Nyheter..

Jag har inte haft en stund eller velat ta mig tid att blogga på ett par dagar (igen). Så en liten (eller stor..) resumé tänkte jag slänga ihop nu om veckan som gått.

Tisdags; Johanni kom till mitt jobb och efter en stund där åkte vi vidare till kungens kurva:) Där blev det två par skor för min del, ett par tygskor i svart och ett par sandaler i svart också. Hihi. Sen in på h&m där jag köpte vita leggings och sen blev det en skjorta, capribyxor och ett linne till min käre pojkvän. Från h&m alltså, grymt snygga kläder är det.

När vi var klara, eller när affärerna stängde vid sju åkte vi till maxi så jag kunde storhandla. När vi åkte därifrån ringde jag Andreas o sa att vi var på g hem så han åkte hemifrån sig samtidigt typ. När vi kom hem packade vi in allt och sen satte vi oss ute för att äta färdiggrillad kyckling med potatissallad:) Johanni skulle promt sitta ute fasstän det inte var speciellt varmt längre. Haha.

Sen åkte hon o jag iväg för att köpa godis medans A duschade. Sen blev det DHW med massa godis, mys. Och typ när vi bestämt oss för att lägga oss knacka det på balkongdörren och där stog en väldigt full Sean och en mindre full Markus:) Dom joinade oss en stund innan dem kilade tillbaka till sin bal/fest.

Onsdag; Jag fick höra från min mami att jag fått fast anställning nu men jag blev helt snurrig för jag hade skrivit på avtalet dagen innan och inte tittat om det stog något sådant där utan bara antagit att jag fått förlängt vikariat. Men se där, mami hade rätt, jag är numera fast anställd på förskolan:D

Efter jobbet åkte jag o älskling till kungens kurva för att handla lite grejer till Seans & Markus studentpresenter. Sen blev det hem till mig för att njuta av kvällen och sova.

Torsdag; Öppnade och passade sen på att ta ut lite komptid så jag kom ifrån jobbet vid halv ett redan:) När jag kom hem var älskling redan här o då blev det lite stressfix för mig innan vi skulle bege oss till gymnasiet för att kolla utspringet. När vi hängt grejerna på Sean & Mackan och kollat flaken kilade vi hem till mig igen. Emelie, Johanni & Tomi o Tilda kom och sen kilade vi allihop iväg till M's mottagning! Vi kom perfekt tajmat för han kom precis efter oss:D Det vart jättegod mat och fika sen öppnade han sina presenter innan vi tackade för oss.

Vi kilade vidare hela gänget mot Seans mottagning. Där var det lite mer folk men inte så mycket mer drag;P Trevligt var det hur som helst och vi blev kvar framåt halv tio. Vi hoppade på bussen ner till centrum och kilade förbi mig innan vi kunde åka bil med Johanni hem till älskling. Hans lägenhet är såååå fin nu när den är klar (i stort sett iaf). Vi somnade rätt snabbt.

IDAG; Slutade jobbet halv fyra och kilade direkt till bolaget;) När jag kom hem blev det dusch och sen kom Andreas precis när jag var klar så jag fixade middagen direkt o när den precis var klar så kom mami & papi förbi. När alla dem åkt satte jag igång med all fix och nu sitter jag här helt klar.

Johanni kom precis innanför dörren så nu blir det massa alkohol, musik och dans (?) och sen ett kärt besök på tbs lite senare iaf;D haha. Trevlig helg.

A whole lot

Är fortfarande sjukt trött, antagligen efter den hårda helgen. haha.

Imorgon är det jobb 8-18 igen, sen ska jag åka o shoppa med Johanni i kungens kurva/skärholmen:) När affärerna stänger ska vi stanna på maxi så jag kan storhandla mat o sånt och sen blir det att åka hem med allt o betala räkningarna så jag vet hur mycket pengar det finns kvar sen.. Om det finns något? haha jodå.

På onsdag efter jobbet blir det till att fixa Mackans champagne till hans stora dag som är på torsdag! Sen ska jag åka o shoppa med Andreas, ja det är han som ska shoppa då och inte jag. hihi. Men jag ska passa på att handla Markus och Seans studentpresent då:) Sen ska jag o älskling åka hem till mig o sova.

På torsdag är det jobb till 13.30 senast, sen blir det snabbt ner till gymnasiet för att kolla utspringet! Helt sjukt att det är ett helt år sen man själv var där, kommer nog bli en aningens avis på årets elever eftersom studenten var det grymmaste jag varit med om! Iaf, efter utspringet så blir det till att kila hem o invänta Emmi & Johanni som kommer från jobben och sen när dem fixat sig blir det att röra sig till Markus mottagning:) Ska även hinna förbi Seans så vet inte riktigt i vilken ordning det blir men det löser sig. Sen ska älskling o jag sova hos honom, nu äntligen är det i stort sett ordning i hans lägenhet!

Till helgen hoppas jag på grymt väder för då blir det en tripp till landet och ut o glassa på havet med båten mami o papi köpte igår:D wie. Vad jag hört så ska det bli varmare än i helgen?! Perfekt.

Nej nu är det god natt.

Mors Dag

Jag är helt slut. HELT SLUT.

Fredagen blev stenhård, haha. Vi körde verkligen på hårdare än någonsin, jag & Emmi röjde satan på dansgolvet från att vi kom tills dom stängde, svetten typ rann!? HAHA. Grymt kul var det iaf.

Var knappt bakis igår vilket var sjukt skönt. Emmi åkte o jobbade och jag hoppade in i duschen, när jag var klar åkte jag & Johanni till donken och tog med oss maten till Andreas. Vi käkade tillsammans sen åkte hon hemåt o jag stannade. Halv två åkte vi till brädgårn här i tumba och sen körde A hem mig.

Sen kom Johanni hit så fick hon fixa mitt hår innan vi åkte till skärholmen! Jag hade inga shoppingpengar men hittade självklart en klänning jag verkligen ville ha så J var urgullig o köpte den åt mig, betalar tillbaka på tisdag;) Sen åkte vi hem till mig o bytte om, sminka oss o fixa håret ordentligt!

Åkte sen till min bror för att äta middag, thaimat! YUMM. När vi ätit upp åkte vi vidare till Linda:) Skitfin lägenhet hade hon. Planen var att vi skulle mysa där framför eurovision men vi alla ville festa så vi packade ihop lika fort som vi kom o åkte hem till mig istället! Vi korkade upp alkoholen, Andreas, Mackan & Tomi kom förbi och kollade bidragen med oss innan vi sen vinglade till tbs! haha.

Kvällen vart lyckad. Dock inte lika grym som fredagen men kul har vi alltid tillsammans så:D När det stängde var det dags för efterfest men jag var inte alls sugen så jag kilade hem med Andreas till mig.

Nu sitter jag här i min soffa, har precis duschat o klätt på mig och har massa disk att ta tag i. Hela dagen är alltså gone. Måste iaf skynda på nu för ica stänger 18 o jag måste ner o handla hem lite stuffs. Är dessutom sjukt hungrig nu! Frukostdags kanske?! haha

Får se om jag åker förbi mami något också, bror har iaf kirrat presenten:)

7 barn & FREDAG

Sitter på jobbet, endast 7 barn idag och de som inte sover är iväg så jag har det väldigt tomt här. Hihi. Men om en tjugo minuter så kilar jag hem för HELG:) Helt underbart. Har aldrig någonsin hänt att vi bara haft 7 barn så det njuter vi av.

Det  blir ett besök på bolaget direkt för att sen kila hem o njuta av solen lite? Ska möta upp Melissa & Miranda iaf för att få mina pengar som hon låna igår. Blir väl kanske en fika på det också, får allt se..

Ikväll blir det iaf party med mina två favoritbrudar:) Men jag ska se till att kontrollera mitt alkoholintag något så jag slipper en sån skitdag som förra söndagen imorgon, inte kul.. Måste ju orka eurovision imorgon också.

Jag älskar texten, och låten, men texten känns verkligen djup.

Your strength is so hard to find
I feel so much stronger now
the feeling's alright
Your words make me whole again
Those eyes cannot ever lie
you're so divine

I'm not ever alone
You're not ever alone

I'm head over heels goddess of mine
Your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm not ever alone

Your smile is heavenly
I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe
the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

The heart is pumping for my life
the mind is happy and I,
I will love you 'til the day I die

I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm head over heels goddess of mine
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm not ever alone

Nej nu är det helg för min del :D bye

Äventyr

Idag har jag varit på äventyr!

Melissa & Miranda kom o fikade med mig här hemma nästan direkt när jag kommit hem, hann precis komma ur duschen o fixa håret sen var dem här utanför:) Sen kom även Ninni förbi och efter en stunds tjattrande gick vi ner till centrum. Där kollade o shoppade dem lite grann och jag höll koll på skitungen;) Sen kom Johanni efter sin praktik o joinade. Det blev middag på bistron o efter den kila jag & J runt lite till innan vi sen skyndade hem till mig. Haha. Hon var kvar en liten stund sen drog hon hemåt och jag fixade lite med hemmet.

Nu är Andreas här igen, haha. Han har varit här varje kväll den här veckan fasst vi inte ens skulle ha setts någon av dagarna, KNÄPPO. hihi. Jag är iaf helt sjukt trött så det blir till att sova vilken sekund som helst.

Imorgon är det jobb 7-14.30 men jag går nog runt 13tiden;) Sen blir det hem o fixa ordning sig o ladda inför kvällen, fixa drickat och förbereda sen droppar Emmi in här och senare även Johanni! Då blir det vinpimpling för hela slanten o sen ett kärt besök på tbs. As usual. HAHA. Men på lördag har vi andra planer, schlagerplaner! Wie.

nattiiiiiiiii

Favorit i repris

Idag när jag slutat jobbet, som för övrigt var riktigt kul idag med tanke på en viss sak, så ringde jag min Johanna:) Hon ringde upp när hon slutat sin praktik så kom hon direkt hit. Vi snackade en del sen gick vi till centrum för att handla lite grejer till middagen. Jag bestämde mig för att äta fetaostsallad idag igen, med Johanni. Dock så slutade det med att det var hon som gjorde hela men den var lika god för det;) hihi.

Innan vi (eller ja hon) började med maten gjorde vi ett litet besök, haha. Min bästa vän är verkligen bäst. Och idag som alla andra dagar la vi orden i mun på varandra och det är lika roligt varje gång. JAG ÄLSKAR DIG BABE! När vi ätit satt vi o snacka om kommande helg lite och Emmi o jag pratade i telen innan J kom så det blir nu partaj på fredag:)

Lördag är det eurovision och som det ser ut nu ska den ses hos Linda i hägersten, men jag är inte helt 100 ännu på att jag joinar där. Iaf så om det blir så blir det kanske en middag hos min bror & S innan med Johanna också. Mys. Men lördagen är lite osäker fortfarande fast fredagen är spikad! hihih

Nu ska jag kolla lite teve och bara njuta av en lugn o skön kväll här hemma. Öppnar imorgon så ska gå hemifrån 6.10. Det blir som alltid bussen upp sen. På torsdagar får man vara lat! Men nej nu ska jag kila, ciao

Tuesday

Jobbet gick kanoners idag. Har glömt tala om att jag fått förlängt vikariat än en gång:) Plus att jag har blivit erbjuden en fast tjänst :D Så jag ska förmodligen gå en vallidering till barnskötare så att jag då blir fast anställd efter det. GRYMT. hihi. Men nu kommer även Veronica att sluta så jag får två nya kollegor, vet inte om det känns så roligt?..

Efter jobbet gick jag o Miranda hem till mig. Sen ringde Melissa så vi kila till donken för att äta middag, därefter gick vi tillbaka till centrum där Melissa köpte en mobil av nån kompis. Sen följde M&M med mig hem för att vänta på Dennis, när han kom så gick jag med dom till centrum för att köpa godis till min älskling som kommer hit snart:)

Egentligen skulle vi åkt hem till hans lägenhet men jag vill duscha och har fortfarande all tvätt hängandes i badrummet plus att han också vill duscha (hans badrum är helt äckligt av färg o sånt skit som blivit under renoveringen så där vill man inte duscha/bada förrän det är städat!) o klockan kommer bli en del innan vi kommer ha hunnit gjort det så vi sover här inatt, igen, istället. Men nu är hans lägenhet alldeles snart klar så då lär vi vara mer hos honom:)

Men nu ska jag ta tag i tvätten iaf så att vi bara kan duscha så fort han kommer. Ciaaoo

Länkar..

Första dagen för veckan, jag bangar inte på fredag imorgon? Men neej fyra jävla dagar kvar att jobba innan man får ledigt igen då. Bara inse! Imorgon är det jag och en vikare, fun fun. Men ska väl kunna klara av det också.

Okej EMMI vet att du vill se alla bilder, men det är 111 styckna (efter att jag raderat 59 som var suddiga, inte ens kunde se vad det var, typ luft och en o annan bild på någon som däckat?!) och jag orkar inte lägga upp så många.. Så därför kommer jag istället att lägga upp en del på facebook och sen får jag se om jag orkar bjussa på några här någon dag! Vilket jag säkerligen kommer att göra eftersom jag älskar bilder:) hihi. Men inte nu iaf. Så om någon människa skulle vara intresserad av våran sjukt roliga lördag så kolla in min facebook till att börja med..


Sen en liten fråga (till världens fulaste bild, I Know)..
Hur man kan få det här till att vi strular ?!



HAHAHA, jo vilket strul alltså. Du som tyckte dig se att vi gjorde det, vart har du dina ögon någonstans? :)

Nej nu ska jag ladda upp med lite nötter, har även ätit en egengjord supergod fetaost sallad till middag:) SMASK. Men nu är jag väldigt godissugen så funderar på att ringa min älskling o fråga om han har lust o köpa med sig något sådant tills han kommer:) blir nog så. Men kom ihåg o kolla in facebook då!


Summering

Okej jag har knappt haft tid att blogga meeeen en summering av helgen som varit GRYM.

I FREDAGS var det familjemiddag hos Andreas föräldrar, sista gången på båtsmannabacken :/ Numera är dem inflyttade i sin lägenhet i segersjö istället. Skitfin. (Dock har jag inte hjälpt till med lassen så jag vet inte riktigt hur det ser ut nu..) Efter middagen åkte vi hem till mig för att sova, innan dess kom Johanni för att sovsällskapa här med oss och Sofie & Emmi tittade in en pyttestund också.

I LÖRDAGS ringde klockan kvart i åtta :O Dags för påfyllning av naglarna vid nio så jag gick upp o gjorde mig i ordning sen väckte jag min käre vän Johanni så vi hann åka iväg till hallunda. Efter mitt nagelbesök åkte vi direkt till skärholmen för att  s h o p p a  :D Vi började med att äta, haha. Sen mötte vi Emmi & Sofie efter ett besök på bolaget så körde vi igång. Jag kom hem med fyra klänningar, två halsband, tre par örhängen och strumpbyxor:)

Johanni följde med mig direkt hem och sen kom även Andreas & Sean, vi käkade middag och sen korka vi upp! Vid åttatiden kom Emmi sen kom även Jessie & Irre:) Det blev en hel del dricka redan innan vi kom till tbs, kvällen där var som varje jävla gång grymt bra! Fast kanske något bättre? Haha. Jag har träningsvärk & är typ blå i/på tårna efter min o Emmis dansmoves igår. ILLA. När tbs stängde körde vi efterfest hos mig, den blev dock inte så långvarig vilket var tur eftersom jag sen lyckades däcka på badrumsgolvet, illa det med, men med lite hjälp låg jag i sängen istället. Tack älskling. Tydligen så hade iaf Johanni, Emmi & Andreas trevligt när jag däckat;) haha.

IDAG, jag har inga kommentarer! Mer än att jag mått som jag förtjänat?! FY FAN. Var dock tvungen att pallra mig upp och ut vid halv tre eftersom barngympa-avslutning stog på schemat! Ingen höjdare direkt men jag tog mig igenom den och nu är det över:D Pengarna borde rulla in i veckan också, nice.

Efter den kom älskling till mig igen och min lägenhet stank, var helt nerspilld, hade överfulla sopor, överfull disk och en äckeltoa! Fy. Men efter nån timme piggnade jag till och började röja så nu lutkar det fräscht igen efter att jag dammsugit, svabbat golven, slängt sopor, diskat och skurat toan!

Har även hunnit med att duscha i nästan en halvtimme med min älskling i skollhett vatten! Härligt värre. Sen tog jag mig i kragen och utnyttjade min bokade tid i tvättstugan iaf så jag körde två maskiner. Bra jobb av en bakisElin.

Nu väntar snart sängen med min A. Natti

Ännu en flytt

Igår var jag o älskling och kollade in Hasses & Maries lägenhet:) Den var superfin tycker jag. Synd bara att dem inte fick vad dem väntat sig för sitt hus.. Men nu är det iaf klart och dem ska väl smått börja flytta över sakerna.

När vi varit i lägenheten en stund åkte vi till gula villan för att hyra film. "Det var länge sen ni var här nu, var har ni hållit hus?" Haha, vaddå stamgäster?! Nej det bevisar bara att vi varit där lite för mycket kanske.. Det blev surf school iaf och den var bra. Köpte såklart godis också.

Sen åkte vi hem till älskling där vi kollade på filmen och åt middag. Sen var båda vi helt sluuuut så vi la oss i sängen och kollade sista stunden på tv innan vi stängde av o skulle sova, men då börja vi hålla på o fjanta oss istället så vi somna inte förrän en lång stund senare:D

Idag var jag på jobbet tio över sex :O helt sjukt tidigt. Meeen dagen gick ändå fort och var helt ok. Sprang nästan därifrån när klockan var halv två efter att jag fått veta att Jörgen inte kommer imorgon, o Veronica är i skolan då så jag står alltså själv med vår barngrupp!?!! Ännu roligare när det redan är minst en borta från i stort sett varje avdelning. Aja jag får jobba 7.30-16.30 imorgon. KUL. Men efter jobbet blir det iaf middag hos Andreas föräldrar:) Sista middagen i huset.. 

Nu ska jag föra över lite pengar sen vid fyra kommer A o hämtar mig så ska vi äta middag hos hans föräldrar (ja idag med) och sen hjälpa dem med lite flytt:) Sen får han köra hem mig för jag vill duscha o sånt ikväll, får se om han joinar mig eller åker hem till sig.

G a m m a l t

I ungefär två år har jag gått och saknat något som en gång var allt för mig, jag trodde att det vara borta och att jag alltid skulle få ångra mig för att jag låtit det ske. Jag har alltid varit medveten om att ingen någonsin kommer att kunna ta platsen, den platsen som bara finns för dig.

Jag vet nu mer än någonsin att jag gjorde mitt största misstag som lät oss rinna ut i sanden. Nu (idag) när vi ses och nu när vi har börjat umgås igen (TACK OCH LOV) vet jag mer än allt att det alltid bara kommer att vara du! Även om vi inte får samma kontakt som innan så kommer det ändå bara vara du.. Jag har försökt släppa andra inpå men jag vill bara att det ska vara du.

Du är på en helt egen nivå. Jag är glad över att vi hittar tillbaka, igen. Och jag hoppas att det blir som förut någon gång i våra liv. Jag är glad över att vi fortfarande kan avsluta varandras meningar, att vi fortfarande kan skratta åt bara sånt som vi skrattar åt och att vi fortfarande kan vara vi.


image361

Jag älskar dig Johanna <3

Några bilder..

Haha insåg nu när jag väl skulle lägga upp bilderna att det knappt vart några. Och det beror självklart på att självaste Johanni som är så grym på att fota hela tiden lämnade oss redan vid tolv;) HAHAA.


Cämi & Jag på min fina uteplats ;)

  
 Precis innan avgång mot tbs..



Ninni & Melissa ;D

 
 Melissa & jag. haha.

Måndag & Tisdag

Igår efter mötet var jag bajstrött så jag ringde min älskling redan på väg från jobbet för att säga god natt typ, haha. Men när jag börjar tjattra i telen säger han men duu jag kommer snart så vi kan prata då! Vi hade inte sagt att vi skulle ses men han hade bestämt sig för att sova hos mig iaf så han kom hit efter en stund.

Jag tyckte vi kunde hälsa på mina päron (speciellt papi) och älskling var lite hungrig så vi åkte förbi donken och sen hem till mami&papi. Dom var hundvakt åt Pärlan, brorsans & Somayehs hund. Första gången A träffade henne och för mig andra, hon hade redan hunnit bli mycket duktigare när man ville klappa henne:) Sen åkte vi hem till mig igen och la oss i sängen.

Idag slutade jag halv fem. Fick gå förbi ica för att kunna fylla på mensskåpet, haha. Sen när jag kom hem började jag att städa! Skurade toan & handfatet där, dammsög överallt, plockade ordnig på mina kläder som typ hängde sönder fåtöljen och diskade. Sen var jag hungrig så jag gjorde ordning lite pyttipanna åt mig, det var länge sen.

Nu sitter jag bara o latar mig framför teven. Men det är jag värd. Ska bjussa på några bilder från helgen tänkte jag och sen ska jag hoppa in i duschen innan DHW börjar:) Måste öppna imorgon också så det blir till att gå upp halv sex.. Och på torsdag, om inte tidigare ifall jag sover hos älskling. PUUUHH.

Sommarnatt ?

Igår kom Johanni hit efter att jag hunnit med att duscha, handla och gå på bolaget:) Vi åkte upp till mina föräldrar en snabbis för att se om jag hade något roligt som vi kunde ha nytta av under kvällen kvar där men så var icke fallet.. Svängde förbi willys o köpte en chipspåse innan vi åkte hem till mig igen!

Vi började i stort sett fixa oss direkt och efter ett tag kom Andreas hem och satt en stund med oss, sen åkte han iväg till sina föräldrar en snabbis och kom sen tillbaka igen. Då kom också Cäääämilla:) Johanna fixade mitt hår och så vilket tog en stund sen satte vi igång med middagen direkt!

Det blev grillade kotletter, pommes och bea med sallad såklart. Andreas duschade medans vi gjorde mat sen käkade han med oss och sen blev det så att han joinade resten av kvällen:) Han lekte servitör och kom ut med fina "drinkar" till oss och sen kom han ut med glass & jordgubbar. Sötnos. Lite senare under kvällen kom Rådbjer & Frey också och eftersom det var så jävla varmt höll vi oss på min uteplats enda till elva:) Sen flytta vi in och tog några shots precis innan vi skulle röra oss till tbs!

Det var rätt folktomt där igår men kvällen fortsatte helnice, förutom att Johanni gick hem till mig redan vid tolv, haha. Något för mkt i sig hade min käre vän fått. En stund senare kommer även Cämi fram till mig och säger att hon mår dåligt, OH NOOOOO. Men hon tog ett glas vatten sen röjde vi på dansgolvet tills klockan blev halvtvå:) Då gick vi till Andreas o sa att vi skulle röra oss så han kila med. Väl här hemma braka det för honom också så jag & C fick äta vår älskade fyllemat till hans härliga kräkningar :( haha.

Idag när mina kära vänner & min kära pojkvän åkt härifrån tog jag en skön dusch och sen röjde jag undan lite.. Sen var det dags att promenera till min barngympa och efter den blev jag hämtat av älskling så åkte vi till benevento där vi mötte upp Johanna, Emmi, Sofie, Cämilla, Tomi & Markus:) Vi köpte mat och den tog vi med oss till brosjön, helmys. Där blev vi kvar tills sjutiden då vi åkte hemåt igen. 

Nu ligger min älskling på soffan, nyduschad. GGr. Haha. Nej men han var så jävla skitig efter hans brottningsmatcher och fotbollsfighter på brosjön så han behövde verkligen duscha av sig. Just nu är det sporten som gäller men snart börjar parlamentet! Sen blir det nog sängtime.

Sååå imorgon är det dags för en hel veckas jobb igen.. FUN. Slutar inte förrän halv åtta för att vi har ett bajsmöte:( Då blir det bara hem o sova typ.

Fy skäms

Igår blev det en mysmiddag med min käresta på uteplatsen:) Det var fortfarande stekhett då fasst klockan var halv sju. Hur underbart är inte det? Sen åkte vi till honom, där hann vi bara vara en snabbis innan Tomi&Tilda kom för att hämta sitt bord och då gick jag med dom till deras. Sen kom A strax efter. Det blev massa snack och lite godis framför hockeyn som inte ens var intressant.. Men för Tomi var den det för han behövde veta hur dem spelade eftersom Ryssland sen skulle möta Finland! Ok. Haha.

Mitt under tevetittandet och snacket kom Emmi:) Vi snackade på ännu mer och bestämde oss sen för att börja röra oss hemåt när klockan var halv elva. Det blev alltså en heeeelchill kväll at Tomis&Tildas. myyyys. Jag o älskling körde först hem Emmi sen åkte vi hem till mig för att sova, men det var en skitbra film på teve så vi kom inte i säng förrän närmre ett skulle jag tro.

Nu har jag precis klätt på mig och bäddat ordning sängen, Andreas åkte strax innan elva för att börja med hallgolvet hemma hos sig! Stefan (hans "morbror") ska lägga klinkers åt honom men A måste ju vara med och kanske även lägga lite själv? hihi. Snyggt blir det iaf!

Jag skäms för att klockan redan hunnit bli tolv, dels för att elva började vårstädningen här ute och dels för att det är svinvarmt ute och jag inte tagit vara på dagen än! Fy skäms på mig! Nu ska jag iaf kila till ica och inhandla lite stuffs innan jag kan kila hem igen och hoppas dom är klara där ute så jag kan visa upp mig utan att skämmas!? Haha. Måste komma på nån bra anledning till varför jag inte hjälpt till..

trevlig sommardag!

TILDAS HELG

Några bilder från i Lördags då vi var på Disney Live, Nalle Puh.

 

Tilda är färdig för att åka och ber om biljetterna:)



A gick i förväg för att slänga skräp, T gillar inte det! Hon skrek "Deaaaa tanna! ja piiiinger" Och sprang iväg..



På väg upp till platserna efter lite handling!



Tilda sitter med sina saker, väntar på att det ska börja!



Tiger har en lära-sig-hoppa-som-Tiger-lektion och T älskade den stunden:)



I slutet av teatern, Tilda & Andreas:)

Tilda var helt såld på den och den var grymt bra gjord så den skulle vi kunna se flera gånger om igen. Hoppas det kommer något liknande snart.

Nu ska jag gå o handla mat på ica, färdiggrillad kyckling o potatissallad:) MUMS. bye

Hot hot hot

Snacka om att det är  H O T  numera.. Tur att jag jobbar på ett dagis så att jag har möjlighet att vara ute i den här hettan, inne är det alldeles instängt och varmt. Synd bara att jag inte tycks fått nån färg.. Men det kommer väl.

Igår färgade Johanna mitt hår:) Trodde att det skulle bli lite mörkare men nu är jag bara glad över resultatet och jag stortrivs med färgen, typ mellanbrunt, eller det är lite mörkt ändå. Hmm, lägger in en bild. Medans färgen var i passade jag på att äta två pizzabitar från en matlåda i frysen:) Sen när håret var klart plattade J det åt mig och sen rullade vi vidare mot tullinge!

Jag hoppade av hos min baby och han höll som vanligt på att jobba, jag blev uttråkad så jag gick o köpte varsin glass åt oss:) Dom mumsade vi i oss tillsammans och sen kom Johanna dit också, hihi. Vi satt bara o snacka på och Tomi kom över så han & A sprutmålade hans & Tildas soffbord. Sen kilade vi fyra över till Tomis & Tildas så  J kunde få inspektera den också. haha. Tilda hade precis kommit så vi tajma perfekt! Sen var det bara kila hem (till älskling då) igen o sova.

Nu sitter jag på min uteplats och njuter av värmen, men måste dock köpa mig ett parasoll snarast möjligt för solen steker verkligen här! Jag har eftermiddags och kvällssol! Och den är i stort sett på hela uteplatsen så vill man ha skugga kan det vara bra med ett parasoll. Have to buy one.

Ikväll blir det inget fartfyllt utan tror det blir en middag med min baby och sen ska han jobba i sin lägenhet som vanligt och då får jag väl antingen sitta där o glo eller kanske få något napp på en promenad runt i tullinge? Det löser sig nog och jag lär ju uppdatera mig..

Imorgon blir det iaf grillning och vinpimpling på min uteplats;) Med min J och sen någon/några fler I guess.


 
Ja här är jag idag!

Tisdag & Onsdag

I tisdags när jag var på jobbet gick jag o vänta in klockan så att jag väl kunde få gå ner till centrum med min mami. I centrum shoppade jag lite jobbkläder, eller aa en kjol och ett par capribyxor och ett linne till det:) Sen följde jag med min mami in på ica innan det var dags för mig att skynda hem!

För att när jag var på jobbet och klockan var runt fyra så ringde min käre pojkvän mig och frågade om jag ville äta middag i stan? Jag blev lite förvånad över frågan så jag typ vaaa? Sen uppprepa han sig och berätta att han skulle köra sin morbror in dit och tyckte att vi då efteråt kunde passa på att käka någonstans. Så vi åt en underbar buffémiddag på Mongolian Barbeque:) Min älskling är bäst <3 Efter middagen åkte vi hem till mig och fortsatte med myset.

Igår, Onsdag, fick jag finbesök;) Nej men Johanna kom hit och vi åkte direkt till willys för att inhandla någon middag. Det blev potatisgrattäng, lövbiff och sallad. SMARR. Efter maten åkte vi en snabbis till Andreas för att Johanni ville inspektera hans lägenhet, sen följde han med oss tillbaka. Eller han åkte sin bil och hann före eftersom vi stannade och köpte en fet godispåse:) Innan vi börja med vår tjej-mys-kväll körde vi A till vårsta där han skulle kolla derbymatchen. (Haha) Sen i halvlek åkte vi dit för att hämta honom o Sean och istället släppa dom här bredvid, at TBS you know. Sen fortsatte vi vårt mys tills vi ville sova, då bäddade vi soffan åt Johanni och sen la vi oss. Men precis när vi väl var på väg att somna kom A hem. Han var lite på pickalurven han, haha. Och bajen hade ju vunnit - blä. Så vi fick ligga o lyssna på hans tjatter en bra stund innan vi fick sova. Och han somnade;)

Helmysiga dagar. Me love.

God natt

Idag hade vi möte på jobbet, gick därifrån vid sju äntligen. Mitt huvud har typ vart på väg att sprängas enda sen jag råkade utbryta en tumult på mötet.  S H I T  vad kärringar kan tjattra - och tjaffsa!

Jag har iaf fått i mig ett paked nudlar, ett glas cola och orkat dammsuga. Och det sistnämnda behövdes vill jag lova. Chipssmulor, brödsmulor, matrester och jaa vou name it var överallt! Så blir det när lillaTilda är med;)

Nu ska jag bädda upp sängen, dra ner persiennerna & jalusierna, borsta tänderna och ställa alarmet sen SOVA. Orkar inte ens lägga fram några kläder till imorgon nu utan får hoppas det går snabbt imorgonbitti..

Ska bara säga god natt till min älskling i telen nu <3

En helg med Tilda

I fredags runt 17 kom Andreas hit med sin underbara systerdotter:) Hon hade massa packning med sig eftersom hon skulle sova kvar till söndagen och hon fortfarande åt pencillin. Iaf så hade hon packat sin ryggsäck med leksaker hon ville ha med så vi började leka direkt med det som låg i, tills vi blev hungriga och börja med maten!

Tilda dukade helt själv och det var sjukt för allt låg på rätt plats, underlägg, tallrik, gaffel, kniv, glas och sen alla skålar med varsin sked i mitten av bordet! Och när hon var klar titta hon på oss och sa "titta piiiiin:)" Andreas vart nästan så stolt att han gick genom taket och fotade hennes dukning direkt, haha. Hon är ju bara 2 år och snart 5 månader och kan duka ett bort helt själv?! Men det kanske är normalt vad vet jag..

Efter maten åkte vi hem till mina päron för att mata katten och sen tillbaka hem igen med massa godis och cola:) Vi satte på Askungen som vi alla tre kollade på och sen stängde vi av så T skulle somna när klockan var tio..

På lördagen vaknade jag vid nio och undrade hur klockan kunde vara nio redan utan att Tilda vaknat? Iaf så hoppa jag in i duschen direkt och gjorde mig helt klar innan jag skulle väcka henne men hon hann vakna själv så när jag var klar satte hon sig upp i sängen och sa "åka Nalle puh?!:D" SÖTUNGE.

Vid elva åkte vi iväg, mot globen och annexet. Vi åt lunch på donken och sen kila vi in. När vi kom innanför så var det Nalle Puh sovenirer överallt så Tilda visste knappt vart hon skulle titta, haha. Hon fick ett program, en hink med popcorn, en skit cool leksak och sockervadd med en Nalle Puh mask:D Liiiiiiiiite bortskämd.. Men hon var/är värd allt! Under hela föreställningen satt hon och klappa händerna, skrattade och dansade med:) Så söt! Hon skrek av skratt till och med. Så det var värt varenda krona och hon tackade flera gånger.

När vi kom till bilen igen efter så somnade hon så fort Andreas startade motorn, haha. Sen sov hon och när vi kom hem somna både jag o A också sen vaknade jag halv sex och tänkte shit!! Tilda hade då sovit sen tre så jag väckte henne med detsamma sen väckte vi hennes morbror som fick börja med middagen:)

På kvällen kom Johanna över så Tilda lekte lite med henne också och vi kollade på körslaget! Sen satte vi på Lilo & Stich när det var dags för T att sova. Men hon ville självklart inte somna eftersom hon sovit så länge så vid elva fick vi stänga av filmen så hon kunde somna! Tror klockan blev halv tolv innan A fick henne att somna.

Sen igår var det dags för lilla fröken att åka hem. När Camilla & Micke kom för att hämta henne vart hon knappt glad:P Haha. Men vi gick ner till centrum allihop, eller inte Andreas för han var o jobba i sin lägenhet, och tog en fika:) Sen åkte vi upp till mina päron så jag kunde hämta min gympaväska o sen fortsatte vi färden hem till Thomas. Därefter blev det till min barngympa som Tilda var med på:) Och sen direkt till donken för att äta med Andreas också! Sen åkte vi allihop till brosjön o kolla på när Thomas körde med sin elbåt:D Verkligen ascool och dessutom var vädret på topp. När jag & Andreas skulle åka och skulle säga hejdå till Tilda blev hon sur och gick. Gullungen. Men till slut fick vi varsin kram o puss och så sa hon "tack e helgen". hiihi.

Helgen har varit underbar. Tilda är underbar.

Något mindre roligt är att hon börjat säga Äääälin nu istället för Lelle :( Lelle är gulligare, det har hon ju sagt så länge. Aja. Hon blandar så ibland får jag iofs höra Lelle nu med;)

The start of Maj

Igår var man ganska så seg men när vi vaknat till liv och fått i oss lite bakismat så åkte jag och Johanni till ikea. Jag hade inte bestämt något speciellt jag skulle köpa men vi hade inget o göra så vi åkte dit, och tur var det för jag hittade en utemöbelsgrupp till ett grymt bra pris så det skulle ju bara med hem!

Hur vi nu fick med oss det hem (eller in i bilen..) väljer jag att inte berätta;D Men kul hade vi ju visst J? Och vi var väl inte dom enda.. HAHA. När vi väl kom hem till mig igen så satte vi oss i gräset utanför min uteplats och skruva ihop allt, händiga tjejer alltså. Sen gick vi ner till centrum o köpte en feting godispåse!

När vi kom hem var vi skit hungriga så jag gjorde köttbullar o mackaroner som vi åt på uteplatsen:) Andreas kom precis när maten var klar så han åt också. Det var lagom skönt att sitta ute så vi blev kvar en stund innan vi bestämt oss för att göra något av kvällen..

Det blev så att Johanni åkte hem för att fixa sig, packa ner lite kläder och hämta med sig Emelie:) Sen kom dom hit igen så blev det lite vin,sprit, öl, cigg och trasig vattenpipa på min fina uteplats (ett jävla tjat om den nu alltså..) hela kvällen lång i stort sett! Helsoft var det. Sean kom även och joinade oss.

Men när klockan var över elva tyckte jag att vi skulle flytta oss innåt så inte grannarna blev störda (jag är ju så omtänksam) så vi gjorde det och bokade då in en kryssning:) Hoppas att det går vägen så vi kommer iväg allihop! Sen vid tolvtiden rörde Sean sig hemåt och vi andra bäddade och intog sängarna.

Nu sitter jag i min säng och segar mig lite. Om typ två timmar kommer Andreas hit med Tilda, hon ska sova här tills på söndag och imorgon ska vi tre till Annexet och kolla på Disney Live Nalle Puh:) När dom kommer idag ska vi äta tacos och sen blir det nog lite godismys innan snorpan ska sova. Vi måste åka runt 11tiden imorgon.

bye

Valborg

Valborg blev ännu en lyckad kväll. Men kanske ännu bättre? Jag och Johanni var hos mig och åt middag, även Andreas joinade middagen, sen körde vi (Johanni körde såklart men jag var ju med) Andreas till vårsta och sen åkte vi hem igen för att börja dricka!

Vi hade urmys och trevlans här och vid tiotiden efter mycket prat om gamla dar och sånt sen även en del dricka traska vi över till Sandras lägenhet:) Där var några brudar men vi stannade inte speciellt länge utan vi gick sen tillsammans över till tbs!

På tbs var det lika bra som alltid, men varje gång slår alla andra gånger.. Okej? Haha. Sen kom även Andreas och Sean men A gick efter en kort stund hem till mig o sov istället, haha! Så när jag, Johanni & Sean festat tills en kvart innan stängning och kom hem så låg min älskling heeeelt utslagen i sängen och han hade även hunnit med att dra ner mitt drapperi plus ramlat och slagit sönder knät och därmed fått hål i byxorna! Jag blir inte förvånad längre;)

Mycket lyckad valborg måste jag säga.
 

TACK JOHANNA <3 <3 <3