Pannkakor

Vår gårdag blidde inte som vi tänkt oss precis. Vi tvättade bilen ordentligt, både insida och utsida, putsade till och med inuti så den blev hur fin som helst:) Och när vi var klara med den så hade ju affärerna stängt så vi kunde inte kolla på nån baslåda då och vi var alldeles för ofräscha och trötta för en bio då så vi packade bara ihop våra grejer och åkte hem till älskling. Där packade vi ur och in lite och sen åkte vi iväg igen, mot husvagnen! Var länge sen vi hälsade på C&M och T där nu och de tar ju snart den därifrån så vi åkte dit en snabbis. Köpte mat direkt när vi kom dit från restaurangen och åt den ute! När vi ätit hjälpte älskling till o packa ihop medans jag busade med Tildisen:) Sen gick vi över till Kerstin och då körde hon Tilda i skrindan på "ängen" och helt plötsligt låg jag, älskling, Camilla o Micke i en stor hög, haha. Sen fortsatte det så, massa bus och spring där. Riktigt kul var det ;D Sen åkte vi iaf hem till älskling för att sova. Kollade pyttelite på Beck innan jag gav upp och strax efter kom även älskling<3

Imorse gick jag upp med honom eftersom han glömt mobilen i papis bil och de inte var hemma när vi åkte igår, klantigt. Haha. Så han plockade upp den innan jobbet och jag stannade hemma då eftersom jag inte skulle börja jobba förrän 8. Men var på jobbet kvart i ungefär, det var tur. Blev 7 barn till frukost och under dagen hade vi 12! Imorgon blir det ännu fler. Allihop nästan? Hur som helst, dagen gick bra och jag slutade fyra, skönt.

Sen jag kom hem har jag läst en massa bloggar, pratat med bror & Somayeh när de fixat bilen och ätit pannkakor med grädde o sylt till middag:) Yumm! Älskling kom förbi innan sin träning också för att hämta en hockeyklubba. Förmodligen kan vi ta forden till göteborg, om den inte blir såld! Det vore verkligen skönt om vi kunde ta den. Så de i bak får plats;P Då kan jag sitta fram med gott samvete också, haha.

Imorgon börjar jag 8 igen, men ska komma innan iaf för att hälpa till med frukosten. Sen slutar jag 15.30 då ska jag ha BF tid i en timme tills Apt:n börjar. Den håller på till 19tiden. Förhoppningsvis har älskling ingen träning så då plockar han upp mig & mami där så ska vi åka hem och ha myspys bara vi två<3 Annars kommer han hit efter träningen och sover med mig. Men inatt får jag klara mig ensam. Jag överlever nog;)

Nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen och sen ska jag kolla på Extreme Home Makeover och äta brownie, yumm! Jag har slagit rekord i chokladätning under min mens den här gången, shises. Men snart ska den vara över och då blir det skärpning! Iaf på chokladätningen, haha.


Kommentarer
Postat av: emelie

Haha, de blir ändå jag som får sitta i mitten.."jag är minst" höhö:(
pussipusss

Postat av: Elin

men åker vi forden spelar det ingen roll om det är du, mackan eller jag faktiskt ;) pussssss

2007-08-20 @ 21:00:24
URL: http://el1ns.blogg.se
Postat av: johanna

bara det inte är jag så är jag nöjd =D

2007-08-21 @ 12:29:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback