En himla massa..

Igår lämnade jag Miranda vid bussen, till hennes mamma, vid sex. Berättade hur allt gått och hur roligt vi haft innan vi sa hej då:) Förmodligen ses vi på tbs på juldagen, alltså Melissa och jag! Haha. Det vore riktigt kul!!

Sen kom älskling nästan direkt så vi åkte ner till donken och köpte mat. Åkte hem direkt och åt den. Sen kom farfar nästan precis så då gick vi in och prata med honom. Jag fick en chokladask:) Hihi. Sen fick han sin julklapp som var från oss barn (bror, syster och mig) och det var en jättestor korg med 13 olika ölflaskor i, chips, nötter, salta pinnar och lite choklad! Han vart jätteglad och det kändes lite jobbigt.. Han har ju alltid varit med oss på jul och nu ska han inte det! Men förhoppningsvis så blir julen jättebra ändå!

Sen åkte jag o älskling till C&M och T:) Tilda fick en julklapp redan då eftersom dem också åker idag (som jag). Men vi ska fira "jul" den 29e hos älskling med dem så då får hon den andra julklappen! Sen åt vi knäckesmörgås med skinka på. Jag trodde det skulle smaka så illa som det gjorde förra året när jag smaka för första gången (också hos dem) men det var faktiskt gott igår:) Haha. Jag åt två smörgåsar till och med!

När klockan var åtta åkte vi hem till mig igen. Älskling hoppa in i duschen och jag plockade och tände ljus:) Sen kolla vi på Magnus Betnér såklart. Så jävla bra snubbe!! Han var med i parlamentet när vi var på inspelningen förut och snacka om att han är grym! Världens sötaste dotter har han också..

Efter det stängde vi av teven och låg o mös massor ♥ Mysmysmys. Imorse när älsklings klocka ringde vände han sig om o pussa och krama mig en stund innan han var tvungen att gå. Så nu ses vi inte förrän på tisdagkväll igen... Det känns lite konstigt eftersom vi ses i princip jämt, men jag ser så mycket fram emot att träffa syster och familj så jag är glad ändå! Plus att det är bra om vi saknar varandra lite;)

Jag ställde min klocka på nio och när den ringde steg jag upp nästan direkt, goodie. Pratade med syster i telen i en halvtimme medans jag dammade och städade, haha. Sen när vi la på dammsög jag överallt! Och sen loggade jag in på internetbanken för att kolla min lön, jag fick två tusen mer än jag trott :O Jag börjar nästan oroa mig för att jag får för mycket, så jag får restskatt sen:/ Ska kolla upp det där.. Hur som helst så var ju pengarna väldigt välkomna! Haha. Betalade räkningarna och sen hoppa jag in i duschen.

Nu ska jag fixa håret och sminka mig, sen ska jag springa in och hämta svarta strumpor! Det är det enda som ska ner i resväskan.. Sen är det allt smink och sånt men det har jag ju i min mindre väska (?), perfekt. Och sist av allt ska datorn ner i sin väska, den ska ju såklart med! Det är det bästa med laptop, lätt att ta med.

Ska åka ner till centrum en snabbis också, tror jag. Men älsklings julklapp köper jag nog imorgon hos syrran istället, vi ska in till stan då och där finns en affär som min baby älskar så där kan jag säkert hitta det jag är ute efter..

Ska slå min bror en pling nu också, de kom ju hem inatt från gran canaria. Nej jag är inte avis!! Haha. Ska höra när han kommer ut hit och hur mycket skivor han ta med. Ska umgås med min bror o syster i fyra dygn nu:D

Nej nu ska jag göra det sista för 14.00 ska allt vara klart för start, om mami får sluta tidigare:)

Hörs senare, antingen från tumba eller skåne;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback