Back again

Första gången jag verkligen känner neej, inte skola igen! Nej det är det verkligen inte.. Men fy satan sån ångest jag har, jag vill bara fortsätta ha det ledigt och kunna göra precis som man vill. Men icke!
Ännu tråkigare är det att man börjar veckan med religionslektion som är B A J S! Jag kan inte lära mig att stå ut med äckelAgneta och jag tänker inte det. Snart är det slut på skolan och då ska jag njuta more than ever.
Ge mig 31 maj TACK!

Lovet har varit precis som det ska vara, massa sovmorgnar, slapperier, goda middagar, party och bara såna där umgås-med-dem-bästa-jag-känner-stunder:) Jag har verkligen haft mig ett lyckat lov och jag är helnöjd!

De här sista dagarna på lovet har jag spenderat såhär;

Lördagen
- grillning hos Sean med älskling, Tomi & Mackan:) Sen kom det lite annat folk också och sen även Malmen och allihop där! Trevligt förutom att jag var den enda tjejen i sällskapet, ja förutom Tina då;) Hihi. Det var kul att träffa henne. Sen iaf blev det bussen mot mig då nästan allihop åkte med + Cämicam som vi mötte på bussen och Emmi som kom med tåget:D Cool. Det var himla trevligt hos mig också (förutom vissa grejer) och allt flöt på bra! Vid tvåtiden gick de allra sista och jag o älskling städade då undan det allra värsta innan vi la oss.

Söndagen
- vaknade halv tio av att Tilda ringde sin morbror, haha cuuutie! Det hon sa var Odulueodlue, typ. :) Så vi gick upp och fortsatte städningen så mycket vi orkade innan jag hoppa in i duschen. Sen vart det bussen till älskling direkt där vi skulle möta C&M + T. Blev ett stopp på ica innan vi åkte hem till dom för att köpa lunch och sen hem till dom. Middag med Tomas också som vart supergod och väldigt trevlig:) Efter den blev det en sväng till Gittan & Janne för att visa den nya vagnen C köpt. Sen donken för att möta Jimmie & Lena och sen hem till mig. Älskling och jag städade allt det sista, damsög och plockade in o ut disken så allt typ vart skinande rent, sen blev det packa lite grejer för att sova hos C&M. Mys. Vi sov på madrass i Tildas rum så när hon vaknade fick hon ligga mellan oss och sova resten av natten:) Sötare finns inte.

Måndagen
- vaknade runt åtta på morgonen av sötnosen T. Vi låg o bara mös en rätt lång stund innan älskling rullade över och typ mosade henne men det enda hon gjorde för det var att dra undan sig och bara ge han en såndär mördarblick, HAHA. Sen börja vi busa massor så även C&M vaknade (inte lika glada som vi), skitkul! Sen fortsatte dagen i den ordningen, massa bus hela tiden - Johanssons är otroliga! Eller hur M? ;D
När vi åkte från C&M blev det direkt hem till älskling och fixa middag med Marie, kycklingsallad. Supergott! Blev även en prommis till ica och tillbaka innan vi bänka oss framför teven som vanligt. Vid tio sa vi god natt och somnade lika snabbt:)

Nej nu ska jag kila till bussen strax så, b y e .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback