Slowly..

Åh klockan går sakta nu eller? Suck. Bara för att jag ska åka ner till centrum strax och bli hämtad av älskling. Vi ska ju sen åka hem till honom och sen vidare för att köpa oss någon middag:) Tror inte på golf ikväll alltså, inte i det här vädret. Har inte bestämt vart vi ska sova inatt men det spelar ingen roll så.

Imorgon ska vi försöka hinna till skärholmen en snabbis för att kolla på skor åt mig, till skivan som är på torsdag:) Hoppas verkligen den blir bra nu, alla mp3or tillsammans kan ju inte bli annat än bra;) Efter skokollen om den hinns, har han träning och sen ska vi med mami & papi på 40års kalas! En stund iaf, god mat och levande musik låter ju inte tråkigt? Det blir nog funnyfun.

Veckan som kommer är typ helt fullspäckad:( Usch. Måste ta tag i pluggeriet inför religionsprovet på tisdag.onsdag är det nationella, 5 timmar:O Efter det soldusch och sen barnpassning åt Sarah. Och sen måste jag fota det sista i projektet så jag kan fixa och skriva ut det på torsdag så jag inte är ännu mer efter. Sen blir det skynda hem på torsdag för fixing och sen ner till skolan där limmon hämtar upp oss och kör in till berzelli där vi först har middag innan gästerna kommer:) Grymt! Fredagen kommer nog bli dryg i sig helt enkelt, haha.

Åh nu är det dags att kila strax, underbart.

Jag bara måste länka till den här låten, så jävla grym!
 Pastorn, det trodde jag inte om dig:D
http://www.myspace.com/blumepastorn


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback