Shoppat & hockey..

Idag efter jobbet som var lite kaotiskt gick jag ner till centrum, fick sällskap med Daniella. När vi skiljts åt gick jag in på h&m direkt för att kolla lite på jackor och tjocka tröjor till jobbet. Hittade en tunika, grå med silverglitter som jag såklart var tvungen att köpa eftersom den var så fin:) Ska ha den på lördag. Hihi. Sen råka jag hamna på barnavdelningen och kom ut därifrån med ett par svarta jeans, en rosa luvtröja och en vit hello kitty t-shirt till Tilda! Det var sååå roligt att få köpa allt det. Hur snyggt som helst var det också. 

Precis när jag betalat och kollat lite skor ringde älskling och sa att han slutat så vi åkte o lämna in bilen direkt. Blev en prommis hem där vi åt middag, sen tog vi Maries & Hasses bil hem till mig så jag kunde hämta lite papper och lämna lite tvätt :p Sen åkte vi vidare o hämta upp Micke och åkte hem till dem. Kläderna var såklart lite stora eftersom jag tog en storlek större än vad Camilla sagt, men Tilda kunde ändå ha dem redan nu vilket var superskoj! Hon kände sig jättefin och stog framför spegeln jättelänge och kolla, haha. Så söt!!

Innan vi åkte hem bestämde vi att jag ska följa med Camilla o hämta sötkorven på dagis imorgon, jag är så nyfiken på hur allt ser ut och vad hon har för fröknar o kompisar ju, hihi. Sen på fredag ska jag förmodligen hämta henne själv:) Om jag får sluta 13.00 dvs. Då ska vi åka in till stan och möta upp C, gå o shoppa lite och sen kommer älskling och Micke in efter jobben för att vi ska äta middag allihop. Mys. Men allt hänger typ på att jag slutar 13? Hoppas på att det är så nu. Annars blir fredagen betydligt mycket tråkigare minsann.

Efter vi varit hos C&M idag åkte vi ner till ishuset. Älsklings jobbarkompis spelar i Haninges A-lag och de skulle spela träningsmatch mot Botkyrka idag så han ville kika lite. Vi såg inte speciellt länge men matchen var seg. Därifrån åkte vi direkt till Salems Ishall, haha. Bror min har ju börjat med hockeyn igen nu och de skulle också ha träningsmatch idag, mot Tullinge. Såg nästan två perioder innan vi åkte hem till älskl igen.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen med mitt hjärtii <3 God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback