My baby is the best

Igår fattade jag tillslut ett beslut om kvällen. Mötte Cämi i centrum med mamsen, vi handlade lite middag och sen plockade bror & Somayeh upp oss där. När vi kom hem satte dem igång med middagen direkt och när vi ätit satt vi och pratade med syssling David som var på besök. Han skulle ju sjunga med papi o dem på bröllopet. Han är bara för grym. Hoppas han skickar in sin ena låt igen och att det blir något:)

Sen gjorde jag i ordning mig och så körde jag & C lite singstar, bara sådär testing lixom. Haha. Kul hade vi iaf! Sen kom Tomi o hämtade upp oss så åkte vi o hämta Mackan också. Sen blev det Heron:) Vi skulle ha bowlat men efter att ha suttit och väntat på den ofungerande banan att börja funka i en 40 minuter gav vi upp. Vi fick pengarna tillbaka men la dem på ett spelkort, haha:D Sen spelade vi som tokar på alla de olika spelen - grymt roligt! Vid halv elva var vi klara och gick mot bilen för att åka hemåt. Kvällen blev alltså mycket rolig till slut ändå.

När jag kom hem ringde älskling precis så vi pratade en stund, sen när jag äntligen somnat fick jag sova en timme tills han ringde igen. Haha. Men det var bra för jag drömde nån mardröm så jag var helt skakig:S När vi lagt på tog det en stund tills jag somna om igen, sen hann jag sova i en och en halv timme till innan han ringde, igen! Då sa han bara - hej älskling, du, kan du vara så snäll o öppna din dörr? Jag står här. Jag blev uuurglad och öppnade direkt sen låg vi vakna i en halvtimme ungefär och pratade igenom kvällen lite grann:) Hihi. Han är verkligen bäst! Sån underbar överraskning att han kom till mig mitt i natten sådär<3 Han hade åkte hem med papi & Martin nämligen, Martin fick köra eftersom pappsen också druckit när de spelat klart. Haha.

Så när jag vaknade imorse hade jag min älskling bredvid mig, istället för hemma hos honom. Bäst. Jag gick in direkt när jag vaknat o pratade lite med mami, sen när jag kom ut igen låg älskling vaken med papper i näsan, stackarn blödde näsblod igen:( Så jag kröp ner bredvid honom så låg vi o bara mös en bra stund. Love.

Nu har jag packat lite grejer, natten ska spenderas hos honom nämligen. Men innan vi åker dit ska vi se på brors nya bil och sen blir det en tripp till kungens kurva för att kolla på baslåda till älskling, om det blir någon sån så ska bror hjälpa till att koppla in allt. Annars kanske vi åker till heron och kollar på en bio bara vi två:) Han är bara för underbar min älskling. Nu ska jag fixa till mig lite och sen invänta bror.

My baby is the best .  BYE.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback