Musiiiik

Igår när älskling kom tillbaka till mig så hade Mats kommit, pappas kompis. Dom spelar varje tisdag hos oss bara för att dom tycker det är roligt! Älskling ville iaf inte gå ut till mig utan han ville sitta med dom där uppe och lyssna när dom sjöng & spela så då gjorde jag också det :) Jag älskar när pappa spelar gitarr / bas och sjunger till, jag vet inte varför men det är så himla mysigt. Dom sjöng bla ticket to ride, as bra! Jag frågade om dom kunde tänka sig att spela på min studentmottagning, typ tre låtar eller så, självklart ville pappsen göra det, om jag sa vilka låtar jag ville höra;) Får se hur det blir med det då.

Idag åkte jag ner till skolan o lämna kameran och sådär. Sen kom Camilla o plocka upp mig så åkte vi till högdalen och hämtade mina papper så nu är det helt klart därifrån. Milad var inte där, skönt. Efter det åkte vi direkt till tumba för att äta lunch, Marie kom så fick hon skjutts hem. Nu sitter jag hos Camilla, Tilda sussar och sen ska vi kanske åka till kungens kurva för Camilla ska handla lite presenter och så..

Annars stannar vi här och hittar på något annat, jag och Tilda ska förmodligen gå ut och gå o leka lite i parken isf, kuuul:) Ikväll blir det förmodligen middag här, myys. Sen ska vi sova hos älskling inatt<33


Har förresten glömt att berätta om min stövlar jag köpt i veckan, bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback