Ojojoj..

Igår började dagen bra, jag o älskling åkte till centrum o käkade frukost:) Mysmys. Efter det mötte han upp Tomi för att åka på matchen och jag gick o klippte mig. Hmppf, vart inte så jättenöjd men det växer ju ut;D

Efter att jag klippt mig åkte jag hem, bytte om och åkte ner till centrum igen för att åka till tullingehallen och kolla tullinges match med Emmi & Johanna. Dom vann med 8-1, bravo tjejer;) Hihi. Efter den åkte jag och Johanna hem hit till mig för att laga oss en middag. lövbiff, pommes, sallad o beasås. Smaskens! :) Efter maten blev det fixdags, vi gick ut till mig, spela musik o fixa oss lite.. Vid nio kom älskling, Kjelle o Mackan hit. Och Frida strax efter. Då blev det ölspel som gällde, oj oj oj vad jag skrattade haha, så jävla underbart sällskap:)

Någon timme därefter kom Tvärn med sällskap. Då blev det himlans många grabbar och alldeles för några tjejer. Så jag ringde Sofie på direkten. Hon, Jessie o Irre skulle dra från stuvstafesten o hit istället;D Så då var det ju nästan fixat ju. MEEEEN självklart ska ju en del idioter komma som INTE är bjudna. Fyfan, sånt är bara så jävla trist!! Men alla grabbsen som var här gick ut och satte stopp, tack:) Men när folk ska komma fast dom inte är bjudna så blir ju kvällen förstörd, och jag blev orolig för att det skulle dyka upp ännu fler oinbjudna, då kom Sean med förslaget att vi skulle åka hem till honom på "efterfest"! Då upptäckte jag också att mitt vin hann försvinna under den korta tiden jag var ute o kollade på idioterna som trodde dom fick komma in.. Aja, Lopez hörde mig tjata om mitt vin så han kom o gav mig en öl så jag fick något att dricka o Dala lovade mig dricka när vi kom till Sean, snällt pojkar:) Men aa, till Sean kom vi efter om och men, och där blev vi i fem minuter ungefär innan vi bestämde oss för att dra hem till mig igen eftersom alla blev utskickade.. Haha, kulkul! Sofie o Johanna ville inte åka hem till tullinge så dom följde med mig o älskling hem hit igen och eftersom alla var hungriga gjorde vi ordning lövbiffen o pommesen igen, haha. Fyllekäk klockan tre, gott! Sen gick vi ut o la oss. Sofie o Johanna fick sova i bäddsoffan, hihi.

Imorse städade jag upp allt när vi vaknat, sen gick vi in o drack massa vatten allihop. Och prata födelsedag:) Sen var jag o älskling hungriga så vi gick till donken å käka;D Och nu är mami & papi hemma igen. Ska duscha snart, när älskling åker till träningen för sen ska jag hem dit o äta tacos med familjen Johansson:) Mysigt. Sen blir det Beck och sen sova, skönt.

Kommentarer
Postat av: johanni

kaaaaaos!

2006-10-08 @ 17:36:49
Postat av: ELIN

det kan man verkligen säga, men slutet vart ju mys:) och hela kvällen var ju inte kaos ;D

2006-10-09 @ 17:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback