Dan före dopparedan

Jag är besviken på julen.. Ingen snö(?) Och syster kommer inte hem denna jul heller, det är inte likadant utan dig! Och värre blev det när jag fick smset av dig idag - fan vad jag längtar efter dig Lina<3 Jag hatar att du bor så långt bort. Men jag älskar att du är lycklig! Men det är svårt att sakna dig så mycket hela tiden..
God jul systeryster iaf, jag ska tänka på dig imorgon<33

Theese days then; igår vart det stan med mami & älskling efter julmatsshopping på maxi, tidig morgon alltså. Men det var skönt att göra något av dagen. Vi hitta julklappen till pappa i stan iaf, så den är klar. Efter det var fixat så käka vi mat:) Myspys. Sen tog vi tåget hem igen. Plocka ihop mina grejer, älsklings julklapp o sånt. Sen kom Camilla & Micke och hämta oss så åkte vi hem till kassmyra. Fixa lite paket och sen käka vi middag. Efter middagen åkte jag o älskling hem till C&M, julgranspyntning:) Spelade spel, ombytta roller! Himlans kul spel. Sen vart det en skinkmacka innan vi rörde oss hemåt. (Jag gillar inte skinka)

Imorse vaknade jag som nästan alltid av att telefonen ringde, varför ringer alltid någon så tidigt på morgonen till er?! Hmpft. Vi låg o drog oss en stund i sängen innan vi gick ner och åt frukost. Sen kom papi o hämta mig så åkte vi o fixa mammas julklapp. När det var klart körde han hem mig till älskling igen, jylpynt och julbak hela dagen:) Hann också med lite spel, mys. Julbord till middag vart det, lillajulafton:) Fick julklapp av Marie & Hasse , tack så mkt:) Älskling o jag gav varandra, men vi ska öppna imorgon, fast vi vet ju redan vad det är så det spelar ingen roll att vi inte öppnar med varann;) Halv åtta kom Tobbe & Somayeh o hämta mig. Dom skulle käka julbord här hemma men jag hade redan ätit så jag gick ut till mig o städa så allt vart helt klart!

Nu har jag suttit o pratat massor med dom, om studenten och allt annat möjligt. Annars så har jag varit "deppig" hela dagen igenom. Jag vill inte det men vad ska jag göra? Jag kan inte sluta tänka på dig Farmor, julen blir inte densamma utan dig! :( Guuuud jag saknar dig så otroligt mycket!!!!!!!! Faaaan.

Imorgon blir det jul hemma som vanligt, men det blir ju ändå inte det?! Farfar kommer iaf som han brukar, tur. Efter julklappsutdelningen och sådär så åker jag till älskling, hur bra som helst. Vi ska till C&M för att ha en lillajulafton där med, innan min jul 2006 är slut. Den blir alltså lång. Avslutningen blir sova tillsammans med den person jag älskar mest!

Jag är så glad att jag har dig älskling. Du gör mig lyckligast! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback