Helg igen

Jaha, igår blev jag kvar hos älskling hela dagen.. Hjälpte Marie att slå in kalenderklapparna till Tilda så Camilla kunde ta med den hem igår, 25 julklappar blev det, hon får 2 den 24:e. Vilken lyx va, haha. När älskling kom hem från jobbet skulle vi mysa lite men vi fightades istället, det är verkligen hur kul som helst:) Han slänger runt mig och typ bara petar på mig så flyger jag, sen får jag damp o då garvar han bara och gör ingenting tillbaka! Love yoouu<3

När han sen åkte till träningen gick jag o Marie till ica. Hitta nån låda där dom hade massa barnsaker för 20 kr så Marie köpte 7 pussel o två sandset till lilla Tilda! Sen promenera vi vidare till gula villan för att köpa godis:) Och när vi kom hem vart det massa godisätandes framför teven, myys. När älskling sen kom hem igen rensa han min godispåse fortare än fortast, snällt;) Haha. Sen skulle han fightas igen så det var bara att hänga på. Marie & Hasse satt o skrek i soffan att han skulle släppa ner mig för det såg så ostabilt ut och dom ville inte åka till sjukan, men han fortsatte! Det var roligt det.

Sen sprang jag upp till sovrummet för att slippa bli skrämd av min käre pojkvän. Jag klarade mig tack vare Marie, tack! Så var det sova som gällde, med massa myyyys<3 Och sen sista mys imorse innan han gick upp för idag ses vi inte och så kommer han hem på söndag igen. Då har jag något att längta till:)

Nu ska jag snart åka ner till centrum, gå in på banken och prata med bror min. Han ska hjälpa mig med internettjänst och sånt där nu när han ändå jobbar, snällt! Sen ska vi äta lunch tillsammans, myyyspys. Jag har världens bästa bror och det är jag så himla stolt över:) Hiihi. Sen när han går tillbaka o jobbar ska jag antingen hem eller till skolan och hämta kamera.

Sen planering med Johanna förmodligen, det är ju snart dags att ta över barngympan så vi måste börja skriva lappar och tänka ut lite musik och pass. Kuuuuul!

Ikväll är det idolfinal som absolut måste ses:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback