Torsdag

Mediadag idag, tråktråk. Dom är så otroligt sega nuförtiden.. Jag kommer ingen vart lixom. Iofs har jag fotat en grej i projektet, men det var bara test så jag står nästan kvar på samma steg iaf.. Bildpelet blev helt klart idag också, bra där. Fick hjälpa Vivi att räkna alla pengar till studenten också, eftersom någon klass lämnat för lite pengar så det fattades. Så jävla trist alltså, men men.

Halv fem knatade jag till bussen för att åka hemåt. När jag kom hem pratade jag lite med älskling på msn om ikväll, jag visste inte om jag skulle orka åka dit, men eftersom han skrev som han gjorde vill jag inte åker jag dit iaf:) HIHI, du är så himla bäst älskling<3 Och ja, det är så himla mkt skönare att sova med dig istället för utan dig

Nu har jag precis ätit, pappa kom hem med donkenmat så vi satte oss i min soffa o käkade tillsammans o kolla på vänner:) Det var lite mys faktiskt och himlans gott. Snacka om att jag lever ett GOTT liv, haha. Det är ju bara för underbart! Måste dock ta ett beslut om jag ska stanna i Lövet elr inte, vet att jag inte kommer klara mig utan innebandyn för att jag kommer sakna den så fort jag sagt att jag slutar. Och dessutom är ingenting annat lika kul och skönt som innebandyn heller:/ Nej usch vad jobbigt.

Det känns så overkligt att jag trivs så bra med livet som jag gör, det känns som att det är för bra för att vara sant lixom. Men varför klaga? Det enda som stör mig nu är att jag inte skaffat praktikplats ännu, skickade iväg ett mail idag sen ska jag väl få ett erbjudande från Dan också antar jag. Så det ska nog ordna sig.

Snart höstlov, då är det skånedags! Fyyyy vad jag längtar alltså. Hem till systeryster igen, träffa Jakob & Aicha:) Så jobbigt att man ses så sällan, saknar henne så mkt ju. Men nu ses vi ju snart:) Och den här gången ska älskling med också, så himla underbart! <3

Nej nu ska jag packa ihop lite grejer o sen ska pappa köra mig till älskling.
Ciaoo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback