En egen kör

Mitt i bingolotto plinga det på dörren och när Jakob öppnade hörde vi (som inte var där) massa röster som sjöng "så lyser i mörkret ett litet ljus..." Det var hans tre systrar och syskonbarn som sjöng:) Hur gulligt som helst ju! Sen önskade dem en god jul (fasst vi ses imorgonkväll) och gick hemåt igen. Mysigare människor finns inte. <3

Jag kände mig så trött nere på soffan att jag sa god natt och gav min lott till brorsan, så han skulle spela klart den åt mig! Men nu när jag väl kommit upp känner jag mig inte alls lika trött. Jag hade heller inte väntat mig något annat för jag har aldrig kunnat somna natten innan julafton. Haha, ja jag är ett litet barn fortfarande;)

Hur som helst så spelar det ingen roll att jag vaknar tidigt heller, för imorgon ska jag och pappa åka in till stan på morgonen. Jag måste på apoteket, hur jävla kul känns det då.. På julafton lixom. Men jag måste! Dem öppnar tio så vi ska vara där tills dess, vilket innebär att jag måste vara klar vid niotiden för när vi kommer tillbaka ska vi gå till Leona & Pierre och sen kommer dagen vara fullproppad..

Så nu ska jag ta bort mitt smink och bädda ner mig. Förr eller senare somnar jag ju. Och imorgon när jag vaknar hänger min julstrumpa där nere med något roligt (förhoppningsvis) i:) Wiiiie.

Jag lär ju skriva något imorgon men tills dess;

G O D   J U L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback