GRATTIS TILDA!

HURRA för 1åringen:) Det betyder att det är tio månader sen jag höll i dig första gången :O Guuud, tiden har verkligen gått fort! Jag kommer ihåg att alla stog runt mig o Marie räckte över dig mot mig och sa att jag skulle hålla. Jag ville inte först för jag trodde du skulle skrika. Men jag höll i dig ändå och du skrek inte:)

Det blev aldrig skolan igår, jag orkade inte! När jag kom hem från älskling var jag iskall och mådde jättekonstigt så jag la mig på soffan o kolla teve tills jag somna.. Sen ringde Johanni då packa jag ner gympabrallorna och sprang till bussen. Vi brände två skivor hos henne till barngympan:) Men det kommer bli så himla många fler så. Men en bit på vägen iaf;)

Barngympaavslutning, Hanna var försenad :O Bra början.. Men barnen gjorde iaf sin uppvisning och alla föräldrar var jättestolta och fota massor. Barnen höll sig ännu mer till mig & Johanni nu, det kommer gå bra i januari:) Jag längtar! 15 januari sätter vi igång, hoppas på att det blir en grupp bara;)

Åt middag när jag kom hem, vrålhungrig var jag. Sen gick jag ut till mig o duscha. Älskling kom precis när jag duschat klart typ:) Vi kolla teve sen gick vi in o åt lite bullar, haha. Sen var det ju självklart prison break, VAD HÄNDE? Han kan ju inte åka in igen? Uschhh. Sen var det bara sova som gällde, mys<3

Idag, ska ner till skolan o hämta pappren om studentmössorna eftersom jag är kontaktpersonen. Det ska betalas nu snart också så det blir skynda på! Sen ska jag möta älskling vid bussen o åka hem till honom. Blir en sväng till Tilda sen också antar jag eftersom hon fyller 1 idag:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback