag 9 men slipper stängning eftersom att vi ska ha vårt äckliga möte som vi har varje månad, helt onödigt för alla bara tjaffsar o gapar! Och det ska vara vuxna människor lixom?!

Meeen  något kul är iaf att efter mötet som är slut 19.30 ska jag åka hem till min hjärteväns lägenhet för första gången:) Fast han kommer inte att ha flyttat dit något då (även fast han ska vara där från 10 på morgonen) för han ska tydligen renovera innan han flyttar in.. tråkmåns! Men det kanske ändras?! hihi.

Nej nu ska jag lägga in bilderna på Milton så dom kommer nog upp ikväll. Ciaaoo

Borta igen

Ja nu har syster med familj åkt hem till skåne igen.. Bläää jag hatar det! Men som tur är kommer syster och Milton igen om 8 dagar!  Och då ska dom bo hos mig i tre dygn:) Dessutom är jag ledig från jobbet både på tisdagen och onsdagen eftersom att jag då ska ta hand om Milton medans syster är på mässan med jobbet båda dagarna, det ska bli såååååå roligt och framförallt myyyys.

Vi har spenderat hela helgen med min familj. Jag har njutit till max!! Jag hade Aicha hos mig (som jag skrev förut) tills igår och i fredagskväll gick hon och jag ut på en långprommis, vi var ute i en timme precis. Så skönt! Sen kom Andreas vid niotiden och så gick vi tre ut igen vid tio i en halvtimme typ. Då fick Aicha busa massor:)

I lördags åkte vi hem till mami & papi direkt när vi vaknat med Aicha. Andreas hjälpte till att bära och rensa tomten medans jag vaktade Milton som sov i stort sett hela dagen, tråkmånsen. Haha. Jag o syrran åkte o handlade kvällens middag under tiden och sen när Milton vaknat till liv o fått mat åkte vi hem till Andreas för att Marie & Hasse skulle få se min söta systerson:)

På kvällen blev det stormiddag! Bror & Somayeh var också på plats och farfar så vi var nio personer plus Milton och Aicha:) Det blev grillat kött, klyftpotatis, sallad och bea - sjuuukt gott. Sen kollade vi på Körslaget allihop tillsammans men precis innan röstningen åkte jag o Andreas hem till mig istället.

Imorse när vi vaknade åkte vi hem till mami & papi igen för att säga hejdå till syster o Co. Jag hann gosa massor med Milton för han var vaken och på bra humör:) Sen åkte vi direkt hem till Andreas eftersom dom skulle ha visningen och då kom även C&M och T så vi åkte upp till benevento och åt lunch, supermys.

Nu är mami här hos mig och papi kommer strax och kör oss till barngympan. Just nu är det visning uppe hos oss (eller mami och papi). Spännande! Efter barngympan ska jag åka direkt till C&M och T:) Andreas kommer redan vara där då och det blir väl bara lite mys om det inte finns någon tvätt-tid för då ska vi tvätta hans bil.

Imorgon får Andreas flytta in i sin lägenhet :D

hoppas helgen varit trevlig för er, min har varit underbar.

Familjemys!

Igår fick jag äntligen träffa min syster, min systerson, min svåger och min systerhund:) Syrran kom o mötte upp mig på jobbet redan vid halv ett med Milton och Aicha så dom fick vänta en liten stund på mig men tjugo i kunde jag gå! Vi gick direkt hem till mig så systeryster fick kolla på lägenheten och sen lämnade vi Aicha där och gick till centrum. Sis köpte två bodysar till Millepille och sen gick vi till Stinsens och fikade:)

Milton sov hela tiden men vaknade när vi kommit hem igen och jag börjat klä av honom hans kläder. Han har blivit så stor min älskade Mille. Världens söööötaste pojke<3 Han låg o prata i min soffa jättemycket så fotade vi lite också. Vid fyra kom Andreas och kollade in Milton, haha. Han fick även sin bilmatta av A då. Sen åkte Andreas igen och vid fem kom Malin & Malou (syrrans bästa kompis med sin två åriga dotter). Då var maten nästan precis klar så vi började äta och efter en stund kom Andreas tillbaka och börja äta han med.

Sen satt vi o prata, gosa med Milton och prata ännu mer typ hela kvällen, tills Spårlöst började. Jakob kom mitt i programmet och åt mat han med:) Han tyckte också att lägenheten var jättefin! hihi. Sen vid niotiden började dem röra på sig så jag och Andreas gick en sväng med Aicha direkt, när vi kom tillbaka hoppa jag in i duschen och sen var det typ god natt.

Imorse fick jag gå upp extra tidigt för att hinna gå ut med Aicha innan jobbet. När jag var tvungen att gå blev hon jätteledsen:( Usch jag har verkligen stort hjärta när det gäller Aicha, hon kan verkligen visa hur hon mår.. Iaf så blev det bättre när mamma sa att hon kunde sluta redan ett o då gå direkt hem till mig o ta ut Aicha och sen vara där tills jag kom!

Jag slutade halv fem och nu sitter jag här i min fåtölj supertrött. Mitt huvud värker massor och jag skulle kunna somna sittande.. Men näe det ska jag inte göra utan jag måste klara ut vad jag vill ha för middag och sen gå ut o gå med Aichabebben och sen är det ju massa bra på tv!

Imorgon blir det ännu mer familjemys vilket jag bara äääälskar:D

Roligt, eller?

Idag hände en rolig (?) sak, när jag var på jobbet och hade gått till parken med min grupp. Då satt jag där i min egna värld så helt plötsligt vände jag mig om och fick ett stoooort leende. Inte direkt men efteråt iaf, jag vart glad på något konstigt sätt!? Glad är iaf bra.

Nu ligger Miranda i sängen men hon sover inte, hon ligger o småpratar.. Jag passade iaf på att duscha iaf eftersom det blir till att gå upp tidigt imorgon så vill jag ju inte komma i säng alltför sent. Jag kollar lite smått på So you think you can dance också men jag kan inte koncentrera mig ordentligt, haha.

Jag har en (eller igentligen så har jag alla typ) favoritbild från lördagens bravader, jag blir verkligen glad när jag kollar på den! Den tanten som skymtas mellan mig o Cämi var så otroligt sjuk, men sååååå rolig! Hon trodde typ att vi var best friends med henne eller något, haha.  Vi hade så jävla kul!!

image325

god natt


Äntligen!

Ja herregud vad handikappad man kan känna sig när det inte går att blogga när man vill.. Jag skaffade en metroblogg under detta uppehåll bara för att kunna skriva, haha. metrobloggen.se/el1ns

Anyhow. Jag har varit superduktig idag! Sen jag kom hem från jobbet har jag varit o handlat lite, lagat mat, diskat, tvättat rent spisen & diskbänken, skurat handfatet på toan, dammsugit överallt och dammtorkat lite. BRA JOBB! Nu är Miranda på väg hit med sin papi (haha), hon ska spendera natten med mig och så får hon gå med mig direkt till jobbet imorgon när jag börjar istället för att Melissa ska behöva hämta henne här och åka med upp bara för att och sen åka till sitt jobb. Ibland är jag väldigt omtänksam.

När hon har somnat ska jag ta en dusch och sen lägga fram kläder inför imorgon. Yeah. Imorgon efter jobbet ska jag kila ner till donken där jag ska möta Andreas, det blir käk där och sen hem till mina päron för att invänta min syster och familj:) Dem ska sova hos mami & papi imorgon sen ska dem sova på hotell torsdag-lördag så då ska Aicha bo här hos mig, mys. Men såklart så ser jag mest fram emot att få träffa Milton igen <3

Vad jag gjorde igår går att läsa i metrobloggen och likaså i söndags (tror jag iaf). Om det skulle vara något intresse av det vill säga, haha. Om inte så låt bli! Ignorera!

Nej nu ska jag väl invänta Miranda och Mika då. Bye


image324

Just nu befinner sig dessa två raringar i Egypten, om flygresan dit imorse gick som den skulle?! Haha. Hoppas att er resa blir toppen och att ni inte saknar mig för mkt;). Love you two. Och nej jag är inte alls avis..