Nina Ricci

Igår gick jag ner till centrum när jag slutat, hämtade ut p-pillrena, kollade lite snabbt i några butiker och gick sen mot rulltrapporna till tbs för att bli upplockad av älskling. När vi kom hem höll Marie på med maten och medans kollade vi igenom tax free katalogen; hon ville att vi skulle skriva upp vad vi ville ha så dom kan köpa det på vägen hem:) Jag hittade en parfym, Nina Ricci, flaskan var ursnygg och doften lät (har ju aldrig luktat) underbar! Får hoppas på att den passar mig och att den är så bra som jag tror. Sen blev det en Bacardi Razz också:)

Efter maten kom Tilda, Micke o Camilla:) Tilda hade äntligen fått en dockvagn så hon körde den så malligt, och dockan var hon himla rädd om. Så SÖT! Vi åt glass med chokladsås och lekte lite, pratade och så. Sen åkte jag o älskling upp till mig så jag kunde packa ner lite kläder och sen lämna han sina grejer i ishuset. Efter det åkte vi till vårsta och Godishuset :D Gosch vad godis, hihi. Som i åkersberga dåra, men skönt att ha det så nära. Vi plockade ihop en (stor!) påse och åkte hem till kassmyra igen. Då var även Gittan & Janne där. Pratade och så en stund innan vi bänkade oss framför teven.

Idag då, massa skrik under dagen och både jag o Jörgen (kollegan) ville gå. Haha. Men det ordnade sig efter ett tag iaf och lunchen gjorde susen, pannkakor:) Sen tog jag min, välbehövd, rast. När jag kom tillbaka skulle J ta sin så jag klädde på de tre som var vakna och gick ut på gården. Efter en stund vaknade de andra så vi var ute allihop ett tag! Så skönt. Efter mellis fick jag äntligen gå hem! Mötte mamma så gick vi till Helmers där jag klippte mig. Sen gick vi in på h&m men jag hitta självklart inget till mig själv, men till Tilda:) Blev ett par byxor och en piké, så snyggt!

Nu har jag precis ätit middag och ska börja plocka ordning här inne hos mig nu. Syster & Jakob kommer imorgon så då måste det se fint ut;) Och jag jobbar till fem så då är dem redan här när jag kommer hem då. Iaf på kvällen blir det stormiddag här;  bror, Somayeh, jag, älskling, mami, papi och syster & Jakob. Fullt hus! :)

Nej nu till städning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback