Fredag

Jahaja, efterlängtade helg är äntligen här.

Dagen var nästan precis lika seg som gårdagen i skolan.. Tråkigt.. Hade snack om APU;n från halv tio till lunch med alla andra mpklasser, förutom grafisk :p I bmc, så det var lite teaterspel och sådär, halvkul. Sen efter lunch var det absolut inget kul alls, lika lite gjort som igår. Känns super bra?! Nej.

Gick o mötte älskling i centrum så åkte vi hem till honom, då var Tilda här så det blev lite gos o lek. Efter maten la vi Tilda i vagnen så gick vi till ica för o handla lite godis till idol;D Det är ju nästan ett måste.. Blev idoltittandes och sen marrängswich (elr hur det stavas) nu efteråt med Camill o Micke också:) Myspys.

Eftersom jag är supertrött och älskling också + att han ska åka tidigt imorgon för match, så blir det lite tvtittandes nu och sen sängtime, det ser jag verkligen fram emot:) Haha.

Imorgon ska jag hem o fixa mig när jag vaknat, handla present till Camilla och sen möta upp Linn & Cami för att käka något till middag någonstans:) Sen tillbaka till älskling, och då, iiiiit's partyyyytime:D

Torsdag

Vaknade upp imorse vid sextiden pga att älskling ställt typ tre olika klockor på väckning, jätteskönt. stängde av och satte om alarmet sen försökte jag somna om igen, vilket jag inte lyckades så bra med.. Jag somnade om först när älskling gått upp ur sängen och promenerat till bussen, då kunde jag slappna av igen och slippa oroa mig för att han skulle försova sig o bli försenad till jobbet pga klockan. skönt!

Jag fick sova en timme ungefär sen ringde klockan igen för att väcka mig, jag ställde om den så jag fick sova en halvtimme till, tills det ringde igen, då var det faktiskt dags att kliva upp o göra ordning mig inför skoldagen. Det blev lite stressigt men det var okej för att få sova en halvtimme längre;)

Väl i tumba mötte jag Linn som inte heller ätit frukost, så vi promenerade till foto o lämnade våra väskor och fick närvaro sen gick vi till pressbyrån för att köpa bulle & varm choklad:) så mötte vi Cami samtidigt.

Dagen gick jävligt segt, gjorde inte ett skit idag. Sorgligt men sant! Eller jo, fick veta att studentskivan är bokad o klar nu, bara betalning o biljettsäljning kvar då, men hur underbart är inte det?! 26/4 Berzelli bar, har vi alla fem MP-klasser studentskiva, de'nii:D Och så fick vi veta att utspringsdatumet blivit ändrat, precis som vi önskade, till den 31/5 istället för 1/6, så att vi slipper springa ut samtidigt som dom andra gymnasierna:) Underbart bra! Så nu är det bara att vänta på aprilmånad:) Och sen MAAAAJ! Woohooow:D

Idag, är just nu hos älskling. Har ätit middag med Marie precis:) Älskling är på träning så han träffar jag inte förrän jag kommer hem från ljuspartyt som jag o Marie ska åka till snart, hos Camilla. Då efter det blir det iaf myskväll som vanligt när vi umgås, och lite chips & dipp faktiskt:D Muuums.

Love my life<3 och min käre pojkvän såklart, duärbästhjärtat.


Onsdag

Idag började med gym,box,spinn. Jag stog över pga min jobbiga mage som aldrig blir bra:/ Doktordags på onsdag, om en vecka exakt. Då hoppas jag på att äntligen få klart om det är något eller inte..

Efter lektionen så gick jag till Marie på kansliet, så tog vi varsin toast o dricka och satt o snacka i typ en halvtimme tills det var dags för mig att gå på lektion igen, myyys:) Svenska lektionen var det NP-övning, skit trist. Man skulle läsa ett helt jävla häfte men Linn, Cami o jag satt o snacka istället vilket vi också blev utskällda för, men vaddå vi kanske inte orkade läsa i en och en halv timme..

Aja efter svenskan var det lunch, korvstroganoff. Äntligen något ätbart i vår matsal. Efter maten åkte jag till mammas jobb för att vänta på att hon skulle sluta, det var ju "standag" idag:)  Väl inne i stan hittade jag ett par jeans, 2 t-shirtar, 1 linne, 1 "partlinne", 2 koftor och lite hårklämmor, diadem, ett halsband och örhängen. Tack snälla mamma<3

Vi mötte upp pappa o Andreas i centrum så åkte vi o storhandla, wiiie. Haha. Men vad gör man inte för att vara snäll mot mamsen o papsen;) Blev också donkenmat, muuums. Efter handlingen var det hem o mysa lite och nu är det snart dags för bedtime tror jag. Både jag o älskling är supertrötta.

bye

Då var man med..

Jaha, tänka sig att jag hängde på det här också.
Men jag måste ju säga att det känns ju bättre att skriva här än att skriva på pa varje dag:)

Det känns som att mina tankar och åsikter, funderingar och bara allmänna känslor hör hemma bättre här, i en sån här "riktig" blogg, än i en på playahead.  Så jag hänger på er andra bloggnördisar;)


Det får väl bli det för idag då.


Så det blir nog spännande att se om jag kommer hålla mig till min alldeles egna blogg nu då.
Tack  Emmi för idén, som vanligt är du min inspiration! ;D hihi