Onsdag

Idag har det inte varit min dag för fem öre, nejnej.

Sov faktiskt bra inatt även fast älskling låg bredvid mig, jag slappnade av mera än sist och kunde sova ordentligt. Skönt. Men fan det är inte kul att oroa sig för dina stygn hela tiden juu, bli tisdag nu please? Så kan vi pussas ordentligt o busa ordentligt o sova utan att oroa sig för att det ska hända något, och DU kan äta hur du vill och vad du vill igen:) Jag längtar dit hjärtat.

Nog pratat om det.

Bara en svenska lektion idag i skolan, nödvändigt. Men duktig som jag är gick jag dit, antecknade dock ingenting. Men ska kopiera allt från Cami sen iaf så;D Efter den lektionen missade jag precis 47 bussen och maten i skolan var som alltid bajs så jag o Jannike gick en snabbis i centrum o gissa vad, jag hittade MINA vinterskor:) Jag bara SKA ha dom i vinter, japp. Det kommer bli så bra med dom ;D

Nu har precis beställt lite granna från h&m. Blev lite småstuff sådär. Tack mami, din fuling<3 Och nu sitter jag o väntar på att pappa ska ringa, han ska nämligen komma hem med pizza, SÅÅÅÅGOTT!

Älskling ska komma förbi här strax också, en stund iaf. Sen ska han till segersjö o kolla sverige-island med grabbarna. Jag valde att inte vara med, tråkigt att sitta med 5 grabbar o kolla matchen, jovisst. Haha, sitter faktiskt hellre hemma o kollar antingen på matchen eller på något bra program på teve då:)

Imorgon är det fotodag igen, får se om jag går. Håller på att bli sjuk känns det som, så kan vi inte ha det. Mamma tycker jag ska bädda ner mig o vila för att inte bli sjuk o krya på mig elr nått men aja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback