Vilken vecka

Jaha, då är det helg igen. Hur bra är inte det? Imorgon har jag en superbra dag framför mig, jobbar endast 7.30-13.00. Efter jobbet ska jag hämta lillsnorpan på dagis och direkt efter det åker vi in till stan:) Det ska bli så skönt att få vara ledig i två dagar nu, jobbet är det verkligen full fart på numera vilket gör att man blir hyffsat trött.

När vi hämtat lillsnorpan idag köpte vi glass, elr glaaa som Tilda själv säger:D När vi kom hem till bremora tog det inte lång stund innan älskling också kom. Han tvättade fönstrena och när han var klar åkte vi igen. Eller han åkte på träningen och jag blev avsläppt här i kassmyra. Hann inte vara hemma speciellt länge innan det blev en tripp till Gulan, jag hade faktiskt lovat att det skulle finnas godis när han kom hem. Haha. Fick sällskap av Tess, Suff & Filippa också. Superkul!

Nu sitter jag ju här, som vanligt. Ska strax hoppa ner i ett varmt bad:) Sen ska jag stryka min tunika jag tänkt ta på mig efter jobbet imorgon, annars blir den bara äcklig. haha. Så den ska med i väskan och lite annat. Och när jag är klar med det så tror jag minsann att älskling är hemma igen, snacka om tajming. Då blir det lite mys framför teven innan vi lägger oss. Imorgon blir det en prommis till jobbet för min del! That's good!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback