LAST DAY of 2006!

Ett helt år har gått, igen.

Det här året har nog varit mitt lyckligaste, men ändå inte. Det började perfekt, 18 årsdag i januari. Den kunde inte ha varit roligare, jag är fortfarande så glad över den:) I februari blev DU bara min, det är det absolut bästa<3 18 februari 2006 - vilken dag/kväll/natt älskling, ojoj den glömmer jag nog aldrig:)
Månaderna bara rann förbi, lyckligare än nånsin. Augusti - Bulgarien! Det bästa sommarminnet jag någonsin kommer att ha, det är jag säkrast på! Den veckan slår så jävla mycket:D 8 tjejer tillsammans i sunny beach - en vecka! Grymt roligt,slitet men ändå så himla mysigt:) Ett minne som alltid ska finnas.
Sommaren innebar så mycket mer än Bulgarien, men det knäcker allt! Kolmården, landet, ensam hemma, midsommar, fester, sol&bad, skåne, lida country (även om det sluta kaotiskt) och så mycket mer. Jag hade nog världens bästa sommar i år:) Mitt lyckans år har det verkligen varit.
Sista året i skolan, världens skönaste klass. Alla planer för studenten med klasskamraterna, urmysigt.
Mp04F är också något som sitter djupt. Jag älskar er alla i klassen, skolgången har varit bäst tack vare er!
Det dåliga jag kan komma på är när farmor lämnade oss:( Den dagen var jag för mig själv och bara låg o tänkte igenom allt vi gjort tillsammans, Usch det är fortfarande lika jävla jobbigt att prata om det, saknaden är enooooorm!!! 13 juni är den värsta dagen - ever!!!!!! Jag älskar dig farmor<3 Vi ses snart igen.

Nu är det sista dagen på året, nyår! Jag ska fira det med min underbara pojkvän<3 Och alla närmaste kompisar, det är väl vad alla drömmer om:) Jag ska ha det bästa nyåret, bästa avslutningen på det här underbara året. Jag är verkligen tacksam för detta underbara år<3 Hoppas på ett lika fint, om finare, 07!

Med dom händelser som är planerade vet jag att det blir bra:) Systers examen (socionom) nu i januari, jag fyller 19, Mackan fyller 18. I februari alla hjärtansdag, vår 1års dag<3, mami fyller år. i april studentskivan och maj STUDENTEN! bara det låter väl oslagbart!?

GOTT NYTT ÅR allesammans:)

En dag kvar:)

Imorgon är det äntligen dags för det efterlängtade nyåret:) Självklart så börjar det trassla till sig en del nu när det är så nära, folk vill bjuda med folk fast vi har sagt att det är lista osv. Jag menar, hur kan man tro att man får ta med sig 10 personer när man vet att vi sagt ett visst antal och bestämt vilka som kommer?
Vissa är ju bara för roliga!
Jag ska iaf se till att mitt nyår blir som jag önskar:) Förhoppningsvis, man kan ju aldrig vara säker på vad som sker under kvällen, kan ju hända olyckor och skit. Men jag hoppas inte på det! NYÅR next;D

Vaknade vid tio imorse, helt otroligt, ingen telefon ringde o väckte mig här idag!? Kors i taket. Haha, skönt. Men eftersom jag var superpigg vid tio så gick jag upp med detsamma, ner o åt frukost med älskling. Sen har vi legat på soffan o glott på I Dare You, sjuka människor.

Nu är det snart dags att ta bussen till centrum, där ska vi möta Johanni och sen kommer Öhman o plockar upp oss så blir det maxi och matshopping;) Inte bara mat utan muggar o sånt shit också. Efter det blir det hem till mig och bara ta det lugnt? Kanske en sväng till Camilla & Micke ikväll, länge sen nu. Då blir det monopol - det nya med kort och grejer! Det låter kul.

Imorgon blir det upp o fixa ordning sig och sen kör papi oss till lokalen, schyrre. Ska vara där runt fyra, senast. För attt hinna med alla förberdelser och göra ordning maten också. Ge mig nyår nuuuuuuw!



Nyår

Nu känns det verkligen, ååhh vad härligt:) Var och kolla in stället idag, hur mysigt som helst. Om allt går som det ska nu och alla sköter sig (varför gör man inte det?) så kommer det här nyåret verkligen vara överlägset:) Jag hoppas bara nu att det blir så underbart som vi tänkt oss, loveliiiii.

Imorgon blir det maxi, shoppa krimskrams inför nyår då. Och middagsgrejer, det blir tacos. Retro och kanske inte det man önskar mest på nyår? Men wtf, vi är inte hemma och vi är många så det blir bäst;D

Den här dagen har jag spenderat med att sola, umgås med Camilla, vara i centrum, prata massa skit, kolla in lokalen och käka på donken (igen!!!!) som avslut blir det sova hos älskling igen - melike.

Jaa jag ställde klockan på tio idag, gick upp direkt och ringde Camilla för o kolla om det gick bra med tiden o allt. Så möttes vi i tullinge centrum men hon banga på att sola för hon solat igår och blivit kräfta! Hihiii, men jag la mig i solariet iaf eftersom jag verkligen behöver färg! Och se på fan, jag är också kräfta nu:O
Tur att det inte är nyår imorgon iaf;) Efter solningen åkte vi hem till mig, igen. Haha. Jag hoppa in i duschen o sådär medans hon satt o lalla vid datorn och kolla H&M vårkatalogen, jag har kommit upp i 1500 nu:p Ajsing på mig! Efter duschen och fixet tog vi bussen ner till centrum där vi mötte upp Johanni, korv med bröd vart det för alla tre var hungriga.
Sen till Emil o hämta pengar och in på skoaffären. Självklart så hittar jag inga skor jag vill ha nu när jag har tillgodo 750 kronor där:( Suck. Men jag har ingen brådska iofs för på nyår ska man ändå vara barfota inomhus.

Öhman hämta upp oss vid fyra, åkte direkt till södertälje för att kolla lokalen - greeeeeat:D Sen blev det en sväng förbi hemma hos honom där han hämta hockeygrejer och sen till donken för att käka, gott. Han åkte direkt när han fått i sig maten men vi flickor satt kvar o babbla massor till en glass med topping:) Kallt!!!

Nu sitter jag hemma, har fått min dricka inför nyår:) Champagnen ser verkligen supergod ut, jammie! Ska röra mig till älskling snart tror jag. Såfort jag tinat upp lite grann, haha. Där blir det bara mys antar jag, man måste ju ladda inför nyår nu bara:D Imorgon blir det maxi och sen hem till mig o ha filmmys<3

Beslutsångest,

Jaha, igår kom Milo & Lukas på besök:) Jag o Lukas kolla bolibompa och käka godis medans papi & Milo satt i köket och drack öl + snacka. Det var länge sen jag kolla bolibompa, haha. Kulkul.
Sen kom älskling upp direkt efter träningen, då åt vi lite mackor innan vi gick ut till mig. Och jag fixade hans matlåda eftersom vi åt donken, duktig som jag är. Ute hos mig kolla vi victorias secret bla bla bla, Justin är verkligen grym!!!!!!! Jag älskar att se honom uppträda, jaaa:)

Idag var det en standag med mami<3 Jag var på jakt efter ett par jeans och för första gången(?) när jag verkligen vill ha ett par jeans så hitta jag det! YES! Förutom jeansen vart det en vanlig grå kofta (jag har för mycket brunt så det behövdes verkligen!) mascara, svart baslinne (letat superlänge efter rätt storlek) och så slank det ner en topp/kortklänning också;) haha, jag kunde inte låta bli! Den skulle passa utmärkt till nyår, med svarta tights/tjocka strumpbyxor och så ankelboots! Fast jag redan köpt en klänning till nyår för länge sen så var jag tvungen att ha den här! Den är mer nyårspassande, med lite glitter:) Så nu har jag beslutsångest, ackack. Köpte guldglitterspray också, ett måste på nyår!!!! Tack mami för alltihop<3

Jag måste verkligen få hjälp med nyårsoutfiten nu, så jag kan bestämma mig. Hmpft! Klänningen är för "söt", den är inte så partylooking.. Men ändå så fin, hmm.. Den jag köpte idag är mer nyår, lite kortare och som jag skrev - glittrig(!) Måste rådfråga innan jag bestämmer mig, haha.

Mina stövlar jag köpte för en månad sen ungefär, gick ju sönder redan efter typ fyra veckor!? Jag tycker inte det ska vara så när dom kostar 750 kronor. Mami gick tillbaka med dom fast vi tappat bort kvittot chefen tyckte också det var himla dåligt att dom gått sönder, så nu har jag ett tillgodokvitto på 750 kronor där:) Perfekt nu inför nyår och när det är rea, yes! Så jag åker ner en sväng sen och kollar runt lite.

Senare, ikväll, blir det hem till älskling och sova<33


Feber

Jag tyckte att jag mådde dåligt igår, men inte trodde jag att jag skulle ligga med feber resterande av dagen? Fyyy. Jag somna direkt när vi kom hem till älskling igår och vaknade av att han öppnade dörren när han kom hem från träningen - jag mådde inte bra! Älskling gav mig två alvedon och ett glas vatten, då piggnade jag till lite grann. Sen gick jag med honom upp till bennevento eftersom jag behövde frisk luft! Det kändes jätteskönt att komma ut lite, maten gick ner lätt också.

Imorse när jag vaknade mådde jag nästan helt bra, förutom min hals.. Den är svullen som faaan!! Men jag vägrar att gå till läkarn innan nyår, så är det bara! Jag ska fira nyår som planerat och tänker bannemej inte gå på pencillin! No way! Så jag får stå ut med halsont tills dess, och det tänker jag göra! Halstabletter lite då och då så hjälper det för tillfället, det ska nog gå bra.

Tog mig iaf till tullinge för att sola lite, skönt. Känns som att jag fick lite färg idag iaf! Det behövs verkligen, alla solar typ nu inför nyår så jag har mkt att ta igen för att slippa vara blekast :p Minst en gång till måste jag hinna med, annars är det kört.

Efter solningen följde Camilla med hem:) Vi gick in o åt lite mackor för att stoppa hungern lite. Sen satt vi o snacka om allt möjligt innan jag hoppa in i duschen! Efter duschen åkte vi ner till tumba där vi mötte älskling:) Öhman kom o hämta upp oss och så vänta vi på Vicky, sen åkte vi till donken för att äta! Fan vilken fin bil, yeyy! Efter donken åkte vi upp till mig för att fixa listan för nyår och sådär.. En bit på vägen!

Nu har dom åkt, älskling o Öhman har träning och dom skulle köra hem Vicky först så:) Jag sitter inne nu och datanördar mig lite medans jag väntar på att älskling ska komma hem igen, mysmys. Imorgon blir det stan med mamma, förhoppningsvis nya jeans och något mer(?) :)  

Annandagen

Julafton slutade med att Camilla, Micke, Tilda & älskling kom och hämtade mig:) Vi åkte direkt till C&M för att ha vår lilla minijulafton där också. Jag o älskling fick en almannacka av Tildisen, sööött. Med bilder på oss tre, fin julklapp! Sen blev det natta Tilda, kolla julklappar och prata en himla massa:) Slutade med att jag o älskling sov över där, så vi slapp tänka på hemgången! Mys var det.

När vi vaknade igår åkte vi förbi älskling för att hämta lite grejer, så hann jag tacka för julklappen också:) Sen blev det solning, det behöver jag innan nyår. Älskling tyckte om det o vill göra det igen, haha söter. Direkt hem tll mig där vi kolla julklapparna och sen hoppa in i duschen. Efter duschen blev det fixing och julmat med mami & papi:)

TB'S var det tänkt. Men eftersom Emmidarling ringde innan och fråga om vi fyra inte kunde hitt på något så vart det ju problem, Mackan är ju inte 18 ännu. Så det slutade med att vi köpte chips o läsk för att ha en myskväll ute hos mig:) Det var verkligen länge sen vi fyra umgicks bara sådär så det var verkligen myyys! Jönssonligan och prison break + massa prat och skratt:D Hahaha, gud vilken rolig kväll!

När Emmi & Macki åkte hemåt gick jag o älskling in med lite saker o tog lite frukt. Sen vart det sängen, jag var supertrött! Har knappt sovit något innat för min hals har svullnat som FAN och jag kan knappt svälja, usch:( Det är jätte obehagligt! Men hoppas det blir bättre.

Nu ska vi kila till bussen o åka till älskling, jag har legat i sängen hela dagen hittills, mår inte helt bra. Förbi affären blir det o köpa halstabletter åt mig - I need that! Sen ikväll blir det förmodligen pizza och hemmamys, älskling ska jobba imorgon.


GOD JUL

idag är det ju julafton, tråkigt utan snö..

jag har fått alla min klappar nu:) så man kan säga att mitt är över(?) iofs ska jag ju iväg för att träffa älskling senare och ha julmys med honom, camilla & micke. då ska tilda få sin klapp också:) så helt klart är det väl inte.

jag är Övernöjd såhär långt! det var inte så farligt som det kändes igår, skönt. syster ringde idag och vi pratade en längre stund, gud vad jag älskar dig! fick ett jättefint pärlhalsband från henne o jakob, snö:) guud jag trodde inte jag skulle få så fina klappar i år, tacktacktack! jag har knappt önskat mig något med tanke på datorn och sådär.. men hujedamej!

öppnade min julklapp från älskling imorse, inte så stor överraskning då jag valt den;) naomi campbells nya parfym, meloveit.
brorsan surpriseade mig totalt! han sa att det inte blev någon väska för han inte hade spec mkt pengar över och det var för dyrt på bazaar, men jag fick minsann en:) somayeh har verkligen smak! en joules brunsvart skinnväska, superduperfin är den. jag är överglad, tack kära bror + sommah.
mami o papi överraskade också, dom brukar alltid ha så dålig fantasi när det gäller julklappar och jag har ju som sagt nästan inte önskat mig något. men jag fick ett nagelpedikyr/manikyrs set:D hur jävla bra som helst! med allt man behöver för naglarna; naglack, sliper, filar, krämer, franskmanikyrsset och annat:) jag är verkligen imponerad! sitter just nu ute hos mig och poppar mitt hemmabiosystem också, yeyy! tack!!!!

nu är det bara poppavidare och njuta.. sen bär det av mot älskling, myyyys<3

imorgon ska jag använda mig av den efterlängtade hårskyddskrämen, som behövs när man plattar håret, vilket jag gör nästan varje dag. men jag har inte tagit mig råd att införskaffa mig en pga priset, men nu blev den min så jag ska verkligen avnjuta varje droppe;)

GOD JUL allihop.

Dan före dopparedan

Jag är besviken på julen.. Ingen snö(?) Och syster kommer inte hem denna jul heller, det är inte likadant utan dig! Och värre blev det när jag fick smset av dig idag - fan vad jag längtar efter dig Lina<3 Jag hatar att du bor så långt bort. Men jag älskar att du är lycklig! Men det är svårt att sakna dig så mycket hela tiden..
God jul systeryster iaf, jag ska tänka på dig imorgon<33

Theese days then; igår vart det stan med mami & älskling efter julmatsshopping på maxi, tidig morgon alltså. Men det var skönt att göra något av dagen. Vi hitta julklappen till pappa i stan iaf, så den är klar. Efter det var fixat så käka vi mat:) Myspys. Sen tog vi tåget hem igen. Plocka ihop mina grejer, älsklings julklapp o sånt. Sen kom Camilla & Micke och hämta oss så åkte vi hem till kassmyra. Fixa lite paket och sen käka vi middag. Efter middagen åkte jag o älskling hem till C&M, julgranspyntning:) Spelade spel, ombytta roller! Himlans kul spel. Sen vart det en skinkmacka innan vi rörde oss hemåt. (Jag gillar inte skinka)

Imorse vaknade jag som nästan alltid av att telefonen ringde, varför ringer alltid någon så tidigt på morgonen till er?! Hmpft. Vi låg o drog oss en stund i sängen innan vi gick ner och åt frukost. Sen kom papi o hämta mig så åkte vi o fixa mammas julklapp. När det var klart körde han hem mig till älskling igen, jylpynt och julbak hela dagen:) Hann också med lite spel, mys. Julbord till middag vart det, lillajulafton:) Fick julklapp av Marie & Hasse , tack så mkt:) Älskling o jag gav varandra, men vi ska öppna imorgon, fast vi vet ju redan vad det är så det spelar ingen roll att vi inte öppnar med varann;) Halv åtta kom Tobbe & Somayeh o hämta mig. Dom skulle käka julbord här hemma men jag hade redan ätit så jag gick ut till mig o städa så allt vart helt klart!

Nu har jag suttit o pratat massor med dom, om studenten och allt annat möjligt. Annars så har jag varit "deppig" hela dagen igenom. Jag vill inte det men vad ska jag göra? Jag kan inte sluta tänka på dig Farmor, julen blir inte densamma utan dig! :( Guuuud jag saknar dig så otroligt mycket!!!!!!!! Faaaan.

Imorgon blir det jul hemma som vanligt, men det blir ju ändå inte det?! Farfar kommer iaf som han brukar, tur. Efter julklappsutdelningen och sådär så åker jag till älskling, hur bra som helst. Vi ska till C&M för att ha en lillajulafton där med, innan min jul 2006 är slut. Den blir alltså lång. Avslutningen blir sova tillsammans med den person jag älskar mest!

Jag är så glad att jag har dig älskling. Du gör mig lyckligast! <3

Julshopping

Igår innan jag mötte upp älskling i centrum hämtade jag ut mitt paket, jag är nöjd! Koftan är supermys och jättevarm och topp/klänningen var jättefin den också:) Jeansen var inte ens dom jag beställt, kuuul. Så dom ska jag skicka tillbaka eller så får mamma ta dom om hon kan ha dom?

När vi kom hem till kassmyra var Camilla & Tilda där, dom hade sovit över.. Micke har tydligen fått kräksjukan så Camilla ville inte bli smittad och hade då tagit med sig Tilda till Marie & Hasse. Camilla var helt slut för hon inte fått sova, så vi bädda ner Tilda i vagnen och tog med oss henne på promenad, gulavillan och film blev det. När vi kom tillbaka så låg Camilla o sov, skönt o se. Vi tog med oss Tilda upp och la oss i sängen en stund, men hon ville fortfarande inte sova. Temptation Island och American Pie -The naked mile, bra filmer!! Med massa godis också såklart. Inte mycket sömn inatt då Tilda skrek en hel del under natten och jag kunde inte sova till det. Men men, vårat val att sova där.

Idag åkte jag o älskling till Huddinge för att köpa det andra glaset, jag hitta massa fina strumpor också som jag såklart köpte eftersom jag är i behov av just det:) När vi gått runt ett tag rörde vi oss mot tumba igen. Kila in på inn & finn och köpte ett ljusfat till mina fina snöbollsljus som jag äntligen fått från partylite.
Sen tog vi 715 till segersjö, till Gittan & Janne - dags för julgransklädning:) Fia och Malin kom också dit och massa godis. Nu fick man iaf mer julkänsla, riktigt mys! Efter det körde Gittan hem oss till kassmyra igen. Packade ner alla grejer och sen kom pappa o hämta oss.

Nu ligger jag i sängen och kollar runt lite, datanörd som man är;) Har precis duschat o nu står älskling i duschen också. Ikväll blir det nog tidigt i säng för imorgonbitti ska vi med mamma o pappa och handla all julmat. Sen blir det in till stan, mamma ska handla pappas julklapp o vill ha sällskap så vi åker med:) Efter det blir det nog hem till älskling och sova där i guess.

Btw, nyår är fixat:) Om allt går som det ska så kommer det bli bäst, jag är helt säker på det;D Fira med älskling och alla nära & kära, hur bra är inte det? Jag längtar..


White christmas

Det kändes ju rätt positivt igår när snön kom, men jag tror fanemej inte på en vit jul i år:(  Jävla skit!! Det är viktigt med snön, fast vad ska man göra åt saken då? Bara hoppas och hoppas..

Jag är uppe med tuppen idag(?) Kanske inte om man jämför med skola och jobb, men för mig.. Älskling har ju varit "sjukskriven" hela veckan så vi har sovit ut nästan varje dag, men inte idag! Han har julavslutning med skolan och när han gick upp imorse så vaknade jag av nån dröm jag hade (:S) Och kan nu inte somna om, så jag har stigit upp istället.

Ska väl fräscha upp mig lite nu antar jag, gå in o käka frukost också. Sen möter jag nog upp honom i centrum o åker hem till kassmyra. Så ikväll när han åker ner till ishuset stannas jag förmodligen bara kvar. Skönt!

När han kom hit igår hade jag inte hunnit med ett varmt bad, jag hade sovit på soffan istället.. Så jag hoppa in i duschen istället. Efter duschen tog vi fram vem där, haha. Fan vad kul det är med spel:) Det gick dessvärre inte så bra för mig igår, skitockså!! Men det var himla roligt att spela iaf. Sen gick jag in o börja med middagen, spagetti o köttfärssås - a la elin! Det vart supergott:) När vi ätit åkte älskling ner på sin träning och kom sen tillbaka hem hit med en chokladkaka till mig, så söööööt!

In o gjorde varmamackor senare, myspys. Så blev det lite fler spelomgångar innan vi gick o la oss:)

Fem dagar kvar,

Tänk att det är dags för jul, helt otroligt. Så på söndag är det alltså ETT ÅR sen jag o älskling skrev med varandra första gången.. Coolt! På julafton, himlans mysigt. Sen fortsattes skrivandet och du lovade mig en nyårsgrej, men vi sågs ju aldrig på nyår så det hände ingenting då. Fast det tog vi igen på min 18års dag istället, den kunde inte varit bättre, tack vare dig:) Vi skrev med varandra flera ggr om dagen, men sen blev det telefonsamtal istället, och sen sms också.. Sen en kväll, tack vare Jannike & Daniel, sågs vi för första gången -bäst! Fast gångerna ensam med dig var ju helt klart bättre än det. Hihiii, vilka minnen<3

Jag har precis ätit lunch, pirog & ett glas apelsinjuice:) Det blev direkt från sängen hos älskling till bussen hem hit. Nu sitter jag här o kollar lite på ensamma hemma, jag älskar den serien. Älskling är just nu hos en idrottsläkare i solna, för att kolla fötterna eftersom han som han var hos igår bara sa att han måste dit. Sen efter hans läkarbesök kommer han hit:) Inatt blir det sova här, det är så mkt skönare! Man blir aldrig väckt av något ljud eller hemtelefonen (eftersom jag sätter den på ljudlös), man får helt enkelt sova ut:) Hos honom är det alltid något som väcker oss, spelar ingen roll vad det är för dag.. Antingen Marie med tvättandet, städandet, eller telefonen som ringer hur jävla högt som helst klockan NIO på morgonen (VARFÖR?!) eller något annat.. Fast jag tycker ju om att vara där med såklart. Men jag sover hellre här;D

Nej nu ska jag kila in och lägga mig i ett varmt bad tror jag, det var verkligen a long time ago.. Det är hur skönt som helst, helst med skum i också, så hoppas vi har det hemma:) Sen vänta på hjärtipärti..

10 månader:)

Idag är det tio månader sen, hur underbart som helst:)
Dom bästa, mest underbaraste tio månaderna tillsammans med någon,
du är verkligen oslagbar. Jag älskar dig<3


Idag så mötte jag älskling efter hans läkarbesök. Vi tog tåget till huddinge för att julhandla:) BR leksaker, hur bra julklappar som helst till Tildisen, skönt! Sen vart det kicks-mq-kicks-mq... Vi kunde inte bestämma oss!! Vi hade ju sagt att vi skulle handla tillsammans eftersom ingen av oss visste riktigt vad vi ville ha, så vi kollade runt och försökte hitta något bra. Tillslut gick det också, äntligen! Så nu är det klart:)

Efter julshoppingen åkte vi tillbaka hem till älskling, dags för pepparkakshusbyggning;) Det är verkligen julmys med pepparkakshus och julmusik:) När det var klart så bestämde älskling att vi skulle spela spel, labyrinten(!?) Jag har aldrig spelat det förut så det gick väldigt trögt i början, men jag utklassade ju iaf så:) Och 2 ggr dessutom, HMMPFF! moaahaha. Det var riktigt kul, tyckte jag dåra;D Men inte älskling...

Igår blev vi väckta av att Camilla ringde o fråga om vi skulle komma dit o julpyssla och bygga pepparkakshus och sådär, vi svarade självklart ja! Upp och in o äta frukost, packa ner lite grejer i väskan för att sedan bli hämtade av dom. Till maxi vart det för att handla det som behövdes och sen hem till bremora för att börja pyssla och allt:) Marie & Hasse kom förbi på fika medans vi var där också, mys. Nejlikor i apelsiner vart det, Micke den fjollan hade plåster på tummen, HAHA! Sen byggde vi ihop pepparkakshuset och ställde fram det. Till middag blev det som vanligt tacos, muums! Och sen vart det hemgång för mig och älskling vid niotiden, vi ville se på cold case. Sen var det bums i säng.

Nu har jag precis kommit hem från älskling, ska bränna lite skivor tänkte jag, till barngympan såklart. Om jag förstår hur man gör? Haha, det är inte lätt med nytt alltså. Jag saknar all musik och alla bilder:( Fast iofs så är det det enda negativa med nya datorn, annars är den bara brabrabra:)

Ikväll är det prison och sen sängdags antara jag, skönt.

Testbild

kärlek

Hur underbart som helst, jag älskar dig<3<3

OHYES!

Som jag skrev igår så kraschade min kära dator helt igårmorse, skitkul! Jag blir verkligen handikappad utan dator och känner mig verkligen tom? HAHA, jag är sjuk. Men vaddå allt finns ju på sin dator, typ. Hur som helst så vet både mami o papi hur jag blir utan dator och fatta att det inte funkar.

Det blev ett besök på mediamarkt i heron idag alltså, och det resulterade i en sprillans laptop till MIG:) Den har fyra ggr så bättre hårddisk än min gamla och jag kan dessutom ha med mig den bort o sådär, vilket är ett plus. Jag är verkligen lycklig! Fast har skuldkänslor iaf för dom pengarna som den kosta, och jag fick den!! Kan inte mer än säga TACK mami & papi, jag ska vara snäll jag lovar;) I love you. .

Till annat. Inatt då, Älskling trilla in här halv ett tror jag, bra på fyllan(?) Han gjorde iaf ett besök på toan och sa sen att han mådde bättre? HAHA, jag älskar att du är värre än mig:) Men imorse när vi vakna mådde han mkt bättre och vi låg o bara möös hur länge som helst, bäst<3 När han sen åkte till matchen så städade jag undan här ute hos mig och duschade.

Farfar kom på fika, gud han är verkligen underbar. Satt o prata en timme ungefär sen åkte han hemåt.. Sen vart det mediamarkt och mathandling innan vi fixa mat o innan älskling kom efter matchen. Nu har vi ätit, installerat datorn och kollar på ensam hemma 2:) Myskväll på G alltså, melike. Datorn är ascool:)

Imorgon blir det julklappsshopping troligtvis. Jag o älskling, mys. Sen blir det nog hem till honom.

Fredagsmys

Fredagsmys med Johanni:) Vi käkade på donken, vad kan vara mysigare? HAHA, patetiska vi är. Men hur som helst, sen handlade vi gurka, morötter och dipp -muums:D Väl hemma blev det ringa av till lite olika som hyr ut lokaler.. Vi är på jakt inför nyår självklart, men det gick inget vidare det.. Hmmpff.

Kollat på film nyss, Ja vi är tidiga med allt. Van Diesel vart det, jag diggar den! Och nu sitter vi bara o njuter av allt det uppätna och sådär, haha. Vi har haft dom hetaste samtalsämnena man kan tänka sig, jovisst;) Kul är det iaf att umgås med Johanni såhär på tu man hand, var ju som sagt ett tag sen det blev av.

Dagen har jag spenderat med att vara arg!! Min idiotiskacepeskitdator har pajjat, helvete. Mamma och pappa är inte förvånade, jag vet inte om jag är det heller faktiskt?! Jag är sämst på att ha hand om datorer. Allt bara pajar och kraschar hela jävla tiden, åååhhh!!! Har iaf lånat papis laptop nu så jag klarar mig;) Det blir nog en sån för mig också om min dator gett upp helt, det är bättre.

Betalade precis studentgrejerna också:) Eller jag betalade, med mammas kort, så det ska va! Hallå, det är ju studentprylar, det är en sak föräldrar ska stå för helt enkelt! 851 kronor vart det totalt, hmpft. Men för dom pengarna var det studentmössan, engångskamera, hipsters, hoodtröja med namntryck bak, champagneglas och en (håll i er!!) penna, haha:) Vilket kalaspaket alltså. Brodyren ingick ju också, på mössan. Och tryck i, tumba gymnasiums logga, vilken stolthet;D Men jag är iaf nöjd och pirrig inför leveransen! Fatta att när det kommer är det inte alls långt kvar!!? Heeelsjukt att skoltjossan är över då!

Hur som. Om några timmar kommer en full(?) älskling trappa in här hos mig, mys;) <3<3

Huvudvärk

Jag vaknade med världens sprängande huvudvärk idag, fyy. Pratade med älskling i telen men jag var nog inte alls rolig eftersom jag var trött och mådde dåligt. Men jag får nästan alltid huvudvärk när jag varit ledsen och som jag skrev tidigare så var ju igår inte en sån rolig dag:( Men men..

Ringde ytterligare nummer idag men NEEEJ det funka inte där heller!! Snacka om att jag är hur jävla trött på att ringa apuplatser som helst nu. Usch! Men när jag kom till skolan vid halv ett idag så fick jag veta att lärarpraktikanten Sara har massa olika kontakter och hon ska kolla om hon hittar något som passar mig, snällt! Tackar så mycket, även om det inte blir någon plats så är det himla snällt av henne:) Var i skolan en timme idag lixom, nödvändigt?! Jag är så trött på att inte ha apuplats, varför har jag sån otur? Suck.

Har precis kollat på Bombay dreams, den är inte lika kul som förut? Tråkigt. Lånade den av Johanni i måndags för jag tänkte att det skulle vara kul o se den som när vi såg den på  bio, men nej det var det inte. På tal om Johanni så blir det filmkväll med henne imorgon:) Det var år sen vi hade det, myys. 

Älskling är på väg hit nu, mys. Men det blir ju inte så länge eftersom han ska iväg på träning senare.. Sen imorgon åker mami & papi till landet, då blir man ensam hela helgen:) Så på lördag ska jag o älskling ha myyyskväll med middag och tevemys<33 Det var verkligen länge sen vi gjorde så mys. Imorgon ska älskling på julbord med hockeyn, sen kommer han iaf hit och sover:) Bästabästa.

Ett halvår:(

Igår, onsdagen den 13 december var det sex månader sen du lämnade oss farmor<3 Tiden har verkligen runnit iväg, det känns som det var igår jag var i kyrkan för att ta adjö av dig. Den mest omtumlande dagen i mitt liv! Det var så fint, men otroligt svårt och jobbigt. Kusin Veronica satt o höll mig i handen hela ceremonin, jag grät och grät och grät och grät.. Jag älskar att se på korten på dig, du är glad på varenda ett. Det är så jag minns dig. Som den mest spralligaste farmorn i världen! Alltid på bushumör, som ett barn!

Jag vet att pappa saknar dig otroligt mycket, även om han inte vill visa det. Det som gör mest ont är att vi fortfarande väntar på en plats åt dig, som vi kan besöka. Ett halvår efter du lämnat oss, det borde inte få vara så!

Jag glömmer dig aldrig Farmor, vi ses snart
<3







EHH?

Mitt inlägg jag skrev igår publicerades inte förrän nyss, bra blogg. Äsch.

Jag mötte Rahim igår i skolan, han hade papprena om studentgrejerna jag skulle ha. Men pajas som han är ville han inte ge mig dom förrän jag följt med honom till idrottshuset där det var dansdag för tvåorna. Han sa att jag skulle vara hans assistent för att få papprena, hahaha. Pajas! Som att jag skulle..

Jag följde med honom dit, men hjälpte honom inte alls eftersom jag träffade Marie, Camilla & Tilda:) Kollade på dansen ett tag, haha:) Fan kommer ihåg hur rolig den dagen var! Såg lika kul ut i år med. Tildisen tyckte det var jättespännande att kolla på alla som hoppa runt och sen var ju kusin Daniella där. Efter att jag kollat en stund och pratat med Marie & Camilla fick jag papprena av Rahim så jag kunde gå hem igen! Följde med Camilla till centrum medans Marie jobbade klart. Sen åkte vi hem till kassmyra.

Vid sex åkte vi till Camilla & Micke för att fira lillsnorpans 1års-dag:) Hon fick en till present av oss som vi köpt innan vi bestämde oss för köket. Man såg klart o tydligt vilket pussel jag valt o vilket älskling valt, haha. Tårta och cola, gott. Vid åtta åkte vi till gulavillan, köpte lite godis och sen hem till älskling igen. Vi gick upp o kolla på Drömkåken:) En riktig höjdarfilm alltså!

Idag har jag ringt runt till fler apuplatser, men utan resultat! Tröttsamt. Var i skolan en sväng o fixa med bilderna från pappas jobb också. Så hans elever kan få dom någon gång.. Nu är jag hemma igen:)

GRATTIS TILDA!

HURRA för 1åringen:) Det betyder att det är tio månader sen jag höll i dig första gången :O Guuud, tiden har verkligen gått fort! Jag kommer ihåg att alla stog runt mig o Marie räckte över dig mot mig och sa att jag skulle hålla. Jag ville inte först för jag trodde du skulle skrika. Men jag höll i dig ändå och du skrek inte:)

Det blev aldrig skolan igår, jag orkade inte! När jag kom hem från älskling var jag iskall och mådde jättekonstigt så jag la mig på soffan o kolla teve tills jag somna.. Sen ringde Johanni då packa jag ner gympabrallorna och sprang till bussen. Vi brände två skivor hos henne till barngympan:) Men det kommer bli så himla många fler så. Men en bit på vägen iaf;)

Barngympaavslutning, Hanna var försenad :O Bra början.. Men barnen gjorde iaf sin uppvisning och alla föräldrar var jättestolta och fota massor. Barnen höll sig ännu mer till mig & Johanni nu, det kommer gå bra i januari:) Jag längtar! 15 januari sätter vi igång, hoppas på att det blir en grupp bara;)

Åt middag när jag kom hem, vrålhungrig var jag. Sen gick jag ut till mig o duscha. Älskling kom precis när jag duschat klart typ:) Vi kolla teve sen gick vi in o åt lite bullar, haha. Sen var det ju självklart prison break, VAD HÄNDE? Han kan ju inte åka in igen? Uschhh. Sen var det bara sova som gällde, mys<3

Idag, ska ner till skolan o hämta pappren om studentmössorna eftersom jag är kontaktpersonen. Det ska betalas nu snart också så det blir skynda på! Sen ska jag möta älskling vid bussen o åka hem till honom. Blir en sväng till Tilda sen också antar jag eftersom hon fyller 1 idag:)

Myyys

Imorse väckte älskling mig när han skulle upp. - älskling, vi hinner mysa 5 minuter nu. Jaa, det var verkligen supermys dom fem minuterna och älskling somnade till och med om:) Hehe. Gud jag känner mig verkligen trygg i dina armar älskling. Och vad kan vara bättre än den här lyckan? Ingenting.

Igår körde papi oss till kalaset. Plockade upp älskling på vägen eftersom han hade kört med körgubben. När vi kom var flera på väg att gå - skönt! Det får lixom inte plats så många i en trea och det var en himla massa människor där. Presenten - köket, var en succé:) Tilda släppte inte det alls, hon höll i gång från att älskling byggt ihop det tills att det var sängdags typ. Haha, och Camilla ville tydligen ha ett kök till henne så hon kunde hålla på med det medans dom lagar mat, så vi lyckades superbra med presenten:)

När alla gäster gått förutom Jimmie, Lena & Tindra så beställde vi mat. Grabbarna åkte och hämtade den medans vi dukade fram. Myys. Efter maten satt vi o snacka en massa. Det är så sjukt att Jimmie är den Jimmie, Tobbes bästa kompis på gamla dar:) Världen är verkligen liten! Sen Mickes kusin Johan, som Tobbe spelat hockey med i flera år, haha. Den är nästan för liten! Och sen att Camilla & Tobbe (nästan) konfirmerat sig tillsammans, shiiit. Är det ödet eller vaddå? ;)

Sen promenera jag o älskling till bussen för att åka hem till honom o se på söndagsbion, Fullt hus! Har sett den förut men den är ändå rolig:) Efter den var det raka vägen upp i sängen för att sova, skönt.

Nu sitter jag hos älskling, ska ner till skolan en snabbis idag tror jag? Sen är det barngympa ikväll, sista gången. Sen är det lixom uppehåll och sen min & Johannis grupp :O Shit. Ska med hem till Johanna innan den iaf, om vi hinner det. Ikväll kommer älskling till mig o sover med mig, myys<3

Kalasdags

Jaha, söndag igen..

... Middag med Camilla & Micke igår:) Papi körde mig till vårsta så sprang jag in o köpte godis och sen gick jag upp för långa backen till dom. Duktigt! Jag fick inte hjälpa till något alls med maten. Men jag fick vara med Tilda istället o hon var inte på sitt bästa humör, trött och hungrig = gnällspik nr 1!!! Iofs så är väl alla gnälliga när det är så, men vi lekte ändå bara jag inte släppte ner henne på golvet så gick det bra;)

Efter maten skulle Camilla baka o Micke natta Tilda. Jag hjälpte till lite med bakningen jag, men försökte hålla mig borta eftersom det gick som det gick första gången :p Haha. Maskinen sprängdes, eller rättare sagt vispen! HAHA, fan vad bra det går för C att baka:D Jag ska inte vara närvarande något mer iaf!

Micke körde hem mig när klockan närmade sig nio eftersom att älskling skulle dyka upp nångång där.. När han kom ville han som vanligt äta lite, sen gick vi ut till mig o bänka oss framför teven:) Deep blue sea började precis, fyyfaan! Men älskling pilla mig i håret nästan hela filmen så jag var ändå rätt lugn, hihi. Sen la vi oss i sängen istället o då somna jag nästan direkt, mysElin alltså;) Hehe, men jag var trött!

Imorse låg vi o drog oss ett bra tag.. Sen gick vi in o åt varm lussebulle och drack mjölk:) Älskling skulle ta bussen hemåt för att städa sina rum innan han ska köra med körgubben så jag gick ut o tog tag i resten av städningen. Dammade allt och dammsög, det behövdes verkligen!! Sen fixa jag toan också så nu är den fräsch igen, härligt! Hela gille är fan fräsch nu och det måste jag hålla fram till jul? Lycka till.

Kalasdags snart också:) Älskling ska ringa när han är i vårsta så kör papi mig o paketet dit så går vi upp tillsammans. Jag vill faktiskt ha ett eget likadant ju! Hiihi. Sen får vi se om det blir glöggmys hos C&M elr inte. Annars blir det mys hos älskling istället utan glögg, jag klagar inte;)


Helg!

Seg lördag efter igår.. Men jag eller älskling var inte värst iaf, skönt! Jag mådde bra hela tiden o älskling med. Men kvällen vart iaf inte superlyckad da. Vi vart kvar hos älskling hela kvällen, inte för att det var tråkigt precis men vi hade ju tänkt röra på oss till tullinge senare men icke. Vi fick avsluta kvällen med att hjälpa en vän i nöd? Älskling rättare sagt, jag stog bara o kolla på. Men det var ju hans kompis;) Vi kom i säng vid tvåtiden tillslut, jag fick somna till en snarkandes pojkvän - mysigt? Mjo absolut.

Imorse, eller idag, vaknade vi faktiskt inte förrän kvart i tolv! Nytt rekord för att vara oss eller? Hihi, det var iaf jätteskönt att sova ut. Vi gick ner o la oss på soffan och satte på en disneyfilm, timon & pumba vart det. :) Segade i soffan hela förmiddagen tills papi kom o hämta mig vid tre. Jag orkade inte ens göra mig i ordning så jag gick som jag var. När jag kom hem var det bara sätta igång med städning.. Satte på julskivan medans jag städade - mys. Mamma kom ut o ville låna smycken men ångrade sig sedan när hon såg min kaos(!!!)oordning, tror det blir ett smyckeskrin i julklapp nu ;) Det behövs verkligen!

Camilla ringde medans jag städade o fråga om jag ville äta med henne & Micke, varför inte? Nu när jag är helt klar med städningen (nästan iaf) och har duschat ska jag snart ringa pappsen o kolla om han vill köra mig dit så jag slipper bussfan (a) , annars får jag ta den iaf. Sen kör Micke/Camilla hem mig till nio då älskling kommer efter matchen och vi ska ha myyyspyys till film/tv här ute i mitt nystädade gille:)

Sen imorgon är det kalas för Tilda:) Efter det blir det förmodligen glöggkväll med Micke & Camilla och sen hem till älskling o sussa.


Fotojobb

Imorse gick jag upp klockan åtta för att åka till pappas jobb och fota. Mötte Camilla (och Tilda) på bussen så åkte vi dit tillsammans:) Det blev ett himla liv att jag kommit dit, hahaha. Snacka om kulkillar! Jag fotade pappas tre klasser, alltså lika gamla - 90er! Jag hoppas att det blev någon bra bild så dom blir nöjda eftersom dom verkligen vill ha klassbilder så. Annars får jag göra om helt enkelt. Efter fotandet var klart gick vi och åt med papi, hamburgertallrik vart det för mig o Camilla, bra val på restaurang, haha.

Åkte direkt till skolan där jag la in bilderna och lämna tillbaka kameran direkt. Sen väntade vi på att älskling slutade så vi kunde gå o fika i centrum innan vi skulle köpa Tildas present! Helt ändrat än vad vi hade planerat vart det.. Men hur bra som helst:) Så nu får vi vänta med det andra vi köpt till julklapp elr nått, vi vill inte vara värst ju.. Jag kommer iaf gärna leka med Tilda i presenten sen:D Haha.

Nu är vi hos älskling igen. Ser ut som det blir lite chillparty här ikväll, myys. Men det blir först efter träningen isf och det blir ju inte förrän nio? Aja vi får se hur det blir. Annars blir det myskväll med Camilla & Micke och party imorgon istället, inte helt fel det heller;)

Nu ska jag ner o vara social, haha.

Naglar och foto

Igår:
Två timmar tog det för Camilla att få naglarna, iisch. Men superfint blev det! Hon som gjorde dom var helt underbar och jätteduktig. Jag har bokat tid där i januari:) Som jag skrev så hade jag hand om Tilda medans Camilla satt där.. Tilda ville vara överallt såklart så jag fick väl typ ingen lugn stund på dom två timmarna? Men jag får skylla mig själv helt enkelt. Och det är ändå bara roligt att vara med Tilda så! :)

Direkt till donken blev det för vi var hungriga. Mami kom dit också så åt vi alla fyra:) Sen innan jag o mamma skulle ta bussen till Korpen så gick vi upp i köpcentret o kolla lite för att fördröja tiden.. Hitta halkisar till Tilda och mysbyxor till mig själv. Super! Sen tog vi bussen till Korpen och där var det flera ledare redan. Jag tog mig en titt eftersom mamma jobbat där förut, ALLT var precis som då! Haha, kul.

Efter glöggkvällen/ledarträffen åkte vi och hämta älskling så han slapp ta bussen hem till mig. När vi kom hem satt vi o prata en stund med mamma om allt möjligt innan vi gick ut till gille för att tv-säng-mysa:) Sen var det sovdags.

Imorse gick jag in o hämta älskling grejer igen, snäll som jag är. Sen somna jag om efter typ en halvtimme:( Det gjorde att jag sket i min väckarklocka och sov vidare till halv elva, skönt! Behövde inte komma till skolan förrän på eftermiddagen så då bestämde jag tid med Camilla så åkte jag dit! Vi gjorde ordning lite lunch och sen satt vi bara o prata massor + att jag fota monstret! ;)

Åkte ner till skolan vid tre och la in bilderna lite snabbt så passa jag på att hämta nytt batteri till kameran. Så nu är den helt i ordning inför imorgon, då jag ska fota på pappas jobb. Halvkul, hans elever har typ tjatat massor om att jag ska komma så ska jag fota dom nu, men men. Pappa vill så gärna så. Camilla & Tilda följer iaf med mig dit så efter jag fotat blir det gratis restauranglunch med papi, mums. Sen ska jag möta älskling när han slutar och fixa den sista present till Tilda. Det är ju kalas på söndag:)

Nu sitter jag hos älskling. Åt middag så satt jag o Marie o prata medans älskling gjorde prov.. Nu har han åkt på träning och jag ska promenera till gula villan och köpa lite godis åt honom, han frågade faktiskt så snällt så då kan jag lika gärna göra det istället för att bara sitta här!

Nej nu ska jag öppna min lucka i chokladkalendern, hihiii.


Projekt-Tilda

Idag begav jag mig ner till skolan för att prata med Dan eftersom han inte fanns där igår.. Han tyckte att min idé var bra men att det kunde bli svårt att få fram det jag ville. Han sa iaf att han ville att jag skulle göra ett försök för det kommer gå, men det kommer vara jobbigt och krävande.. Jag tänker göra ett försök!

Tog bussen till Camilla för att börja fota redan nu. Har tagit sisådär 11 bilder på Tilda hittills, så har vi ätit lunch och lekt lite. Nu sover Tilda lite och vid ett ska jag följa med Camilla för hon ska göra naglar o behöver babysitter medans + att jag kan fota då! :)

Halv fem ska jag möta mamma i centrum för att äta och sedan åka till korpen på glöggkväll. Jag som inte ens gillar glögg? Haha, men det blir trevligt och träffa alla inblandade och sådär. Möter förmodligen Johanna där eftersom hon har närmre än oss;)

Efter glöggkvällen kommer papi o hämtar mig o mami. Då blir det hem och umgås med älskling<3 Så blir det sova hos mig inatt, skönt! Det är verkligen skönt med gille så man får vara för sig själv. Så jag kan bara tänka mig hur det blir att flytta till helt eget sen också. Det kommer vara bäst med dig älskling. Annars får det va;) Haha nejmen det kommer bli underbart om det går som det ska:)

Igår kom Camilla, Micke o Tilda på fikat. Mamma gav Tildisen presenten, haha så sött! Sen var det bara klä på sig och åka ner till ishuset. 3-1, skönt! Älskling gjorde mål också:) Sen hem till älskling o sova<3 

Chokladkalender

Det är verkligen supergott med chokladkalender:) Mami köpte en varsin åt mig o älskling men jag åt upp min innan det var första december, haha. Fast jag har fått en ny nu iaf! Sen fick jag en av Marie också:) Så jag har två stycken, lyckoost! Dessutom så äter älskling typ inte sina utan frågar om jag vill ha ibland, haha. Söter!

Jahaja, igår var det barngympa igen! Näst sista gången.. Hanna hade med sig papper som jag o Johanni ska fylla i så vi får betalt för dom här fem gångerna vi varit med (vad jag vet så är det bara fyra) så det blir 375 kronor in på kontot strax innan jul kan man ju hoppas:) På måndag är det uppvisning, Hanna har gjort ett litet program. Med redskap, balansgång och sidhopp typ, barnen är så himla söta när dom gör det:)

Sen är det uppehåll till den 8 januari, då är det dags för mig och Johanna att ta över helt:) 100-150 kr per gång blir det då, nice! Får hoppas på att vissa fortsätter och vissa andra inte :p Haha. Nej nu var jag elak. Men det ska iaf bli superkul att ha gruppen helt själva, med vårat egna program och sådär.

Efter barngympan kom papi o hämta som vanligt. När jag kom hem åt jag nybakta lussebullar, muums! Sen sprang jag ut till mig - kallt! In i duschen och sen in igen och kolla Anna Pihl med mami & papi:) Sen ut till mig igen, haha. Älskling kom direkt efter träningen, myys. Vi kollade prison break såklart, länge sen vi kunnat se det tillsammans så det var kul!

Imorse gick jag in o hämta älsklings påse med matlådan och lussebullar + kanelbullar som mamma lagt ner, haha. Han var superglad över bullarna och att jag hämtat det åt honom så han kunde ligga kvar några minuter till, men jag kunde ju ändå sova längre sen så. När han gått somna jag nästan om direkt, skönt.

Åkte ner till centrum o köpte Tildas present, en av dom iaf. Sen måste älskling vara med när vi ska köpa resten! Köpte lite fikagrejer också till ikväll:) Nu ska jag snart åka ner till skolan och prata med Dan lite om projektet och så.. Vid sex kommer Camilla, Micke & Tilda hit o fikar lite. Mamma ska ge Tilda sin present nu för hon vågar inte komma på kalaset, haha. Sen ska vi åka till ishuset o kolla älsklings match:)

Minigran

Mami & papi har köpt en minigran åt mig:) Värsta myys med den, julstämning;) Nu väntar jag bara på mina snöbollsljus så är det julpyntat klart här ute hos mig. Inte mkt alls men bättre än ingenting! Det blir ju helt annorlunda när man flyttar hemifrån sen då blir det massor av julpynt:)

Igår vaknade jag av att Camilla la Tilda hos mig, myyys. Passade på att mysa lite med henne när hon var mysig vilket hon inte alltid är precis, haha. Sen fick hon öppna sitt kalenderpaket - ballonger! Hon fyller ju nämligen 1 nästa tisdag :/ Snacka om att tiden gått fort. Jag höll henne första gången när hon var bara två månader och nu är hon snart ett helt år, ofattbart! Det betyder alltså att jag o älskling har varit tillsammans 10 månader - den 18 december. Det är ännu bättre, dom mest underbaraste 10 månaderna! Bäst! <3

Hur som, vi gick upp o käkade frukost. Efter den bädda jag ordning efter mig och la mig på golvet vid Tilda och bara tog det lugnt. Älskling ringde halv tolv och sa att han skulle vara hemma till 1 ungefär så jag kunde vara där då. Men så blev det inte :p Jag följde med Camilla på babysimmet som var halv två till tre. Sen käkade vi med Lena & Jimmy och sen körde dom hem mig till älskling<33 Han var lite sur o putt över att jag inte kommit direkt men det gick snabbt över:) Världens mysigaste kram & pusss fick jag när jag kom, sen låg vi bara o myste med varann en lång stund och pratade om helgen.

Men självklart var han ju tvungen att ta igen all missad bustid också, hujedamej! Världens mest energiska pojkvän har jag helt klart, haha. Men det är roligt:) Massa busbråk och skratt är bara underbart!

Vi gick o la oss typ halv tio redan då båda var skittrötta. Det var superskönt att lägga sig i sängen och bli omfattad av älskling igen. Sen att vi inte somna direkt är inte ovanligt, det finns alltid massor att prata om, hihi.

Imorse vaknade jag nio, fast jag ställt klockan på åtta. Haha. Gick iaf upp då och kila till bussen. I skolan fixade jag bilderna från älsklings födelsedag som jag tagit med skolkameran.. Sen pyssla jag lite med Tildabilderna innan jag gick till bussen o åkte hem igen. Det är så jävla segt utan praktikplats! Blä.

Nu sitter jag här hemma, ska städa udan lite och pyssla med allt.
Ikväll är det barngympan och sen kommer älskling och sover med mig<333

Lördag

Igår mötte jag ju upp min bror på banken, han hjälpte mig med internettjänsten så jag har min egna dosa nu så jag kan sköta allt via internet jag med vilket är himlans skönt! Sen fixa han sparkonto dit det kommer föras över 200 varje månad om jag inte ändrar det dvs, haha. Jag är sämst på att spara tyvärr! Efter hjälpen så tog han lunch så vi kunde gå o äta tillsammans. Det var väldans mysigt faktiskt, och skönt att bara få spendera lite tid med honom ensam. Efter lunchen gick han tillbaka till jobbet o jag gick o hämta mitt paket. Underkläderna kom, skitfint var det:) Sen en tröja & en partyöverdel, nice. Sen tog jag bussen till mamis jobb. Lämna hennes körkort och satt o prata en stund innan Johanna ringde o sa att hon var på väg. Då gick jag ner till centrum och köpte lite smaskens till kvällen och mötte sen upp Johanni o åkte hem till mig. Planerade lite inför barngympan, skrev föräldrarlappen så den är helt klar:) Bra jobbat av oss!!

Dags för idolfinalen, Johanni gjorde mig sällskap enda tills nyhetsavbrottet, då blev jag själv. Ackack. Haha, men det gjorde inte mkt, jag kollade klart och sedan kröp jag ner i sängen o kolla skolkatalogen tills älskling ringde. Pratade en stund sen sa vi godnatt och då somna jag nästan pangbom! Det är sjukt att ens röst kan få en att känna sig så lugn, och orden - jag är verkligen lyckligt lottad<3

Imorse vaknade jag upp vid halvtio, hoppa in i duschen o packa väskan. Camilla & Micke hämta upp mig så åkte vi till maxi. Handla bakgrejer och lite annat så åkte vi hem till bremora igen. Jag fick lägga mig med Tilda då hon skulle sova middag, det är verkligen uuuurmysigt! När hon somnat börja vi baka! Det gick ju dessvärre inte så bra, HAHA. Svarta pepparkakor och stenhårda bullar, hur fan lyckas vi?! Jaja, det var kul iaf, och mysigt med julmusik och julpyntning! :) Älskling ringde efter matchen, 5-5, inte så bra men bättre än förlust. Och han gjorde mål dessutom, duktigt.

Vid fyra följde jag med Camilla & Micke på middag hos Thomas, tacos serverades! Muums! Efter vi ätit och pratat lite promenera vi till ica och köpte massa godis. Stannade hos Mickes brorsa på vägen hem och sa hej. Nu kom vi precis hem och Tilda ska sova. Sen blir det junior eurovision och sen filmtittandes. Myspys! Blev en heldag här och en helnatt eftersom jag även ska sova kvar här, mysigt:)

Imorgon blir det hem till älskling efter tolv då han kommer hem:) Vilken myskväll det blir då alltså, meloveit. Jag älskar dig hjärtat, du är världens underbaraste<33 Vi och det, jag hoppas verkligen<3


Helg igen

Jaha, igår blev jag kvar hos älskling hela dagen.. Hjälpte Marie att slå in kalenderklapparna till Tilda så Camilla kunde ta med den hem igår, 25 julklappar blev det, hon får 2 den 24:e. Vilken lyx va, haha. När älskling kom hem från jobbet skulle vi mysa lite men vi fightades istället, det är verkligen hur kul som helst:) Han slänger runt mig och typ bara petar på mig så flyger jag, sen får jag damp o då garvar han bara och gör ingenting tillbaka! Love yoouu<3

När han sen åkte till träningen gick jag o Marie till ica. Hitta nån låda där dom hade massa barnsaker för 20 kr så Marie köpte 7 pussel o två sandset till lilla Tilda! Sen promenera vi vidare till gula villan för att köpa godis:) Och när vi kom hem vart det massa godisätandes framför teven, myys. När älskling sen kom hem igen rensa han min godispåse fortare än fortast, snällt;) Haha. Sen skulle han fightas igen så det var bara att hänga på. Marie & Hasse satt o skrek i soffan att han skulle släppa ner mig för det såg så ostabilt ut och dom ville inte åka till sjukan, men han fortsatte! Det var roligt det.

Sen sprang jag upp till sovrummet för att slippa bli skrämd av min käre pojkvän. Jag klarade mig tack vare Marie, tack! Så var det sova som gällde, med massa myyyys<3 Och sen sista mys imorse innan han gick upp för idag ses vi inte och så kommer han hem på söndag igen. Då har jag något att längta till:)

Nu ska jag snart åka ner till centrum, gå in på banken och prata med bror min. Han ska hjälpa mig med internettjänst och sånt där nu när han ändå jobbar, snällt! Sen ska vi äta lunch tillsammans, myyyspys. Jag har världens bästa bror och det är jag så himla stolt över:) Hiihi. Sen när han går tillbaka o jobbar ska jag antingen hem eller till skolan och hämta kamera.

Sen planering med Johanna förmodligen, det är ju snart dags att ta över barngympan så vi måste börja skriva lappar och tänka ut lite musik och pass. Kuuuuul!

Ikväll är det idolfinal som absolut måste ses:)