3 dagar kvar

Tills mitt hjärta är 18 år :) Ser verkligen fram emot helgen!

Idag ställde jag klockan på 8, när den ringde ställde jag om den till 9 istället, haha. Gick iaf upp vid nio och fixade ordning mig åt lite frukost och gick den "långa" vägen till bussen.. Kom ner till skolan och ladda in bilderna jag fotat på Tildisen igår kväll, 40 stycken var det! Det var nästan bara fina bilder, några oskarpa dock, men det gör inte så mkt. Ska inte ha dom till något speciellt iaf så ;) Hihi. Nrä jag skrivit ut en bild efter att jag redigerat den lite stängde jag ner alltihop och gick mot willys. Micke var nämligen och fixa något på jobbet så jag mötte upp honom & Tilda där så åkte jag med hem till bremora. Åt lite lunch och Tilda fick också sin lunch, sen skulle hon sova middag så jag satte mig vid teven och Micke fixa skallen, haha.

Senare ska jag nog åka hem till älskling, eller följa med till stan? Tror det blir hem till älskling för det är minst jobbigt. Sen ikväll när han har träning blir det väl att jag sitter vid datorn/teven eller promenerar? Fyy jag är så himla lat.

Imorgon ska jag antingen med till pappis jobb eller med Marie & Hasse till ikea, får se vilket det blir. Ska ändå inte fota pappas elever imorgon så det känns lite onödigt att åka med då när det är så himlans tidigt. Sen blir det fixa Soffis present med Johanni och sedan bege sig dit. Men blir inte så länge eftersom jag skippar krogen då jag ska ut på lördag istället, pallar inte båda dagarna tyvärr :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback