Telefonprat

Jag har spenderat min morgon med att leta upp nummer till olika butiker jag kan tänka mig praktisera eller dvs där det finns det som krävs för att jag ska få vara där.. Hittat ungefär 12 nummer, varav jag har ringt allihop. Utan resultat! Ooohh, på typ hälften tog dom inte emot och på andra halvan hade dom redan en praktikant. Förutom på två ställen, ett fick jag inget svar på och det andra ska jag ringa tillbaka på tisdag då butikschefen är tillbaka. Man kan ju alltid hoppas på att det funkar för honom, då blir det i skärholmen. Segt att åka dit men bättre än ingenting!

Jag är alltså fortfarande hos älskling. Har precis duschat också. Kanske åker med Camilla och handlar senare, vi får se. Annars ska jag nog hem en snabbis eftersom jag ska sova här ikväll igen, imorgon åker ju älskling till gotland med hockeyn och kommer inte hem förrän på söndag, tråkigt! Så det blir inget mys förrän på söndag eftermiddag/kväll igen.

Igår åkte jag, Camilla & Tilda till heron city. Var inne på media markt, kollade telefoner. Jävlar vad stort det är där. Och Tilda den lilla tjorven gick helt själv :D Jag blev jätteglad haha. Söter hon är! Sen åkte vi o hämta upp Micke när han sluta och åkte hem till dom. Så kom älskling dit också. Camilla & Micke åkte o handla lite, älskling matade Tilda och jag gjorde sallad sålänge. Sen blev det middag, kött o pommes -muums! Efter maten kolla vi på Göta Kanal, hahaa störd film det var alltså:) Sen körde Micke hem oss direkt efter den så jag hann kolla OC här hos älskling också. Sen var det sovdags, skönt.


- Jag kan inte se mig själv med någon annan, du är allt älskling<33

Musiiiik

Igår när älskling kom tillbaka till mig så hade Mats kommit, pappas kompis. Dom spelar varje tisdag hos oss bara för att dom tycker det är roligt! Älskling ville iaf inte gå ut till mig utan han ville sitta med dom där uppe och lyssna när dom sjöng & spela så då gjorde jag också det :) Jag älskar när pappa spelar gitarr / bas och sjunger till, jag vet inte varför men det är så himla mysigt. Dom sjöng bla ticket to ride, as bra! Jag frågade om dom kunde tänka sig att spela på min studentmottagning, typ tre låtar eller så, självklart ville pappsen göra det, om jag sa vilka låtar jag ville höra;) Får se hur det blir med det då.

Idag åkte jag ner till skolan o lämna kameran och sådär. Sen kom Camilla o plocka upp mig så åkte vi till högdalen och hämtade mina papper så nu är det helt klart därifrån. Milad var inte där, skönt. Efter det åkte vi direkt till tumba för att äta lunch, Marie kom så fick hon skjutts hem. Nu sitter jag hos Camilla, Tilda sussar och sen ska vi kanske åka till kungens kurva för Camilla ska handla lite presenter och så..

Annars stannar vi här och hittar på något annat, jag och Tilda ska förmodligen gå ut och gå o leka lite i parken isf, kuuul:) Ikväll blir det förmodligen middag här, myys. Sen ska vi sova hos älskling inatt<33


Har förresten glömt att berätta om min stövlar jag köpt i veckan, bra!

Oops

Jag har så himla mycket jag vill få ur mig hela tiden, jag som till en början inte ens trodde jag skulle använda mig av bloggen så ofta, joo tjenaa! Jag skriver nog i princip varje dag om min händelserika dag jag haft, in i minsta detalj för det mesta också. Haha, men vaddå en blogg är ju till för att användas.

Hur som helst, igår var det ju barngympa som vanligt! Barnen är verkligen så himla mysiga. Man blir verkligen glad av att komma dit och när man går därifrån har man så mycket att berätta och le åt. Igår var ju faktiskt bara andra gången jag och Johanna var med "på riktigt". Hanna (hon som har gruppen) var tvungen att gå ut till föräldrarna och prata om julavslutningen så jag skulle ropa upp, ungarna var faktiskt imonerande duktiga! Även om alla svara på alla namn, haha. Sött! När jag sen frågade om dom kom ihåg vad vi hette skrek alla - neeej! Men jag visste nästan att dom bara sa så för att, för Ahmon svarade faktiskt; JohannameElin, haha så söt! Våra namn ekade då och alla skrek samtidigt; Johanna & Elin. :)

Vi fick också hålla i uppvärmingen, dom tyckte det var skitkul! "Litenbåt" ska vi iaf inte ha när det är dags att ta över gruppen helt, NEJ! Vi ska ha helt annorlunda :) Sen var det dags för musikstopp, då man ska hitta på vad dom ska göra när man stannar musiken typ som stå på ett ben och så.. Det var också roligt!

Vissa är otroligt söta medans vissa bara är jobbiga/irreterande, men så är det ju alltid i en grupp. Hur som helst så är det skiiiitkul med barngympan och ännu roligare blir det när vi tar över :D I januari händer det.

Sjukling?

Jag har världens mest jobbiga huvudvärk och känner mig jättevarm och hängig, fyyy. Ställde klockan på halv åtta imorse endast för att ringa o väcka älskling, snällare finns nog inte! Hur som helst, båda typ halvsov i telen tills vi la på då somnade jag på riktigt och sov vidare till tio, skönt.

Skön dusch, rätt kallt, men det var himlans skönt. Sen plocka jag i ordning lite med allt skit jag har här ute, usch vad jag har mycket skräpsaker som jag aldrig ens har använt mig av på något vis, onödigt.

Halv ett kom älskling hit då låg vi bara o möööös till teven och pratade en himla massa, superskönt! Det är verkligen viktigt att kunna prata och känna att man lyssnar när det gäller pojk/flickvän. Det är du bäst på älskling, du har verkligen hjälpt mig genom mycket under dom här månaderna, helt underbart.

Vid kvart i två kom Camilla hit med Tildisen, vi skulle vara barnvakt:) Busa massor och passa på att mysa när hon var så trött som hon var. Eftersom hon var trött gick vi en prommis till badet och tillbaka, men neeej Tilda ville minsann inte sova då! Camilla tyckte vi borde förstått det själva eftersom hon fick vara med oss så försöker vi få henne att sova, men vi ville ju bara vara snälla mot snuttan ;D Hehe. Hur som helst så kom vi tillbaka hit och lekte mera men Tilda var verkligen trött så vi bestämde oss för att få henne att somna, jag la mig med henne i sängen. Hon skrek och skrek, fast hon var trött. Usch vad jag avskyr när hon gråter det är så jobbigt. Men hon somnade i min famn till imse vimse spindel som jag upprepade en 15 ggr ungefär? Älskling viska - fortsätt fortsätt. Och det gjorde jag :p Haha, men hon somnade ju! Ena handen pilla hon mitt öra med och andra höll hon mitt finger med och det var supervarmt att ligga så. Fast ändå himla mysigt. Älskling la sig bakom mig och höll om både mig o Tilda - mysigast<33

Aja vi fick henne att sova;D Camilla kom nästan precis när Tilda somnat och hon tyckte att vi varit jätteduktiga som fått henne att sova eftersom hon är så svårsövd, men vi är bra vi;) Nu har Tilda åkt hem iaf och älskling med, tomt! Men han kommer tillbaka senare igen efter han träffat sin farfar en stund, mys.

Imorgon ska Camilla följa med mig till praktikplatsen så jag kan hämta mina papper, skönt. Sen blir det antingen skolan eller hem, beror på hur jag mår.

Sjukskrivning?

Jag är sjukanmäld idag iaf. Jag har fått något sovproblem som innebär att jag typ kan vara hur trött som helst men så fort jag lägger mig i sängen får jag någon konstig känsla i kroppen och kan inte somna. Det är inte kul för fem öre och jag mår bara dåligt av det. Jag har hört att man kan ha vissa perioder då man har svårt att sova men min började just efter "det" på praktiken.. Det kan alltså handla om stress för min del, att jag har för mycket tankar inom mig och mår dåligt utan att jag vill visa någon, aja vi får se hur det går nu fram över. Blir det inga förbättringar blir det doktorn och sjukskrivning. 

Inatt var det värst.. Jag somnade först när jag låg halvt på älskling och tröck min mun emot hans ansikte och han höll om mig med båda armarna hårt och våra ben kringlade runt varann, hur sjukt är inte det? När vi hamnat så så kände jag lixom hur magen började lugna sig :/ 

Men inte nog om det, jag vaknar hur jävla många ggr som helst under natten också och kan då heller knappt somna om igen och det är inte alls kul. Sen när älsklings klocka ringer o han går upp så går det inte bättre att somna om heller, jag kan liga vaken minst en timme efter att han gått och inte kunna sova.

Nej nu får det vara nog om det, ska iaf kollas upp och så får vi se!

Älsklings födelsedag då; den var himlans mysig och trevlig! Han vart jättenöjd med alla presenter och med besöken från släkten och andra. Det var mindre kul att grabbarna snaggade honom, fyfan vad fult! Kul att han ska se ut så en längre tid nu innan håret växer ut igen.. Och ännu roligare om han nu får körkort och behöva se så jävlig ut på det som man ska ha i typ 10 år? USCH. Och jag är säker på att jag inte kommer vänja mig vid att han har snaggat, fast han tänker aldrig göra om det iaf:) Efter att alla rört sig hemåt tog vi bussen till Camilla & Micke för att bara prata + att Micke fick fixa till älsklings fula huvud eftersom det var väldigt slarvigt och fult. Men det blev inte finare för det:p Haha JA jag är emot snaggat på MIN POJKVÄNS huvud! Visst han ser alltid bra ut men han ser fan så mkt bättre ut i sitt spretiga hår.

Idag blir det middag med älskling på benevento och sen ska jag åka direkt till barngympan där ifrån, mys. Sen efter den blir det hem och hoppas på att Tomas kan hjälpa mig med min dator så jag får ordning på den. Sen Anna Pihl och Prison Break innan sängtime.

Imorgon blir det mys med älskling all day and all night! Bättre blir det inte<3333

GRATTIS ÄLSKLING!!!

Gårdagen blev riktigt lyckad!! Först matchvinst som kändes riktigt skönt eftersom det betyder topp i serien! Älskling var förnuftig o hade galler igår efter läppskadan, duktigt! Men det var väl bara då antar jag :p Efter matchen körde mami o papi mig till älskling så jag slapp vänta och kunde börja fixa lite där.

Vid sju började grabbarna komma:) Det vart typ 7 stycken. En riktigt bra förfestkväll var det faktiskt, alla var super på G! Vid elva tog  vi bussen till centrum för att röra oss mot krogen, 360! Mötte upp Sofie i tumba som skulle hänga med, kuuuul:) På tåget satt också ytterligare 8 personer från hockeyn och deras kompisar. Väl framme vid krogen var det låååång kö, vi hoppa ur och sprang över till donken, alla var typ hungriga? Haha. Sen sprang vi tillbaka o hoppa in hos Kjelle o alla igen, skönt:) Sen när vi väl kom in var det super mycket folk, men bara kul! Skit bra ställe med väldans bra musik och skönt folk. En superbra kväll kan jag bara säga, den bästa på väldigt länge!

Vid två gick jag, älskling, Tomi & Öhman mot garderoben för att slippa massa kö, men det var det ju iaf så. Hur som helst så stannade dom andra kvar, hoppas ni hade kul;) Vi gick mot bussen förbi 7even eleven också! Nattkäk är fan det bästa. Hemma runt fyra, FYYYFAN! Nattbuss är det segaste som finns.

Jag vaknade runt elva idag, då tyckte jag att jag kunde gå ner o hjälpa Marie med förberedelserna. Sen tog jag en prommis o köpte blommorna till mitt hjärta också. Nu har jag gjort mig i ordning så jag bara kan hjälpa till nu! Vid tre börjar släkten komma till älskling så det blir väl fullt hus hela denna dag antar jag, ikväll sovs det här igen, loveit. Ska plugga lite teori med älskling också när det är tomt.

GRATTIS till dig älskling, du är världens bästa! Jag hade den bästa utekvällen jag haft igår, du var helt jävla underbar och så otroligt mysig. Jag kommer leva på det här länge<33 Längtar redan tills nästa krogbesök med dig, det var bara så himla bra! JAG ÄLSKAR DIG ANDREAS, ggraaattis!!! <3

Firerier

Det firas och firas, igår var det Soffi! Jag o Johanna köpte present fixade den och åkte dit. Mycket trevligt med alla tjejor man inte träffat på huuuur länge sen som helst :) När dom sen skulle in till krogen tog jag o Emmi tåget mot tumba istället.. Jag mötte älskling i centrum o vi åkte upp till mig. Myyyyyys<3

På förmiddagen var jag på ikea också, trevligt. Marie shoppade lite krimskrams till älsklings bar som han ska få i present :) Tilda & Hasse var med också. Efter ikea shopping åkte vi till maxi för att handla all mat till kalaset på söndag, shiises vad mkt! Jag var mest med Tilda och matade henne med banan, kladdigt! Men sötare unge finns ju inte. Gulllllllllunge! Sen hjälpe jag till o slå in presenterna också:)

TILLÄGG; när jag o Johanni var i centrum igår så skulle vi ju käka och roligt/trevligt som det var jobbade Tvärn på bistron:) Rabatttttt elr vad kan man säga? Hihihi, tackartackar Tvärnis! Sen så skulle ju idol vara där också så det var smockat med folk överallt, elr folk o folk, småflickor som skrek o grät, how cute? NEJ. Men Danny är bara OTROLIGT bra alltså :)

Idag då, vaknade vi elva tack vare att älskling ställt klockan, till vilken anledning? Aja, jag kilade upp duktig som jag är och hoppa in i duschen direkt. Skönt! Ska åka willys med mami & papi innan älsklings match idag. Köpa lite tillbehör till hans lilla korg han ska få kuvertet i, och leksaksbilen;) Jag har redan slagit in klockan nu! Så imorgon när jag vaknar tar jag en prommis bort till blomsteraffären och köper rosor så är jag helt klar sen, härligt. Efter matchen ikväll blir det hem till älskling, käka middag och börja driiickaa! Vid sju tror jag det var, kommer grabbarna. Sen vid elva/halv tolv bär det in mot krogen:) Ser fram emot det!

Hoppas att det blir en toppenkväll då för älsklings skull, 18 fyller man ju bara 1 gång som sagt;D Trots att läppen är jackad och han knappt kan äta/dricka så får vi hoppas han har kul! Och spelar med galler nu?! Jag kan ju drömma vidare..

Nej nu ska jag börja packa ner allt som ska med till my love todayyy.

3 dagar kvar

Tills mitt hjärta är 18 år :) Ser verkligen fram emot helgen!

Idag ställde jag klockan på 8, när den ringde ställde jag om den till 9 istället, haha. Gick iaf upp vid nio och fixade ordning mig åt lite frukost och gick den "långa" vägen till bussen.. Kom ner till skolan och ladda in bilderna jag fotat på Tildisen igår kväll, 40 stycken var det! Det var nästan bara fina bilder, några oskarpa dock, men det gör inte så mkt. Ska inte ha dom till något speciellt iaf så ;) Hihi. Nrä jag skrivit ut en bild efter att jag redigerat den lite stängde jag ner alltihop och gick mot willys. Micke var nämligen och fixa något på jobbet så jag mötte upp honom & Tilda där så åkte jag med hem till bremora. Åt lite lunch och Tilda fick också sin lunch, sen skulle hon sova middag så jag satte mig vid teven och Micke fixa skallen, haha.

Senare ska jag nog åka hem till älskling, eller följa med till stan? Tror det blir hem till älskling för det är minst jobbigt. Sen ikväll när han har träning blir det väl att jag sitter vid datorn/teven eller promenerar? Fyy jag är så himla lat.

Imorgon ska jag antingen med till pappis jobb eller med Marie & Hasse till ikea, får se vilket det blir. Ska ändå inte fota pappas elever imorgon så det känns lite onödigt att åka med då när det är så himlans tidigt. Sen blir det fixa Soffis present med Johanni och sedan bege sig dit. Men blir inte så länge eftersom jag skippar krogen då jag ska ut på lördag istället, pallar inte båda dagarna tyvärr :p

Klart

Japp, igår åkte jag ner till skolan och pratade med Dan, han förstod mig helt och hållet. Han ville inte ens att jag skulle gå tillbaka till praktiken för att hämta mina papper ens. Bara om jag inte går in i butiken där Milad är. Aja vi får se hur jag gör, jag måste iaf tala om att jag slutar där nu! Imorgon förmodligen?

Efter att jag pratat med honom gick jag & åt lunch med Emmi & Irre, träffade födelsedagsbarnet också:) Fisk blev det till lunch, helt okej. Sen gick jag upp till grafisk med Emmi och satt där en stund innan jag åkte hem.

Vid tre åkte jag till mammas jobb o hälsa på barnen lite, innan jag skulle möta älskling i centrum. Innan jag träffade honom gick jag och hämtade ut min jacka som kommit. Det var inte den jag beställde?! Men den var superfin iaf så jag behåller den;) Undrar om jag kommer frysa ihjäl i den på lördag när det är krogendags? Tur att man har älskling med sig då isf, hihi.

Hasse plockade upp oss i centrum, skönt var det med tanke på äckelvädret. Hem till älskling där han bytte om och packa ner lite grejer sen raka vägen till bussen för att åka till huddinge. Hämtade klänningen och jag passade då på att köpa ett linne också, tubis:) Sen köpte jag lilla "portponnäväskan" som ska bli min krogenkompis;) Älskling tyckte inte om den så mkt men det sket jag i, den behövdes. Sen fick han prova klocka och besämma vilken, så köpte jag den också. Men han får inte den förrän på söndag iaf så! Han var iaf jätteglad för den, så himla söt! Och idag ska mamma fixa andra halvan, och på söndag får jag köpa blommorna så dom inte vissnar;)

Mötte Marie på hennes jobb, fikade lite sen åkte vi hem. Nu har vi suttit och pratat och nu ska jag väl ner o lägga mig bredvid henne på soffan o kolla tv, skönt. Sen ska jag förmodligen hem till Micke & Camilla och fota prinsessan lite granna:) Och ikväll efter älsklings träning blir det nog mer teoriövning. Sen sova<33


Barngympaledare

Igår när jag vaknade av klockan tog jag beslutet att nej nu får praktiken vara över för min del, på det här stället. Jag vaknar alltid med en stor klump i magen och väl där är jag på min "vakt" hela tiden för jag är så otrygg. Så tänker jag inte ha det! Jag sjukanmälde mig igår och idag för att slippa den och hinna prata med Dan om det och tala om för honom att jag går inte dit igen så är det bara! Han får säga vad han vill..

Jag åkte hemifrån älskling vid tolvtiden för att åka hemåt. Väl hemma funkade inte min dator som den skulle? Knas. Jag som är så jävla ohigh på datorer kan ju heller inte fixa den, suck. Men får hoppas att någon annan kan fixa det snarast möjligt.

Åkte hemifrån mig efter en skön dusch och ombyte ner till centrum där jag skulle möta Johanni! Innan det var dags för mig att möta henne gick jag runt o kolla lite på allt möjligt, snart dags för Tildas 1 års present så jag kolla på lite smått. Älskling måste ju vara med när vi ska handla eftersom det är från oss båda. Sen mötte jag upp Johanni för att åka till huddinge, mötte också Micke & Tilda som skulle till mamma Camilla;) Johanni och jag gick runt lite i centrumet och kolla på allting, hur mkt fint som helst, suck! Käkade på donken också, så grejtans gott! Jag provade iaf klänningen jag vill ha, den passade hur bra som helst så jag hängde undan den:) Sen gick vi mot bussen för att åka till barngympan i visätra!

Ungarna var lite "off" till en början dom ville lixom inte riktigt att vi skulle prata med dom utan dom höll sig till Hanna & pappan som hjälper till. Men efter att jag o Johanna varit med på allt under timmen så vart dom helt annorlunda, dom typ avgudar oss? Haha, så jävla söta ungar! Hur kul som helst, fast det kommer bli så himla mkt roligare när vi får ha gruppen för oss själva och bestämma allt själva istället:) Men kul var det iaf och skönt att dom redan typ accepterar oss.

Direkt till ishuset ifrån barngympan. Mami & papi hämtade oss, vi släppte av Johanni i tullinge och körde raka vägen till ishuset! Missade 7 minuter och 1 av botkyrkas mål! Ackack, det gjorde då ingenting eftersom dom gjorde 8 till sen, haha. Vinst med 9-2 vart det, grattis! Jag lekte/myste med Tilda hela matchen och råkade missa älsklings mål, oops. Men det blir ju flera så spelar inte så stor roll tycker jag.

Hem till älskling efter matchen, där Mickan & Rickie väntade. Rickie fick äntligen tillbaka sin efterlängtade keps! Haha, hur länge sen som helst du glömt den hos mig ju. Hur som, en pratstund blev det innan jag o älskling sprang in o bänka oss i soffan framför prison break! Myys. Sen var det sussa som gällde.

Nu sitter jag här, ska snart ner till skolan och prata med Dan, jag ser inte fram emot det. Sen ska jag träffa Emmi en stund också innan jag åker hem igen. Senare ska jag möta älskling så ska vi till huddinge o hämta min klänning och han ska pröva klockan! :) Sen blir det hem till mig o sova, myyys<3


- GRATTIS SOFFI <3

Kurs

Då är kursen äntligen avklarad:) Det har varit två roliga och knasiga dagar faktiskt, nya människor och massa nytt man fått lära sig + testa och så. Det jobbiga har varit att ta sig upp när det är helg och sen vissa personer i gruppen som ALDRIG kunde hålla käften! Jag & Johanni vart lite smått irreterade och det råkade tillochmed glippa ur ett ord ur min mun som jag inte alls tänkte på, men vad ska jag säga da? Usch så jobbig man kan vara! Men som sagt så är den avklarad nu. Baskursen var det, fortsättningskurs kommer senare för just Barngympaledare eller aerobic, nordic walk, vattengympa, aquabike osv.. Det finns alltså en del att välja mellan:) Men först o främst är det barngympan som gäller för mig & Johanni.

Mitt huvud kommer typ sprängas snart känns det som:/ Massa prat hela tiden har fått mig att få världens huvudvärk, blä. Och sedan sitta 21 stycken i ett "litet" klassrum och bara prata/lyssna från halv ett till fyra blev ju inte precis bra för mig och mitt huvud, inte för någon iofs :p Aja färdig-klagat för mig!

Gårdagen då; kurs hela dagen som jag sagt. Åkte direkt till flempan där mami & papi plocka upp mig så var det direkt till visätrahallen där älskling skulle spela match! Kom när det gått 7 minuter tror jag, så det var inte så värst farligt, förutom att botkyrka redan låg under med 1-0. Matchen var nog den mest spännande hittills, fyyyyyy! Inte nog med att jag var så himla nervös så skulle Tilda vara hos mig också så jag var tvungen att tänka mig för också, ackack. Men det gick bra! Botkyrka tog ledningen typ efter 15 i sista perioden, underbart! Vann sedan med 5-3, brabrabra! En glad pojkvän fick jag alltså spendera resten av lördagskvällen med sen, som dessutom var våran 9 månaders dag, myyys<3 Vi åt middag med mami & papi hemma och sedan kolla vi sing a long innan vi gick ut till mig.

Nu sitter jag här, precis kommit hem nästan! Har världens ångest inför imorgon, om jag ska gå eller inte? Det känns som att jag måste gå men jag vill inte. Troligen så går jag och tar ledigt några/någon dag/ar i veckan då jag kan prata med Dan om allt och sedan förhoppningsvis sluta praktiken och söka ny medans jag är i skolan? Vi får se hur det blir. Men jag vill inte vara kvar med Milad iaf, äckel!

Ska packa lite nu sen ska jag möta älskling efter hans träning, promenera lite och sen hem till honom & myyyysa<3


Ännu en helg

Långhelg för mig eftersom jag endast varit på praktiken 2 dagar den här veckan, men jag klagar inte. Jag har pratat med mamma nu också om min handledare och hon tycker jag ska försöka få ny plats, men vi får se hur jag gör. Kanske lika bra att stå ut till jul?

Idag när jag vaknade av att mamma ringde ut till mig för att fråga om jag var vaken, nödvändigt, så hoppa jag in i duschen och fixa ordning mig, packa o sådär. Sen satte jag mig på bussen för att åka till älskling. När jag kom hit plocka jag ordning lite i rummen så man kan vara i dom båda utan att det är massa stök, sen tog jag en smörgås och bänka mig framför teven. När älskling kom hem prata vi lite om kvällen o sen bänka han sig också framför teven, haha.

Vi har inte kommit fram till så mycket, vi ska iaf bara vara hemma. Det är bäst för mig eftersom jag har kursen både imorgon & på söndag. Och han var mest sugen på en lugn hemmakväll. Vi vet dock inte om den ska spenderas här eller hos Camilla & Micke? Jobbigt val, haha.

Jag måste åka 7.28 imorgon härifrån :O Fyyyfan säger jag bara. Då är vi framme i idrottens hus runt nio tror jag så därför kan vi inte ta en senare heller för då blir vi försenade, och med tanke på hur bra vi hittar tillsammans jag & Johanni är det bättre att vara ute i god tid :p

Efter den långa kursdagen imorgon ska jag åka direkt till visätra o kolla älsklings match, sen blir det en till lugn hemmakväll och sen upp tidigt på söndag igen, blä. Men det är en bra utbildning så det får jag lov att klara av, bra merit och pengar:)

Ont

Jag har ont i örat:( Fan, det är så jävla illa att ha det, jag hatar det! Jag bestämde mig redan igår för att jag inte ville till apu'n idag så jag tänkte ta ledigt. Så imorse när jag vakna så hade jag världens öronvärk:( Jag hoppades att det bara var tillfälligt och att det skulle försvinna men jag har fortfarande lika jävla ont nu.

Blir hemma imorgon också, förmodligen doktorbesök om öronvärken inte försvunnit.

Jag kanske håller på att bli sjuk da? Mamma har ju halsfluss igen, så det är väl inte omöjligt att jag är smittad? Så fort jag får det minsta halsont sätter det sig i mina öron på direkten, skit. Men vi får väl se. Jag hoppas verkligen inte jag har fått öroninflammation iaf. Inte halsfluss heller för den delen.

Hur som.. Jag sitter ute hos mig nu. Hasse körde hem mig när han & Tilda skulle hämta Marie så jag slapp ta bussen hem, snällt! Jag har vilat enda sen jag kom hem men utan resultat - fortfarande ONT!

Nu ska jag väl snart pallra mig till bussen och åka ner till centrum för att köpa lite gottigrejer åt mami & mig. Ska tajma älskling tänkte jag så får vi se om vi åker direkt hit igen eller till honom. Sen har han träning då ska jag bara ta det lugnt o hoppas på att öronvärken försvinner tills han kommer hem igen, ska hjälpa honom att plugga till sitt prov också har jag lovat. Efter träningen kommer han hit o sover<33


Ledigt

Igår var det praktik som vanligt, lika roligt som vanligt? Det var nästan helt tomt på grejer att göra för min del så dagen gick väldans segt. Som tur var så kom det rätt mkt kunder så jag fick hjälpa till en del i kassan, så gott jag kunde dvs. Sen kom en fuji-säljare som visade och berättade lite om sina kameror, det var väldigt intressant! Jag lyssnade och disskuterade massor med honom och testfotade lite också:) Vid tre gick jag till posten och posta lite grejer och sen direkt till bussen för att åka hem, SKÖNT!

När jag kom till älskling så var Tilda där igen, söting. Det vart våfflor till middag, supergott. Efter middagen åkte jag o älskling med hem till C & M. En härlig umgås-kväll vart det som vanligt och efter fula betty tog vi för ovanlighetens skull bussen hem till älskling igen. Där vart det upp i sängen och plugga teori, jag hjälpte älskling genom att läsa frågorna, duktigt!

Idag har jag haft ledigt, UNDERBART! Fast iofs blev det inte speciellt sovmorgon eftersom jag hade tid klockan 10 hos barnmorskan imorse. Som tur var körde Camilla mig och följde med, skönt. Efter det åkte vi förbi mig så jag kunde hämta kameran som jag skulle lämna tillbaka till skolan och sen ner till centrum. Där blev det donkenmat med Micke också som hade lunch. När vi ätit klart gick jag o Tilda till lekhörnan dom har där, riktigt kul;) Sen tog vi en prommis till skolan så jag kunde lämna kameran och sen var det mössprövning som gällde, coolt:) Så nu är mössan beställt, 885 kronor. Fyy vad dyrt, men som mamma sa; jag tar ju bara studenten en gång så det får kosta! Sen får man ju champagneglas, penna, hotpants & hoodtröja för det också, riktigt najs! 

Efter mössprövningen gick jag upp till Marie där Camilla & Tilda väntat på mig. Lite fika och sen gick vi mot bussen för att åka hemåt. Jag gick med Marie hem direkt eftersom älskling ändå var på väg hem. Middag och tevemys - jag somnade! Men det var bara skönt.

Kvällen kommer bli ensam! Älskling har träning, Marie ska på teater och Hasse jobbar till 23. Så det är bara jag och huset här ikväll tills Marie kommer tillbaka, scary! Nejdå det ska bli skönt. Sen kommer älskling o då blir det mys i säng för att sova, det är absolut bäst att få sova med dig hjärtat<3

Barngympa

Då är det snart dags, fast vi inte ens kommit halvvägs på utbildningsfronten så ska jag & Johanna ta över en grupp redan i januari. Spännande! Vi kommer vara med den gruppen nu fram tills jul då det är avslutning och deras ledare slutar. Får pröjs för dom här gångerna också då vi ska vara närvarande för att se och lära elr vad man ska säga, så barnen lär känna oss och så vi lär känna dom och får lite idéer om hur vi kan ha våra pass sen, det är najs :) Har skickat in beställningen av våra ledartröjor nu också, hihi. Det blev t-shirt varianten för jag tyckte den var lämpligast när vi har småttingarna, sen om den nu skulle vara ful och så så får vi väl ändra oss eftersom det är mami som är sektionsansvarig så borde det ju inte vara några problem ;D Men men, kul ska det iaf bli och första utbildningen är på lördag/söndag. Och sen på måndag ska vi vara med den här gruppen första gången på riktigt också.

Tanken var ju att vi skulle vara där klockan sex idag när passet börja men eftersom min kära vän Johanna var så bombsäker på vilken buss vi skulle ta och mot vilket håll så slutade det med, att jag kom på efter en bra bit att det inte alls var rätt håll och vi fick plinga fort som fan och kliva av mitt i ingenstans och sedan vänta på tillbakabussen för att komma rätt, efter 45 minuter. BRA JOBBAT JOHANNI! Kom iaf fram tillslut sisådär tio i sju, men bättre sent än aldrig ;) Haha. Hanna bara skratta åt oss och hon var supertrevlig så det var bara positivt! En jobbig unge fanns det iofs men det ska nog gå bra ;) 

Praktiken idag då, den var precis som annars. Förutom att det var hur många rullar som helst imorse :O Men jag är så snabb & flitig som Gittan säger så dom försvann ju redan vid tolvtiden, då var det bara framkalla bilderna och sedan var jag klar med det som verkade så mkt.. Kul.. Då kom det in en hel bunt med kunder på samma gång så jag hjälpte till så gott jag kunde för att undanlätta för Gittan också. Vid halv fem fick jag röra på mig, skönt. Mötte upp Johanna i huddinge centrum, käkade donken och åkte sedan till visättra. Det var iaf meningen och vi kom ju dit också efter en timmes åkande, HAHAHA.

Nu ska jag försöka varva ner lite, är supertaggad inför det här med barngympan nu och vill starta vår egna grupp på direkten men det går ju inte så snabbt. Så det är as kul att hon ska sluta så vi får ta över så snart även om det är lite scary och nervöst, men vi kommer klara det:)

22.00 är det prison break som gäller och sen sova, skön kväll elr? Haha. Älskling har som vanligt sin hockey idag så inget mys idag inte, tyvärr. Men imorgon är det hockeyledigt så då tas det igen:) På tal om hockeyn så vann dom ju med hela 7-3 igår, skit bra! Efter hockeyn åkte vi hem till älskling o hade farsdag-mys med Marie & Hasse:) Sen gick jag upp för att sova eftersom jag var supertrött, men jag hann inte så långt innan älskling också kom, massamyyys.

Söndag

Helgen är över, lika fort som den började? Usch vad sorgligt.
Iofs är jag väldigt nöjd med denna helg, jag har haft supermys.

Igår när jag & mami kom ner till centrum gick vi direkt in på h&m, vi behövde strumpor. Och strumpor blev det, även en tröja/topp och ett midjeskärp för min del. Tack mami<3 Det ska jag ha på älsklings 18års mottagning. Ska också försöka hitta någon fin klänning att ha på 18års kalaset / krogen tänkte jag. :)

Efter h&m besöket satte vi oss på spaaks och fikade, myys. Det var länge sen det bara var jag o mamsen så det var riktigt trevligt. Sen var det matshopping som gällde, älskling & jag fick varsin chokladkalender av mami också, hiiihi. Efter mathandlandet åkte vi hem och började göra ordning tacosen så det skulle vara klart när älskling kom från träningen snälla som vi är. Så när han kom innanför dörren var det bara att äta:)

Sen när vi ätit var det bara ut till mig o packa ihop lite för att springa till bussen och åka till älskling. Han bytte om och hämta lite dricka så kom Tomi också, sen åkte vi till centrum för att möta Sean och åka vidare till Camilla. Det blev lite partychill helt enkelt, riktigt trevligt var det:) Singstar och massa prat + dricka, myys. Tyvärr så var vi alla väldigt trötta vid elva redan så då kila vi till bussen o åkte hem till mig, jag o älskling alltså;) Hann se slutet på coyote ugly, det är endå det som är bäst! Sen var det sussa som gällde.

Nu har jag precis duschat, superskönt. Ska snart gå in o äta lite frukost, när älskling kollat klart på disneydags, HAHA. Sen ska vi nog hem till honom och sen är det hockeytajm:) Hoppas på vinst ikväll då.

Efter matchen blir det hem till älskling o sova, myspys.

Lördagsdags

Jag kan ju bara säga att så mycket som jag längtat till helg har jag nog inte gjort på hur länge som helst.. Det är så otroligt skönt med helg, ååh vad glad jag är. Första apu veckan är avklarad också, då återstår bara 13 till då. UUUUSCH!! Jag vill hellre vara i skolan och vara med den bästa klassen varje dag. Suck.

Praktikdagen igår gick bra, Zeki kom iaf så det var superlugnt. Jag var tröttare än tröttast och det blev inte bättre när det inte fanns ett skit att göra efter 12, tråkigt som bara den. Men vid tre satte jag mig på bussen och åkte hem till älskling, myyys. Vi gjorde inte speciellt mycket och sen när han åkte på träning följde jag med Camilla & Micke till robbans och köpte mat, medans vi vänta på pizzorna hyrde vi film o köpte godis:) Sen åkte vi hem till dom och käka & kolla filmen Mina, Dina & Våra elr något sånt hette den, bra var den iaf. Tilda röjde runt överallt medans vi satt fastklistrade framför teven, ajsing. Sen kom älskling efter sin träning o käka lite pizza och så kolla vi resten av idol. ÄNTLIGEN åkte äckel-Cissi ut:D Efter det var jag o älskling väldigt trötta så Micke körde hem oss till mig, skönt. Kolla lite på nån film på tv sen somnade jag.

Vaknade en gång inatt av att älskling väckte mig och sa - hanvarsåbadejavikandujablablabla (?) Något sånt var det, och ja förstog lika lite som jag antar att ni gör. Haha, så jäkla söt älskling:) Han skyllde på att jag hade snackat i sömnen inatt med, bra ursäkt. Men jag sa något som har en mening iaf. Hihi.

Nu ska jag snart till centrum med mamma, kolla runt lite bara och sen köpa lite mat. Ska nämligen äta tacos ikväll. Papi har åkt till landet med gubbpolarna så jag o älskling ska göra mami sällis till middagen:) Sen bär det vidare hem till älskling och sen till Cami, paartyyy;)

På lördag & söndag (nästa vecka) är jag & Johanni på utbildning hela dagarna, har fått papprena nu med, shit vad mkt vi ska göra under dom två dagarna, scary! Massa människor ska vara med också och alla är typ från tyresö förutom vi två, haha. Sen ska vi ta över en barngympagrupp i visätra innan vi startar en här. Men det ska nog gå bra. Får träna gratis på korpens alla pass också, GREAT! Så ingen mer innebandy ser det ut som, men jag ska nog överleva när jag har Johanni att träna med, perfa.

Och Sarah ska börja vara här efter jul också, hoppas hon sover bra och är lätt att ta hand om. 500 mer i månaden för mig blir det och det är aldrig fel.

Nej nu ska jag kila in och hämta mamsen o sen åka ner till tumba, ciaoo!


BTW, jag beställde 3 snöbollsljus på ljuspartyt:) Hihi, lite julstämning ska jag ju ha här ute hos mig och dom är perfekta!


Tröttsamt

Igår fick jag aldrig tillfälle att sätta mig vid datorn, vilken himlans tur:) Apu dagen var helt okej, jag klarade mig faktiskt nästan precis helt själv hela dagen. Förutom när maskinen pep för något var slut då fick jag se och lära, så nu ska jag väl kunna det också? Hur som helst så gick jag vid tretiden, då åkte jag direkt till skolan för att förlänga mitt kameralån, det gick superbra. Så ville Dan självklart veta allt om hur det var på praktiken och sådär så det blev ett himla berättande, men det gjorde ingenting. Efter skolbesöket åkte jag vidare till älskling, där var det fullt hus. Tilda hade nämligen inte åkt hem ännu så hon skulle busa med mig direkt när jag kom innanför dörren, SÅ himla söt. Vi busade och så gick hon massor, så kul:) Nu kommer det..

När Camilla & Micke kom för att hämta henne följde jag o älskling med. Jag lekte mest med Tilda medans älskling o Micke byggde en bänk och Camilla plocka lite.. Sen när det var sovdags för lillsnuttan satte vi oss o kolla på Kustbevakarna, rätt intressant? Nej men älskling ville se om hans ledare var med. Sen efter halva OC körde Micksen hem oss till älskling igen då gick jag nästan o la mig direkt när OC var slut, så pigg var jag..

Imorse fick jag vakna av att min käre snuttis till pojkvän väckte mig för att fråga när hans buss gick, det visste ju jag?! ÅÅHH, typiskt honom. Så jag gick upp klockan sju istället för att få sova 30 minuter till, ackack. Men jag älskar dig ändå hjärtat. Tilda var redan här så jag vart ju "påhoppad" nästan direkt när jag kom ner utav henne så var det bara börja leka & busa, men det är faktiskt himlans mysigt! Sen var det bara att ge sig iväg till bussen, det var inte alls kul när Tilda började gråta av att jag gick :O Hasse vart lika förvånad som jag blev. Haha men det var sött:) Och jag tycker om dig med lillsnuttan.

På apu'n var allt som vanligt, och jag klarade mig ännu bättre idag. Tur det eftersom det bara är jag och chefen imorgon så då har jag inget val utan då är det bara jag vid fotoframkallningen :/ Scary! Bara för det kommer det säkert vimla in kunder och ringa massor i telen så Milad får alldeles för mkt att göra och jag inte kan hjälpa till? Haha, synd. Men dagarna går så jävla segt på eftermiddagen, usch. För övrigt så var det första dagen jag jobbade med chefen idag, han kom nämligen tillbaka igår. Och som jag nämt tidigare så finns det ju en jättemysig ateljé i butiken så Milad (chefen) frågade mig om han fick fota lite så jag kunde få se hur han gör med bilderna sen o så, eftersom han fotar väldigt mkt annars också som bröllopspar, barn, studenter och lite modeller. Så han plåtade några bilder på mig som han sen fixade och skrev ut som jag fick ta med hem:) Kul faktiskt. Korten blev bra också;)

Nu är det snart dags för ljusparty, mamma & ljuskärringen har redan kommit. Och älskling & Hasse har åkt på hockeyn, så det är gubb/grabbfritt. Så medans dom tre "damerna" fixar ordning där nere smet jag hit upp. Vid sju kommer resten av damerna så då blir det babbelbabbel i några timmar, jag som är trött också. Men vid niotiden kommer älskling hem igen så då ska vi träna lite teori och sen ska jag krypa i säng:) Imorgon blir nog en jobbig dag på apu'n, men hoppas på att den blir problemfri iaf :p

Nej nu ska jag pallra mig neråt till ljuskärringen och dom andra, ciiaaoo ;D

Ångest

Jaa, jag har sån himla ångest i dessa tider.. Jag hittade ett par skor jag fastnade för i lördags när jag var i centrum med Camilla, så fick jag pengar till dom idag så jag kunde köpa dom, men då ångra jag mig? Eller jag vet faktiskt inte vad jag gjorde. Men när jag stog där med pengarna i handen och kollade på dom så kände jag bara en himla ångest, usch. Så jag kom hem utan skor med lösa pengar, ajaj! Det första mamma frågade var; kommer du kunna spara dom där pengarna nu då tills du bestämmer dig, eller nej det kommer du inte men struntsamma då. Så jag antar att det blir nya pengar vid det tillfället om det nu dyker upp innan det blir alltför kallt vilket jag redan tycker att det är om fossingarna.. Aja.

Sen är det det där med älskling present, suck. Han är så himla tråkig och vill bara ha pengar pengar pengar, iofs kan jag ju förstå det för jag tror jag sa likadant när jag fyllde. Men jag vill ju inte bara ge pengar sådär det är bara tråkigt ju. Men mamma har kommit på en jättebra idé med hur dom ska göra, så jag ska vara med på en halva där med och sen försöka bestämma mig för vilket jag ska köpa så är det klart sen? Bra jobbat Elin. Och förhoppningsvis får jag en mycket nöjd pojkvän på sin 18års dag, senis ;)

Praktiken (eller apu'n som det är) gick bara bra idag också. Jag fick en fin liten skylt att sätta på mig också eftersom folket frågar mig om allt och tar för givet att jag har svar på allt annars, mycket skönt med den. Då kunde jag bara peka på den när någon frågade något som jag inte hade en aning om, moahaha. Annars så gick det väl bra, stog i kassan en del idag, men jag trivs bättre med maskinerna. Digitala mini labbet är superkul nu och jag har insett vilken makt jag har med andras bilder, jag får avgöra om dom ska mörkas elr ljusas upp, så coolt. Elr inte. Men det är roligt och klurigt. Men bra resultat blir det! Imorgon är Milad tillbaka från Libanon, då får jag kanske jobba med honom för första gången, scary! Han är ju endå chefen, men han verkar supersnäll så det blir nog bra. Och så hoppas jag på 17 istället för 18, hoppas bara!

Tunnbrödrulle till middag vart det, mums. Efter den gick jag ut till mitt lilla hus och satte mig HÄR. Inget ovanligt alltså. Nej fy vilket liv jag lever alltså, skärpning! Nu kommer älskling hit strax också, myyys<3 Skulle åkt till honom men jag slutar ju senare än honom nu för tiden så han kommer hit istället och sover med mig inatt, underbart!

Första apu-dagen

Första dagen avklarad då. Nervöst som satan var det till en början men sen blev det bättre.. Fick använda maskinerna, ta id-kort och stå i kassan och allt annat som man gör i en butik. Det var inte speciellt svårt med maskinen där man framkallar filmrullar eftersom vi har en precis likadan i skolan också. Men det var mkt mer nervöst nu. Kassan var inget motstånd heller eftersom jag har kassavana, skönt det. Sen var det maskinen där negativen blir bilder, som jag aldrig sett förut eftersom vi gör det i labbet i skolan. Men den var ingen svårighet den heller, sköntskönt. Det jobbigaste var att ta dessa id-kort, jag har ju vana av att fota men det här är ju folk jag aldrig sett förut eller pratat med och som ska ha detta kort i sisådär 10 år på sitt id-kort/körkort lixom, nej fyy. Men jag tror dom blev rätt nöjda iaf, det gick ju att ta om flera och välja också. Sen var det ju det här med ateljén, studion. Den var supermysig. Massa coola detaljer och finfina bakgrunder. Jag hade ingen aning om att dom hade en sådan i den butiken, men tänkt vilken glad överraskning jag fick mig. Hoppas på att få använda den innan apun's slut då. Zeki tyckte att jag var för försiktig av mig, men det kommer;)

Älskling ringde mig precis när jag satt mig ner för att försöka äta lite. Han var jättenyfiken, söter. Men det var faktiskt skönt att få prata av sig lite med någon nära också och att bara få sitta ner o slappa lite ;D Jag fick röra mig hemåt vid femtiden, skönt. Hoppas att det blir 17 för mig varje dag och inte 18. Visst det är bara en timmes skillnad, men det kommer bli drygt. Imorgon blir nog ännu roligare då jag säkert vågar göra lite mer själv och klarar mig bättre. En superbra förstadag var det iallafall:) Hoppas på fortsatt lika bra dagar och att det blir dessa 14 veckor här (?) Usch vad lång tid.. Blä!

Direkt när jag kom hem vart det middagsdags. Mamma var precis klar med middagen när jag klev innanför dörren. Så jag har ätit och sedan bara suttit o lodat här som alltid. Älskling är på match i Gnesta just nu, fyy. Min kväll kommer väl fortsättas med tvtittande och bara slappa - det jag är bäst på;D Imorgon blir det direkt hem till älskling efter jobbet, och massa mys<3 Sen har väl han säkert träning så då får jag fortsätta mysa med Marie tills träningen är slut o han är hemma igen, sikken tur jag har då:)


Helgen

Fredag; Camilla & Tilda dök upp här hemma hos älskling på förmiddagen. Sen körde Camilla älskling till Ann där han skulle byta Gittans däck. Jag åkte med Camilla ner till centrum där hon skulle handla lite och så blev det en fika innan Micke slutat jobba. Myys. Sen åkte jag med hem till bremora för att passa lillsnuttan lite granna medans C & M skulle rensa lite. Efter det var det hem till kassmyra för att äta middag med familjen Johansson;) Och sedan vidare till ishuset/idrottshuset, Marie skulle kolla kafeterian och älskling hade glömt mina papper för praktiken så vi skulle hämta dom. Vilket häfte :O Aja, blir nog bra. Sen åkte vi vidare för att hyra film o köpa godis som vi skulle ha med till C & M där vi skulle kolla film:) Vegas Baby och en massa godis blev det. Jag kan inte uttrycka mig om filmen eftersom jag sov mig igenom nästan hela, bra jobbar Elin!

Lördag; Vaknade upp hos älskling vid elvatiden, då var det bara upp o äta. Sen var det match:) Mötte upp Johanna i centrum så vandrade vi till ishuset, tyvärr var matchen bara skit så jag ska väl inte säga så mkt om den, mer än att farfar var där och kikade också;) Hihi. Efter matchen åkte jag hem med mami & papi, städade lite ute hos mig och gick sen in när middagen var klar. Efter maten blev det fixxtajm, sen vid sju kom älskling & Tomi. Vi snacka lite och drack lite gott innan vi åkte till centrum för att möta Öhman & Erik. En snabbis till segersjö vart det innan vi beslöt oss för att åka till Tullinge. -Tråkig fest var det där så då vart jag bara på bajshumör och frös så jag ville hem till sängen. Älskling följde med, mys.

Söndag; Vaknade upp vid elva igen. Låg kvar i sängen o bara mööös. Sen hjälpte älskling pappa att byta däck på bilen medans jag packade ihop lite grejer för idag. Vid halv två körde pappa oss till Gittan som fyllde 65:) Mysigt firande var det. Efter firandet åkte vi ner till ishuset för att kolla hur det gick för A-laget. Sen kom Camilla & Micke o plocka upp mig o älskling så följde vi med hem o kolla film igen:) Mysmys.

Idag; Är hos älskling nu, precis blivit klar och ska kila till bussen. Skriver efter praktiken, första dagen idag, spännande. :)


Fredag

idag är det fredag igen, sista dagen på lovet också. och jag har spenderat hela lovet i skåne nästan, hur underbart är inte det? jag är supernöjd verkligen. bästa lovet kanske? joo det har varit perfekt.

idag då, precis ätit frukost. camilla & tilda kom just precis innanför dörren också, kul:) älskling ska byta däcken åt hans mormor sen så då stannar jag nog hemma istället för jag orkar inte sitta där o titta, kallt. sen ikväll blir det förmodligen mys med camilla & micke också, länge sen nu. idol och hey baberiba på tvn också som man måste se? jadå.

imorgon är det hockey, dom möter visby. spännande. sen efter den hoppas jag på partyy, annars blir det förmodligen mys med johanni bara, länge sen det med faktiskt. en myshelg blir det iaf och bara ta det lugnt.

nu ska jag ringa min praktikplats o kolla om dom kommer ihåg mig? haha, hoppas på det.

hemma igen,

ja nu var man tillbaka i sitt eget igen då, skönt. men ändå så trivs jag otroligt bra nere i skåne faktiskt, det är så himla mkt mysigare där än vad det är här hemma på något vis. jag skulle inte alls ha något emot att flytta dit :/ inte nu då kanske med tanke på skolan och sådär, men sen skulle jag inte tveka alls. förutom att jag har min älskling här, men annars så hade jag inte tvekat en enda sekund.

jag har haft otroligt mysiga dagar hos syster, helt underbart har det varit. gått på massa promenader med aicha tillsammans med älskling och sedan bara legat o myst framför braskaminen och njutit av att vara hos min älskade syster. tisdagen var bland det bästa, att få träffa moster & kusinerna igen efter så himla lång tid. jag förstår inte varför vi lät det gå så lång tid och varför vi inte haft kontakten? dom är helt underbara. jag stortrivdes på direkten i deras sällskap och av att se hur lika mamma o britt-inger är var så himla roligt, och se hur stor pontus blivit, man kan ju inte tro att han är ett år yngre än mig faktiskt, haha. och sen celie, skaffat familj och gift sig! jag hade ingen aning om det, det är så kul att ha träffats igen:)

sen igår åkte ju jag och älskling till danmark:) tyvärr var ju vädret inte det bästa men det var supermys iaf. vi tog tåget från tyringe till helsingborg och letade oss fram till båtterminalen där vi köpte biljett och sedan fick vänta i 20 minuter på båten eftersom vi precis missat en :p båten var som en mini viking line, jättemysig. vi kollade in alla priser på allt och sen satte vi oss o fikade medans vi åkte över till helsingör:)

det var inte lite storm i helsingör, uusch! men vi gick runt i lilla staden där och kollade i lite affärer, nästan inga alls om jag ska vara ärlig, haha. vi var så lata och irreterade på vädret så vi gick direkt för att göra det vi skulle, köpa drickat! jööösses vad mkt dricka det fanns, och till så bra priser:) blev två vinare & en romflaska:) myyyms. älskling köpte en smirnoff och sen på båten en guld- absolut vodka, skit fin. vi var borta i 4a timmar totalt, tågresan tog en timme och båten 20 minuter, så det var en timme vi spenderade i danmark då. haha, men mysigt var det och höjdpunkt helt klart! det blir av igen kan jag lova.

nu har vi precis kommit hem ungefär. ska snart duscha och sen bara packa upp o vila. ska hem till älskling ikväll efter hans träning nämligen, hiihi. sen får vi hoppas att något kul händer i helgen då:)