Segis

Lördagskvällen blev så mysig som vi tänkt oss, melove. Älskling kom precis lagom tills att jag gjort klart tacosen så vi satt oss och åt direkt. Efter middagen la vi oss på soffan och bara mös. En fullspäckad tevekväll, sappade mellan hockeyn, bond och sen började iaf till slut Sing a long och efter det blev det en film.

Igår vaknade vi vid halv elva, superskönt. Det blev en supergod frukost med ägg bl a. Och sen en skön dusch för min del. När jag duschat klart och packat ner mina grejer så tog vi bussen till älskling. Supervarmt, första gången i år jag gick med bara linne och kjol (med leggings) och jag frös inte alls! :) Hos älskling blev det mest pill med bilen, haha söter. Sen kom C&M och hämtade upp oss så älskling kunde tvätta sin bil i tvätthallen.
Medans Micke och älskling tvättade cross och bil åkte jag och Camilla till ica för att handla lite. När vi kom tillbaka tog vi med oss den sovande sötkorven T upp till lägenheten och gjorde ordning salladen som vi sedan tog med oss ut för att äta med älskl och M. Fetaostsallad vart det och den var superdupergod! Sen gick vi in med allt och ut till lekparken! Blev gropgrävning i sandlådan och ruschkaneåkning med Tilda:) Nästan för varmt i solen då, helt otroligt att det kan vara så skönt i april!
Sen blev det iaf en tripp till Gittan & Janne för att visa upp bilen. Gittan hade inte sett den ännu och Janne kunde inte hålla sig så, haha. När det var färdigtittat på den och färdigtjattrat så åkte vi med C&M hem igen, Tilda fick bada i sin pool på balkongen efter att hon gått raka vägen dit när vi kom hem och hoppat i med alla kläder på asgarvandes, haha:D När hon badat i typ en halvtimme gick det vara nog. Då blev det ut för grillning av middagen:) Medans Micke skötte det spelade jag, älskling & Camilla fotboll med alla småkids på gården, haha!
Efter middagen och lite softing fick vi skjutts hem till älskling igen.

Idag var det dags för svB provet, isch. Jag glömde helt bort det och hann endast plugga en stund innan sängdags igår. Så imorse blev det upp tidigt för att hinna plugga. Gick upp till Marie på jobbet för o lämna nyckeln och satt där i typ 45 minuter efter. Gud vilken pratstund vi hade, long time ago. Himla mysigt. När hon sen skulle ut för att röka och jag röra på mig fick jag massa chokladbitar och en cola ner i väskan, vilken bra svärmor alltså ;) <3
Äckelreligion som första lektion, usch. Prov på tisdag:/ Sen hann vi äta lite innan det var dags för svenska lektionen! Provet gick nog bra, härligt är det.

Sen var det hemgång och nu sitter jag här hemma. Skönt! Dags för barngympa ikväll igen, länge sen sist nu så jag längtar faktiskt! Ska röra på mig vid halv fem men innan dess blir det nog städning och middag + förberedelser.
Efter barngympan blir det raka vägen hem där älskling kommer vänta på mig<3 :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback