Fredagsmys

Fredagsmys med Johanni:) Vi käkade på donken, vad kan vara mysigare? HAHA, patetiska vi är. Men hur som helst, sen handlade vi gurka, morötter och dipp -muums:D Väl hemma blev det ringa av till lite olika som hyr ut lokaler.. Vi är på jakt inför nyår självklart, men det gick inget vidare det.. Hmmpff.

Kollat på film nyss, Ja vi är tidiga med allt. Van Diesel vart det, jag diggar den! Och nu sitter vi bara o njuter av allt det uppätna och sådär, haha. Vi har haft dom hetaste samtalsämnena man kan tänka sig, jovisst;) Kul är det iaf att umgås med Johanni såhär på tu man hand, var ju som sagt ett tag sen det blev av.

Dagen har jag spenderat med att vara arg!! Min idiotiskacepeskitdator har pajjat, helvete. Mamma och pappa är inte förvånade, jag vet inte om jag är det heller faktiskt?! Jag är sämst på att ha hand om datorer. Allt bara pajar och kraschar hela jävla tiden, åååhhh!!! Har iaf lånat papis laptop nu så jag klarar mig;) Det blir nog en sån för mig också om min dator gett upp helt, det är bättre.

Betalade precis studentgrejerna också:) Eller jag betalade, med mammas kort, så det ska va! Hallå, det är ju studentprylar, det är en sak föräldrar ska stå för helt enkelt! 851 kronor vart det totalt, hmpft. Men för dom pengarna var det studentmössan, engångskamera, hipsters, hoodtröja med namntryck bak, champagneglas och en (håll i er!!) penna, haha:) Vilket kalaspaket alltså. Brodyren ingick ju också, på mössan. Och tryck i, tumba gymnasiums logga, vilken stolthet;D Men jag är iaf nöjd och pirrig inför leveransen! Fatta att när det kommer är det inte alls långt kvar!!? Heeelsjukt att skoltjossan är över då!

Hur som. Om några timmar kommer en full(?) älskling trappa in här hos mig, mys;) <3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback