Full fart hela dan

Imorse blev vi som vanligt väckta av telefonjäveln hos älskling, aaarrrgg. Sen två minuter efter det kom Marie upp och sa att Andreas måste åka med henne till C&M för att C svimmat och Tilda var helt förstörd och bla bla.. Så dom åkte iväg och då kunde jag såklart inte somna om.

När dom kom tillbaka var klockan precis 10. Då åt vi frukost nästan direkt, T var jätteglad då:) Sen när vi var klara hade Hasse precis kommit från jobbet så jag o älskling körde tillbaka honom dit och åkte sen direkt till Ikea.

Där blev det nytt soffbord, en till list till köket (som man hänger grejer i), en till barstol och två handdukar:) Sen åkte vi direkt hem till mig för att fixa allt. Vi blev klara precis vid fyra och vid halv fem skulle vi ha middagen klar för då skulle Marie & Hasse komma hit!

Det var riktigt tajt om tid ett tag men dom bjöds iaf på köttbullar, potatis och sås - riktigt gott;) Och resultatet i rummet blev såklart skit snyggt! Jag ska ta bild imorgon och lägga in, hihi. Pappa kom iaf också ut hit till mig och åt med oss och det var riktigt trevligt.

Sen åkte älskling och H till träningen o M hem. Jag åkte med till centrum där jag hämtade upp Miranda! Sen handlade vi lite på ica innan vi åkte hem till mig. Jag la henne vid åtta och hon somna nästan lika snabbt som sist, sööötnosen.

Vid nio kom älskling tillbaka och sen dess har vi bara legat på soffan och kollat teve, mysmys. Nu är jag riktigt trött så ska gå och borsta tänderna strax och sen krypa ner i sängen.. Imorgon får vi se vad som händer och sker, Miranda ska sova kvar till lördag så det blir en heeeldag imorgon:)

nattinattiiiiiiii

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback