EHH?

Mitt inlägg jag skrev igår publicerades inte förrän nyss, bra blogg. Äsch.

Jag mötte Rahim igår i skolan, han hade papprena om studentgrejerna jag skulle ha. Men pajas som han är ville han inte ge mig dom förrän jag följt med honom till idrottshuset där det var dansdag för tvåorna. Han sa att jag skulle vara hans assistent för att få papprena, hahaha. Pajas! Som att jag skulle..

Jag följde med honom dit, men hjälpte honom inte alls eftersom jag träffade Marie, Camilla & Tilda:) Kollade på dansen ett tag, haha:) Fan kommer ihåg hur rolig den dagen var! Såg lika kul ut i år med. Tildisen tyckte det var jättespännande att kolla på alla som hoppa runt och sen var ju kusin Daniella där. Efter att jag kollat en stund och pratat med Marie & Camilla fick jag papprena av Rahim så jag kunde gå hem igen! Följde med Camilla till centrum medans Marie jobbade klart. Sen åkte vi hem till kassmyra.

Vid sex åkte vi till Camilla & Micke för att fira lillsnorpans 1års-dag:) Hon fick en till present av oss som vi köpt innan vi bestämde oss för köket. Man såg klart o tydligt vilket pussel jag valt o vilket älskling valt, haha. Tårta och cola, gott. Vid åtta åkte vi till gulavillan, köpte lite godis och sen hem till älskling igen. Vi gick upp o kolla på Drömkåken:) En riktig höjdarfilm alltså!

Idag har jag ringt runt till fler apuplatser, men utan resultat! Tröttsamt. Var i skolan en sväng o fixa med bilderna från pappas jobb också. Så hans elever kan få dom någon gång.. Nu är jag hemma igen:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback