Muppjävel

Jag var ett samtal ifrån, så nära - men dock så långt ifrån. Hur kan man säga att en hund aldrig får vara själv? Okej att den inte ska vara ensam den första månaden åtminstone eller hela dagar, men hur fan ska man kunna ha hund om den aldrig får vara själv? :S Usch på henne helt enkelt. Jag har haft hund förut och en hund kan klara sig själv ett par timmar om dagen och den ska inte fara illa av det, delade meningar alltså och ingen Jack Russell från denna kennel, fuck that! Men jag ger mig inte, jag letar vidare:)

Nationella flöt på, tror jag grejatt iaf, men man vet ju aldrig. Fick också reda på svenskan och till min stora förvåning behöver jag endast göra omprov på den delen jag låtit bli att plugga till, fan vad härligt:) Jag klarade de andra två delarna alltså, fick till och med VG på ena, I'm good.

Blev en sväng in på ica för en kycklingsallad på vägen hem också, yummie. Med ett glas iskall cola Zero till;D Smakade mycket bra och mätt var bara förnamnet. Har sen dess endast suttit vid min dator och lookat around lite grann, älskling ska kolla på en bil idag så jag checkade in den nyss, wweeyy! Me like a lot.
Sen är det bara kortet som saknas så kan vi ut åka till syster min och allt annat sånt, hihi. Och eftersom det blir en nyare bil än det var tänkt från början kan vi nog åka med den istället för o låna en annan - superbra:)

Igår kom mitt h&m paket jag beställde för typ en månad sen? Äntligen. Jag blev glatt förvånad när det kom enda hem, haha. Och över det som låg i som var så himla bra. Klänningen var mycket finare än jag trott, nästan så jag skulle vilja ha den på skivan istället nu, aaww. Två veckor kvar nu bara, fan vad härligt:D

För övrigt så har jag sovit skit bra inatt, haha sorry älskling men det är så! Ibland kan jag knappt sova när vi sover på varsitt håll men ibland är det bara så himla mycket skönare - som inatt. Men älskling är ändå bäst<3 Och idag träffas vi igen, myspys. Blir att sova här tonight, love. Jag kanske åker med och tittar på bilen också:)

Nej nu ska jag kila in och lämna disk och sen ut o köra lite bil, tamejfan. Snart 20 och inte kommit nånvart alls, that's to bad! Skärpning på mig och nu kör vi.
 - C i a a o o .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback