Promenadsdag

Då har denna dag flytit förbi, ännu närmre helg! Som dessutom är långhelg:)

Innan jag skulle ner och handla potatisen tog jag tag i min röra här ute hos mig och allt är typ helt skinande rent nu, lite damning behövs bara först. Härligt! Sen är det toan också, den måste städas ordentligt men när jag var klar inne i rummet var klockan för mycket för att jag skulle hinna med det också.
Tog en promenad till mamis jobb för o hämta lite pengar till det jag skulle handla. Från mamis jobb gick jag dessutom ner till centrum också. Duktigt! När jag handlat det jag skulle gick jag över bron, till älsklings jobb, där han plockade upp mig så åkte vi hem till mig:)

Vi började med middagen direkt, tyvärr så saltade han alldeles för mkt för min smak men resultatet vart ändå super! Det var nästan lika gott som när Camilla gjorde det, haha. Vi är ett grymt mat-team jag o älskling;)
När vi ätit gick vi ut till mig o mös - melove. Det måste nog vara det allra bästa man kan göra! Kollade lite teve också innan älskling skulle röra sig, sjukgymnast och träning stog på hans schema today.
Jag gick in och la mig i ett riktigt hett skumbad:) Sjukt skönt alltså, lyx. Peelade kroppen och shavade benen, hottie! Haha, det var "ett måste" inför imorgon, solduschdags för mig då. Spännande! Ska bli otroligt roligt att se resultatet och hur fin färgen blir. Sen blir det en gång innan studenten också, men då kanske det blir nivå 2 istället?

Sen tog jag o mami en prommis till Vibutiken, hon hade köpt nån mobil som kom, skitcool! Alldeles för cool för hennes del men hon bryr sig ju inte om vad man säger ändå, haha. Och jag har ju själv sprillans mobil så.
När vi kom hem provgick jag lite i mina klackisar, shises alltså. Det är inte min grej! Sen fick jag lite fotmassage framför ugly betty:D Världens bästa mami alltså<3 Och nu har hon övergivit mig igen.

Jag ska borsta tänderna och så nu, försöka komma i tid i sängen ikväll med tanke på tidiga morgondagen då det är ett femtimmarsprov på schemat! Jag tror iofs inte jag kommer sitta så länge men ändå.
När det är klart ska jag in på foto o lämna tillbaks kameran och försöka fixa så mkt som möjligt med projektet!

Ska ställa fram Sarahs säng också så den bara behövs bäddas imorgon, good.
Och så blir det väl ett samtal från min underbara käresta när han tränat klart (om jag inte råkat somna redan då) hihi. Andreas Johansson är världsbäst<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback