Rosa mobil

Äntligen kom mobilen och jag är gladare än vad jag trott, hihi. Den var inte alls så stor jag trodde och det är ju bara hur bra som helst! Att den är rosa gör den verkligen ännu finare också, aaww. Hoppas bara jag inte tröttnar allt för fort nu för då ryker mycket pengar - no good.

Jag har hunnit vara hos C&M också men det blev inget "jobb" utan vi åt middag och bara pratade en massa, självklart fiffla jag en del med telefonen också men det hör till;) Blir dit imorgon också och äta upp glassen jag köpte dit idag eftersom det inte hanns! Lovely.
Älskling har precis åkt iväg till sjukgymnasten så jag sitter här en stund. Ska kila till gulan snart och hyra nån bra rulle tänkte jag, blir väl som vanligt en beckfilm! That's lovely.  Skönt med prommis på köpet även om vädret är bajs just nu! Men nära o bra att gå från älskling så jag ska inte klaga för mycket;)

Nu ser jag fram emot denna helg, gemig!
? Skärtorsdag; förmodligen TBs och BYZ :D That's cool!
? Långfredag; spenderas med älskling och hans släkt, lunch/middag tillsammans för att fira Fia, Stefan och Janne som fyllt år/fyller år:) Det var jättemysigt förra året så jag ser verkligen fram emot det nu med. 
Och eftersom mami&papi åker till skåne blir det att bo ensamma hos mig! Fredag till måndag - cool!
? Påskafton / lördag; partynight! Long time ago. Jag längtar så, hoppas bara det inte blir för mycket fyllespill då ryker allt och alla and so it is.
? Söndag; segodag I think. Eller partynight istället för lördagen. Vila behövs iaf!

W e l l  s e e  y o u  t h i s  w e e k e n d  m a y b e ? :)

Kommentarer
Postat av: johanni

blir det ingen kryssning :O

Postat av: elin

don't think so, behövs typ mer tid att fixa elr nått.

2007-04-04 @ 14:34:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback