Så vad händer?

Jag tog mitt p-piller imorse och jag har faktiskt inte mått dåligt alls idag:) Helt underbart. Så nu tänker jag fortsätta med dem och glädjas över att det går bra, så slipper jag tänka på så mycket annat. Thank god!

8-16.30 stog på schemat idag, men jag hade jourtiden. Och det innebär att jag måste stanna till 17 om så behövs, och att jag ska stänga om den som stänger är sjuk. Typ så iaf. Hur som helst så kom jag iväg 16.45 ungefär och det var helt okej. Även om det suger på en fredag, haha.

Jag sitter just nu o väntar på att älskling ska komma o hämta mig. Vi ska hem till honom o käka middag med svärisarna! Det blir marinerad fläskfile, pommes, bea och sallad :D YUMM. Min mage kurrar redan. Efter maten vet jag inte hur det blir..

Jag hoppas att vi rör oss hem till mig efter en stund. Jag vill se Idol ikväll och där hemma ska dem ju se på det där tråkiga programmet på 1an. Dobidoo eller vad det heter? Plus att om vi ska umgås ikväll vill jag att vi ska det också, och det gör vi bäst hos mig. Så förhoppningsvis går min pokjvän med på detta och då köper vi en del gottis när vi åker ifrån honom och sen kollar vi på Idol tillsammans här hemma:)

Men annars så vet jag inte.. Jag vill iaf inte sitta hos honom ikväll så om det är vad han vill så åker jag nog hem själv och spenderar den här fredagen själv också;) Antingen mys här eller inget alls, hårda bud!!

hörs ikväll, I guess.

Förlängt :)

Idag på jobbet fick jag värsta illamående attacken :/ Precis som jag känt när jag tagit mina p-piller förut, de andra sorterna. Så jag tänkte direkt att aha nu är det kört. Ville spy i typ en timme men det kom inget. Sen när lunchen väl kom åt jag två portioner av soppan och två knäckesmörgåsar. Sen var illamåendet som borta?

Så nu ska jag iaf ta p-pillret imorgon igen och sen veckan ut, för att se om illamåendet kommer tillbaka och isf hur länge det håller i sig. Jag vill inte ge upp direkt! Vad fan ska jag göra utan dem? Och nej det är inte bara för att det är ett "skydd" utan jag vill helst äta dem för att mensen ska funka för min del.
 
När jag ätit upp ringde telefonen och så gav Jörgen mig luren och sa att det var Susanne, chefen. Jahapp tänkte jag, nu berättar hon att jag måste gå. (Inte får förlängt vik) För de som fått förlängt hade redan fått veta det.. Men nej, hon frågade mig om jag kunde tänka mig att arbeta kvar under våren, ABSOLUT svarade jag! Så nu får jag ett nytt avtal som gäller fram till och med sista juni! Hur bra som helst. Och så har jag semester 21/12-4/1 :)

Efter jobbet idag gick jag direkt till Helmers, det var hur trevligt som helst att bli klippt, hihi. Jag o Sandra har typ inte träffats sen min student så vi hade en heeeeel del att prata om! Och om jag kan få special pris varje gång så blir jag nog stammis hos henne fr om nu;D Hon har aldrig klippt mig fel, jag är alltid nöjd när jag går därifrån:)

Sen sprang jag in o hämta mitt paket, äntligen! Hade glömt några av sakerna som var där i, hihi. Jag har som vanligt inte orkat prova men allt såg bra ut. Sen sprang jag därefter in på In & Finn och köpte ett duschdraperi, skulle egentligen bara ha hållare men dem sålde inte bara det där. Iaf så såg jag inga! Men det gjorde inget att draperiet följde med för det var snyggt;) Så köpte jag även våtservetter i vilda bärs smak, hihi.

Sen jag kom hem har jag städat, damn good. Har till och med dammsugit! Så nu är det snyggt här hemma. Det känns skönt att jag gjort det så jag slipper tänka på det i helgen. Ska försöka locka med mig min älskling till Coloseum efter vår kväll på heron på lördag, om jag fortfarande är sugen då;) Sandra ville nämligen att vi skulle kika förbi där för att hon o några skulle dit. Det lät mys!

Ciaaaaaaoooo

Blodprover - no no

Det var ju idag dags för vår Grötkväll med julpyssel, jag var inte så jättesugen eftersom jag öppnat på morgonen. Och sen dessutom åkt iväg till doktorn vilket tar en del på krafterna.. För det första är det inte speciellt roligt att behöva gå dit alls och sen när det väl var klart så sa han att jag behövde ta blodprover eftersom jag har så ont jämt och han inte hittade något! Blodprov?! Jag?! No no. Jag höll på o dö när han sa det.

På södertälje sjukhus var det typ 30 nr framför oss och jag var ju tvungen att åka tillbaka till jobbet i tid så vi gick därifrån. Marie gick iaf o hämta ut nya p-piller åt mig medans jag satt i väntrummet en stund innan vi gav upp, 264 kr kostade dem!! Dem jag hade förut pröjsa typ 60 spänn för. Fy fan vilken skillnad, men jag hoppas dem funkar nu för då är det värt varenda krona. Typ;)

När vi ätit på jobbet så kom mamma in så vi kunde gå upp till vårdcentralen. Jag kunde ju inte gå själv eftersom jag är så jävla dörädd för nålar och blod! När hon stack mig blev jag helt kallsvettig och klämde som fan på mammas fingrar, sen när hon väl fyllt upp de tre rören hon skulle (jag tittade självklart inte en endaste gång) och tagit ut nålen gjorde det ont. Inte lite heller. Jag fick iaf ligga kvar en stund i stolen eftersom dem såg på mig att jag inte var så ok. Det snurrade lite grann och jag skakade lite men det gick över rätt snabbt!

Hur som helst, nu har jag iaf fått svart på vitt att jag inte har något fel. Inte synligt iaf! Bara vänta på svar från blodet sen och hoppas att det är lugnt där med. Men ändå vore det ju bra om det var något, så jag vet varför jag har såna värkar jag har! Tog iaf första p-pillret redan ikväll, får se hur det går nu :)

Grötkvällen med julpyssel vart mysig. Även om jag mest ville hem så var det ju självklart trevligt! Nästan alla kom och pysslade massor så lyckat vart det absolut. Jag åt tre portioner gröt, HAHA:D Men det fanns dem som var värre jag lovar. Sen blev det några pepparkakor efter också, yumm.

Älskling hämtade mig direkt när vi var klara så åkte vi till willys. Jag köpte inte hem speciellt mycket mer än godis o läsk, som vanligt. Men vi lyxar till det ikväll för nu ses vi ju inte imorgon och kanske inte på fredag;) Då är det ok!

Imorgon jobbar jag 7-14, så jävla skönt. Ska gå direkt ner till centrum efteråt och klippa mig:) Äntligen. Skönt att Sandra har börjat på Helmers nu, nära o bra. Höhö. Sen måste jag hämta ut mitt paket och så ska jag köpa lite sminkborttagning o så.. Massa bränning av pengar jämt jämt. Usch.

Nej nu ska jag joina älskling i sängen, det är ju roomservice på teve så han är helt fast;D Nattinatti

Liiite julhandling

Idag fick jag äntligen lön. Det innebär ju också räkningar, blä. Måste skärpa till mig med mobilen nu jag får bara högre och högre räkning varje månad, det svider!! Det var okej när mamma betalade men nu är det ju jag, haha.

Hur som helst, när jag betalt min räkningar kom älskling strax där efter. Vi åkte direkt mot skärholmen för att handla lite julklappar:) Vi köpte present till Tilda eftersom hon fyller år den 12, men vi väntade med julklappen för att se vad hon får av alla andra i present innan. Höhö. Sen köpte jag en julklapp till syster! Men hittade ingenting till brorsan:( Älskling köpte även till sin syster. Hihi. Sen åkte vi hemåt för älskling skulle på träning.

Nu har jag precis duschat. Jag har svinont i magen just nu! Vet inte varför.. Imorgon ska jag vara hos läkarn 9.15 och det ska bli så skönt. Svärmor ska köra mig fram o tillbaka, så gulligt:) Då behöver jag inte ta ledigt eller så från jobbet utan kan bara gå och komma tillbaka - perfekt. 

Imorgon har vi grötkväll med julpyssel med våra barn o föräldrar på jobbet så jag slutar inte förrän 19! Inte nog med det så öppnar jag! Alltså kommer jag vara på jobbet 6.30-19. Halleluja. Sen ska jag iaf umgås med min älskling<3 Kanske blir maxi för lite handling hem till mig. Men det suger att jag inte har frys! Annars blir det nog bara massa mys vid teven som vanligt;)

Nej nu ska jag kolla lite teve och ta bort sminket. Nattinatti

Mysmiddag med Netts

När vi kom till salem så sprang jag in i centrum o tog ut pengar innan vi gick till medley (sim-sporthallen). Där inne hade dem gjort om as mycket sen jag var där sist. Hur som helst, vi köpte solkortet och hade tur att det fanns lediga solarium så vi kunde sola direkt! Det var så varmt o skönt att jag somnade till, haha.

Nettan hade dock inte haft det lika skönt, hon hade kommit på att hon ställt p-skivan på 17 istället för 19 så hon låg o oroa sig för p-böter. Stackars:) Hihi. Men som tur var så hade det inte blivit något böter när vi kom ut! Det var bara tuta o köra vidare..

Vi åkte till willys och där köpte vi allt vi behövde för kvällens middag, det blev tacos! MUMS. Nettan var verkligen sugen på det och hon älskar ju att laga mat så jag var glad. Haha. Så medans hon fiffla med maten fixa jag musik och dukade. Duktigt;) Iofs skar jag grönsaker också. Efter maten börja hon diska all min disk, haha. Det var överfullt men jag sa att jag inte orka bry mig utan skulle ta det en annan dag men hon tog fram diskstället och diskade. Tack så mycket ankis:) Nu är det alltså superfint!

Hon åkte hemåt för en stund sen. Vi hade glömt bort klockan totalt, bara för att vi hade så trevligt som igår antagligen. Hihi. Förmodligen ses vi igen på fredag, jag hoppas det! Det blir nog solning hur som helst men antagligen ska vi även hitta på något efter hennes match. Det vore himla mys.

Min älskling ringde nyss<3 Dem förlorade med 3-1. Tråkigt. Han verkar inte ha haft en så bra födelsedag stackarn, bara jobb och sen en bortamatch. Fast han fick ju bli firad igår;) Imorgon ska han få mamis & papis present också, inget speciellt men det är ju alltid kul. 

Nu ska jag snart krypa i säng, men som vanligt är jag inte alls trött. Hoppas jag somnar snabbt ändå, det värsta som finns är att vara seg på jobbet. Speciellt när vi ska ha vila/saga sen för jag lyckas nästan alltid slockna på vilan och idag när jag läste för barnen var jag på väg att slumra till efter ett tag - ILLA.

Btw, lägenheten gick inte alls. Blev typ 52 i kön eller något:( Bara söka vidare nu då..

Nattinatti

Grattis älskling <3

Idag är det iskallt, tycker jag iaf. Vi gick på promenad till parken med barnen på förmiddagen och även fast jag hade vinterjackan och vinterskor frös jag tokmycket. Ansiktet gjorde svinont! Blä. Sen spenderade vi resten av dagen inne på avdelningen istället;)

Jag kom ifrån jobbet redan halv sex idag, superskönt. Då var det tomt på hela dagiset, brukar typ aldrig hända. Jag nästan sprang hemåt därifrån. Haha. Och fortfarande var det iskallt ute. Uscha.

Nu kommer snart Nettan hit, igen. Höhö. Men hon ska bara hämta mig för vi ska åka och sola direkt. Antingen ska vi äta något innan vi solar eller så ska vi köpa mat och laga den här hemma efteråt:) Mysmys. Från början skulle vi bara åka och sola sen hem men sen skicka hon sms under dagen o fråga ifall jag ville äta något med henne också, för hon skulle skippa sin träning. Självklart ville jag det! Hihi.

Idag är det ju den 26 november, Grattis min älskling! Lillskit;D Nu är det bara två månader kvar tills jag fyller 20!! Och ett år tills du gör, MOAHA. Nej men idag är det din dag. Hoppas du har fått en någorlunda bra dag och att matchen går bra! Älskar dig hjärtat. Hurra hurra hurra hurra.

Anka planka <3

När jag satt i bilen på väg hem från älskling så fick jag sms av Nettan, först trodde jag hon skickat fel men sen fick jag flera. Hon ville att vi skulle hitta på något och jag hade ju bara tänkt ligga på soffan så jag blev så glad:) Vi bestämde iaf att hon skulle komma till mig så skulle vi åka och handla mat till mig och lite godis till oss. Hihi.

Så när älskling släppte av mig här hemma sprang jag in och bytte om och sen kom Nettan efter typ 10 minuter. När vi kom tillbaka till mig åt jag min middag som blev chicken thai wook, YUMM. Min anka planka erbjöd sig att laga tacos till mig men jag tackade nej, tyckte hon kunde göra det en annan gång istället när båda skulle äta;)

Sen har vi bara suttit och skrattat massor. Det har varit helt underbart:) Som hon sa; vi ska se till att börja umgås mycket mer nu. Och att båda två ska till skåne, och gillar, är ju bara bäst. För då kan jag åka med henne i hennes bil hihi. Och dela bensin såklart, värsta myys bara vi två på road trip! Mihi. Planka anka och anka planka för alltid, right hun? haha. Du är grym Nettan <3 Tack för ikväll.

Älskling blev jätteglad för sin present:) Jag köpte ett grattiskort och där i hade jag skrivit vad hans present var; på lördag ska vi äta middag på Amazon och sen bowla, och för att vi båda ska kunna dricka kör papi oss fram och tillbaka:) Ja jag bjuder alltså då, själva presenten lixom.

Nu har jag precis duschat, skulle hoppa direkt in i den när Nettan åkte men så precis ringde min älskling, han skulle gå o lägga sig tröttisen. Jag är faktiskt pigg nu? Typiskt. Men får iaf sova till 8 imorgon, wiho.

nattinatti

Kalas idag

Natten blev mycket längre än vanligt.. Tilda vaknade halv tolv och då hade hon bajsat så det var bara gå till skötbordet och fixa det. Sen var hon typ pigg? Älskling fixade mer välling och la sig med henne igen.

Efter en halvtimme kom han ut och sa att hon inte sover. En sekund senare hör man henne prata inifrån rummet, skitungen. Så det var bara för mig att gå in och försöka få henne att somna.. Lättare sagt än gjort vill jag lova! Vi prövade massa olika liggpositioner och killa i pannan, pilla örat och sådär, men ändå somnade hon inte.

Sen åkte älskling iväg för att hämta C&M och när klockan var typ fem över ett sov äntligen Tilda igen. Då tassa jag omkring på tårna i väntan på att dem skulle komma så jag kunde säga schyyy! Haha. Micke hade fått i sig en del så han var lagom snurrig;) Camilla var som vanligt helt nykter, typ.

Eftersom jag nattade om Tilda på vår madrass inne i hennes rum innebar det att vi skulle dela på den, jag, älskling och T. På en 120 madrass;) Men det gick faktiskt över förväntan, jag tycker mest det var mysigt! Imorse kände jag att hon pilla på mitt öra men jag orkade inte öppna ögonen.

När jag väl gjorde det så var klockan halv nio. Då var hon jättetrött på att ligga still och vara tyst så hon börja prata massor, jättehögt! Hahaha. Efter en stund kom Camilla in till oss och la sig i Tildas säng. När vi pratat en del och bytt blöja på lillsnorpan gick vi upp o gjorde frukost.

Vid elva hade älskling & Micke vaknat så då var det typ bara ihoppackning och åka hem till älskling.

Jag har inte gjort speciellt mycket sen vi kom hit, sminkade mig precis. Höhö. Orkar inte ens fixa håret så det får vara uppsatt idag! Kalaset börjar två och sen hoppas jag inte det blir så långvarigt. Älskling får köra hem mig sen efteråt för jag vill hem och duscha och sova inatt känner jag. Jag börjar ju 9 på måndagar och han åker ju supertidigt. Så han får sin present innan jag åker hem idag istället.

En kort stund

När vi kom till C&M möttes vi av en superglad Tilda i dörren, alltid mysigt. Dom åkte nästan direkt så jag o lillsnorpan blev själva. Vi tappade upp lite vatten i badkaret så hon kunde få leka lite där i. Medans hon gjorde det satt jag bredvid och hjälpte till, tvättade håret på henne och tvålade in!

Sen när hon var klar satte jag på henne mer kläder än hon hade innan eftersom vi skulle åka till affären när Andreas kom tillbaka. Sen lekte vi lite och läste hennes nya Julbok.

Vi mötte A på parkeringen och hoppade in i bilen och åkte ner till Vårsta. Det blev ostbågar, godis, läsk och sen mat. Hamburgertallrik för min del och kebab för älsklings. Sen skyndade vi hem till lägenheten igen för att kunna äta. T hjälpte mig att äta pommesen och sen fick hon en skål med ostbågar.

När hon ätit hälften såg jag att hon var jättetrött så jag bytte blöja och satte på pyamas ifall hon skulle somna i soffan med oss. Och redan när vi kom tillbaka och jag la henne hos Andreas somnade hon på bara 2 minuter, nästan. Så jag kila och värmde vällingen och sen gick hon och A in till hennes säng för att sova för natten.

Så det blev inte alls någon lång stunds barnvaktande, men det gör ingenting. Nu sitter jag framför teven och ska snart gå och väcka A. Han har sovit med henne en halvtimme nu så snart ska jag väcka honom tänkte jag;) Jag frågade innan om han ville sova eller om jag skulle komma in och säga till då ville han att jag skulle säga till.

Blir bara film/tv mys resten av denna kväll. Jag är rätt trött på att bara sitta still nu faktiskt.. Men spar pengar gör man ju iaf;) Hahah. Dom gör jag av med på lördag istället, japp.

Nej nu ska jag väcka älskling. Nattinattii

Nu och då

Jag satt o kollade igenom mina bilder på datorn.. Hittade några bilder på Tilda från förra sommaren, det är verkligen roligt att se hur stor hon har blivit! Inte bara storleken utan hur mycket hon kan nu. Hon härmar allt man säger, pratar, sjunger, springer, går, kramar, pussar och så mycket mer. Man kan lixom fråga henne om man får en kram eller puss och hon ger det bara om hon känner för det. Hon kan säga det hon vill och om hon vill att jag ska följa med ropar hon på mig eller går och tar tag i min hand. Ja Hon är  s t o r  nu.

Förra sommaren; 6-8 månader gammal.

 

Förra helgen; 1 år och 11 månader.

 

Den här damen är underbar. Jag är så glad att jag fått vara med nästan helt från början i hennes liv, sen hon var 2 månader gammal. Då var hon så liten, nu är hon så stor! Världens sötaste tjej kommer hon alltid att vara. <3


En bakfull pojkvän

Jag sa halv fyra, han kom fem i halv;) Fan vad grym jag är. Han är så söt så. Hade köpt med sig julmust och maltesers till mig som han tyckte jag skulle äta då. Hallå jag sover Andreas, svarade jag. Haha. Då öppnade han påsen och gluppsa i sig hälften, gulligt va. Sen pratade han massor och jag låg bara o skratta åt honom! Fullis!

Nu ligger han bakis i sängen, fortfarande. Han har samling om en timme typ så jag har sagt till honom ett par ggr eftersom pappa ska köra hem honom innan så han kan hämta träningskläder och sin bil! Men han ville bara ha en alvedon och vatten sen vände han sig om. Jahapp! Det kan han ha;)

Jag ska åka med när vi kör honom, dom får släppa mig i centrum och sen får papi hämta upp mig där när han kört hem Andreas. Medans ska jag ta ut pengar åt mamsing och sen ska jag köpa ett grattiskort till min pojkvän!

Farfar är här med min bror. Dom har bytt till vinterdäck på farfars bil och nu snaggar bror honom där inne. Jag var inne en snabbis och fick 500 av farfar:) Precis vad jag behöver såhär innan löning. Han sa att det var julklappspengar och så kunde jag bjuda Andreas på nån öl också, haha. Sen kom han på att jag tjänar egna pengar nu men jag fick dom iaf. Tack farfi <3

Nu måste jag få upp min älskling. Direkt efter hans träning åker vi till C&M. Då ska A köra dom direkt typ, det är inte bestämt om Tilda ska åka med dom en stund eller om hon stannar hemma istället med oss. Annars måste A köra dit till åtta igen och hämta henne för då är det BF där som gäller, och sen ska han hämta C&M sen igen.. Det är självklart älskling som bestämmer hur han vill göra. Tilda blir nog lika glad för vilket som;)

Imorgon ska vi fira älskling också:) Han fyller ju 19 år på måndag, men då har dom bortamatch. Fast jag har inte bestämt mig för om han får presenten imorgon eller på morgonen på måndag innan han åker till jobbet, det lutar åt det iaf. Hihi.

Byyee

En kväll för mig själv

Det har varit skönt faktiskt. Jag har inte lidit en sekund. Förutom att min granne har party och det låter förjävla mycket därifrån så är det himla mysigt:) Jag har kolla på Idol, Fredag hela veckan och under tiden har jag haft min kära dator i knät och pratat med massa personer på msn. Såna jag inte pratat med på läääängelänge!

Min pojkvän har ringt också. De förlorade med 8-0 eller något sa han. Haha. Sopor! Nu befinner han sig på tb's, eller colloseum som det numera heter. De har tydligen varierande stängningstider där men han lär väl inte komma före stängning iaf så jag lär ju inte få sällskap av en full pojkvän förrän tidigast 2. Jag räknar med halv fyra tiden.

Jag tänker ju självklart inte vara vaken tills dess utan jag ska sova! Men inte än. Jag är fortfarande upptagen med datorn och det är bara så trevligt så jag vill inte sluta. Helt otroligt att jag är vaken med mig själv nu. Grattis!

Ska bli spännande och se hur bra det går att somna till detta dunkandet. Blä. Men det ska dem få äta upp, tro mig;D Hoppas någon utav våra tjuriga gamlings grannar går och klagar, MOAHA. Dom gör det på mig som inte ens har såndär volym så då borde dom bannemej göra det på dom! Tycker jag iaf. Nej dum Elin.

TREVLIG HELG

Jag kan inte skriva det, även om jag vill

Jag har försökt göra lite ordning i köket och så men det är inte det lättaste när allt inte är klart. Och dessutom står Andreas högtalare, bas, förstärkare och dvd här. Det tar en del plats vill jag lova.. Hoppas han tar hem det snart!

Ska passa på att hämta ut julskivan hit till mig om den ligger lätt-tillgänglig där inne? Måste lyssna!!! Jag har varit sugen på julmusik i flera dagar nu men aldrig tagit ut skivan. Bara hoppas på att jag hittar den nu!

Det blir ingen tjejkväll nu.. Så jävla trist! Dem hade blivit försenade på jobbet och Johanna ska hämta sin mamma i täby sen så det hinns tydligen inte. Så just nu vet jag inte hur kvällen blir, förmodligen bara jag och Idol. Haha. 
 

Hjälp tack.

Det har hänt något med min dator, eller antar att det är min pojkvän som gjort något. Jag kan inte höra videoklipp eller så i exempelvis bloggar. Jag kan se dem men det kommer inget ljud!? Jag kan lyssna på musik helt normalt med ljud och så men inte få fram ljud på internet. Kan någon säga vad det är för fel??

Åt precis plättar, igen. Haha. Det är riktigt smarrigt:) Orkade inte laga mat så det var lixom perfekt. Det är inte så roligt att laga mat åt sig själv bara heller. Det tycker iaf inte jag! Om jag får lägenheten kan jag ju alltid laga åt Cämi också, även om hon inte vill ha så kan jag låtsas det. Eller nått. Haha.

Min älskling har samling strax och sen åker dem mot matchen som de ska spela i Hovet ikväll! Mot Bajen såklart. Skulle egentligen följt med och sett på den men han ska förmodligen ut sen efter så då stannade jag hemma istället så jag kan umgås med mina väninnor;) Det behövs.


Snart blir det roligt. Snart.

Överraskning

Igårkväll när jag satt i min soffa själv och kollade på teven, ringde min älskling kvart i nio typ! WHAT? Hans träning slutade inte förrän 22 ju så hur kunde han ringa nu, tänkte jag. När jag frågade det sa han att de bara haft en halvtimmes träning typ och att han var på väg hem. Kul. Alltid när vi bestämmer att han ska åka hem efter träningen så slutar dom tidigt! Sen sa han iaf helt plötsligt att han var tvungen att lägga på men skulle ringa upp. Jaha tänkte jag. Så efter tio minuter ringde han och bad mig gå ut på uppfarten för att kolla om hans plånbok låg där, då blev jag lite misstänksam, plånboken där? nu? Och när jag öppna dörren står han där utanför :D SÅ JÄVLA SÖT!

Det var verkligen gulligt. En riktig överraskning:) Jag börja as garva för jag blev så glad så när vi kom in så hoppa jag på honom så hade vi en fight, haha! Det var ett bra tag sen så det var roligt. Sen låg vi i sängen och kolla på teve resten av kvällen och när vi skulle sova så låg vi o prata. Han försökte få fram vad han ska få i present;)

Idag har dagen gått bra, vi fick bara 10 barn vilket var super. Stannade kvar till halv fyra, haha. Igår stannade jag kvar till tio i fyra :O Mupp jag vet. Men det var myys på jobbet iaf, speciellt igår måste jag säga.

Nu har jag plockat ordning på allt och så, så det ser någorlunda ut när jag får besök;D Har även bytt om, vill ju inte gå runt i dagiskläderna hemma lixom. Men jag hämtade aldrig mitt paket när jag slutade så jag ska nog åka ner till centrum sen och göra det. Så kan jag möta upp Johanni & Emmi där så vi kan handla godiset också. Så får jag åka med Johanni;) Höhö. Vi kommer inte hinna se hela Idol eftersom dom inte åker från stan förrän halv åtta men det gör inget. Vi kommer nog ändå babbla sönder det, haha.

Nej nu blev det mycket text. CIAAOOOOOO

Lite roligare..

Jag har ju skrivit förut att jag tycker det blir roligare i bloggen med bilder.. Här kommer iaf några.




Den här bilden är ifrån min 18års dag! Öhman, jag och älskling:) På måndag är det bara två månader kvar till min 20års dag!! Helt sjukt att tiden går så snabbt. Det var på min 18års dag som jag o Andreas kysstes första gången, hihiii. Och nu har det nästan gått två år sen dess, det är  s j u k t .




Kollage från Sunny Beach, sommaren 06! Det är nog det roligaste jag gjort i mitt liv. Åtta tjejer (varav hälften inte ens kände varann speciellt bra) tillsammans en vecka i SB. Hela resan var grym och vi hade sån tur med allt, speciellt vädret:) Träffade ju även en hel del andra hemifrån där nere. Sjukt bra var det iaf! <3




Björn Rosenström, i Sundsvall, på Gatufesten 2007! Det var en riktigt rolig vecka, den roligaste under hela sommaren helt klart. BJÖRNE ägde! Det var första gången jag såg honom. Precis innan vi skulle in på festivalområdet sa Andreas att jag skulle bli förvånad när jag såg honom för han säkert inte såg ut som jag förvänta mig. Och NEJ, inte fan trodde jag att han var så snygg! Haha. Hela hans "konsert" var grym:)


Det var iaf 3 bilder, hihi. GOOD TIMES BABY!!!

Vilken härlig dag, tjallalala

Det är första gången den här veckan som jag har haft en sån känsla i kroppen, det är underbart:) Tänk vad lite som kan behövas för att bli så glad. Jag är glad att jag jobbar där jag jobbar och jag hoppas jag får vara kvar!

Efter jobbet stannade jag kvar, jag skulle möta älskling på willys vid fyra så det var ingen mening att kila hem innan eller så eftersom jag slutade tre. Satt inne på djungeln en stund o pratade med Christopher. Det är roligt att ha honom på jobbet, synd att han inte jobbar jämt! Det känns verkligen att vi är yngst, vi är på samma nivå, haha.

På willys blev det iaf lite snabbmat som vanligt, haha. Vi köpte färdiga plättar:) Men sen köpte vi faktiskt massa pasta, köttbullar och bacon också! Ha. Men till middag blev det plättar med sylt och socker, så himla gott:D Passade perfekt också eftersom att älskling bestämt att han skulle göra skåpet till säkrings"skåpet", så det är klart nu i stort sett, bara målning kvar! Han är grym min pojkvän. Snart kommer nog köksbilderna, haha.

Sen hann vi kolla lite teve tillsammans på soffan innan han var tvungen att åka på träning. Det blir att sova själv inatt igen alltså. Han kommer inte hem förrän efter tio ikväll så. Men vi ska sova tillsammans imorgon. Då börjar jag 7.30 och jobbar till 15:) Nice. Då ska jag kila ner till centrum och hämta mitt paket från h&m, tror jag iaf.

Sen till Idol kommer Johanni & Emmi:) Ska bli riktigt myyyys att träffas bara vi tre. Blir nog en hel del babbel kan jag tänka mig, haha. Med en stor godispåse. Som sagt, jag ser så mycket fram emot det! Hoppas även jag hinner åka med i bilen, har ju inte åkt med J ännu och det var ju ett tag sen hon tog sitt kort. Spännande;)

Nu ska jag plocka fram kläder till imorgon, det gör jag alltid:) Haha. Sen ska jag kika teve och sen sova. Typ.

Nattinatti

Jag spyr

Nästan bokstavligt talat iaf.. Det borde inte få gå till såhär?

Nu har jag duschat också. Gud vad duktig jag varit idag. Men jag struntade i strykningen, hah. Lämnade bara av högen där inne och hoppas på att mami tar tag i det den här gången också? Eller? Nejdå jag ska! Men inte nu. Tog med mig gråa tröjan ut också så jag kan ha den imorgon till jobbet:) Men om det blir jeans eller tights till bestämmer jag mig för när jag ska gå imorgon antar jag.

Mitt i allt gjorde Sverige 1-0, coolt. 34 sekunder! BRA! Brorsan, kusinerna och David sitter hos farfar nu o kollar matchen och dricker öl! Gulligt. Jag ska väl kolla lite smått på teven nu har jag tänkt, en stund iaf? Haha.

Och jag är själv. Min pojkvän kommer inte att komma hit ikväll heller. Men vi ska ses efter jobbet imorgon istället. Och så ska han sova här på fredag ändå, han får ta sin nyckel med så jag kan sova;) Vi ska träffas i centrum imorgon och handla något gott att laga till middag. Ska bli spännande att se vad det blir den här gången?

Nej nu ska jag drömma vidare om lägenheten.. Och vänta på att Cämi ringer:)

Nattinatti


Det är just det..

.. precis det. Det som stör mig så mycket att jag vill spy!

Jag har varit duktig nu. Jag har vikt in alla kläder, nästan iaf. Det är några toppar som behövs strykas så det ska jag nog kila in och göra nu. Ska även lämna all smutstvätt till mami då:) Sen har jag faktiskt plockat in all disk som stog i diskstället! I'm so good! Som vanligt är det bara dammsugningen kvar, det är den som är jobbigast.

Min pojkvän har inte hört av sig ännu så jag vet fortfarande inte hur kvällen blir. Men jag sover nog hemma, till typ 99%. Det blir skönast för min del och jag är ju ego så att.. Haha. Och om han inte kan höra av sig får han skylla sig själv, yes!

Avslutar med en bild från studenten, en helt underbar dag!! Jag skulle kunna göra om den varje dag..



Jävla mensvärk!

Jag trodde nästan att jag skulle svimma idag.. Har haft världens kramper i magen hela jävla dagen. Ett tag var det värre än andra.. Precis när jag kom hem och gick på toan hade jag fått mens. Det var inte igår lixom. Det var nog förr förra månaden? Skönt är det iaf. Den här jävla mensvärken är jag glad om jag slipper..

Så nu sitter jag här i min soffa och lider. Usch vad synd det är om mig! Men något roligt i det här kan jag allt tala om.. Hitta en ledig lägenhet vid centrum så jag har anmält intresse på den nu:) Ska även ringa imorgon och tjata lite, så man kanske har en liten jävla chans att få den? Då flyttar jag och Cämi in 1a mars! WOOOW. Men det är ju självklart för bra för att vara sant så det är lika bra att inte hoppas alls..

Ikväll kommer förhoppningsvis älsk hit och sover! Annars vet jag inte hur vi gör, jag har ingen större lust att sova där inatt när jag precis fått min mens och värken är som värst.. Blä. Men imorgon ses vi inte och inte på fredag heller förmodligen! Så det vore kul att hinna ses idag då.

Nu ska jag försöka komma på något jag kan stoppa i magen lite senare när jag är hungrig. Måste även ta tag i all tvätt som ligger överallt. Alltid är det något! Meeeen nej nu ska jag maila föräldrakooperativet först av allt, så det blir av! Jag är verkligen dålig på att ta tag i saker.

Fläkten är på plats, wiho

Äntligen sitter fläkten på plats. Tack vare min pojkvän såklart. Han kom och hämtade mig på jobbet så åkte vi direkt för att köpa hållare. Blev även en stång till duschdrapperiet och en toarulle hållare:) Sen på vägen hem köpte vi med oss mat, fast jag var inte hungrig alls.

Matchen igår gick bra, dem vann med 5-1 tror jag. Haha. Slutet var inte lika roligt, bråk bråk bråk.. Typ. När jag kom hem slängde jag mig i sängen, jag höll på att frysa ihjäl!! Innan jag somnade ringde älsk och berättade om vad som hände med armen och sådär. Han fick ett slag! Sen kollade jag på hela Prison (det jag hann se) också. Goodie! Men som vanligt; det är så långdraget..

Imorgon är det onsdag, halva veckan är då gången. Hihi. Helgen är alltså snart här, även om jag inte ska festa (?) så längtar jag.. På fredag blir det myyyyys med Johanni och kanske Emmi:) Blir nog godis, idol och massa skvaller? Hihi. Hur som helst så jag otroligt mycket fram emot den! Sen på lördag ska jag o älsk vara barnvakt åt Tilda:) C&M ska på fest då.

Aja nog om helgen, nu ska jag städa lite medans älskling duschar. Ciaoooo

En helt ny vecka

Måndag betyder stängning för min del. Och idag när Mirandas pappa kom vid ett blev jag superglad, tänkte att nu får jag säkert sluta vid fem då! Men icke. Fem-barnen gick inte förrän halv sex - TYPISKT! Men som vanligt kommer Pontus pappa tio i fem och får sitta ner i en halvtimme för att P inte vill gå hem, haha. Då brukar tiden gå fort.. Idag slutade det med att Pontus pappa (Mats) fick åka hem själv och P ville stanna och gå hem med mig. Så när det sista barnet gått hem gick jag o Pontus hemåt:) Haha. Tur att vi bor så nära varann så det inte är några problem!

Nu har jag kommit hem till mig. Om en timme ungefär ska jag, mami o papi åka ner till donken och käka! Sen åker vi direkt till ishuset för att kolla på älsklings match. Får se om vi stannar hela matchen sen men eftersom det är Almtuna dem möter så lär det väl bli så, dem är jävligt fula så då vill man nog inte åka hemåt? Men blir det tråkigt åker vi hem. När jag kommer hem ska jag försöka orka se på Prison Break, får se om jag lyckas!

Det blir nog inget skåne för min del, jag har verkligen ångest.. Men den helgen vill jag inte! Nej för älskling ska få sin present då, hööhö. Enda kvällen som passar lixom. Eller nästan iaf. Men får se, behöver inte bestämma mig ännu. Pratade iaf med syster idag en himla stund, det var så skönt <3

Och på förmiddagen tog jag tre barn och kilade till vi för att hämta mitt paket:) Och köpa tp's till Veronica, haha. Men kläderna vart lite en besvikelse, dem är as stora?! Ska pröva dem och se, det som är för stort får mami ta! Hihi.

Nej nu ska jag kika bloggisar. Bye

Ellospaket

Kom just på att mitt paket från ellos redan har kommit:) Hade redan glömt vad det var i det så jag kikade in på sidan nu och kollade, jag vill verkligen ha kläderna nu!! Men jag ska ju hem till älskling ikväll så jag hämtar nog det på rasten eller efter jobbet imorgon. Jag orkar inte bära med mig det till jobbet nämligen.. Fast iofs kan jag ju lämna kvar paketet i hans bil ikväll så får jag det efter matchen imorgon, Good idea.

Jag kanske åker ner till syrran snart. Om två helger? Jag har inte bestämt mig riktigt ännu! Men hon vill det verkligen så det känns väl som att jag får ställa upp lite. Hmm. Vi får se, ska kolla biljettpriser och så nu tänkte jag. Mami betalar biljetten hur som helst men jag är ändå inte säker på att jag vill åka?

Ännu en helg

Ännu en helg har gått.. Vi åkte till lekslottet så fort vi var klara idag, så 12-14 var vi där och lekte en hel del:) Tindra följde också med med mamma o pappa såklart så jag o älskling hade fullt upp med T&T medans mammorna & papporna satt och prata bara. Haha. Det var jäättemysigt.

Sen körde älskling hem mig eftersom han hade samling nästan direkt när vi kommit hem och hämtat bilen hos C&M. Då gick jag in till mami & papi och jag hade fått en jättestor toblerone, winergum och en flaska Koskenkorva:) Så hade hon köpt en mini jäger till älskling. Satt o prata med mams o paps en bra stund, nu känner jag mig lättad på något vis? Sen kollade jag lite teve innan jag gick ut till mig.

Det var iskallt hos mig så satte på mitt extra element på full effekt, moaha! Sen har jag packat ihop lite grejer för jag ska sova hos älskling inatt. Han hämtar mig efter träningen och då kanske han ska tvätta bilen men jag vet inte om jag följer med eller väntar hos honom? Är inte sugen på något av det.. Hoppas han struntar i det!

Gårkvällen var väl sådär.. Drack några drinkar iaf. Redan vid elva kilade vi med hem till C&M, skönt, T somnade i vagnen på vägen så när vi kom hem till dem satte vi oss på balkongen och spela pictonary:D Sjukt roligt! Kvällens roligaste lätt. Halv ett ville jag sova och somnade på en obäddad madrass, haha snacka om trött (elr påverkad?). Men jag vaknade snabbt igen av att älskling & C jävlades med mig dem bajskorvarna! Eftersom jag var så trött då så sa jag ifrån och somnade om snabbt igen. Höhö.

Nu ska jag vila typ, är sjukt trött.. Och hungrig, men det blir ingen mat förrän älskling hämtat mig. Dvs om en timme typ. Imorgon är det jobb 9-18 och sen har älskling match 20. Efter den hoppas jag att han kan komma hit, annars sover jag nog själv.


Ett år och Nio månader idag <3 Tiden springer iväg.. Jag älskar dig Andreas!


Underbara dag

Igårkväll efter att vi ätit middag, som blev räk eller köttbulle smörgås, satt vi en stund framför teven och kollade. Sen när idol var slut höll älskling nästan på att somna så vi fick börja röra på oss.

När vi kom hem till mig tog jag tag i disken, haha. Sen dammsög jag och efter det ville jag duscha, fasst klockan var kvart i elva. Älskling hade piggnat till lite då efter allt stök jag gjort så han följde med mig o duscha:) Det var supermysigt och när vi var klara hade klockan hunnit bli kvart över elva. Så skönt var det!

Imorse vaknade jag till vid nio och var jättepigg, bläää. Så jag gick upp och börja gå runt lite. Kvart över tio kom C&M med lillsnorpan, vi skulle vara barnvakt:D Men älskling visste inget så han blev väldigt överraskad när Tilda låg bredvid honom i sängen! Vi låg och bara möös ett bra tag med barnprogram på.

Sen hade T tröttnat på att ligga still så vi klädde på oss och kila till bussen. Jag och T :) Vi köpte panpizzor, kakor och bullar och dricka. Hihi. Sen sprang vi till bussen igen och när vi kom hem var älskling äntligen uppe så Tilda busa med honom medans jag packa in allt vi köpt.

Sen kom C&M tillbaka så vi värmde panpizzor som vi åt tillsammans:) Sen efter en stund framför teven fikade vi! Det var första gången vi var allihop hos mig, hihi. Myyys. Sen var alla jättesega men vi var tvungna att röra på oss iaf så vi åkte hem till C&M och älskling åkte till samlingen.

Nu ska vi snart börja göra oss i ordning, lillsnorpan sover middag nu. Ska även hinna med några glas vin innan vi traskar ner till familjen Lagman! Jag är lite mer sugen nu, men inte helt sådär. Men det ska nog bli skoj!

När vi fått nog kilar vi hem till C&M och sover:) Imorgon blir det lekslottet igen, med älskling också!

Bye

Middag med C&M

Nu har jag kommit hem från jobbet - äntligen helg!! Älskling låg på soffan o vila när jag kom, så söt. Vi har även hunnit med att bestämma att vi ska äta middag hos C&M efter hans träning ikväll:) Så jag ska åka och handla middagsgrejerna med Camilla, Micke & Tilda snart. Men T kommer få äta innan eftersom det blir för sent för henne att vänta till halv åtta - åtta tiden. Då ska hon ju sova igentligen.

Lika bra att jag tar med mig Singstar också för det blir väl kvällens underhållning igen, haha. Kan lika gärna lämna det hos dem för vi använder ju knappt det hemma. Bara om vi festar! Haha. Ska packa sovgrejer också ifall att det blir så att vi sover kvar där inatt. Man vet ju aldrig med oss när vi är hos dem;)

Imorgon ska vi på 50års fest. Jag är inte så jättesugen igentligen men men.. Älskling kommer inte komma dit förrän halv nio typ eftersom han har match, men jag ska gå dit med antingen Marie eller C&M och T. Hoppas att vi går med dem hem sen också för det är nära och bra, plus att dem nog inte stannar hela natten;) Höhö.

Mami åker till helsingfors nu ikväll. LYLLOS. Vi pratade även om en utlandsresa idag på jobbet, jag bangar nog inte på en vecka med henne, hon betalar ju:) Blir förmodligen i början av januari. Yes! Men nu på kryssningen skulle hon köpa med sig ett och annat till mig iaf, hihi.

Nej nu ska vi röra på oss! Trevlig helg!!!

- Kolla Najger

Vi har världens roligaste kines på vår avdelning! Han kan ingen svenska och vi kan ju ingen kineska (såklart), förutom kissa och bajsa som hans föräldrar lärt oss. Idag fick vi även en till lista med fler ord, interesting! Any how, när vi skulle sova idag så peka han på ett barn som låg bredvid mig och sa - kolla najger!! Vad det betyder har jag ingen aning om men vad det låter som kan ni nog komma fram till själva om ni säger det högt? När jag sa till Jörgen vad jag tyckte han sa börja vi båda två asgarva och då trodde vår lille kineskompis att vi skratta åt honom och började med sitt asfula garv, vilket resulterade i att jag grät av skratt:D Hur som helst, det han ville var iaf att ha en blå kudde som låg mellan mig och barnet bredvid. Kolla najger betyder kanske vill ha blåa kudden? Roligt var det iaf, jääävligt roligt! Den killen som låg bredvid mig är nämligen indier, HAHA.

När jag slutade gick jag ner till centrum där Camilla väntade:) Jag tog ut pengarna för ljusen och sen gick vi till ica. Såg att den nya marabou non stop har kommit ut så jag köpte ju självklart en! Har dock inte smakat ännu. När vi handlat gick vi till Mickes jobb och vänta på att klockan skulle bli 16. Älskling kom strax innan så vi kila in och kolla skruv, eller ja han gjorde;) Sen när Micke slutade åkte dem hem till sig och vi till mig!

När älskling lämnade mig för en halvtimme sen ungefär hade han skruvat upp mitt skåp, ätit middag och myst med mig:) Skåpet blev as bra, middagen var god (tunnbrödsrulle med räksallad:D) och myyyset var bäst!! Hihi. När han åkt så plockade jag ordning på allt som dragits ner och nu ser det iaf bra ut här hos mig, bara dammsugning kvar men jag orkar inte det nu.

Jag ska avnjuta min choklad framför teven. Bara feta mig som alltid. Jag bestämde mig när älskling var här för att jag inte orkar ta mig till solbo för att sola och att jag inte orkar åka hem till honom så jag stannar hos mig istället. Vi ses ändå imorgon igen. Och dessutom ska han åka hemifrån halv sex imorgon bitti :O Jag börjar inte förrän 8.30 så jag vill hellre sova i lugn och ro så länge som möjligt! Plus att jag kan gå senare härifrån till jobbet.

Nej nu ska jag smörja läpparna och fortsätta mitt feteri, ciaoooo


Tomtegröt

När jag o papi köpt elementet gick vi in på maxi. Jag köpte julgranskulor, haha:) Det var ett paket med lite glitter i också, allt är i vitt och silver. Ska ha det i min "ljusvas" hade jag tänkt.. Kan ta kort när det är fixat o lägga in, hihi.

Sen när vi kilade runt där inne såg jag tomtegröt! Jag var bara tvungen att köpa det. Och tur nog hade jag inte ätit någon middag innan så nu ska jag värma min tomtegröt, med kanel och socker:) YUMM.

När vi var på väg hem ringde min älskling. Haha puckot hade tagit fel på träningstiden så han var en timme för tidig:D Han kom upp hit och hämtade sin mössa då iaf, han hade tagit min istället för sin imorse :/ Haha. Mupp. Men inte hade han med sig min när han kom? Nej! AAHH. Aja jag får stå ut imorgon. 

Ska kila ner till centrum direkt efter jobbet imorgon och möta upp Camilla, ska betala ljusen:) Sen ska jag köpa något jag kan laga till middag för älskling kommer hit direkt efter jobbet och ska skruva upp skåpet åt mig. Wie. Då måste han få mat ju, sen ska han på träning. Då ska jag försöka röra mig ner till solbo och sola! Sen ska jag hem till honom och vänta.

Nej nu kurrar magen min! Efter mitt grötätande blir det Top model och lite titt i tidningen i pauserna;) Ska även hinna duscha också för jag pallar inte det imorgon bitti. Nej fy. Då vill jag soooova.
 
Nattinatti

JAG ÄLSKAR

Jag älskar oss. Du och jag. Vi. Jag älskar att det är du och jag! Efter (snart) 21 månader finns kärleken fortfarande där. Och inte minst vänskapen! Jag ljuger om jag säger att allt har varit bra jämt, men vad är kärlek utan sina dåliga stunder? Du har gjort mig till en annan person, du har lärt mig så mycket. Jag är alltid trygg med dig. Och du ställer alltid upp! De gånger vi bråkar och gnäller är också bra gånger, man kan ju inte alltid tycka lika och vara sams (iaf inte vi) i ett förhållande. Delade åsikter behövs! Vår kärlek är riktigt jävla stark! Det har vi fått bevisat ett par gånger eller hur älskling. Jag älskar det. Jag älskar dig Andreas <3

  
Tre favoritbilder på oss, hiihi. Sommarbilder :)


- Nu har jag gjort det igen. Jag klickade hem en beställning på h&m också! Så härligt. Men nu blir det ingenting till mig själv förrän efter jul. That's it! (eller hur) Men jag måste köpa en present till älskling, det är bara 12 dagar kvar nu. Fast han fyller bara 19 lillplutten;) Haha. Sen är det väl typ dags att börja julhandla också? Har iofs tre klappar klara redan eftersom jag, bror & syster går ihop till mams, paps och farfar:) Det blir as bra! Sen ska jag köpa något till bror, syster och älskling! Har dock ingen aning om vad.. Eller jo kanske, till älskling! Hmm vi får se. Sen ska ju självklart lilla Tilda få julklapp också, och present innan! Hon blir ju stora tjejen nu, 2 år den 12 december:)

Nu ska jag klura på julisar innan papi kommer, kanske kan handla något redan ikväll? Yeah.


Iskallt

Enda sen det blev kallt ute har det varit kallt här inne hos mig, mer eller mindre iaf. Det är värst på nätterna/morgnarna, man vill inte alls gå upp för man fryser ihjäl!! Jag ringde papi och sa att det inte funka längre, det är FÖR kallt! Så nu när han kommer hem idag ska vi åka iväg och köpa ett el-element, som man kan ställa vart man vill lixom. Så jag hoppas det blir bättre med det, då kan jag sätta igång det på kvällen och stänga av när jag går till jobbet!

Dagen idag gick bra, som vanligt. Men imorgon och fredag blir det tufft! Jag längtar till måndag då Veronica är tillbaka igen. Det blir mycket lättare med allt när man är alla. När jag ändå pratar om jobb så kan jag fortsätta.. Mitt vikariat går ju ut nu i december som jag skrivit förut, chefen sa till mig igår att det finns en del som behöver placeras om. Och det betyder att jag förmodligen blir av med jobbet eftersom jag är Vik. Så jag väntar bara på ett besked om hur det blir! Idag fick jag en mail adress till en föreståndare på ett föräldrakooperativ, en praktikant hos mamma är med i styrelsen där och hörde att mitt vik går ut nu så hon frågade om jag var intresserad, i rönninge. Så jag ska maila en presentation av mig själv och sen komma på besök någon dag :) Så om jag nu inte får förlängt på ametisten hoppas jag att jag får det här jobbet, men det blir förmodligen bara januari till mars där. Fast det är ju mycket bättre än ingenting!

När jag kom hem idag kikade jag in på ellos och det slutade i en beställning. Jag har typ aldrig beställt där men nu hittade jag en del superfina grejer:) Ska även kika in på h&m nu och klicka hem något kanske(a) Jag är i storbehov av kläder känns det som, det tycker jag iofs alltid. Men nu är det extra stort. höhö.

Jag försöker, tro mig

Idag stog det ljusparty på schemat men när jag vaknade imorse kände jag bara nej jag vill inte. Jag hade absolut noll lust att sitta och lyssna på "kärringen" i typ en timme om alla ljusen på bordet.. Jag ville bara beställa! Och sen skulle ju köksdelarna komma! Så på vägen hem från jobbet ringde jag Camilla och sa att jag inte skulle dyka upp men att hon kunde ta min beställning iaf, så hon fick mer bonus;) Det påverkade nog en del för mitt kom upp till 979 kr! Fast då var det till mams och syster också. Men mest till mig som vanligt, höhö.

När jag kom till brevlådan här hemma så stog älsklings bil parkerad på vår uppfart, snacka om att jag blev överraskad:) Och sötisen var ute och skottade min "gång" och till mamis & papis dörr. Nog för att han tycker att det är roligt men hela förra vintern höll han i det och nu börjar han igen.. Det behöver han ju verkligen inte!

Eftersom jag inte hade någon aning om att han skulle vara här, för ingen var ju hemma men han hade ju en egen nyckel som jag glömt, så hade jag heller inte planerat någon middag (jag äter ju typ det äckligaste/lättaste om jag blir hungrig). Så efter ett tags disskuterande åkte vi ner till ica och handlade. Det blev som vanligt något väldigt enkelt och snabbt, för min del kycklingklubba (och för älskling revbensspjäll) och potatissallad:) Snabbt o gott!

Sen kom köksgrejerna och han satte igång med det. Gud vad bortskämd jag är! Det känns verkligen som att jag har "tummen mitt i handen", han har gjort allt sånt åt mig enda sen vår första dag tillsammans typ. Haha. Men skåpet har vi inte satt upp för vi ska nog fixa två reglar först eftersom den här stugan är som den är, men lådgrejen är på plats och det blev super:)

Nu har vi kollat på ugly betty och myyyst<3 Snart ska jag ta bort mitt smink och sen ska vi väl sova så småningom. Jag börjar ju 7 imorgon så jag ska gå upp med honom, och försöka ta en dusch om det inte är alltför kallt;)

Kan passa på att nämna att matchen igår gick bra, vinst med 4-2. Domarn var skit så vinsten kändes extra skön då! Sen lyckades ju min pojkvän självklart dra på sig en matchstraff i slutet. Men jag förstog honom:) Vi missa början av prison sen men det gjorde inte så mycket för den serien har ju blivit så jävla seg!! BLÄ

Nattinatti

Hockeymatch

Guud vilken dag!! Veronica VAB:bade idag så det var jag o Jörgen med 14 barn :O Det kändes.. Vi har ju iofs Eifer men hon går ju bara till 12 så eftermiddagen var ju värst. Men ändå gick det bra för oss, vilan blev typ rekord? 12 minuter för mig o J att "söva" 7 barn, varav ena är väääldigt svår. Fan vad bra vi är! Höhö. Det var inte lite segt att stänga idag efter en sån dag. Puhh.

Plus att mitt vänster öra har börjat värka som bara den:( Började i fredags kväll när vi sjöng, jag får alltid ont när något är högt typ, sen försvann det ju när vi slutade. Men igårkväll fick jag såndär bultande smärta igen.. Det går direkt vidare till huvudet och det är verkligen ingen höjdare att jobba med ett öra som gör sjukt ont när man jobbar med barn. Om det fortsätter imorgon ska jag ringa och boka akut-tid.

Sen jag kom hem har jag packat ihop lite grejer, det blir att sova hos älskling inatt. Och snart ska jag, mami & papi åka, ska stanna på willys först och sen donken:) MUMS. Haha. Sen blir det till ishuset för att kolla på älsklings match! Dom möter nyköping ikväll. Hoppas på vinst såklart! Sen blir det fort hem till honom för att hinna se Prison. Och sen sängen.

Imorgon kommer mitt kök:D Eller kök och kök, skåpdelen och hurtsen, äntligen! Fast jag ska direkt till C&M efter jobbet så jag får inte kolla in det förrän senare på kvällen. C ska ha ljusparty:) Det var länge sen så det blir nog en del ljus imorgon. MYS. Sen hoppas jag att älskling hämtar mig där så vi kan åka hem och fixa mitt kök! Yey.

Fars dag

Idag är det ju Fars dag, men det har aldrig varit något vi firat speciellt i familjen. Varken mors eller fars dag! Men min papi fick iaf en påse med massa gelehjärtan (hans favoritgodis) och ett litet kort. Han blev glad för det:) Bror & S kom hit så åt vi middag (tacos igen!) och nu ska vi snart äta glass. Eller dem, jag har fortfarande magknip.

Igår efter middagen hos C&M fick jag jätteont i magen. Jag trodde hela tiden att det skulle gå över så jag gjorde lixom ingenting åt det. Vi sjöng massor och spelade Eyetoy. Men vid elva hade jag fortfarande lika jävla ont, det knep och gjorde jäääävligt ont.. Så medans de satt och tröck i sig massa cola, godis och ostbågar under hela kvällen låg jag på golvet och hade ont!

Sen sov jag till och från under hela kvällen/natten, älskling skulle ju vara "fyllechaffis" till Marie & Hasse så han var ju tvungen att hålla sig vaken. Vid halv två gick jag ut till honom i vardagsrummet och han såg direkt hur ont jag hade.. Så vi pratade en stund innan jag gick o la mig igen och han åkte o hämtade dem.

När jag vaknade imorse hade iaf värken släppt. Skönt. Men sen när det var dags för lunch fick jag (precis som igår vid middagen) knappt i mig någonting alls. Jag fattar inte?! Sen var det som vanligt igen, ingen värk. Och så var det dags att åka hemåt, efte en helhelg hos och med Camilla, Micke & Tilda:) Supermys har det varit hur som helst!

Älskling körde hem mig så när jag kom innanför dörren tog jag tag i all disk, fyfan vad mycket det var. Sen torka jag rent bordet och plocka med allt skit som jag alltid har överallt? Suck. Sen ringde papi mig och sa att han var på väg hem och vi skulle äta tacos med brorsan & Somayeh. (yippie)

Så jag kila in och hjälpte till med maten när han kom hem. Sen skulle de färga papis hår så jag kila ut till mig igen eftersom magen är som den är.. Får prata med mamsen imorgon för jag lär sova när hon kommer hem ikväll. Måste boka tid hos doktorn nu!!!!

Nu ska jag bara vila framför teven med tända ljus:) Och innan det är dags att sova ska jag ta en dusch!
 
Imorgon blir en lång dag, jobb 9-18 och sen hem snabbt för att försöka äta någon middag och packa(?) sen ner till ishuset för att kolla älsklings match. Och efter den hem till honom eller mig för att kolla lite Prison o sova:)

Lekslottet

När jag kom hem igår hade jag tänkt ta mig en powernap, jag var sjuk trött hela dagen på jobbet och började till och med blöda näsblod :S Aldrig hänt förut.. Men när jag väl kom hem så kunde jag ju absolut inte somna utan kände mig nästan piggare - typiskt!

Så när älskling väl kom hade jag redan packat ner alla mina grejer och sen efter en halvtimme åkte vi ner till willys. Vi handlade massa gott till kvällen och sen åkte vi vidare till Robbans för att handla middag med C&M och Tilda:)

Efter maten busa vi massor, sötkorven blir bara busigare och busigare hela tiden nu. Men det är ju kul! Sen skulle vi sjunga Sing Star eftersom C&M ville testa det, Tilda ville också vara med så hon fick en egen mick att sjunga i :)Haha. När klockan blev tio var hon vaken och vi sjöng fortfarande, men då fick det vara nog. Älskling bytte blöja, satte på henne pyamas och gav henne vällingen så fick vi säga god natt till sötkorven! Klockan var ju sent.

Då tog vi fram eyetoy till playstationet istället, första gången jag spelade det och det var faktiskt kul:) Vi körde en bra stund och när Micke kom igen efter att ha nattat Tilda började vi om så alla fyra var med, och höll på tills typ halv tolv någon gång. Då var både jag o älskling dötrötta, men istället för att sova börja vi spela Mastermind! Snacka om spelgalningar! Men när klockan var halv ett sa vi got natt och gick o la oss.

Imorse när jag vaknade kom Tilda direkt:) Vi kollade på Nicke nyfiken tills det var dags att väcka hennes morbror, han skulle ju spela match så han var tvungen att gå upp då. När han åkt så tvätta jag & T våra hår tillsammans, haha. Hon ska härma precis allt man gör nu! Sen var det frukost och efter den klädde vi på oss och åkte till Lekslottet! Jag har aldrig varit där men det har C&M o T. Det var iaf jätteskoj och snacka om att man var ett litet barn själv, det fanns jättemycket roligt! Efter två timmar av lek & fika så rörde vi oss därifrån. 

Det blev till centrum för att köpa middag till kvällen, tacos:) I bilen på väg från centrum somnade Tilda så nu sover hon. Micke ligger i sängen med henne för hon vaknade när han bar upp henne och jag & C sitter här i soffan!

Älskling kommer nog runt 18. Då blir det middag direkt! Sen blir det kanske att vi sover här inatt igen för det ska sjungas och spelas sen efter maten, annars har jag ingen aning om vi åker till mig eller honom.

Nej nu ska jag kolla teve. Trevlig helg!

Update;

Det blev en dusch iaf, då kan jag sova lite längre imorgon ju (a) :D Sen var det verkligen skönt med en dusch, fasstän jag fryser.. Har plockat ihop "efter jobbet kläder" också som jag lagt ner i min fina bruna Joelle väska:) Hade typ glömt att jag har den men nu ska den användas igen, med bruna stövlarna. Nice.

Det är typ bara på fredagar jag har med mig "efter jobbet kläder", men det är väl iofs för att jag alltid går hem annars eller har med mig nerpackat i väskan om jag ska till älskling eller så.. Man är verkligen ful & äcklig på dagis, fast det är ändå skönt att slippa klä upp sig på jobbet. Istället har jag speciella "fula" kläder till jobbet, haha. Men hur kul är det att ha skitsnygga kläder på sig så får man snor på dem? Eller en kissig hand? Uääckkk!!
 
Imorgon ska jag vara på Getingbo från kvart i två:) Det är mamis avdelning, haha. Men hon är ledig ju så det är därför jag ska vara snäll o hjälpa Brittisen där en timme typ, över melliset. Jag älskar de små barnen där:)

Nej nu ska jag borsta tänderna o krypa ner under duntäcket, NATTINATTI



Snart bara två månader kvar tills du kommer Wilde, helt otroligt!
Jag längtar enormt. <3

Irriterande moment

Snacka om att det var skönt att komma hem igen. APT:n var jobbigare än sist idag, suck. Var en tant där som skulle föreläsa om miljön (på förskolor /dagis) och hon var riktigt jobbig att lyssna på. Hon sa Eeeh hela tiden, i varje jävla mening. Sen tyckte hon att hon var jätterolig också, sånt hatar jag!

Sen tog det aldrig slut.. Och hela dagiset skulle renoveras nu efter nyår men idag på mötet fick vi veta att bara halva blir renoverat 2008, tur nog det blir den halvan jag jobbar på! (Kan ju hoppas att jag är kvar då?) Men det blir ändå inte den renovering man tänkt sig för budgeten räcker inte?! Jag är faktiskt inte så förvånad, tumba hallå.

Jag börjar faktiskt känna lite ångest inför december nu. Jag är ledig /arbetslös fr o m 21 december. Jag undrar när jag får veta det? Jag har ledigt 21-7 januari hur som helst. Blir jag arbetslös så jobbar jag sista dagen den 20/12. Tur nog är jag med i a-kassan så helt utan pengar blir jag ju inte (känns ju lite lättande), plus att jag bor hemma fortfarande så om jag skulle bli utan jobb slipper jag nog undan hyran, eller dem sänker den nog iaf:)

Älskling kom förbi här nyss, han skulle hämta filmen (1408) för den skulle han lämna tillbaka imorgon tydligen. Men nu är jag ensam igen. Jag kände för att sova hemma idag och han också. Igentligen skulle jag duscha och så nu men jag tar det imorgonbitti istället, fryser som en tok nu:(

Nu ska jag kika lite på efterlyst. Sen blir det sängtime. Mys.


Elaka mamma

Igår när mami kom hem (jag o älskling hade precis gått in då, och han letade efter mat till katten :S) så är det första hon säger; jag åker ner till Lina & Jakob på fredag och kommer hem söndag kväll igen. JAHA?! Bara sådär. Hon tar komp från jobbet hela dagen imorgon, åker med Malin ner och tar tåget hem på söndag kväll. Elaka mamma! Jag vill också träffa syster ju :( Bajs.

När älskling kom igår skällde vi på varandra, han påstog att han ringt mig tre ggr och att jag vägrat svara? Jag sa nej du kan inte ha gjort det kolla själv (visar samtalslistor). Hoppsan, vem hade rätt? PUCKOT hade ringt Emelie de där tre gångerna, inte mig! Eftersom hans display är helt sprucken så ser han ju knappt något alls och vet ju inte vem han ringer eller får sms ifrån.. Ändå påstog han att han hade ringt, det är verkligen typiskt honom! Iaf, han fick så han teg när Emelie väl ringde upp mig och frågade varför han ringt! Haha. Jag älskar att ha rätt!

Sen började vi med maten tillsammans. Den blev inte alls så god men den gick ner. Superkockar;) Haha. Efter maten satte vi på 1408, hans jobbarkompis hade laddat ner den och bränt så han lånade hem den. Av det jag såg (råkade som vanligt somna, men i en skräckis?! haha) så var den väl inte världsbäst. Men lite läskig var den.

När vi sett klart på den åkte vi till willys för att handla lite, älskling skulle ha fil och sånt till jobbet så jag passade på att köpa hem lite grejer också. Sen åkte vi direkt till Cämi därifrån. Packade in allt i hans bil (helt otroligt att det gick) eftersom vi var illa tvugna till att få in det när en sk kompis till honom inte gör som han lovat, lågt.

När vi kom hem till mig igen ställde vi in alla grejer hos mig och sen la vi oss på soffan och kolla Fråga Olle:) Var nog det roligaste jag sett, med Danny :D Snyggsnyggnyggiiiiiiing! Älskling bara sucka åt mig, haha. Sen somna vi väl någon gång därefter.

Nu är jag hemma, ska försöka somna en stund tänkte jag. Måste vara på jobbet halv fem igen då vi har fika och sen APT till halv åtta :( Tråk. Efter den ska jag nog äta lite med mamsen och sen bara dega framför teven.

Imorgon är det fredag, ÄNTLIGEN! Jobbar 7.30-15. Sen får vi se vad som hittas på. En chillhelg ska det bli iaf.

Back on work

Idag var jag tillbaks på jobbet igen. Började min morgon med att ställa mig i duschen, usch vad det är jobbigt när man är frusen och sen måste gå ur den där sköna varma duschen och bli ännu kallare än innan.. Men vakna det gjorde jag absolut.

Rätt lugn dag med rätt få barn, heeelt okej alltså. Magvärken har inte gett upp ännu, men jag kommer nog inte bli av med den på ett bra tag heller eftersom... Skitsamma. Jobigt är det iaf och så ska man vara glad och trevlig medans man bara vill spy på allt! Kan man inte vara utan magen? Ööh jovisst..

Jag ska börja göra middag snart också, fast jag har NOLL lust med det. Ovanligt.. Meningen är iaf att älskling ska dyka upp här såfort han är klar med däckbytet på sin bil och äta med mig, därav att jag måste göra middag! Sen vet jag inte vad vi ska hitta på, senare ska vi iaf hämta hans högtalare & stereo som fortfarande är hos Cämi.

Jag vet inte ens vart jag ska sova i natt? Orkar inte bestämma mig nu heller så det får jag ta tag i senare;) Det är ju faktiskt inte bland det viktigaste.. Men ändå.

Nej nu blev det för mycket skit, bye

MIN WILDE !!

Här kommer bilderna på MIN SYSTERSON ! från ultraljudet jag lovade för länge sen.. Bilderna är helgrymma och han är bara för söt. Snacka om att man längtar till Januari :) ♥  Har ni andra åsikter så håll dom för er själva..



image208

image209

image210

Min pappa tycker det är obehagligt att se, han säger att det ser ut som en ailien typ, haha, men då menar han alltså själva grejen av att man kan kolla på sånt här sätt, inte hur hans barnbarn ser ut! Men det är iaf en riktig bebis som är på bilderna och som ska födas i januari om han nu väljer att komma ut i tid? Hihi. Han är stor och knubbig, enligt han som gjorde ultraljudet :D Haha.

Det är moderkakan som är vid sidan om honom på bilderna. Guud jag älskar bilderna, så jävla coolt att man kan få se så verkligt. Har även videoklipp men vet inte hur man lägger in dem här så. Men se och njut :D

KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK
// Lyckligaste Mostern :)


Ingen matlust!?

Jag fattar verkligen inte vad felet är.. Jag kan knappt äta. Jag är hungrig men jag kan inte ens äta hälften av vad jag brukar innan det känns som att hela jag är överfull! Det kan inte vara fucking magsjukan heller, det är sen i söndags. Men varför går det inte bort? Skit.

Jag har inte gjort mycket alls idag, mest suttit framför teven och datorn.. Precis som vanligt. Har även läst i Vecko Revyn som jag var tvungen att köpa eftersom att Måns var på omslaget;) Hööhö. Måste gå och se på Footloose när den kommer till Stockholm!! JAG MÅSTE!

Älskling kommer inte hit förrän efter träningen, typ vid nio. Hoppas han kan ha med sig något gott då.. 

Nu ska jag fortsätta mitt roliga liv, byee.

 

Några bilder..

Ja jag är hemma idag också. Jag har sovit jättedåligt inatt pga magen, det känns som en stor fet klump i den som vill ut men inte kommer ut? Typ? Som att jag behöver spy men inte kan. Usch. Jag har iaf försökt äta lite till nu för det borde ju bli bra om jag kommer igång med maten igen. Eller?

Nu tänkte jag lägga upp några bilder från halloween, de jag hade på min kamera.


    

  

  

1. Camilla is devil 2. Älskling är bad santa ;) 3. Orre & Sean
4. Moa & Jessi är bunnys 5. Emmi & Sofia 6. Grabbarna dansar
7 & 8. Egot? haha. Nejmen jag som djävul :)



Nu
ska jag fortsätta vila, det är ju så himla roligt.. Nej, men imorgon är det back to work hur jag än mår!! Det här funkar inte.. Tröttsamt.

Tack C&M :)

För att ni låtit mig komma så nära inpå. Tack tack tack.

Jag vet inte hur många ggr jag har skrivit om T I L D A, min sötkorv, att hon är världens sötaste och goaste unge! Det går inte ens att beskriva hur underbar hon är. Jag är så glad över att jag fick chansen att bli en del av hennes liv, att Camilla & Micke lät mig komma nära inpå redan i början av mitt och Andreas förhållande. Dem gav mig en stor tillit redan då. Om dem inte gjort det så hade jag nog inte haft det bandet jag har med Tilda idag. Det känns verkligen otroligt roligt:) Ingenting är bättre än det leendet hon ger en när man kommer innanför dörren, eller de gångerna när hon börjat gråta för att vi ska åka hem därifrån, det är så himla gulligt. Hon är så gullig!

Nu fyller hon snart 2 år, jag höll henne första gången när hon var 2 månader.. Det är lång tid. Något som slår allt är att se på Andreas när han ser Tilda göra något, stoltheten i honom, bara när någon säger att hon är söt, gud det är så grymt! Hela han lyser verkligen upp. Men jag förstår honom helt och hållet för han ska verkligen vara stolt.

Han är världens bästa morbror och jag ska bli världens bästa moster, åt min Wilde.

Här kommer några utav alla fina bilder på sötkorven ♥ 

  

1. Stolt morbror med en sovande sötis :')
2. På väg in till stan för att äta middag med morbror, mamma, pappa och mig:)
3. Tuffingen på väg hem från stan, så jävla söt ♥


Grattis Gittan :)

Med tanke på hur jag mådde igår, och fortfarande gjorde när klockan var tio igårkväll, så stannade jag hemma idag. Jag hade ju endast fått i mig en lite hamburgare under hela dagen igår så jag kände att det var bäst så.

Nu har jag sovit en hel del igen och sen bara vilat. Magen känns iaf bättre men jag har inte ätit något ännu, jag är inte ens hungrig? Jag har iaf orkat plocka undan lite, men har fortfarande en del kvar. Jag tar lite i taget helt enkelt. Men det verkar ju ändå inte vara något annat än bakis-sjuka? Haha. Fyfan.

Jag ska snart ta en dusch, snacka om att den är välbehövlig. Efter den ska jag plocka bort allt äckelpäckel som är här och så. Sen kommer nog älskling och plockar upp mig så åker jag med hem till hans mormor & morfar, Gittan fyller 66 år idag, GRATTIS:) Men det känns ändå inte som att det gått ett helt år sen vi firade hennes stora dag? Snacka om att tiden flyger iväg.. Efter "kalas" där, när älskling ska på träning, får vi se om jag åker hem igen eller om jag åker med svärmor hem dit istället. Det är ju ändå Prison ikväll som jag helst ser med älskling :)

Jag har lagt upp bilderna från lördagen på datorn nu också, men jag orkar inte fixa med dem nu. Sen har nog Cämi en del också som jag vill ha:) om hon pratar med mig igen? Så det blir senare.

Nej nu duschen, byye


Bajs bakis

FY FAN!!!!!!!!!!! Jag har aldrig i hela mitt liv varit så jävla bakis någon gång förut, jag fattar verkligen inte hur det går? Jag drack inte ens mer än vanligt, åt bra, blandade inget. Varför har jag då mått såhär?!?

På vägen hem igår fick jag o älskling hoppa av bussen för jag inte alls mådde bra, inte han heller faktiskt, så efter en stund på backen ringde jag min käre papi som kom och hämtade oss så vi fick komma hem någon gång. Haha. Jag tror jag somnade inne på toan för sen när jag väl vaknade slängde jag av mig alla kläder och skakade i hela kroppen, benen vek sig, när jag gick till sängen. BLÄ.

Sen har min natt fortsatt så, jag har vaknat en fem ggr kanske, och spytt som en tok! Men det tog ju slut så hälften av gångerna har det bara varit galla.. Så hela den här jävla fitt dagen har jag legat i sängen och sovit/vilat och sprungit fram o tillbaks till toan, medans älskling har varit jävligt pigg och mått skit bra! Bajs.

Nu har jag iaf fått i mig en hamburgare, äntligen, efter fyra timmars försök.. Och det känns typ bra nu. Skönt. Det är vid såna här tillfällen man aldrig vill dricka igen.. Fyfan.

Men halloween kvällen blev grymt bra:) Även fast vi drog ifrån Camilla till Mange istället senare, det var lika kul där! Massa underbara personer på båda ställena och riktigt bra stämning. Skit kul att se alla utklädda också, mer eller mindre. Jag är nöjd med min djävulsoutfit iaf, även om den är grymt vanlig. Det var nice! Sen vid halv ett var älskling (som alltid?) lite för full så han typ somna, då hjälpte Mackan mig att få ner honom så gick vi mot bussen...

Bilder kommer när jag är som vanligt igen. Jag har inte ens orkat klä på mig, plockat ordning, eller duschat (!!) idag, fyfan vad äcklig jag är nu. Men sminket tog jag bort för nån timme sen iaf. Haha. Usch..

Nu ska jag kolla på ensam mamma, säsongsfinalen:) Sen blir det nog sova, som jag gjort hela dagen..

Mysigt värre ;)

Igår skulle jag försöka hitta det jag behövde till min "outfit" inför kvällen, egentligen är jag grymt tråkig men bättre än ingenting;) Höhö. Men iaf älskling hade redan kommit hem från stan så han plockade upp mig på väg från jobbet så kika vi på leksaksaffärerna i tumba men det fanns ju självklart inte där. Så sur & arg som jag var åkte vi hem till honom för att äta middag med Marie & Hasse - länge sen för min del.

Det blev kött, pommes o sås:) Grymt gott. Efter maten skulle älskling o H nästan åka direkt till träningen men jag stannade kvar där istället för att åka hem medans.. Jag o Marie åkte o handla massa godis och läsk sen när vi kom hem igen tog vi fram några spel som vi spelade, tills älskling kom hem igen. Haha. Det var jätteroligt o mysigt:) Först spelade vi labyrint och sen råttfällan, jag är sämst på spel alltså.. Men myys med svärmor var det iaf!

Sen åkte jag, älskling o Tomi nästan direkt. Förbi mig o hämtade drickat o maten för ikväll och sen vidare till Cämi. Hon kom precis hem och hemma var också hennes bror med kompisar så vi kom o störde dem i filmen.. Men de får skylla sig själva;) Vi ställde iaf i ordning stereon och så, sen kollade vi utröstningen i idol innan vi åkte hem till mig! Både älskling o jag var sjuuuukt trötta så vi somna nästan direkt när vi var hemma. Skönt.

Imorse vaknade jag av att Camilla ringde mig, så jag hoppa in i duschen och när jag nästan var helt klar knackade hon på;) Så hon fick prata en liten stund med sin lillebror innan vi kunde åka. Vi åkte till toys'r us (stavning?) för att kolla på grejerna åt mig men där hade de plockat ner alla halloween grejer, haha. Så kila vi in på city gross och där hitta jag den ena saken men den andra fick jag be Emmi fixa åt mig:)

Sen ville Camilla att jag skulle med hem till dem så vi köpte pizza och åkte hem dit. Tilda blev jätteglad när hon såg mig:D Bland det bästa som finns faktiskt, att se henne bli sådär glad. Sötnos<3 Efter pizzan började vi spela spel, haha. Först vem där och sen mastermind - as kul:) Sen när klockan var tre körde Micke hem mig!

Så jag har hitills myst massor med min pojkväns älskade familj. Grymt underbart! Sen jag kom hem har jag packat ner allt jag behöver inför ikväll och nu väntar jag bara på att älskling ska komma o plocka upp mig så vi kan åka hem till Cäääämi:D Men det dröjer nog en stund.

Hos Cämi blir det förberedning i massor, middag och sen paaaaaaaarty :D

Trevlig helg!

Latmaskarna

Idag är det torsdag och på torsdagar brukar jag o Cämi träna, om inte hon kör. Men idag var vi extra lata och strunta i träningen. Och solningen. Istället kollade vi runt i centrum på halloween kläder, det blir maskerad iaf nu;), sen handlade vi middagen inför lördagen, hårfärg och godis tills ikväll (självklart) innan vi åkte hem till mig.

Nu har jag precis tvättat ur färgen från håret och väntar på mat, lasagne blir det för min del:) Cämi äter pannkakor med grädde & sylt men jag var inte alls sugen på det eftersom vi äter det till mellis på jobbet varje torsdag typ.

Efter jag ätit ska jag prova min "outfit" inför lördagen. Men jag måste ha de tre viktigaste grejerna också! Hoppas jag hittar dem imorgon.. Men i klädväg så har jag det jag behöver och tänkte testa det, kanske köper till en grej om det visar sig bli "finare" då;) Känns ändå jävligt skoj att det blir maskerad iaf.

Mer ikväll blir det bara tvchill, Cämi sover kvar här så det blir mys:)

Igårkväll åkte jag o älskling hem till C&M iaf, Tilda blev jätteglad för leksaken. Hon fick en kundvagn full med matvaror, haha. Den var skitcool:) Sen fick hon medecin så sa vi hejdå och åkte mot tullinge. Eftersom vi skulle få vänta en stund på att Cämis tåg kom så åkte vi o tanka sen körde vi ut till riksten. Älskling har lite knasiga idéer ibland alltså;) Men det var mysigt. Han körde lite på halkbanan (idioooot :p) och sen körde vi "vilse" i riksten innan vi åkte tillbaka till tullinge station där Cämi stog.

Vi blev inte kvar hos henne speciellt länge eftersom vi båda var supertrötta och ville sova. Så när vi kom hem till mig igen la vi oss framför teven o mös. <3 Sen var det nattinatti.

nej nu är maten klar, byeee