Vilken vecka

Jaha, då är det helg igen. Hur bra är inte det? Imorgon har jag en superbra dag framför mig, jobbar endast 7.30-13.00. Efter jobbet ska jag hämta lillsnorpan på dagis och direkt efter det åker vi in till stan:) Det ska bli så skönt att få vara ledig i två dagar nu, jobbet är det verkligen full fart på numera vilket gör att man blir hyffsat trött.

När vi hämtat lillsnorpan idag köpte vi glass, elr glaaa som Tilda själv säger:D När vi kom hem till bremora tog det inte lång stund innan älskling också kom. Han tvättade fönstrena och när han var klar åkte vi igen. Eller han åkte på träningen och jag blev avsläppt här i kassmyra. Hann inte vara hemma speciellt länge innan det blev en tripp till Gulan, jag hade faktiskt lovat att det skulle finnas godis när han kom hem. Haha. Fick sällskap av Tess, Suff & Filippa också. Superkul!

Nu sitter jag ju här, som vanligt. Ska strax hoppa ner i ett varmt bad:) Sen ska jag stryka min tunika jag tänkt ta på mig efter jobbet imorgon, annars blir den bara äcklig. haha. Så den ska med i väskan och lite annat. Och när jag är klar med det så tror jag minsann att älskling är hemma igen, snacka om tajming. Då blir det lite mys framför teven innan vi lägger oss. Imorgon blir det en prommis till jobbet för min del! That's good!

Shoppat & hockey..

Idag efter jobbet som var lite kaotiskt gick jag ner till centrum, fick sällskap med Daniella. När vi skiljts åt gick jag in på h&m direkt för att kolla lite på jackor och tjocka tröjor till jobbet. Hittade en tunika, grå med silverglitter som jag såklart var tvungen att köpa eftersom den var så fin:) Ska ha den på lördag. Hihi. Sen råka jag hamna på barnavdelningen och kom ut därifrån med ett par svarta jeans, en rosa luvtröja och en vit hello kitty t-shirt till Tilda! Det var sååå roligt att få köpa allt det. Hur snyggt som helst var det också. 

Precis när jag betalat och kollat lite skor ringde älskling och sa att han slutat så vi åkte o lämna in bilen direkt. Blev en prommis hem där vi åt middag, sen tog vi Maries & Hasses bil hem till mig så jag kunde hämta lite papper och lämna lite tvätt :p Sen åkte vi vidare o hämta upp Micke och åkte hem till dem. Kläderna var såklart lite stora eftersom jag tog en storlek större än vad Camilla sagt, men Tilda kunde ändå ha dem redan nu vilket var superskoj! Hon kände sig jättefin och stog framför spegeln jättelänge och kolla, haha. Så söt!!

Innan vi åkte hem bestämde vi att jag ska följa med Camilla o hämta sötkorven på dagis imorgon, jag är så nyfiken på hur allt ser ut och vad hon har för fröknar o kompisar ju, hihi. Sen på fredag ska jag förmodligen hämta henne själv:) Om jag får sluta 13.00 dvs. Då ska vi åka in till stan och möta upp C, gå o shoppa lite och sen kommer älskling och Micke in efter jobben för att vi ska äta middag allihop. Mys. Men allt hänger typ på att jag slutar 13? Hoppas på att det är så nu. Annars blir fredagen betydligt mycket tråkigare minsann.

Efter vi varit hos C&M idag åkte vi ner till ishuset. Älsklings jobbarkompis spelar i Haninges A-lag och de skulle spela träningsmatch mot Botkyrka idag så han ville kika lite. Vi såg inte speciellt länge men matchen var seg. Därifrån åkte vi direkt till Salems Ishall, haha. Bror min har ju börjat med hockeyn igen nu och de skulle också ha träningsmatch idag, mot Tullinge. Såg nästan två perioder innan vi åkte hem till älskl igen.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen med mitt hjärtii <3 God natt.

Tråkigt med text

Har ju inte lagt in några bilder i mina senaste inlägg. Det kommer GBG bilder sen när jag orkat lägga in dem på datorn också, men det vart inte speciellt många. Elr en del blev det men inte lika många som det brukar bli, haha.

Hur som helst
så är jag ju hos min älskling nu och jag kollade precis igenom alla bilder som tagits under det senaste 1½ året. Haha, snacka om att man förändras, speciellt älskling själv ♥ Roligt att kunna se tillbaka på sånt vi gjort tillsammans.. Och även se hur man har ändrats, utseende mässigt då.

   

Första bilden är från min 18-års fest:) Den festen blev så mycket bättre än jag önskat mig tack vare min älskling. Det är helt sjukt att det är två år sen i Januari. Andra bilden är från förra sommaren, innan Lida Country festivalen. En kväll som inte alls slutade roligt men innan allt det så hade vi det kanon. Tredje bilden är också från förra sommaren, då vi lånade älsklings mosters hus och hade lite grillpartaj. Mys. Fjärde bilden är från i januari, mitt 19-års firande. Det var också en helmysig kväll, firade även Markus som fyllt 18 då den kvällen.


Ja det var några bilder det. Jag är verkligen lycklig, vi har haft många fina stunder tillsammans och det blir bara fler & fler. Tack älskling för alla fina minnen, you're the best ♥

Vilken lycka det är..

.. Idag ringde min syster mig, det var nämligen ultraljud idag för att ta reda på vilket kön, så nu vet vi!! Det är en pojke:D Så himla kul, men bara för att dem tagit reda på könet ploppar säkert en flicka ut istället, haha. Det vore så typiskt! Men det är 90 procent säkert att det är en pojke i magen, och jag hoppas verkligen det stämmer:) JAG SKA FÅ EN SYSTERSON :D ♥ Du är så efterlängtad, vi ses i januari Wilde ♥ :)

Imorse tog jag det superlugnt, jag var iskall och frös som bara den. Måste sätta på elementen nu tror jag. Iaf så var jag tvungen att duscha så det blev en superdupervarm dusch, så himla skönt. När jag kollade ut såg det ut att vara fint väder så jag tänkte sätta på mig leggings o kjol men då kollade jag på vädret och de sa att det blåser kalla vindar o bla bla. Så det blev jeans, tack o lov. Det har verkligen varit iskallt hela dagen, usch! Man fryser på dagis och ute blåser det ju något fruktansvärt. BLÄ. Vi var iaf inne nästan hela dagen och busade.

Efter jobbet hämtade älskling mig, då hade han varit hemma hos mig och hämtat min kasse som jag packat ner massa kläder i och min andra väska. Så imorgon ska vi hämta lite till tror jag, haha. När vi kom hem till honom höll Marie & Hasse på med middagen och Tilda sprang runt o busa som vanligt. Sen kom även C&M och vi åt en smarrig middag allihop:) Lite avsked sådär eftersom Marie & Hasse åker imorgon, 2 veckor i Grekland - jag är inte alls avis! Oh nej. Men faktiskt så är jag ändå glader för vi får ha huset för oss själva då. Hihi.

Direkt efter middagen åkte älskling på träning. C&M och lillsnorpan åkte strax därefter dem med. Jag förde över lite bilder från svärisarnas kamera så den blev tom och nu sitter jag här. Ska snart ta en prommis (I KYLAN) till Gula villan för att köpa något smarrigt:) Sen kanske jag följer med M&H till moster Ann för att gratta henne lite, hon fyllde år i söndags nämligen. Annars stannar jag bara här och tar det lugnt vid teven, har ont i magen faktiskt:/

Imorgon när jag slutar jobbet kilar jag hem så kommer älskling o hämtar mig när han slutat! Då ska vi lämna in hans bil så det blir prommis hem en liten bit. Sen middag och efter den ska vi ut och lämna inbjudningarna eftersom det inte hanns idag! Då får vi åka M&H's nya bil;)

Back to normal.

Det blev bara en weekend away men gud vad man kan behöva det. Jag hade gärna (SOM jag skrev i Göteborg inlägget precis nyss innan) stannat fler dagar! Men nu är det ju inte så, back to normal again.

Igår när vi lämnat av Emmi, Johanna & Mackan. Åkte vi hem till mig för att lämna min väska och hämta tvättgrejer. Så efter ett snabbprat med mami åkte vi igen. Ner till OK där vi tvättade bilen och sen tankade. Sen köpte vi en chokladask till Gittan & Janne också som tack för lånet från dem som åkt i bilen:)

När vi var klara med bilen åkte vi raka vägen hem till Mackan igen, där sprang vi in och bytte om. Haha, vi hade ju inte hunnit åka hem något så vi fick göra det där eftersom vi skulle åka ut till Nacka och se på matchen sen. Den vann botkyrka med 5-3. Både älskling & Mackan ångra sig såklart att de inte spela när vi satt där. Hihi. Efter den körde Markus hem oss och då plocka vi in våra grejer, jag hade ju packat en massa eftersom jag ändå ska dra dit så mycket på onsdag då jag flyttar hem till älskling för två veckor:D Marie & Hasse åker till Grekland på onsdag morgon så vi ska bo själva, härligt.

Jobbet idag var faktiskt segt. Jag var inte alls pigg och att stänga efter den här helgen kändes inte alls lockande. Men det gick bra. Efter jobbet gick jag ner till willys och handla lite sen plocka Papi upp mig där:) När jag kom hem åt jag min lasagne och nu sitter jag här. Skönt. Jag har träningsvärk i armarna efter liseberg och jag är fortfarande hes, haha. Men sjukt roligt var det, har sagt det många ggr nu jag vet, men jag är så nöjd!

Nu ska jag betala räkningar, herregud. Hyran till päronen och sen mobilen. Första gången. Appropå det så fick jag inte heller vad jag skulle i lön AARRRG. Men jag får extra nästa månad så det är lugnt! Efter räkningarna ska jag äta lite brownie, yumm! Jag unnar mig verkligen, speciellt när älskling är på träning, haha. Sen ska jag ta en dusch också. Imorgon efter jobbet ska älskling o jag äta något sen åka o lämna inbjudningar:) Sen hem till honom och umgås med svärföräldrarna lite. Och sova.

Nu laddar vi batterierna till lördag:D


Göteborg :)

Åh igår kom vi hem till tumba igen efter vår helg i GBG, faktiskt inte alls så roligt att komma hem. Jag hade bra gärnat stannat några dagar till, tror de flesta var överens om det. Men anyway, hotellet var uuuurmysigt, så fint. När vi kom dit i fredags så packa vi typ in och några börja dricka direkt, medans andra gjorde sig i ordning istället. Sen kom vi överens om att vi skulle gå till en pizzeria vi sett och äta middag, så blev det! När vi kom tillbaka till hotellet satt vi i det andra rummet och förade, de hade ju uteplatsen. Det var iaf trevligt och mys. Vid niotiden börja vi promenera mot stan. Tyvärr blev det typ två timmars gående och åkande innan vi kom in på krogen. SUCK. Det stället vi åkte till först hade ju 20 års gräns och sen var det ett flertal man gick förbi som hade 22 :S Hur som helst så kom vi in på Gamle Port som var Göteborgs 18års ställe. Kul hade vi verkligen och vi dansade järnet! Emmi, Mackan, jag o älskling åkte först. Taxi tack o lov. När vi kom till hotellet hade vi hur kul som helst i rummet:D HAHA.

I lördags
när vi vaknade kila vi i vårt rum ner till frukosten, hur smarrigt som helst! Men Emmi hade tagit i lite för mkt kvällen innan så hon gick tillbaka till sängen o toan, haha. Sen gjorde vi oss i ordning och drog oss in mot Liseberg:) Det var jag, älskling, Tomi, Tilda och sen Johanna från andra rummet som åkte in vid elva. Det var min första gång och jag tycker verkligen det var sjuuuukt bra! Synd bara att det var så himla långa köer men det kunde man ju räkna ut. Vid ett kom Emmi & Mackan och sen vid tre kom Sean, Olle och Orre. Vid sex bestämde vi oss för att äta middag och gick in på en restaurang allihop, de som tänkt dricka öl blev dessvärre ledsna eftersom det var 22 års gräns :S Hur som helst så var middagen god och sen efter den så ville en del hem och en del inte. Men alla stannade ett tag till och jag, älskling, Tomi, Tilda o Mackan stannade sist.

Det bästa med liseberg var såklart Balder och Kanonen, men Flume Rider var något helt otroligt roligt:D Vi tog den bland det första och satte oss i sama stock, Tomi, jag, älskling och Tilda & Johanna. Ja det vart verkligen tungt så när vi "landade" så blev det typ vatten i en fjärdedel om inte mer hahahaha:D Man vart helt dyyyngsur. Kul var det iaf men sen ångra man sig ändå lite eftersom håret blev kaos (jag talar för mig själv;D) och man frös av kalla kläderna. Men sjukt kul var den:D Balder och Kanonen var en grym upplevelse!

När vi kom hem från liseberg på kvällen var jag helt iskall eftersom jag gått runt med blöta kläder och det blåste något otroligt. Så jag o Tilda kila in i rummet där Emmi redan låg nerbäddad, grabbarna gick in till det andra rummet för att "festa" lite med dem. Så vi hade lite tjejmys och sen somnade vi. Igår när vi vaknade var det bara upp försöka bli pigg och gå ner till frukosten. Älskling var hur seg som helst men han hade bara sig själv o skylla så jag tyckte inte synd om honom:p Sen packade vi ihop och in i bilen med allt.

Bilresan, både dit och hem, gick hur bra som helst! Mycket tack vare att vi fick låna Gittan & Jannes bil. Men älskling är grym på att köra bil. Tomi låg efter oss hela tiden så vi körde verkligen tillsammans:D Sean hann till och med med att moona (stavas det så? )för oss i forden på vägen ner, HAHA. Idiot. :) På vägen hem stannade vi i Gränna och köpte polkagrisar, yuumm!

Resan var gryyyyyym :D Tack allihop.

Imorgon åker vi!

Igår hann jag inte med bloggningen, så det så EMMI! För när du och jag pladdrat färdigt i telefonen, efter 40 minuter non-stop-talking, så kom ju min älskling och inte nog med det så var jag i full gång med packningen dessutom. Så det är bl a ditt fel E, haha. Men nu kommer jag igen.

Igår när jag kom hem efter mötet på Korpen började jag med packningen, visserligen är vi bara borta två dagar men jag måste ha alternativ! Nu är det endast mina gröna shorts och svarta leggings som ska ner, typ. Men problemet är att jag inte hittar leggingsen? Wtf. Bäst för mamma att hon har koll på dom alltså. Sen är det iaf klart! Efter jag hade packat allt igår så tog jag en dusch och sen ägnade jag all tid till min älskling. <3 Vi hade supermys och vi somnade lika mysigt. Hihi.

Imorse släppte han mig vid jobbet igen, men det var endast för jag skulle kunna sova 20 minuter till;) Jag var grymt trött. Så det är en stor fördel att börja 7 så länge han jobbar kvar i tumba, hiihi. Fick sluta halv tre och jag var väl hemma för en halvtimme sen, skönt. Nu ska jag bränna ihop nån skiva eftersom att älskling har massa krav på låtar som får spelas, ja han bestämmer ju när han kör;) Sen ska jag fixa det sista med packningen och invänta älskling. Vi ska dammsuga bilen så den är fräsch tills imorgon (om det nu behövs göras något) och sen har han träning som jag ju ska med till, så får vi se om jag o Tilda går någon långis eller bara sätter oss någonstans och pladdrar? :) Efter träningen blir det hem till älskling direkt och sen imorgon åker vi!

Appropå bara sådär, mötet gick toppen. Känns bra att starta gruppen i Storvreten nu och Cämi var också med igår för hon ska finnas vid min sida, haha. Det som är mindre roligt är att det förmodligen kommer bli halva dagiset som börjar? Nej men några blir det nog med tanke på att Korpen skickat reklamblad dit och dem kopierat upp till alla avdelningar och så, haha. Men jag sa att de inte får säga att det är jag som är ledare, nono.
Och när jag var i huddinge hittade jag ett linne, happy! Blev ett svart, skit snyggt. Orkar dock inte förklara men det kommer ju förmodligen synas på bilderna som kommer från GBG sen. Sen så köpte jag även en marinblå Lyle&Scott piké till mitt hjärta<3 Skiiiiiiiit snygg! Och lite hårprylar och annat krams från h&m.

Nej nu ska jag börja fixa här, tiden går. Tomorrow is the day ;)

Möten och nojja

Idag var det Apt på jobbet, 16.30-19.30 satt vi där. Hade grupper där vi disskuterade en del påståenden som barn sagt. Det var rätt intressant faktiskt. Sen var det lite info och så hälsade de oss "nykomlingar" välkomna, sött:) Vi åt god paj med sallad till och sen vaniljbulle som dessär, gott. Så fanns det vattenmelon och vindruvor som tilltugg. Man blev ju lite förvånad, haha.

Älskling plockade upp mig o mamsen där när det var klart så åkte vi raka vägen hem. Jag har börjat få nojja inför Göteborg nu, haha shit! Jag vet inte vad jag vill ha på mig för något under fredagskvällen och sen lördagen? Ååh jag blir tokig! Ska iaf åka till Huddinge imorgon efter jobbet o kolla om jag hittar något, annars dör jag nog inte för det men jag vill bara ha något nytt. Har heller inte pengar till det då det jag har kvar endast är göteborgspengarna :/ Men jag kan alltid låna utav älskling eller så får jag flirta med mamsen & papsen, haha. Det löser sig iaf.

Så imorgon efter Huddinge är det möte, på Korpen. Sen när jag kommer hem hoppas jag inte att klockan är allt för mycket eller att jag är för trött, då skulle jag nämligen behöva packa mina saker. Sen på torsdag efter jobbet hinner jag typ bara hem o äta något för sen hämtar älskling mig så ska jag ner till ishuset med honom, jag o Tilda ska ut och promenera medans de tränar nämligen. Sen åker vi hem till honom direkt efter och så åker vi ju på fredag morgon! Oh herregud, jag brukar alltid packa minst en vecka innan jag ska någonstans spelar ingen roll hur länge jag ska vara borta men packar alltid så långt tid innan! Så ja, jag vill packa nunununu.

Nej nu ska jag försöka varva ner lite och se något bra på teve (förhoppningsvis) med min älskling som har lagt sig i sängen, myyyys <3 Nattinatti .

Tårar..

Update;
Jag kan då inte se på extreme home makeover utan att gråta massvis, haha. Jag är så patetisk, eller känslig med andra ord. Men jag älskar programmet, den biten då man får se vad som hänt och sen när det blivit klart.

Igår på väg hem från husvagnen pratade jag o älskling en del om när vi kommer bo själva hos honom, speciellt om helgerna då. Första helgen har vi tänkt ha kräftskiva och vi kände för att vara lite seriösa i år och vi ska skriva inbjudningskort med program och sen ska vi åka o handla pynt:) Vi är så grymma. Det är lixom Göteborg nr 1 och sen helgen efter nr 2. Oh yes.

Nu ska jag strax krypa ner i min säng. Jag fryser och är så seg efter mina tårar, haha. Älskling ringde nyss också och han bara skratta för han visste precis, att jag sett på e.h.m och gråtit till det, han känner mig så väl min pojke.

Men innan jag kryper ner i sängen ska jag borsta tänderna, smörja in benen och smörja in läpparna. Yapp.

Nattinatti

image124

Every moment spend with you is a moment I treassure.. Jag älskar dig ♥

Pannkakor

Vår gårdag blidde inte som vi tänkt oss precis. Vi tvättade bilen ordentligt, både insida och utsida, putsade till och med inuti så den blev hur fin som helst:) Och när vi var klara med den så hade ju affärerna stängt så vi kunde inte kolla på nån baslåda då och vi var alldeles för ofräscha och trötta för en bio då så vi packade bara ihop våra grejer och åkte hem till älskling. Där packade vi ur och in lite och sen åkte vi iväg igen, mot husvagnen! Var länge sen vi hälsade på C&M och T där nu och de tar ju snart den därifrån så vi åkte dit en snabbis. Köpte mat direkt när vi kom dit från restaurangen och åt den ute! När vi ätit hjälpte älskling till o packa ihop medans jag busade med Tildisen:) Sen gick vi över till Kerstin och då körde hon Tilda i skrindan på "ängen" och helt plötsligt låg jag, älskling, Camilla o Micke i en stor hög, haha. Sen fortsatte det så, massa bus och spring där. Riktigt kul var det ;D Sen åkte vi iaf hem till älskling för att sova. Kollade pyttelite på Beck innan jag gav upp och strax efter kom även älskling<3

Imorse gick jag upp med honom eftersom han glömt mobilen i papis bil och de inte var hemma när vi åkte igår, klantigt. Haha. Så han plockade upp den innan jobbet och jag stannade hemma då eftersom jag inte skulle börja jobba förrän 8. Men var på jobbet kvart i ungefär, det var tur. Blev 7 barn till frukost och under dagen hade vi 12! Imorgon blir det ännu fler. Allihop nästan? Hur som helst, dagen gick bra och jag slutade fyra, skönt.

Sen jag kom hem har jag läst en massa bloggar, pratat med bror & Somayeh när de fixat bilen och ätit pannkakor med grädde o sylt till middag:) Yumm! Älskling kom förbi innan sin träning också för att hämta en hockeyklubba. Förmodligen kan vi ta forden till göteborg, om den inte blir såld! Det vore verkligen skönt om vi kunde ta den. Så de i bak får plats;P Då kan jag sitta fram med gott samvete också, haha.

Imorgon börjar jag 8 igen, men ska komma innan iaf för att hälpa till med frukosten. Sen slutar jag 15.30 då ska jag ha BF tid i en timme tills Apt:n börjar. Den håller på till 19tiden. Förhoppningsvis har älskling ingen träning så då plockar han upp mig & mami där så ska vi åka hem och ha myspys bara vi två<3 Annars kommer han hit efter träningen och sover med mig. Men inatt får jag klara mig ensam. Jag överlever nog;)

Nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen och sen ska jag kolla på Extreme Home Makeover och äta brownie, yumm! Jag har slagit rekord i chokladätning under min mens den här gången, shises. Men snart ska den vara över och då blir det skärpning! Iaf på chokladätningen, haha.


My baby is the best

Igår fattade jag tillslut ett beslut om kvällen. Mötte Cämi i centrum med mamsen, vi handlade lite middag och sen plockade bror & Somayeh upp oss där. När vi kom hem satte dem igång med middagen direkt och när vi ätit satt vi och pratade med syssling David som var på besök. Han skulle ju sjunga med papi o dem på bröllopet. Han är bara för grym. Hoppas han skickar in sin ena låt igen och att det blir något:)

Sen gjorde jag i ordning mig och så körde jag & C lite singstar, bara sådär testing lixom. Haha. Kul hade vi iaf! Sen kom Tomi o hämtade upp oss så åkte vi o hämta Mackan också. Sen blev det Heron:) Vi skulle ha bowlat men efter att ha suttit och väntat på den ofungerande banan att börja funka i en 40 minuter gav vi upp. Vi fick pengarna tillbaka men la dem på ett spelkort, haha:D Sen spelade vi som tokar på alla de olika spelen - grymt roligt! Vid halv elva var vi klara och gick mot bilen för att åka hemåt. Kvällen blev alltså mycket rolig till slut ändå.

När jag kom hem ringde älskling precis så vi pratade en stund, sen när jag äntligen somnat fick jag sova en timme tills han ringde igen. Haha. Men det var bra för jag drömde nån mardröm så jag var helt skakig:S När vi lagt på tog det en stund tills jag somna om igen, sen hann jag sova i en och en halv timme till innan han ringde, igen! Då sa han bara - hej älskling, du, kan du vara så snäll o öppna din dörr? Jag står här. Jag blev uuurglad och öppnade direkt sen låg vi vakna i en halvtimme ungefär och pratade igenom kvällen lite grann:) Hihi. Han är verkligen bäst! Sån underbar överraskning att han kom till mig mitt i natten sådär<3 Han hade åkte hem med papi & Martin nämligen, Martin fick köra eftersom pappsen också druckit när de spelat klart. Haha.

Så när jag vaknade imorse hade jag min älskling bredvid mig, istället för hemma hos honom. Bäst. Jag gick in direkt när jag vaknat o pratade lite med mami, sen när jag kom ut igen låg älskling vaken med papper i näsan, stackarn blödde näsblod igen:( Så jag kröp ner bredvid honom så låg vi o bara mös en bra stund. Love.

Nu har jag packat lite grejer, natten ska spenderas hos honom nämligen. Men innan vi åker dit ska vi se på brors nya bil och sen blir det en tripp till kungens kurva för att kolla på baslåda till älskling, om det blir någon sån så ska bror hjälpa till att koppla in allt. Annars kanske vi åker till heron och kollar på en bio bara vi två:) Han är bara för underbar min älskling. Nu ska jag fixa till mig lite och sen invänta bror.

My baby is the best .  BYE.


Yes you own my heart.

image123

Älskling, Det finns inget jag hellre skulle vilja ha. Det du får mig att känna är oslagbart. Den kärlek du ger mig är obeskrivlig. Jag älskar tiden med dig. Du är inte bara min pojkvän, du är också min bästa vän! <3  T a c k .

Ett och ett halvt år<3

Today is our day. För ett och ett halvt år sen så blev vi varandras, vi blev ett. Det känns helt sjukt att tiden sprungit iväg men vi har ändå hunnit med en hel del tillsammans. Ups and downs. Hur som helst så är det vår dag idag, jag är stolt över att få vara din andra halva älskling. Du gör mig så lycklig! Även om vi inte kommer vara med varandra idag/kväll så hade vi vårt igår, det var lika mysigt som alltid. Vi såg på Se upp för dårarna och bara låg och mös med gottis, för vi är världens största gottisgrisar. Visst honey?! Jag älskar dig Andreas, tack för allt. <3

Idag. Jag väntar på att mitt hjärtis ska gå upp så vi kan äta frukost:) Sen när han åker hemåt, ja han ska på bröllop idag, så har jag just nu ingen aning om vad jag ska hitta på faktiskt? Haha. Jag har världens grymmaste mensvärk och känner inte för något alls. På tal om mensen så är jag så glad att den kom igår:D haha. Men värken får gärna gå o dö. Tillbaka till ämnet nu, det finns en del alternativ för min del men jag har inte fattat ett beslut och vet inte när jag tar orken och gör det? Just nu vill jag äta frukost med min älskling och sen mysa med honom tills han åker härifrån. Sen kan jag börja tänka på resterande av dagen. Och hoppas på att värken försvinner också!

Eftersom papi ska spela på bröllopet som älskling ska på så är han inte heller hemma ikväll, vilket betyder att jag o mami är ensamma tonight. Så ett av mina alternativ är att bara umgås med henne. Gud jag älskar verkligen att bara vara hemma med en bra film och något smarrigt att stoppa i sig:) Men jag vet som sagt inte ännu vilket det blir ikväll. Det får vi helt enkelt se.

Nu ska jag väcka min älskling faktiskt, han får inte sova längre nu, snällt va? Men jag vill mysa och äta frukost, är faktiskt hungrig! Och så har jag precis duschat så jag fryser massor:( Nej nu ska jag hoppa ner vid honom<3

Illamående och Grattis bror!

Jag skäms, jag höll nästan på att glömma att nämna det, min bror fyller 24 år idag. Grattis Tobias! Men du håller ju till hos syster i Skåne nu så present får du har kommit hem igen:) Anyway, Grattis älskade storebror. <3

image120 the best.




Illamående, ja det kan man ju kalla det. Jag trodde det skulle bli bättre när jag bytte p-piller men nej? Har tagit två piller på kartan (med fyra dagars mellanrum, bra jag är). Tog iaf det andra igårkväll och direkt blev jag sådär illamående. Det kändes bättre imorse men sen började det igen, spyan sitter i halsen. Det känns som det iaf. Nu är jag varm och mår lika jävla illa som då. FAN. Tur i oturen har jag ju en tid 4e igen så då får jag helt enkelt tala om att det inte funkar. Jag får sluta med p-piller och testa något annat? Veronica blev väldigt häpen idag när jag berättade om illamåendet och frågade om när min nästa tid var nu igen, men nej testet var faktiskt negativt. Blir ett nytt den 4e. Inga p-piller mer nu, noway jag vägrar må såhär. För det måste vara deras fel.  :/ Det här är väl ändå inte normalt. ?

Jag var bara tvungen att beklaga mig.  - Min blogg.


Snälla jag vill inte ha det såhär.. Ge mig 4e nu.


Bilder från lördagen!

1.  
Black n' white var det ja!

2.   3.  
 2. Jag bad dom om ett léende och det fick jag..  3. Dags för singstar :)

4. .5.  
4. Här lever vi oss in, gosch  5. Och här är det blodigt allvar?
6. 7.
6. Sådär gott är det ja, uäck.  7. Såhär söta är mina vänner:)

  
Tilda, Jag & Cämi:) Vi hade en jävligt kul kväll tillsammans, tack tjejer<3


Såhär glada var vi sådär precis innan vi skulle åka till stan, hihi.
Så jävla snygga! Or not. Men vem bryr sig? Man måste få bjuda på sig själva eller hur! Haha.
Tilda du är guld värd gumman! Jag är så glad att jag fått träffa dig. LOVEtoYOU.

Singstar

Igår mötte jag min älskling i centrum efter jobbet, råkade gå in på h&m innan och kom ju inte ut därifrån ensam! Köpte en tunika i cerise och en ny sminkväska + en mindre till ögonskuggorna:) Damn good. Kila in på eurosko också och hittade as söta skor till Tildisen men fanns ju självklart inte i hennes storlek och fört stora var ingen idé eftersom somarn snart är slut ändå. Tyvärr. Men blir nog pumisarna till våren då, yes.

Vi åkte iaf till huddinge för att kolla lite. Därifrån kom jag hem tomhänt, de ni. Stannade iofs på willys på vägen hem och köpte middagsgrejer och lite annat så fattigare vart jag dessvärre. Haha. Mitt kylskåp får nog stå tomt när Marie & Hasse åker o vi så gott som ska bo där båda veckorna, det kostar ju faktiskt att köpa mat och till två ställen behövs ju inte. När vi kom hem gjorde vi ordning middagen som blev hemmagjorda hamburgare, yumm. Sen tog vi en tripp till mediamarkt och där köpte jag Singstar:) Så nu har jag lagt undan karaokemaskinen och tagit hem mitt playstation från brorsan och väntar på rätta tillfället att värma upp mitt Singstar, haha. Men det blir skit bra helgen efter GBG, då är det kräftis/middag och fest som gäller minsann! COOL.

Imorse var det så segt att komma upp, när jag väl tagit mig upp o in i duschen så var det lika segt att få upp älskling ur sängen. Han slår alla rekord! Men söt är han iaf<3 Sen kila han och jag strax efter, blev en promenad idag vilket var på sin plats! Dagen gick bra med åtta barn, så skönt. Men det blir andra bullar på måndag.

Imorgon efter jobben ska jag o älskling åka o köpa något gott att tillaga och sen hyra Se upp för Dårarna:) Vi ska ha en underbar kväll tillsammans, fira ett och ett halvt år. <3 För på lördagen ses vi ju inte, tyvärr, så vi får ta och "fira" vår dag imorgon istället. Men det spelar inte så stor roll, mys har vi iaf. Hihi.

Nu ska jag kika in på kontot och kolla hur mycket pengar som finns kvar efter allt jag köpt sen lönen kom, puhh! Den här månaden blir det inte likadant, då har jag även räkningar och annat att betala så det gäller att hålla igen lite på allt jag så bara måste ha. Hmm. Sen blir det middag och en film tror jag, mys.

Bye

Vilken lycka

Jag har gått o längtat efter Göteborgs resan en längre tid nu och sen när jag väl fick lönen var det himla mycket jag ville ha och sen unna mig som mat o sånt också. Så vipps var de pengar jag tänkt att ta till göteborg borta, elr 1000 kr är kvar iofs och boendet är ju dessutom betalt! Hur som helst så sa mamma att hon kunde låna ut till mig och det blev jag mkt glad över med tanke på att vi åker 24 och jag får lön 27 :/ . Men nyss så ringde min mami mig och talade om att jag fått skatteåterbäring, 3 410 kr :) Älskling blev avis haha, han fick bara 290 kr. HAHA, jag är iaf så glad! Vilken lycka.

Jobbet gick prima idag, det känns som jag har jobbat där en långlång tid. Men det är bra. Fick dessvärre inte sluta tidigare idag som jag hoppats på så älskling fick vänta på mig i nästan 30 minuter, stackarn. När vi kom hem till honom åt vi mackaroner & falukorv, smarr. Sen åkte vi till godishuset, JA igen. Men jag är inte ens sugen så spar mitt tills jag blir det:) Nu har han iaf åkt på träning o jag satte mig här en stund. Ska väl kila ner sen o joina svärföräldrarna i soffan. Eller så tar jag mig i kragen o går ut en sväng? We'll see.

Imorgon efter jobbet ska vi åka in till stan, me and my babe. Han skulle kolla på nå glas som bröllopspresent från hans familj och sen ska vi bara gå runt lite. Dessvärre blir det nog ingen shopping för min del, måste hålla i pengarna tills göteborg, som sagt. Men det beror också på vad som finns på rean och så. HIHI. Lovar ingenting.

Nej nu ska jag kila ner o dricka något. Hej svejs.

Fula text.

Jag råkade för typ andra gången komma åt någon knapp så texten blev stor i förra inlägget, suck. Men vet ju inte vad det var för någon och kan alltså inte ändra den så det får helt enkelt se ut så fult.

Nu har jag hunnit med att leta resor, men det känns som att älskling får vara med istället så vi kan boka direkt. Nu är han på bajen - dif så det får bli imorgon kanske? Hoppas verkligen djurgårn tar hem matchen, då blir jag så glad o kaxig hihi. Vore superskönt eftersom jag ska hem till honom imorgon också, hah. Bajensläkten får på nosen isf;) Hur som helst, efter reskollen tog jag en dusch och satte mig sen framför teven med kladdkakan o grädden, yumm!

Har även kommit underfull med att vi åker till Göteborg nästa helg (24). Det känns lite overkligt faktiskt, haha, muppig jag är. Men fick också veta idag att Olle ska med, så vi alla får tillbaka pengarna vi la ut. Så nu är vi 10 pers igen då! Det ska bli så jävla kul!.

Imorgon jobbar jag 8.00-16-30. Efter jobbet ska jag hem till min älskling och mysa:) <3

Nattinatti

Stängning..

.. För första gången Och det gick utan problem! Härligt.

Efter jobbet följde mami med mig ner till centrum för jag kände ett stort behov efter kalender! En hel del grejer som händer och sker nu och det kändes som en bra grej att köpa nu direkt. Så det blev gjort, skönt. Köpte även ett nyckelband eftersom jag fick nycklarna idag. Höhh. Men antar att jag ska ha ett sånt som hör till stugan sen istället men jag kan ju försöka få ha mitt. Hihi. Idag kom även Veronica tillbaks efter sin semester och det känns så bra:D Hon är verkligen underbar! Hon började direkt med att vi skulle ut och det skulle rensas och städas, hon är cool. Så jag är glad! Hade 9 barn totalt idag vilket också var himla skönt när vi var tre personal på det :)

Nu har jag precis tryckt i mig lite middag, var inte alls hungrig men det är en bra idé. Speciellt eftersom jag tänkt slänga i mig litte kladdkaka med grädde sen, YUMM. Nu innan jag hittar något att se på burken ska jag kolla resor, ohyes! Nu har vi äntligen, efter så många om och men, kommit fram till en lösning, haha. Vi ska försöka komma iväg (eller ja hitta en resa helt enkelt) en vecka i vinter och sen tar vi två veckor i maj-juni:) Perfekt innan somarn!

Sen ska jag, så fort jag hittar sladden, lägga in bilderna från i lördags:) Den kvällen ligger mig varmt om hjärtat, hihi. Grym.

Nej nu till koll. Bye.


Girls night ;)

Gårkvällen blev faktiskt så lyckad som jag väntat mig, sjukt bra! Vi började lite lätt med varsin drink som jag blandade ihop - supersmarriga vart dem faktiskt! Sen satte vi igång med maten när Tilda dök upp. Det var även då vi upptäckte att alla planerat att ha svart & vitt på sig, Cämi hade svart tunika o vita jeans, Tilda hade svart tubtopp o vit kjol och jag hade svart linne och vit kjol. Haha! Vi var lixom the black n whites;) Efter maten fortsatte vi vårt pimplande och startade singstar! Då gick tiden grymt fort och vi hade otroligt trevligt. 22.10 kom Tomi o hämta oss för att sen köra oss all the way in till stan, TACK! Skulle blivit claras men vakten tyckte att jag var för full (WHAT?), vilket vi andra inte höll med om men vad kan man göra? Vi gick vidare till hirschen istället. Intog dansgolvet som iprincip var tomt då, dansade väl en två timmar tills det vart alldeles för varmt och mycket folk. Då började vi med våra skavsår röra oss mot bussen hem, men det blev istället bilfärd. Tomi & älskling kom in o plocka upp oss:)
En helkul kväll med bästa sällskapet! Underbara drinkar, dooleys, singstar, massa skratt o tjejsnack! <3 (Kommer bilder)

Idag då, vi somna vid tre imorse, sju kom syrran in med Becca (Jakobs syster) och skulle visa hur det såg ut hos mig. KUL?! Men det var tydligen mitt eget fel eftersom jag sagt att vi inte sov hemma? Haha, skitsamma. Jobbigt var det men somnade iaf om och vaknade elva igen av en otrolig värme så jag skulle öppna fönstrena och då vakna både älskling o Cämi såklart. Lika varma de också så det var en mkt bra idé. Vid tolv åkte Cämi hem och vi tog en promenad hem till älskling - Äckligt varmt! Kollade på film från svensexan/möhippan han var med familjen på igår och sen åkte vi till ishuset för samlingen. Matchen som var i tyresö gick bra, de vann med 5-3 även om de total sög hela tiden:) Hihi. Efter den stannade vi på donken med Bengan & Mackan och sen åkte vi hem.

Nu ska jag snart lägga mig i sängen, är sjukt trött. Börjar 9 imorgon så det är härligt! Men stänger ju så slutar inte förrän 18. Innebandyträningen börjar 18.30 och jag måste hem emellan så jag kommer helt säkert inte alls att hinna dit tills dess. Men ska ringa tränarn o kolla om jag kan komma sent isf, annars skiter jag i det :p Men är jättesugen på innebandy nu.

Äsch natti natti.

Mys - jag njuter

Dagen började inte så bra, jag fick sova ungefär 6 timmar ordentligt sen började min s k urinvägsinfektion att spöka igen (nej jag har inte varit hos doktorn ännu så jag vet att jag får skylla mig själv!) och jag fick springa fram o tillbaks till toan från femtiden. Not ok. Efter ett tag tröttnade jag så jag satt kvar där inne och lyckades somna, haha. Men sen när jag vaknade till igen så gick jag in o satte på teven, älskling vaknade o fråga vad jag höll på med igentligen och när jag berätta somna han typ om igen, snäller;) Hur som helst så kolla jag en stund på teve och somnade sittandes i soffan och vaknade vid halv tio igen av att jag halvlåg ner bland all skit. Härligt.

Sen när älskling fått upp sin feta röv ur sängen, HAHA loveyoubaby<3, så rörde vi oss mot Skärhomen:) Jag kom hem därifrån lycklig som jag vet inte vad. Först för att jag hittade ett jättefint svart sidenlinne på Gina och även en t-shirt som är perfekt att jobba i, sen för att jag o älskling åt en urmysig lunch tillsammans innan vi begav oss hemåt! Dessvärre hittade ju självklart han ingenting, som vanligt.

När vi kom hem fixade han lite med listerna, gull, sen sa jag till honom att åka hem! Ja inte för att jag ville bli av med honom men jag tyckte han var värd att slappna av när det äntligen är helg och han kan ju inte låta bli o pilla på det sista här hemma. Så när han åkt iväg började jag dammsuga och plocka lite här hos mig. Sen klädde jag på mig och fixa håret o så! Men kanske byter om sen ikväll igen, för nu är det iaf så varmt så det här passar sig utmärkt och funkar även hela kvällen men vet inte riktigt om jag byter om iaf, till det jag köpte då.

Nu ska jag kila till bussen strax. Ska möta Cämi och förhoppningsvis Tilda om hon hinner komma ner i tid, hihi. Annars ses vi hos mig sen. Det blir iaf handling av maten som blir tacos, yumm! Sen lite tillbehör till drickat of course. Sen kör vi! Singstar, mysmiddag, goda drinkar och utgång - vilken underbar kväll  vi ska ha:)

CIAOOO

Andreas, det finns ingen som du älskling. Du betyder otroligt mycket. 
Jag älskar dig min underbara<3 Jag ser så fram emot januari!

Bilder från bröllopet!

Några av bilderna som fotografen tog under bröllopsdagen, säger det igen; gud så fint det var:)

  

  




Och sen en stor bild på stor familj, haha. Hela "släkten" samlad ;)

image104


Stor-middag

Ja det är inte ofta vi är allihopa samlade här hemma, det är faktiskt otroligt mysigt, även om det blir trångt. Haha. Inte bokstavligen då men det känns ju så att säga när man är van vid att som mest vara fyra personer här i huset och nu ikväll varit åtta. Men trevligt var det minsann! Och god middag, potatisgrattäng och fläskfilé:) Yumm!

Nu har bror & Somayeh åkt hemåt. Lite lugnare. Innan middagen blev så var jag med syster i lokalen där Jenny ska ha sin bröllopsfest imorgon, hon ville ha sällskap dit, hjälpte till lite innan vi åkte hem igen. Sen när Somayeh kom hade hon med sig väskorna till mig o sis - ohyes! White flirt, Snacka om kap vi gjort, 2299 kr styck och vi betala 500 var;) Eller mami betalade iofs åt oss båda, tack! :D En ljusgrå tog jag, hur fin som helst! Ahvisst.

Imorgon när jag o älskling vaknar ska vi åka till skärholmen en snabbis, jag vill ha något nytt att ha på mig på kvällen nämligen och så ska vi se om vi hittar något åt honom. Kvällen bjuder på: middag med Cämi & Tilda hos mig, föring och sen utgång:) Jag ser så fram emot det! Hur som helst, back to shoppingen, jag vill ha något riktigt snyggt, har sett en del på gina så jag ska in där och hoppas på att något i min smak finns så jag har till kvällen!

Vid fyratiden ska vi brudar mötas i centrum för att handla middagen och sen blir det hem till mig för att börja:)

Nu ska jag gå ut till mitt med min älskling och försöka få honom att se på High School Musical med mig, hihi. Annars blir det nog bara teven tills vi ska sussa. Imorgon ska jag btw ta första pillret av de nya, vågade inte innan eftersom jag blev så dålig av mina gamla och inte ville missa jobbet idag. Men imorgon ska jag testa dem..

Nattinatti!

Nina Ricci

Igår gick jag ner till centrum när jag slutat, hämtade ut p-pillrena, kollade lite snabbt i några butiker och gick sen mot rulltrapporna till tbs för att bli upplockad av älskling. När vi kom hem höll Marie på med maten och medans kollade vi igenom tax free katalogen; hon ville att vi skulle skriva upp vad vi ville ha så dom kan köpa det på vägen hem:) Jag hittade en parfym, Nina Ricci, flaskan var ursnygg och doften lät (har ju aldrig luktat) underbar! Får hoppas på att den passar mig och att den är så bra som jag tror. Sen blev det en Bacardi Razz också:)

Efter maten kom Tilda, Micke o Camilla:) Tilda hade äntligen fått en dockvagn så hon körde den så malligt, och dockan var hon himla rädd om. Så SÖT! Vi åt glass med chokladsås och lekte lite, pratade och så. Sen åkte jag o älskling upp till mig så jag kunde packa ner lite kläder och sen lämna han sina grejer i ishuset. Efter det åkte vi till vårsta och Godishuset :D Gosch vad godis, hihi. Som i åkersberga dåra, men skönt att ha det så nära. Vi plockade ihop en (stor!) påse och åkte hem till kassmyra igen. Då var även Gittan & Janne där. Pratade och så en stund innan vi bänkade oss framför teven.

Idag då, massa skrik under dagen och både jag o Jörgen (kollegan) ville gå. Haha. Men det ordnade sig efter ett tag iaf och lunchen gjorde susen, pannkakor:) Sen tog jag min, välbehövd, rast. När jag kom tillbaka skulle J ta sin så jag klädde på de tre som var vakna och gick ut på gården. Efter en stund vaknade de andra så vi var ute allihop ett tag! Så skönt. Efter mellis fick jag äntligen gå hem! Mötte mamma så gick vi till Helmers där jag klippte mig. Sen gick vi in på h&m men jag hitta självklart inget till mig själv, men till Tilda:) Blev ett par byxor och en piké, så snyggt!

Nu har jag precis ätit middag och ska börja plocka ordning här inne hos mig nu. Syster & Jakob kommer imorgon så då måste det se fint ut;) Och jag jobbar till fem så då är dem redan här när jag kommer hem då. Iaf på kvällen blir det stormiddag här;  bror, Somayeh, jag, älskling, mami, papi och syster & Jakob. Fullt hus! :)

Nej nu till städning!

Tröttsamt..

Ja det kan man verkligen kalla det, men man kan ju hoppas på det bättre..

Dagen idag gick väl bra, jävla otur med väder.. Varför kommer solen och hettan nu när jag jobbar för?! Åååhh. Jag måste verkligen boka utomlandsresa till vintern, och där med basta! Blev själv med åtta barn efter mellis och det blev lite kaos, men ändå gick det väl bra. Tog med alla ut så jag fick sällskap av de andra fröknarna också.

När jag kom hem var jag typ dyngsur för att jag varit så stressad och sen för värmen såklart, att promenera i den är inte alls så skojigt. Men bra! Hoppas det blir sämre väder imorgon så jag kan kila till centrum o ta ut p-pillrena efter jobbet innan jag ska till älskling. Hur som helst, väl hemma bytte jag om till svalast möjligast och satte mig sen på soffan framför teven såklart. Älskling kom efter en stund och det blev inte sån skillnad utan jag somnade till och med, haha. När jag vaknade mös vi en stund och nu har han precis åkt till träningen. Men han kommer hit efter igen:)

Jag har tänkt att jag ska kila in o värma lite brownie till Allsången faktiskt, har lyckats missa det ett par ggr i rad nu och tänkte därför se det sista avsnittet på säsongen idag. Med brownie och grädde:) Funderar på att ta ut micron hit nu direkt, mami sa att det var lugnt för dem använder den knappt och sen tänkte dem ändå ta hem den från landet till mig sen när dem åkt dit. Aja vi får se!

Imorgon blir det apoteket, åka med älskling hem, äta middag, prata om det, åka till mig för packning eller sovning. Och sen antingen tillbaka dit med godis o film eller spendera kvällen här med godis o film:) Om de inte har träning imorgon också dvs, det är ju match på söndag också! Wie.

CSI NY

Till min stora lycka blev det brownie med grädde framför CSI NY denna kväll:) Det känns så himla bra efter denna dag. Dessutom har (det jag trodde var) Urinv.Inf. blivit värre så jag är bombsäker på att det är precis det jag fått, igen. Så jävla jobbigt! Blir vårdcentralen imorgon efter jobbet.

När papi o jag var o köpte brownies, mm. passade jag på att köpa tre filmer, tre för 199 kr. Det blev High school musical, The guardian och Dark water:) Har inte sett någon av dem men baksidan lät bra och till det priset är det mesta säkerligen bra. Så imorgon ska jag försöka få en filmkväll med älskling, om vi hinner dvs.

Nej nu ska jag fortsätta kolla CSI och invänta ett telefonsamtal från mitt hjärti<3

Negativt

En händelserik dag har det hittills verkligen varit, började med att jag imorse när jag gick upp typ var hur kissnödig som helst. Behövde kissa minst tre ggr och det kom inte alls mycket = urinvägsinfektion?! Jag hoppas verkligen inte på det! Suck. Dagen fortsatte iaf och kisseriet blev bättre. Vi hade 7 barn som mest, men den sista fick gå hem rätt snabbt efter att hon skrikit ett par minuter och därefter spytt över golvet, inklusive mig!!! AHHH, jag talar sanning. Det var inte alls roligt men som tur var så fanns papi hemma så han fick köra ner o plocka upp mig, köra hem mig så jag kunde byta om o duscha av mig och sen köra tillbaka mig. Tack o lov för det. Men nu har jag också lärt mig en läxa, att ha ombyte på jobbet! Haha, flertalet som såg eller hörde om detta har nu bestämt att de också ska ta med ombyten. Gud så äckelpäckel.

Efter denna dag på jobbet så väntade min älskling på parkeringen, vi åkte raka vägen till sibylla där vi åt vår middag:) Smarrigt minst sagt. Och behövligt. Sen åkte vi vidare till Alby, tyvärr. Jag avskyr stället. Hur som helst, grav-testet var negativt (PUUUHHH, en sån lättnad) och nya p-piller är nu fixade. Skönt. Har även fått en ny tid för grav-test om 3 veckor för att vi ska vara helt säkra. Känns skönt!

Sen körde älskling hem mig eftersom han har träning tonight. Så även denna kväll ska jag spendera med mig själv ute hos mig. Jag stortrivs verkligen, allt är så fint. Och imorgon blir det iaf älsklingstajm, med sällskap hela kvällen/natten:) Vad vi ska hitta på är inte helt bestämt ännu, det beror på om han får sina pengar, då blir det middag hos honom (och utredning om det) sen en tripp till husvagnen med presenten som ska köpas då (om den kommit in dvs). Sen blir det antingen sova kvar där eller hem till mig och sova. Om han inte får pengarna blir det middag hos mig och sen en snabbis hem till honom för utredning och sen tillbaka till mig för mys. <3

Nu ska jag försöka få bort huvudvärken, blä på den.

En tillgång för laget

Idag, mitt i allt, ringde Lövets nya tränare och sa att förra lagledaren (som jag hade) hade sagt till honom att jag var en bra spelare och en bra tillgång för laget, så han ville promt att jag skulle komma tillbaka! Haha, det var lite kul, skitsnack;) Så nu har jag beslutsångest (again!) om hur jag ska göra.. Jag vill men jag vill inte, great.

Gårkvällen blev en hemmakväll, typ. Johanni ville joina mig o älskling så vi plockade upp henne i tullinge och åkte sen för att säga hej till Sean & Orre eftersom Sean ringt hela kvällen o tjatat:p När vi åkte därifrån stannade vi även hos Tomi och hälsade på dem lite grann. När vi kom hem igen åt vi lite smörgås och sen satte vi på Fjorton Suger. Jag somnade nånstans i mitten sen vaknade jag till när älskling & Johanni stängde av allt, bra haha.

När vi vaknade idag blev det frukost direkt, i mitt nya kök, HAH! Gud vad skönt det är, jag är verkligen glad. Min älskling är världens grymmaste<3 JA. Sen kom iaf bror & Somayeh så då larva vi oss lite allihop, älskling & bror verkligen muppar sig när de träffas så jag har nästan träningsvärk i magen nu, kuligt. Sen åkte vi iväg och köpte ännu mer lister, känns som det är det ända vi gör? Hur som helst, nu har vi iaf alla lister så allt kan bli klart! Och klart är det nästan nu, det är väl bara vattnet o listerna som fattas. Bara o bara. Lite småsaker finns ju alltid också men i det stora hela är det nästan allt. Men det känns så gott som klart nu, så jävla bra! TACK ÄLSKLING<3

Nu har jag o älskling bara haft det mys ett tag, duschning och sen mys framför teven blev det. Och så har han åkt hemåt! eko. Så jag ska spendera min kväll med att se klart på filmen, kolla lite teve och sen försöka somna tidigt eftersom det är dags för jobbet imorgon, kl 8. Det ska bli skoj! Fast jag lär väl ändra mig rätt snabbt? Haha.

Efter jobbet hämtar älskling mig så ska vi till alby en snabbis, känns som en väldigt bra idé. Sen på vägen hem ska vi stanna och äta någonstans:) Sen blir det antingen innebandyträning (måste bestämma mig!) för min del eller bara hemmadeg. Älskling går på is imorgon så nu är det slut på lugnet. Snart dags för elitmatcherna med andra ord.

Nej nu ska jag kila in o leta lite godis? Japp godisfreak I am.

A lot of things..

Ja nu händer det grejer minst sagt, papi har snackat med Hasse (gudfar) som ska komma någon kväll och fixa rör till mig, så jag får vatten i köket alltså:) Wie. Sen har vi varit och köpt lite tillbehör så nu håller älskling på och sätter upp bordsskivan/barskivan, det blir så bra! Dessutom socklade han innan dess så det är inte mycket kvar nu, min renovering är på väg mot sitt slut. Helt otroligt. Det är verkligen skillnad:D  G R Y M T !

Kvällen då, vi tänkte först ställa in det vi planerat för att bara mysa med oss själva med en bra film, det var faktiskt ett tag sen vi gjorde det. Stannade på vägen hem från Tilda och köpte godis på nåt ställe med 500 sorter så vi har en del gottis, hihi. Men Micke ringde nyss o frågade om vi inte kunde komma ut till dem iaf ikväll. Vi har alltså ett beslut att fatta - gosch! Haha nej, men vi får helt enkelt se vad vi känner för när det är klart här hos mig. MIG. Så antingen blir det en myskväll med oss, bara-rå-om-varandra-med-massa-godis-kväll, eller en myskväll i förtältet för att sedan sova i husvagnen med Camilla & Micke och Tilda en stund hoppas jag. Innan hon ska sussa.

So what to do?

Och på måndag börjar jobbet igen, sjukt. Det blir lixom inget gå i skolan nu, det känns inte helt sant faktiskt. Jag kommer nog vilja gå tillbaka till skolan (inte för att jag vill det då men för vanans skull!) istället för jobbet! Bara för att. Men det är ju en vanesak så. Man har ju tagit studenten, O JAA.

Nej nu ska jag sno en godis utan att älskpälsk ser(a) HIHI. Ciaoo

Vilket land?

Haaha, jag retades en del med Tilda igår ja, då menar jag inte min lilla sötkorvTilda utan Tomis Tilda, hon är ju självklart också söt men okej den store Tilda då. Hihiii. När jag o älskling kommit fram igår kunde jag inte låta bli att mobbas lite eftersom hon ändå bor lite på landet. Det tycker jag minsann;) Men fint var det absolut.

Precis innanför dörren hade hon en påse till lilla mig, aww. Så numera har jag tre flaskor i mitt fina vitrinskåp, hah! Passoa, dooleys och koskenkorva nordic berrys:) Thanx. Billigt blev det också så jag är mycket mer än nöjd. De hade även handlat en hel del till sig själva som de bjöd på under kvällen, jag o älskling blev så bortskämda! Vi spenderade alltså kvällen med tacos, singstar och supergoda drinkar, även ett dopp i poolen:) Så MYS! Riktigt kallt men äsch, skönt ändå. Och även om jag inte var på mitt partyhumör direkt så blev det en och annan drink och massa singstar, jag var faktiskt duktig! Fick mig även massa härliga skrattanfall åt bl a TOMI. HIHIHIHI. Vi fick oväntat besök under kvällen också, kuligt. Tildas två bästa vänner kom förbi en stund och sjöng med oss!

Nej nu ska jag kila, bauhaus för mer lister och skit till "baren" och sen pizza on our way home:D YUMM. Mami & papi är för bra ibland. Men jag o älskling gillar ju o bli bortskämda så vi klagar absolut inte. Tihi.

Kvällen bjuder på party eller kräftis. Spelar ingen roll för mig! :)

Farstanäs.

Åh igår blev jag helt klar med matsaker i mitt kök:) Jag åkte med papi o handlade så jag kom hem med fyra kassar, hihi. Så både skafferiet och kylskåpet är numera lite fyllt, yeah. Sen är det inte helt färdigt heller men mat kan jag iaf ha ändå.

När älskling kom efter jobbet fråga han om vi kunde åka till C&M, T eftersom vi inte vart med dem på så länge. Jag tyckte det lät som en jättebra idé och hoppa in i duschen direkt för att sen packa lite. Sen bar det iväg ut till Farstanäs för att spendera kvällen/natten i husvagnen:) Vi åt räkor, pratade och mysde rejält!

Imorse när vi vaknade blev det en smarrig frukost och sen ihopplockning. De skulle till lekslottet och vi skulle hemåt. Och ja, So sad det där, men vad kan man göra? När vi varit hos älskling åkte vi ner till centrum för att få pengar av Emmi, Mackan o Johanni eftersom Camilla helt plötsligt inte skulle med till GBG, so bad. Bara punga ut med mera pengar för det då. Så satte in allt på mitt konto så jag kan föra över till Hotellet direkt sen. Tur att bror finns på banken så man slipper skämma ut sig för någon annan, trögare än mig finns inte.

Nu har jag precis duschat o gjort mig ordning, ska föna o platta håret strax. Long time ago. Har oftast uppsatt nu vilket är himla mkt skönare, eller latare, behöver lixom bara slänga upp det direkt när man duschat och inte alls sitta o vänta och hålla på. Men idag ska jag engagera mig lite extra eftersom kvällen bjuder på mys;)

.. För när älskling kommer tillbaka ska vi bege oss iväg, mot åkersberga - hem till Tilda! Det ska bli jätteskoj att äntligen få se hur hon bor och kanske även ta ett dopp i poolen(?) Hihi. Det blir tacos till middag och sen bara mys hela kvällen. Ska även få min dricka jag beställt, yumm! Vi spenderar alltså natten i åkersberga. C o o l .

BYE


Ikea galning, yea that's me.

Nu på sistone har jag nog varit på ikea mer än alla andra ggr tillsammans i mitt liv, haha. Men ska man göra om så blir det såhär. Man kan ju inte köpa allt på samma gång och sen hinner man komma på massor under tiden och ändra sig och sådär, jajamensan. Igår kom jag hem med avlastningsbänk, blev den mindre istället iaf, och sen ett till skåp! Sen stannade vi på bauhaus och köpte det mesta av listerna vi behöver så det kan ordnas idag, skitbra!

Imorse när jag vaknade hos älskling bestämde jag mig för att ta en promenad hem. Det var skönare än jag förväntat mig och tog inte så lång tid jag trott ändå. Brabra. Blev en smörgås och oboy direkt när jag kom hem, haha. Nu har jag precis ringt telia och haft ett snack med dem, men det ordnade sig typ. Skönt. No more abonnemang efter det här iaf. Då ska jag bannemej ha kontantkort istället!

Väntar på att papi ska bli klar med kylen så jag kan börja sortera in mina saker i skåpet (orkar inte trängas med honom), hyllorna ska sättas på bra plats och sen ska det in lite grann, skålar och kastruller typ. I det andra skåpet ska jag ha dammsugarn, sopborste och annat som hör till städning.

Måste även handla idag om kylen kommer igång, så jag kan börja med mitt:)

SNYGGT

Det är verkligen mitt kök, som äntligen kom igår:) Och älskling var så snäll o satte upp det direkt, nästan hela då. Papi får fixa med kylen idag för älskling orkade verkligen inget mer då. Sen får han som ska fixa vattnet fixa diskhon, blandaren och det där då. Hur som helst är det på plats nu och resulatet är sjukt bra!

Fast vi har redan hunnit ändra oss lite, det blir en hurts till själva köksdelen iaf. Så jag kan ha mina kastruller, platsburkar, stekpannor och sånt "fult" i. Sen besticken såklart. Asbra! Sen blir det en liten avlastningsbänk till.

Ikearundan blev en långrunda igår, hujedamej! Jag köpte allt jag kunde tänkas behöva (nästan då) i princip. Sen de stora sakerna som "städskåp", hylla och byrå gick på mams & paps nota såklart. Haha. Men det jag handla blev en hel del, en hel kundvagn fylld! Skit kul faktiskt.

Så idag ska jag o mami kila ner till centrum och komplettera, hah! Jag behöver lite smått till för det fanns inte vissa grejer jag behövde, eller så hitta jag de bara inte, så det ska vi försöka fixa idag! Sen hoppas jag på att kylskåpet blir inkopplat så jag kan börja använda det:) Då får älskling o jag åka o handla ikväll.

Nu har jag snart flyttat hemifrån, men ändå inte på riktigt än ;D COOLT.

BTW, älskling köpte en GPS igår, as cool:D Så vi testade den och åkte till statoil, kärringen (hon som pratade) blev tokig när vi svängde av fast vi inte skulle det. - GÖR OM RUTT, GÖR OM RUTT! Haha, det var kul! Nej men ärligt, talat nu, det är en riktigt bra grej faktiskt.